Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE by Merfik

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zawsze mam problem z komentowaniem PPV, bo trzeba w nich skupić się na walkach, a ja nie lubię oceniać innych na podstawie walk z wiadomych względów ;) Dlatego galę ocenię pod kątem wyników

Pierwszą walką jest walka o pasy Tag Teamowe, i pierwsza niespodzianka, przynajmniej jak dla mnie. Usosi bronią swojego pasa i nie wiem czy dobrze, bo z Wyattami można stworzyć dużo lepsze story, ale twój wybór, zobaczymy czy coś z tego będzie, chociaż nie wydaje mi się żebym z wypiekami na twarzy czekał na kolejne segmenty z Usosami.

Chyba ci się pomieszały gify przed drugą walką ;) Sheamus vs RVD, i kolejny wynik który mnie zaskoczył. U mnie nie ma RVD ponieważ nie wiem co małbym z nim zrobić, i gimmickowo jest tak samo nieciekawy co Tyson Kidd czy Evan Bourne, ale, ponownie, to twoje diary, i jak masz jakiś plan to go realizuj ;)

Paige broni pas, whatever...

Ziggler vs Miz. Ziggler wygrywa, chociaż przebieg walki na to nie wskazywał, jednak na pewno będziemy mieli rewanż i wszystko może się jeszcze zmienić.

Swagger broni pas. P.S. Co to znaczy Winner is Match? :D

Wyatt zrobi z Jericho niewolnika? Na pewno byłoby ciekawie, zobaczymy jak to rozwiniesz

Divy jak w prawdziwym WWE - przewijam :D

Rollins broni walizkę przy duuuużej pomocy Authority, w obecnej sytuacji chyba nic nie jest w stanie ich powstrzymać.

Remis w walce takera z Brockiem, Lesnar broni pas ale Taker bierze rewanż jeszcze na tej samej gali, feud pewnie skończy się w klatce. Po tej walce jestem pewny, powinieneś zrezygnować z tych angielskich napisów po walkach, bo po przetłumaczeniu nie mają sensu

No i ostatnia walka, której wynik jakoś mnie nie zaskoczył, no i do tego Henry? Nie wiem czy nie za dużo ludzi pchasz do Authority...

Podsumowując, gale oceniłbym na 3 w skali szkolnej, w walkach jest sporo błędów, przecinki w dziwnych miejscach no i składnia zdań... Ale cóż, na RAW powinieneś postarać się coś poprawić, i będzie OK ;)

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• merfik16

11

• Yarexon

4

• Aquino

2

• Reso

1

Top użytkownicy w tym temacie

xYoohas dzięki za komentarz

----------------------------------------

http://gifowisko.pl/uimages/tmp/tmp_gfs1408530086_v4_output.gif

http://static.wixstatic.com/media/0ea684_ef572fe311cdb4717c043d9f696199dc.gif_srz_980_410_85_22_0.50_1.20_0.00_gif_srz

http://stream1.gifsoup.com/view7/4813006/wwe-raw-pyro-o.gif

http://i.imgur.com/mf4bvE4.png

MONDAY NIGHT RAW

Pierwsze Raw po Night Of Champions otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Jima Johnstona - "Tonight’s the Night”. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole, Jerry Lawler i John "Bradshaw" Layfield. Panowie przypomnieli najważniejsze wydarzenia z wczorajszego ppv:

- Prawie każdy mid-cardowy pas mistrzowski zmienił właściciela, tylko The Usos obronili pasy mistrzowskie. Nową mistrzynią kobiet została Paige pokonując AJ Lee, kończąc jej drugi reing z pasem. Rob Van Dam zdobył pas mistrzowski Stanów Zjednaconych pokonując Celtic Warriora, Sheamusa a Dolph Ziggler pokonał wreszcie The Miza tym samym zostając mistrzem interkontynentalnym.

- Seth Rollins dzięki powracającemu Batiście obronił swój kontrakt Money In The Bank przeciwko Lunatic Fringe'owi Deanowi Ambrose'owi. Po walce Rollins chyba na dobre pozbył się Deana umieszczając jego głowę w pustakach i wykonując na nie Curb Stomb.

- Brock Lesnar obronił mistrzowski pas przeciwko The Undertakerowi, ale tylko dzięki remisowi, przez co Bad-ass otrzyma zapewne jeszcze jeden pojedynek o główne złoto niszcząc po matchu The Beast'a.

- W ostatnim pojedynku, którym był main eventem Triple H po dość przyzwoitym pojedynku pokonał Romana Reingsa, przerywając jego serie zwycięstw singlowych. Hunterowi posłużył jego najlepszy przyjaciel czyli Sledgehammer, którym znokautował Reingsa, po czym go przypiął. Po walce nowym członkiem Authority, okazał się Mark Henry, który świętował zwycięstwo razem z Triple H, Kanem i Joeyem Mercurym.

---

Pierwsze Raw po ppv otwiera muzyka nikogo innego jak zwycięzców z dnia wczorajszego, czyli The Authority w drodze na ring w składzie Triple H, Stephanie Mcmahon, Kane, Seth Rollins, Joey Mercury, Jamie Noble i nowy człowiek dyrekcji Mark Henry. Wszyscy są już na ring bardzo zadowoleni, ale trudno im się dziwić. Rollins i Hunter wygrali swoje pojedynki a pierwszy obronił kontrakt. Triple H ma mikrofon, posłuchajmy go

Triple H: Witajcie na Monday Night Raw . Możecie sobie buczeć, ale robicie to tylko dlatego bo wiecie że wasi ulubieńcy nie dali nam rady, myśleliście że historia z Wrestlemanii 30 się powtórzy, co myśleliście że historia Daniela Bryana, powtórzy się na Night Of Champions. Nie wierzę że to powiem, ale szanuje Bryana, on potrafił walczyć z całego serca, prawda Stephanie.

Stephanie Mcmahon: Tak

Triple H: Właśnie Bryan umiał udowodnić że potrafi pokonać gwiazdy, ale na koniec to my wygraliśmy z Bryanem . Buczycie, ale prawda jest taka że Kane właśnie zakończył karierę Bryana, ale jeżeli myśleliście że to jedyna skończona kariera, to jesteście w błędzie, ponieważ wczorajszej nocy Dean Ambrose i Roman Reings też zakończyli swoje kariery, tak właśnie jest wszyscy w których wierzycie was zawodzą. Czy jeśli Stone Coldowi zależało by na fanach to odszedł by w 2003roku? Czy jeśli CM Punkowi zależało by na fanach to opuścił by organizacje w tym roku? Oni odeszli bo mają zbyt duże ego by być w organizacji....Vince'a McMahona . Daniel Bryan, John Cena, Roman Reings i Dean Ambrose tych trzech zawodników charakteryzuje parę cech, ale najważniejsze jest że oni mieli talent, ale nie postanowili się dostosować. Cena mógł po Money In The Bank dołączyć do nas, ale jemu zależy tylko na na swoich fanach a jakimś głupkowatym motto. Wiecie mówiłem że Punk i Austin mieli zbyt duże ego by być, ale znam jedną osobę, która ma większe ego niż ten cały biznes a tą osobą jest Randy Orton Dlaczego go dopingujecie, jeszcze w zeszłym roku na niego buczeliście, ale czemu wogólę zwracam na was uwagę, przecież wy jesteście nikim Prawda boli co nie, ale nie będę was okłamywał jesteście głupi i nie umieliście się dostosować jak to zrobił Seth Rollins czy wczoraj Mark Henry. Wracając do Ortona, on miał wszystko, chciał pas mistrzowski, miał to. Chciał naszej pomocy a także pomocy naszych ludzi, miał to, ale Randy myśli że zawsze on jest najważniejszy. Daliśmy Ortonowi szanse, ale na Wrestlemanii nas zawiódł, następnie zawiódł nas trzy razy pod rząd na Money In The Bank, kiedy nie umiał zdobyć pasa, tego samego chcieliśmy na Battleground nawet daliśmy mu Kane'a, ale to Cena wyszedł jako mistrz a Orton chciał jeszcze jednej walki. Czy on zabawia się w Christiana? One More Match! One More Match, bez przesady daliśmy walkę Brockowi a on nie tylko pokonał Cene, ale także pozbył się go, czy ktoś widział Johna od czasu Summerslam. Stephanie widziałeś Johna a może ty Seth Seth nie uśmiechaj to poważna sprawa nie z nami Johna Ceny...Cholera przecież on był nikim! On się nas czepiał a sam dostawał walkę kiedy chciał, podobnie było z Hoganem czy Rockiem. The Rock chce walki na Royal Rumble o pas wwe, więc Rock ją dostaje. Hulk powraca gdy ma 70lat, ale nadal chce walki o pas mistrzowski, więc damy ją. John chce kolejnego matchu by zostać 16raz mistrzem, bo jestem Cena , liczy się lojalność i szacunek. Dlatego go dopingujecie że mówi wam że Brooklyn jest dzisiaj niesamowity, ale naprawdę myśli, dlaczego ja to mówię, przecież ja powinien tak mówić tylko u siebie że Boston pokona Brooklyn w koszykówkę, hokeja czy futbol, bo Brooklyn jest do dupy Wracając do tematu Roman Reings i Dean Ambrose oficjalnie zostali wyeliminowani, a Bray Wyatt pokonał Jericho i tego też nie ma, to jest chyba święto narodowe. Jedyni którzy trzymają się na nogach to motocyklista, który wziął motor ze złomowiska a także jakaś żmijka, która pojawia się w każdym momencie, po czym wykonuje RKO a może jak wolicie czyli RKO Outta Nowhere.

Seth przejął mikrofon

Seth Rollins: też się stęskniłem, ale na serio nie umiecie nic więcej wymyślić. Wczorajszej nocy Dean Ambrose dowiedział się dlaczego nie warto zaczynać z Sethem Rollinsem a także The Authority, ponieważ można skończył tak jak Dean Ambrose, czyli Curb Stombem w pustakach. Nie zauważyliście jednego, wszyscy myśleli że po rozpadzie The Shield, najgorszy będzie Seth Rollins a prawda jest taka że ja jako jedyny stoję tu na nogach, bo gdzie jest Dean Ambrose? W szpitalu, to samo dzieje się z Romanem Reingsem, który dowiedział się dlaczego warto nie zadzierać z Królem, Królów, The Game, Triple H.

No Chance - Oj chyba słowa, komuś się nie podobały, ponieważ w drodze na ring Chairman WWE, Vince McMahon, który przy ogromnym popie publiczności zatrzymuje się na stage'u ma mikrofon więc posłuchajmy go

Vince McMahon: Witaj Brooklyn . Synu jak widzę zaczynasz wszystkim wymieniać ich ego a sam masz największe. Powiedziałeś że zostali wam już tylko The Undertaker a także Randy Orton, ale spokojnie musicie mieć jakąś rozrywkę, ponieważ mam małe problemy zdrowotne i nie mogę się pojawiać na każdej tygodniówce...ale nie martwię się w latach 1998-2001 byli tak zwani Komisarze WWE , więc nie pozwolę by władza, ponownie została w waszych rękach i przywracam funkcję Komisarza WWE, który nie będzie tylko ustalam walk i rządził, ale także kontrolował waszą pracę Wiedząc że możecie wyeliminować komisarza wwe, musiałem załatwić takiego człowieka, który poprostu jakby co zafunduje wam kopanie tyłka. Spokojnie Hunter nie jest to The Rock, ale ktoś lepszy . Każdy fan wreslingu go zna, jest to 6krotny mistrz WWE a także były partner Tag Teamowy, twój Hunterze Jest to także jedyny człowiek, który wygrał trzy razy Royal Rumble Match, nie będę owijać w bawełnę....Stone Cold Steve Austin!

Holly Shit "Glass Shaters" wybrzmiewa a więc mamy już na początku Raw, gigantyczny powrót. Stone Cold Steve Austin wraca do WWE....Oh Hell Yeah, Austin pojawia się na stage'u! Publiczność jest wniebowzięta, ponieważ wszyscy krzyczą "Austin" lub "Attidute" a Steve patrzy się na nich, po czym....wysyła charakterystyczne środkowe palce w stronę Authority, po czym bierze mikrofon

Steve Austin: Stone Cold Steve Austin powrócił, jeśli się cieszycie dajcie mi hell yeah Nie słyszę was, jeśli cieszycie się że Stone Cold powrócił, dajcie mi Hell Yeah The Authority, chyba tak się nazywacie, ale ja już raz wykonałem swoją robotę na pewnej dyrekcji i wykonałem temu staruszkowi Stunnera za Stunnerem, ale dzisiaj jesteśmy po jednej stronie, od dzisiaj Steve Austin jest Komisarzem WWE a także od dzisiaj zaczyna się piekło The Authority, ponieważ na Hell In a Cell dojdzie do trzech pojedynków w klatce. Hunter uspokój się bo ci ciśniecie wskoczy a muszę jeszcze wykonać ci Stunnera Roman Reings jak wszyscy wiecie ma mieć dzisiaj operację, bo ma problem z przepukliną, ale spokojnie, po wczorajszej gali Night Of Champions, doszłem do wniosku że potrzebujemy walki o pas wwe wagi ciężkiej a więc na Hell In a Cell, The Beast Brock Lesnar zmierzy się z The Undertakarem w Hell In a Cell Matchu gdzie stawką będzie posiadany, przez tego skurczybyka pas mistrzowski To na razie tyle, bo Stone Cold tak powiedział! Ale chwila, zawsze daje się prezent na przywitanie a że jestem dobrym gościem mam coś dla was.

Authority ze zdziwioną miną patrzyli się w stronę Austina, ale nagle z góry spadło na nich błoto! Austin z Vincem uśmiechali się tylko pod nosem a Authority byli wściekli a publiczność reagowała na to chantami "YES" a Triple H patrzył się ze wściekłością na Austina, który śmiał się pod nosem, po czym mamy charakterystyczne środkowe palce, ponownie w stronę Authority, po czym dostał trzy browary a jeden wylądował u Vince'a, po czym stukneli sobie browary. Austin wziął jeszcze mikrofon.

Steve Austin: Widzimy się później, and That's The Bottom Line's... Cause Stone Cold Said So!

Austin wziął jeszcze trzy browary, po czym opuścił arenę a Authority ze wściekłością patrzyło się na Vince'a a ten mówił z uśmiechem na twarzy że to nie był jego pomysł

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x290scl_wwe-hell-in-a-cell-2014-opening-promo_sport[/dailymotion]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.fotoszok.pl/upload/5338953d.png

Singles Match Non Title

Dolph Ziggler vs R-Truth

Czas na pierwszy pojedynek dzisiejszego wieczora. Ziggler jest niesamowicie skupiony, ponownie jest z Truthem, który chce pokazać że nadal dobrze walczy, a więc zaczynamy. Na początku mamy próbę wejścia w zwarcie, ale Truth sprytnie kopnął Zigglera na korpus, po czym zaczął go kopać a następnie zapiął headlock. Dolph długo nie pozostawał na macie, ponieważ się podniósł i wymierzył parę ciosów na korpus w dodatku pchnął Trutha na liny, nie dał sobie wykonać Shoulder Blocka a sam wykonał Dropkick, ale nie doliczył nawet do jednego. Dolph długo nie czekał i od razu zaczął swoją serię, ale R-Truth sprytnie się odsunął po czym wykonał kopniaka na brzuch a w dodatku odbicie od lin, ale Ziggler wykonuje Back Body Drop a Truth wyślizguje się z ringu. Mistrz Interkontynentalny długo nie czekał, ponieważ wyszedł za ring, gdzie zaskoczył Trutha, podbródkowym a w dodatku dodał jeszcze wbicie Iris Whipem w schody. Ziggler złapał rywala po czym wrzucił go na ring po czym przypiął, ale zaledwie 2 county. Dolph po raz kolejny zaczął serie Elbow Dropów i tym razem wykonał ich dziewięć, po czym się zakręcił a następnie ostatni najmocniejszy, ale to nie koniec, ponieważ jeszcze jeden mocny z wyskoku, ale ponownie Truth odkopał na dwa. Truth podnosił się przy pomocy narożnika a Ziggler chciał skorzystać z sytuacji i wykonać Stinger Splash, ale Truth ponownie sprytnie się zachował odsuwając się dodając jeszcze School Boy, ale Ziggler w ostatnim momencie dotknął lin i sędzia przerwał to liczenie. Truth nie poprzestawał w ataku i podniósł obecnego championa, po czym wykonał mu Iris Whip w narożnik i sam teraz wykonał Stinger Splash, po którym dołożył jeszcze STO! Przypięcie 1...2...KickOut! R-Truth nie jest zadowolony, ale chyba będzie chciał kończyć pojedynek, ponieważ gdy Dolph się podniósł to on kopnął go w brzuch, oraz wykonał What's Up....nie! Ziggler w ostatnim momencie popycha go na liny, ale Truth nie daje sobie wykonał Clothesline'a a sam próbuje wykonał Back Body Drop, ale Ziggler kontruje na Jumping DDT! Przypięcie 1...2...KickOut! Ziggler nie może uwierzyć że nie wygrał jeszcze tego pojedynku, ale widzi że Truth podnosi się dzięki liną, więc wskakuje na jego plecy w celu zapięcia Sleeper Holdu, ale Truth sprytnie przytrzymał się lin a później dołożył What's Up, ale znowu tylko dwa! Ziggler tak łatwo się nie podda i dobrze o tym wie Truth, który podnosi go a następnie wbija w narożnik i wynosi na trzecią lin. Truth ustawia swojego przeciwnika pod Superplex, ale Dolph sprytnie zadał parę ciosów na brzuch, po czym wykonał przedni Suplex a następnie dołożył jeszcze Crossbody z przypięciem dla podnoszącego się Trutha, ale ten gdy sędzia chciał doliczyć do trzech, podniósł się z Dolphem a następnie wyniósł go na barki i wykonał Death Volley Driver, ale zaledwie dwa. Truth podnosi zamroczonego Dolpha, po czym odbija się od lin w celu wykonania Spilling Hell Kicka, ale Dolph się nachyla, po czym wykonuje Fameaser, po którym Truth odbija się niczym Miz na NoC a Dolph tak jak wtedy dokłada Zig Zag! Przypięcie 1...2...3! Mistrz wygrywa pierwszą walkę od przejęcia mistrzowskiego pasa.

Winner: Interciontinental Champion Dolph Ziggler

Ziggler zaczął świętować w ringu, ale nagle wybrzmiała piosenka The Miza, który biegnie w stronę ringu, ale zatrzymuje się przed nim a Zigglera nagle od tyłu atakuje Damien Sandow! Sandow atakuje rywala, po czym wykonuje...Skull Crushing Finale! Miz wchodzi na ring a Sandow stoi tylko nad Ziggler. Miz przejmuje mikrofon

The Miz: Ziggler jak wiesz każda gwiazda a w szczególności taka jak ja ma swojego dublera. Oto mój....Damien Mizdow! Na Hell In a Cell stanie on w moim narożniku a ja znowu będę mistrzem.

Miz unosi pas, ale Ziggler nagle się podniósł, więc Miz wykonał jeszcze Skull Crushing Finale, po czym opuścił ring ze swoim dublerem.

Przenosimy na na backstage przez który przechodzi The Authority, którzy udają się do swojego biura, ale nagle zatrzymują się przed gabinetem a na ich biurze wisi plakietka "Austin 3:16"! Authority wchodzi do swojego pomieszczenia a tam, oglądający galę Steve Austin!

Triple H: Co ty tu robisz!

Steve Austin: Co ja t....a wiem to was gabinet, ale postanowiłem sobie tutaj pooglądać galę, przecież jestem Komisarzem WWE, prawda. Przyszli też Seth, Mark i Kane, świetnie macie ustalone dzisiaj pojedynki.

Seth Rollins: Jak kt....

Steve Austin: Zamknij się dzieciaku kiedy Stone Cold mówi! Po pierwsze idź na ring, albo się przygotować nie wiem, ale stoczysz pojedynek z Sheamusem! . Mark nie przejmuj się też znajdę ci przeciwnika a będzie nim największy atleta świata, Big Show . Ale chyba najtrudniejsze zadanie czeka ciebie Kane, ponieważ zmierzysz się dzisiaj z Viperem, Randym Ortonem Teraz mówcie.

Triple H: Steve, znamy się tyle lat, byliśmy nawet w Tag Teamie, ale co tu wogóle wyprawiasz! Myślisz że gdy jesteś komisarzem to możesz sobie zajmować nasze biuro, ustalać co chcesz

Steve Austin: Wha....

Triple H: Stop, teraz ja mówię. Jestem Chief Operating Officer i ja też ma tu do powiedzenia, wiele. Nie mówię że nie masz władzy, bo niestety ją masz, ale mógłbyś się mnie czasami spytać jak chcesz ustalić jakiś pojedynek.

Steve Austin: Dobra, zrozumiałem kapitanie. Serio twoi klienci, twoje szmaty nie wiem jak ich jeszcze nazwać, ale ja daje ludzią tego czego chcą, a przecież do jest najlepsze dla biznesu.

Stephanie Mcmahon: R.....

Steve Austin: Ty to się zamknij, bo obecnie gadam z twoim mężem. Dobra jak chcesz to mogę wam to zostawić, ale oczywiście pierw....

Stone Cold Stunner dla Kane'a a następnie dla Marka oraz Setha Rollinsa! Austin bierze piwo po czym patrzy się na Triple H

Steve Austin: And That's The Bottom Line's... Cause Stone Cold Said So!

Austin opuszcza gabinet zostawiając wściekłych Triple H i Stephanie, którzy sprawdzają stan swoich ludzi

Przenosimy się na ring a tam wybrzmiewa "Dead Man Walking", co jest równoznaczne z tym że będzie się działo, ponieważ jak zwykle na swoim motorze pojawia się The Undertaker, który ma ze sobą pas mistrzowski należący do Brocka Lesnara! Bad-ass jak zwykle objeżdża ring, po czym schodzi z motoru a następnie kieruje się na ring a następnie bierze mikrofon

The Undertaker: Witam was na Raw na którym Undertaker powinien być 5krotnym mistrzem WWE. Wczorajszej nocy działo się dużo, ale ja powinien tę walkę wygrać, przypomnijcie sobie końcówkę pierwszej stypulacji Widzicie to nie lubię takich rzeczy powinien dzisiaj być mistrzem i mieć ten pas a na razie mam tylko ten pas. Jak wiecie Steve Austin został nowym komisarzem WWE. Jeszcze przed zacięciem tygodniówki, chciałem pojawić się z tym pasem i powiedzieć że nie oddam tego pasa, póki nie dostanę walki na HITC. Jednak nie spodziewanie dostałem już tego i nie musiałem się tutaj nawet pojawiać, ale teraz mam dwie rzeczy. Mam walkę o tę pas a także ten pas. Brock jeśli chcesz ten pas mieć to wejdź na ring i po prostu odbierz mi go jako zwycięzca, bo inaczej będę trzymał ten pas do czasu ppv a tam już oficjalnie będę go posiadał. Brock wejdziesz ze mną do Hell In a Cell i zadaj sobie pytanie czy wogólę wyjdziesz z tej konstrukcji. Wejdę tam po raz kolejny w mojej karierze, zawsze wychodziłem, ale moi przeciwnicy już nie, podobnie będzie z tobą Brocka, wejdziesz tam jako mistrz, ale nie opuścisz Dallas na własnych nogach.

Ale co to....Paul Heyman, pojawia się na stage'u, ma przy sobie mikrofon, więc posłuchajmy

Paul Heyman: Panie i Panowie nazywam się Paul Heyman i jestem adwokatem, obecnego niekwestiowanego mistrza świata wwe, The Beast Brocka Lesnara. Wczorajsze nocy ujrzeliśmy pojedynek, dwóch wielkich legend i wszyscy myśleli że The Undertaker zostanie nowym mistrzem, waszym mistrzem, ale po raz kolejny mój klient, Brock Lesnar udowodnił że jest maszyną, której nikt nie potrzyma i będzie mistrzem organizacji na wieki. Mr. Calaway, mogę się tak do pana zwracać, mój klient ma do pana jeszcze resztki szacunku, więc przysłem tu po to co nie jest pańskie, czyli niekwestiowanę mistrzostwo World Wrestling Enterteinment, więc niech pan odda pas mistrzowski. Dostałeś przecież pojedynek z Brockiem na Hell In a Cell o ten pas, więc oddaj.

The Undertaker: Myślisz że tylko tego chcem żeby oddać ten pas. Gdyby to był pas USA, to poszedł bym nawet do Brocka, żeby osobiście dać mu ten pas, ale ja jeszcze chcę jednej rzeczy.

Paul Heyman: Co ty jeszcze chcesz!

The Undertaker: Poczekaj chwilę, muszę się zastanowić....wiem! Idź teraz do Triple H, albo Steve'a, powiedz im że oddam ten pas jak dostanę pojedynek w dzisiejszej walce wieczoru.....z tobą! Tak chcę dzisiaj w walce wieczoru zmierzyć się z Paulem Heymanem! . Oczywiście może pojawić się tu twoja bestia i odebrać mi ten pas, ale jak dobrze wiem....nie ma go dzisiaj w budynku! Paul Heyman vs The Undertaker dzisiaj w main evencie Monday Night Raw!

Paul Heyman: Nie! Rozumiesz ja nawet nie jestem regularnym zawodnikiem, mogę ci załatwić walkę z kimkolwiek, ale nie ze mną, ale po co ci ten match, chcesz się. Chcesz się zrewanżować że drwiłem z twojego ojca w 2013roku a może chcesz tego bo mówiłem coś o twojej żonie...

The Undertaker: Mojej żony do tego nie wtrącaj, rozumiesz. Masz dwa wyjścia żeby zmierzyć się że mną a jak wygrasz dostaniesz pas, albo sprowadzasz tutaj swoją bestię, która odbierze mi ten pas a drugi to walka twoja ze mną! Wybieraj!

Undertaker wyszedł za ring, po czym wsiadł na motocykl i zaczął jechać w kierunku Heymana, który jednak odszedł w dół rampy a Bad-ass pokazywał mu tylko że teraz on tutaj rządzi.

Na ringu zapanowije ciemność a na titatronie....

https://www.youtube.com/watch?v=lVU6bWWBg5w

http://www.fotoszok.pl/upload/c7f2ec07.png

Singles Match

Seth Rollins vs Sheamus

Czas na drugi pojedynek dzisiejszego wieczora w którym obecny pan Money In The Bank, Seth Rollins zmierzy się z byłym mistrzem USA, Sheamusem. Zaczynamy a Sheamus od razu rusza do wściekłego ataku na Rollinsa aż ten musi opuścić ring, oczywiście Celtic Warrior nie czeka i rusza po Rollinsa i dopada go, po czym wrzuca głową w stół komentatorski a w dodatku wrzuca w Steal Post, po czym wrzuca na ring a próbuje już wykonać Brogue Kick, ale Rollins po raz kolejny ratuje się interwencją, po czym każe sędziemu żeby trzymał Rollinsa aby spokojnie wszedł na ring tak się stało, więc zaczynamy od początku. Rollins tym razem nie czeka i zaczyna kopać nogi rywala, po czym robi to samo w narożniku do czasu kiedy sędzia odsunął go. Rollins ruszył z kolanem w brzuch, po czym dołożył Bulldog, po czym podniósł rywala Iris Whip w dodatku Corner Clothesline, ale Rollins nie poprzestaje w ataku i dokłada jeszcze Forearm Smash, po którym rywal ląduje w narożniku a Seth ustawia go na trzeciej linie i dokłada Superplex! Przypięcie 1...2...KickOut! Rollins nie kończył akcji, ponieważ wspiął się na trzecią linę i wykonał Crossbody dla podnoszącego Celtic Warriora....Sheamus jednak przejął Setha, po czym chciał wykonać White Noise, ale tym razem The Architect zachował się sprytnie, schodząc z barków Sheamusa a następnie wypychając go za liny. Sheamus jednak był nadal na krawędzi ringu, więc Rollins potraktował go Enzuigiri, po którym były mistrz stanów zjjednaczonych wypadł po za ring! Rollins jednak nie kończył, ponieważ wziął rozpęd i wykonał Somersault dla podnoszącego się Sheamusa. Fani byli zadowoleni a Rollins wbił Sheamusa jeszcze w barykadę, po czym dołożył High Kick a Celtic Warrior wypadł za barykadę. Seth wraca na ring, po czym każe sędziemu odliczać byłego mistrza, a ten zaczął go odliczać! 1...2...3...4...5...6...7...8, Sheamus przeskoczył przez barierkę a następnie wślizgnął się na ring, ale Rollins nie czekał i przypiął, lecz zaledwie do dwóch. Rollins był wkurzony, ale widział podnoszącego się Celtic Warriora, więc chciał go dobić poprzez Curb Stomb, ale Sheamus w ostatniej chwili złapał go, po czym wykonał Powerbomb z przypięciem, ale tylko 2 county. Obaj od razu się podnoszą i Sheamus próbuje po raz kolejny wykonać Brogue Kick, jednak Rollins kontruje na School Boy! Przypięcie 1...2...KickOut! Sheamus jest na kolanach a Rollins to wykorzystuje poprzez Avadra Kedavra i mamy jeszcze....Dirty Deeds! Akcja kończąca Deana Ambrose'a wykonana przez jego byłego kumpla z The Shield! Przypięcie 1...2....KickOut! Rollins nie może uwierzyć, ale teraz już chyba czas na ostateczny cios, ponieważ Rollins ustawia sobie Sheamusa na Turnbuckle Powebomb, po czym wynosi Celtic Warriora po tą akcję, rzuca w narożnik a Sheamus kontruje to na Brogue Kick! Przypięcie 1...2....KickOut! WHAT?! Rollins odkopuje po Brogue Kicku w wykonaniu Sheamusa, on nie może w to uwierzyć i pyta się sędziego czy czasem się nie pomylił, ale on mu mówi że wszystko było dobrze liczone. The Great White szykuje się chyba na akcję, której dawno nie wykonywał, on chce wykonać....High Cross! Publiczność się ożywiła a Sheamus ustawił sobie Rollinsa a więc czas kończyć pojedynek, mamy wyniesienie pod High Cross, ale Rollins się wydostaje i wykonuje potężny Pele Kick w tył głowy a w dodatku Turnbuckle Powebomb i jeszcze Curb Stomb! Przypięcie 1...2...3! Rollins pokonuje czołową gwiazdę ostatnich lat w federacji!

Winner: Seth Rollins

Po walce Rollins wygląda na zadowolonego a następnie na ring kierują się do niego Joey Mercury i Jamie Noble, ale co to dostają oni po Stunnerze od Stone Colda Steve'a Austina. Rollins wygląda na zszokowanego a Steve pokazuje tylko swoje środkowe palce w jego kierunku

Przenosimy się na backstage, gdzie widzimy idącego zadowolonego Steve'a Austina, nagle spotyka dopiero przybywającego do areny Randego Ortona!

Steve Austin: Co chciałeś Randy?

Randy Orton: Słyszałem że zostałeś komisarzem wwe. Gratulacje, ale mam nadzieję że przynajmniej ty dasz mi to na co zasługuje.

Steve Austin: O co ci chodzi?

Randy Orton: O mój rewanż o pas mistrzowski. Taker dostał kolejną szansę o mistrzostwo i po wczorajszej gali się nie dziwię takiej decyzji, ale ja nadal nie otrzymałem mojej walki rewanżowej o pas, który straciłem na Wrestlemanii. Chwila ja nawet nie zostałem wtedy przypięty. Więc nie wiem co tam chcesz, ale daj mi ten rewanż na Survivor Series . Jeżeli myślisz że nie jestem w dobrej formie, to ustal mi na Hell In a Cell pojedynek o miano pretendenta do tytułu.

Steve Austin: Wiesz co masz rację zasługujesz na rewanż, masz jednak dobry pomysł. Na początku gali powiedziałem że na Hell In a Cell odbędą się trzy walki w klatce. Mamy na razie pierwszą, to może w drugiej zmierzysz się z kimś o pretendenta do tytułu na Survivor Series Wiesz powiem ci już teraz twoim rywalem na Hell In a Cell będzie zawodnik, który powróci wtedy a on też zasługuje na rewanż. Randy na najbliższym ppv staniesz do walki....z Johnem Ceną!

Randy Orton: Niech będzie, dobrze załatwia się z tobą interesy.

Orton odszedł ze swoją walizką patrzą się cały czas w stronę Austina, który wyglądał na zadowolonego że ustalił kolejny pojedynek na ppv.

Przenosimy się po raz kolejny na ring, gdzie wybrzmiewa muzyka powracającego Christiana, który poprowadzi swój "Peep Show", gdzie gościem będzie nie kto inny jak Real American i członek Real American Jack Swagger, który pojawia się na ringu, po nim

Christian: Witam państwa na Peep Show! Najlepszy program w historii rozrywki sportowej właśnie powraca! Moim dzisiejszym gościem jest Jack Swagger oraz jego menadzer Zeb Colter. Jack jak czujesz się pod drugim z rzędu zwycięstwie z Rusevem.

Zeb Colter: Prawdziwy Amerykanin Jack Swagger, czuje się dumny z faktu że stoi tutaj dumny że pokonał i wysłał z powrotem do Rosji Lane i Ruseva tak miało być, od samego początku i tak się wszystko zakończyło a zdaje mi się że pan też nie jest tu Amerykanem.

Christian: No i co z tego. Mieszkam w USA i jestem zarówno Amykanem jak Kanadyjczykiem '

Zeb Colter: Ale jest pan tu bezprawnie, podobnie jak był tu Rusev, a wiemy jak Rusev skończył, więc podobnie musi być z panem

Christian: Tylko że ja jestem lepszy od Ruseva i twój Swagger czy jak mu tam nie ma ze mną szans.

Zeb Colter: Jeśli jest pan tego tak pewny, to może przekonamy się. Naszym celem jest zniszczenie wszystkich obcokrajowców a pan jest jednym z nich dlatego

Swagger zaatakował Christana! Publiczności to się nie podobało, więc zaczęła buczeć na Coltera i Swaggera a Jack wykonał dla Capitana Charisma potężnego Swagger Bomba

Zeb Colter: Czemu nas już nie lubicie? Przecież my wykonujemy swoją pracę, czyli wyganiamy i niszczymy tych, którzy są tu bezprawnie czyli wszystkich Kanadyjczyków, Meksykanów lub Bułgarów czy Rosjanów. To jest Ameryka, tutaj jest miejsce tylko dla tych, którzy na to zasługują. Jeśli jakiś Amerykanin wyjeżdża z naszego kraju nie jest on już nim.

Feed Me More - Ale co to! Publiczność wybuchła cheerem a na stage'u pojawia się Ryback, który robi charakterystyczne gesty, które robił w 2012 i 13roku. Ryback biegnie w stronę ringu, po czym atakuje Jacka Swaggera i wykonuje mu Meet Hook Clothesline'a, po czym dokłada jeszcze Shell Shocked! Colter jest zdziwiony

Zeb Colter: Co ty robisz, bronisz kanadyjczyka przecież jesteś Amerykaninem, czy ty właśnie zdradziłeś swój kraj!

Rybacka to wkurzyło i wyszedł po Zeba Coltera i jemu wykonał swój Clothesline a także Shell Shocked dla Zeba Coltera! Tymczasem Jack powoli się podnosił a Christian dołożył mu Spear! Ryback zaczął wykonywać charakterystyczne "Feed Me More" a publiczność razem z nim. Tymczasem Christian świętował na narożniku, jeszcze wziął mikrofon

Christian: Dziękuje że byliście na Peep Show, do zobaczenia

Christian opuścił ring a Ryback jeszcze chwilę świętował z publicznością a następnie także opuścił ring

Przenosimy się ponownie na backstage, gdzie widzimy trzymającego telefon Paula Heymana

Paul Heyman: Brock, gdzie jesteś. Jak kto w domu musisz natychmiast przyjechać na Raw, bo inaczej Undertaker zrobi ze mnie miazgę. Czemu niby nie nie przyjedziesz, przyjedź i odzyskaj pas, bo inaczej ten motocyklista, mnie zabije. Bądź jak najszybciej

Tymczasem do Paula dochodzi Steve Austin

Steve Austin: Są jakieś problemy z Brockiem Lesnarem.

Paul Heyman: Steve nie żartuj sobie a tak wogólę to chyba nie ustalisz mi walki z Undertakerem, przecież on mnie zabije.

Steve Austin: A nie na to zasługujesz . Paul pomyśl chwilę, dlaczego on chce z tobą walczyć. Paul każdy oprócz Brocka, chce cię dorwać ja też bym to zrobił, ale jeszcze usunęli by mnie ze stanowiska.

Paul Heyman: Co ty gadasz, jesteś nienormalny.

Steve Austin: Paul, Paul, Paul sam zaczynasz. Dobra nie chciałem tego zrobić, dzisiaj nawet jak Brock się pojawi zmierzysz się z Undertakerem w No Holds Barred Matchu . And That's The Bottom Line's... Cause Stone Cold Said So!

Paul Heyman: Steve nie zrobisz mi te...

Steve Austin: What?! What?!

Austin odszedł pijąc browara, zostawiając wystraszonego Heymana

http://www.fotoszok.pl/upload/1f69bb3b.png

Singles Match

Big Show vs Mark Henry

Czas na trzeci pojedynek dzisiejszej gali w którym największy atleta świata zmierzy się z najsilniejszym człowiekiem świata. Big Show vs Mark Henry, czas zacząć tą walkę. Na początku mamy sprawdzenie przeciwnika a następnie przechodzą oni w zwarcie z którego lepiej wychodzi Show, który pcha Henrego a następnie wbija go w narożnik i mamy charakterystycznego liścia! Henry odpowiedział jednak szybko wykonując potężny ciosy, po czym odbił się od lin, ale Show powalił go Shoulder Blockiem! Henry był zaskoczony, ale Big Show mówił mu żeby się podniósł i walczył jak mężczyzna, więc Henry to zrobił i obaj ruszyli w ponowne zwarcie, które tym razem sprytnie wygrał Henry bijąc nogi atlety po czym wszedł niego całą masą ciała, ale Big Show tylko odbił się od lin i powalił Henrego KO Punchem! Henry wyleciał z dużą siłą po za ring całkowicie znokautowany a sędzia musi go zacząć wyliczać. 1...2...3...4...5...6...7...8...9, jakimś cudem wślizguje się na ring a tam odrazu dopada go największy atleta świata, ale tylko 2 county. Show ustawia sobie Marka, po czym chwilę odchodzi a następnie Elbow z wyskoku....Henry się odsuwa! Show trafia w pustkę a Mark przy pomocy narożnika, podnosi się na nogi i rusza na atletę, ale ten wykonuje.....mu Back Body Drop! Jak on to zrobił, ale Show od razu łapie się za plecy, po czym tym razem udanie wykonuje Elbow z wyskoku! Przypięcie 1...2....KickOut! Big Show zapina headlock, ale widzimy że koło ringu pojawiają się Joey Mercury i Jamie Noble, którzy odwracają uwagę Atlety a ten zaczyna do nich mówić żeby odeszli a chwilę nie uwagi próbuje wykorzystać Henry, ale Show wywala go ponad górną liną, prosto na Joeya i Jamiego! Show wychodzi po za ring, po czym z całej siły wbija Marka w schody a następnie idzie w jego stronę i wbija jego głowę o barierkę. Henry jest już na ringu i to samo robi Show, ale co on robi wchodzi na trzecią liną a gdy Mark się podnosi częstuje go potężnym Double Axe Handle i jeszcze kolejny Elbow z rozbiegu, ale zaledwie 2 county. Big Show nie chce łatwo odpuścić i chyba czas na Chokeslam, gdy Mark się podnosi rywal łapie go za szyję, ale ponownie pojawiają się Joey i Jamie więc Show traktuje jednego KO Punchem a drugi wychodzi z ringu. Henry wykorzystuje sytuację i mamy wyniesienie pod WSM, ale Show wykonuje KO Punch! Show spada dobija jeszcze całym ciałem Henrego i przypina. Przypięcie 1...2....Jamie Noble atakuje krzesełkiem Showa doprowadzając do dyskwalifikacji. Show wygrywa, ale zaledwie przez DQ.

Winner: Big Show via DQ

Po matchu Jamie pomógł jeszcze wstać Joeyemu, ale ich nie uwagę wykorzystał Show, który wykonał im Double Chokeslam! Show jednak nie kończył bo podniósł jeszcze raz obydwóch i po raz kolejny wykonał im tą akcję! Henry się podnosi więc Show traktuje już trzecim dzisiaj KO Punchem! Show świętuje z publicznością, po czym po chwili udaje się na zaplecze

Przenosimy się na backstage gdzie po raz pierwszy dzisiejszego wieczora stoi Renne Young, która przeprowadzi zaraz wywiad z The Undertakerem

Renne Young: Witam państwa za chwilę przeprowadzę wywiad z The Undertakarem. Witaj zmierzysz się dzisiaj z Paulem Heymanem Powiesz coś o tym?

The Undertaker: Dałem Paulowi dwie szanse żeby odrzyskał ten pas. Sprowadzi bestię albo się ze mną zmierzy, niestety nagrabił sobie u Steve'a, przez to już na pewno się dzisiaj z nim zmierzę. Nie wiem, ale Austin lubi chyba dawać prezenty, bo dołożył stypulację No Holds Barred, co jest bardziej nakręca mnie by zniszczyć tego adwokata, Brocka Lesnara.

Renne Young: Dzisiaj na początku gali Steve Austin, powiedział że dostaniesz zasłużoną walkę o pas na Hell in a Cell, gdzie będziesz mógł dorwać Lesnara w klatce. Co o tym powiesz?

The Undertaker: Kiedyś już walczyłem z Brockiem w tej stypulacji, tylko róźnica między tamtą walką a tą jest taka że jestem zdesperowany. Nie chcę tylko zdobyć pasa, to nie oto chodzi chcę się po prostu zemścić za przerwanie mojego streaku. Lesnar dobrze wie że mogę zakończyć jego karierę, chciałem to zrobić już wczoraj zrzucając go z titatronu, ale Brock zepchnął takze mnie, gdyby tak się nie stało wygrał bym 2-0. Wszystko skończy się na Hell In a Cell a tam zostanę nowym mistrzem.

Renne Young: Dzięki za wywiad, moim gościem był The Undertaker.

Wracamy na arenę a tam wybrzmiewa muzyka nadal obecnych mistrzów Tag Team, The Usos w drodze na ring. Charakterstyczny taniec na początku na następnie wchodzą na ring i biorą mikrofony

Jey Uso: My krzyczymy U a wy SO. U U Jak wiecie jesteśmy mistrzami Tag Team od 203dni jak pokonaliśmy New Age Outlaws aż pokonaliśmy trzy razy The Wyatt Family. Nikt nie ma z nami szans

Jimmy Uso: Jesteśmy najlepszym Tag Teamem jaki jest obecnie w WWE, jesteśmy The Usos i już za 43dni wskoczymy przed Team Hell No i będziemy na czwartej pozycji na liście najdłużej panujących mistrzów tag team w historii

Jey Uso: Jeżeli jakiś Tag Team będzie się chciał z nami zmierzyć zapraszamy na ring poradzimy sobie z nimi tak jak z New Age Outlaws....

Jimmy Uso: lub The Wyatt Family.

Jey Uso: Zapraszamy na ring.

Przez chwilę panuje cisza aż w końcu wybrzmiewa theme....Dudley Boyz! Fani na arenie oszaleli a na stage'u jak za starych dobrych czasów pojawili się Bully Ray i Devon! The Usos byli zdziwieni a Team 3D za czasów TNA, weszli na ring z mikrofonami w ręce. Bully mówi coś po cichu do Devona a ten tylko nagrzewa publiczność

Bully Ray: Cieszycie się że nas widzicie Oficjalnie mogę powiedzieć że Dudley Boyz powrócili do World Wrestling Entertainment, tylko po to co macie że sobą The Usos.

Devon: Widzieliśmy was wiele razy w akcji i wiemy że trzeba się z wami liczyć, ale wy musicie się liczyć z nami. Jesteśmy 8krotnymi mistrzami świata Tag Team i jednokrotnymi mistrzami WWE Tag Team oraz jeszcze mistrzami WCW World Tag Team. Jesteśmy Dudley Boyz mimo iż jesteśmy już staruszkami to jednak chcemy jeszcze zostać na koniec kariery mistrzami Tag Team.

Bully Ray: Jeśli chcecie walki między Dudley Boyz a The Usos gdzie na szali będą mistrzowskie pasy to krzyczcie "3D" <"3D"! "3D"! "3D">

Jey Uso: Dobrze, chętnie się z wami zmierzymy, ale do tego pojedynku dojdzie na Hell in a Cell....

Jimmy Uso: Tam pokażemy wam że was czas się już skończył a teraz my dowodzimy dywizją Tag Team i jesteśmy najlepszymi mistrzami w historii.

Bully Ray: Bracie, prawda niestety jest inna, ponieważ na ppv ujrzymy nowych mistrzów a my po raz drugi będziemy nosić te pasy na barkach a wy będziecie jak te wszystkie Tag Teamy w szatni, będziecie siedzieć i patrzeć jak wygrywamy.

Mamy chwilową wymianę spojrzeń, po której obaj Tag Teamy gadają coś po cichu, ale oczywiście nie mogło zabraknąć bójki i zaczynamy. Bully bije się z Jeyem a Jimmy z Devonem. Przewagę uzyskują Dudley Boyz, po potężnym Powerbombie w wykonaniu Bullego Ray a następnie mamy Flapjack od Devona a Bully dolatuje i mamy 3D dla Jimmego Uso. Team 3D podnoszą pasy do góry i mówią że pasy na ppv będą ich.

http://www.fotoszok.pl/upload/f84303ee.png

Singles Match

Randy Orton vs Kane

Czas na przedostatnią walkę dzisiejszej gali w której zmierzy się były członek The Authority, Randy Orton oraz Kane. Na początku mamy wymianę spojrzeń a następnie obaj przechodzą w zwarcie z którego lepiej wychodzi człowiek dyrekcji, który przejmuje głowę Randalla, ale ten go błyskawicznie przepycha na liny a następnie Kane próbuje go powalić, ale Orton zaskakuje go świetnym Dropkickiem, po którym Kane wyleciał z ringu. Wielki Czerwony potwór był wkurzony i od razu chciał wrócić na ring, ale Orton ponownie zepchnął go z krawędzi ringu a następnie wyszedł jeszcze i wrzucił go w barykadę. Orton wraca na ring a sędzia zaczyna wyliczać Big Red Machine'a, ale on szybko wraca na trzy, ale od razu po wejściu na ring inkasuje potężnego Dropkicka. Przypięcie 1...KickOut! Orton zapina headlock a publiczność ewidentnie jest za nim a on jeszcze bardziej dociska tą akcję, ale nie wygra dzięki niej a Kane podnosi się po czym pokazuje dlaczego był kiedyś mistrzem WWF i mistrzem świata odbijając Ortona od lin a następnie dobijając go w matę poprzez Big Boot! Przypięcie 1...2....KickOut! Tym razem to Kane ma przewagę, podnosi swojego rywala po czym mamy Iris Whip a następnie Corner Clothesline i jeszcze Side Slam, po którym mamy pin, ale zaledwie do dwóch. Kane już chyba chce zakończyć pojedynek bo widać że czas na Chokeslam. Viper już na nogach a Kane łapie go za szyję, ale Orton kopnął rywala w nogi, po czym mamy Clothesline, jeszcze jeden. Kane się podnosi a Orton się nachyla, rywal odbija się od lin i mamy Powerslam! Przypięcie 1...2....KickOut! Legend Killer na fali a Kane po za linami więc on wie jak to wykorzystać i mamy Rope-hung DDT! Orton nasłuchuje się publiczności i mamy odwrót i charakterystyczna pozycja więc czas na koniec. "Corporate" Kane już na nogach a Orton go odwraca, nie udaje się mu wykonać RKO, a Kane jeszcze wykorzystuje sytuację wykonując swojemu byłemu koledze, Chokeslam! Przypięcie 1...2....KickOut! Kane nie może uwierzyć i zaczyna krzyczeć na sędziego, ale ten mu cały czas mówił że to nie koniec walki a Kane wchodzi na trzecią linę. Big Red Machina wychodzi na krawędź ringu a następnie czeka gdy Orton się podnosi a gdy to się dzieje to Kane skacze z chęcią wykonania Flying Clothesline, ale Orton się odsunął po czym dołożył jeszcze Europen Uppercutt a następnie Viper Slam (Olimpic Slam). Przypięcie 1...2....KickOut! Orton uśmiechnął się pod nosem widział że Kane jest dobrze ustawiony, więc cofnął się do narożnika a wszyscy wiedzieli o co chodzi, Orton chce wyeliminować na dobre członka Authority. Orton próbuje wykonać tą akcję, ale nagle wybrzmiewa muzyka Setha Rollinsa a Orton wołał go na ring, ale nikt się nie pojawiał, ale po 20sekundach piosenka się wyciszyła a Orton myślał że to koniec, ale gdy się odwrócił Kane wyniósł go, ale teraz Orton nie dał sobie wykonać Tombstone Piledrivera a następnie wykonał Backbreaker, po czym jeszcze Iris Whip w narożnik a następnie błyskawiczne ustawienie na trzeciej linie i mamy Superplex! Przypięcie 1...2....KickOut! Randy nie może uwierzyć, ale chyba teraz czas na koniec i Kane się podnosi i mamy RKO! Akcja kończąca wylądowała dla Kane'a a Orton teraz już chyba kończy cofa się do narożnika a Kane ledwo podnosi głowę, mamy rozbieg i trafiony Running Punt Kick! Przypięcie 1...2...3! Orton eliminuje Kane'a i przyokazji pokonuje go w czystym pojedynku!

Winner: Randy Orton

Orton wygrywa ten pojedynek a Kane leży tylko bez ruchu a Orton krzyczy do niego że następny będzie Rollins, po czym wziął jeszcze jeden rozbieg i wymierzył jeszcze jeden Running Punt Kick! Orton wszedł na narożnik, po czym zrobił charakterystyczną pozycję na narożniku...

....Tymczasem na arenę przyjeżdżają nosze, po czym medycy zakładają specjalny kołnierz na głowę Kane'a, po czym przenoszą go na nosze a Orton nadal świętuje przy dużym popie publiczności

[dailymotion]http://www.dailymotion.com/video/x290scl_wwe-hell-in-a-cell-2014-opening-promo_sport[/dailymotion]

http://www.fotoszok.pl/upload/b6be1639.png

No Holds Barred Match

The Undertaker vs Paul Heyman

Obydwaj już na ringu a sędzia rozpoczyna ten pojedynek. Paul zaczął krzyczeć żeby nie robił mu krzywdy, ale Taker miał inne zdanie i ruszył na niego, ale Heyman prysnął z ringu a następnie próbował uciec przez publiczność, ale Taker go dorwał jak próbował przeskoczyć. Taker spytał się czy chce się tam znaleść i mamy Gorilla Press Slam za tą barykadę! Taker złapał Heyman za głowę, po czym ponownie przerzucił przez barykadę i wziął jeszcze...kajdanki, którymi przypiął Paula do Steal Postu! Taker krzyknął do Heymana gdzie jego bestia a Paul odpowiadał że nie wie, no to Deadmen wziął spod ringu....kij do kendo! Ponowne pytanie do niego gdzie jest Bestia a Paul ponownie mówi że nie wie, no to Taker zaatakował Paula raz kijkiem w nogę. Ponowne pytanie, gdzie jest Brock, ale ponowna odpowiedź więc tym razem Heyman dostał w rękę! Heyman krzyknął do niego by go nie zabijał, ale Taker ponownie krzyknął gdzie jest mistrz, ale jak zwykle ta sama odpowiedź, no to Taker poszedł po pas mistrzowski! Taker przyłożył pas do twarzy Heymana i spytał się czy Brock chce to z powrotem a następnie chciał przyłożyć Heymanowi, ale w ostatniej chwili się zatrzymał i tylko się uśmiechnął patrząc jaką minę ma Heyman. Bad-ass wziął do ręki mikrofon, po czym przyłożył w krocze Heymanowi, który zwijał się z bólu a Taker się go spytał czy ma go wypuścić a Paul powiedział by tak zrobił, ale tak cicho że Taker pytał się "co ty powiedziałeś, może zaraz będziesz mówił głośniej" i jeszcze raz mu przyłożył tym razem prosto w głowę, ale nie tak mocno, jak w krocze. Taker odczepił Heymana a następnie złapał go za szyję i chyba będzie Chokeslam i Taker trzyma w górze Heymana, który krzyczy by tego nie robił, ale ten wykonuje tą akcję, Chokeslam dla Heymana, ale chwila.....

http://i.imgur.com/NvRTE.gif

OMG! Here Comes The Pain! The Beast tu jest a Taker wygląda na bardzo zadowolonego, po czym wchodzi na ring i zaprasza Brocka na ring a ten tam biegnie i zaczynamy Brawl! Lesnar jest w niesamowitej formie i obija Takera, po czym próbuje go wyrzucić z ringu, ale Taker przerzuca go Back Body Dropem, ale Brock ląduje na nogach po za ringiem i wyciąga z ringu American Bad-ass'a a następnie wykonuje mu Clothesline w barykadę w dodatku próbuje w niego wjechać, ale po raz kolejny daje się zaskoczyć Back Body Dropem a następnie Deadmen wykonuje mu jeszcze Flying Clothesline z barykady! Bójka przenosi się w publiczność, gdzie Beast obija brzuch rywala, ale on tak łatwo się nie poddaje i oddaje potężnym Uppercuttem, po którym obaj lądują już za kulisami! Sędzia nie wie co robić, bo widzi znokautowanego Heymana a także że nie ma Takera więc kończy ten pojedynek!

Winner: No Contest

Widzimy jak do Heymana podbiegają sędziowie, ale nie będą potrzebne nosze. Tymczasem kamerzysta przenosi nas za kulisy a dokładnie już na parking, gdzie cały czas biją się Brock z Takerem! Beast próbuje wrzucić rywala w maskę samochodu, ale Taker kontruje i to on wrzuca rywala, ale nie Lesnar jest na masce z której skacze na Deadmena, ale jemu się już chyba nie chce bić. Lesnar wsiada do samochodu po czym odjeżdża a Deadmen nie zdążył go dopaść. Tym widokiem kończymy pierwsze Raw, po Night Of Champions. Zaczynamy drogę do Hell In a Cell.

Newsy

- Podobno wynik walki o pas wwe wagi ciężkiej już został ustalony na samym początku, bo podobno feud dobrze się sprzedaje, ale i tak wszystko się na Hell In a Cell

- John Cena powróci na Hell In a Cell! Podobno WWE, było zadowolone że Cena będzie gotów by zmierzyć się na ppv z Ortonem, gdzie na szali znajdzie się miano pretendenta do tytułu wwe wagi ciężkiej na Survivor Series

- Stone Cold Steve Austin został nowym komisarzem wwe! Podobno ta decyzja zapadła jeszcze przed samym ppv a Austin ma feudować z Authority w imieniu Vince'a a wszystko ma się zakończyć walką o władzę najprędzej na WM.

- Apropo Austina, ustalił on dziś że na HITC dojdzie do trzech walki w klatce a dwie z nich już poznaliśmy. Podobno na trzecią trochę poczakamy.

- Roman Reings przejdzie dzisiaj operację przepukliny, która trochę zaskoczyła kreatywnych. WWE miało w planach by Reings powrócił na Hell In a Cell by później na Survivor Series doszło do walki Team Triple H vs Team Reings, ale Roman ma powrócić dopiero na Royal Rumble.

- Małe problemy są z Danielem Bryanem, który możliwę że przejdzie kolejną operację i nie wiadomo czy pojawi się na styczniowym ppv.

- WWE ceni sobie obecnie Rybacka, Romana Reingsa, Setha Rollinsa i Deana Ambrose'a. Podobno widea, które są wyświetlanę są też początkiem singlowego pushu dla Braya Wyatta.

- Chris Jericho ma powrócić w drodze Road to WM 31 i to jest już na 90% pewne.

- Dolph Ziggler jest podobno ceniony na zapleczu i może liczyć na długi reing z pasem mistrzowskim.

Karta i Plakat Hell In a Cell:

http://i.imgur.com/Ff6FUbI.png

Karta Walk

Hell In a Cell Match for the WWE World Heavyweight Championship

Brock Lesnar © vs The Undertaker

http://www.fotoszok.pl/upload/b20f69aa.png

Hell in a Cell match to become the #1 contender for the WWE World Heavyweight Championship

John Cena vs Randy Orton

http://www.fotoszok.pl/upload/6c7e5b0b.png

Interciontinental Championship Match

Dolph Ziggler © vs The Miz

http://1-ps.googleusercontent.com/h/www.fotoszok.pl/upload/xa480fe28.png.pagespeed.ic.GQIcV0Ud6r.webp

Tag Team Championship Match

The Usos © vs Team 3D

http://www.fotoszok.pl/upload/2d69e4fc.png

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

• 1 miesiąc temu...

Taka informacja póki co rezygnuje z div. Jakoś te walki i segi mnie, do tego nie kręci.

----------------------------------------

http://static.wixstatic.com/media/0ea684_ef572fe311cdb4717c043d9f696199dc.gif_srz_980_410_85_22_0.50_1.20_0.00_gif_srz

MONDAY NIGHT RAW

Drugie Raw na drodze do Hell In a Cell otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Jima Johnstona - "Tonight’s the Night”. Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole, Jerry Lawler i John "Bradshaw" Layfield. Panowie przypomnieli najważniejsze wydarzenia z zeszłotygodniowego RAW:

- Stone Cold Steve Austin powrócił! Texas Rattlesnake został nominowany Komisarzem WWE i będzie nadzorował pracę Authority przy tym ustalając jak leci walki. Austin ustalił min: Dwa z trzech Hell In a Celle Match w pierwszym Randy Orton zmierzy się z Johnem Ceną o pretendenta do tytułu WWE a w drugim ten pas będzie na szali a między sobą zawalczą Brock Lesnar i The Undertaker.

- The Undertaker po raz kolejny się skonfrontował z Paulem Heymanem a wszystko zakończyło się ustaleniem walki między Takerem....a Heymanem w walce wieczoru.

- Dudley Boyz powrócili do organizacji i odrazu obrali sobie za cel obecnych mistrzów Tag Team a wszystko zakończyło się tym że na Hell In a Cell dojdzie do konfrontacji tych teamów.

- Undertaker zniszczył Paula Heymana, ale do dalszego zniszczenia nie pozwolił obecny mistrz i klient Heymana, Brock Lesnar, który zaczął bójkę z Takerem a wszystko zakończyło się ucieczką Lesnara samochodem.

---

Na samym początku od razu dostaliśmy mocne uderzenie, ponieważ wybrzmiewa "Glass Shaters" a to oznacza tylko jedno do ringu kieruje się WWE Commissioner Stone Cold Steve Austin. Austin w dobrym humorze kieruje się na ring po czym wita się z publicznością na każdym narożniku. Steve bierze mikrofon, posłuchajmy

Steve Austin: Jeśli cieszycie się widząc Stone Colda krzyknijcie "Hell Yeah" Witajcie na Monday Night RAW dzisiejsza atmosfera w Chicago jest niesamowita a jeszcze lepiej jest że Authority nie będą już robić co będą chcieli, ponieważ Stone Cold na to nie pozwoli. Myślicie że przyszłem tu tylko by kimś rządzić? To jesteście w okropnym błędzie bo Stone Cold przybył by kopać dupsko każdemu kto mu stanie na drodze a pierwszymi na drodze są....

Austin nie zdąrzył dokończyć bo przerwało mu nadejście The Authority w składzie Triple H, Stephanie McMahon, Seth Rollins, Mark Henry, Joey Mercury i Jamie Noble, ale brakuje u nich Kane'a, który jak wiemy w zeszłym tygodniu oberwał dwa Punt Kicki. Dyrekcja już w ringu Triple H ma mikrofon, posłuchajmy

Triple H: Stary dobry Stone Cold, co ty jeszcze wymyślisz, przez ciebie nie ma tu Kane'a, bo ustaliłeś mu walkę z tym psychicznym drapieżnikiem czy jak on ma.

Steve Austin: Ciesz się że twój Złoty Chłopiec nie oberwał kopniaka.

Triple H: Robisz to specialnie co nasz się nie da powstrzymać, prędzej to my zrobimy to z tobą. Proszę państwa Steve Austin powrócił niech wróci jeszcze ten uciekinier z Chicago Buczcie na drużynę Chicago Blackhawks, która ponownie robi to co umie czyli przegrywa wszystko co się da Wracając do normalnych tematów Steve po co to robisz? Wielki buntownik Stone Cold wrócił do federacji by wspópracować z Vincem McMahonem, przez którego tyle razy stracił pasy WWF, który robił wszystko co się da by Stone Cold zakończył karierę a teraz stajesz po jego stronie. A może...

Steve Austin: A może zamkniesz pysk! Grzeczniej jak mówisz do Stone Colda Steve'a Austina, a co się stało przecież miałeś z Vincem to samo zdanie przecież Triple H uderzyło ego do głowy bo zamiast promować takie gwiazdy jak Dean Ambrose, Dolph Ziggler, Roman Reings i Daniel Bryan to trzeba ich zniszczyć w dziesiątkę bo Triple H musi być zawsze najważniejszy....

Seth Rollins: Chwila to ja jestem przyszłością i to ja jestem lepszy od ich czterech razem wziętych jestem najlepszy z obecnego pokolenie a ty Steve po co przysłeś? Wszyscy o tobie zapomnieli, więc Stone Cold musiał o sobie przypomnieć pojawiając się jak pajac

Steve Austin: Dzieciaku tak uważasz?

Seth Rollins: Tak to jest moje zdanie

Steve Austin: Udowodnisz to dzisiaj bo zmierzysz się w main evencie dzisiejszej gali Monday Night Raw, która odbywa się w Chicago...z Stone Coldem Stevem Austinem Dzisiaj dzieciaku możesz udowodnić że jesteś przyszłością, ale też możesz udowodnić że jesteś nigdy a to przenigdy nie byłeś i nie będziesz przyszłością and That's The Bottom Line's... Cause Stone Cold Said So!

Stunner dla Rollinsa! Austin od razu wyślizgnął się z ringu po czym wziął dwa browary i z uśmiechem na ustach opuścił arenę pijąc je a w ringu wściekłe Authority patrzyło na Austina i przy okazji pomagali wstać zamroczonemu Rollinsowi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przenosimy się na zaplecze gdzie czeka już Renne Young oraz jej gość obecny Interciontinental Champion Dolph Ziggler

Renne Young: Witaj Dolph jak się czujesz po zeszłotygodniowym ataku ze strony The Miza i Damiena....Mizdowa?

Dolph Ziggler: Wiesz co czuje się świetne bo Miz ma swojego dublera więc będę miał dwie dupy do skopania. Chcę dawać show wszystkim na widowni i przed telewizorem, więc skopie tyłek Mizowi i jego dublerowi Sandowowi a może raczej Mizdawowi, będę bronił pasa mistrzowskiego aż do czasu kiedy nie będę mógł walczyć.

Renne Young: Dzisiaj zmierzysz się jeden na jednego z Mizdowem, może to być taka mała zemsta za zeszły tydzień gdy ten cię zaatakował?

Dolph Ziggler: Wiesz będę po prostu chciał mu pokazać dlaczego nie zrealizował on walizki na Cenie gdy ten miał kontuzjowany bark i dlaczego to ja jestem mistrzem po prostu jestem od niego lepszy, ale czy ktoś w to wątpi to jest jakiś dziwak, który przebiera się za koszykarza, Breta Harta czy Shawna Michaels'a a nawet taki Hornswoggle jest lepszy od niego. Dzisiaj skradnę show i mam nadzieję że spodoba wam to się.

Renne Young: Dzięki za wywiad. Moim gościem był Dolph Ziggler.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.fotoszok.pl/upload/558842bb.png

Singles Match Non Title

Dolph Ziggler vs Damien Mizdow (with The Miz)

Zaczynamy pierwszą walkę dzisiejszego show obaj zawodnicy już w ringu widać u Dolpha pokłady energii i że nie może się doczekać gongu i zaczynamy! Mizdow leci na Zigglera a ten częstuje go Superkickiem i Zig Zag! What!? Ziggler nie zdążył przypiąć bo Mizdow błyskawicznie wyleciał z ringu. Miz jest zaskoczony a Ziggler nie czeka i od razu rusza po dublera Awesome One'a, po czym wrzuca go w Steal Post a następnie w barykadę. Obaj są już w ringu a tam Ziggler przypina rywala. Przypięcie 1...2...KickOut w ostatnim momencie! Mizdow próbuje się wyczołgać, ale na to nie pozwala Show-Off, który od razu go podnosi a następnie wykonuje Iris Whip w narożnik, Stinger Splash a także Swinning Neckbreaker! 1...2...i kickout! Dolph patrząc się na Miza zaczął wymierzać swoje Elbowy i jak zwykle potężny dziesiąty po którym ogłuszony Mizdow podniósł się na nogi a Ziggler wykonał Iris Whip, próba Back Body Dropa, ale kopniak od Mizdowa lecz Ziggler jakby nigdy nic wykonuje Superkick, po którym z impetem Mizdow wypada z ringu! Miz każe swojemu dublerowi się podnieść a gdy ten ledwo wskakuje na krawędź ringu to Ziggler ponownie wykonuje mu Superkick po którym Mizdow spadł prosto na Miza! Dolph nie kończył i wskoczył na trzecią linę po czym wykonał na obydwóch Cross Body. Mizdow ponownie na ringu Ziggler także wskakuje i mamy Zig Zag! 1...2...3. Koniec tej jednostronnej walki!

Winner: Interciontinental Champion Dolph Ziggler

Po walce na ring wskakuje Miz, ale Ziggler odrazu po jego wejściu częstuje go już kolejnym Superkickiem a także Zig Zag! Mizdow się podnosi więc nie zaszkodzi jemu też wykonać Zig Zaga i tak się stało! Ziggler bierze pas Interkontynentalny i zaczyna świętować na narożnikach, razem z publiką

Przenosimy się na zaplecze gdzie widzimy szatnię Dudlex Boyz. Kamerzysta uchyla drzwi a tam widzimy siedzących i gadających Bullego Raya i Devona

Devon: Bracia doszyć szybko się zgodzili na walkę o pasy.

Bully Ray: To chyba lepiej co nie, na Hell In a Cell zdobędziemy pasy a później będziemy ich bronić, jacyś The Usos nie mają szans z najlepszą drużyną na świecie, która rywalizowała i wygrywała min: z Hardy Boyz czy Brothers Of Destrucion

Devon: Dzisiaj musisz pokonać Jimmego ja za tydzień pokonam Jeya a na gali ppv pokonamy ich zostając po dziesięciu latach po raz drugi mistrzami Tag Team WWE.

Bully Ray: Tylko wiesz jeśli coś się nie sprawdzi to....WE WANT TABLES

Devon: Dyrekcja ma zawsze swój plan a i b a Dudley Boyz zawsze mają plan a, plan b i plan stoły

Bully Ray:

kamera się wycofała

http://www.fotoszok.pl/upload/d0230a34.png

Singles Match Non Title

Bully Ray (with Devon) vs Jimmy Uso (with Jey Uso)

Drugi pojedynek przed nami już za chwilę po dziewięciu latach do federacji na ring wróci Bully Ray by zmierzyć się z połówką mistrzowskiego Tag Teamu Jimmym Uso. Wybrzmiewa muzyka Dudleyów, którzy przy ogromnym popie publiczności idą w stronę ringu, gdzie zostaje sam Ray. Tymczasem wybrzmiewa muzyka Uso, którzy także są przywitani popem, ale nie takim jak ich rywale w tradycyjny sposób kierują się na ring, więc zaczynamy! Od razu na początku mamy wymianę spojrzeń po której obaj próbują wejść w zwarcie, ale zamiast tego Uso częstuje Dudleya potężnym chopem, ale on mu odpowiada Big Bootem, po którym wylatuje z ringu! Bubba nie czeka długo i wychodzi po Uso, po czym wbija go w stół komentatorski oraz wrzuca na ring Jimmego. Przypięcie 1...2...KickOut! Bully zapina headlock, ale Jimmy długio nie czekał i podnosi się na nogi, po czym próbuje wykonać połówce Dudley Boyz, Back Supley, ale Bully jest za ciężki i to on wykorzystuje sytuację wykonując potężny cios w głowę rywala! Bully odbija się od lin i próbuje wykonać Sentona, ale Uso odsuwa się i Bubba trafia w pustkę! Uso od razu wykorzystuje sytuację wykonując Elbow, po którym Bully staje na nogi a Uso próbuje powalić go ponownie Superkickiem, ale Bully łapie go za nogę, odwraca go po czym wykonuje Bubba Bomb! 1...2...KickOut! Bully podnosi swojego rywala po czym mamy Iris Whip w narożnik oraz Splash a także Vertical Suplex! 1...2...KickOut! Bully kładzie Jimmego Uso pod narożnikiem, po czym wchodzi na drugą linę i mamy Senton....ponownie trafia w pustkę! Jimmy czeka aż Bubba się podniesie i wykonuje mu dwa chopy i potężny cios z wyskoku i potężny Superkick! Bully leży a Uso w charakterystyczny sposób wchodzi na trzecią linę i mamy Superfly Splash....Bubba Ray wystawia kolana i Uso trafia na nie! Bully odrazu podnosi rywala, po czym mamy Powerbomb! Bully patrzy się z uśmiechem na Devona i czas na "plan c". Bully krzyczy w charakterystyczny sposób do Devona "We Want Tables"! Devon powala przy okazji Jeya Uso poprzez Clothesline a także Powerbomb na schodki dla drugiego brata! Devon wyjmuje spod ringu trzy stoły i wrzuca je na ring! Bully ustawia jeden stół pod narożnikiem a Devon podnosi Jimmego na nogi, zarzuca na barki Bullego, który jest na drugiej linie a ten wykonuje Powerbomb na ten stół! Sędzia przerywa pojedynek! Jimmy wygrywa przez dyskwalifikację.

Winner: Jimmy Uso by DQ

Już wiadomo po co były jeszcze te dwa stoły! Bully i Devon rozkładają je na samym środku ringu po czym Devon idzie po drugiego z braci! Devon skacze w charakterystyczny sposób po czym odbija Jeya od ringu i mamy Flapjack i Cutter od Raya czyli 3D! Lecz to nie koniec bo drugi z braci zostaje podniesiony i wykonane mu zostaje Belly to Back Suplex od Raya i Neckbreaker na ten stół od Devona! czyli 3D II! Bully przejmuje mikrofon

Bully Ray: Usos jeśli naprawdę jesteście tacy szaleni to proponujemy wam by na Hell In a Cell The Usos bronili pasy przeciwko Dudley Boyz....w Tables Matchu!

Bully odrzuca mikrofon po czym obaj z Devonem podnoszą pasy nad znokautowanymi na stołach Usosami. Czy Uso przyjmą wyzwania? Może dowiemy się tego już niedługo

https://www.youtube.com/watch?v=AK12Z4IUPGI

Przenosimy się ponownie na ring i ponownie jak w zeszłym tygodniu wybrzmiewa "Dead Man Walking" a to oznacza jedno The Undertaker w drodze na ring. Badass jak zwykle wjeżdża na motocyklu, po czym obrkąza na nim ring po czym schodzi z niego i kieruje się na ring gdzie pozdrawia się z publicznością, nie ma on dzisiaj pasa WWE, ale ma mikrofon posłuchajmy

The Undertaker: Witajcie ludzie w Chicago Publiczność jest niesamowita i nie ma tu żadnego tchórza , ale niestety nie wszyscy tacy są. Tak chodzi mi o Brocka Lesnara w zeszłym tygodniu już go miałem na wyciągniecie ręki, ale uciekł swoim samochodem, jedynym plusem jest to że wreszcie dopadłem tego sukinsyna Paula Heymana, ale Brock nie obawiaj się ciebie też czeka masakra a odbędzie się ona 27 Października na gali Hell In a Cell gdzie zniszczę cię w pył i po raz pierwszy od dwunastu lat zostanę mistrzem WWE. Ostatni raz pas nosiłem cztery lata temu, ale już za 3 tygodnie ponownie będę mistrzem organizacji, nie będzie ucieczki będzie to Hell In a Cell Match! Ta piekielna klatka będzie końcem bestii tak jak on przerwał mój streak, to ja zakończę jego karierę. Na Hell In a Cell poznacie nowego mistrza a będzie nim....

Undertaker nie dokończył bo przerwał mu....Paul Heyman

Paul Heyman: Panie i Panowie nazywam się Paul Heyman i jestem adwokatem zdobywcy, bestii i obecnego niekwestiowanego mistrza wwe, Brocka Lesnara! A w ringu stoi facet, który nie umiał mnie pokonać na zeszłym RAW, czy taki jest pretendent do tytułu mistrzowskiego, który nie umie przypiąć zwykłego adwokata...

The Undertaker: Wiesz co Heyman, mówię ci to po raz setny, ale chyba muszę bo nie rozumiesz...zamknij się! Wiesz co gdyby nie ten twój zdobywca czy jak wolisz The Beast to nie wiem czy nie lezał byś teraz w trumnie, ale widzę że masz więcej odwagi niż twój klient, może zmierzymy się jeszcze raz.

Paul Heyman: Mr. Callaway jak zwykle myśli pan że mój klient uciekł czy coś w tym stylu, ale po prostu wstydzi się pan powiedzieć że nie umiał pan pokonać Paula Heymana

The Undertaker: To przekonajmy się czy nie umiem cię pokonać, czekaj zaraz tam pójdę...

Paul Heyman: Śmieszny pan jest nie zawalczy pan ze mną bo ma pan już dzisiaj ustalonego przeciwnika, właśnie wracam z gabinetu Triple H i powiedział mi że zmierzy się pan za chwilę....w Handicap Matchu! <śmieje się> Pańskimi rywalami będą Mark Henry i Jack Swagger.

The Undertaker: Więc tak rywalami Undertakera będą...Jack Swagger i Mark Henry Czy ty mi dajesz jakieś prezenty czy może Triple H powaliło na łeb. Przecież ja się nawet nie spocę, dawaj ich rozwalę ich szybko a później zajmę się uciekinierem z Minneapolis i zdobędę to co powinno być moje już na Night Of Champions.

Paul Heyman: Przekonamy się.

Mamy wymianę spojrzeń między Heymanem i Takerem, po której Paul opuszcza arenę a to samo później czyni Taker

Jesteśmy już na zapleczu gdzie idą zadowoleni Dudley Boyz, którzy o czymś gadają tymczasem przechodzi obok nich WWE Commissioner Steve'a Austina!

Devon: Cześć Steve

Steve Austin: Dobrze was widzieć

Bully Ray: Widziałeś co zrobiliśmy z Uso, ustal pojedynkiem między nami w stypulacji Tables Match!

Steve Austin: Wiesz co to planowałem ....ale to by było za proste i niesprawiedliwe. Będziecie mieli ten Tables, ale będą jeszcze krzesła i drabiny! Tak dokładnie na Hell In a Cell Dudley Boyz kontra The Usos w TLC Matchu o pasy mistrzowskie Tag Team!

Devon: Nieźle chłopie, pamiętaj po gali będzie nowymi mistrzami.

Steve Austin: Mam nadzieję że nie zawiedziecie.

Bully Ray: Masz to jak w banku.

Dudleyowie zadowoleni odeszli zostawiając także zadowolenego Austina

http://www.fotoszok.pl/upload/a78c2589.png

Handicap Match

The Undertaker vs Jack Swagger and Mark Henry

Czas na wcześniej ustalony Handicap Match pomiędzy pretendentem do tytułu WWE Wagi Ciężkiej, The Undertakerem a Jackiem Swaggerem i Markiem Henrym. Zaczynają Swagger i Taker i od razu obaj się sprawdzają widać że Badass jest wyluzowany a Swagger bardziej skupiony i mamy zwarcie z którego lepiej wychodzi niespodziewanie Swagger, który przechodzi do bocznego headlocku, ale Taker od razu przepycha go na liny, Swagger próbuje powalić go Shoulder Blockiem, ale to Taker go powala! Henry wchodzi na ring, ale podczas wchodzenia przez liny Taker wykonuje na nim Big Boot, nie uwagę pretendenta wykorzystuje Swagger, który wykonuje Roll-Up! Przypięcie 1...2...KickOut! Taker prawie przegrał po tak krótkiej walce, ale Taker jakby wkurzony rusza serią ciosów dla Swaggera, po czym mamy podniesie i Iris Whip po którym kopniak w brzuch i DDT dla Swaggera! Henry po raz kolejny chce zainterweniować, ale Taker już wkurzony wykonuje ledwo na nim Chokeslem! Taker podnosi także Swaggera i jego częstuje Last Ride'm, ale na tym nie kończy bo jest także Tombstone Piledriver dla Marka Henrego! Czy taki sam los czeka Swaggera, chyba tak. Taker podnosi go jak szmacianą lalkę, po czym wynosi i mamy Tombstone Piledriver dla Jacka Swaggera! Taker patrzy się jeszcze na Swaggera, po czym podnosi go i mamy Chokeslam! Henry się podnosi przy pomocy lin, więc on inkasuje kolejny Tombstone Piledriver'a. Taker nie kończy, ponieważ zapina dla Swaggera Hell's Gate! Hell's Gate zapięte czy Swagger się podda tak on klepie! Taker bez żadnego wysiłku wygrywa kolejną walkę.

Winner: The Undertaker via submision

Po walce Taker zaczyna świętować z publicznością, ale nagle wybrzmiewa muzyka Brocka Lesnara! Here Comes The Pain....nie to tylko po raz kolejny dzisiaj Paul Heyman, który klaszcze Takerowi, ale ten nie odpuszcza i wychodzi za ring, gdzie wsiada na motor i jedzie w kierunku Heymana! Heyman w ostatniej chwili skacze w bok bo Taker by go przejechał! Taker zatrzymał się jeszcze i krzyknał do Paula by przekazał bestii że czeka na niego za tydzień, po czym odjechał zostawiając zszokowanego Heymana

Przenosimy się do biura dyrekcji gdzie stoi właśnie The Authority! do ich biura wchodzi Seth Rollins razem z Joeyem Mercurym i Jamiem Noble

Triple H: Dobrze cię widzieć Seth co wyluzowałeś się już przed walką z Austinem

Seth Rollins: Bądź spokojny zmiotę tego staruszka że już nigdy go nie zobaczysz

Triple H: Takie coś mi się podoba, ale pamiętaj nie możesz go zlekceważyć bo jeszcze cię zaskoczy, pamiętaj o tym.

Seth Rollins: Ten dziadek ma mnie zaskoczyć? Przecież wykonam mu cios i padnie jakby go piorun uderzył, Hunter o nawet nie wymirzy mi ciosy prędzej padnie na zawał serca. Dzisiaj pokonam jego i będziemy go mieli spokój, ale....

Triple H: No właśnie jest "ale" pamiętaj gdybyś sobie nie radził zawsze jest "plan b", ale będą z tobą Mercury i Noble więc będzie dobrze, chociaż musimy uważać na Ortona, wyeliminował już Kane'a i jest nieobliczalny

Seth Rollins: Hunter spokojnie przecież jest WWE COO, możesz wszystko. Zajmiemy się Ortonem, ale najpierw wyeliminujmy tego całego Texas Rattlesnake'a.

Triple H: Dobra, ale pamiętaj zawsze masz nas za nami i nigdy z nami nie zginiesz

Rollins pokręcił głową, po czym wyszedł z Mercurym i Noblem zostawiając zadowolonych Huntera i Stephanie

http://www.fotoszok.pl/upload/5b545128.png

Singles Match

Randy Orton vs Big Show

Zaczynamy przedostatnią walkę dzisiejszego show Randy Orton kontra Największy Atleta Świata Big Show. Zaczynają Orton nie wchodzi w zwarcie tylko od razu rzuca się na nogi rywala i zasypuje go serią kopnięć, ale Show nie daje się i odpycha go na liny, lecz Viper łatwo nie odpuszcza i doskakuje do Showa zasypując go serią uderzeń, ponownie Show się nie daje i wykonuje Ortonowi potężny cios po którym Legend Killer ląduje w narożnik a Big Show wykonuje swój charakterystyczny Slap! Orton łapie się za klatkę piersiową a Show powtarza tą akcję, po czym wykonuje jeszcze Suplex! 1...2...KickOut! Show podnosi rywala po czym ciska go w narożnik poprzez Iris Whip, mamy próbę Splasha, ale Orton się odsuwa, po czym mamy parę pu/nchy na głowę Showa odbicie od lin i Clothesline po za ring dla Showa! Orton jest naładowany i wychodzi po Największego Atlete i tam ponownie wykonuje parę ciosów i rzuca go w Steal Post! Show jest zamroczony a Orton całymi siłami wrzuca go na ring, gdzie pinuje. 1...2...KickOut! Orton zapina boczny headlock, ale rywal nie ma problemu by się podnieść i spokojnie wykonać Viperowi Back Suplex! Show ściera pot z twarzy, po czym bierze Ortona i usadza go na trzeciej linie a następnie sam na nią wchodzi, lecz Orton znikąd wyprowadził cios i jeszcze jeden, po czym jeszcze mocny headbutt po którym Show spadł z drugiej liny a Orton odrazu dołożył Stomb na leżącego Showa! Przypięcie 1...2...KickOut! Randy naszykowany na swoje akcję i Big Show się podnosi i mamy Clothesline, ale on nadal na nogach, więc Orton częstuje go jeszcze dwoma i jednym potężnym po którym wreszcie Show pada! Show ledwo się podnosi, ale Orton się nachyla po czym...tak to Powerslam! Orton częstuje Showa kopniakami po których ląduje on na krawędzi, więc Viper bierze go na drugą linę i mamy Rope-hung DDT! Orton nakręcony i podkręca publiczność, która go dopinguje a ten robi charakterystyczną pozycję więc czas na akcję kończącą. Show się podnosi a Orton doskakuje do niego w celu wykonania RKO, ale Show odpycha go na liny i chwyta za gardło i mamy próbę Chokeslama, ale tym razem Orton odskakuje za Showa a gdy ten się odwraca inkasuje RKO! 1...2...3! Randy wygrywa kolejną walkę z rzędu!

Winner: Randy Orton

Po walce Orton świętuje z publicznością, ale po chwili bierze mikrofon, posłuchajmy

Randy Orton: Widzieliście co właśnie zrobiłem z największym atletą świata. Zrobię to z każdym kto stanie mi na drodze do pasa mistrzowskiego i nie żartuje, wszyscy w szatni zapamiętają dlaczego nie należy zaczynać z Viperem.

Orton wyrzuca mikrofon i opuszcza ring przy popie publiczności

Przenosimy się na zaplecze gdzie ponownie czeka na nas Renne Young oraz jej gość WWE Commissioner Steve Austin

Renne Young: Witam państwa moim gościem jest Stone Cold Steve Austin. Steve za chwilę staniesz do walki z Sethem Rollinsem jak się czujesz przed tym matchem?

Steve Austin: Wiesz co? Czuje się znakomicie za chwilę pokaże temu dzieciakowi dlaczego Stone Cold Steve Austin, 3razy wygrał Royal Rumble Match, był 6krotnym mistrzem WWF i dlaczego jest największym sukinsynem w historii tego biznesu.

Renne Young: Wyjdziesz do walki po 11latach przerwy czy jesteś przygotowany na ten pojedynek?

Steve Austin: Ja zawsze jestem przygotowany. Wiesz Seth Rollins myśli że nie jestem przygotowany bo 50letni staruszek musi mieć 5miesięcy przegotowań by to tej walki stanąć, ale prawda jest taka że zawsze byłem przygotowany ja mogę walczyć co tydzień, chce kopać dupy takim zadufanym zawodnikom, jestem Stone Cold Steve Austin do cholery.

Renne Young: Czy masz jakiś plan na pojedynek?

Steve Austin: Ja zawsze mam plan. Kopać dupy komu wlezie

Renne Young: Dzięki za wywiad moim gościem był Steve Austin zapraszam na main event dzisiejszej gali.

http://www.fotoszok.pl/upload/33683da0.png

Singles Match

Steve Austin vs Seth Rollins (with Joey Mercury and Jamie Noble)

Więc czas zacząć to na co każdy czekał czas na main event gali! Obaj już w ringu czekają już tylko na gong, który wybrzmiewa i od razu obaj się na siebie rzucają! Austin wykonuje parę ciosów po czym odbija Setha od lin i mamy Clothesline, Austin odbija się od lin i mamy charakterystyczny Elbow z środkowych palców, po którym Rollins wyślizguje się z ringu! Rollins jest zszokowany a Steve czeka na ringu i zaprasza go a gdy ten wchodzi na krawędź ringu to Austin pokazuje mu środkowe palce i potężny cios. Sędzia mówi coś do Texas Rattlesnake'a, ale ten także jemu pokazuje środkowe paluchy! Austin wychodzi po Rollinsa, którego dopada przy stole komentatorskim i wbija go w schodki zasypując go charakterystycznymi kopniakami, po czym środkowe palce i jeszcze parę kopnięć. Austin podnosi Mr.Money In the Banka i wrzuca go w barykadę oraz schody i dopiero wrzuca na ring, gdzie przypina. 1...2...KickOut! Steve długo się nie zastanawiał i ustawił Rollinsa pod narożnikiem i sam wszedł na drugą linę, po czym wykrzykiwał parę rzeczy i jego charakterystyczny Elbow z drugiej liny, po którym Rollins wstał a Steve wykonał mu Back Body Drop i Rollins ponownie za ringiem. Steve długo nie czeka i idzie po swojego rywala, ale chwile przerwy wykorzystuje Rollins, który wbija Stone Colda w stół komentatorski i barykadę a następnie wykonuje jeszcze Iris Whip w krawędź ringu. Rollins przejmuje przewagę i próbuje wbić rywala w Steal Post, ale Texas Rattlesnake łatwo się nie daje i to on wbija rywala w tą rurę! Austin chce dalej atakować, ale na drodze stoją mu Mercury i Noble, więc jeden dostaje cios a drugi Stunnera! Rollins łatwo wykorzystał sytuację i gdy Austin wykonywał Stunnera zaatakował go i tym razem dobrze wbił w Steal Post! Rollins wrzuca WWE Commissionera do ringu gdzie go przypina, ale zaledwie do dwóch. Rollins nie zamierza przechodzić do headlocku tylko obija w parterze byłego sześciokrotnego mistrza federacji, po czym Austin leży na krawędzi a Rollins wykorzystuje sytuację wykonując Catapultę o dolną linę! Austin łapie się za szyję a Seth tylko zadowolony wykrzykuje że nie ma z nim szans, po czym podnosi go i wykonuje Iris Whip i potężny....Superman Punch! Rollins zostaje wybóczany, ale on się nie przejmuje i jeszcze podnosi rywala i wykonuje Dirty Deeds! Finisher Deana Ambrose'a w wykonaniu Rollinsa na Stone Coldzie! 1...2...KickOut! Rollins nie zamierza odpuszczać i gdy Austin się podniósł wykonał mu dwa chopy, po którym mamy wbicie w narożnik i potężny Elbow Strike, ale to nie koniec bo usadza Steve'a na trzecią linę i mamy Superplex...nie Austin blokuje! Steve wykonuje parę ciosów na korpus, po czym wykonuje headbutt i jeszcze jeden i potężne Stereo po którym Rollins spada z narożnika a Steve częstuje go jeszcze kolejnym Elbowem z trzeciej liny! Rollins się podnosi mamy kop w brzuch i próba Stunnera, ale Rollins odpycha go na liny a później on wykonuje kopniak w brzuch i jeszcze Turnbuckle Powerbomb! Steve jest w idealnej pozycji a Rollins odbija się od lin, lecz nie ma Curb Stomba a jest Flapjack! Rollins chwyta się za głowę, ale podnosi się, ale odrazu środkowe palce i Stunner dla Rollinsa! Może być po wszystkim. 1...2....Joey Mercury i Jamie Noble przerywają! Dyskwalifikacja!

Winner: Steve Austin by DQ

Po walce cała trójka atakuje Austina, ale nagle na pomoc idzie Randy Orton, ale na niego rusza nagle Mark Henry, lecz w pomoc idzie The Undertaker, który pomaga Ortonowi, ale nagle mamy wybuch ognii! Czy to tak Kane powraca i rzuca się na Ortona dołącza się także Jack Swagger a w dodatek Rollins częstuje face'ów potężnym Suicide Divem! W ringu tymczasem Steve Austin jest obijany, ale pojawia się także Triple H, który idzie do ringu i zaczyna obijać Steve'a! Pedigree dla niego oraz Curb Stomb! Mercury i Noble mają krzesełka więc oni też niszczą Austina a za ringiem Randy obrywa WSM na schodki a Undertaker Tombstone od Kane'a i WSM ponownie na schody. HHH w ringu krzyczy do swoich ludzi "Finished" Wszyscy biorą Austina koło stołu komentatorskiego po czym odsłaniają to samo co na Night Of Champions...pustaki! Austin może być wyeliminowany Hunter dokłada jeszcze potężny Chairs Shot w głowę Austina, która zaczeła krwawić! Kane bierze Austina pod pustaki i Rollins szykuje się już by wykończyć Austina...ale co! Dźwiek karetki nagle słychać na arenie, ale to nie Cesaro, co się dzieje światła gasną! Nagle na arenę wjedza karetka, która się otwiera od tyłu i wylatuje z tamtąd dym

http://i.imgur.com/jVooxRA.gif

OH SHIT! Seth Rollins jest w szoku, podobnie jak wszyscy, przecież to Dean Ambrose, który wychodzi z karetki biorąc z tamtąd dwa krzesełka jedno rzucając obok Ortona a sam wskakuje na ring i wykonuje Suicide Dive dla całej dyrekcji! Ambrose wrzuca Kane'a w schodki to samo czeka na Swaggera a dla Jacka czeka już Double Arm DDT! Hunter i Rollins stoją naprzeciwko Deana a ten w szaleńcy sposób patrzy się na nich, ale Triple H zostaje zaatakowany przez Randalla, który wykonuje mu potężny cios w plecy z krzesełka! Dean rusza na Rollinsa wykonując mu serię ciosów po czym wrzuca go w wszystko co jest obok niego i wrzuca go na ring, Najpierw Lunatic Fringe wrzuca na ring 10krzesełek i idzie do karetki z której wyjmuje dwa pustaki i je też rzuca na ring! Ambrose wskakuje na ring i bierze krzesło, który atakuje Rollinsa. Dean kładzie głowę Setha na pustaki i krzyczy do niego że on nie powróci, ale na szczęście Rollinsa na ring wchodzi Mercury, który od razu inkasuje Chairs Shot oraz Dirty Deeds na pustak! Noble także się odnalazł, ale on też wylądował w pustakach poprzez Double-arm DDT! Rollins szybko wyczołgał się z ringu i uciekł szybko przez publiczność tymczasem po za ringiem Orton jeszcze wykonuje RKO dla HHH a Austin dokłada Stunnera! Obaj wchodzą na ring do Ambrose'a a tymczasem Steve bierze mikrofon

Steve Austin: Dawno takiego czegoś nie było! Jeśli cieszycie się że Ambrose powrócił krzyknijcie "Hell Yeah" Rollins bądź spokojny to nie koniec, jak mówiłem że będą trzy Hell In a Cell Matche, to będą, bo oficjalnie do karty dochodzi walka Seth Rollins vs Dean Ambrose w stypulacji Hell In a Cell!...and That's The Bottom Line's... Cause Stone Cold Said So!

Austin wyrzuca mikrofon po czym dokłada Stunnery dla Marka i Jacka, którzy właśnie wturlali się na ring! Austin wziął parę piwek, po czym rzucił je do Ortona, podnoszącego się Takera, Ambrose'a i sam jedno wziął i każdy świętował na narożniku. Tym widokiem kończymy RAW widzimy się za tydzień

Ps. Wesołych Świąt :!: ;-)

Newsy:

- Dean Ambrose powrócił dzisiaj na RAW! Podobno plany filmu przebiegły tak szybko że Dean mógł wrócić by feud z Rollinsem prowadzony do ich walki na Hell In a Cell był nieźle wypromowany. Ambrose po feudzie ma ruszyć na jakiś porządny main eventerowy feud a na Wrestlemanii ma zawalczyć z jakąś dużą gwiazdą

- Brock Lesnar został zapowiedziany na przysły tydzień na który jest już zapowiedziany pojedynek Devona z Jeyem Uso a po gali zostało ustalone że Dean Ambrose i Randy Orton zmierzą się z Kane'm i Sethem Rollinsem

- Kane powrócił podobno by zwiększyć skład dyrekcji. Swagger podobno został włączony bo nie było dać kogo do tagu z Markiem a teraz ma się skupić na feudzie z Rybackiem z którym ma zmierzyć się na HITC.

- Karta według osób na zapleczu może wyjść całkiem nieźle i wszyscy mają nadzieję że trzy Hell In a Celle Matche skradną show w szczególności walka Deana z Sethem.

- Rollins ma po feudzie z Deanem mieć podobną historię jak Dean i już planuje się z kim Rollins jako mistrz miałby walczyć. Dlaczego jako mistrz? Triple H obecnie stawia Rollinsa w czołowym main evencie i realizacja wyjdzie na 99% pomyślnie, tylko nie wiadomo kiedy.

- Randy Orton został wycofany z pierwszego RAW po Hell In a Cell i ma go zabraknąć także na drugim RAW po tej gali. Orton podobno ma wygrać z Johnem, ale jego shot ma zostać wykorzystany nie na Survivor Series a na TLC i pewnie dowiemy się dlaczego na samej gali.

- Steve Austin powrócił dzisiaj do ringu z powodu sprawdzenia jego kondycji. Austin podobno wypadł całkiem nieźle a sprawdzanie jego kondycji ma mieć związek z tym że Austin ma zawalczyć na Survivor Series. Jeśli tam wypadnie dobrze to wystąpi także na Royal Rumble a napewno na Wrestlemanii

- Undertaker ma już zaplanowane dwa feudy a ten drugi ma go doprowadzić do walki na Wrestlemanii, po której ma on udać się na przerwę...by jeszcze wrócić! Podobno Taker czuje się świetnie kondycyjnie niczym by miał 30lat i WWE chce to wykorzystać. Taker po Wrestlemanii miałby wrócić przed Summerslam by tam rozpocząć swój kolejny program albo kontynuację drugiego feudu

Ostatnia gala raczej w tym roku, ale zobacze jaką będę miał wene ;)

Karta Walk

Hell In a Cell Match

Dean Ambrose vs Seth Rollins

http://www.fotoszok.pl/upload/3b584b99.png

Hell in a Cell match to become the #1 contender for the WWE World Heavyweight Championship

John Cena vs Randy Orton

http://1-ps.googleusercontent.com/h/www.fotoszok.pl/upload/xa480fe28.png.pagespeed.ic.GQIcV0Ud6r.webp

TLC Tag Team Championship Match

The Usos © vs Team 3D

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

• 1 miesiąc temu...

MONDAY NIGHT RAW

Przedostatnie Raw na drodze do Hell In a Cell otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Jima Johnstona - "Tonight is the Night". Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole, Jerry Lawler i John "Bradshaw" Layfield. Panowie przypomnieli najważniejsze wydarzenia z zeszłotygodniowego RAW:

- Segment między Komisarzem WWE a The Authority skończył się Stunnerem dla Rollinsa i ustaleniem walki wieczoru, Seth Rollins vs...Stone Cold Steve Austin!

- Kolejny segment na linii The Undertaker-Paul Heyman, podbudujący walkę Takera z Lesnarem na Heel In a Cell. Tym razem obeszło się bez rękoczynów i zabrakło obecnego WWE World Heavyweight Championa.

- Jimmy Uso wygrał z Bullym Rayem, ale zaledwie przez dyskalifikację, Dudleyowie zaproponowali Tables Match, ale Stone Cold Steve Austin postanowił że będzie to...TLC Match!

- Pierwszy raz od 11lat do ringu wszedł Texański Grzechotnik, jego rywalem był Seth Rollins. Walka skończyła się poprzez DQ i atak Mercurego i Noble na Austina. Długi i niesamowity brawl dzięki przewadze liczebnej wygrali Authority i chcieli posłać Austina w pustaki, ale pojawił się....powracający Dean Ambrose, który zaatakował wszystkich i to drużyna "faceów" mogła świętować na koniec RAW

---

Zaczynamy od mocnego uderzenia bo wybrzmiewa muzyka Dean'a Ambrose, który kieruje się na ring przy ogromnym popie publiczność, po czym wchodzi w szaleńcy sposób na ring. Ambrose bierze mikrofon, więc posłuchajmy

Dean Ambrose: Wiecie łeb mnie boli, ale żyje Wszyscy myśleli że to koniec Deana...nie, to dopiero początek czegoś co skończy się na Hell In a Cell, będę rozwalał łeb Setha Rollinsa o wszystko co popadnie a samej gali zostaniemy zamknięci w jednej klatce i wszystko się tam zakończy. Jeszcze dwa tygodnie temu mówili że mogę zakończyć karierę, ale po gali nikt nie powie jaka będzie przysłość Setha bo go nie będzie, rozwalę go, powyrywam mu wszystko co ma a na koniec jeszcze skleję i dalej będę obijał, tatuś Triple H, będzie mówił żebym przestał, ale ja będę mocniej atakować aż wreszcie przekonają się dlaczego jestem nazywany szaleńczem. Wszyscy mnie za takiego uważają, ale mają rację bo ja jestem szaleńcem, Seth myśli że na Hell In a Cell ktoś mu pomoże, ale ja ważne wszystko co znajdę w domu na zewnątrz w hali wezmę wszystkie niebezpieczne przedmioty i będę obijał Setha a on będzie błagał o litość. W zeszłym tygodniu zawodnicy wagi lekkiej dostali tylko 1/4 tego co dostanie Rollins na ppv, zostaniemy zamknięci w klatce i nie będzie ucieczki, nie będzie pomocy, będzie zemsta i będzie Dean Ambrose, wiecie przed galą zjadłem porządnego hot-doga i teraz jestem gotów by zawalczyć! Dajcie tu kogoś bym go zmiótł z powierzchni ziemi.

Panuje cisza a Ambrose krzyczy "Come On"....aż w końcu wybrzmiewa "Kings Of King", więc na arenę kieruje się The Authority które w składzie Triple H, Stephanie McMahon, Seth Rollins, Mark Henry i Kane, kierują się na ring. Brakuje Joeya i Jamiego, ale jest dzisiaj Kane, więc posłuchajmy co dyrekcja, która stoi o dziwo na rampie ma do powiedzenia

Triple H: Witam...

Dean Ambrose: Zamknij się! O widzę że jest z wami "Golden Boy", no to po co czekać załatwimy to tu i teraz!

Ambrose wychodzi z ringu i kieruje się w stronę rampy, ale zatrzymuje go ochrona i widać po minie Ambrose'a że się tego spodziewał

Dean Ambrose: Dlaczego ten widok mnie nie dziwi, przecież taki ktoś jak ja nie może zbliżyć się do pajaców na rampie.

Triple H: Dean jesteś na prawdę śmieszny, bijcie brawo przecież wrócił wasz ukochany Dean Ambrose, proszę cię powracając w zeszły poniedziałek udowodniłeś że nic nie masz w główce, myślisz że wygrasz z nami, nie ponieważ z nami nikt nie wygra, rozumiesz nikt!

Triple nie mógł dokończyć bo przerwało mu już znane "Glass Shaters" a więc czas na Stone Cold Steve Austin! Texas Rattlesnake o dziwo kieruje się przez trybuny a następnie idzie w kierunku Deana i ochrony, po czym dostaje mikrofon

Steve Austin: Jak się bawicie, ale serio nikt z wami nie wygra, wiecie chyba w zeszłym tygodniu ten człowiek z wami wygrał! Wiecie chcieliście się pozbyć Stone Colda, naprawdę tylko na tyle wasz stać. Chcieliście wyeliminować osobę, która ma pilnować waszej pracy, to chyba wy nie macie nic w spodniach Wiesz co Hunter tak się zastanawiam kto ma większe jaja ty czy twoja żona Doszłem do wniosku że to ona Ruszyłeś na mnie dopiero gdy twoi ludzie czy jak ich nazywasz, znokautowali mnie, więc nie masz jaj Mózgu Jesteś tylko zwykłym pierdolonym skurwielem , który kryje się za spódnicą swojej żony

Triple H: Zamknij się Austin! Wiesz chętnie pozbył bym się ciebie jeszcze raz i zobaczysz że to zrobię i wtedy nie będziesz się tak wymądrzał a co do ciebie Dean zobacz na siebie...

Seth Rollins: Hunter nawet nie opłaca się z nim gadać przecież ten Dean Ambrose...

Dean Ambrose: Zamknij się, koniec tego!

Ambrose rusza na ochroniarzy po czym to samo czyni Austin. Mamy potężne Double Arm DDT dla dwóch ochroniarzy a druga dwójka obrywa po Stunnerze! Austin i Ambrose ruszają na dyrekcję i zaczynamy brawl! Ambrose odrazu chciał ruszyć w kierunku Setha, ale Kane się znalazł więc oberwał on Dirty Deeds, tymczasem mamy wymianę ciosów między Austinem a Hunterem a Henry dostaje potężnego Stunnera, sytuację wykorzystuje Hunter i mamy próbę Pedigree, ale Back Body Drop od Austina, tymczasem Ambrose rzucił się w pogoń za Rollinsem! Tymczasem bójka Triple H z Stonem Coldem przeniosła się na backstage! Przenosimy się na parking, gdzie Dean dopada Rollinsa i z całej siły wrzuca go w bok samochodu i chyba będzie...Dirty Deeds na beton, ale co to przecież Luke Harper, który wykonuje potężny Lariat dla Deana! Seth od razu wsiada do samochodu a tymczasem Harper stoi nad nieprzytomnym Deanem. Ponownie przenosimy się na backstage, gdzie trwa bitwa między Hunterem a Stevem i mamy wrzucenie do toalety a tam Austin wali głową HHH o każdą z kabin, po czym bierze głowę do zlewu i leje wodę i krzyczy "Hell Yeah", po czym mamy jeszcze Stunnera! Austin wrzuca go do jednej z kabin, po czym przecierając pot wychodzi rzucając przekleństwo jedno za drugim. Cóż to był za brawl.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przenosimy się na zaplecze gdzie czeka już Renne Young oraz jej gość obecny mistrz USA Rob Van Dam

Renne Young: Witaj Rob na gali Night Of Champions stałeś się mistrzem USA pokonując po pięknym matchu Sheamusa. Jak się czujesz jako mistrz?

Rob Van Dam: Jak mogę się czuć? Fantastycznie, wreszcie zdobyłem pas mistrzowski, od czasu powrotu do organizacji chciałem zostać mistrzem. Na początku zgarnął bym walizkę, ale przeskodził mi Randy Orton, później chciałem mieć ten pas, ale wtedy Dean uratował się DQ aż w końcu byłem blisko siięgnięcia po pas wagi ciężkiej, ale wtedy stanął mi na drodze Alberto, ale w końcu zdobyłem pas w World Wrestling Enterteinment.

Renne Young: Czy Sheamus otrzyma na Hell In a Cell prawo do walki rewanżowej?

Rob Van Dam: Oczywiście, byłem przed galą u Austina i poinformował on mnie że na Hell In a Cell będe bronił pasa mistrzowskiego z Sheamusem właśnie, więc chciałem o tym wszystkich poinformować! Sheamus czekam na ciebie na Hell In a Cell i niech wygra lepszy.

Renne Young: To wszystko, Moim gościem był Rob Van Dam. Dzięki za wywiad.

Rob Van Dam: Nie ma sprawy

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/632/devon_20.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2284/jey_uso_g4s_2.jpg

Singles Match Non Title

Zaczynamy pierwszą walkę dzisiejszej gali! Na początku obaj wymieniają się spojrzeniami i ruszają w zwarcie z którego lepiej wyszedł członek "Dudley Boyz", który przechodzi do headlocku, nie na długo pchnięcie na liny od Uso, ale Devon nie dał się zaskoczyć i powalił go Shoulder Blockiem, odbicie od lin, Uso przeskakuje, po czym mamy próbę Superkicku, ale Devon się schylił po czym mamy serię ciosów, rywal ląduje w linach więc Devon dokłada potężne uderzenie i Uso nie ma już w ringu! D-Von Dudley długo nie czeka i odbija się od lin po czym mamy perfekcyjny Suicide Dive! Devon podnosi swojego rywala po czym mamy Elbow Smash, jeszcze wrzucenie w Steal Post i obaj są już w ringu i Devon próbuje zakończyć pojedynek! 1...2...KickOut! To tak szybko się nie skończy, członek Dudley Boyz chyba chce zaryzykować, wchodzi na narożnik i będzie się szykował do jakieś akcji, ale Uso wiedział o co chodzi i dopada go na narożniku, parę ciosów, po czym sam wchodzi na narożnik i chyba będzie Superplex od Uso...nie parę ciosów na korpus od Dudleya, po czym jeszcze potężne Stereo i Uso spada, ale szybko się podnosi, lecz nie na długo, bo Devon wykonuje mu....BlockBuster!

http://media.giphy.com/media/10BuqLSINGLU0o/giphy.gif

Co za akcja, może być po wszystkim! 1...2...KickOut! Uso ponownie odkopuje, a Devon nie wiem już co zrobić, ale zaczyna nakręcać publiczność po czym mamy odbicie od lin, ale to był błąd Uso błyskawicznie wstaje i częstuje go Superkickiem! Przypięcie 1...2...KickOut! Jey jednak na tym nie kończy, Devon wylądował głową o dolny narożnik a jeden z braci próbuje wykonać Stink Face, ale Devon odsuwa się! Jak on to zrobił, Uso chyba naprawdę zabolało a Devon od razu łapie go i wykonuje Snap Scoop Powerslam, po czym jeszcze Saving Grace (Lifting falling inverted DDT)! 1...2...3! Koniec, więc w rywalizacji Dudley Boyz vs The Usos jest 1-1 zobaczymy jak będzie na Hell In a Cell!

Winner: Devon by pinfall

Po walce Devon świętuje na narożniku, dołącza do niego Ray i obaj świętują zwycięstwo, tymczasem bracia Uso pokazują po za ringiem że to mimo wszystko oni są obecnie mistrzami, ale Dudleyowie pokazują że po gali to oni zostaną nowymi

Przenosimy się na zaplecze a dokładnie do szatni Swagger. Kamera podchodzi do drzwi i widzi tam Jacka Swaggera i Zeba Coltera

Zeb Colter: Jack nie możesz tak prosto rozwiązać sprawy z Rybackiem, on jest zdrajcą naszego państwa.

Jack Swagger: Wiem o tym Zeb nie musisz mi mówić. Ten czub musiał mnie zaatakować w momencie kiedy chcieliśmy zadbać o to co jest sprawiedliwe, czyli oto by w Ameryce byli sami Amerykanie, chyba nie wiem z kim zadarł.

Zeb Colter: Jack musisz mu pokazać, dlaczego pokonałeś Ruseva i dlaczego mówią na ciebie prawdziwy Amerykanin...

Tymczasem do szatni wchodzi Stone Cold Steve Austin!

Stone Cold Steve Austin: Wiesz oglądałem RAW w swoim gabinecie i podobno chcecie załatwić sprawy z Rybackiem? Świetnie się składa, ponieważ dzisiaj Jack Swagger stanie do walki z Rybackiem! A ta walka odbędzie się już teraz!

Zeb Colter: Chwila, Chwila, co? Steve rozumiem że masz władze, ale chciałbym cię poinformować że Jack nie jest gotowy....

Stone Cold Steve Austin: What?! What?! Czyli prawdziwy Amerykanin nie chce walczyć w Ameryce, myślałem że Jack Swagger nie stroi od wyzwań, ale chyba....

Jack Swagger: Czekaj, dobra stoczę ten pojedynek.

Stone Cold Steve Austin: No i oto mi chodziło, przyszykuj się, bo chyba czeka cię ostry łomot.

Austin zadowolony opuścił szatnię zostawiając w niej zdenerwowanych Jacka i Zeba.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/jack_swagger_3.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/ryback_g4s_2.jpg

Singles Match

Czas na drugi pojedynek dzisiejszego wieczoru Ryback kontra Jack Swagger. Zaczynamy. Jack chciał spokojnie, ale Ryback nie czekał i od razu na niego ruszył, więc Swagger musiał się ratować ucieczką z ringu. Ryback nie czekał i ruszył za Swaggerem i wrzucił go w schodki, Steal Post oraz barykadę, po czym jeszcze raz w Steal Post. Wracamy na ring a tam Ryback nie odpuszcza Jackowi, mamy Iris Whip w narożnik po czym potężny Splash oraz Back Body Drop! To nie koniec, Ryback odbija się od lin i zatrzymuje się krzyczy coś do Jacka i Splash! 1...2...KickOut! Chyba czas na koniec, Ryback idzie do narożnika i zaczyna "Feed Me More", czas na hak na mięso. Swagger jest już na nogach odwraca się w kierunku rywala i mamy Meat Hook Clothesline...nie, Jack wyślizguje się z ringu i chyba ma dość, ale Ryback nie i idzie za nim i potężny cios w plecy, po czym Prawdziwy Amerykanin ląduje w barierkach. Big Guy na tym nie kończy i z całej siły wbija Swaggera w kant ringu. Po czym jeszcze rzuca Jackiem o barykady. Ryback chce tam do niego pójść, ale co to Swagger wziął krzesło i uderzył nim Rybacka! To koniec!

Winner: Ryback by DQ

Po walce Jack wyszedł z barierek przyokazji potrącił Justina Robertsa i chciał wymierzyć potęzny Chairs Shot w głowę Big Guya, ale ten wykonał potężny cios na korpus, po czym jeszcze wziął krzesło i mamy cios w plecy! Ryback wrzuca go na ring po czym już udanie wykonuje Meet Hook Clothesline! To nie koniec bo ma jeszcze Shell Shocked i ta akcja wykonana! Ryback bierze mikrofon

Ryback: Jack to tak się nie skończy, ty kontra ja na Heel In a Cell! Feed Me More! Feed Me More! Feed Me More!

Ryback stanął nad Jackiem, po czym nadal wykrzykiwał "Feed Me More"

Przenosimy się na ring a tutaj wybrzmiewa "Next Big Thing" i już wiadomo że w drodze na ring obecny WWE World Heavyweight Champion, Brock Lesnar, który jak zwykle kieruje się na ring ze swoim menadżerem Paulem Heymanem. Obaj są już na ringu, gdzie Heyman bierze mikrofon, posłuchajmy go

Paul Heyman: Panie i Panowie nazywam się Paul Heyman i jestem adwokatem bestii, zdobywcy i obecnego niekwestionowanego mistrza WWE Wagi Ciężkiej, Brocka Lesnara! Jak wiecie mój klient, Brock Lesnar od Extreme Rules 2013 jest niepokonany pokonał po kolei Triple H, CM Punka, Big Showa, The Undertakera przerywając jego streak, Johna Cene a także zremisował na ostatnim ppv z American Bad-Assem. Jednak wszyscy dobrze wiemy że Bestia jest nie do zatrzymania, każdy wiedział że The Beast po swoim powrocie w 2012 zdobędzie mistrzostwo WWE Championship. Cena pokonał Lesnara na Extreme Rules, ale czy Cenie by to się udało, gdyby Brock nie był parę miesięcy po operacji, NO! The Beast pokazał że w nawet w najsłabszej formie umie pokonać Johna Cene przypomnijmy to sobie Czy ktoś wątpi jeszcze w Bestie? Jeżeli chciecie wątpić w Brocka Lesnara pokażmy materiał z Wrestlemanii 30 Jak mówiłem nikt nie umie pokonać Bestii, ani Triple H, ani CM Punk, ani John Cena, ani Big Show, ani The Undertaker, The Beast dominuje i pokaże to na Heel In a Cell gdzie zmiażdży Undertakera i definitywnie skończy jego karierę, wykonując po kolei Suplex, Suplex, Suplex, Suplex, Suplex, Suplex, Suplex....F-5, F-5, F-5, F-5...

"Dead Man Walking" no ktoś wreszcie przerwał te przemówienie...The Undertaker w drodze na ring! Bad-ass jak zwykle wjeżdża na swoim motocyklu obkrążając ring i parkując przed stagem. Taker kieruje się spokojnie po schodkach na ring gdzie bierze mikrofon i staję twarz w twarz z Lesnarem a Brock poprawia tylko swój tytuł, ale czas na odpowiedź Takera

The Undertaker: Ciesz się ile możesz bo po Heel In a Cell już nie będziesz mistrzem . Wiecie ostatnimi czasy gdy już mam ciebie Heyman w łapach pojawiasz się ty, ale gdy chcę ciebie to wielkiego mistrza nie ma w arenie. Jaki zaszczyt mnie spotkał wreszcie mogę stanąć w jednym ringu z Brockiem Lesnarem. Za 13dni twoje rządy jako mistrza się skończą i ten pas będzie należał do mnie.

Paul Heyman: Naprawdę jest pan śmieszny Mr. Callaway. Mój klient Brock Lesnar, jest obecnym niekwestiowanym mistrzem WWE World Heavyweight Champion of the World! Pan jest tylko 49letnim staruszkiem, który wrócił tylko po to by dostać lanie od zdobywcy, Brocka Lesnara.

The Undertaker: Naprawdę staruszek, czuje się naprawdę świetnie....

Brock Lesnar: Staruszku chyba nie zrozumiałeś jego słów, za 13dni nastąpi koniec ery Undertakera, może wreszcie sobie odpuścisz nie umiesz ze mną wygrać, nie wygrałeś ze mną w 2002, w 2004 i nie wygrałeś ze mną w tym roku, miałeś dwa podejście jedno przegrałeś i straciłeś swój ukochany streak, drugie zremisowałeś, ale nie będziesz miał tyle szczęścia 27października, skończysz na wózku i pożałujesz że stanąłeś że mną w ringu.

The Undertaker: Naprawdę tak myślisz że skończę na wózku, że pożałuje że stanąłem z tobą w ringu, wiesz zrzuciłem Mankinda z samego szczytu tej konstrukcji i z tobą będzie podobnie, twoja kariera nie jest za długa walczyłeś do 2005roku a później odeszłeś do Japonii, wróciłeś i od razu sięgasz po najwyższe cele, powiem ci jedno na Heel In a Cell dostaniesz łomot swojego życia...

Brock nie wytrzymał i ruszył na Takera! Lesnar obijał tułów Bad-assa w narożniku, po czym mamy próbę German Suplexa, ale nie parę łokci od Takera po czym próba Chokeslema...ponownie mamy kontrę i German Suplex! The Beast na fali podnosi Undertakera i chyba będzie...tak F-5 wykonane! Brock stanął nad Takerem a na ring wrócił Heyman który dał mistrzowi jego pas a on stanął dumnie nad znokautowanym Takerem, chwila chyba ma coś jeszcze do powiedzenia

Brock Lesnar: Mówiłem ci staruszku byś ze mną nie zadzierał....widzimy się za 13dni.

Brock opuszcza ring razem z Heymanem z szyderczym uśmiechem na twarzy. Tymczasem widzimy jak w ich kierunku spogląda Taker który powoli się podnosi a Brock na stage'u pokazuje kto tu jest mistrzem

Jesteśmy w jakimś pomieszczeniu widać tylko jak kamera się przemieszcza chyba to jakaś szatnia na krześle siedzi Randy Orton, który spogląda w stronę kamery

Randy Orton: 13dni...tyle zostało bym udowodnił wszystkim że od początku należała mi się walka rewanżowa o pas WWE Wagi Ciężkiej....jak zwykle w moje sprawy musiał wtrącić się ten kolorowy skurwiel, John Cena, jak zwykle ktoś chce odebrać mi szanse na zostanie po raz trzynasty głównym mistrzem. Wiecie zastanawiałem się długo dlaczego Triple H, nie chce mi dać walki rewanżowej. Na Extreme Rules i Payback walczyłem z nim i Batistą na Shield, rozumiałem to chciał mieć ich z głowy pomyślałem że później dostanę pojedynek 1vs1...ale jak zwykle musiało się coś przydarzyć, kontuzja Daniela Bryana i zamiast walczyć z kimś jeden na jednego dostaje się do meczu z 7 rywalami, co to ma być. Wygrywa John Cena, więc tym razem pomyślałem że nasz WWE COO da mi wreszcie walkę jeden na jeden z Ceną na Battleground...ale co odbył się Fatal Four Way, po był tam Kane i Reings? Jakby była to zwykła walka 1vs1 to ja bym tu jeszcze stał jako mistrz. Na SummerSlam zamiast dostać walkę dostaje walkę...ale zwykłą w środku karty, wtedy skończyła się moja cierpliwość. Reings owszem pokonał mnie, ale ja nie byłem dobrze przegotowany do tej walki, miałem dostać czystą, uczciwą walkę z Ceną o pas na SummerSlam a zamiast tego dostałem Reingsa w środku karty. Na Heel In a Cell wreszcie dostanę Cenę, pokonam go a później czy mistrzem będzie Lesnar czy Taker, pokonam go i po raz 13ty zostanę głównym mistrzem federacji, ale dzisiaj dokończę dzieła zniszczenia, zniszczę dyrekcję i będę miał otwartą drogę do złota...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1159/Dolph_Ziggler5_cutout_by_Crank_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/135/R_Truth_WWE2K14_CutByJess_26September2013.jpg vshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/5861/the_miz__damien_mizdow_g4s.jpg

Tag Team Match

Trzeci pojedynek dzisiejszego wieczoru przed nami, mistrz Interkontynentalny Dolph Ziggler połączy siły z R-Truthem przeciwko Mizowi i jego dublerowi Mizdowowi. Zaczynają Ziggler i Miz. Na początku mamy wymianę spojrzeń, ale Miz nie czeka i zmienia się z dublerem. Więc Mizdow rusza w stronę Zigglera, ale ten od razu powala go Clotheslinem, po czym mamy jeszcze jeden i Iris Whip w narożnik, Stinger Splash a także Swinning Neckbreaker, przypięcie. 1...2...KickOut! Ależ to by było szybkie, ale Mizdow nie chce się łatwo poddać, tymczasem Ziggler też nie odpuszcza i zaczyna serie Elbow Dropów i ostatni dziesiąty z wyskoku. 1...2...KickOut! Kolejne odkopanie, Ziggler ciągnie Mizdowa do narożnika gdzie mamy zmianę z Truthem, Ziggler wykonuje przerzut a Truth dokłada niski Dropkick, po czym jeszcze Leg Drop! 1...2...Miz przerywa, ale jego od razu Ziggler wyrzuca po za ring! Tymczasem Truth czeka aż Damien się podniesie i mamy kopniak w brzuch i próba chyba DDT, ale nie kontra na Back Body Drop od Damiena po czym jeszcze uderzenie z dwóch rąk, Backbreaker+Neckbreaker! 1...2...KickOut! Mizdow na fali a Truth podnosi się przy pomocy lin i mamy rozpęd i Awesome Clothesline, po czym jeszcze Mizdow wbija na trzecią linę i mamy Double Axe Handle, odbicie od lin, ale zmianę wykonuje Miz, który od razu doskakuje do Trutha! 1...2...KickOut! Miz chyba będzie kończył pojedynek, łapie Trutha za nogę i przerolowuje, chyba będzie Figure for Leglock...nie Truth odkopuje Miza, po czym jeszcze Clothesline i zmiana z Dolphem! Ziggler od razu powala z dwóch rąk Miza a następnie Mizdowa, Iris Whip dla jednego i drugiego po czym Stinger Splash dla obydwóch i Swinning Neckbreaker dla Miza, po czym Clothesline po za ring dla Damiena. Ziggler na fali wchodzi na trzecią linę, po czym mamy Double Axe Handle i jeszcze Elbow, Mizdow wskakuje na krawędź ringu, więc Ziggler częstuje go Superkickiem! Ale chwila, Miz wykonuje Roll-Up z przytrzymaniem spodenek! 1...2...3! Koniec! Miz przytrzymał Dolpha za spodenki, ale sędzia tego nie zauważył i Miz z Mizdowem wygrywają!

Winner: The Miz and Damien Mizdow by pin

Po walce Miz z Mizdowem od razu ruszają w stronę rampy, gdzie Miz pokazuje że jego twarz jest zarabiaczem, podobny ruch wykonuje Mizdow a Ziggler patrzy się tylko w ich stronę z niedowierzaniem

Przenosimy się na zaplecze gdzie czeka już Renne Young oraz jej gość Dean Ambrose!

Renne Young: Witam państwa o to mój gość...Dean Ambrose! Dean jak czujesz się przed main eventem RAW...

Dean Ambrose: Wiesz czuje się świetnie....ale wkurza mnie jedna rzecz a dokładnie jeden dziwak, Luke Harper Gdy dzisiaj miałem już w swoich rękach Setha chciałem mu włożyć głowę pod koła to pojawił się ten obłąkany czub i mi przeszkodził...nie obchodzi mnie czy na drodze stanie mi Triple H, Kane, Stephanie czy cały roster...w końcu dopadnę tego zdrajcę i włożę mu kosz na głowę i będę walił kijem, i walił....

Renne Young: Już za 13dni zawalczysz w klatce Hell In a Cell z Sethem Rollinsem....

Dean Ambrose: Dobrze że o tym wspomniałaś 13dni, jak mi dobrze wiadomo trzynastka to pechowa liczba, ale ta liczba będzie pechowa dla Setha...bo dorwę go w klatce porzucam po całym ringu wrzucę na sam szczyt...a następnie zrzucę...jeszcze raz go wezmę na szczyt i jeszcze raz go zrzucę i tak w kółko, wujek Triple H będzie musiał zbierać jego ręce, nogi i sprzedawcą gęmbę, ale ja mu ją wyrwę i odbije ją kijem bejsbolowym, później podniosę wrzucę do kosza...postrząsnę i znowu odbije i tak w kółko aż w końcu nic z tego nie zostanie....

Renne Young: Dzięki za wywiad...Moim gościem był Dean Ambrose.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/rvd_x_champion_04.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/24/mark_henry_g4s_3_2.jpg

Singles Match Non Title

Przedostatnia walka przed nami! Zaczynajmy na początku Rob spokojnie przecież nie ruszy w zwarcie z Markiem Henrym. Henry rusza, ale RVD sprytnie robi unik, po czym mamy parę kopniaków na nogi, po czym odbicie od lin, ale przechwytuje go Mark i rzuca jak lalką do tyłu. USA Champion przy linach a Henry dochodzi do niego po czym łapie za gardło i wyrzuca ponad górną liną! Henry czeka chyba na wyliczenie obecnego champa a sędzia liczy 1...2...3...4...5...6, czyżby przegrał przez wyliczenie 7...8 podnosi się i wchodzi na ring a Henry od razu do niego dopada i zasypuje serią kopnięć przy linach do czasu odciągnięcia go przez sędziego. Henry podnosi Roba, po czym mamy Iris Whip w przeciwległy narożnik i rozpęd, próba Splashu, ale nie trafia! Rob w ostatnim momencie się odsunął a Henry potrząsnął głową, ale Van Dam odbija się od lin, po czym mamy Dropkick w nogi! Henry już na jednym kolanie a Rob bierze rozbieg i niski Dropkick! 1...2...KickOut! Rob odleciał na drugi koniec ringu, ale nie pozwolił wstać Henremu poprzez wykonanie Rolling Thunder, po czym zasypanie kopniakami i jeszcze kolejny Rolling Thunder, po czym jeszcze jeden! 1...2...KickOut! Van Dam nie może uwierzyć że nie zakończył pojedynku, ale wskakuje na trzecią linę, Henry jakoś się podnosi i mamy Crossbody...nie Henry go wyłapuje i chyba będzie World's Strongest Slam, ale za bardzo podrzucił Van Dama, który ląduje za nim i przy okazji odbija się od lin i wykonuje Spilling Heel Kick, po czym odbija się od lin i po raz kolejny wykonuje tą akcję i Henry na deskach! Van Dam rozgląda się po czym wskakuje na narożnik i mamy charakterystyczny gest i jest Five Star Frog Splash trafiony! 1...2...Kane! Przerywa mamy dyskwalifikacja!

Winner: Rob Van Dam by DQ

Po walce Kane dalej obija Roba i podnosi go za szyję i chyba będzie Chokeslam, ale co to Sheamus wbiega na ring pomóc Robowi, ale....on wykonuje Brogue Kick dla Van Dama! Co tutaj się dzieje Sheamus podnosi jeszcze Roba i mamy White Noise a Kane dokłada Chokeslam! Sheamus patrzy w stronę Roba po czym podnosi nad nim USA Championship a Kane podnosi mu rękę do góry. Chyba nowy członek dyrekcji?

Przenosimy się na zaplecze a dokładnie do biura dyrekcji, gdzie są Triple H i Stephanie McMahon do gabinetu wchodzą Sheamus i Kane!

Triple H: Sheamus cieszę się że wreszcie zrozumiałeś że z dyrekcją będziesz miał lepiej. Zadbamy o to byś za 13dni został mistrzem. Dobrze się spisaliście

Stephanie McMahon: To prawda, ale Kane idź się przygotować bo za chwile main event musisz z Rollinsem załatwić Ortona z Ambrosem.

Triple H: Pamiętajcie jednak że zawsze jest plan b.

Sheamus: Za 13dni zostanę ponownie mistrzem USA, zadni fani mi nie pomogą by osiągnąć cel, straciłem pas tylko dlatego że byłem miły czas przywrócić starego Sheamusa.

Triple H: No i o to chodzi, już żaden skurwiel typu Steve Austin nie wejdzie nam w drogę...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/dean_ambrose_g4s_3.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_g4s_4.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/seth_rollins_g4s_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane_21.jpg

Tag Team Match

Dean Ambrose and Randy Orton vs Seth Rollins and Kane

Main Event czas zacząć. Orton i Ambrose spoglądają na siebie, widać że ich współpraca nie będzie taka dobra jak u ich rywali. Zaczynają Ambrose i Kane. Na początku spokojnie....ale chyba tylko przez chwilę Dean od razu ruszył na Big Red Monstera i zasypał go serią ciosów, po czym Iris Whip, skontrowany, ale Dean wykonuje potężny Clothesline, po czym mamy serię ciosów i Kane musiał się ratować ucieczką....ale Suicide Dive od Deana Ambrose'a! Lunatic Fringe na fali, bierze Kane i wrzuca go w Steal Post, po czym jeszcze w barykady! Rollins krzyczy do Kane by wziął się w garść, ale on nie ma nawet sekundy odpoczynku bo co chwila Dean atakuje go serią ciosów i mamy Iris Whip, skontrowany i to Ambrose ląduje w schodki! Kane go podnosi wrzuca na ring i chyba będzie pierwsza próba przypięcia! 1...KickOut! Sędzia nawet nie doliczył do dwóch, tymczasem Kane łapie Deana w headlock, ale nie na długo publiczność nakręca Lunatyka, który wstaje i mamy parę ciosów na korpus, po czym prawy, prawy, lewy, lewy i zakręca ręką po czym Headbutt, odbicie od lin, ale Kane zatrzymuje go Big Bootem! Corporation Kane bierze Deana i wrzuca go w narożnik po czym parę lewych sierpowych na korpus, odbicie od przeciwległego narożnika, ale nie ma Corner Clothesline, ale Kane nie daje się nabrać na sierpowego i pcha Deana w liny, ale on ma odpowiedź w postaci swojego charakterystycznego Clothesline! Obaj lezą i czołgają się do narożników, czy będzie podwójna zmiana i tak! Orton i Rollins wchodzą. Viper od razu powala rywala poprzez swoje combo Clothesline, Clothesline, nachylenie i błyskawiczny PowerSlam! 1...2...KickOut! Tak szybko Rollins nie odpuści Randall tymczasem chwyta Setha i mamy Iris Whip, ponowne nachylenie próba RKO, ale Rollins pcha go prosto w Big Red Machine, który inkasuje cios, a Rollins próbuje z gry wyeliminować Ortona, ale ten przerzuca go Back Body Dropem, jednak Rollins ląduje na krawędzi ringu i częstuje Ortona potężnym kopnięciem. Orton zamroczony a Mr.MITB wchodzi na trzecią linę i chyba będzie Diving High Knee, ale Orton nie daje się zaskoczyć i odsuwa się w porę po czym częstuje rywala potężnym Backbreakerem! Rollins ląduje ponownie na krawędzi, więc Orton bierze go na drugą linę i mamy Rope-hung DDT! Chyba czas na koniec i tak Orton robi charakterystyczną pozycję i chyba czas na RKO, ale Kane wpada na ring i mamy Chokeslam dla Vipera, po czym cofa się do narożnika i Seth robi z nim zmianę! Kane chce dopaść Ortona, ale tutaj Dean wykonuje CrossBody z narożnika, po czym rusza w pogoń za Rollinsem a w ringu Kane i Randy podnoszą się i nagle RKO! 1...2...3! KONIEC. Orton i Dean wygrywają.

Winner: Randy Orton and Dean Ambrose by pin

Po walce widzimy jak obaj lezą, ale po za ringiem trwa brawl między Rollinsem i Deanem, ale jest Luke Harper, który częstuje Deana potężnym Lariatem! Harper wraca do ringu a tam podnoszący się Orton inkasuje także Lariat...nie Orton robi unik i mamy RKO dla Harpera! Orton nakręcony, ale gdy był na ziemi został poczęstowany Curb Stombem! ALE TO NIE KONIEC, DŹWIĘK ZBITEGO SZKŁA! Stone Cold Steve Austin w drodze na ring, ale co to z trybun wyskakuje Sheamus i mamy Brogue Kick dla Texas Rattlesnake! Sheamus wrzuca go na ring a tam Rollins częstuje go Curb Stombem, także tą akcję inkasuje Dean! Kończymy RAW widokiem Rollinsa, Harpera, Kane i Sheamusa, którzy świętują nad Ortonem, Ambrose i Austinem.

Karta Walk

Hell In a Cell Match

Dean Ambrose vs Seth Rollins

http://www.fotoszok.pl/upload/3b584b99.png

John Cena vs Randy Orton

TLC Tag Team Championship Match

The Usos © vs Team 3D

USA Championship Match

Rob Van Dam © vs Sheamus

http://www.fotoszok.pl/upload/f6114544.png

Singles Match

Ryback vs Jack Swagger

http://www.fotoszok.pl/upload/cd62714a.png

Edytowane przez merfik16

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Raw zaczęło się bardzo fajnym segmentem w wykonaniu The Authority, Deana Ambrose'a, ale Steve Austin już wyszedł słabo i nie było czuć tego jego badassowskiego klimatu. Wywiad z RVD był typowy. Nie przyciągnął mojej uwagi. Zwykły przerywnik w gali. Devon pokonał któregoś z braci Uso i dobrze, bo to wypromuje 3D jako rywali mistrzów i fajnie, że wstawiasz obrazki w walkach, bo to zawsze jakieś urozmaicenie. Segment Swaggera wyszedł trochę mizernie i ten jego feud z Rybackiem też tak trochę z dupy. The Big Guy wygrywa z Jackiem i dobrze, bo nie kupuję gimmicku Jacka Swaggera u ciebie. Później mamy segment Heymana, który jak zawsze dobrze przy mikrofonie. Następnie wchodzi Taker i trochę tak mało badassowo jak na ten gimmick Takera. Później Randy mówi o feudzie z Ceną i muszę przyznać, że to mi się podoba jak Orton mówi o zabraniu swojego rewanżu. Miz i jego dubler wygrywają i dobrze, bo są ciekawsi od ich dzisiejszych rywali. Wywiad z Ambrosem wyszedł bardzo fajnie, zwłaszcza ten fragment, w którym mówi jak szaleniec i w zasadzie, nie wiadomo o czym mówi. Rob wygrywa przez dyskwalifikację i mamy pierwsze zaskoczenie gali, czyli heel turn Sheamusa i przejście do The Authority. Fajnie wyglądała ta krótka rozmowa Sheamusa z dyrekcją. Na koniec mamy main event z udziałem głównych gwiazd Raw. Cała gala wyszła bardzo fajnie. Walk nie czytam, ale na długość są dobre. No cóż życzę powodzenia w twórczości.
  • 1 rok później...

Ostatnie RAW przed Hell In a Cell otwierają pokazy sztucznych ogni oraz theme Jima Johnstona - "Tonight is the Night". Po tym początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole, Jerry Lawler i John "Bradshaw" Layfield. Panowie przypomnieli najważniejsze wydarzenia z zeszłotygodniowego RAW:

- Poczatkowy segment miedzy Komisarzem Stone Coldem, Deanem Ambrosem i The Authority zakonczyl sie wielki brawlem w ktorym Steve zwyciężył nad Hunterem a Seth dzieki pomocy Harpera nad Ambrosem.

-Konfrontacja Undertakera i Brocka Lesnara zakonczona F-5 dla tego pierwszego.

-Main Event zakonczony zwyciestwem Face. Pomimo tego to Authority zakonczyli RAW jako zwyciezcy.

Długo nie trzeba czekać na początek! Na arenie wybrzmiewa muzyka WWE World Heavyweight Championa, Brocka Lesnara i on w towarzystwie Paula Heymana pojawia sie na arenie! The Beast jest witany mieszana reakcja. Skoncentrowany wchodzi ns ring, gdzie jego menadzer przejmuje mikrofon.

Paul Heyman: Panie i panowie...nazywam sie Paul Heyman i jestem adwokatem obecnego mistrza WWE World Heavyweight...Bestii...Zdobywcy...i osoby odpowiedzialnej za przerwanie streaku Undertakera...BROCKA LESNARA! (Brock wznosi pas do góry) W zeszłym tygodniu Undertaker próbując sprowokować mojego klienta wpadł we własne sidła. Zainkasował F-5 i leżał pod prawdziwym i niekwestionowanym mistrzem wwe wagi ciężkiej, Brockiem Lesnarem! Undertaker z tygodnia na tydzien popełnia co raz wieksze błędy i zaczyna to niepokoic mojego klienta, bo prawde powiedzawszy spodziewał sie trudnej walki z Deadmenem a okazuje sie ze bedzie zwykły pojedynek, który Brock zdominuje i po raz kolejny wygra. Nie tylko wygra, ale raz na zawsze kariera Undertakera sie zakończy. Przekona sie on dlaczego nie zadziera sie ze wściekła Bestią. Dowie sie dlaczego Brock jsst byłym UFC Heavyweight Championem oraz byłym NCAA Heavyweight Championem. Brock jest także 4-krotnym WWE World Heavyweight Championem i ostatnim WWE World Heavyweight Champion. Pytacie...dlaczego? Bo w obecnym rosterze nie ma osoby, ktora by sie chociaz zbliżyła do poziomu mojego klienta. Widzieliscie co Brock zrobil z Big Showem?? Widziliscie walke z Johnem Cena? Widzieliscie Wrestlemania 30...to tylko pare przykładów dominacji Brocka Lesnara...

Paulowi przerywa muzyka...Setha Rollinsa! Mr. Money in the Bank w drodze na ring w dobrym humorze. Seth wchodzi na ring, gdzie przejmuje mikrofon.

Seth Rollins: Paul, Paul, Paul..jak słyszałem na zapleczu co mówisz to zastanawiałem sie ile razy jeszcze to musisz mówić żebyś powiedzial cos nowego. Mówisz o przykładach wielkości Brocka Lesnara, ale szczerze powiedziawszy jeden moment...pstryk...i Lesnar moze mistrzem nie byc. Widzisz to (podnosi qawalizke) ta walizka powoduje ze kazdego dnia i o kazdej porze moge wyzwac Brocka na walke.

Paul Heyman: Mr. Rollins...mój klient obecny niekwestionowany mistrz wwe wagi ciezkiej Brock Lesnar...

Seth Rollins: Brock Lesnar to, Brock Lesnar tamto...nic osobistego Brock, ale twój pojedynek z Undertaker nie jest najważniejszy. Ty takze mimo posiadania mistrzostwo nie jestes najważniejszy, co pokazuje ze nie reprezentujesz godnie tytułu. Ja gdybym...

Lesnar podchodzi blisko Setha biorac mikrofon od Heymana.

Brock Lesnar:Gdyby ty to co? Byłbyś lepszym mistrzem? To chciałeś powiedziec Seth...

Seth Rollins: (ciezko oddycha i patrzy w oczy Lesnara, ale po chwili znowu pochyla głowę) Bylbym, bylbym...LEPSZYM MISTRZEM OD CIEBIE. Jestem lepszy od ciebie i udowodnił bym to dzisiaj, jutro czy na HIAC, nawet gdybym musiał toczyc dwie walki.

Lesnar uśmiechnął sie pod nosem i tylko poklepał Setha po barku...a nastepnie blyskawicznie przeszedl do German Suplexa po ktorym Rollins wylecial z ringu!! Lesnar wydawalo by sie ze ruszy dalej za nim...ale wybrzmiewa muzyka Stone Colda! Komisarz WWE pojawia sie na stage z mikrofonem.

Steve Austin: Brock..spokojnie (What?!) Wiem ze chcesz dopaść tego skurwiela (What?!) Dam ci szanse by to zrobic (What?!) Dzisiaj na Monday Night RAW...(What?!) Mr. Money In The Bank Seth Rollins (What?!) vs WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar (What?!) w main evencie Monday Night RAW (Big cheer) Jesli wam sie to podoba dajcie Hell Yeah (HELL YEAH!) and's to bottom aline's, cause Stone Cold saind so!

Austin opuszcza arene przy ogromnym cheerze a wsciekly Seth udal sie na backstage, co po chwili uczynili tez Lesnar i Heyman.

Przenosimy sie na zaplecze...a dokładniej do gabinetu The Authority w którym jest Triple H, Stephenie McMahon oraz Kane. Do środka wchodzi wsciekly Seth Rollins.

Seth Rollins: Co to miało być?! Czemu nie zareagowaliscie...

Triple H: Chwila moment Seth...wchodzisz na ring, prowokujesz Brocka a teraz masz pretensje do nas? Seth daj spokój.

Stephanie McMahon: Hunter ma racje, Seth...jestesmy zawsze z toba, ale jesli bez niczyjej wiedzy prowokujesz Brocka to nie dziw ze bedziesz musial to sam załatwić.

Triple H: Dzisiaj mozesz udowodnic całe swiatu oraz nam ze jestes niekwestionowaną przysloscia i przysłym WWE World Heavyweight Championem, ale nie mozesz prowokowac takich ludzi jak Brock...

Stephanie McMahon: Zwlaszcza ze Brock nie jest naszym przeciwnikiem a po takich sytuacjach to sie moze zmienic. Pamietaj Seth z takimi jak Brock warto trzymac..a nie z nimi walczyc.

Seth Rollins: Rozumiem. Dzisiaj pokonam Brocka i udowodnie wam oraz im ze jestem przyslym mistrzem WWE World Heavyweight Championem oraz niekwestionowaną przysloscia tej federacji. FUTURE! (Mówiąc to opuszcza gabinet)

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/Ryback_0_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2594/Adam_Rose_2_cut_by_Danger_Liam.jpg

GONG! Ryback od razu wyłapuje Rose i rzuca go w przeciwlegly narożnik, gdzie wykonuje mu pełno akcji na tułow. Ryback bierze Rose i rzuca go w przeciwlegly róg ringu a nastepnie wykonuje potezny Meet Hook Clothesline! W dodatku Shell Shocked i po walce!

Ryback po walce nie ma czasu nie swietowanie, bo od razu atakuje go Jack Swagger! Prawdziwy Amerykanin obija Ryback a dodatku atakuje go krzeslem podanym od Zeba! Swagger doklada charakterystyczny Splash z drugiej liny i "We the People". Swagger triumfuje na ostatniej gali przed ppv.

Przenosimy sie na backstage gdzie wywiadu bedzie udzielał Rob Van Dam.

Renne Young: Witaj Rob...jak sie czujesz po zeszlotygodniowym ataku Sheamusa?

Rob Van Dam: Niespodziewalem sie tego po Sheamusie, w sumie nie wiem czemu. Od zawsze byl osoba ktora dbała tylko o swoje interesy. Myslalem ze nasza rywalizacja nie bedzie polegała na nienawisci tylko na uczciwej walce o tytuł. On jednak dołączając do Authority spowodowal ze na Hell in a Cell skopie mu tylek i do konca bedzie mu sie snily trzy słowa...ROB..VAN...DAM.

Renne Young: Dzisiaj takze odbedziesz walke z członkiem Authority, Kanem. Co powiesz ana ten temat?

Rob Van Dam: Bede chcial go zniszczyc za to co zrobil....

Roba nagle zaatakował...Sheamus! Celtic Warrior wrzucil go w sciane a nastepnie zaatakował go pasem USA. Sheamus położył Robowi pas a nastepnie odszedl.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/196/Rob_Van_Dam_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/kane_g4s_27.jpg

Końcówka: Kane dominowal przez wieksza czesc walki poprzez wczesniejszy atak na zapleczu. Kane wymierzył przeciwnikowi Big Boot i szykował sie na Chokeslam, ale w powietrzu Rob skontrowal na DDT! Rob przeszedl do przypiecie, ale zaledwie dwa. Van Dam wszedl na powoli na naroznik, ale przy ringu pojawil sie Sheamus, ktory zagadal Van Dama! Kane wykorzystał sytuacje i wykonal Chokeslam z górnej liny, po którym uzyskal zwyciestwo.

Po walce Sheamus wbiegł na ring i błyskawicznie wykonal Van Damowi Brogue Kick a Kane dołożył Tombstone Piledriver! Sheamus wzniósł pas nad Van Damem a Kane wzniósł jego rękę.

Jeszcze dzisiaj na RAW...

Zobaczymy wywiad Michael Cole z Johnem Cena przed jego walka z Ortonem na Hell in a Cell...

MizTV którego gosciem bedzie Interciontinetal Champion, Dolph Ziggler. Obaj za soba nie przepadaja wiec moze byc ciekawie...

W walce wieczoru WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar zmierzy sie z Sethem Rollinsem...

Arena jest juz specialnie przygotowana pod MizTV...i na arenie rozbrzmiewa "Awesome" co jest jednoznaczne z pojawienien sie The Miza! Podąża on w strone ringu, gdzie bierze mikrofon.

The Miz: Panie i panowie, chłopcy i dziewczeta...witajcie w najlepszym show w historii telewizji..witajcie w MizTV...programie, ktory prowadzi najbardziej elektryzujaca gwiazda kina i najwieksza gwiazda tej federacji...Ja (heat) Najbardziej oczekiwany przez was punkt gali nadszedł wiec mozecie mnie powitać w sposób jaki powinno sie witac osoby mojego pokroju. Pokloncie...

Miz nie zdarzył dokonczyc bo przerwało mu nadejscie Interciontinental Championa, Dolpha Zigglera! Ziggy jest witany wielkim cheerem ze strony publicznosci i w swoj sposob kieruje sie w strone ringu, gdzie bierze mikrofon.

The Miz: Co ty robisz?! Nie skończyłem...

Dolph Ziggler: Sorry Mike, ale sluchajac cie na zapleczu zbierałem sie na wymioty (cheer) Jeszcze jedna twoja przechwałka i nie wytrzymałbym. Wiesz mam propozycje...nie znosisz mnie, podobnie jak ja ciebie i znajac zycie ponownie to show skonczy sie brawlem. Zadaj mi szybko te pytania i miejmy to z głowy.

The Miz: Zadnego brawlu..to jest jedyne show w ktorym nie powinno byc walk na koniec. W przeciwienstwie do innych show moje nie konczy sie brawlem...

Dolph Ziggler: A poprzednie, a jeszcze wczesniejsze...a w zasadzie wszystkie twoje show, konczy sie w ten sam sposób.

The Miz: Nie zartuj sobie, tylko odpowiedz mi dlaczego po HIAC nie bedziesz juz mistrzem Interkontynentalnym.

Dolph Ziggler: (Dolph sie uśmiechnął) Dlaczego nie obronie pasa? No dobra na Hell in a Cell stane na przeciwko najbardziej elektryzujacego...

The Miz: człowieka w kinie?

Dolph Ziggler: Nieee...raczej durnia, ktory mysli ze na Hell in a Cell odbierze mi to złoto (Miz zdenerwowany) Ten sam dureń mysli ze pokona mnie bo wystapil w średnim filmie w którym byl najsłabsza gwiazda. Ta sama osoba uwaza ze odbierze mi pas? Ja uwazam ze skopie tej osobie tylek na HIAC i obronie mój tytul. Ale po co czekać 6dni do gali...mozemy to rozwiazac tutaj w MIZTV!

The Miz: O nie, nie...

Superkick dla Miza! Moneymaker łapie sie za twarz a Ziggler bierze go i rzuca o naroznik i obija tam serią kopniaków, po czym wysyla w przeciwlegly naroznik i Stinger Splash! Do tego Zig Zag! Ziggler wznosi pas mistrzoski zakladajac sobie okulary byłego WWE Championa!

Przenosimy sie na ulice Richmond a dokladnie przy jednym z mostów, gdzie podjezdza taksówka! Przez chwile stoi ona i nikt nie wie co sie dzieje, ale po chwili wysiada z niej Dean Ambrose! Lunatic Fringe podchodzi do mostu o ktory sie opiera i ma cos do powiedzenia.

Dean Ambrose: Zawsze lubiłem przyjezdzac do Richmond. Są tutaj najlepsze Hot Doggi na świecie i najtaniejsze taksówki, dlatego pozwoliłem sobie na takie luksusy...co nie zmienia faktu ze dzisiaj w Richmond, Virginia oprocz Deana Ambrose zawital takze Seth Rollins, ktorego dzisiaj dopadnie na Monday Night Raw (big cheer) Dzisiaj Seth Rollins zrobił szalona rzecz wyzywajac do walki obecnego WWE World Heavyweight Championa, lecz nie wie ze wieksze lanie dostanie po walce niz przed nią. Wiecie mimo iz jestem tutaj wiec co sie dzieje na arenie i wiem ze dzisiaj nad ringiem wisi klatka Hell in a Cell, ktora dzisiaj opadnie a wtedy piekło czeka Setha Rollinsa o 5 dni wczesniej...Hey, Jim... The Richmond Coliseum, jedziesz.

Ambrose wsiada do taksówki, ktora odjezdza...chyba wiemy jaki ma plan Lunatyk.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/8215_Sheamus_cut_by_Crank.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/170/goldust_g4s_25.jpg

Końcówka: Goldust posłał rywala w naroznik. Proba ataku, ale Sheamus kontruje na Irish Corse Backbreaker, po ktorym uzyskuje zaledwie dwa count. Sheamus wysyla znak ze bedzie chcial konczyc ten pojedynek i mamy uderzenia w klatke piersiową, ale na arenie wybrzmiewa muzyka Rob Van Dama! Jednak nikt sie nie pojawia. Uwaga Sheamusa zostalo jednak odwrócona co wykorzystuje Goldust i Roll-Up, po ktorym uzyskuje zwyciestwo!

Goldust od razu ucieka z ringu a Sheamus jest wsciekly...ale z trybun wybiega Van Dam, ktory wskakuje od razu na naroznik i charakterystyczny kop w locie! RVD pozwolił sobie na taunt, ale na arenie pojawia sie Kane z Markiem Henrym a RVD zwiewa z ringu. Authority dalo sie przechytrzyc. Tymczasem juz za chwile wywiad Michael Cole z Johnem Cena.

Michael Cole: Witam WWE Universe. Dzisiaj przeprowadze wywiad z 15krotnym World Championem. Panie i panowie...John Cena.

John Cena: Witaj Michael.

Michael Cole: John jestesmy 2 miesiace po walce w której Brock Lesnar pokonal cie, odebral ci tytuł a do tego skontuzjował ci reke...

John Cena: Tak juz 2 miesiace. Dla wielu ludzie to tylko 2 miesiace, ale te 2 miesiace trwały dla mnie dluzej niz zwykle, nie moglem sie pozbierać po walce z Brockiem a do tego sprawił ze musialem sobie zrobic przerwe. Gdyby nie to ze Undertsker powrócił, moglby juz nigdy nie stanac w ringu WWE.

Michael Cole: John na Hell in a Cell zawalczysz z osobą która bardzo dobrze znasz...z Viperem, Randym Ortonem a wasza walka odbedzie sie o miano pretendenta do tytulu w dodatku w klatce HIAC. Jestes gotowy?

John Cena: Gdybym nie byl gotowy nie podjął bym tego wyzwania. Gdybym nie byl gotowy to nie zadzwonil bym do Stone Colda pytajac co dla mnie ma na HIAC. Randy w ostatnim czasie odlaczyl sie od Dyrekcji i walczy na własną rękę. Wreszcie zachowuje sie jak facet i co mnie najbardziej cieszy nasza walka na Hell in a Cell bedzie uczciwa. Kto wygra ten bedzie wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu.

Michael Cole: Nie boisz sie ze w przypadku zwyciestwa twojego i Brocka i waszej kolejnej konfrontacji Brock tym razem wykonczy cie na Amen?

John Cena: Najpierw musimy wygrac swoje walki..ale czy bym sie bał? Nie nie bałbym sie...jakbym sie bał nie zaczynał bym tego 12 lata temu w walce z Kurtem Anglem. Jakbym sie bał nie wracal bym tego. Widzisz najwiekszym sukcesem Brocka jest to gdy przeciwnik sie go boi. Ja sie go nie boje. Z całym szacunkiem do Ortona ale dla niego jest to tylko odzyskanie zlota...dla mnie walka z Brockiem bylaby takze walka o honor, ktory probowal mi odebrac. Na Hell in a Cell pokonam Ortona...na Survivor Series mam nadzieje zmierze sie z Brockiem. Zniszcze go jak nikt inny i bede mógł powiedziec dumnie "The Champ is Here"

Michael Cole: Dzieki za spedzony czas. Moim gosciem był John Cena.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/Randy_Orton_cut_by_Danger_Liam.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger_cut_by_Danger_Liam.jpg

Końcówka: Orton lezy przy narozniku a Jack bierze rozbieg, wczesniej wykrzykujac "We the People" po czym rusza i Splash! Swagger przechodzi do Patriot Locku, ale Orton nie zwlekajac uwalnia sie odpychajac Jacka, po czym sprowadza go za liny i udane DDT! Randall robi charakterystyczne pompki i czeka az Swagger wstanie i próba RKO...nie udana i przejscie w pin, ale zaledwie 2 count. Obaj podnosza sie w tym samym czasie, ale Jack jako pierwszy wykonuje kopniak, po czym wskakuje na naroznik i proba skoku...ale skontrowana na RKO, ktore daje zwyciestwo Viperowi!

Orton zadowolony opuszcza ring a na arenie wybrzmiewa "Feed Me More" po ktorym na arenie pojawia sie Ryback! Big Guy wchodzi na ring i czestuje rywala poteznym Meet Hook Clotheslinem! Doklada jeszcze Shell Shocked pokazujac dominacje! Kto bedzid góra na ppv?

Jestesmy spowrotem w gabinecie Authority...w ktorym siedzi Steve Austin, ktory ma chyba cos do przekazania.

Steve Austin: Richmond dajcie Hell Yeah (HELL YEAH) Stone Cold sobie siedzi (What?!) Popija piwo (What?!) Zastanawia sie (What?!) Co zrobic by nikt z Authority nie zaingerowal podczas walki Lesnara z Rollinsem (What?!) Co zrobic by Bestia dokopala złotemu dziecku dyrekcji...i Stone Cold wymyslil rzecz, ktora sie wam spewnoscia sposoba (What?!) Za chwile Brock Lesnar zmierzy sie z Sethem Rollinsem...w Hell in a Cell Matchu! (big cheer) Jesli wam sie podoba ten pomysl dajcie Hell Yeah! (HELL YEAH!) and's to bottom aline's cause Stone Cold saind so!

obraz sie urywa...

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/163/brock_lesnar_g4s_73.jpgvshttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/seth_rollins_gameelite.jpg

Końcówka: Brock wrzuca Rollinsa w klatke, po czym wykonuje mu juz chyba dziesiaty German Suplex! Brock wrzuca Mr. Money In the Banka na ring, gdzie wrzuca takze stół oraz krzesło. Brock wchodzi na ring, ale Rollins go podcina i mamy Avadra Kedavra! Rollins rozklada stół i kładzie na nim Brocka, po czym wchodzi na naroznik! Co szykuje Architekt...nie dowiemy sie bo Lesnar wstaje z stołu i scisga Rollinsa z naroznika prosto na swoje barki! F-5 na stół! 1..2..3! Brock Lesnar pokonuje Setha Rollinsa!

Lesnar odbiera mistrzostwo WWE World Heavyweight i zaczyna celebracje, ale nie trwa ona długo bo na arenie wybrzmiewa "Rollin" co swiadczy o pojawieniu sie The Undertakera! American Bad ass wbiega na arene i wbiega na ring wykonujac Lesnarowi Clothesline po za ring a nastepnie zza bande! Walka przenosi sie na publicznosc...a tymczasem na arenie wybrzmiewa muzyka Deana Ambrose a klatka spowrotem opada w dół!!...a Ambrose ma kluczyki do klatki! Deana wchodzi do klatki i zamyka ją, po czym wchodzi na ring i staje na przeciwko Rollinsa po czym rzuca sie na niego! Tymczasem zaa klatka pojawia sie Authority, ktore domaga sie podniesienia klatki, ale to sie nie dzieje. Ambrose dalej atakuje Rollins rzucajac go o kazdy kant klatki i naciera głowę Setha o klatke. Lunatic nie konczy i bierze krzeslo, ktorym obija go w plecy a tymczasem wreszcie klatka idzie do gory, ale Dean w odpowiednim momencie opuszcza ring wskakujac na publicznosc rzucajac tylko tekstem "Dalsze piekło w niedziele" RAW konczy sie widokiem wściekłego Authority, zadowolonego Deana i znokautowanego Setha.

Hell in a Cell 2014 - Ostateczna Karta:

:arrow: Dean Ambrose vs Seth Rollins - Hell in a Cell match

:arrow: Brock Lesnar © vs The Undertaker - Hell in a Cell Match for WWE World Heavyweight Championship

:arrow: Randy Orton vs John Cena - Hell in a Cell Match for future WWE World Heavyweight Championship match

:arrow: Dolph Ziggler © vs The Miz - Singles Match for Interciontinental Championship

:arrow: The Usos © vs Dudley Boyz - TLC Match for WWE Tag Team Championship (mozna wygrac tylko przez pin lub submision)

:arrow: Rob Van Dam © vs Sheamus - Singles Match for USA Championship

:arrow: Ryback vs Jack Swagger - Singles Match

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Przemowa Heymana stała moim zdaniem na wysokim poziomie. Naprawdę bardzo fajnie się czytało jego wypowiedź, aczkolwiek później to już taka przepychanka słowna, która za bardzo nie porwała. I jeszcze Lesnar, który coś powiedział - lepiej, aby niszczył, a tę kwestię zostawić jego adwokatowi.

Mały minusik za natychmiastową reakcję Setha. Co działo się w międzyczasie? Gdyby tak, urzeczywistnić to, to co? Kamera pokazuje Rollinsa idącego na bs, korytarzem i do gabinetu? Mimo reklam (gdyby były :P) mogłeś dać ten segment trochę później, bo tak rzuciłeś to wszystko na pierwszy ogień.

RVD i Sheamus - feud się kręci, więc nie ma co narzekać. Czekam na jakieś segmenty między nimi.

Program MizTV mógłby być trochę wydłużony - nie, że więcej kwestii, ale dłuższe wypowiedzi, bo takie wstawki z jednym zdaniem raczej dobrego feudu nie zbudują, tego napięcia.

Plus, że sytuacja się nie powtórzyła, a skończyło się na muzyce RVD. Postaraj się na przyszłość wydłużyć nieco brawl, bo lecieć z trybun dla jednej akcji nawet jest dobre czasem, ale warto także rozpisać przy niektórych storyline'ach, bo tu krótko i w MizTV też raptem szybka akcja była.

Cena zawsze taki słodko-pierdzący, więc segment można napisać na poziomie "standard" :P

Ten pomysł z Hell in a Cell Matchu to średni pomysł przed galą PPV gdzie będę takie walki.. lepszym rozwiązaniem byłoby chyba Steel Cage Match. Już lepsza sytuacja po samym ME, bo coś się działo, ale - przyczepię się, jak toczył się brawl Lesnara i Takera? Byłoby by super gdybyś pisał o dwóch rzeczach jednocześnie kończąc Taker-Lesnar gdzieś na BS, gdzie kamery nie ma i już :)

Jestem u Ciebie pierwszy raz i niestety muszę kilka błędów wytknąć. Piszesz końcówki walk ale to już są totalne końcówki. Jedno, dwa zdania i ewentualnie jakieś interwencje. Tutaj mogę jeszcze przymknąć oko bo pisanie końcówek walk jest wg mnie dobrą opcją na tygodniówce ale wtedy już trzeba dać popis w segmentach. U ciebie te wypowiedzi są takie krótkie i w sumie żaden zawodnik się nie wyróżnia. Do tego brakuje polskich znaków i pojawiają się literówki. Przydało by się podpisać daną walkę oprócz samych zdjęć zawodników żeby to tak trochę upiększyć.

Jeszcze jedno: "and's to bottom aline's cause Stone Cold saind so!" - nie wiem skąd to wziąłeś ale uśmiałem się przy tym :D na przyszłość - "And That's The Bottom Line 'Cause Stone Cold Said So" :D

Pomysły masz spoko ale w pierwszym komentarzu skupiłem się na kilku wskazówkach. Popraw błędy, jakość segmentów i będzie fajnie. Po Hell in a Cell skupię się też na komentowaniu wydarzeń. Powodzenia!

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Zgodzę się z Piniem(tak to powinienem odmieniać? :P) — straszliwie krótkie walki, nawet jak na skróty i przede wszystkim segmenty, które nie powalają. Nie ukrywam, dla mnie podstawą dobrego diary są segmenty i to na nie właśnie zwracam przede wszystkim uwagę i o ile te pojedynki jestem w stanie przeboleć — to brak polskich znaków, błędy, kwiatki w stylu catchphrase'u Stone Colda no i tak krótkie te proma — niezbyt.

Mam nadzieję, że poprawisz, co trzeba i będzie już super :) Życzę weny i czekam na Hell in a Cell!

Moja federacja w Booking Zone: WWE: The New Beginning

Pierwsze co mi się podoba na gali to, że Lesnar jest mistrzem. Fajny motyw, jednakże nie wyczułem w tym segmencie jakiegoś super napięcia. I do tego Stone Cold taki trochę sztuczny. Można było zrobić to lepiej. Swoją drogą to nie widzę jakoś tak szybkiego przejścia z ringu na zaplecze. Przydałby się tu jeszcze jakiś przerywnik. No i polskie znaki...

Walki nie skomentuję, nawet segmentu po niej bo... właściwie co to było? :D

Sheamus głównym bohaterem wywiadu z RVD, atakuje RVD, a następnie interweniuje w walce z Kanem? Mega słabe. No i długość... Musisz nad tym popracować. Sam nie piszę strasznie długich segmentów czy walk, ale staram się je robić w miarę autentycznie.

W MizTV nie umiałem się wczuć. W ogóle jakoś bez emocji czytam to show :P

No jeden z nielicznych plusów gali. Naprawdę fajny segment Deana. To na plus.

O proszę mamy walkę Sheamusa, w której interweniuje RVD. Really? Eh... Ja wiem podbudowa i w ogóle, ale bez przesady. Nawet TNA nie robi takich rzeczy :D

Fajny wywiad z Ceną.

Kolejna walka zakończona przez interwencję? OMG. Przesadasz, zdecydowanie przesadzasz :D

* z powrotem Ja wiem, że to diary, ale jakieś podstawy polskiego trzeba znać. No i rada na przyszłość, jeśli nie jesteś pewny co do powiedzonek to nie używaj ich, bo wychodzą później zabawne rzeczy :P

Powiem szczerze. Nawet bez czytania wiedziałem, że dojdzie do jakiejś interwencji no i cóż nie zawiodłem się! Jedyny plus to, to, że Lesnar pokonuje czysto Rollinsa.

Ocena 1/2 * na ***** Jest mnóstwo rzeczy do poprawy, ale jestem dobrej myśli. Powodzonka na przyszłość i życzę weny ;)

[you] chcesz odwiedzić najnowsze diary na Attitude?

Wbijaj: http://forum.wrestling.pl/viewtopic.php?p=460249&highlight=#460249

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
    • KyRenLo
      Dobrze. Skoro autor poprzedniego pytania zezwala, to mogę coś zadać. Saints Row: The Third Na samym początku gry dostajemy scenkę, w której Pierce reklamuje pewien napój w puszce. Proszę napisać jak się nazywa.
  • Dodaj nową pozycję...