Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Transmisja z All or Nothing II na żywo! Wyniki pokazu adeptó

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   15
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Mamy przyjemność poinformować was, że dla tych którzy nie mogą przybyć na dzisiejszą galę DDW All or Nothing II... przeprowadzimy transmisję na żywo (streaming) na naszym kanale YT!

Będzie to pierwsza taka transmisja w historii polskiego wrestlingu. Zapraszamy serdecznie do śledzenia naszej strony gdzie pojawi się o...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-transmisja-z-all-or-nothing-ii-na-zywo-wyniki.html
https://forum.wrestling.pl/topic/36475-transmisja-z-all-or-nothing-ii-na-%C5%BCywo-wyniki-pokazu-adept%C3%B3/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

2

• Kowal

2

• Maxi4

1

• Ozz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Robert Star pokonał El Homo w/Bogdan

El Homo to jakiś przyjaciel Pięknego Kawalera? Bo sądząc po ksywie także głosi miłość, tyle że ze swoim kumplem Bogdanem :lol: Jak można sobie wybrać ksywę, która na wieki będzie go przypisywać do jeden, nieakceptowane przez większość kategorii? :D

Będą jakieś fotki z tego pokazu? Bo ciekawi mnie wygląd teamu Double G i jak wyglądały postacie w BR. No i dlaczego na pokazie walczyły osoby, które dziś maja walkę/biorą udział w turnieju? Aż tak mało adeptów ma DDW?

A i ten Ivan co wygrał BR to ten rusek Ivan Boikov, który miał się pojawić już rok temu?

Edytowane przez Kowal

Świetna wiadomość dla fanów DDW w Polsce.Bardzo się cieszę,że attitude angażuje się w rozwój wrestlingu w Polsce.

• Urządzenie:  Windows

Kowal trochę więcej masz o pokazie na moim twiitterze
. Co do gimmickow to nie sensu coś więcej pisać, bo to była próba tych postaci i nie wiadomo czy zobaczymy ich na dużej gali DDW.

Jak mi wczoraj Street powiedział, że na pokazie wystąpił El Homo, to myślałem, że mnie wkręca... :)

Pomysł ze streamem niezły. Co prawda żadna rewolucja, bo nawet wczoraj na okręgówce siedziało obok mnie dwóch gości robiących transmisję. Jeden techniczny - z kamerą na statywie i laptopem, a drugi komentator z mikrofonem. Ale na pewno jest to krok w dobrym kierunku. A w razie kolejnej klęski frekwencyjnej (nie mówię o tej gali, bo informację o streamie podano w ostatniej chwili) zawsze będzie można powiedzieć: mało ludzi, bo transmisja w necie :) Przyznam jednak, że trochę się zawiodłem, wchodząc do tematu zlotowego. Spodziewałem się listy długiej jak na WWE, bo przecież tyle się ostatnio mówiło, że teraz to już będzie dobrze i w ogóle cud, miód i orzechy. A tu ekipa mniejsza niż do Budapesztu.

Anyway, wygra Kamil Aleksander, który zdaje się miał być odpowiedzią DDW na Daniela Bryana. Pomiatany przez swojego szefa wyrasta na ulubieńca publiczności, a w końcu przy ogłuszającym aplauzie staje na szczycie (druga część tego zdania to moja interpretacja, a pierwsza wynika wprost z wywiadu Kamila). Obawiam się tylko, że nawet pokonanie Renegade'a, podniesiony pas i kolorowe konfetti nie wyprą ze zbiorowej pamięci słynnego segmentu z Arkiem. Nic jednak straconego: był Corporate champion, może być i Karma czempion. Podsuwam nawet pomysł na merchandise (tylko bez oskarżeń o złośliwość, plis):

http://files.tinypic.pl/i/00565/zgkv0k0bfgq1.png

Chłopaki z HCW powinni zrobić fajne show. Mam nadzieję, że na następnej gali El Homo zmierzy się z Pacjentem.

Spodziewałem się listy długiej jak na WWE, bo przecież tyle się ostatnio mówiło, że teraz to już będzie dobrze i w ogóle cud, miód i orzechy. A tu ekipa mniejsza niż do Budapesztu.

Rzeszów, gala w niedzielę wieczorem, to już są powody żeby nie jechać. Tam się jakieś osoby wykruszyły w ostatniej chwili, ale frekwencja zlotowa mogła być podobna jak rok temu. Jednak Rzeszów to Rzeszów i nie każdemu chce się jechać na koniec świata :grin:

Pomysł ze streamem niezły. Co prawda żadna rewolucja, bo nawet wczoraj na okręgówce siedziało obok mnie dwóch gości robiących transmisję. Jeden techniczny - z kamerą na statywie i laptopem, a drugi komentator z mikrofonem.

Ciekawe jak ten stream działał, bo zdarzało mi się oglądać transmisje z 2 ligi które przerywały co pięć minut, więc to nie zależy od chęci tylko jeszcze od wcześniejszego przygotowania.

Jak mi wczoraj Street powiedział, że na pokazie wystąpił El Homo, to myślałem, że mnie wkręca..

Z Bogdanem. Więc szybciej idzie ujawnianie niż u Darrena Younga :D No ale z twittera Maxiego wynika że już wzięli rozwód, bo Bogdan zamiast wyczekiwanej zapewne parówki dostał Canadian Destroyera(!), któego bardzo chętnie bym zobaczył :D

Jest planowany jakiś komentarz? Fajnie by było, ale gdyby w ostatecznym rozrachunku go zabrakło, to i tak ma to niewielkie znaczenie - pomysł ze streamem bardzo dobry, mam nadzieję, że przy kolejnych galach DDW również będzie się pojawiać ;)

• Urządzenie:  Android

Wczoraj miałem przyjemność być osobą, która testowała jakoś i działanie streamu. Przez cały okres działania - prawie 2 godziny - nie było żadnych problemów z jakością obrazu, sygnału czy dźwięku. Dobrze było słychać konferansjera w ringu zarówno z mikrofonem, jak i bez. Obraz nadawany jest w 1080.

Z tego co wiem, komentarza niestety przy live streamie nie będzie tym razem.

Kowal, odnoszę się tylko do faktu. Nie oceniam, czy to wina miejsca, czy dnia, czy tego, że są wakacje :) Zobaczymy, ilu miejscowych przyjdzie. Głupio by było, gdyby znów skończyło się na 30 osobach.

Chant Jedz Jedz Jedz!! po wygraniu, bylby niezly :D Dobra reklama dla zagranicznych promotorów :wink:

Kamil wygladajacy jak wyjety zlotowicz z przystanku woodstock, pokonuje goscia wygladajacego na wrestlera, harleyowca cwiczacego, i to czysto? To moze byc rzeczywiscie nie do strawienia...

El Homo to odpowiedz na chanty przed prawie roku, moze mysleli powaznie ze Atti chce geya w rosterze ;-)

Zobaczymy jak tam gala, to wiecej bedzie mozna powiedziec, 1miejsca w rzedach zajely juz dzieciaki z capoeiry?