Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

New Era Wrestling by Yarexon

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://www.fotoszok.pl/upload/6c1db237.png

Xdown #12 21.10.2014r. London, England 33 days to Courtly Victory

Pokaz fajerwerków rozpoczyna pierwszą galę po Rat's Rush i jednocześnie pierwszą galę NEW w Europie. Kamera pokazuje nam fanów zgromadzonych na trybunach skandujących nazwę federacji, a potem kamera przenosi nas do stołu komentatorskiego.

Michael Cole: Dwa dni po Rat's Rush z Londynu witają państwa...

Taz:...Taz...

Michael Cole:...i Michael Cole. Mamy przyjemność zaprosić państwa na dwunasty epizod Xdown, w którym nie zabraknie emocji. Eddie Edwards i Davey Richards zmierzą się z Goldustem i Stardustem. To może być ciekawe starcie.

Taz: Zgadza się, a im dłużej będzie trwała gala tym lepsze będziemy oglądać pojedynki. Potwierdza to następne starcie, w którym zobaczymy Bray'a Wyatta i Rybacka w Falls Count Anywhere Matchu, a stawką będzie szansa walki o NEW Hardcore Championship. Zacieram ręce na to starcie.

Michael Cole: Później nadejdzie czas na Rewolucję, ponieważ w ringu zobaczymy Deana Ambrose'a, a jego przwciwnikiem będzie The Gangster Hunico. Wszyscy są ciekawi jak w debiucie na Xdown poradzi sobie Dean. Fani na pewno będą po jego stronie w trakcie tego pojedynku.

Taz: Na koniec natomiast czeka nas wisienka na torcie. NEW Global Champion i CM Punk zmierzą się z NEW Tag Team Champions, The Beer Money. Nie przeciągajmy dłużej tylko przyjdźmy do akcji.

Na arenie rozbrzmiewa theme song Dolpha Zigglera i zwycięzca Rat's Rush Matchu pojawia się na rampie przywitany pozytywnie przez fanów. Show-off wykonuje jeszcze swój charakterystyczny taunt i rusza w dół rampy. Przybija po drodze kilka piątek z fanami, a następnie wchodzi do ringu i odbiera mikrofon.

Dolph Ziggler: Właśnie widzicie przed sobą człowieka, który najwięcej zyskał niedzielnego wieczora. Nikt się nie spodziewał tego, że właśnie ja tego dokonam. Wszyscy obstawiali kogo innego jak np. CM Punka, Johna Cenę czy Jeffa Hardy'ego, ale to właśnie ja wygrałem Rat's Rush Match. To wspaniałe uczucie. Jako pierwszy zapewniłem sobie udział w największym wydarzeniu wrestlingowym tego roku. Rozumiecie co to znaczy? Dolph Ziggler w końcu jest kimś. Udowodniłem wam, że jestem w stanie stanąć na wysokości zadania. Teraz jedyne co mi pozostało to czekać do Total Eclipse I i dalej wszystko się potoczy już samo. Nie ważne kto wtedy będzie NEW Global Championem, bo ja i tak wejdę do ringu 28 grudnia w Milwaukee, WI, pokażę jak zawsze wszystko co tylko potrafię i zostanę kolejnym NEW Global Championem. Ja to wiem, NEW Global Champion Seth Rollins to wie, ale najważniejsze jest to, że wy to wiecie. Zrobię to dla siebie i dla was, bo to zawsze było moim marzeniem i to wy dajecie mi siłę aby walczyć co tydzień w tym ringu. Uporałem się w końcu z moimi największymi wrogami i mogę pewnie ruszyć po swoje. Niektórzy mogą powiedzieć, że się nie nadaję na mistrza, ale ja wam udowodnię przez te dwa miesiące, że się kompletnie mylą. W dniu Total Eclipse nikt nie będzie miał wątpliwości kto opuści Milwaukee z pasem na biodrach, nie zależnie...

Dolph przerwał, ponieważ na arenie rozbrzmiała muzyka Rampage Jacksona i to właśnie The Ultimate Fighter pojawia się na rampie przy buczeniu fanów. Idzie pewny siebie w dół rampy lekceważąc kibiców, a następnie wchodzi do ringu i odbiera mikrofon.

Rampage Jackson: Dolphie, uważasz, że ominąłeś już wszystkich swoich wrogów? Myślisz, że tak łatwo ci odpuszczę? Chyba upadłeś na głowę skoro masz takie zdanie. Przypomnę ci, że na Destroyer to ja ciebie pokonałem, a nie na odwrót. Moja zwierzęca siła i umiejętności wojownika pozwoliły mi z łatwością odnieść zwycięstwo. Udowodniłem, że przez całą moją wrestlingową karierę byłem niedoceniany kosztem staruszków, którzy powinni dawno przejść na emeryturę, jednak na Rat's Rush odniosłem porażkę. Może i udało ci się wygrać, ale miałeś poprostu szczęście. Twoje każde zwycięstwo jest bardziej szczęśliwe niż to, że Seth Rollins jest teraz mistrzem przy pomocy CM Punka. To ja powinienem nim teraz być, ale ktoś z jakichś powodów wolał mnie zwyczajnie ominąć. Wiedzą o tym wszyscy tylko każdy oprócz mnie boi się o tym głośno powiedzieć. Tak, Rampage Jackson został oszukany przez system. Nigdy mnie nie pokonałeś w walce jeden na jednego, a wychodzisz tutaj i zaczynasz pieprzyć jakbyś był najlepszy na świecie. Nadszedł chyba czas aby ktoś ciebie drastycznie sprowadził na ziemię. Jak już mówiłem wcześniej, skoro ja nie dostałem szansy o NEW Global Championship, to teraz nikt nie dostanie szansy przede mną. To się tyczy również ciebie, Ziggler. Już ja o to zadbam. Na Total Eclipse I już masz zaplanowaną walkę, ale w międzyczasie czeka nas Courtly Victory, na którym nie masz zaplanowanego pojedynku chyba, prawda?

Dolph Ziggler: Ramapage, zaczynasz mnie irytować. Może w końcu zaczniesz coś osiągać, a nie tylko chodzisz i zrzędzisz, że to ty powinnieneś być teraz mistrzem. Każdego na tej arenie już mdli od słuchania ciebie i tych twoich głupot. Ja wygrałem Rat's Rush Match i dobrze wiesz, że tego nie zmienisz, ale ty wychodzisz tutaj jak gdyby nigdy nic i starasz się umniejszać mój życiowy sukces. Co chcesz tym osiągnąć? Ricky Steamboat nie da ci walki o NEW Global Championship od tak sobie. Musisz sobie na nią zapracować. Tak robili Shawn Michaels, The Undertaker czy Stone Cold Steve Austin. Ja również tego dokonałem ostatniej niedzieli, więc czego ty ode mnie jeszcze chcesz? Mówisz, że masz zwierzęcą siłę i umiejętności wojownika, ale nie potrafisz ich pokazać w najważniejszych momentach. Chłopie, weź się w garść i pokaż na co cię naprawdę stać, a będziesz miał do tego okazję. Upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu, bo ja będę miał okazję do wejścia na falę przed Total Eclipse, a ty będziesz miał okazję aby udowodnić, że jednak zasługujesz na szansę, której się cały czas domagasz. Na Courtly Victory udowodnie ci, że nie przez przypadek wygrałem Rat's Rush Match. Zgadza się, fani NEW. Na Courtly Victory zobaczycie wielki rewanż pomiędzy Show-offem Dolphem Zigglerem, a The Ultimate Fighterem Rampagem Jacksonem. Dwie wielkie gwiazdy federacji staną do walki do ostatniego tchu w płucach. Ta walka wyłoni kto jest tak naprawdę lepszy i potem już nigdy nie powiesz, że jesteś ode mnie lepszy. Rozumiesz? Nigdy!

Rampage Jackson: Ziggler, ty chyba na Destroyer taki łomot dostałeś, że zapomniałeś jak bardzo doskwierał ci ból po walce. Znowu się na to piszesz? W sumię nie obchodzi mnie to co ty uważasz tak samo jak nie obchodzi mnie co fani na ten temat myślą. Najważniejszą rzeczą jest to, co ja myślę. Jestem najzwyczajniej w świecie typowym egoistą myślącym tylko o czubku własnego nosa i dobrze mi z tym. Właśnie tym się różnię od ciebie. Nie muszę się im podlizywać. Walczę jak chcę byle by osiągnąć sukces. Ty za to trzymasz się zasad, które oni uważają za stosowne i za każdym razem gdy wchodzisz im w dupę robisz krok w tył i wytłumacz mi jakim cudem zamierzasz mnie pokonać? Jestem zawsze o krok do przodu od ciebie, bo nie muszę nikogo z tych otyłych idiotów dźwigać na moich plecach. Rozumiesz to? Nie uważasz, że to głupie? Właśnie na tym polega moja przewaga nad tobą. Robię co chcę i kiedy chcę. Udowodniłem to na Rat's Rush. Może to ty ostatecznie zwyciężyłeś, ale to ja wyeliminowałem największą liczbę uczestników. Sześciu zawodników nie dało mi rady. Robbie E, Stardust, Damien Sandow, Davey Richards, Ryback, John Henningan. Oni wszyscy polegli. Mógłbym zniszczyć i ciebie już teraz, ale nie ma to sensu, ponieważ wolę to zrobić na Courtly Victory. Wtedy więcej osób będzie patrzyło na twoją upokarzającą porażkę.

Rampage i Dolph patrzą sobie po oczach ze wściekłością lrzy owacji fanów. Zapowiada nam się ciekawy pojedynek na Courtly Victory, a my przenosimy się na zaplecze.

Jesteśmy na zapleczu. Do wywiadu jest gotowa Renee Young i czeka na swojego gościa, a po kilku sekundach w kadrze pojawia się Kevin Steen.

Renee Young: Panie i panowie, powitajcie mojego gościa. Oto NEW Hardcore Champion, Kevin Steen. Kevinie, jak się czujesz po wielkim zwycięstwie nad Scottem Dawsonem?

Kevin Steen: Jestem Królem Hardcore'u i jestem na właściwym miejscu jako pan i władca tej dywizji. Dziwi was to? Mnie nie. Nie ma tutaj lepszego ode mnie jeśli chodzi o hardcore i Scott się o tym przekonał dobitnie, ponieważ nie sprostał wyzwaniu w ostatnią niedzielę. Nic dziwnego. Ja plus walka z ekstremalną stypulacją, a Steel Cage Match takim pojedynkiem z pewnością był, równa się totalna demolka. Tak jak zapowiadałem wcześniej tak się stało. Niektórzy mieli wątliwości co do zwycięzcy, nie wierzyli, że sprostam temu psychpacie, ale ja i tak zrobiłem co miałem zrobić i stoję dzisiaj przed wami z tym oto pasem i nikt mi go nie zabierze dopóki ja na to nie pozwolę, a to się nigdy nie stanie. Hardcore płynie u mnie we krwi i nikt temu nie zaprzeczy. Czekam na kolejne wyzwania i oby były coraz trudniejsze. Każdy dostanie swoją szansę, ale niestety dla was nikt jej nie wykorzysta.

Renee Young: Mocne słowa, Kevinie. Jak dobrze wiesz dzisiaj zmierzy się Bray Wyatt z Rybackiem, a stawką będzie szansa walki o twój pas. Co nam o tym powiesz?

Kevin Steen: Obaj na pewno nie będą łatwymi rywalami. Będę mógł zobaczyć jak obydwaj prezentują się w hardcorowej stypulacji, bo będzie to Falls Count Anywhere Match. Dobra decyzja Ricky'ego, bo dostanę rywala dobrze sprawdzonego, jednak panowie muszę was ostrzec przed zwycięstwem. To nie będzie jedynie kolejny wygrany pojedynek w waszej karierze i kolejna szansa na przeciętny pas. O nie. Wygrywając tą walkę wpakujecie się w najgorsze kłopoty w waszym życiu, ponieważ tym zwycięstwem zapewnicie sobie walkę ze mną, Królem Hardcore'u, a na umniejszenie waszych szans dodam, że nasza walka na pewno będzie hardcore'owa. Lepiej dobrze wam radzę. Zrezygnujcie póki jeszcze możecie. Później już nie będzie odwrotu, więc radzę wam podjąć rozsądną decyzję. W przeciwnym razie świat może po naszej walce już o was nigdy nie usłyszeć.

Kevin odchodzi z miejsca do wywiadów, a my wracamy do ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1111/Davey_Richards16_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/1352/Eddie_Edwards2_cutout_by_Crank.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/170/Goldust_12_GD.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/3474_Stardust.jpg

The Wolves vs. Goldust & Stardust

Tag Team Match

W ringu są Davey i Stardust. Richards wykonuje Enzuigiri, robi zmianę z Eddiem, a sam zrzuca Goldusta z narożnika i wykonuje na niego Suicide Dive. Eddie w międzyczasie wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Double Foot Stomp na Starduście i przypina...1...2...3.

Winners: The Wolves by pinfall

The Wolvesi świętują zwycięstwo w ringu przy owacji publiczności, a bracia Rhodes opuszczają arenę. Davey i Eddie śwetnie się bawią z publicznością, a my przenosimy się na zaplecze.

Kamera przenosi nas w jakieś ciemne pomieszczenie. Po bokach stoją Luke Harper i Erick Rowan, a między nimi na bujanym fotelu siedzi Bray Wyatt i trzyma lalkę w ręku.

Bray Wyatt: Oto i jestem. Wasz najgorszy koszmar a zarazem i wasze zbawienie w jednym. Zadziwiający paradoks, co? Ludzie widzicie co się dzieje na świecie? Wszędzie jest wojna. Nigdzie nie ma od niej ucieczki. Nikt nie patrzy na krzywdę drugiego człowieka. Każdy widzi tylko swój zarobek. Niedługo wszędzie zapanuje głód i ubóstwo i tylko jedna osoba może was od tego uchronić. Jestem nią ja. Bray Wyatt jest straszny, ale swoim ludziom potrafi okazać szacunek. Uwierzcie mi. Ci dwaj nie żałują tego, że stanęli po mojej stronie. Oni oddali się w całości pod moje skrzydła i osiągają sukcesy. Są wolni od egzystencyjnych potrzeb. Dlatego mogą spełniać swoje mażenia. Ja też to zrobię dzisiaj. Pokonam Rybacka i zostanę pretendentem do NEW Hardcore Championship. Możecie mówić co chcecie. Wiem, że jesteście po stronie Rybacka, ale prawda jest taka, że ten tępy osiłek nie ma szans z taką siłą jak ja. Udowodnię wam to już dzisiaj eliminując go z akcji na długi czas, ale masz jeszcze jedno wyjście Rybacku tak samo jak każdy fan zgromadzony na arenie i przed telewizorami. Możecie stanąć do walki z The Eater of Worlds i wtedy będziecie z góry skazani na porażkę albo przyłączyć się do mnie i napawać się codziennie słodkim smakiem zwycięstwa u boku mnie. Zastanówcie się dobrze ludzie i podejmijcie dobrą decyzję. My przyjmiemy was z otwartymi ramionami.

Obraz z kamery gaśnie, a my przenosimy się ponownie do ringu.

Na arenie słychać "Just Close Your Eyes" i to oznacza, że niedługo ujrzymy Christiana. Po kilku sekundach na rampie pojawia się Capitan Charisma w towarzystwie Sami'ego Zayna i zostali przywitani żywiłową reakcją publiczności. Zmierzają rampą w stronę ringu po drodze przybijając piątki z fanami, a następnie wchodzą po schodach do kwadratowego pierścienia z mikrofonami w ręku, a theme song cichnie.

Christian: Dziwię się wam, że wy cały czas reagujecie na mnie żywiołowo po tym jak zawiodłem was już dwukrotnie. Na Rat's Rush nie sprostałem wyzwaniu. Trzeba to przyznać, ale sedno nie jest w tym czy wygrywasz czy nie, bo noga każdemu w końcu się powinie i odniesie porażkę. Sedno jest w tym, aby nie dać się złamać porażką, podnieść się jak zawsze i cały czas dumnie robić to co się kocha tak jak, a ja kocham wrestling. Kocham takich fanów jak wy i to jest powód, dla którego nigdy nie zostawię tego. Mam swoich wrogów, którzy tylko czekają na moje porażki, ale mam też swoich zwolenników, którzy zawsze mnie wspierają bez względu na to czy wygrywam czy nie i chciałbym im za to serdecznie podziękować. To oni dają mi siłę by co tydzień wstać z łóżka i stanąć w tym ringu do walki. Jesteście najlepsi. Dziękuję wam za to.

Kanadyjczycy już mieli opuścić ring, ale nagle rozbrzmiał theme song Scotta Dawsona i to właśnie The Freak pojawia się przy buczeniu fanów z mikrofonem w ręku na rampię. Widocznie Scott nie ma zamiaru wchodzić do kwadratowego pierścienia.

Scott Dawson: O jak słodko się zrobiło. Nie wiem czy wiesz, ale to jest New Era Wrestling. Rozumiesz co znaczy New Era? Nowa Era. Nie stara. Ty się właśnie zaliczasz do tej drugiej. Ty tutaj zwyczajnie w świecie nie pasujesz. Czas leci, zegar tyka, a ty stajesz się coraz starszy i mniej zdatny do walki. Nie sprawdzasz się tutaj i powoli nadchodzi czas abyś odszedł na zasłużoną emeryturę, aby nie wyszło czasem, że będziesz musiał na starość jeść obiadki przez słomkę. Czas przekazać pałeczkę młodym, bo na pewno nie chcesz stanąć oko w oko w ringu z kims takim jak ja. Jestem człowiekiem bezwzględnym. Mógłbym ci udowodnić to już teraz, ale ja wolę pomęczyć cię co tydzień aż w końcu zrozumiesz co ja przeżyłem. Nie miałem łatwo w życiu. Każdy był przeciwko mnie, ale ja uciekłem z zakładu psychiatrycznego i spełniam tutaj swoje marzenia.

Sami Zayn: Scott, nie wiem co chciałeś pokazać tym co teraz zrobiłeś. Pozwól, że kogoś ci przedstawię. Kogoś kto zdobywał najważniejsze tytuły w historii wrestlingu. Toczył najbardziej emocjonujące walki, które zapadły na zawsze w pamięci fanów, a jego nazwisko zna każdy fan na całym świecie. Wiesz kto jest tym człowiekiem? Wiesz o kim mówię? To Capitan Charisma, Christian. Jak śmiesz wychodzić tutaj i umniejszać jego sukcesy!? Jak wogóle śmiesz wychodzić tutaj i odzywać się do niego takim tonem!? To on utorował drogę do tego miejsca takim zawodnikom jak my i to dzięki niemu stoimy tutaj gdzie jesteśmy. Powinieneś być mu za to wdzięczny, a ty jeszcze go wyzywasz od starców. Gdzie twój szacunek dla niego? Czy ten pobyt w zakładzie psychiatrycznym aż tak bardzo zrasował ci mózg, że myślisz, że się ciebie przestraszymy?

Scott Dawson: Wiem kim on jest, Sami. Nie musisz mi tego tłumaczyć, ale widzę, że ja muszę wam wytłumaczyć kim ja jestem. Dawno temu dwunastolletni chłopiec siedział sobie w domu dziecka. Niestety nikt go nie lubił i był tam strasznie gnębiony, a chłopiec coraz bardziej oddalał się od swoich rówieśników. Pewnego razu chłopak o imieniu Tom chciał go zdenerwować, ale mu się nie udało, lecz on nie poprzestał i zaczął znęcać się nad nim fizycznie. Trwało to około dwóch tygodni aż w końcu chłopiec nie wytrzymał. Doznał ataku szału i zaczął w amoku okładać pięściami po twarzy swojego oprawcę do momentu aż nie odciągnęła go grupa trzech wychowawców. Tom pojechał na badania i okazało się, że chłopiec wybił mu trzy zęby oraz złamał szczękę i nos. Wiecie kto był tym chłopcem? Ja. Mam nadzieję, że dobrze zobrazowałem to z kim chcecie się mierzyć i uważacie, że dacie mi radę. Rada od psychopaty: lepiej nie wchodźcie mi w drogę. Pierwsza jest darmowa. Za następną zapłacisz.

Scott zaśmiał się jak psychopata i opuścił arenę, a Kandyjczycy patrzą na to ze zdziwieniem w oczach.

PROMO COURTLY VICTORY

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/ryback_14.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2267/Bray_Wyatt5_cutout_by_Crank.jpg

Ryback vs. Bray Wyatt

Falls Count Anywhere Match for #1 Contender for NEW Hardcore Championship

Walka toczy się na parkingu. Bray stoi za samochodem, a Ryback próbuje wykonać mu Meat Hook, ale Wyatt kontruje i wykonuje mu Sister Abigail w maskę samochodu i przypina...1...2...3.

Winner: Bray Wyatt by pinfall

Bray stoi z ręką uniesioną w górze w geście zwycięstwa, a Ryback leży nieprzytomny pod samochodem, a na parking wjeżdżają lekarze z noszami i zabierają Rybacka, a obraz z kamery gaśnie.

Kamera przeniosła nas na zaplecze. Kamerzyeta uchyla drzwi z tabliczką NEW Global Champion i widzimy w środku Setha Rollinsa ze swoim pasem i CM Punka.

CM Punk: Mówiłem ci, że pokonasz Cenę. On nie jest wcale taki dobry, a ja mam zawsze asa w rękawie. Teraz Cena już raczej nie dostanie rewanżu lo tak dobitnej porażce, więc możesz szykować się na kolejnego rywala, ale co ja mówię. Nie musisz się szykować, bo i tak go pokonasz, a później Total Eclipse. Najważniejsza gala w roku i twoja walka z Dolphem Zigglerem o NEW Global Championship.

Seth Rollins: Cena to żaden rywal dla mnie. Widziałeś jak go zniszczyłem? Wogóle nie miał ze mną szans. Zresztą ty chyba tak samo byś się z nim rozprawił, a skoro Cena nie dał rady to już chyba nikt nie da rady, bo kto pozostał? Ryback? To tylko tępy osiłek. Ziggler? Nie na moim poziomie.

CM Punk: Pamiętaj, że do zwycięstwa potrzebowałeś mojej pomocy, więc nie pusz się za bardzo jak paw. Powinieneś być mi wdzięczny za pomoc, bo dzięki mnie poszło ci gładko jak po maśle. Już nie mówiąc o radach, które udzieliłem tobie przed walką. Bez nich nie wiem co byś zrobił.

Seth Rollins: Chyba zapomniałeś kim ja jestem, więc ci przypomnę. Nazywam się Seth Rollins i jestem pierwszym w historii NEW Global Championem. Tego osiągnięcia nie mógł zdobyć byle kto. Pamiętaj o tym zawsze kiedy będziesz chciał mnie umniejszyć.

CM Punk: A czy ty wiesz kim ja jestem? Nazywam się CM Punk. Walczyłem w różnych federacjach świata i już zdążyłem zapjsać się na kartach historii, fani nazywają mnie najlepszym na świecie, a tutaj w NEW już dwa razy pomogłem ci w walce o ten twój pas. Masz jeszcze jakieś wątpliwości kto tu jest lepszy?

Seth Rollins: Skończmy już tą debilną kłótnię. Nie ulega wątpliwości, że obaj odstajemy od całego rosteru swoimi umiejętnościami, a dzisiaj mamy jeszcze jedną rzecz do zrobienia, bo w walce wieczoru zmierzymy się z NEW Tag Team Champions The Beer Money. Mam nadzieję, że będziemy stali po jednej stronie?

CM Punk: Zróbmy to razem. Pokonajmy ich.

Panowie podają sobie ręce w geście pogodzenia, a kamerzysta wycofuje się z szatni, ponieważ Seth i Punk zbierają się do opuszczenia szatni, a my ponownie przenosimy się do ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/dean_ambrose_7.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/hunico2.png

Dean Ambrose vs. Hunico

Normal Match

Dean wykonuje Meksykaninowi Diving Drop Kick i szykuje się do zakończenia walki, ale nagle na arenie gaśnie świtało. Nic nie widać przez kilkanaście sekund i w końcu wszystko wraca do normy, a my widzimy stojącego Connora O'Briana na rampie, a w ringu obydwoje zawodnicy są nieprzytomni, a Hunico leży na Ambrose'ie więc sędzia liczy...1...2...3.

Winner: Hunico by pinfall

Hunico odzyskuje przytomność i szybko opuszcza ring, a Connor stoi z rękami uniesionymi w górze i wydaje z siebie dziki okrzyk za co zbiera negatywną reakcję fanów. Ambrose powoli się budzi i wstaje i wpada w szał. Kopie w liny i narożniki oraz pokazuje Connorowi aby wszedł do ringu, a ten tylko się śmieje z całej sytuacji, a my przenosimy się na zaplecze.

Kamera znajduje się w biurze GM'a. Ricky wypełnia jakieś papiery gdy nagle rozlega się pukanie i do gabinetu wchodzi Damien Sandow.

Damien Sandow: Wydaje mi się wysoce nie smaczny fakt, że zabrakło mojej skromnej osoby w karcie na dzisiejsze show. Obecnie jestem twoim najlepszym zawodnikiem, moi fani chcą rozkoszować się moimi walkami co tydzień i dziwi mnie fakt pomijania mojej osoby w walkach. Chciałbym dowiedzieć się dlaczego tak się dzieje.

Ricky Steamboat: Nie wiem czy wiesz, panie Zbawco Mas, ale zwykle po pukaniu trzeba poczekać na proszę. Tego kultura wymaga. Co do sprawy twojej absencji na galach to sprawa wygląda prosto. Walczysz w miarę regularnie, nie odnosisz znaczących zwycięstw tak jak na Rat's Rush i nie widzę powodu, dla którego miałbym ciebie częściej wykorzystywać. Możesz mnie oświecić jakie masz argumenty?

Damien Sandow: Oczywiście człowiek inteligentny jest przygotowany na każdą ewentualność. Tak zrobiłem też i ja. Moim argumentem jest oczywiście to, że przyszedłem tutaj aby spełniać moją misję. Chcę wyzwolić tych ludzi zgromadzonych na arenie i przed telewizorami z kajdan ignorancji, a nie występując nie mam do tego szans. Dlatego powinienem występować częściej. Tak będzie lepiej dla wszystkich.

Ricky Steamboat: Powiedzmy, że mnie przekonałeś. Dam ci szansę wykazania się. Za tydzień zmierzysz się z osobą, która również ostatnio najlepiej sobie nie radzi. Twoim rywalem będzie Human Wrecking Ball, Ryback, a teraz opuść mój gabinet, bo mam jeszcze sporo pracy jak widzisz.

Damien nie wygląda na zadowolonego z decyzji GM'a i opuszcza biuro trzaskając dzrwiami, a The Dragon kręci głową, a my przenosimy się do miejsca przeznaczonego na wywiady.

Kamera przeniosła mas na zaplecze. Obok Renee Young gotowej do wywiadu stoi były pretendent do NEW Global Championship, John Cena.

Renee Young: Panie i panowie, powitajcie mojego kolejnego gościa. Oto John Cena. John, na Rat's Rush przegrałeś walkę o NEW Global Championship z Sethem Rollinsem. Jak się z tym czujesz?

John Cena: W tą niedziele odnisłem porażkę, która każdemu może się zdarzyć. Nawet największym legendą, a już w szczególności kiedy to jest walka dwóch na jednego. Tak, dwa dni temu nie walczyłem w walce jeden na jednego, ale w Handicap Matchu i to mi się właśnie nie podoba. Niektórzy uważają, że zmarnowałem już dwie szanse na ten tytuł i nis powinienem dostać następnej, ale ja jestem innego zdania. Odbyłem dwie walki o NEW Global Championship i żadna nie odbyła się czysto. Dlatego żądam kolejnej szansy na ten tytuł. Nie obchodzi mnie czy to będzie dzisiaj, za tydzień czy może pod koniec miesiąca. Ja jedynie chce dostać uczciwego rewanżu. Jeśli to dostanę to obiecuję wszystkim moim fanom, że tym razem stanę na wysokości zadania i was nie zawiodę.

Renee Young: John, już dwa razy przegrałeś z Sethem. Dlaczego sądzisz, że tym razem go pokonasz?

John Cena: Renee, ja to poprostu czuję. Jestem teraz innym Johnem Ceną i nie staram się udowodnić, że gram czysto. Czasy się zmieniły tak jak i ja. Teraz jedyne na czym mi zależy to fani i tytuły. Mogę nie walczyć czysto jeżeli będzie przynosiło to sukcesy. Możecie mi nie wierzyć, ale w niedługim czasie przekonacie się na co stać nowego, odmienionego Johna Cenę. Pracowitość, lojalność i szacunek ustąpiły miejsca twardości, nieustępliwości i odwadze. Dzięki temu jestem twardszy niż wcześniej, nie ustąpię do póki nie zdobędę określonego celu i nie boję się walczyć przeciwko kilku rywalom. To właśnie definiuje nowego, lepszego The Destoryera Johna Cenę.

John odchodzi zostawiając Renee samą, a my przenosimy się do ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/seth_rollins_4.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/cm_punk_26.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm2_cutout_by_Crank.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/lmcutout.png

NEW Global Champion Seth Rollins & CM Punk vs. NEW Tag Team Champions The Beer Money

Tag Team Match

W ringu są Bobby i Punk. Roode chce wykonać Straight Egde Warriorowi Spinebuster, ale Punk przytrzymuje jego głowę i wykonuje DDT, a następnie wchodzi na narożnik i wykonuje gest Randy'ego Savage'a i chce wykonać Diving Elbow Drop, ale Seth robi z nim zmianę. Punk zdziwiony wschodzi z narożnika, a na niego wchodzi Rollins i wykonuje Blackout z narożnika na It Factorze, a następnie przypina...1...2...3.

Winners: NEW Global Champion Seth Rollins & CM Punk by pinfall

James szybko wchodzi do ringu i sprawdza czy z partnerem wszystko w porządku, a następnie odbierają swoje pasy i opuszczają arenę. W ringu natomiast jesteśmy świadkami jak Punk i Rollins kłócą się o sytuację z końca walki. Dyskusja robi się corwz bardziej żywiołowa aż w końcu Seth odbiera swój pas, a CM Punk unosi jego rękę w geście zwycięstwa. Tym widokiem kończymy pierwszy epizod Xdown po Rat's Rush.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yarexon

17

• merfik16

6

• Desperado

4

• xYoohas

3

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...