Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

New Era Wrestling by Yarexon

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://www.fotoszok.pl/upload/6c1db237.png

Xdown #7 16.09.2014r. Worcester, MA. 5 days to Destroyer

Na arenie rozpoczyna się pokaz fajerwerków. Kamera przeciąga nas po fanach zgromadzonych na arenie skandujących nazwę tygodniówki. W końcu zatrzymuje się przy stole komentatorskim, przy którym siedzą Michael Cole i Taz.

Taz: Ze stanowiska komentatorskiego witają państwa...

Michael Cole:...Michael Cole...

Taz:...i Taz. Tydzień temu działo się wiele. John Henningan pokonał Tysona Kidda udawadniając, że z Szamanem Sexu się nie zadziera.

Michael Cole: Idź do diabła z tym szamanem. Ważniejsze jest jak Christian zachował się niehonorowo w stosunku do Connora O'Briana. Co to wogóle miało być?

Taz: Oko za oko, ząb za ząb. Kodeks bushido jeśli nie wiesz, geniuszu, natomiast Rampage Jackson udowodnił wszystkim, że nie należy go omijać w kolejce po pas, ale jakim kosztem. Tak nie wypada postępować wojownikowi.

Michaek Cole: On tylko walczy o to, co mu się należy, więc nie wiem o co ci chodzi. Dzisiejszy wieczór będzie również niezapomniany. Rodzina Wyatta zapowiedziała, że domaga się walki i w końcu to dostała. Zmierzą się dzisiaj z Goldustem & Stadustem. Kto wyjdzie z tego starcia zwycięsko? Przekonamy się już dzisiaj.

Taz: Kevin Steen i Scott Dawson wybiorą sobie nawzajem przeciwników. Może być ciekawie.

Michael Cole: Na pewno, ale bardziej mnie ciekawi następny pojedynek, w którym Dolph Ziggler i John Henningan połączą siły aby zmierzyć się z Rampagem Jacksonem i Damienem Sandowem. Szanse są wyrównane.

Michael Cole: Xdown zapowiada się znakomicie. Tak więc zapinamy pasy i ruszamy.

The Wyatt Family /w Bray Wyatt vs. Goldust & Stardust

Tag Team Match

W ringu są Erick i Goldust. Złoty chłopiec nabiera rozpędu i wpada w pusty naroznik. Rowan robi zmianę z Harperem i ten wymierza Discuss Clothesline dla oponenta i pinuje...1...2...Stardust chciał przerwać pin, ale jego nogę przytrzymał Wyatt...3.

Winner: The Wyatt Family by pinfall

Przegrana drużyna szybko opuszcza arenę, a Bray idzie po mikrofon i siada w ringu na swoim bujanym fotelu, a za nim stoją Luke Harper i Erick Rowan. Światła delikatnie przygasają co nadaje scenie klimatu.

Renee Young: Panie i panowie, moim dzisiejszym gościem będzie The Gangster, Hunico. Hunico, niedawno pokonałeś w krótkiej rywalizacji Sanadę. Jak się po tym czujesz?

Hunico: Jak się mogę czuć? Świeżak dostał przekopę dwa tygodnie temu i na tym się skończyło jego fikanie do lepszych od siebie. Pokazałem mu gdzie jest miejsce dla nieumiejących żyć na ulicy. Może się cieszyć, że nie wpadłem w niego z ekipą, bo wtedy moje ziomale zakosowaliby go. Teraz czas na trudniejszych rywali. Zobaczycie jak ulica rozlicza frajerów.

Renee Young: Jakie są twoje dalsze cele?

Hunico: Zniszcze każdego frajera w tej federacji. Nie pozwolę szerzyć kurestwa, bo tego nie nawidzę. Albo się przystosujesz albo zjedziesz na harem. Jak to się mówi kto nie ma bajery skręconej ten uwala się na piździe i nawet nie mruknie. Tego nauczyli mnie w meksykańskich więzieniach.

Do ringu przy przychylnej reakcji publiczności zmierza The Big Guy, Ryback. Po drodze przybija piątki z fanami, następnie wchodzi po schodach do ringu i ka w ręku mikrofon.

Ryback: Z tygodnia na tydzień moja siła rośnie. Z przeciwnika na przeciwnika moje zwycięstwa stają się spektakularniejsze, ale to mnie nie zatrzyma. Cały czas będe dążył po trupach do celu i powiększał moją listę ofiar. To też stanie się dzisiaj. Do tegi ringu wejdzie kolejna ofiara The Huntera, ale te ofiary mają pecha, bo z góry są skazane na porażkę. Spójrzcie tylko na tą muskulaturę. To jest 134kg żywej siły, której nikt nie jest w stanie zatrzymać, a teraz wychodzić tutwj do ringu, bo Ryback jest głodny. Feed me more! Feed me more! Feed me more! Feed...

Ryback przerywa skandowanie, ponieważ do ringu zmierza Charles II przy buczeniu fanów. Zatrzymuje się na rampie, bo ma mikrofon w ręku.

Charles II: W ringu znajduje się 134-kilogramowa, bezużyteczna kupa mięśni. Może jesteś silny, ale rozumem nie grzeszysz, bo trzeba być idiotą rzucając otwarte wyzwanie wiedząc, że do ringu wyjść może The Prince of Wrestling, Charles II. Czas nauczyć ciebie jakichkolwiek manier, bo jeszcze żadnych nie posiadasz.

Ryback vs. Charles II

Normal Match

Charles wykonuje Headlock Driver, ale Ryback się wydostaje i wykonuje Meat Hook, potem podnosi rywala i wykonuje mu Shell Shocked i przypina...1...2...3.

Winner: Ryback by pinfall

Kamera przenosi nas do szatni braci Hardy. Matt siedzi na krzesełku koło szafek, a Jeff wykłada rzeczy z torby do szafki.

Matt Hardy: Jeff, za pięć dni zmierzymy się z Jamesem Stormem i Bobbym Roodem o mistrzostwo tag teamów NEW. To będzie Ladder Match. Pamiętasz takie walki w naszym wykonaniu? To jest nasze dziedzictwo. Nigdy nie stanęliśmy przed ważniejszym wyzwaniem. Nie jesteśmy już młodą drużyną i to może być nasza ostatnia szansa na zdobycie złota.

Jeff Hardy: Masz rację, Matt. Dlatego musimy wykrzesać z siebie wszystkie swoje siły, aby pokonać The Beer Money. To jest najtrudniejsze wyzwanie przed jakim staliśmy w ostatnich latach. Skupimy się, wyjdziemy do ringu i damy tyle dawki emocji, że już dzięki pierwszej walce będziemy kandydatami do przyszłego NEW Hall of Fame i przy okazji zdobędziemy mistrzostwo tag teamów NEW.

Matt Hardy: A wiesz czemu nam się uda? Bo wierzymy w zwycięstwo. Wierzymy, że jesteśmy w stanie pokonać The Beer Money i sięgnąć po złoto, a wiara góry przenosi. To jest sekret sukcesu The Hardy Boys. Znakomite walki i wiara w zwycięstwo dają ze sobą razem wzięte mistrzowskie połączenie.

Wracamy na halę, bo tam przy swoim theme songu i pozytywnej reakcji publiczności wychodzi Capitan Charisma. Po drodze przybija piątki z fanami, ale widać, że Kanadyjczyk jest wściekły. Po krótkim czasie wchodzi do ringu. Tauntuje do fanów pokolei na każdym z narożników, następnie odbiera mikrofon.

Christian: Kariera każdego wrestlera toczy się różnie. Niektórzy zdobywają wiele tytułów, inni muszą walczyć z przeciwnościami losu. Takim właśnie człowiekiem jestem ja, jednak ostatnio czuję się fatalnie, bo z mojego powodu ucierpiała niewinna osoba. Jest nią Sami Zayn. Connor porwał mojego przyjaciela tylko i wyłącznie z mojego powodu i teraz ja powinienem zrobić wszystko, aby mu pomóc. Tak więc, Connor, wychodź na ring. Musimy pogadać.

Po dłuższym czasie rozbrzmiewa theme song The Demona i pojawia się na rampie przy buczeniu fanów. Zostaje na rampie i ma mikrofon w ręku.

Connor O'Brian: Christian, czy nie pamiętasz co mówiłem ci na początku? Ciemność was w końcu zgubi doszczętnie, bo to się dopiero zaczyna. Dopiero uchyliłem jedynie miałego rąbka mojej siły. Sami nie mógł się mi oprzeć. Nie był w stanie mnie dostrzec i został porwany. Czeka w piekle na swoją karę za pomoc buntownikowi.

Christian: Ty naprawdę wierzysz w to, co mówisz? Gadasz takie głupoty, że żygać mi się chcę. Lepiej oddaj mi teraz Sami'ego, a ja o całym incydencie zapomnę i będziesz mógł w spokoju kontynuować swoją marną karierę. W przeciwnym razie dorwę ciebie gdziekolwiek będziesz.

Connor O'Brian: Nie mogę ci jeszcze oddać twojego przyjaciela, ale możesz z nim porozmawiać. Oto i on.

Na titantronie pojawia się obraz. Sami Zayn siedzi w ciemnym pokoju. Jest bardzo poobijany i przywiązany do krzesła.

Sami Zayn: Christianie, zniszcz tego skurwiela. Pamiętasz jak mi tłumaczyłeś jak trzeba postępować? Teraz czas abyś się wykazał.

Kanadyjczyk urwał, bo opuścił głowę i zemdlał ze zmęczenia.

Christian: Teraz przekroczyłeś granice, Connor. Pokaże ci jak takie sprawy załatwia się u nas, w Kanadzie. Udowodnię ci na Destroyer, że nie masz żadnych z twoich urojonych mocy i jestem w stanie ciebie pokonać. W niedzielę nie opuścisz hali o własnych siłach. Ja ci to gwarantuję.

Connor zaczyna śmiać się niczym demon, a Christian odrzuca mikrofon, wskazuje palcem na The Demona i mówi mu, że na Destroyer to on wyjdzie zwycięsko.

Na zapleczu w ciemnym pomieszczeniu siedzi na bujanyn fotelu Bray Wyatt. Za nim stoją Luke Harper i Erick Rowan.

Bray Wyatt: Wasi złoci chłopcy polegli. Wasi bohaterowie przegrali. Mówiłem wam tydzień temu. Na tym świecie nie ma herosów. Są tylko szarzy ludzie tak jak wy i ja, Bray Wyatt, wasz nauczyciel. Zobaczcie tylko co zrobiłem z tymi dwoma panami. To Luke Harper i Erick Rowan. Najbardziej dominująca siła w NEW. Dołączcie do nas. Dołączcie do The Wyatt Family, a zyskacie tyle co oni. Oni są uwolnieni od ludzkich pragnień. Dzięki mnie potrafią się skupić na jednym celu, który ja im wyznaczam. Tym celem jest jest NEW Tag Team Championship, które wkrótce będą w naszym posiadaniu. Follow the buzzards!

Bray zaczyna śmiać się w swoim stylu.

Kevin Steen vs. Chris Hero

Normal Match

Kevin przechodzi do próby Cannon Ball, ale nie trafia. Hero wstaje i próbuje wymierzyć Rolling Forearm Smash, ale również nie trafia, a Steen wykonuje Package Piledriver...1...2...3.

Winner: Kevin Steen by pinfall

PROMO DESTROYER

Na zapleczu stoi Kevin Steen i pije wodę, gdy nagle zza rogu wyłania się Scott Dawson.

Scott Dawson: Znowu się spotykamy, Królu Hardcore'u. Powoli staje się to tradycją. Jak tam po twojej walce?

Kevin Steen: To nie był mój poziom. Dominowałem od początku aż do końca. Teraz twoja kolei. Nie spierdol tego, bo zacznę wątpić czy będziesz dla mnie wyzwaniem na Destroyer.

Scott Dawson: Spokojnie. Nie martw się ani o jedną walkę, ani o drugą. Najpierw zniszczę tego frajera wystawionego przez ciebie na pożarcie, a w niedzielę ciebie.

Kevin Steen: To się jeszcze zobaczy. Pamiętaj, że to będzie Boston Street Fight Match, a ja jestem The King of Hardcore. To jeet proste jak dwa plus dwa, że w tej walce nie masz ze mną większych szans.

Scott Dawson: <śmiech psychopaty> Rozśmieszasz mnie, Kevin. Nie wiesz jeszcze do czego jestem zdolny. Boston Street Fight? Ta walka może zakończyć twoją karierę. Wiesz o tym?

Kevin Steen: Przekonammy się w niedługim czasie. Powodzenia na Destroyer.

Kevin Steen wyciąga ręke do Scotta w geście szacunku. Dawson po dłuższych przemyśleniach podał ręke Królowi Hardcore'u.

Renee Young: Panie i panowie, moim kolejnym gościem będą pretendenci do mistrzostwa tag team NEW, James Storm i Bobby Roode. Panowie, tydzień temu nie znaleźliście braci Hardy. Czemu w takim razie zaatakowaliście The Bromans?

James Storm: A czemu nie? My jesteśmy The Beer Money. Najwspanialszy tag team w historii wrestlingu, a indywidualnie mamy jeszcze więcej tytułów. Jesteśmy pretendentami do NEW Tag Team Championship i głównymi kandydatami do wygrania złota. Czemu nie mielibyśmy pokazać im kto tu rządzi? Takie są prawa natury. Silniejszy eliminuje słabszych i albo się do tego przyzwyczaicie albo będziecie mieli wielki problem, gdy nas spotkacie.

Renee Young: Zostało pięć dni do Destroyer. Co macie do powiedzenia do The Hardy Boys?

Bobby Roode: Matt, Jeff, szykujcie się na największe upokorzenie w waszej karierze, bo przegracie w waszej koronnej stypulacji, którą sami wygraliście. Tak legendarne drużyny zapisywały się na kartach historii i tak my zrobimy na Destroyer, ponieważ jesteśmy czynnikiem profesjonalnego wrestlingu.

Kenny King vs. Scott Dawson

Normal Match

Król Nocy skacze z narożnika Drop Kickiem, ale Scott robi unik i Kenny z hukiem upada na matę. Dawson czeka aż rywal się podniesie i wykonuje mu Running Neckbreaker i przypina...1...2...3.

Winner: Scott Dawson by pinfall

Na titantronie ukazuje się nam GM Xdown, Rickie Steamboat. Przywitany został gromkim aplauzem.

Rickie Steamboat: Domyślam się, że się dobrze bawicie, ale muszę zająć wam chwilę. W egzystencji każdej federacji przychodzi moment, w którym zaczyna się droga do najważniejszej gali roku. Wszyscy tylko na to czekają i tak się składa, że to się zbliża i u nas. W grudniu zobaczymy pierwszą w historii galę pod tytułem Total Eclipse. Każdy zawodnik będzie walczył o możliwość wystąpienia na tej gali. Niektórzy będą chwytali się nawet najbrudniejszych sztuczek tylko po to, by zapewnić sobie tam występ, ale marzenia jednej z gwiazd zostaną spełnione wcześniej. W październiku odbędzie się gala Rat's Rush. Już teraz mogę wam potwierdzić, że na tej gali odbędzie się 20-Man Rat's Rush Match, który się odbędzie na zasadach Gauntlet Battle Royal. Co więcej, zwycięzca tego pojedynku zmierzy się z NEW Championem na Total Eclipse. Wiem, że to jest duże wyróżnienie i każda większa gwiazda chciałaby wziąć udział w tym pojedynku. Tak rozpoczniemy drogę do Total Eclipse I.

Dolph Ziggler & John Henningan vs. Rampage Jackson & Damien Sandow

Tag Team Match

W ringu są Ziggler i Sandow. Dolph robi zmianę z Johnem i sam atakuje Rampage'a, a John Henningan wykonuje Damienowi Pele Kick i Starship Pain w kombinacji, a potem przypina...1...2...3.

Winners: Dolph Ziggler & John Henningan by pinfall

Kamera jest na zapleczu. Ryback z walizką chce opuścić arenę, ale wpada na Hunico.

Hunico: Co ty odpierdalasz?! Ty jesteś na frajerni, więc nie możesz tknąć grypsującego.

Ryback: Ja ci dam zaraz frajernie. Chcesz się zmierzyć z tą niszczycielską siłą? Lepiej zniknij mi z oczu póki jeszcze możesz.

Hunico: Rozbawiają mnie tacy jak ty. Myślą, że są silni to mogą wszystko, a tak naprawdę szybko by utonęli w więziennej hierarchii.

The Big Guy chciał wymierzyć cios Meksykaninowi, ale on zrobił unik i szybko uciekł zostawiając wkurzonego Rybacka.

Ring jest już przywdziany w czarny dywan i stoi w nim długi stół i trzy fotele. Jeden fotel stoi z krótszego boku stolika, a dwa pozostałe po dłuższych bokach. Stół jest nakryty na czarno i stoi na nim cienka, czarna teczka. Publiczność wybucznęła wrzawą, ponieważ do ringu zmierza Generalny Menadżer Xdown, Rickie "The Dragon" Steamboat. Jest ubrany w ciemnoszary garnitur z pomarańczowym krawatem. Przybija kilka piątek ze swoimi fanami po drodze, następnie wchodzi po schodach do ringu z mikrofonem w ręku.

Rickie Steamboat: Panie i panowie, witajcie na oficjalnym podpisaniu kontraktu na walkę o NEW Championship , która odbędzie się na Destroyer. Każdy zawodnik starał się wywalczyć sobie prawo walki o ten pas, jednak tylko tych dwóch śmiałków dało radę sprostać wyzwaniu. Pokonali swoich rywali zostając przy tym pretendentami do NEW Championship. Panie i panowie, powitajcie proszę pierwszego z nich, The Only Real, Seth Rollins.

Publiczność odrazu zaczęła buczeć, a na rampie szybko pojawił się zapowiedziany zawodnik. Idzie pewnie w dół rampy. Następnie wchodzi do ringu po schodach, tauntuje na każdym z narożników i siada w fotelu przodem do rampy.

Rickie Steamboat: Jak mówi zasada nic o nas bez nas trzeba zaprosić drugiego z pretendentów. Jest nim pochodzący z Boston, MA, w którym odbędzie się Destroyer, John Cena.

Publiczność wybuchła gromkim cheerem, gdyż na arenie zjawił się John. Bohater małych dzieci w swoim stylu salutuje i wbiega do ringu. Tauntuje jeszcze troche do fanów i siada naprzeciwko Setha. Rickie Steamboat również siada.

Rickie Steamboat: Wszyscy dobrze wiedzą, po co się tutaj zebraliśmy, jednak mamy jeszcze czas na formalności. Chciałem zadać pytanie wam obu. Macie minutę na to, aby przekonać mnie i publiczność, że to ty zwyciężysz na Destroyer. Zacznie Seth.

Seth Rollins John Cena, lider Cenation, wielokrotny mistrs różnych federacji będzie moim rywalem na Destroyer. Jaki to zaszczyt stanąć z tobą w jednym ringu. Pomyłka. Było to zaszczytem. Teraz jesteś jedynie wrakiem człowieka i nie pokazujesz nawet połowy tego co dawny John. Wiesz co jest tego powodem? Starość. Nie jesteś już młody, choroba wieku u ciebie postępuje bardzo szybko. Za dziesięć lat nie będziesz w stanie wejść nawet do ringu, jednak cały czas jesteś jakimś wyzwaniem. Wiecie czemu to ja wygram? Bo ja jestem prawdziwy. Nie udaję idealnego chłopca z Nibylandii, nie obchodzi mnie wasze zdanie. Jestem jedyny i prawdziwy. Nie muszę was okłamywać, że walczę dla was, bo ja walczę aby zdobywać tytuły i zdobyć światową sławę. To jest właśnie powód mojego przyszłego sukcesu na Destroyer.

John Cena: Co za piękna wypowiedź. Panie i panowie oto Seth Rollins. Muszę ciebie zmartwić. Na Destroyer nie będziesz miał tak łatwo. Może i nie jestem już najmłodszy, ale cały czas jestem dobrej formie. W życiu sportowca przychodzi taki moment, że ma zdecydowaną obniżkę. Ja na szczęście już to przeżyłem, wiem jak sobie z tym poradzić i pewnie kroczę po swoje. Ty natomiast, Seth, nie wiesz co zrobić gdy wszystko wali ci się na głowę. Zaczynasz panikować i szybko może to ciebie zgubić. Pracowitość, lojalność i szacunek. To są wartości, które reprezentuję od dziesięciu długich lat. To mnie doprowadziło tutaj gdzie jestem i nie zamierzam nikomu tego oddawać. Chcesz czegoś? To przyjdź i sobie to weź, because My time is now.

Cena podpisał kontrakt i przekazał go Rollinsowi.

Seth Rollins: Pracowitość? Lojalność? Szacunek? To wszystko to jeden wielki stek bzdur. Nie potrafisz nawet sobie prxypomnieć roku, w którym przepracowałeś więcej dni niż ja. Lojalnością też nie grzeszysz. Swojego ostatniego pracodawcę zostawiłeś od tak po dziesięciu latach inwestowania w ciebie. Co za to mają? Figę z makiem. O twoim szacunku już nawet nie wspomnę, bo to bujda, w którą wierzą tylko dzieci. Czy chcesz czy nie jesteś kłamcą i stoisz cały czas za kurtyną iluzji i nawet nie żal ci tych dzieci, które w ciebie wierzą. Na Destroyer obnażę twoje słabości zostając przy okazji pierwszym w historii NEW Championem.

Seth jednym sprawnym ruchem podpisał kontrakt.

Rickie Steamboat: Mamy oficjalnie potwierdzone. John Cena vs. Seth Rollins o mistrzostwo NEW za pięć dni na Destroyer.

Pretendenci patrzą sobie głęboko w oczy. Tym widokiem kończymy ostatnie Xdown przed Destroyer.

Przypominam, że do tej środy można brać udział w typerze na PPV. Karta jest zamieszczona na końcu ostatniej paczki newsów. Zaczęcam do brania udziału, przewiduje nagrodę dla zwycięzcy.

Edytowane przez Yarexon
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yarexon

17

• merfik16

6

• Desperado

4

• xYoohas

3

Top użytkownicy w tym temacie

Komentujesz u mnie więc postanowiłem zrobić to samo. Na początku przywitali nas komentatorzy Michael Cole i Tazz i mamy pierwszą walkę. Szkoda że takie krótkie są matche, ale i tak ich nie czytam wiec się nie czepiam. Wyatt Family wygrywa, ale nic im to nie daje. Następnie mamy wywiad z Hunico, dość krótki, ale treściwy i jedziemy dalej. Następnie mamy wypowiedź Rybacka, który nie ma dzisiaj żadnej walki, ale pojawia się Charles II, a więc znamy już jego rywala. Walka wygrana przez Rybacka, czyżby Charles spadł w hierarchii czy to tylko pojedyńcza porazka. Następnie mamy segment z braćmi Hardy, którzy są bardzo nakręceni, ale czy wygrają za pięć dni o tym się przekonamy. Nie czytałem poprzedniego 8dcinka, ale chyba tam doszło do porwania Samiego, ale z tego ułożył się może fajny Storyline, ale segment dupy nie urwał i mam nadzieję na lepsze w twoim wykonaniu. Następnie mamy wypowiedź Braya, a więc jednak Harper i Rowan idą po pasy TT, ale kiedy może odrazu na następnej gali dostaniemy Triple Treat Tag Team Match. Następnie czas na kolejny pojedynek tym razem Steen walczył z Hero i wyni raczej do przewidzenia, Steen jest nakręcony przed walką z Dawsonem, ale czy wygra pas, możliwe. Następnie mamy małą konfrontację między Dawsonem a Steenem. Będzie się działo Boeton Street Fight Match, napewno będzie dobra walka. Następnie mamy porządny wywiad z Beer Money. Storm i Roode jadą po pasy do Kanady, gdzie pewnie będa mieć poparcie ze względu na Bobiego. Mamy następnie walke Scotta z Kennym i znowu wyni jsst do przewidzenia. Następnie Rickie poinformował nas że na Rat's Rush odbędzie się 20 Gauntlet Battle Royal i zwycięzca zmierzy się z NEW Championem na Total Eclipse, będzie się działo. Czas na main event dzisiejszej gali w której John i Dolph zmierzyli się z Rampagem i Sandowem. Ziggler i Henningan wygrywają co umacnia Dolpha przed PPV. Następnie chyba mamy początek feudu między Hunico a Rybackiem, może walka. Czas na to co czekałem i chyba najlepszy punkt gali czyli podpisanie kontraktu na walkę o mistrzostwo PEW i się na tym nie zawiodłem. Rollins i Cena wypadli dobrze i tylko czekać na ich walkę na PPV. Rollins pod koniec nieźle się wypowiedział i widać że lubisz nim pisać. Gala wypadła na plus. Segmenty były porządne, ale tylko tyle, ale ostatni segment poprawił ocenę całej gali. Czas na typy.

The Hardy Boys vs. The Beer Money

Ladder Match for NEW Tag Team Championships

Christian vs. Connor O'Brian

Normal Match

Kevin Steen vs. Scott Dawson

Boston Street Fight Match for NEW Hardcore Championship

Dolph Ziggler vs. Rampage Jackson

Normal Match

John Cena vs. Seth Rollins

Normal Match for NEW Championship

WWE TOP 5 : Styles, Orton, Rollins, Strowman, Fiend

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

211037455454a7d7ec224dd.jpg

Destroyer 21.09.2014r. Boston, MA

Noc, podczas której dobro zmierzy się ze złem.

Bohaterowie będą bronić swoich wartości.

Najważniejsza walka wieczoru.

Dwóch pretendentów.

Jedna, historyczna walka.

Jeden tytuł.

Jeden zwycięzca.

Tylko jeden przejdzie do historii.

NEW przedstawia Destroyer.

Na hali zaczyna się pokaz fajerwerków trwający pół minuty. Arena w Bostonie wypełniona jest po brzegi fanami czekającymi na początek pierwszego w historii NEW PPV. Przy stole komentatorskim siedzą już komentatorzy, a więc ruszamy.

Michael Cole: Znajdujemy się w Bostonie, MA. Witają państwa...

Taz:...Taz...

Michael Cole:...i Michael Cole. Dzisiaj czeka nas niesamowity wieczór pełen emocji i wrażeń. Nadszedł czas na pierwszą gale PPV w wydaniu NEW, Destroyer.

Taz: Atmosfera jest niepowtarzalna. Zawodnicy tylko czekają aby wyjść na ring, a publiczność jest rozgrzana do czerwoności. Karta na dzisiejszy wieczór na pewno nie pozwoli im ochłonąć ani na chwilę.

Michael Cole: Tym razem muszę się z tobą wyjątkowo zgodzić. Już w pierwszej walce zobaczymy walkę o NEW Tag Team Championship pomiędzy najwspanialszym tag teamem w historii, The Beer Money, a równie wspaniałymi The Hardy Boys. Może być gorąco biorąc pod uwagę wielotygodniową rywalizację jaką toczyli między sobą.

Taz: Tak, ale to bracia Hardy wygrają. Nie dali przewagi rywalom w tych tygodniach, nie dadzą i tym razem.

Michael Cole: Ja jestem innego zdania. James Storm i Bobby Roode wygrają. Są bardziej doświadczeni.

Taz: Bracia Hardy też są doświadczeni, ale ja z tobą nie będe się o to kłócił. Później Christian zmierzy się z Connorem O'Brianem. Mam nadzieję, że Christian odpłaci mu się za te wszystkie tygodnie prześladowań.

Michael Cole: Albo będzie na odwrót i to The Demon potwierdzi swoją dominację, ale pewne jest, że Scott Dawson pokona Kevina Steena i zostanie pierwszym NEW Hardcore Championem.

Taz: Niemożliwe. Król Hardcore'u stanie na samym szczycie dywizji. Zobaczymy również jak Dolph Ziggler dokonuje aktu zemsty na Rampage'u Jacksonie.

Michael Cole: Chyba, że Rampage będzie kontynuował swoją dominację nad rywalem.

Taz: Nie będzie tak. Jestem o tym przekonany. W końcu to Show-off. On zawsze sobie poradzi w przeciwieństwie do Setha Rollinsa, który nie ma najmniejszych szans w walce z Johnem Ceną.

Michael Cole: Z tym oszustem? Nie rozśmieszaj mnie. Dzisiaj Seth pokaże jaki on jest naprawdę.

Taz: Przekonamy się o tym niedługo, a my zapinamy pasy i zaczynamy Destroyer.

The Hardy Boys vs. The Beer Money

Tag Team Ladder Match for NEW Tag Team Championship

Cała czwórka znajduje się w ringu, James ma w rękach drabinę, a Jeff powoli wstaje. Storm zadaję cios drabiną Mattowi prosto w brzuch, następnie dokłada pochylonemu rywalowi cios w plecy, po którym oponent pada na matę. James i Bobby łapią drabinę z dwóch końców i wbiegają na Charyzmatycznego Enigmę tak, że dostał szczebelkami w twarz. Cowboy ustawia drabinę pionowo w narożniku,a Bobby podnosi Matta Hardy'ego i Irish Whipuje go w drabinę, a Storm wykonuje Back Body Drop, ale nieudane. Hardy wykonuje Sunset Flip Powerbomb na drabinę. To musiało boleć. It Facfor biegnie na starszego z braci Hardy, ale on pociąga linę w dół i Bobby ląduje na macie otaczającej ring. Matt staje na czworaka, a z niego wybija się Jeff i skacze na rywala Sprigboard Senton Bombem i trafia. Jeff i Roode leżą za ringiem, a Matt ustawia drabinę i zaczyna wchodzić po pasy, jednak nie udaje mu się, bo szybko dołącza do niego James. Zadaje cios rywalowi. Rywal odpowiada tym samym. Storm oddaje kolejnym ciosem. Oponent idzie w jego ślady i też wyprowadza cios. Hardy i Cowboy prowadzą teraz wymianę cios za cios, aż w końcu do ringu wraca Charyzmatyczny Enigma. Ulubieniec fanów ściąga rywala z drabiny i trzyma jak do Powerbombu. Jeff przechodzi na drugą stronę drabiny i wykonuje akcję kombinacyjną z bratem (Powerbomb wykonuje młodszy brat, a Senton starszy). Matt znowu przechodzi do próby ściągnięcia tytułów. Do ringu wpada Roode i rozbija butelkę na głowie Jeffa. Następnie wchodzi na drabinę i wykonuje Mattowi Big Boot na drabinie. The Hardy Boys leżą, a Bobby Roode ściąga obydwa pasy.

Winners & new NEW Tag Team Champions: The Beer Money

Renee Young: Panie i panowie, moim pierwszym gościem będzie The Ultimate Fighter, Rampage Jackson. Rampage'u, jak tam nastrój przed dzisiejszą walką?

Rampage Jackson: Jakie mogą być przed wygraną walką? Bo tylko taki rezultat wchodzi w grę. W końcu mogę udowodnić jak naprawdę słaby jest Ziggler. Może się przechwalać, może wymieniać nieskończenie wiele tytułów, które miał w swoim posiadaniu, ale to nie zmienia faktu, że ja mu w końcu pokażę jak się walczy.

Renee Young: Masz już jakąś taktykę na tę walkę?

Rampage Jackson: Ja wychodzę z założenia, że geniusz tkwi w prostocie i tak będzie i tym razem. Nie będe stosował jakichś wyrafinowanych sposobów. Poprostu wyjdę do ringu i będe powiększał swoją dominację każdym ciosem, dźwignią czy rzutem. Tak robiłem w MMA, tak robiłem na początkach kariery wrestlera, tak będe robił zawsze.

Renee Young: Masz coś do powiedzenia Dolphowi przed waszą walką?

Rampage Jackson: Dolph, szykuj się na wpierdol, jakiego jeszcze nie spotkałeś.

Christian vs. Connor O'Brian

Normal Match

Connor podnosi rywala i wrzuca go w narożnik. Następnie tauntuje do fanów i rusza na Capitana Charismę, ale inkasuje Pendulum Low Kick. Christian wchodzi na narożnik i przechodzi do próby Flashpoint, ale nie trafia i z hukiem upada na matę. O'Brian zakłada Headlock na przeciwniku i wykonuje trzy razy Headlock Takedown i przypina...1...2...kickout. The Demon wyrzuca z ringu oponenta, następnie sam wychodzi z ringu i obija głową Kanadyjczyka o stół komentatorski. Connor wykonuje oponentowi Body Slam na stół i zaczyna tauntować do fanów przy sporym buczeniu tyłem do oponenta. O'Brian się odwraca i inkasuje Diving Crossbody ze stołu komentatorskiego od Christiana. Capitan Charisma podnosi przeciwnika i wrzuca go do ringu oraz sam wchodzi, gdy sędzia doliczył do siedmiu. Kanadyjczyk podnosi się i wykonuje Clothesline, ale Connor robi unik i wykonuje Big Boot, ale Christian też robi unik i wykonuje Reverse DDT tym razem udane. Następnie przypina...1...2...2 count. Christian czeka aż wstanie rywal i przechodzi do próby Speara, ale O'Brian robi unik. Potem The Ascension powala oponenta Big Bootem i szykuje się do Full Nelson Slamu, ale Capitan Charisma wyrywa się z uchwytu i przechodzi do próby Kill Switcha. Już miał wykonać swoją akcję kończącą, ale na rampie pojawia się cały posiniaczony Sami Zayn co zdekoncentrowało Kanadyjczyka, w wyniku czego Connor zrywa uchwyt i wykonuje School Boy...1...2...3.

Winner: Connor O'Brian by pinfall

PROMO RAT'S RUSH

Kevin Steen vs. Scott Dawson

Boston Street Fight Match for NEW Hardcore Championship

Kevin i Scott znajdują się na parkingu hali w Bostonie. Steen rzuca rywalem na maskę samochodu. Następnie Król Hardcore'u rozpędza się i wykonuje Big Boot, ale Dawson robi unik i The King of Hardcore rozbija przednią szybę nogą. Scott wciąga na maskę rywala i wykonuje mu Powerbomb na dach pojazdu i pinuje...1...2...only 2 count. Zawodnicy schodzą z samochodu. Amerykanin wbija rywala głową w maskę w wyniku czego Kevin uklękł, a Dawson uderza przednimi drzwiami rywala, które wypadają z zawiasów. Dawwon wyprowadza z parkingu rywala na korytarz na zapleczu. Scott podchodzi z rywalem do automatu z napojami i już miał go tam Irish Whipować, ale Steen kontruje i to on wbija rywala w automat. Kanadyjczyk wyciąga sobie z automatu puszkę Coca-coli i wypija ją do dna. Kevin podnosi tacę z jedzeniem ze stołu obok i uderza rywala nią w głowę, w wyniku czego taca odkształciła się jemu na głowie. Król Hardcore'u podnosi rywala i próbuje wykonać Spinebuster na stół, ale Scott przytrzymuje jego głowę i wykonuje DDT na stół. Dawson wychodzi z rywalem na rampę i wykonuje Running Powerslam z szczytu rampy, następnie przypina go...1...2...break. Amerykanin obija po drodze głowę rywala o barierki wchodząc w publiczność. Później podnosi rywala i wbija go genitaliami w poręcz. Następnie dokłada Clothesline i Steen spada z dwóch metrów w dół. Scott idzie na około i podchodzi do rywala, ale on pociąga go w swoją stronę w ten sposób, że uderza twarzą w rozłożone obok krzesło. Kevin zaczyna wracać z rywalem w stronę ringu. Król Hardcore'u przerzuca przez barierki rywala i obydwaj wchodzą do ringu. The King of Hardcore próbuje wykonać Package Piledriver, ale Scott wyrywa się z uchwytu i wykonuje Running Neckbreaker. Dawson wykonał akcję kończącą, ale nie przypina. Wychodzi z kwadratowego pierścienia i wyjmuje spod ringu akumulator i podłącza go do lin. Wchodzi do ringu z drugiej strony i Irish Whipuje Kevina, który już wstał, ale on kontruje i to Scott ląduje na linach i jest pieszczony przez prąd. Steenowi nie pozostało nic innego jak wykonać Package Piledriver i przypiąć...1...2...3.

Winner & new NEW Hardcore Champion: Kevin Steen

Renee Young: Panie i panowie, moim kolejnym gościem jest pretendent do pasa NEW Global, John Cena. John, co czujesz przed walką?

John Cena: Czuję się bardzo podekscytowany możliwością walki o ten pas. Nigdy się two nie czułem walcząc o jakikolwiek tytuł. Każda federacja ma w swojej historii pierwszych posiadaczy pasów. Raz są oni lepsi, raz gorsi, ale wszyscy z nich zostają zapamiętani do końca swojego życia jako ci, którym udało się to jako pierwszym. Dzisiaj chcę dołączyć do tego elitarnego grona.

Renee Young: Czy masz już jakąś strategię prsyszykowaną na tą walkę?

John Cena: Jestem znany z kontrowersyjnego stylu walki. Lubię dać się wyszaleć rywalowi, a później, gdy on jest wyczerpany, ja przejmuję inicjatywę. Teraz to się zmieni. Zobaczycie innego Johna Cenę. Od początku aż do końca tego pojedynku będe dawał z siebie wszystko, abyście zobaczyli najlepszą walkę w historii. To będzie coś niezapomnianego.

Renee Young: Masz coś do powiedzenia Sethowi Rollinsowi?

John Cena: Seth, możesz się przechwalać ile chcesz. Wiem, że jesteś mocny w gębie, ale dzisiaj twoje umiejętności zweryfikują ja i ring. Możesz sobie myśleć co chcesz, ale ja wejdę do ringu i kolejny raz dzięki pracowitości, lojalności i szacunkowi zdobędę tytuł. Seth, The Champ is here!

Dolph Ziggler vs. Rampage Jackson

Normal Match

Rampage okłada Dolpha na macie w ringu. Jackson podnosi się i wykonuje Big Boot siedzącemu rywalowi i przypina...1...2...kickout. The Ultimate Fighter pomaga wstać rywalowi i chce wykonać Suplex, ale Ziggler staje za nim na nogi i wykonuje Drop Kick. Show-off tauntuje troche do fanów, następnie wykonuje swoją serię Elbow Dropów kończąc ją Jumping Elbow Dropem i pinując...1...2...break. Dolph Irish Whipuje wstającego rywala w narożnik i wykonuje Corner Splash, ale rywal robi unik i Ziggler uderza głową w narożnik. Rampage odbija się od lin i wykonuje oponentowi Bicycle Kick i pinuje...1...2...2 count. Jackson podnosi rywala i wykonuje Body Slam. Potem wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Elbow Drop, ale nie trafia. Obydwoje wstają z maty równocześnie, a Show-off odbija się od lin i wykonuje Leg Bulldog i pinuje...1...2...only 2 count. Dolph pomaga wstać rywalowi i wyrzuca go z ringu. Ziggler wychodzi za rywalem i zaczyna okładać jego głową o barierki. Na koniec dokłada jedno wbicie głowy w stalowe schody i następnie wrzuca rywala do ringu, ale Rampage uderza kolanem w twarz Show-offa gdy ten wchodził do ringu. The Ultimate Fighter przechodzi do Ground&Pound i atakuje przeciwnika serią łokci w twarz. Teraz Jackson pomaga oponentowi wstać i Irish Whipuje go w narożnik i dokłada Corner Big Boot i przypina...1...2...break. Rampage czeka aż rywal wstanie i przechodzi do próby Powerbombu, ale Ziggler kontruje na Frankensteinera. Dolph wyczołguje się pod dolną liną na apron, czeka aż rywal wstanie i wykonuje Springboard Crossbody i utrzymuje w przypięciu, ale Rampage obraca się do tyłu na nogi utrzymując rywala i wykonuje kombinację Backbreaker i Fallaway Slam. Jackson czeka aż oponent wstanie i próbuje wykonać KO Punch, ale Ziggy robi unik i wykonuje Jumping DDT, następnie przypina...1...2...kickout. Ziggler jest zdziwiony, że nie było trzech, ale walczy dalej. Podnoszą się obydwoje w jednym momencie i zaczynają prowadzić wymianę cios za cios. Nikogo nie dziwi, że wygrał ją były zawodnik MMA. Rampage odbija się od lin i wyprowadza Clothesline from Hell, ale nie trafia i to Dolph wykonuje mu Zigg Zagg i pinuje...1...2...only 2 count. Ziggler nie wie już czym ma skończyć, więc zakłada Sleeper Hold, ale Jackson szybko przerzuca do przodu rywala. Show-off szybko wstaje, ale inkasuje KO Punch i pada na matę bez przytomności, a Rampage przypina...1...2...3.

Winner: Rampage Jackson by pinfall

Znajdujemy się na zapleczu, a dokładniej w szatni, w której siedzą pierwsi NEW Tag Team Champions, James Storm i Bobby Roode.

James Storm: Widzisz, Bobby? Udało nam się. Jesteśmy pierwszymi w historii NEW Tag Team Champions. Teraz na pewno zostaniemy zapamiętani jako najlepszy tag team w historii wrestlingu, a nie ci nieudacznicy The Hardy Boys. Oni są na wysokim poziomie, ale nie na najwyższym.

Bobby Roode: Zgadza się, James. Możemy teraz sobie świętować, a potem szykować się na następną obronę pasów, oczywiście udaną.

James i Bobby stuknęli się butelkami piwa i zaczęli sączyć trunek z uśmiechem na ustach.

John Cena vs. Seth Rollins

Normal Match NEW Global Championship

John ma przewagę nad Sethem i trzyma go na macie w Headlocku. Seth zaczyna wstawać, a gdy już jest na nogach spycha z siebie rywala, ale inkasuje Shoulder Block po odbiciu od lin. Cena znowu odbija się od lin, a Seth wykonuje Leapfrog. Lider Cenation rozpędzony wpada na Drop Kick od Rollinsa i zostaje przypięty...1...2...break. The Only Real pomaga wstać rywalowi i wykonuje Snap Suplex, a następnie dokłada Running Legdrop i przypina...1...2...kickout. Seth zdenerwował się nieudaną próbą przypięcia i zaczął obijać głowę rywala w Ground&Pound, ale sędzia go odciągnął gdy doliczył do trzech. Rollins podchodzi do rywala, ale ten go pociąga w swoją stronę w taki sposób, że wypada z ringu. John wchodzi na narożnik, czeka aż przeciwnik wstanie i wykonuje Diving Crossbody z narożnika. Cena wykorzystuje to, że jest za ringiem i przybija kilka piątek ze swoimi fanami. John podnosi oponenta i kilkukrotnie uderza jego głową o stalowe schody. Potem wrzuca go do ringu, ale oponent atakuje Cenę łokciem gdy ten jest na apronie i John uderza twarzą w stół komentatorski. Seth rozpędza się i wykonuje Suicide Dive wprost na rywala. Rollins podnosi rywala i wykonuje Back Suplex na stół komentatorów. Następnie wchodzi na ten stół i chce wykonać Powerbomb, ale John przerzuca go na matę otaczającą ring Back Body Dropem. Cena podnosi rywala i wchodzi z nim do kwadratowego pierścienia. Lider Cenation już jest w ringu, podnosi rywala i dorzuca mu Gutwrench Suplex i przypina...1...2...only 2 count. Cena pomaga wstać oponentowi, ale ten zaczyna zasypywać go ciosami na głowę wieńcząc serię Clotheslinem, ale chybionym, a John odbija się od lin i wykonuje Shoulder Tackle, ale również nie trafione i upada na matę. Rollins wchodzi na narożnik i wykonuje Moonsault na wstającym rywalu, ale on go przechwytuje i wykonuje Running Powerslam. Następnie wchodzi na narożnik i dokłada Diving Bulldog i przypina...1...2...break. John przechodzi do próby STF, ale The Only Real szybko doczołgał się na apron. Seth podnosi się na apronie i wykonuje Jawbreaker i dokłada Springboard Flying Knee Smash i pinuje...1...2...kickout. Rollins jest rozwcieczony, że walka się nie skończyła, ale kontynuuje. Podnosi rywala i wykonuje Enzuigiri, ale trafia sędziego, który pada nieprzytomny na matę, a rywal wyprowadza Proto Bomb. Cena tauntuje do fanów i wykonuje Five Knuckle Shuffle, a następnie czeka aż rywal się podniesie. Gdy już jest na nogach, John wynosi go do Attitude Adjustment, ale z trybun wychodzi CM Punk, który wchodzi do ringu. Długo patrzą sobie w oczy z Ceną. John wyciąga ręke do Punka w geście szacunku. Straight Edge Warrior zastanawia się dosyć długo, ale w końcu postanowił i wykonał Cenie GTS, a Seth przypina rywala. Punk pobudza sędziego i zaczyna powoli odliczać......1......2......3.

Winner & new NEW Global Champion: Seth Rollins

Cena leży nieprzytomny w ringu, a obok niego stoi Seth. Jego lewą rękę trzyma w górze w geście zwycięstwa CM Punk, a w prawej unosi do góry NEW Global Championship. Tym widokiem kończymy Destroyer.

Czas skomentować pierwsze ppv od ciebie czyli Destroyer. Odrazu powiem że cieszę się że trafiłem wszystkie typy. Na początku przywitali nas komentatorzy i zaczynamy galę i odrazu czas na walkę o pasy Tag Team. Trochę krótka walka, miałem nadzieję że dasz nam dłuzszę o wiele walki na ppv, ale Beer Money. wygrywają dzięki pomocy słynnej butelki piwa i to oni są pierwszymi mistrzami TT. Następnie mamy bardzo przyzwoity wywiad z Rampage'm, który widać że jest bardzo pewny siebie przed walką z Dolphem. Czas na kolejny pojedynek w którym tym razem zmierzyli się ze sobą Connor i Christian. Ciekawie tu wyglądała kończówka bo Sami można powiedzieć rozproszył swojego mentora bo niepotrzebnie się pojawiał co dało czas Connorowi żeby wykonać Kanadyjczykowi School Boy. Następnie mamy krótką przerwę i promo Rat's Rush. Czas na ten Boston Street Fight Match. HOLLY SHIT, kończówkę wymyśliłeś, akumulator podłączony do lin przez Dowsona na których on później wylądował, Steen na wszelki wypadek dołożył jeszcze Package Piledriver no i mamy nowego i zarazem pierwszego mistrza NEW Hardcore, gratulację dla Kevina. Następnie mamy kolejny, treściwy wywiad tym razem z jednym pretendentem do pasa mistrzowskiego. Cena jest zmotywowany, ale czy wygra pas. Czas na kolejny pojedynek, czyli walkę Dolpha z Rampagem. Zwróce jeszcze raz uwagę, bo jednak na PPV chcem żeby te walki były dłuższe a są trochę za krótki, mam nadzieję że na następnej gali będą dłuższe. Ale to starcie było bardzo porządne a czytam walkę Rampege'a u ciebie po raz pierwszy, ale widzę że Rampage, przejął finisher po Big Showie. Następnie mamy krótką wypowiedź nowych mistrzów TT i czas na main event. Najdłuższa walka że wszystkich i napewno najlepsza! Jasiu wygrał by tą walkę, ale właśnie wygrał by, gdyby nie CM Punk! Nawet nie wiem co po walce ma oznaczać podniesienie ręki Rollinsa, miałem nadzieję że Seth oberwie Go To Sleep i ujrzymy Triple Treat na następnym ppv.

Podsumowanie: Zdecydowanie krótka gala. Walki były krótkie, ale i gala wygląda na bardzo krótką i oczekuje poprawy, ale cieszy return Punka i mam nadzieję że nie zrobisz z niego menadżera Setha. Powodzenia w dalszym pisaniu i czekam na Xdown #8

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

• Urządzenie:  Windows

Jako, że wstawiłeś pierwsze PPV to pokuszę się o komentarz, bardziej odniosę się do technicznych elementów. Całkiem ok wygląda u Ciebie oprawa graficzna, choć mógłbyś wstawić zdjęcia zawodników przynajmniej przy opisie walki. Dobrze, że wykorzystujesz zawodników nie tylko znanych z występów w WWE, bo to daje u Ciebie możliwości pokazania jak dużą posiadasz wyobraźnię jak na przykład w pojedynku Steena z Dawsonem. Ważne jest jedno... za krótkie pojedynki jak na PPV!!! Większość walk powinna być dwukrotną długość tego co przedstawiłeś, zwłaszcza walki o pasy mistrzowskie. Takie długości opisu są dobre, ale na tygodniówki. Mam nadzieję, że pomyślisz nad tym i życzę weny w dalszym pisaniu.

Xdown #8 23.09.2014r. Portland, ME 26 Days to Rat's Rush

Pokaz fajerwerków rozpoczyna kolejne Xdown. Arena w Portland wypełniona jest fanami NEW głodnymi emocji. Przenosimy się do Michaela Cole'a i Tazza.

Michael Cole: Emocje po Destroyer jeszcze nie opadły, a my jesteśmy zwarci i gotowi do kolejnego Xdown. Ze stołu komentatorskiego witają państwa...

Tazz:...Tazz...

Michael Cole:...i Michael Cole. Pierwsze Xdown po Destroyer zapowiada się ciekawie. W pierwszej walce Kenny King zmierzy się z Robbiem E. Możemy zobaczyć ciekawe starcie.

Tazz: Robbie napewno zwycięży. W następnej walce zobaczymy Enigmę Jeffa Hardy'ego i NEW Championa, Bobby'ego Roode'a. Jeff będzie miał okazję by się zemścić za porażkę sprzed dwóch dni.

Michael Cole: A w walce wieczoru zmierzą się Ultimate Fighter Rampage Jackson i Hunico z Show-offem Dolphem Zigglerem i Sanadą. Zobaczymy ciekawy pokaz umiejętności ringowych.

Tazz: To wszystko i jeszcze więcej dzisiaj na Xdown. Zapraszamy!

Kenny King vs. Robbie E

Normal Match

Robbie się rozpędza i chce wykonać Kenny'emu Clothesline, ale on robi unik i kontruje Enzuigiri. Następnie dokłada Party Time i przypina...1...2...3.

Winner: Kenny King by pinfall

Renee Young: Panie i panowie, moim dzisiejszym gościem jest Ryback. Rybacku, nikt nie jest w stanie ciebie pokonać. Co jest tego powodem?

Ryback: Odpowiedź jest bardzo prosta. 134kg mięśni robi swoje. Długo pracowałem na to, co mam teraz, ale było warto, bo dzisiaj jestem najbardziej dominującą siłą w NEW. Wszystko to dzięki mojej wiarze we zwycięstwo. Nie ma pojedynku, przy którym na starcie nie jestem pewny tryumfu. To jest powód sukcesów The Huntera.

Renee Young: Tydzień po tygodniu dewastujesz każdego swojego rywala. Co o tym powiesz?

Ryback: W tej federacji są różnorodni zawodnicy. Są silni, są i szybcy, ale są tacy, co mają dobrą technikę. Ja należę do tych siłowych i chyba najsilniejszych w całym NEW, bo nikt nie jest w stanie mnie pokonać. Czy w tej federacji nie ma nikogo takiego kto jest mnie w stanie pokonać? Na to wygląda. Widać powinienem w końcu pokusić się o jakiś tytuł.

Jeff Hardy /w Matt Hardy vs. NEW Tag Team Champion Bobby Roode /w James Storm

Normal Match

Bobby pędzi na Jeffa, który jest w narożniku, ale Hardy kontruje wystawiając łokieć i wykonuje Whisper in the Wind. Tauntuje trochę do fanów, zdejmuje koszulkę i wchodzi na narożnik z zamiarem wykonania Swanton Bomb, ale na arenę wbiega The Wyatt Family i spychają z narożnika Charyzmatycznego Enigmę, a później atakują wszystkich obecnych i mamy dyskwalifikacje.

Winner: Jeff Hardy by DQ

Zaczął się wielki brawl, w wyniku którego James Storm szybko otrzymał Sister Abigail, a z The Wyatt Family walczyli już tylko bracia Hardy. Prowadzili wymianę cios za cios z Harperem i Rowanem, ale rodzina Wyatta szybko uzyskała przewagę w walce dwóch na trzech i zdewastowali The Hardy Boys. Luke i Erick stanęli na środku ringu, a Bray uklękł przed nimi z rozłożonymi na boki rękami i krzyknął "Follow the buzzards" i zaczął się śmiać.

Na zapleczu, przy kracie stoją Christian i Sami Zayn.

Sami Zayn: Na Destroyer odniosłeś porażkę w walce z Connorem. Wszyscy wiedzą co pokazywałeś u szczytu twojej formy. Zdobywałeś tytuły, a fani cię kochali, jednak dzisiaj jest inaczej. Szansy na tytuł nie miałeś już od dawna, już nie mówiąc o jego zdobyciu. Lata postępują i chyba powinieneś zacząć myśleć o zakończeniu kariery, aby czasem twoje lata świetności nie były przysłonione przez ostatni okres na siłę ciągniętej kariery.

Christian: Sami, nie mogę teraz tak zakończyć kariery. Moi fani na mnie liczą. Ostatnia porażka z Connorem to był tylko przypadek. Poległem dlatego, że ty wszedłeś na ring w nieodpowiednim momencie i mnie rozproszyłeś, ale nie mam ci tego za złe. Teraz nadszedł czas na rewanż. Za 26 dni, na Rat's Rush, chcę się zmierzyć z Connorem raz jeszcze. Wtedy udowodnię, że do końca mojej kariery jeszcze da...

Christian urwał, ponieważ do pomieszczenia za kratami wepchnął i zamknął go Connor O'Brian. Sami rozpoczął atak na rywala, ale nie miał szans z potężniejszym Connorem. The Demon zasypuje rywala gradem ciosów. Christian patrzy na to wściekły zza krat. Trzęsie nią ze złości, ale to nic nie daje. O'Brian bierze do ręki pobliskie krzesło i zaczyna okładać nim Zayna do nieprzytomności. Connor odrzuca krzesło i zaczyna tauntować do wciąż wściekłego Capitana Charismy.

John Henningan vs. Jinder Mahal

Normal Match

Jinder się rozpędza i próbuje wykonać High Knee Smash, ale John robi unik i atak inkasuje sędzia. Hindus chcąc skorzystać z okazji chciał wyprowadzić Low Blow od tyłu Henninganowi, ale nie zdążył, bo zaliczył Superkick. Szaman Seksu tauntuje jeszcze do swoich fanów i wykonuje Starship Pain. Następnie ocudza sędziego i przypina...1...2...3.

Winner: John Henningan by pinfall

PROMO RAT'S RUSH

Przenosimy się na ring, a tam do kwadratowego pierścienia zmierza Kevin Steen ze swoim mistrzostwem dywizji Hardcore na barku. Publiczność przywitała go głośnim cheerem. Powoli zmierza w stronę ringu po drodze witając się z fanami. Następnie wchodzi do ringu i bierze mikrofon.

Kevin Steen: Jesteśmy już dwa dni po Destroyer, a ja cały czas odczuwam starcie ze Scottem Dawsonem, mimo że je wygrałem. Uczęszczałem na masaże i byłem częstym gościem gabinetu doktora NEW, a mimo to moje kości trzeszczą gdy się tylko ruszę, ale jestem tutaj dzisiaj z wami. Nie przegapiłbym możliwości wystąpienia przed wami. To wy mi dajecie siłę do działania. Król Hardcore'u znalazł się na swoim miejscu. Jestem teraz na szczycie tej dywizji i nie zamierzam tego tak szybko oddawać ani Scottowi, ani nikomu innemu .

Kevin przerwał, ponieważ na arenie rozbrzmiał theme song Scotta Dawsona i on sam przy buczeniu fanów pojawia się na rampie. Idzie do ringu pewny siebie i odbiera mikrofon.

Scott Dawson: Wydawało mi się, że zacząłeś mówić o mnie, więc postanowiłem ci przeszkodzić. Jeszcze odczuwam naszą walkę. Takie porażenie prądem to nie jest byle co. Nawet ktoś taki jak ja to odczuł, ale dzisiaj tutaj jestem w pełni sił, bo mam coś do zakomunikowania. W niedzielę mój plan się nie powiódł, ale wiem, że jestem w stanie ciebie pokonać. Stać mnie na to, dlatego zróbmy to jeszcze raz na Rat's Rush. Ja kontra ty, z tym pasem na szali, rewanż z przedwczoraj.

Kevin Steen: Wszystko ładnie, pięknie, tylko zapomniałeś o jednej rzeczy. W niedzielę przegrałeś swoją jedyną szansę. Nie wiem czy chce z tobą walczyć jeszcze raz. Przydałby się nowy rywal, ale jeśli tego bardzo chcesz to jest szansa. Pytanie tylko czy wy tego chcecie ?

Scott Dawson: Nie, nie, nie. Tak nie może być. Oni napewno nie będą decydowali o tym, czy będe z tobą walczył czy nie. Oni są tak głupi, że zawsze są po stronie tego co im wchodzi w dupe tak jak ty.

Scott przerwał, ponieważ na rampie z mikrofonem w ręku pojawił się GM Xdown, Rickie Steamboat.

Rickie Steamboat: Ej, chłopaki, może teraz ja coś powiem. Szczerze mówiąc każdy z was ma trochę racji i ciężko by było wybrać czy macie ze sobą walczyć czy nie. Jest naszczęście jedna rzecz ułatwiająca wybór. Wasz pojedynek na Destroyer był świetny, ja też chciałbym go zobaczyć jeszcze raz, a więc na Rat's Rush zobaczymy jeszcze raz walkę NEW Hardcore Champion Kevin Steen vs. Scott Dawson.

Przenosimy się na zaplecze. W ciemnym pomieszczeniu siedzi na bujanym fotelu Bray Wyatt z lampą naftową w ręku, a za nim stoją Luke Harper i Erick Rowan.

Bray Wyatt: Widzieliście to? Widzieliście co zrobiliśmy dwóm największym tag teamom w tej federacji? NEW Tag Team Champions zostali zniszczeni. Wasi bohaterowie, bracia Hardy, też zostali zniszczeni. Widzieliście kiedyś tak dominującą siłę? Mówiłem, że chcemy tytułów i to się nie zmienia. Ci dwaj moi uczniowie, Luke Harper i Erick Rowan, są materiałem na mistrzów. Muszą dostać tylko swoją szansę. Szansę, którą dostali wasi bohaterowie, ale ją zmarnowali. Udowodnimy wam, że bohaterowie na tym świecie nie mają nic do powiedzenia wobec nas. My jesteśmy dla was zbawieniem. Uleczymy wasze dusze, a co najlepsze nic nie chcemy w zamian. Wystarczy, że dołączycie do rodziny.

Bray śmieje się jak świr i gasi lampę dmuchnięciem.

Rampage Jackson & Hunico vs. Dolph Ziggler & Sanada

Tag Team Match

Hunico wykonuje Jawbreaker Dolphowi i chce się zmienić z Rampagem, ale ten zeskakuje z apronu i wychodzi z areny zostawiając swojego tag team partnera samego. Hunico jest zdziwiony obrotem spraw i inkasuje Zigg Zagg z zaskoczenia. Następnie Ziggler przypina...1...2...3.

Winners: Dolph Ziggler & Sanada

Renee Young: Panie i panowie, moim kolejnym gościem będzie Intelektualny Zbawca Mas, Damien Sandow. Damien, wszyscy wiedzą, że twoja inteligencja jest ponadprzeciętna, jednak w NEW cały czas nie możesz odnieść większego sukcesu. Jaka jest tego przyczyna?

Damien Sandow: Moja wiedza jest niebagatelna, jednak cały czas ktoś dyskretnie uniemożliwia mi pokazanie pełnie mojej nienagannej techniki i umiejętności. Tą nikczemną osobą jest Rickie Steamboat. Wszelkimi możliwymi sposobami stara się utrudnić mi życie, ale ja nie odpuszcze tak łatwo. Jak mówi kodeks samuraja oko za oko, ząb za ząb. Od tej pory dzięki mnie Rickie też nie będzie miał łatwo pracować.

Renee Young: Jaki masz plan?

Damien Sandow: Myślisz, że Napoleon zdradzał swój wielki plan rywalom? Czy którakolwiek z wybitnych jednostek tsk postąpiła? Nie i ja też nie zamierzam się nim z nikim dzielić, a już w szczególności z takimi ignorantami odpornymi na moją wiedzą jak wy, Portland.

Ring jest już przystrojony do ceremonii koronacyjnej mistrza Globu. Na rampie rozłożony jest czerwony dywan, a w ringu stoi kwadratowa szkatułka przykryta czerwonym suknem. Do ringu przy swoim theme songu zmierza nikt inny jak Only Real, Seth Rollins. Przywitany został buczeniem, ale jego totalnie to nie obchodzi. Idzie dalej rampą pewny siebie. W ringu tauntuje jeszcze troche do fanów, przez co wzmaga się buczenie. Następnie odbiera mikrofon.

Seth Rollins: W karierze zawodnika są takie chwile, że trzeba schować honor do kieszeni i walczyć o złoto za wszelką cenę. Tak zrobiłem dwa dni temu i dzięki temu stoję tutaj dzisiaj przed wami jako NEW Global Champion, ale wiecie co? Gówno obchodzi mnie co wy myślicie. Wy chcielibyście, aby to John wygrał, ale tak się nie stało, jednak nie zrobiłem tego sam. Jest pewna osoba, która znacząco przyczyniła się do mojego zwycięstwa. Niedawno została zwolniona z tej federacji, ale ja się za nią wstawiłem i udało się uratować kontrakt. Znam go od wielu lat i jest moim najlepszym przyjacielem. Panie i panowie, powitajcie mojego kompana, CM Punka.

Przy buczeniu fanów do ringu zmierza sam zapowiedziany. Idzie daleko od publiczności w stronę kwadratowego pierścienia, następnie wchodzi do niego i bierze mikrofon do ręki.

CM Punk: Co za wspaniała zapowiedź, ale jeszcze lepsze było zwycięstwo nad Johnem Ceną na Destroyer. Bawiło mnie patrzenie jak Cena po otrzymaniu GTS ode mnie leży bez ruchu, a Seth go odliczył do trzech. W jednym momencie zniszczyłem wszystko w co wierzycie. Pracowitość, lojalność, szacunek? Na co to komu skoro taki Cena nie jest sobie poradzić ze mną. CM Punkiem. Tym, który był w rosterze Battlefield i nie spełnił oczekiwań jakie w nim pokładano. Niektórzy zadają sobie pewnie pytanie czemu? Czemu ten dobry Punk tak źle postąpił? Odpowiedź jest taka, że nigdy nie byłem po dobrej stronie. Zawsze wam się to tylko wydawało. Byliście tak głupi, że nie byliście w stanie dostrzec, że ja tylko zmieniłem rywali, ale wciąż byłem tym samym aroganckim Punkiem, a Sethowi pomogłem z jednego, ważnego powodu. To jest mój przyjaciel. Znamy się bardzo długo. Wspólnie toczyliśmy jedne z najlepszych walk na scenie niezależnej, a dzisiaj stoimy tutaj obydwoje w jednej z największych federacji świata. Seth jest jej mistrzem, a ja znacząco się do tego przyczyniłem. Ktoś ma jakieś pytania kto tu jest najlepszy? Dobra, czas przejść do czynów. Seth, zasłużyłeś na ten tytuł jak nikt inny. Z dumą wręczam ci NEW Global Championship.

Punk zdejmuje sukno ze szkatułki i widzimy pas Globu za szklaną gablotą. Straight Edge Warrior zdejmuje gablotę i bierze do rąk NEW Global Championship. Następnie zapina pas na biodrach Rollinsa. Punk unosi ręke Setha w górę w geście zwycięstwa, a na arenie rozbrzmiewa My time is now. To stary theme song Johna Ceny i on sam zmierza do ringu przy owacji publiczności, ale zatrzymuje się na rampie z mikrofonem w ręku.

John Cena: Panie i panowie, oto NEW Global Champion, Seth Rollins. Brawo Seth. Udało ci się zdobyć pas, ale jakim kosztem? Dzięki tobie ten pas już na samym początku traci na wartości, a ja jestem wkurwiony bardziej niż kiedykolwiek. To chciałeś osiągnąć? Wiesz co ja osiągnęłem? Przed chwilą rozmawiałem z Rickiem Steamoatem i wiesz co powiedział? Dostanę szansę rewanżu na Rat's Rush. Zgadza się. Ty i ja w tym ringu za 26 dni znowu zmierzymy się o NEW Global Championship, jednak możesz się już obawiać, bo dobry John umarł dwa dni temu. Tym razem nie będzie już wymówek. Staniemy ze sobą oko w oko w ringu i będę przygotowany na pomoc Punka. To koniec z hustle, loyalty, respect. Koniec z Johnem Ceną jakiego znaliście. Nastała era hardness, tenacity, brave.

Tym widokiem Xdown schodzi z anteny.

Edytowane przez Yarexon

NEWSPACK

:arrow: Na Xdown Seth Rollins mówił, że osobiście wstawił się za CM Punkiem, że by nie rozwiązywać jego kontraktu. Podobno ta informacja jest prawidziwa, co oznaczałoby, że mistrz NEW Global ma bardzo wysoką pozycję w federacji.

:arrow: Federacja oficjalnie dodała do rosteru CM Punka na swojej stronie internetowej i chodzą plotki, że to nie jest jedyny nowy nabytek NEW. Na zapleczu panuje przekonanie, że w najbliższym czasie jeszcze ktoś dołączy do rosteru.

:arrow: Na stronie NEW.com możemy przeczytać, że Sin Cara jest już gotów do powrotu na ring. Rehabilitacje przeszedł pomyślnie i jest już brany pod uwagę podczas układania karty na Xdown

:arrow: Ostatnie PPV w wykonaniu NEW nie było najlepszych lotów. Było poprostu średnie tak twierdzi Dave Meltzer, co potwierdza rating gali wynoszący 1.49, który jest najniżssym wynikiem w historii federacji, jednak nq zapleczu panuje przekonanie, że to trudne dobrego początki.

:arrow: O ile Destroyer nie wyszło najlepiej to Xdown jest już lepsze, bo osiągnęło rating 1.55. Potwierdza do przekonanie zarządu, że organizacja cały czas się rozwija.

:arrow: Zarząd bardzo chwali uczestników segmentu z koronacją mistrza na ostatnim Xdown, czyli Setha Rollinsa, CM Punka i Johna Cenę. Władze są zadowolone, że to właśnie tych zawodników wybrały do głównego feudu.

:arrow: Powoli zbliża się najważniejsza gala roku, Total Eclipse, a NEW podało informację, że przed samą galą chce zorganizować duży tour po Europie celem promocji organizacji w tamtym rejonie. Mogą zostać odwiedzone największe kraje kontynentu, a sam tour miałby trwać jakieś dwa miesiące.

Xdown #9 30.09.2014r. Augusta, ME 19 days to Rat's Rush

Pokaz fajerwerków rozpoczyna kolejną galę NEW. Arena wypełniona jest po brzegi fanami gotowymi na kolejną dawkę emocji.

Michael Cole: Jesteśmy w Auguście, ME. Witają państwa...

Michael Cole:...i Michael Cole. Zapraszamy państwa na kolejny pełen emocji wieczór z gwiazdami Xdown. Na pewno będzie ciekawie, tak jak to tydzień temu Dolph Ziggler i Sanada zrewanżowali się Hunico i Ramapage'owi Jacksonowi za wcześniejsze porażki.

Tazz: A chyba najbardziej interesującym momentem zeszłotygodniowego Xdown była koronacja Setha Rollinsa na mistrza i jej przerwanie przez Johna Cenę. Co to miało znaczyć? Czy John odwrócił się od swoich fanów? Przekonamy się już wkrótce.

Michael Cole: A jeszcze dzisiaj zobaczymy starcie między Samim Zaynem i Christianem, a The Wyatt Family. Ciekawi mnie kto wyjdzie zwycięsko z tego starcia.

Tazz Również dzisiaj Sin Cara stanie przed szansą zrewanżowania się Rampage'owi Jacksonowi za atak z pierwszych tygodni sierpnia.

Michael Cole: Następnie Connor O'Brian zmierzy się z Mistrzem Hardcore, Kevinem Steenem, a w walce wieczoru zobaczymy odmienionego Johna Cenę i Księcia Wrestlingu, Charlesa II. To wszystko już dziś, na Xdown.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian18_cutout_by_Crank.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/3735_Sami_Zayn.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3755/Erick_Rowan_3_GD.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3808/Luke_Harper_Update_GD_2.jpg

Christian & Sami Zayn vs. The Wyatt Family /w Bray Wyatt

Tag Team Match

W ringu są Christian i Rowan. Capitan Charisma chce się zmienić z Samim, ale Erick łapie go za nogę i przyciąga do swojego narożnika zmieniając się z Lukiem Harperem. Kanadyjczyk wstaje i inkasuje Discuss Elbow od Luke'a, który go przypina...1...2...3.

Winners: The Wyatt Family by pinfall

Renee Young: Panie i panowie, moim kolejnym gościem jest Scott Dawson. Scott, na Destroyer poległeś w walce o NEW Hardcore Championship. Uważasz, że zasłużenie dostałeś rewanż?

Scott Dawson: Każdy w swojej karierze miał cięższe chwile. Nawet John Cena przegrywa. Tak samo każdy zasługuje na drugą szansę. John ją dostał. Zawalczy na Rat's Rush jeszcze raz o tytuł. Nie wnikam co musiał robić prezesowi pod biurkiem, aby dostać to co chciał. Dlaczego ja mam nie dostać drugiej szansy? Odpłacę się prezesowi na Rat's Rush wykorzystując daną mi szansę.

Renee Young: Co zmieniło się od tamtego czasu, że sądzisz, że wygrasz?

Scott Dawson: Nic się nie stało. Wszystko jest po staremu. Kevin miał poprostu szczęście. Wykorzystał do tego moją broń. Na Rat's Rush będzie inaczej. Tam walkę będę prowadził ja od początku do końca. Kije, pinezki, stoły, metalowe krzesła. Wszystko to nie robi na mnie najmniejszego wrażenia. Kevin, może i jesteś pierwszym mistrzem Hardcore, ale nadszedł czas, aby wymienić cię na lepszy model. Taki, który nie zawaha się przed niczym. Na Rat's Rush Kevin nie będzie miał nawet szansy wygrać, a ja odbiorę mu tytuł w ostatecznym rozrachunku stając się drugim w historii NEW Hardcore Championem.

Do ringu przy swoim theme songu zmierza Human Wrecking Ball. Publiczność przywitała go dużym aplauzem. Zmierza do ringu po rampie po drodze przybijając piątki z fanami. Wchodzi po schodach i odbiera mikrofon.

Ryback: Human Wrecking Ball powrócił po tygodniowej przerwie. Tęskniliście, co? Ja też. Jestem cały czas niepokonany. Jestem tutaj od początku, wchodzę do tego ringu prawie co tydzień i nikt nie jest w stanie pokazać więcej niż ja. Co mam zrobić, abyście mieli jakiekolwiek szanse? Może wystąpie z jedną ręka zawiązaną z tyłu pleców? Albo z zawiązanymi oczami? Oczywiście takie rzeczy nie mają sensu. Aby podwyższyć poprzeczkę wyzywam do walki każdego. Grubego, chudego, silnego, słabego, wolnego, szybkiego. Nie obchodzi mnie kto to będzie. Może być ich nawet więcej. I tak to ja, The Hunter na końcu stanę nad rywalem zwycięsko, a teraz dajcie mi tych rywali, bo jestem głodny kolejnego zwycięstwa. Feed me more! Feed me...

Rybackowi przerywa theme song The Bromans i obydwoje pojawiają się na rampie z mikrofonami w ręku.

Robbie E: Patrz, Jessie, kto stoi w ringu. To sam Ryback. Niepokonany The Hunter.

Jessie Godderz: A co powiedział przed chwilą? Do ringu może wejść każdy?

Robbie E: A później dodał, że może być ich więcej. Rybacku, wiesz jaki głupi jesteś wiedząc, że my nie mamy dzisiaj zaplanowanej walki. Naprawdę chcesz, żeby najbardziej stylowy tag team w historii zniszczył ciebie w ringu.

Ryback: Przestańcie pierdolić i wchodźcie do tego ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2099/ryback_14.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2440/Robbie_E14_cutout_by_Crank.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5187/Jessie_Godderz6_cutout_by_Crank.jpg

Ryback vs. The Bromans

Handicap Match

Robbie szykuje się do akcji kończącej, ale inkasuje Back Body Drop i Spinebuster. Jessie chce wejść i uratować kolegę, ale on z kolei inkasuje Meat Hook. Ryback tauntuje do fanów i wykonuje Shell Shocked na Robbiem E i przypina...1...2...3.

Winner: Ryback by pinfall

John Henningan podąża zapleczem. Chce wejść do szatni gdy nagle wpada na Kenny'ego Kinga.

John Henningan: Oszalałeś!? Nie dotykaj mojego wspaniałego ciała. Nikt nie ma prawa go dotykać z wyjątkiem ponętnych dziewic wieczorem u mnie w sypialni.

Kenny King: John, uważasz się za Szamana Seksu, tak? Bardziej pasuje do ciebie określenie Szaman Głupoty, bo większych idiotyzmów nie słyszałem. Szaman Seksu powinien umieć się bawić. Powinnien być uosobieniem imprezy, a wszędzie tam gdzie on się pojawia, każdemu poprawia samopoczucie. Ty to robisz? Chyba nie. Spójrz na mnie. Jestem uosobieniem ideału każdej kobiety. Mam idealnie gładką skórę, wyraziste rysy twarzy, uwodzicielską budowę i co najważniejsze, piękny kaloryfer. Jak ty się możesz ze mną równać?

John Henningan: Co ty możesz o tym wszystkim wiedzieć? To ja mam wszystko to, czego potrzebuje każda kobieta. Jestem zabójczo przystojny, ekstremalnie szarmancki i bardzo otwarty na każdą propozycję. Na mój widok kobietom na nowo zapala się chciwość w oczach. Co ty możesz sobą zaoferować?

Kenny King: Nie oszukujmy się, każda kobieta lepiej będzie się bawiła ze mną niż z tobą. To jest fakt, którego nie zmienisz. To ja jestem Królem Nocy i wiem zawsze, gdzie się szykuje super impreza. Tak było, jest i będzie. Lepiej się z tym pogódź póki nie wyszedłeś na tym jak Zabłocki na mydle. Ja muszę lecieć, bo czeka mnie randka w klubie Exotic Touch.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/3733_Sin_Cara.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1087/Quinton_Jackson_2_GD.jpg

Sin Cara vs. Rampage Jackson

Normal Match

Jackson wykonuje Big Boot luchadorowi i szykuje się do akcji kończącej, ale na rampie pojawia się Dolph Ziggler. Rampage patrzy w stronę Show-offa, a w międzyczasie Meksykańska Sensacja wykonuje mu Springboard Sunset Flip Powerbomb i przytrzymuje w przypięciu...1...2...3.

Winner: Sin Cara by pinfall

Luchador opuszcza pospiesznie arenę, a Dolph wchodzi do ringu i bierze mikrofon do ręki.

Dolph Ziggler: Super walkę odbyłeś, Rampage. Wszystko było dobrze, były wielkie emocje, były piękne akcje, szkoda tylko, że wynik roztrzygnął się nie na twoją korzyść. Na Destroyer nie dałem rady ciebie pokonać mimo heroicznego wysiłku jaki włożyłem w tą walkę. Odniosłem porażkę, ale to mi nie podcina skrzydeł. Wręcz przeciwnie. Teraz będę jeszcze bardziej się starał, żeby ci udowodnić, że jestem w stanie ciebie pokonać. Niektórzy mówią, że jesteś lepszy ode mnie. Niektórzy mówią, że jesteś nowym Brockiem Lesnarem. Do niego ci jeszcze brakuje bardzo dużo i to, że pochodzisz z tego samego sportu nie znaczy, że jesteś jego pokroju. Ja im udowodnię, że się bardzo mylą. Mam wam dzisiaj bardzo ważną rzecz do powiedzenia. W pewnym momencie zawodnik musi stanąć z boku i spojrzeć na całą sytuację chłodną głową. Nie można za każdym razem dać ponieść się emocją. Są w kalendarzu walki, które dają bardzo wiele. Każdy zawodnik chce je wygrać, bo stawka jest wysoka, ale również trzeba dużo pokazać, by wygrać. Jestem jedną z czołowych gwiazd federacji. Wierzę, że mam szansę na zwycięstwo w tej walce. Za 19 dni odbędzie się 20-osobowy Rat's Rush Match, a zwycięzca tego pojedynku zmierzy się z mistrzem NEW Global na Total Eclipse. Mogę was już teraz poinformować jako pierwszy, że wezmę udział w tej walce. Następnie wygram to starcie i stanę do walki o NEW Global Championship w walce wieczoru Total Eclipse. Nie ważne kto będzie mistrzem. Ja wygram tą walkę i zostanę nowym NEW Global Championem.

Renee Young: Panie i panowie, moim kolejnym gościem jest John Cena. John, ostatnio zszokowałeś fanów NEW swoją wypowiedzią. Możesz nam coś więcej o niej powiedzieć?

John Cena: Moi fani zawsze mnie wspierali i to się nigdy nie zmieni. Zawsze będę z nimi, a oni ze mną. Zmieni się jedynie podejście do przeciwnika. Koniec z szacunkiem do niego. Koniec z pracowitością codziennie, na każdym treningu, na każdym Xdown. Wreszcie koniec z lojalnością. Od dzisiaj robię jedynie to co mnie przybliży do tytułu. Nie zależnie od tego czy to jest czyste zagranie czy nie. Seth nie gra czysto to ja też nie muszę.

Renee Young: Dzisiaj zmierzysz się z Charlesem II. Masz mu coś do powiedzenia?

John Cena: Niech lepiej będzie przygotowany na wszystko, bo nowy John Cena taki miły już nie jest. U moich rywali będziecie widzieć krew, pot i łzy i nie będzie mnie to obchodziło czy dałem mu szansę czy nie. Poprostu wyjdę tam, zrobię swoje i na koniec stanę nad nieprzytomnym Charlesem tryumfując po moim pierwszym zwycięstwie od zmiany image'u. Lepiej przyglądaj się temu, Seth, bo to też cię w przyszłości czeka.

Na hali słyszymy muzykę The Hardy Boys i właśnie ci bracia pojawiają się na rampie przywitani gromkim aplauzem publiczności. Podążają w swoim stylu w stronę ringu przybijając po drodze piątki z fanami. Następnie wchodzą do ringu, a mikrofony mają już w rękach.

Jeff Hardy: Na Destroyer zrobiliśmy to co zapowiadaliśmy. Odbyliśmy wspaniały Ladder Match o NEW Tag Team Championship z Jamesem Stormem i Bobbym Roodem. Były wspaniałe akcje i wysokie loty z drabin. To coś co nas charakteryzuje. Plan został zrealizowany, ale nie w stu procentach. Brakuje nam czegoś tutaj. Brakuje jakiegoś wynagrodzenia za tą wspaniała walkę. Daliśmy dobre show, każdy to potwierdzi. Na świecie nie ma nikogo co robi coś za darmo. My jeszcze nic nie dostaliśmy, więc oczekujemy kolejnej szansy o pasy tag team.

Matt Hardy: My o tym wiemy, że zasłużyliśmy. Rickie o tym wie, że zasłużyliśmy, ale co najważniejsze, to wy wiecie, że na to zasłużyliśmy. Teraz niech każdy kto chce, abyśmy my, Jeff i Matt Hardy walczyli o pasy tag team, niech każdy się odezwie.

Na arenie rozbrzmiała wielka owacja i skandowanie Hardy, ale przerwał to theme song The Wyatt Family i rodzina pojawia się na rampie przy przygaszonych światłach z lampą naftową w ręku. Cała trójka i idzie powoli do ringu przy mieszanej reakcji publiczności. Następnie wchodzą do ringu i Bray bierze mikrofon.

Bray Wyatt: Luke, Erick, patrzcie, to bracia Hardy. Jeden z najwspanialszych tag teamów w historii i na dodatek mamy okazje stać z nimi w ringu, ale jest jedna rzecz, która sprawia, że jesteście bezwartościowi. Na tym świecie nie ma bohaterów. Ludzie, na tym świecie nie ma bohaterów. Musicie sobie to uświadomić szybko. Nie ma człowieka, który złapie was za rękę i powie, że wszystko jest dobrze. Nie ma osoby, która wam pomoże. To jest iluzja. Zgrabna iluzja stworzona przez tych oszustów. Oni nie wyróżniają się niczym od was. Są tacy sami jak wy, czyli są szarymi, zakłamanymi ludźmi. Ta iluzja jest im na rękę, ponieważ nic wielkiego nie robią, a są przez was oklaskiwani. Tacy ludzie wg was zasługują na szansę? Zasługują na jeszcze jedną walkę? Nie lepiej dać ją komuś uczciwemu? Komuś kto jest stworzony by dominować? Mówię właśnie o nich. To Luke Harper i Erick Rowan. Oni też zasługują na swoją szansę. Niszczą każdą drużynę tydzień po tygodniu i co z tego mają?

Bray przerwał, ponieważ na rampie pojawili się James Storm i Bobby Roode z mikrofonami w ręku i pasami na biodrach przy buczeniu fanów.

Bobby Roode: Oto i nasi byli pretendenci do pasów tag team. Jak się czujecie po porażce? Mamy oczywiście również The Wyatt Family z jej liderem Bray'em Wyattem. Co wy tutaj wogóle robicie? Uważacie, że pokonaliście kilka tag teamów i już należy wam się szansa? Na nią pracuje się latami tak jak my to zrobiliśmy. Jesteśmy pierwszymi w historii NEW Tag Team Champions i zarazem najbardziej dominującą drużyną w historii wrestlingu. Zatem jak wy macie się z nami równać?

James Storm: To tak jakby porównywać osiągnięcia piłkarzy Barcelony do...o tak. Zapomniałem, że nie ma tutaj żadnej poważnej drużyny sportowej. Jesteście życiowymi nieudacznikami co o sporcie słyszą tylko w wiadomościach. To nie zmienia faktu, że mamy wam do zakomunikowania, że nikt nie zmierzy się z nami na Rat's Rush, bo nie ma żadnego poważnego rywala dla nas. Dziękujemy za uwagę.

The Beer Money chcieli opuścić arenę, ale obok nich pojawia się ktoś jeszcze. To Rickie Steamboat, który jest przywitany dużym popem.

Rickie Steamboat: Zaczekajcie jeszcze moi mistrzowie, bo mam wam coś do powiedzenia. Możemy dziękować Bogu, że to nie wy tutaj żądzicie tylko ja. Na wasze nieszczęście mam odmienne zdanie co do waszych rywali. Te dwa tag teamy zasłużyły na walkę z wami tym co zrobiły w ostatnich tygodniach. Tak wię, Bobby, James, macie pecha, bo na Rat's Rush nie będziecie mieli wolne, a zmierzycie się z The Wyatt Family i The Hardy Boys o NEW Tag Team Championship.

Publiczność reaguje na tą wieść dużym cheerem. Bracia Hardy i ludzie Wyatta są wyraźnie zadowoleni w przeciwieństwie do The Beer Money.

Przenosimy się na zaplecze. Tam kamerzysta dyskretnie uchyla drzwi, a w środku widzimy siędzących w szatni Setha Rollinsa i CM Punka.

CM Punk: Dzisiaj Cena zmierzy się z Charlesem II. Książe Wrestlingu może nie dać rady. Szykować się w razie czego?

Seth Rollins: Bądź gotów. Dzisiaj będziesz atakował sam, bo ja jestem jeszcze poobijany po walce na Destroyer.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1064/3563_Kevin_Steen.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2533/Conor_OBrian_3_Jess07Feb2013.jpg

NEW Hardcore Champion Kevin Steen vs. Connor O'Brian

Normal Match

Connor przechodzi do próby Full Nelson Slamu, ale Kevin kontruje Super Kickiem i dokłada Package Piledriver...1...2...3.

Winner: Kevin Steen by pinfall

PROMO RAT'S RUSH

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_59.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2530/Ethan_Carter3_2_cutout_by_Crank.jpg

John Cena vs. Charles II

Normal Match

Charles miał wykonać Headlock Driver, ale Cena kontruje, wykonuje Attitude Adjustment i zapina potem STF, a Charles po niedługim czasie odklepuje.

Winner: John Cena by submission

John zaczął świętować w ringu zwycięstwo, ale od tyłu chce zaskoczyć go CM Punk, który wbiegł do ringu po rampie. Zaczyna się wymiana cios za cios, którą ostatecznie wygrywa Cena i pozbywa się intruza z ringu. Odwraca się by celebrować z fanami zwycięstwo, ale zostaje zaskoczony ciosem pasem w głowę od Setha Rollinsa, który wbiegł do ringu przez trybuny. Widokiem stojącego Rollinsa z uniesionym pasem nad Ceną kończymy to wydanie Xdown.

Edytowane przez Yarexon

Xdown #10 07.10.2014r. Manchester, NH 12 days to Rat's Rush

Na arenie rozpoczyna się pokaz fajerwerków rozpoczynający jubileuszowe wydanie Xdown. Fani są już gotowi do rozpoczęcia gali, więc zaczynamy.

Michael Cole: Na specjalnej, dziesiątej edycji Xdown witają państwa...

Michael Cole:...i Michael Cole. Dzisiaj czeka nas wieczór pełen emocji. Po ostatnim Xdown, w którym zobaczyliśmy m.in. walkę Sin Cary i Rampage'a Jacksona oraz Johna Ceny z Charlesem II, przyszedł czas na jubileuszowe wydanie Xdown, a zobaczymy w nim już na samym początku rewanż z Destroyer: Jeff i Matt Hardy vs. The Beer Money, ale tym razem pasy nie będą na szali.

Tazz: Te starcie tylko rozgrzeje publikę przed pojedynkiem Scotta Dawsona i Johna Henningana. Scott na pewno będzie chciał wejść na falę przed walką o pas Hardcore z Kevinem Steenem na Rat's Rush.

Michael Cole: Również dzisiaj zobaczymy pierwszy raz CM Punka w akcji na Xdown. Zmierzy się on z Sanadą.

Tazz: No i nie możemy zapomnieć oczywiście o wiśni na torcie, czyli pojedynek Johna Ceny z The Ultimate Fighterem, Rampagem Jacksonem.

Michael Cole: Na pewno nie możecie doczekać się każdego z tych pojedynków, więc zaczynamy bardzo szybko, bo już za chwilę bracia Hardy zmierzą się z Jamesem Stormem i Bobbym Roodem.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/jeffhardy2_by_dillhare.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/25/matt_hardy1_by_timinater94.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/lmcutout.png http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm2_cutout_by_Crank.jpg

The Hardy Boys vs. NEW Tag Team Champions The Beer Money

Tag Team Match

Jeff wykonuje Whisper in the Wind na Bobbym. Podnosi się i szykuje się do zakończenia pojedynku, ale do ringu wchodzi Storm, jednak Charyzmatyczny Enigma pociąga linę w dół wyrzucając Jamesa z ringu, robi zmianę z bratem i skacze Springboard Crossbody na Cowboy'a. Matt wchodzi do ringu wykonuje Twist of Fate na It Factorze i przypina...1...2...3.

Winners: The Hardy Boys by pinfall

Bracia Hardy świętują zwycięstwo z fanami ku wściekłości The Beer Money, a my przenosimy się na zaplecze.

Renee Young: Panie i panowie, powitajcie mojego gościa, Rampage'a Jacksona. Rampage, jak się czujesz przed dzisiejszą walką z Johnem Ceną?

Rampage Jackson: Nazywają mnie The Ultimate Fighterem, a ty się mnie pytasz jak się czuję? To tak jakbyś mi sugerowała, że muszę się obawiać Ceny, a tak nie jest. Jest zupełnie na odwrót, bo to on ma się czego obawiać. Widziałaś co zrobiłem Zigglerowi na Destroyer? Starcie ze mną do najprzyjemniejszych nie należy i drastycznie przekona się o tym John Cena w dzisiejszej walce wieczoru. Wiem, że wy wierzycie w swojego bohatera, który był dla was taki dobry. Teraz się troche zmienił, ale jedno pozostało niezmienne. Cały czas nie jest w stanie pokonać mnie, Rampage'a Jacksona, najbardziej niedocenionej supergwiazdy w NEW. Już kiedyś o tym mówiłem, ale dzisiaj to powtórzę. Nie dostałem swojej szansy, ale teraz zniszczę każdego kto jest stawiany przede mną. Nikt nie dostanie szansy walki o NEW Global Championship przede mną. Zniszczenie zacznę dzisiaj od Johna Ceny, a w przyszłości przyjdzie czas na Dolpha Zigglera.

Renee Young: Mówisz, że dopadniesz jeszcze Dolpha, a on potwierdził już swój udział w Rat's Rush Matchu. Kiedy zamierzasz się zemścić?

Rampage Jackson: Dolph zachował się jak tchórz. Na Destroyer pokonałem go w jednostronnym pojedynku. Każdy o zdrowych zmysłach powie, że zdominowałem go w tei walce. Dolph wie, że tym razem również nie miałby szans, zniszczyłbym go nie dając mu najmniejszych szans na zwycięstwo, więc pomyślał, że weźmie udział w Rat's Rush Matchu i uda mu się uciec od ponownej walki ze mną. Nie ma tak łatwo, Dolph. The Ultimate Fighter może poczekać. Będę pamiętał kogo mam dorwać w przyszłości. Poza tym mam coś ważnego jeszcze do ogłoszenia. Coś co znacząco zmieni kartę na Rat's Rush i wprowadzi spustoszenie w niedzielę za dwanaście dni, ale to już nie teraz. Powiem o tym gdy więcej osób będzie na mnie zwracało swoją uwagę.

Rampage odchodzi.

Kenny King rozgrzewa się na zapleczu gdy nagle podchodzi do niego Damien Sandow.

Damien Sandow: Jak można być takim totalnym ignorantem jak ty i uważać, że jest się lepszym od tak inteligentnego człowieka jak ja tylko dlatego, że zachowujesz się jak dzikus i nie umiesz się naprawdę bawić? Piękna literatura średniowieczna i pozytywistyczne dzieła sztuki to dopiero rozrywka na najwyższym poziomie. Ukazują pełnie kunsztu i profesjonalności autorów, a twoje wybryki na parkiecie co ukazują? Jedynie twoją głupotę i odporność na wiedzę.

Kenny King: Damien, chyba tak ci na imię, nie? Nie myślałeś kiedyś, że by zdjąć ten staroświecki szlafrok, zostawić snobistyczne teksty i iść się rozerwać do klubu? Oczywiście, że nie. Twoja głowa jest otwarta tylko na te twoje inteligentne rzeczy, ale możesz to zmienić już teraz. Choć ze mną. Dzisiaj w klubie Rapsodia jest konkurs miss mokrego podkoszulka. To jak, idziemy?

Damien Sandow: Nigdy wcześniej nie uczestniczyłem w takich imprezach masowych i nic się nie zmieni. Jest tam zbyt wiele pokus. Napoje alkoholowe czy środki odurzające mogłyby skazić moje ciało na co nie mogę pozwolić. Tylko ty jesteś tak skrajnie zdesperowany, żeby używać takich rzeczy. Ja jestem inteligentny, a moim zadaniem jest wyzwolenie ciebie z kajdan ignorancji. Zrobię to już za tydzień udawadniając, że moja nienaganna technika jest na wyższym poziomie niż twoja.

Damien i Kenny patrzą sobie ze wściekłością prosto w oczy. Następnie Sandow odchodzi, a King dalej się rozgrzewa.

Publiczność wybuchła ogromnym cheerem, ponieważ na arenie rozbrzmiał theme song Christiana i Capitan Charisma pojawia się z Samim Zaynem na rampie. Po drodze przybijają piątki z fanami i wchodzą do ringu. Następnie pozują na narożnikach dla fotografów, a Christian później odbiera mikrofon.

Christian: Witajcie na Xdown. W tamtej szatni siedzi wiele gwiazd wrestlingu. Dają oni wam co tydzień rozrywkę na najwyższym poziomie. Tak myślą wszyscy z wyjątkiem jednej osoby. Mam na myśli Connora O'Briana. Samozwańczego demona, który terroryzuje całe NEW, a w szczególności mnie i Sami'ego. Na Destroyer nie udało mi się wygrać. Connor okazał się lepszy, ale porażka jest rzeczą ludzką. Nie ma na tym świecie człowieka, który nie przegrał. Tak też się stanie na Rat's Rush kiedy wejdę ponownie do ringu z Connorem, ale tym razem sprawy obiorą inny kierunek. Wyzwałem go po to aby udowodnić wam, że Connor też jest człowiekiem. Na tym świecie nie ma demonów, a Connor chyba cofnął się w rozwoju do etapu pięcioletniego dziecka, które cały czas boi się ciemności i tego, że spod jego łóżka nagle wyskoczy potwór.

Christian przerwał, ponieważ na arenie zgasło światło. Po kilku sekundach światło padało na rampę i na ring ukazując Connora O'Briana stojącego na rampie i pozostałą dwójkę w ringu. Fani zareagowali negatywną reakcją na The Demona.

Connor O'Brian: To zabawne co mówisz, bo po tobie już widać, że się boisz, a ja tylko zgasiłem światło i wszedłem na arenę. W twoich oczach widać to co karmi demony. Od setek lat to jest pożywieniem wysłanników diabła. Oczy są zwierciadłem duszy, a u ciebie widzę paniczny strach. Lęk o to, czy nie wejdę zaraz do ringu i nie spuszcze ci wpierdolu. Boisz się przyszłości i tego, że już nie jesteś wystarczająco dobry by sprostać wyzwaniu. To napędza mnie do działania. Dzięki temu mam siłę taką, o której ty możesz pomarzyć. Na Destroyer nie dałeś rady. Lata lecą, a ty młody już nie jesteś i sądzisz, że jesteś w stanie odwrócić los i mnie pokonać?

Christian: Tak właśnie myślę. Tamtej niedzieli miałem kiepski dzień, który chce jaknajszybciej wymazać z pamięci. Teraz będzie lepiej. Co tydzień ciężko haruję na siłowni i na salach treningowych. Robię to, ponieważ chce być w jaknajlepszej formie na walkę z tobą. Wiem, że jestem w stanie ciebie pokonać. Twoje moce to tylko twoje mityczne urojenie, a ja zamierzam to udowodnić na Rat's Rush wykonując ci najpierw Kill Switch, a później stojąc po walce nad tobą z ręką uniesioną w geście zwycięstwa. Zrobię to dla tych fanów, którzy co tydzień mnie dopingują bez względu na wynik, bo oni zasługują na najlepsze show jakie można im dać. To jest właśnie sedno wrestlingu. Nie pierdolenie głupot tak jak ty to robisz tylko poświęcenie dla fanów, bo to dzięki nim mamy gdzie pracować.

Connor O'Brian: Piękna wypowiedź, Christianie, ale zobaczymy czy nie załamiesz się psychicznie po kolejnej porażce. Fani, otórzy zawsze byli dla ciebie najważniejsi i dawali ci siłę do walki staną się dla ciebie kulą u nogi. Zrozumiesz, że to tylko przez nich miałeś pecha w swojej karierze. Zawsze starałeś się walczyć czysto, a teraz nie przynosi to wogóle efektów. Zrozumiesz, że w starciu z Demonem nie miałeś najmniejszych szans. Za porażki zaczniesz obarczać fanów, ale to nie będzie najgorsze w całym tym wszystkim. Stanie się z tobą to co miałem zrobić już dawno. Twoja kariera będzie już definitywnie zakończona, więc wyślę cię prosto do piekła. Tam już Lucyfer się tobą zajmie.

Connor zaczyna śmiać się w swoim stylu, a Christian i Sami Zayn patrzą na niego skupieni.

PROMO RAT'S RUSH

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/41/john_morrison_4.png http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4333/3643_Scott_Dawson.jpg

John Henningan vs. Scott Dawson

Normal Match:

John wykonuje Shooting Star Press i chce rywala wykończyć Starship Pain, ale nie trafia. Scott się podnosi i wykonuje Eyes of Freak (Running Neckbreaker) i przypina...1...2...3.

Winner: Scott Dawson by pinfall

Scott cieszy się w ringu ze zwycięstwa, a Szaman Seksu szybko ucieka na zaplecze, ale rozbrzmiewa theme song Kevina Steena i publiczność wybuchła dużym aplauzem. Po kilku sekundach Król Hardcore'u pojawia się na rampie ku uciesze publiczności. Przybija po drodze kilka piątek z fanami i oddaje jednemu z nich swoją koszulkę, a sam wchodzi do ringu z mikrofonem w ręku.

Kevin Steen: Imponujące zwycięstwo uwieńczone pięknym Eyes of Freak, Scott. Wielka szkoda, że rywal nie był zbyt wymagający. Szaman Seksu? Proszę was. To jest chyba najgłupszy pseudonim jaki słyszałem w całym moim życiu. Widocznie zaczynasz wchodzić na falę lrzed naszą walką. Wygrałeś każdy pojedynek od czasu Destroyer. Brawo, ale radziłbym ci uważać, bo im wyżej będziesz w hierarchii tym wyższy masz lot na sam dół w razie ewentualnej porażki, a uwierz mi tak będzie po naszej kolejnej walce. Już ja o to zadbam. Ja wiem, że ty lubisz ze mną walczyć i ty wiesz, że ja lubię z tobą walczyć i dlatego następny pojedynek nie robi nam specjalnego problemu. Wejdę z tobą do ringu za dwanaście dni w niedzielę i zniszczę ciebie ponownie, ponieważ to ja jestem Królem Hardcore'u, a kim ty jesteś? Jesteś jedynie szaleńcem, który uciekł z zakładu psychiatrycznego i desperacko próbujesz coś wygrać.

Scott Dawson: Desperacki szaleniec? Czy ty słyszysz co ty mówisz? Spójrz w moje oczy. Widać w nich szaleństwo. Szaleństwo, które sprawia, że jestem niepoczytalny. Na walkę mogę wziąć co tylko mi się zażyczy, a ty mnie jeszcze wkurwiasz? To tak jakbyś igrał z ogniem. Spójrz czasem w lustro. Jak mówią mądrzy ludzie oczy są zwierciadłem duszy. Co widzę w twoich oczach? Widać w nich małą nutkę szaleństwa i odwagi. Jesteś w stanie posunąć się daleko, ale przed skrzywdzeniem rywala się zawahasz. Nie jesteś aż tak pozbawiony uczuć, by móc wbić komuś nóż w plecy, natomiast ja tak. Myślisz, że dlaczego nie mam już przyjaciół? Wszystkich, których miałem już zabiłem. Dlatego każdy trzyma się ode mnie z daleka. Jedno pozostało niepewne podczas naszej walki. Chodzi mi o stypulację. Będziemy walczyć o pas Hardcore, więc przydałby się hardcore, nie uważasz, Kevin? Jakieś drabiny, stoły czy krzesła byłyby mile widziane.

Kevin Steen: Zabawne, że coś o tym wspominasz, bo ja już wiem coś na ten temat, ale o tym później powiem. Scott, uciekłeś z psychiatryka i jesteś niewątpliwie człowiekiem bez sumienia. Ja jestem normalny i mam swoje granice, ale na Rat's Rush nie będę musiał się nawet do niej zbliżyć. Wiesz czemu? Nie jesteś na tyle dobry, żeby zmusić mnie do wykorzystania mojego maksimum możliwości. Raz z tobą walczyłem i 90% w zupełności wystarczy aby Król Hardcore'u dalej dzierżył swoją koronę. Tydzień temu byłem w biurze General Managera Xdown, Rickie'ego Steamboata. Wiesz po co? Właśnie w sprawie naszej walki. Powiedział, że skoro ty dostałeś rewanż delikatnie to mówiąc z kapelusza to ja mogę wybrać stypulacje, w której się zmierzymy. Ja już wybrałem. Chcesz ją znać? To będzie walka gdzie nie będzie wymówek. Będziemy tylko ty i ja. Nikt nie zmieni wyniku tej walki. Nie będzie ucieczki stamtąd ucieczki, ponieważ zmierzymy się w Steel Cage Matchu.

Scott wygląda na zadowolonego i pokazuje Kevinowi, że to on wygra i pas spocznie na jego talii. Steen unosi pas do góry, a my przenosimy się na zaplecze.

Bray Wyatt siedzi na bujanym fotelu w jakimś ciemnym pomieszczeniu. Za nim stoją Luke i Erick.

Bray Wyatt: Poznajecie mnie? To ja. Wasz najgorszy koszmar. Koszmar, od którego nie da się uciec. Świat jest pełny takich rzeczy. Rzeczy, które was przerażają, a wy nie jesteście w stanie od tego uciec, bo to jest z wami cały czas. Nawet gdy zamykacie oczy widzicie to. Możecie biec, ale i tak nic wam to nie da, ponieważ koszmar was dogoni i odpłaci się z nawiązką za próbę ucieczki. Musicie usiąść spokojnie i rozkoszować się, ponieważ ja was ulęczę. Sprawię, że nie będziecie się tego obawiali. Będziecie mogli spojrzeć najgorszemu koszmarowi w oczy i z największą szczerością jaką tylko można odpowiedzieć jemu, że się nie boicie. Co za piękna wizja. Wizja świata idealnego. Ja was mogę tam zaprowadzić. Oddajcie się w moje ręcę, a już nigdy nie poczujecie takich uczuć jak strach, ból czy smutek. Przyjmiemy każdego bez względu kim jest. Każdego mogę uzdrowić. Wystarczy, że będzie chciał. Jestem waszym zbawicielem. Tylko ja jestem w stanie to zrobić. Jestem najwybitniejszy z wybitnych. Rodzina na ciebie czeka.

Bray zaczyna śmiać się w swoim stylu, a my wracamy do ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5659/3688_Sanada.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/37/cm_punk_26.jpg

Sanada vs. CM Punk /w Seth Rollins

Normal Match

Sanada wykonuje High Kick na Punku. Następnie chce wykonać Moonsault na stojącym rywalu, ale ten go przechwytuje i wykonuje mu GTS i przypina...1...2...3.

Winner: CM Punk by pinfall

Straight Edge Warrior i Only Real świętują zwycięstwo w ringu przy buczeniu fanów, a my ponownie przenosimy się na zaplecze.

PROMO XDOWN 14.10.2014r.: CONFRONTATION NEW GLOBAL CHAMPION SETH ROLLINS & JOHN CENA

Renee Young: Panie i panowie, powitajcie mojego kolejnego gościa, Dolpha Zigglera. Dolph, za tydzień zmierzysz się z Sethem Rollinsem. Jak się czujesz przed tą walką?

Dolph Ziggler: Jestem cały czas w świetnej formie mimo porażki na Destroyer. Cały czas trenuję, aby stać się jeszcze lepszym i osiągnąć perfekcję, ale jeszcze dużo mi brakuje do takich legend jak Shawn Michaels, The Undertaker czy Ultimate Warrior. Pokazuję wam to co tydzień dając co tydzień maksimum rozrywki. W końcu jestem Show-off, więc ze mną nigdy nie będzie nudno. Dzisiaj niestety nie dostałem pojedynku. Nie zobaczycie mnie w akcji i poziom gali spadnie conajmniej o klasę. Wiem, że to was bardzo boli, ale mnie też, bo to ja jestem czołową gwiazdą tej federacji i wypadałoby dać pokaz swoich umiejętności. Każdy o tym wie to nie jest żadna tajemnica.

Renee Young: Dolph, jako pierwszy ogłosiłeś, że weźmiesz udział w Rat's Rush Matchu. Jesteś gotowy na tą walkę?

Dolph Ziggler: Brałem udział już w walkach tego typu, że wielu uczestników stara się o jakąś bardzo wysoką stawkę. Do takich starć potrzeba bardzo dużo doświadczenia, ale umiejętności też mają ogromne znaczenie, a ja takie posiadam. Wezmę udział w Rat's Rush Matchu dlatego, by móc pozbawić Setha mistrzostwa NEW Global na Total Eclipse. Na Destroyer pokazał jak bardzo nie zasługuje na ten tytuł i nadszedł czas aby zdobył go ktoś, kto będzie go godnie bronił. Rampage Jackson twierdzi, że przed nim uciekam? To stek bzdur. Jeśli się nie boisz to też możesz wziąć udział w Rat's Rush Matchu. Miejsc wolnych jest jeszcze dużo, a ja chętnie udowodnię ci, że to ja jestem lepszy. Reasumując, jestem gotowy na największe wyzwanie w mojej karierze. Zamierzam wygrać na Rat's Rush i zapewnić sobie udział w najważniejszej gali roku, Total Eclipse, a tam zdobędę jako drugi NEW Global Championship.

Renee Young: Dziękuje ci, że zgodziłeś się na ten wywiad.

Dolph Ziggler: To ja dziękuje za zaproszenie.

Na arenie rozbrzmiewa theme song Rampage'a Jacksona i The Ultimate Fighter zmierza pewnym siebie krokiem do ringu przy buczeniu fanów. Wchodzi do ringu, tauntuje na narożnikach i bierze mikrofon do ręki.

Rampage Jackson: Witam wszystkich idiotów zgromadzonych na trybunach. Właśnie macie okazję oglądać najbardziej dominującą gwiazdę w historii wrestlingu, która pokonała Dolpha Zigglera w historycznym pojedynku na Destroyer. Ten pojedynek na pewno zapadnie wam w pamięci na długo. Rozkoszą było dla mnie jak patrzyłem z zadowoleniem na was, a wy na mnie z zawiedzionymi minami. Zaskoczył was wynik? Mnie nie. Od początku wam mówiłem, że Dolph nie ma ze mną szans i tak było przez całą walkę. Zdominowałem go i nie dałem mu najmniejszej szansy na zwycięstwo. Ile jeszcze potrzebujecie aby uwierzyć, że jestem najlepszy? Mam w podobny sposób pokonać Johna Cenę? Kolejny wasz idol ma polec w walce ze mną? Tego chcecie? Na to jeszcze musicie poczekać. On namiastkę wpierdolu dostanie już dzisiaj, ale pierwszy w kolejce jest Dolph Ziggler. Show-off i wasz lider już nigdy nie zawalczy o NEW Global Championship i musicie się z tym pogodzić. Ja już o to zadbam. Dolph, myślałeś, że uciekniesz ode mnie jeśli weźmiesz udział w Rat's Rush Matchu? Nie ma takiej możliwości. Skończę z tobą kiedy to ja powiem, że to koniec. Już niedługo wylądujesz na końcu kolejki. Wiesz jak to zrobię? Za jednym zamachem pozbawię ciebie szansy i sam sobie ją wywalczę. Tym ważnym ogłoszeniem było to, że ja też wezmę udział w Rat's Rush Matchu. Dzisiaj zdemoluję Johna Cenę, a za tydzień na Rat's Rush zagwarantuję sobie szansę walki na Total Eclipse.

Rampage odrzuca mica, a na arenie rozbrzmiewa My Time is Now i John Cena zmierza do ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_59.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1087/Quinton_Jackson_2_GD.jpg

John Cena vs. Rampage Jackson

Normal Match

John wykonuje swoją charakterystyczną serię i kończy ją You Can't See Me. Cena teraz czeka aż oponent wstanie i szykuje się do AA, ale na rampie pojawia się Seth Rollins i John zdekoncentrowany patrzy w jego stronę. Gdy się odwraca do oponenta, inkasuje Big Boot. Teraz to Rampage szykuje się do swojej akcji kończącej, ale Dolph Ziggler wykonuje Zigg Zagg Sethowi i The Ultimate Fighter teraz nie patrzy na swojego przeciwnika, a na Show-offa, a Cena z zaskoczenia wykonuje mu Attitude Adjustment i przypina...1...2...3.

Winner: John Cena by pinfall

John świętuje zwycięstwo w ringu i salutuje do Dolpha w geście podziękowania za pomoc na co Ziggler odpowiada tym samym. Tym widokiem kończymy jubileuszowe wydanie Xdown.

Edytowane przez Yarexon

Xdown #11 14.10.2014r. Concord, NH 5 days to Rat's Rush

Fani zgromadzeni na arenie w Concord, NH są gotowi do rozpoczęcia ostatniego Xdown przed Rat's Rush. Kamera pokazuje nam publiczność zgromadzoną na trybunach skandujących nazwę tygodniówki, a następnie przenosi nas do Michaela Cole'a i Taza siedzącego prsy stole komentatorskim.

Taz: Na ostatniej prostej do Rat's Rush, a zarazem początkiem drogi do Total Eclipse witają państwa...

Michael Cole:...Michael Cole...

Taz:...i Taz. Dzisiejszy wieczór będzie obfity w emocje. Już na samym początku zobaczymy starcie Hunico z Samim Zaynem. To może być ciekawy pojedynek.

Michael Cole: Zgadza się, ale później nie będziemy zwalniać tempa, bo zobaczymy również pojedynek dwóch teamów, które powalczą o NEW Tag Team Championship-The Hardy Boys i The Wyatt Family. Ciekawe kto się pokaże z lepszej strony. Publiczność zgromadzona tutaj w Concord, NH będzie miała okazję wczuć się w klimat Rat's Rush.

Taz: Pamiętaj, że obu drużynom staną jeszcze na drodze mistrzowie tag team James Storm i Bobby Roode.

Michael Cole: Zobaczymy również konfrontację między mistrzem NEW Global Sethem Rollinsem, a pretendentem Johnem Ceną. Ciekawe co mają do powiedzenia sobie panowie. To wszystko i jeszcze więcej czeka nas już dziś na Xdown. Zapraszamy!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1426/3735_Sami_Zayn.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/hunico2.png

Sami Zayn vs. Hunico

Normal Match

Sami wykonuje Tornado DDT z narożnika i szykuje się do wykończenia rywala. Biegnie na niego i chce wykonać Heluva Kick, ale trafia na łokieć. Następnie Meksykanin wsadza palca do oka rywala oślepiając go, dokłada Springboard Hurricaneranę i Falling Star i przypina...1...2...3.

Winner: Hunico by pinfall

Sami szybko opuszcza ring, a Hunico celebruje zwycięstwo przy wielkim buczeniu fanów, a my przenosimy się na zaplecze.

Renee Young: Panie i panowie, powitajcie Christiana. Christianie, na Rat's Rush zmierzysz się ponownie z Connorem O'Brianem. Jak się czujesz na pięć dni przed tym starciem?

Christian: Connor jest jeszcze młodym zawodnikiem. Nie wie jeszcze, co trzeba zrobić aby zapewnić sobie zwycięstwo ani nie wie, na czym na prawdę polega wrestling. Myśli, że jest demonem i mnie zastraszył, ale prawda jest taka, że to on chyba się boi. Udowodnił to porywając Sami'ego Zayna. Liczył, że uda mu się we mnie zbudzić strach, który nie pozwoli mi walczyć na moim znanym, wysokim poziomie, dzięki temu miałby większe szanse w walce ze mną na zwycięstwo. Nie tędy droga, Connorze. Coś ci nie wychodzi, ponieważ ja się nie boję. Walczyłem w różnych federacjach na świecie, w swojej karierze stoczyłem tyle pojedynków i to z tak sławnymi zawodnikami, że ty byś nawet o tym nie pomyślał jabyś o tym nie usłyszał i nie pozwolę, aby ktoś taki jak ty wszedł mi do głowy i zaczął zastraszać. Teraz jestem chyba w najlepszej formie od kilku dobrych lat, więc już możesz sobie robić co chcess, ale lepiej zacznij się obawiać, bo ja zrobię wszystko aby wygrać i udowodnić ci, że demony istnieją wyłącznie w twojej głowie.

W pomieszczeniu nagle gaśnie światło i zapada totalna ciemność.

??? Christianie, nie wiem czy o tym słyszałeś, ale stara, ludowa prawda mówi o tym, że z Szatanem się nie zadziera. Nie wymyślili tego dla zabawy, tylko dla dobra ludzi, którzy bali się go. Zaczęli go omijać, tak samo jak i ciemne i ciasne uliczki. Bali się, że gdy w nie wejdą, Lucyfer ich dopadnie i już nigdy nie zaznają spokoju. Dlaczego nie możesz postępować tak jak oni? Wysłałem do ciebie mojego posłannika aby cię zmienił, abyś znowu zaczął się bać i spał przy świetle jak małe dziecko, a ty co zrobiłeś? Przegrałeś, ale się nie ugięłeś. Dalej uważasz, że demony nie istnieją. Chyba muszę Connora natchnąć większą mocą. Wtedy zaczniesz się bać o swoją przyszłość i o wszystko na csym ci zależy. Sława, kariera, przyjaciele. Wszystko to zniknie kiedy trafisz do najciemniejszych czeluści piekła i staniesz się moim sługą. Będziesz taki sam jak Connor. Też obdarzę ciebie potężną siłą zła. Chcesz tego, Christianie?

Christian: Trzeba być totalnym idiotą, że by słuchać się takich głupot. Nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy w takie rzeczy. Może i Connor jest potężnej postury i bardzo silny, ale przypomnę jedną, bardzo starą historię. Wiele lat temu, w Izraelu żył chłopiec imieniem Dawid, który był niewysoki i kiepskiej budowy ciała, ale miał jedną bardzo ważną umiejętność. Umiał posługiwać się procą. Robił to bardzo dobrze i nie sprawiało mu to problemów. Pewnego dnia w Izrealu wybuchła wojna i wszyscy Izraelici musieli stanąć do walki. Na front poszli najsilniejsi żołnierze, a w koszarach zastanawiano się co zrobić z małym Dawidem. Ma zostać szpiegiem czy sanitariuszem? Nikt tego nie wiedział do momentu, w którym na froncie po stronie przeciwnej nie pojawił się wielki, mierzący grubo ponad dwa metry Goliat. Rozbił wojska izraelskie prawie doszczętnie i nie było pomysłu jak go pokonać aż w końcu na front nie wyszedł Dawid ze swoją procą. Zamachnął się i trafił kamieniem prosto w głowę większego rywala. Tak właśnie będzie na Rat's Rush. Mój Kill Switch trafi cię w głowę, w wyniku tego mały i niedoceniany Christian pokona wielkiego i silnego Connora O'Briana.

Światło się zapala i widać stojącego naprzeciw Christiana Connora O'Briana.

Connor O'Brian: Właśnie przegrałeś swoje życie. Gratuluje. Mogłeś mieć wszystko, a teraz nic nie będziesz miał. Odbiorę ci wszystko. Przyjaciół, zdrowie, chęć do życia. To wszystko ciebie opuści po porażce ze mną. Mogłeś być taki jak ja, ale wybrałeś co innego. Na Rat's Rush wszystko się skończy. Ja ciebie pokonam i świat wróci do normy. Wiesz czemu? Bo ty jesteś zwykłym człowiekiem. Ktoś taki jak ty nie powinien rywalizować z kimś takim jak ja. Demon kontra upadły, podrzędny wrestler. Po Rat's Rush, gdy skończę już z tobą, już nigdy świat nie usłyszy o Christianie. Zostaniesz zniszczony pod każdym względem, a po wszystkim trafisz prosto do piekła, a stamtąd nie ma ucieczki.

Christian i Connor O'Brian patrzą sobie ze wściekłością w oczy, a my wracamy do ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/3733_Sin_Cara.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/Tyson_Kidd5_cutout_by_Crank.jpg

Sin Cara vs. Tyson Kidd

Normal Match

Meksykańska Sensacja próbuje wykonać Sunset Flip Powerbomb, ale Tyson kontruje Powerbombem. Kidd jeszcze trochę tauntuje do fanów przy buczeniu i przechodzi do próby Sharpshootera, ale nieudanej, bo Sin Cara podczołguje się do lin i Kanadyjczyk musi puścić. Sin Cara wychodzi na apron i wykonuje Pele Kick, następnie dokłada La Misticę i przypina...1...2...3.

Winner: Sin Cara by pinfall

Meksykańczyk świętuje zwycięstwo w ringu przy owacji fanów, a my ponownie przenosimy się na zaplecze.

Kamerzysta dyskretnie uchyla drzwi, a my widzimy siedzących w szatni Jamesa Storma i Bobby'ego Roode'a.

Bobby Roode: James, na ostatnim Xdown odnieśliśmy niespodziewaną porażkę. Jeff i Matt Hardy szczęśliwie nas pokonali i nie możemy dopuścić do tego, aby weszli na falę. Wtedy będzie już ich bardzo ciężko zatrzymać i może wyjść problem z obroną tytułów, a ja nie dopuszczę abyśmy na Rat's Rush stracili te piękne pasy tag team. Trzeba w związku z tym coś zrobić. Masz może jakieś propozycje?

James Storm: Jedno jest pewne jak w banku. Dzisiaj The Wyatt Family zmierzy się z The Hardy Boys. Pretendent vs. pretendent o nasze pasy tag team. Możemy im pozwolić aby sami osłabili się na pięć dni przed Rat's Rush. To by było najlepsze rozwiązanie. My nie wysilalibyśmy się, a Bracia Hardy i tak nie mają szans z Lukiem Harperem i Erickiem Rowanem, bo w razie problemów zawsze może pomóc im Bray Wyatt.

Bobby Roode: Nie wiem czy Luke Harper i Erick Rowan sobie z nimi poradzą, pamiętaj James, że oni nie są na tym poziomie co my, a my musimy wybierać pewne rozwiązania, nie uważasz? Plan musi mieć 100%-ową skuteczność, bo my musimy być pewni zwycięstwa. W przeciwnym razie może na Rat's Rush może odbić się nam to czkawką po ewentualnych dwóch zwycięstwach The Hardy Boys.

James Storm: Jest jedno, proste rozwiązanie, ale kurwa myślałem, że już dzisiaj będziemy mieli wolne i odpoczniemy przed obroną pasów. Skoro Rodzina Wyatta może sobie nie poradzić to ktoś musi im pomóc w zniszczeniu Jeffa i Matta. Bobby, musimy wziąć sprawy w swoje ręce, bo nikt za nas tego nie zrobi. Jesteśmy najlepszym duetem w tej federacji i nikt nie może nam dorównać. Wiesz czemu?

Bobby Roode: Ponieważ ja jestem It Factorem Bobbym Roodem, a ty jesteś Cowboy'em Jamesem Stormem, osobno jesteśmy bardzo groźni i piekielnie trudni do pokonania, a razem tworzymy The Beer Money. Najwspanialszy i najbardziej zgrany tag team w historii wrestlingu.

James Storm i Bobby Roode zbierali się do wyjścia, więc kamerzysta ostrożnie wycofał się i zamknął drzwi, a my ponownie przenosimy się do ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/5659/3688_Sanada.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2591/Jinder_Mahal_CutOut_Jess-x_3.jpg

Sanada vs. Jinder Mahal

Normal Match

Jinder szykuje się do Camel Clutcha, ale gdy jego rywal widzi jego zamiary, od razu doczołguje się do lin i wstaje na apronie. Następnie czeka aż rywal wstanie i wykonuje Springboard Tornado DDT. Później wchodzi na narożnik i dokłada Diving Moonsault i przypina...1...2...3.

Winner: Sanada by pinfall

Renee Young: Panie i panowie, powitajcie mojego kolejnego gościa, Only Reala, Setha Rollinsa.

Seth Rollins: Tylko szybko. Byle byś nie marnowała mojego cennego czasu.

Renee Young: Seth, jak się czujesz ze świadomością, że jesteś pierwszym NEW Global Championem?

Seth Rollins: A jak się mogę czuć? W końcu dostałem to na co zasłużyłem już dawno temu. Kiedyś walczyłem dla tych otyłych idiotów siedzących na takiej arenie jak ta. Pokazywałem wszystko co najlepsze z mojej strony w każdej walce przyprawiając ich o szeroki uśmiech na mordzie. Aż nie mogę uwierzyć, że byłem tak głupi, ale dzisiaj jest inaczej. Zacząłem walczyć tylko i wyłącznie dla siebie i od razu przyniosło to efekty w postaci tego, że stoję tutaj jako pierwszy w historii NEW Global Champion. Niektórzy uważają, że nie zasługuję na ten pas ze względu na to jak go zdobyłem, ale ja mam ich kompletnie w dupie, bo to oni muszą oglądać mnie z pasem, a nie na odwrót. Zasłużyłem na to, ponieważ jestem jedną z niewielu osób, które są prawdziwe. Mówię to co chce i robię to co chcę i nikt tego nie zmieni.

Renee Young: Na Rat's Rush stoczysz rewanż o NEW Global Championship w starciu z Johnem Ceną. Jak się czujesz przed tym pojedynkiem?

Seth Rollins: A jak mogę się czuć? Zadajesz głupie pytania. Mogłaś się barrziej postarać. Cenę już pokonałem raz, więc drugi raz nie będzie problemem. Zrobię poprostu to, co ostatnio, ale Cena uważa, że nie zasłużyłem na to, co mam. Cóż za hipokryzja. Ja na to nie zasłużyłem podczas gdy jestem najbardziej uczciwą osobą w tej federacji. Nie okłamuję was, że jestem jakiś cukierkowy, że by zyskać wasz szacunek. Gówno mnie obchodzi wasze zdanie, bo póki jestem NEW Global Championem to wy jesteście zmuszeni na mnie patrzeć. Możecie mi nie wierzyć, ale trzeba być totalnym idiotą, że by wierzyć komuś takiemu jak John Cena. Jego czasy już minęły. Nastała era nowych, młodszych i lepszych zwwodników od niego, a Cena jest wściekły, bo nic na to nie może poradzić.

Po tym dniu nic już nie będzie takie samo. Wszystko się obróci o 180 stopni. Nadejdzie coś czego nikt się nie spodziewa. Nikt nie jest w stanie temu zapobiec. To jest nieuniknione. 19 października 2014r. Rewolucja nadchodzi.

Do ringu przy swoim theme songu zmierza The Big Guy, Ryback. Został przywitany pozytywną reakcją publiczności. Idzie rampą w stronę ringu, oddaje jednemu z fanów swoją koszulkę i wchodzi do ringu z mikrofonem w ręku.

Ryback: Wszyscy mnie tutaj znają. Nazywają mnie The Big Guy, Human Wrecking Ball i tak dalej, ale najbardziej znany jestem pod imieniem Ryback. Moją rozpoznawalną cechą są moje mięśnie. Są tak wielkie, że pozazdrościłby ich nawet sam Arnold Schwarzenegger, ale moje osiągnięcia nie są zadowalające, a przynajmniej nie zadowalają mnie. Walczę tutaj prawie co tydzień, jestem wam znany i lubiany, ale na moim koncie po stronie tytułów cały czas widnieje wielkie i okrągłę zero, ale ja mam wciąż jedną, bardzo ważną cechę. Nikt mnie niepokonał. Jestem niepokonany od czasu przybycia do federacji i nie zdobyłem do tej pory żadnego pasu. Nie uważacie, że to dziwne? Człowiek mojej postury walczy w ringu, ale nie jest w stanie zdobyć żadnego tytułu? Ostatnio nad tym dużo myślałem. Z moją posturą zdobycie tytułu powinno być dziecinnie proste. Coś trzeba zmienić, aby w końcu doszło to do skutku. Po pierwsze koniec z otwartymi wyzwaniami. Czas brać udział w poważnych walkach, ustalanych na poważnie, bo tak to wychodzą takie kwiatki, że wygrywam Handicap Matche z mało znaczącymi rywalami. Po drugie nadszedł czas zrobić krok do przodu. Właściwie to nie krok, a wielki skok by się przydał. Zbliża się walka, która ma więlszą stawkę niż którakolwiek z pozostałych. Zwycięzcy tej walki przechodzili do historii i stawali się legendami wrestlingu. Ja chcę pójść w ich ślady i mam wam do zakomunikowania, że wystąpie w Rat's Rush Matchu. Zamierzam go wygrać, tym samym gwarantując sobie...

The Big Guy przerwał, ponieważ na arenie rozbrzmiał theme song Damiena Sandowa i Intelektualny Zbawca Mas został przywitany dużym heatem. Idzie pewny siebie po rampie. Następnie wchodzi do ringu trzymając mikrofon niczym lampkę wina.

Damien Sandow: Cisza! Wasz Intelektualny Zbawca będzie przemawiał. Macie być cicho, ponieważ nie jesteście na tym poziomie intelektualnym co ja. Trzeba być wysokiej klasy ignorantem by sądzić, że jedynie barbarzyńska siła może dać tak wielkie zwycięstwo? Twój mózg jest wielkości orzeszka pistacjowego skoro sądzisz, że uda ci się wygrać. Trzeba mieć jakiekolwiek pojęcie o strategii przed tym pojedynkiem, a wydaje mi się, że tak owego wogóle nie posiadasz. Trzeba wykazać się umiejętnościami strategicznymi klasy Napoleona albo Jerzego Waszyngtona aby wygrać na Rat's Rush. Cisza! Jeszcze nie skończyłem mówić. Jesteś tak samo głupi jak ci ludzie zgromadzeni na tej arenie w tej zabitej dechami dziurze. Nie masz szans na odniesienie tak dużego triumfu. Jest zbyt wiele zawodników większego kunsztu od ciebie biorących udział w tej walce, którzy zadeklarowali swój udział, jednak poziom techniczny tej walki wydaje się być zdecydowanie za niski. Poziom tej walki jest tak niski, że obecnie sięgnął dna. Trzeba by było naprawdę bardzo dużego kopa, aby coś się ruszyło. Długo nad tym rozmyślałem i wyciągnęłem z tego wnioski. Jest tylko jeden sposób, aby uratować tą galę. Biorąc pod uwagę, że nie mam zaplanowanej walki podczas Rat's Rush zdecydowałem się również wziąć udział w Rat's Rush Matchu, aby uratować jego poziom. Uraczę was moją nienaganną techniką. Możecie teraz mi za to podziękować. Your Welcome!

Damien przerwał, a na arenie rozbrzmiała muzyka Dolpha Zigglera. Show-off został przywitany bardzo pozytywną reakcję fanów. Po drodze przybijał piątki z fanami. Później wszedł do ringu z mikrofonem w ręku.

Dolph Ziggler: Siedziałem sobie na zapleczu i oglądałem galę aż tu nagle widzę, że wy jesteście w ringu i pomyślałem, że muszę sprostować wasze słowa. Obaj jesteście lepszej postury niż ja i to nie ulega wątpliwości, jednak jak usłyszałem, że to wy macie wygrać Rat's Rush Match to aż zaczęło skręcać mnie w żąłodku. Wiecie wogóle co to będzie za pojedynek? Bo mi wydaje się, że nie. Pozwólcie, że wam go przedstawię. Dwudziestu najlpeszych zawodników z całej federacji będzie wchodzić do tego ringu co dwie minuty. Każdy z nich ma jeden cel, jednak tylko jeden zrealizuje go. Na Rat's Rush nie będzie żadnych sojuszy. Każdy będzie działał na własne konto. Potrzeba dużego doświadczenia w tym biznesie aby mieć chociaż najmniejsze szanse na zwycięstwo. Czym wy się legitymujecie? Żadnych większych osiągnięć, żadnych sukcesów, a wasze doświadczenie w niczym nie może równać się mojemu. Zdobywałem w swojej karierze różne tytuły. Jedne były gorsze, ale były też i te najbardziej prestiżowe. Występuje w ringu od ośmiu długich lat. Co tydzień daję im rozrywkę na jaką zasługują, więc sądzenie, że któryś z was ma szanse na zwycięstwo jest po prostu chore. Tam trzeba będzie się czymś wyróżnić, a to ja jestem Show-off. Jestem najlepszy z najlepszych i to właśnie ja zamierzam sięgnąć po zwycięstwo w tym pojedynku. Następnie wystąpie w walce wieczoru Total Eclipse I i zostanę kolenym NEW Global Championem.

Dolph przerwał, ponieważ na arenie rozbrzmiał theme song Rampage Jacksona i to właśnie The Ultimate Fighter pojawia się na rampie przy wielkim buczeniu publiczności. Idzie w dół rampy nie zwracając uwagi na fanów, a potem wchodzi do ringu i bierze mikrofon do ręki.

Rampage Jackson: Wszyscy na tej arenie i przed telewizorami pewnie nie mogą słuchać już tych ckliwych głupot, a przede wszystkim ja. Cała wasza trójka musiała w dzieciństwie upaść na głowę, bo nigdy nie widziałem większych idiotów niż wy. Jak wy możecie zwyciężyć w tej walce jak wiecie, że ja biorę w niej udział? W sumie możecie mówić ile i co chcecie, ale pod koniec Rat's Rush wynik i tak może być tylko jeden. Rampage Jackson stojący w ringu z ręką uniesioną w geście zwycięstwa i wskazujący na logo Total Eclipse. Wiecie dlaczego tak będzie? Oczywiście, że nie. Przecież jesteście idiotami. Tam nie będzie miejsca dla chłopców uważających, że są silni, a rzeczywistość jest zupełnie odwrotna. Nie będzie również miejsca dla osób uważających się za rzekomo inteligentne. Dążąc do sedna nie będzie też miejsca dla pozerów, w rzecsywistości nieumiejących walczyć o swoje. Na Rat's Rush rozpęta się prawdziwa wojna. Na jej froncie pojawi się dwudziestu zawodników i każdy będzie walczył na swoje konto, nie będzie żadnej pomocy, każdy sojusz prędzej czy później się rozpadnie, ale froncie nie ma miejsca dla kogoś takiego jak wy. Tam powinni znajdować się twardzi wojownicy, którzy nie cofną się przed niczym aby osiągnąć sukces. Kimś takim jestem właśnie ja i to mnie stawia na wygranej pozycji.

Ryback: Powiadasz, że tak naprawdę nie jestem silny? Może wykorzystajmy to, że jesteśmy wszyscy w ringu i to sprawdzimy? Chyba, że się obawiasz.

Damien Sandow: Rampage'u, twoja głupota i ignorancja mnie obraża. Chyba nadszedł czas aby was wszystkich czegoś nauczyć i uwolnić z kajdan ignorancji.

Dolph Ziggler: I w końcu może pokażemy fanom kto jest najlepszy z tej trójki, a kto okaże się pozerem?

Rampage Jackson: Tak mówicie, żebyśmy walczyli już teraz, więc na co czekacie?

Zaraz po tych słowach w ringu nawiązał się spory brawl. Ryback rzucił się na Sandowa, a Ziggler na Jacksona. Z początku wygrywali The Big Guy i The Ultimate Fighter, ale Dolph szybko odzyskał przewagę i lubiani szybka pozbyli się z ringu Rampage'a i Damiena. Ryback zaproponował uścisk dłoni na co Dolph przystał, a my wracamy na zaplecze.

Scott Dawson na zaplecsu ogląda galę w telewizorze. Po pewnej chwili podchodzi do niego Kevin Steen ze swoim pasem.

Scott Dawson: O, kogo moje oczy widzą. To sam NEW Hardcore Champion, The King of Hardcore, Kevin Steen. Gotowy na niedzielę?

Kevin Steen: Ja jestem gotowy każdego wieczoru aby powybijać ci wszystkie zęby.

Scott Dawson: Nie rozpędzaj się tak. Nasza walka dopiero w niedzielę. O tym chyba jeszcze pamiętasz. Opowiem ci pewną historię, aby ci uświadomić co cię czeka na Rat's Rush. Gdy się urodziłem, lekarze odrazu powiedzieli, że dziecko jest chore psychicznie. Po kilku latach badań doszli do wniosku, że cierpię na żadką i nieuleczalną chorobę zwaną schizofrenią. Zapewne wiesz co to jest, Kevin. W jednym ciele żyje dwóch, zupełnie innych ludzi. Jeden na szczęście jest u mnie normalny, drugi nie koniecznie. Już w początkowych latach szkolnych miałem przejawy agresji wobec rówieśników przez co byłem izolowany przez kolegów z klasy, ale oni nie wiedzieli, że tym jedynie napędzali moją chorobę. Stawałem się coraz gorszy, a oni mnie coraz bardziej gnębili, a było tak do piątej klasy podstawówki. Wtedy to pewnego dnia ukradli mi moje kanapki na śniadanie przygotowane przez moją kochaną mamusię i wtedy nastąpił we mnie przełom. Postanowiłem, że więcej nie dam sobą pomiatać nikomu. Wziąłem nożyczki do ręki i przystawiłem mu je do szyi. Miał szczęście, że oddał to co moje, bo historia inaczej by się skończyła. Od tamtej pory nikomu nie dałem wejść sobie na głowę. Rozumiesz teraz z czym się mierzysz?

Kevin Steen: To, że jesteś nienormalny nie ulega wątpliwości. Każdy to wie, jednak ja się ciebie nie boję. Widziałem w swoim życiu wiele dziwnych i brutalnych rzeczy. Wychowałem się w dzielnicy biedy, ale teraz odwróciłem swój los. Stałem się kimś i zacząłem spełniać swoje marzenia z dzieciństwa, a nim było zostać największym mistrzem Hardcore'u w historii. Spełniłem to i nie mam zamiaru nikomu tego pasa oddawać. Na Destroyer przegrałeś , bo wpadłeś w sidła zastawione przez ciebie, ale już w tą niedzielę pokonam ciebie niezaprzeczalnie, opuszczę pierwszy stalową klatkę i udowodnię, że zasłużyłem na to co osiągnęłem w życiu i nie pozwolę, że by żaden pierdolony świr mi to zabrał od tak sobie. Rozumiesz?

Scott Dawson: Właśnie to chciałem usłyszeć. Jesteś już gotowy na naszą walkę.

Panowie patrzą sobie głęboko w oczy, Scott śmieje się jak psychopata, a my wracamy do ringu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/jeffhardy2_by_dillhare.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/25/matt_hardy1_by_timinater94.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3808/Luke_Harper_Update_GD_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/3755/Erick_Rowan_3_GD.jpg

The Hardy Boys vs. The Wyatt Family /w Bray Wyatt

Tag Team Match

W ringu są Matt, który leży na macie i Erick, który go obija. Rowan robi zmianę z Luke'iem, a ten wyprowadza Discuss Clothesline dla starszego z braci Hardy. Harper przypina, a Jeff chce wejść i pomóc bratu, ale jego nogę przytrzymuje Bray, a sędzia odlicza...1...2...3.

Winners: The Wyatt Family by pinfall

Rodzina Wyatta szybko ucieka na zaplecze zostawiając braci w ringu. Jeff sprawdza czy wszystko dobrze z bratem, a po rampie do ringu wbiegają James Storm i Bobby Roode, którzy atakują Charyzmatycznego Enigmę. Zasypują gradem ciosów ulubieńca fanów i później biorą się za Matta. James wykonuje mu Closing Time, a It Factor dokłada od siebie Roode Bomb. Mistrzowie tag team stoją teraz z uniesionymi tytułami w górę prsy buczeniu fanów.

PROMO RAT'S RUSH

Publiczność wybuchła dosyć dużym aplauzem, ponieważ na arenie rozbrzmiało My time is now Johna Ceny i właśnie on pojawia się na arenie. W swoim stylu salutuje na rampie, a później wbiega do ringu i odbiera mikrofon.

John Cena: Trochę się zmieniłem, ale pozytywna reakcja na mnie cały czas jest, co mnie cieszy. Dzisiaj miała się odbyć konfrontacja pomiędzy mną, a NEW Global Championem Sethem Rollinsem, więc nie będe tak gadał sam, więc Seth, wychodź tu na ring.

John czekał kilka sekund na reakcję aż na hali nie rozbrzmiało The Cult of Personality i CM Punk pokazał się na rampie przy buczeniu fanów z mikrofonem w ręku. W swoim charakterystycznym stylu podąża do ringu i do niego wchodzi.

CM Punk: Wiem, że nie spodziewałeś się mnie, ale wyszedłem właśnie ja. Walczyliśmy ze sobą wiele razy. Każdy pamięta te wspaniałe pojedynki. Nie raz udawadniałem tobie, że jestem lepszy, ale nie przyszedłem tutaj aby ci udowodnić, że jestem lepszy. To jest niezaprzeczalne. Jestem po to by przedstawić wam zawodnika niepowtarzalnego, jedynego w swoim rodzaju, pogromcę wielkiego Johna Ceny, The Only Reala, NEW Hardcore Championa, Setha Rollinsa.

Na hali rozbrzmiewa theme song Setha Rollinsa i to właśnie NEW Global Champion pojawia się na rampie przy potężnym buczeniu fanów. Idzie przez rampę ignorując fanów aż wkońcu wchodzi do ringu z mikrofonem w ręku.

Seth Rollins: Nie powitaliście tak jak przystało NEW Global Championa, ale odpuszcze wam, bo wiem, że jesteście głupi i nie wiecie jak mnie macie powitać. Widocznie tak samo jak wy głupi jest John Cena wchodząc samemu ze mną i CM Punkiem do ringu. Przecież moglibyśmy go zniszczyć już teraz, ale nie zrobimy tego. Wiesz czemu? Bo na Rat's Rush więcej osób będzie patrzyło na twoją porażkę, a moje kolejne zwycięstwo. Twoje upokorzenie będzie większe niż kiedykolwiek. W sumie to zawsze o tym marzyłem w dzieciństwie, aby pooonać kogoś takiego jak ty Cena. Kogoś kto ma już wyrobione nazwisko, gwiazdy pokroju HBK'a Shawna Michaelsa, Rocka, Triple H'a czy też może ciebie, bo w ostatnich czasach swoim dorobkiem dogoniłeś moich największych idoli z dzieciństwa. Pewnie się dziwisz, że tak tobie schlebiam, ale nie można zapomnieć o jednej, ważnej rzeczy w tym wszystkim. Czasy swietności tych wielkich legend wrestlingu przeminęły i już nie wrócą tak samo jak twoje.

John Cena: Zamknij się, Seth. Teraz ja coś tobie powiem. W swojej jakże krótkiej karierze zdołałeś już zdobyć najważniejsze odznaczenia tak jak ten pas, który teraz trzymasz, ale nie możesz zapominać o jednym. Ten rok nie był dla mnie najlepszy. Miałem swoje wzloty i upadki, z czego więcej było tych drugich, ale cały czas jestem Johnem Ceną. Cały czas na swoim koncie mam tak wiele tytułów, a to sprawia, że cały czas jestem groźny i w każdej chwili mogę ciebie zaskoczyć moim słynnym Attitude Adjustment albo STF. Ostatnio przeszedłem lekką odmianę. Teraz walczę cały czas dla tych fanów, ale nie muszę koniecznie czysto, bo to przestało przynosić jakiekolwiek efekty. Do czego zmierzam, Seth? Na Rat's Rush dojdzie do prawdziwej wojny. Wojny, w której nie będe brał jeńców. Wytoczymy nasze najcięższe działa i obydwoje będziemy walczyli na śmierć i życie tylko po to, by opuścić Rat's Rush z NEW Global Championship z pasem na biodrach. Stanąć w światłach jako zwycięzca sprawia radość, ale o jeszcze większą przysparza fakt uśmiechów na ich ustach. To jest właśnie to, za co kocham wrestling. Właśnie dlatego tydzień w tydzień ciężko haruje na treningach i występuje przed wami zawsze na 110% i nie robię to po to, by ktoś taki jak ty, Seth, nie okazywał mi szacunku, rozumiesz?

Seth Rollins: Bardzo piękna wypowiedź, Cena. Poruszyłeś nią wszystkich tutaj obecnych na trybunach. Szkoda, że nie mnie. Spójrz na siebie, Cena. Kim ty jesteś? Kiedy patrzę na ciebie widzę zaledwie 37-letniego prawie już emeryta, który na siłę próbuje ciągnąć karierę na swojej reputacji, ale mu nie wychodzi. Co jeszcze oprócz tego? Jesteś tak zakłamany, że ciężko by było znaleźć większego kłamcę na całym świecie. To prawda. Najpierw okłamujesz tych ludzi, mówisz, że jesteś prawdziwy, a twoje motto to pracowitość, lojalność i szacunek. Większego steku bzdur nie słyszałem od dawna, ale ostatnio przeszedłeś samego siebie. Każdy fan na tej arenie mógł spostrzec się, że kłamiesz po tym jak się zmieniłeś w ostatnim czasie. Pracowitość, lojalność i szacunek zastąpiłeś twarością, nieustępliwością i odwagą, ale prawda jest inna. Prawda jest taka, że twoim mottem jest zakłamanie, obłuda i lekceważenie. Ktoś widocznie musi wam otworzyć oczy, bo nie potraficie przejrzeć jaki ten człowiek jest naprawdę. Ja to zrobię na Rat's Rush kiedy to cała kurtyna iluzji opadnie przez akt zniszczenia Johna Ceny jakiego znaliście. Po niedzielnej gali zostanie z niego jedynie słaby, bierny i lękliwy wrak człowieka, którym kiedyś był, a wszystko to będziecie zawdzięczać mi, Only Realowi, NEW Global Championowi, Sethowi Rollinsowi.

John Cena: No, no, no, Seth. Teraz ty się rozgadałeś. W gębie na pewno jesteś mocny, ale zobaczymy czy w ringu także, bo śmiem w to wątpić. Tymi ostatnimi słowami udało ci się wyprowadzić mnie z równowagi, przyznaję, to nie udaje się każdemu, ale to nic dobrego dla ciebie, wręcz przeciwnie, ponieważ starego i dobrego Johna Ceny już nie ma i nie będzie nigdy. Czasy się zmieniają, więc i ja musiałem się zmienić. Teraz zastaniesz nowego, odmienionego Johna Cenę, który nie cofnie się przed niczym, aby zdobyć to, co chce, czyli twój tytuł NEW Global Championship. Nowy John Cena przeprowadzi setki najróżniejszych tortur tylko po to, aby na koniec wykonać tobie Attitude Adjustment, założyć na koniec STF i pokazać tobie, że oddasz mi swój tytuł. Potem wstanę, wzniosę tytuł w górę i będe mógł z wielką dumą powiedzieć, że The Champ is Here! I jeszcze jedno. Prawie bym zapomniał. CM Punku, nie radziłbym ci się ładować w nie swoje sprawy w przyszłości, bo może się to dla ciebie źle skończyć. To jest sprawa tylko i wyłącznie między mną, a Sethem i każdy kto mi przeszkodzi, zapłaci za to bardzo wysoką cenę. Teraz jestem mocniejszy niż kiedykolwiek i zapewniam ciebie, że co by się nie działo, poradzę sobie z wami obydwoma udowadniając tym samym, że do końca kariery jeszcze mi bardzo daleko.

CM Punk: Słuchałem was tak fały czas i nadszedł czas, abym to ja coś powiedział. Wszyscy wiedzą, że zmierzycie się ze sobą o NEW Global Championship na Rat's Rush. Publiczność jest na pewno po twojej stronie, ale to nie ma najmniejszego znaczenia. Wiesz czemu? Podczas ostatecznego starcia oni ci nie pomogą. Mogą krzyczeć najgłośniej jak tylko mogą "Let's Go Cena", ale to i tak rozstrzygnie się między waszą dwójką. Tak się wypowiadacie o swoich szansach, o swoich mocnych i słabych stronach, ale zapomieliście o jednym. Seth tą walkę może wygrać, ale nie musi. On ma jeszcze przed sobą wiele lat kariery i na pewno jeszcze w swoim czasie zdobędzie ten tytuł, bo jest cholernie utalentowany. Pomyśl o tobie, Cena. Co będzie jeśli przegrasz tą walkę? Co będzie jeśli nie dasz rady na Rat's Rush? Czy będziesz w stanie jeszcze się podnieść z kolan i znowu wejść na sam szczyt? Uważaj Cena, bo to może być twoja ostatnia szansa. Nie jesteś już młody i jedna porażka może przekreślić całą twoją karierę. Wszystko to co zdobyłeś przez te dwanaście długich lat z wrestlingiem stanie się nie ważne, ponieważ jedna, znacząca porażka może przyćmić wszystkie ważne zwycięstwa.

Tym widokiem kończymy ostatni epizod Xdown przed Rat's Rush

Skoro mamy oficjalnie dodane ostatnie Xdown przed galą PPV to nadszedł czas na typera. Tym razem również przwidziana jest nagroda, a swoje typy można oddawać do następnej niedzieli. Za poprawne wytypowanie zwycięzcy Rat's Rush Matchu są 3 punkty, natomiast pozostałe punktowane są po jednym. Zwycięży ten kto będzie miał największą sumę punktów. Macie kartę:

RAT'S RUSH

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian18_cutout_by_Crank.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2533/Conor_OBrian_3_Jess07Feb2013.jpg

Christian /w Sami Zayn vs. Connor O'Brian

Normal Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm2_cutout_by_Crank.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/lmcutout.png http://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/jeffhardy2_by_dillhare.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/25/matt_hardy1_by_timinater94.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3808/Luke_Harper_Update_GD_2.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3755/Erick_Rowan_3_GD.jpg

The Beer Money © vs. The Hardy Boys vs. The Wyatt Family /w Bray Wyatt

Triple Treat Tag Team Match for NEW Tag Team Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1064/3563_Kevin_Steen.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/4333/3643_Scott_Dawson.jpg

Kevin Steen © vs. Scott Dawson

Steel Cage Match for NEW Hardcore Championship

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/seth_rollins_4.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_59.jpg

Seth Rollins © /w CM Punk vs. John Cena

Normal Match for NEW Global Championship

20-Man Rat's Rush Match

Edytowane przez Yarexon

Czas skomentować twój ostatni odcinek żeby dać ci kopa do pisania :grin:

Jakby co to sorry, ale ostatnie odcinki szybko czytałem żeby zobaczyć jak się rozwinie sytuacje między Sethem i Ceną bo interesuje mnie ten feud, ale od początku. Sami przegrywa walkę z Hunico, który chyva ma słabą pozycję, ciekawe jak się to rozwinie. Bardzo fajny wywiad z którego sie zrobił segment. Connor i Christian już trochę ze sobą konflktują i na Rat's Rush to się raczej skończy. Następnie czas na pojedynek Cary i Kiddem i Sin wygrywa więc jedziemy dalej. Storm i Roode w segmencie. Widzę że dywizja Tag Team jest u ciebie mocna to oczywiście ewidentny plus. Sanada walczy z Mahalem i go pokonuje rehabilitując się za porażkę z Punkiem w zeszłym tygodniu. Bardzo porządny wywiad z Sethem i odrazu widać że nie zadnym cip heelem (ale napewno nie jest monster-heelem). Dobry heel z Setha i czekamy na więcej jego wypowiedzi. Następnie czekamy nas dwa dobre, ale nic więcej segmenty. Z pierwszego segmentu wynikł brawl z drrugiego nie koniecznie. Jednak bardzo czekam na walkę Kevina ze Scottem. Czas na main event The Hardy Boys kontra The Wyatt Family i wynik tej walki pokazuje że w lepszej sytuacji są obecnie ludzia Braya i ta walka będzie trudna do wytypowania. Jednak ostatni na nogach stali mistrzowie, ale czy tak będzie na ppv. Czas na najlepszy punkt gali czyli konfrontacje Setha i Punka z Ceną. Punk obecnie jest takim menadzerem Setha, ale przy mikrofonie najlepiej się wypowiedział, ale pozostała dwójka nie została w tyle. Ciekawe co zrobi Cena gdy przegra, ale podobało mi się to jak cała gala i napewno bedę czytał twój projekt. Czas na typy:

Christian /w Sami Zayn vs. Connor O'Brian - Normal Match

Ich feud trwa już prawie od początku i powinien się zakończyć właśnie na tej gali. Wynik jest trudny do wytypowania, ale postawię że Christian przegra przez Samiego i zaczną feud

The Beer Money © vs. The Hardy Boys vs. The Wyatt Family /w Bray Wyatt - Triple Treat Tag Team Match for NEW Tag Team Championship

Tutaj wynik jest także trudny do wytypowania, pomiędzy Wyatt Family a Stormem i Roodem bo nie wierze w zwycięstwo Hardy Boys. Po kancie będziemy mieli nowych mistrzów, ale Beer Money niedługo odrzyskają pasy.

Kevin Steen © vs. Scott Dawson - Steel Cage Match for NEW Hardcore Championship

Ich feud jest ciekawy, ale opiera się o backstage, ale to jest ciekawe. Steen obroni pas, ale mimo iż feud trochę trwa to nie będzie ich ostatnia walka

Seth Rollins © /w CM Punk vs. John Cena - Normal Match for NEW Global Championship

Akurat tutaj jestem prawie pewny kto wygra. Rollins obroni pas, kantem czy nie, ale obroni pas. Może Punk znowu pomoże, ale sądze że na Rat's Rush Seth wygra czysto i prędko pasa nie odda. Zobacze co dalej będzie z Ceną

20-Man Rat's Rush Match - CM Punk (ostatni wyeliminowany John Cena)

Najtrudniejsza walka do typowania, ale 3 punkty do nie byle co. Nie wiem, ale coś mi podpowiada że ten match zostanie wygrany przez...CM Punka. Wygra on a później ruszy na Setha żeby podpromować go jako mistrza, bo sądze że Seth wygra że zwycięzca tego starcia

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

Pozwól że komentarzem odniosę się tylko do ostatniego odcinka ;)

Pierwsze co rzuca się w oczy to walki. Sam często mówiłem, że na tygodniówkach nie zwracam uwagi na walki, i zdanie podtrzymuję. Oby tylko na Rat's Rush były dłuższe ;)

Segmenty na dobrym poziome, tylko trochę dziwnie czytało mi się ten fragment o Izraelitach :D Każdy segment ma odpowiednią długość i co najważniejsze jakość.

Kolejną sprawą są zawodnicy i feudy. Z racji że prowadzisz swoją własną federację, wymieszałeś zawodników z różnych federacji, co otwiera wiele możliwości w tworzeniu storylineów.

Co do typera. Podam wyniki, ale uprzedzam, że są one tylko na podstawie ostatniego odcinka, nie wiem też kto weźmie udział w RR, więc nawet nie wiem czy osoba którą wytypuje weźmie w niej udział ;)

Connor O'Brian

Wyatt Family

Kevin Steen

John Cena

no i RR, niech będzie Chris Jericho, a co mi tam :D

Powodzenia w dalszym pisaniu ;)

• 2 tygodnie później...

Rat's Rush 19.10.2014r. Burlington, VT

Noc, podczas której tworzą się bohaterowie.

Każdy dostanie drugą szansę.

Wszystkie pasy mistrzowskie będą na szali.

Dwudziestu zawodników stanie przed życiową szansą.

Nie będzie żadnych sojuszy.

Tylko jeden ją wywalczy.

Rozpoczynamy drogę do Total Eclipse.

NEW przedstawia Rat's Rush.

Na arenie rozpoczyna się pokaz fajerwerków. Kamera ukazuje nam każdego z fanów NEW, a potem przenosi się do stołu komentatorskiego, przy którym zasiedli tradycyjnie Michael Cole i Taz.

Michael Cole: Na Rat's Rush witają państwa...

Taz:...Taz...

Michael Cole:...i Michael Cole. Dzisiaj czeka nas wieczór pełen emocji. Zobaczymy wiele wspaniałych pojedynków, a rozpoczniemy starciem Christiana z Connorem O'Brianem. Przekonamy się czy Capitan Charisma da radę zrewanżować się Demonowi.

Taz: Następnie The Hardy Boys staną ponownie do walki o NEW Tag Team Championship z The Beer Money z tą różnicą, że tym razem w tym pojedynku wezmą udział jeszcze Luke Harper i Erick Rowan.

Michael Cole: Zgadza się, a im dalej, tym mamy ciekawsze pojedynki. Następne będzie starcie Kevina Steena z Scottem Dawsonem o NEW Hardcore Championship i na dodatek w Steel Cage Matchu. To będzie dopiero wojna.

Taz: Później będzie walka, która mnie osobiście najbardziej interesuje. Seth Rollins stanie do obrony NEW Global Championship w walce z Johnem Ceną. Czy tym razem również pomoże mu CM Punk? Przekonamy się o tym już za kilka godzin.

Michael Cole: I tym sposobem dojdziemy do walki wieczoru, czyli 20-osobowy Rat's Rush Match. Zwycięzca zmierzy się w walce wieczoru Total Eclipse I z NEW Global Championem o jego pas, a wystąpią w niej tacy zawodnicy jak Dolph Ziggler czy Rampage Jackson.

Taz: Nie czekajmy dłużej. Zaczynajmy, bo sam nie mogę się doczekać.

Na arenie rozbrzmiało "Just Close Your Eyes" i na rampie pojawił się Christian w towarzystwie Sami'ego Zayna. Zostali pozytywnie przyjęci przez fanów. Zaczęli iść rampą powoli przybijając piątki Christian z lewej, Sami z prawej aż w końcu doszli do kwadratowego pierścienia. Capitan Charisma wszedł do ringu po schodach, przywitał się na każdym z narożników ze swoimi fanami, a Zayn obkrążył ring, przybił piątki z każdym z fanów i stanął w narożniku swojego przyjaciela z Kanady. Na hali zgasły światła i pojawiło się sporo dymu. Po kilku sekundach we mgle można było zobaczyć potężną sylwetkę w płaszczu, która należała do Connora O'Briana. Na arenie panuje cisza, słychać jedynie theme song i The Demon zmierza spokojnym krokiem do ringu. Powoli wchodzi do ringu i tauntuje do fanów w swoim stylu. Connor zdejmuje płaszcz i obydwaj są gotowi do walki.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian18_cutout_by_Crank.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2533/Conor_OBrian_3_Jess07Feb2013.jpg

Christian /w Sami Zayn vs. Connor O'Brian

Normal Match

Christian trzyma rywala w Headlocku na macie. Connor zaczyna powoli wstawać, po czym wyprowadza kilka łokci gdy już jest na nogach, odbija się od lin i powala rywala Shoulder Blockiem. The Demon dalej się rozpędza, a Kanadyjczyk wykonuje Leapfrog. O'Brian nabiega ponownie na rywala i inkasuje Drop Kick. Capitan Charisma podnosi rywala i wykonuje mu Snap Suplex i przypina...1...2...2 count. Christian pomaga wstać rywalowi, ale obrywa Big Bootem z zaskoczenia. Następnie Connor dokłada Running Leg Drop. The Demon podnosi rywala i chce wyrzucić go z ringu, ale Kanadyjczyk kontruje i to O'Brian ląduje na macie otaczającej ring. Capitan Charisma podchodzi do lin i wykonuje Springboard Crossbody lądując na Demonie co fani nagrodzili gromkim cheerem. Kanadyjczyk podnosi rywala i wbija jego głowę kilkukrotnie w barierki otaczające ring, a później chce wbić rywala w stalowy słupek w narożniku, ale The Demon kontruje i to Christian uderza głową w stalowy narożnik. Connor podnosi rywala i wrzuca go do ringu. Amerykanin teraz Irish Whipuje rywala w narożnik i przechodzi do próby Corner Clothesline'u, ale nieudanej, bo trafia na łokieć rywala. Capitan Charisma pospiesznie wchodzi na narożnik i szykuje się do skoku, a następnie wykonuje Diving Crossbody z przypięciem...1...2...3? Nie. Christian pomaga wstać rywalowi, ale inkasuje Gut Kick i Fallaway Slam z zaskoczenia, a The Demon zakłada rywalowi Regal Stretch. Kanadyjczyk długo walczy z bólem aż w końcu zaczął wyprowadzać ciosy na korpus rywala w wyniku czego Connor puścił uchwyt, ale odrazu zasypał rywala gradem kopnięć. Następnie stanął nad rywalem i zaczął tauntować przy buczeniu fanów. Demon zeskoczył z narożnika i chciał ruszyć do ataku, ale rywal skontrował School Boyem...1...2...break. Obydwoje szybko się podnoszą, O'Brian chce wykonać Clothesline, ale Capitan Charisma robi unik i wykonuje Reverse DDT i odrazu przypina...1...2...only 2 count. Christian kłóci się z sędzią, ale on jest nieubłagany i Kanadyjczyk szybko odpuszcza kłótnię. Podnosi się i chce wrzucić rywala w narożnik, ale rywal kontruje i to Capitan Charisma wpada w narożnik i inkasuje Corner Clotesline. Następnie O'Brian Irish Whipuje rywala w narożnik na przeciwko i inkasuje kolejny Corner Clothesline. The Demon skacze na rywala Elbow Dropem, a potem dokłada swoją charakterystyczną serię Headlock Takedownów. Następnie podnosi się i Irish Whipuje wstającego Christiana na liny, a ten wykonuje Spear i przypina...1...2...kickout. Kanadyjczyk wstaje i klaszcze w ręce sygnalizując, że chce wykonać swoją akcję kończącą. Gdy O'Brian jest już na nogach, Capitan Charisma przechodzi do próby Kill Switcha, ale nieudanej, bo Connor odpycha go na liny i kontruje Big Bootem. Demon teraz wydaje okrzyk na całą arenę i następnie wykonuje na wstającym rywalu dewastujący Full Nelson Slam i pinuje...1...2...3.

Winner: Connor O'Brian by pinfall

Światła na arenie gasną, pada jedynie światło na ring, a w nim widzimy tauntującego O'Briana co fanom wyraźnie się nie podoba.

Po tym dniu nic już nie będzie takie samo. Wszystko się obróci o 180 stopni. Nadejdzie coś czego nikt się nie spodziewa. Nikt nie jest w stanie temu zapobiec. To jest nieuniknione. 19 października 2014r. Rewolucja nadchodzi.

Na arenie rozbrzmiał theme song The Hardy Boys i wspomniani bracia pojawiają się na rampie. Publiczność przywitała ich dużym cheerem. Jeff i Matt idą w dół rampy lrzybijając po drodze piątki z fanami, a potem wchodzą po schodach do ringu i jeszcze pozują na narożnikach dla swoich fanów. Na hali zgasły światła i przy lampie naftowej pojawia się Rodzina Wyatta w komplecie. Erick niesie z tyłu bujany fotel. Cała trójka nie zważa na mieszaną reakcje fanów na ich pojawienie się. Bray siada na fotelu, gasi lampę, a gdy zapaliło się światło, Rowan i Harper byli już w ringu. Fani zareagowali teraz dużym heatem, bo rozbrzmiała muzyka The Beer Money i mistrzowie tag team pojawiają się na rampie. Idą pewni siebie w dół rampy i wchodzą po schodach do ringu. James i Bobby jeszcze wchodzą na narożniki i unoszą swoje pasy w górę, a później oddają je arbitrowi.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/114/lmcutout.png http://psd-dreams.de/data/thumbnails/123/James_Storm2_cutout_by_Crank.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/62/jeffhardy2_by_dillhare.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/25/matt_hardy1_by_timinater94.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3808/Luke_Harper_Update_GD_2.jpg http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3755/Erick_Rowan_3_GD.jpg

NEW Tag Team Champions The Beer Money vs. The Hardy Boys vs. The Wyatt Family /w Bray Wyatt

Triple Treat Tag Team Match for NEW Tag Team Championship

W ringu są Bobby i Jeff. Roode pomaga wstać rywalowi i wykonuje Suplex, ale Hardy spada za nim na nogi, wykonuje Back Suplex i następnie robi zmianę z Harperem. Luke wchodzi do kwadratowego pierścienia i pierwsze co robi to zasypuje rywala potężnymi kopnięciami na korpus i później wydaje okrzyk co publiczność nagradza buczeniem. Harper podnosi rywala i wykonuje mu Body Slam, a później robi zmianę z Erickiem. Luke wynosi swojego patrnera drużynowego i ciska nim Suplexem na Roode'a, a Rowan przypina...1...2...kickout. Erick pomaga wstać rywalowi, ale w zamian inkasuje Jawbreaker i na koniec Big Boot. Obaj leżą czołgają się do swoich narożników. Po kilku sekundach opóźnienia Bobby i Erick robią zmiany ze swoimi partnerami drużynowymi. Luke odrazu biegnie na Cowboy'a, ale on robi unik i wykonuje Back Body Drop, a później wchodzi na narożnik, tauntuje przy buczeniu fanów i dokłada Diving Double Axe Handle i odrazu przypina...1...2...Rowan ratuje swojego kolegę. Storm robi zmianę z Mattem Hardy i wykonują drużynowo Suplex na Harperze. Później Matt odbija się od lin i wjeżdża w rywala niskim Drop Kickiem. Starszy z braci Hardy daje wstać rywalowi, a ten biegnie z atakiem na niego, ale on pociąga linę w dół i Luke ląduje na macie otaczającej ring. Następnie robi zmianę z Jeffem, a ten skacze na rywala Springboard Crossbody. Później Charyzmatyczny Enigma wchodzi na apron, tauntuje do fanów przy ich aprobacie i skacze Flying Clotheslinem na rywala za co zbiera bardzo pozytywną reakcję. Jeff podnosi rywala i Irish Whipuje go w stalowe schody, ale Luke kontruje i to The Charismatic Enigma boleśnie uderza w schody. Harper podnosi rywala i kilkukrotnie uderza głową rywala o barierki oddzielające fanów. Następnie podnosi Hardy'ego, wrzuca go do ringu i przypina...1...2...break. Harper robi zmianę z Roodem. Bobby wchodzi do ringu i odrazu wymierza rywalowi Knee Drop. Później podnosi przeciwnika, Irish Whipuje go w narożnik i robi zmianę z Jamesem, ale jeszcze dokładają podwójny Gut Buster. James podnosi rywala i ciska go w narożnik, ale Jeff wykonuje z zaskoczenia Whisper in the Wind i robi zmianę z bratem. Matt wchodzi do ringu. Storm odrazu atakuje go Clotheslinem, ale Hardy robi unik i wykonuje Side Effect i przypina...1...2...Roode przerywa pin. Matt wstaje i próbuje wykonać It Factorowi Twist of Fate, ale ten go odpycha i wykonuje Spinebuster i pinuje, ale sędzia nie liczy, bo teraz nie jego kolej. Bobby dyskutuje z sędzią, a z zaskoczenia inkasuje Twist of Fate od Jeffa. Zaraz za nim do ringu wchodzi Rowan i wykonuje Discuss Clothesline na Charyzmatycznym Enigmie. Później Erick tauntuje, ale dostaje Last Call Superkick z zaskoczenia od Cowboy'a. James chce już spinować Rowana, ale do ringu wpada Luke i wykonuje mu Discuss Clothesline. Teraz Matt chce wejść do ringu, ale jego nogę przytrzymuje Bray Wyatt, a jakby tego było mało, inkasuje Big Boot od Harpera, który teraz tauntuje w ringu przy buczeniu fanów, ale do ringu wpada Bobby Roode i wykonuje mu Roode Bomb...1...2...do ringu wszedł Wyatt, więc Roode się podniósł. Panowie patrzą sobie głęboko w oczy, a następnie The Eater of Worlds wykonuje Gut Kick i łapie rywala pod Sister Abigail. Mamy pocałunek w czoło, ale Bray dostaje butelką piwa w tył głowy od Storma. Bobby wydostaje się i wykonuje Roode Bomb Wyattem na Luke'a i przypina Harpera...1...2...3.

Winners & still NEW Tag Team Champions: The Beer Money by pinfall

The Beer Money świętuje zwycięstwo z pasami uniesionymi w górę przy dużym buczeniu fanów, ale oni się tym nie przejmują, a my przenosimy się na zaplecze.

Renee Young: Panie i panowie, powitajcie mojego gościa. Oto NEW Global Champion, Seth Rollins. Seth, jak się czujesz przed walką z Johnem Ceną?

Seth Rollins: Przede mną najważniejsza walka w całej mojej karierze. Nie ze względu na poziom rywala, ale ze względu na rangę tego pojedynku. Pierwszy raz stanę w obronie tego tytułu. To dla mnie wielkie wydarzenie, bo znaczy dla mnie bardzo dużo. Pokazuje, że każdy może osiągnąć sukces i nie mam czego się obawiać. Jestem tak przygotowany, że nie ma szans, abym przegrał. Możecie uważać, że jestem za bardzo pewny siebie, ale na Destroyer było to samo. Nikt nie wierzył w moje zwycięstwo, wszyscy obstawiali, że to Cena wygra, ale ja dokonałem czegoś niemożliwego, przerwałem lata dobrobytu Ceny i to ja stoje dzisiaj przed wami jako pierwszy mistrz w historii NEW. Potrzebujecie jeszcze więcej dowodów, aby uwierzyć, że zasłużyłem na ten pas? Jestem lepszy niż ktokolwiek inny w historii tego biznesu. Zobaczycie to dzisiaj i potem już nikt nie będzie mówił, że Seth Rollins nie zasłużył na ten tytuł.

Renee Young: Masz jakiś plan na ten pojedynek?

Seth Rollins: Planować muszą ci, co są słabi i nie umieją walczyć na maksimum możliwości przez całą walkę. Ja zaliczam się do tych lepszych. Jak już mówiłem, jestem od Ceny lepszy na każdej płaszczyźnie. Jestem szybszy, zwinniejszy, silniejszy i co najważniejsze, młodszy. Cena młody już nie jest. Jego fani dalej go wspierają, ale nawet oni wiedzą, że to nie jest ten sam John Cena co sprzed kilku lat. Starzejesz się i nic na to nie poradzisz, a to może być twoja ostatnia szansa w karierze. Nie jesteś już młody. Pomyśl co się stanie jak przegrasz. Czy dostaniesz drugą szansę? Czy podołasz wyzwaniu? Czy będziesz w stanie odbić się od dna i sięgnąć jeszcze raz po najwyższe laury? I najważniesze czy ostatnie porażki nie przyćmią twojej wielkiej kariery? Ja osobiście szczerze w to wątpie, a co do moich planów na walkę to mogę wam powiedzieć tylko tyle, że zawsze mam asa w rękawie.

Renee Young: Masz coś do powiedzenia Johnowi Cenie?

Seth Rollins: Cena, obaj dobrze wiemy jak to się skończy. Wykonam na tobie Blackout, sędzia spokojnie odliczy ciebie do trzech, a później stanę nad tobą z NEW Global Championship uniesionym ponad głowę.

Seth odchodzi z pasem, a my wracamy do ringu.

Na titantronie ukazało się odliczanie 10...9...8...7...6...5...4...3...2...1...The Revolution is coming. Na arenie rozbrzmiał nikomu nie znany theme song, a po paru sekundach na rampie pojawił się Dean Ambrose przywitany dużym popem. Zmierza szybkim krokiem w stronę ringu po drodze przybijając piątki z fanami. Następnie wchodzi do ringu i tauntuje na każdym z narożników za co zbiera pozytywną reakcję, a później odbiera mikrofon od technicznych.

Dean Ambrose: Pewnie nie spodziewaliście się mnie tutaj. Przecież projekt o nazwie Battlefield został bezpowrotnie usunięty. To jest taka mała niespodzianka od Mr. Perfecta i mnie. Jestem drugą osobą, która ocalała z rosteru Battlefield i została przeniesiona na Xdown. Nieźle, co? Ale to dopiero początek emocji. Zabawa będzie się rozkręcała z biegiem czasu. Przecież jestem Unstopable. Znacie mnie bardzo dobrze. Przed niczym się nie zatrzymam. Niektórzy nazywają mnie świrem. Krzesła, stoły, drabiny. Te wszystkie rzeczy mnie nakręcają do coraz lepszych walk, a gdy mi się zajdzie za skóre to lepiej unikać bezpośredniej konfrontacji ze mną. Przekonało się o tym na własnej skórze wielu zawodników, ale teraz nadszedł czas na to, czego w zawodowych zapasach jeszcze nigdy nie było. Nigdy tego wcześniej nie widzieliście. Nadszedł czas na Rewolucję, która zawitała do NEW. Tak, dobrze słyszycie. Dean Ambrose, świr, którego co tydzień dopingujecie, zamierza stanąć na czele Rewolucji, a jej głosem będziecie wy. Fani NEW. Ja będę tylko narzędziem w waszych rękach. Jeśli będziecie chcieli, abym wypłacił komuś serię uderzeń krzesłami, zrobię to. Jeśli będziecie chcieli, abym połamał stół, zrobię to. Przez te wszystkie lata ciężkiej pracy to wy budowaliście moją postać. Czasem staliście za mną, czasem przeciwko mnie, ale jedno pozostanie niezmienne do końca świata. Ten sport istnieje tylko i wyłącznie dzięki wam. Właśnie dlatego nadszedł czas, abyście to wy dostali głos. Będziemy jednością. Będziemy pokolei eliminować naszych wrogów aż w końcu nie stanie nam nikt na drodze. Może to się prezesowi podobać lub nie, szczerze mówiąc mało to mnie obchodzi. Możliwe, że niedługo już zakończe mój pobyt w NEW, ale jedno mogę wam obiecać. Niezależnie od tego co się stanie zawsze będziemy mieli głos. Rewolucja zaczyna się już dzisiaj i tego nie zatrzymasz, bo przyspiesza w takim tempie, że nim się obejrzysz, już będzie przy tobie.

Ambrose zostawia mikrofon i opuszcza arenę.

Renee Young: Panie i panowie, powitajcie mojego kolejnego gościa. Oto pretendent do NEW Global Championship, John Cena. John, jak się czujesz przed dzisiejszą walką?

John Cena: Jestem przygotowany na nią jak nigdy wcześniej. Dużo czasu ostanio spędziłem na treningach i to przyniosło owocne efekty. Dawno nie czułem się tak dobrze jak teraz. Seth może już się obawiać, ponieważ tym razem nie odpuszczę tak łatwo jak ostatnio, bo to może być moja ostatnia szansa na zdobycie jakiegoś ważnego osiągnięcia. Od teraz będę walczył tak, jakbym bronił wszystkich moich wartości w każdej walce. Każdy zdobyty przeze mnie tytuł może stracić na wartości jeśli tym razem nie wygram, a wiem, że jestem w stanie jeszcze coś zdziałać na światowej scenie wrestlingu. Udowodnię wam to na Rat's Rush. Wtedy uwierzycie, że to nie tylko przechwałki byłej legendy.

Renee Young: Nie obawiasz się interwencji CM Punka?

John Cena: Punk jest bardzo inteligentnym człowiekiem. Na pewno przekalkuluje wszystkie za i przeciw zanim coś zrobi i podejmie właściwą decyzję. Najlepiej byłoby dla niego nie mieszać się w sprawy w moje i Setha, bo później tego pożałuje, bo ja mu nie odpuszczę. Jeśli mi zabierze moją szansę to będę go ścigał dopóki go nie dorwę. Taki jest właśnie nowy, lepszy John Cena. W swojej karierze z CM Punkiem mierzyłem się wiele razy, ale niech on ma na uwadze, że teraz jestem innym człowiekiem. Już nie jestem bohaterem małych dzieci zawsze postępującym według zasad pracowitości, lojalności i szacunku. Te czasy odeszły i już nigdy nie wrócą. Teraz przystosowałem się do środowiska i stałem się tak samo bezwzględny w drodze po cel jak każdy inny zawodnik w szatni NEW. Nie cofnę się przed niczym. Dlatego uważam, że teraz pokonam Setha.

Renee Young: Dwa zdania do Setha?

John Cena: Seth, nie interesuje mnie to jak ty się przechwalasz jaki ty dobry jesteś. Dzisiaj nikt ci nie pomoże. Wejdziemy do ringu we dwóch i tylko jeden z nas wyjdzie z niego zwycięsko z NEW Global Championship i to będę ja.

John opuszcza miejsce do wywiadów, a my przenosimy się do ringu.

Na hali jest już opuszczona klatka co oznacza, że czas na walkę dywizji hardcore. Rozbrzmiał theme song Scotta Dawsona i właśnie ten zawodnik pojawia się na rampie przy buczeniu fanów. Zmierza do ringu powolnym krokiem nie zwracając na nic uwagi. Następnie wchodzi do ringu przedtem slrawdzając wytrzymałość klatki, tauntuje na szczycie klatki przez co wzmaga się heat na niego i rozpoczyna rozgrzewkę przed walką. Publiczność szybko zmieniła reakcję, ponieważ na arenie rozbrzmiała muzyka Kevina i to właśnie NEW Hardcore Champion pojawia się na rampie z pasem na ramieniu. Idzie w dół rampy przybijając piątki z fanami, a później wchodzi po schodach do ringu, tauntuje na każdym z narożników i oddaje pas sędziemu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1064/3563_Kevin_Steen.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/4333/3643_Scott_Dawson.jpg

NEW Hardcore Champion Kevin Steen vs. Scott Dawson

Steel Cage Match for NEW Hardcore Championship

Scott trzyma rywala w Headlocku na macie. Kevin zaczyna powoli wstawać niesiony dopingiem fanów i wyprowadza kilka łokci na korpus przeciwnika i jest zmuszony puścić uchwyt. Król Hardcore'u odbija się od lin i wykonuje Clothesline. Później podnosi rywala i Irish Whipuje go w narożnik, a następnie rozpędza się i wykonuje Corner Splash, a jeszcze później dokłada Cannon Ball. Steen podnosi oponenta i chce wbić go w siatkę klatki, ale ten zatrzymuje się przy linach w ostatniej chwili. Mistrz pędzi na pretendenta, ale ten schodzi mu z drogi i to The King of Hardcore wpada w ścianę klatki. Dawson podchodzi do rywala i dwókrotnie wbija go głową w ścianę klatki. Pretendent tauntuje na linach przy buczeniu fanów, a następnie próbuje wydostać się z klatki, ale Kevin zatrzymuje go gdy jest już na trzeciej linie. Wchodzi na jego wysokość i rozpoczyna się wymiana cios za cios. Wymiana trwała by dłużej gdyby Scott nie wyprowadził Big Boota, w którego wyniku Steen spada przyrodzeniem na trzecią linę, ale NEW Hardcore Champion nie pozostaje mu dlużny i pociąga rywala za nogę również sadzając go genitaliami na trzeciej linie. Obydwoje spadają na matę i zaczynają powoli wstawać, a na nogach są mniej więcej w tym samym momencie i ponownie rozpoczyna się wymiana cios za cios, którą wygrywa Steen. Mistrz odbija się od lin i próbuje wykonać Clothesline, ale oponent robi unik i kontruje Reverse DDT. Następnie Scott wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Double Axe Handle przeciwnikowi, który już wstał. Potem podnosi oponenta, wynosi go pod Powerbomb i wbija go potężnie w ścianę klatki. Dawson jeszcze tauntuje do fanów za co zbiera buczenie i zasypuje przeciwnika gradem kopnięć, po których zbiera się do ucieczki przez drzwi klatki. Sędzia otwiera je, a pretendent pewny zwycięstwa zmierza powoli do wyjścia i gdy jest już między linami, w ostatniej chwili łapie go za nogę Steen. Długo siłuje się z oponentem, ale ostatecznie wciąga za nogę rywala do ringu. Kevin podnosi przeciwnika i wbija go głową w klatkę, ale nie. Dawson kontruje i to Kevin przyłożył głową w klatkę, a pretendent szybko zaczął opuszczać klatkę górą. Już jest na szczycie, ale w ostatniej chwili łapie go Steen i wciąga na wewnętrzną stronę klatki. Rozpoczęła się wymiana cios za cios dopóki mistrz nie wbił rywala dwukrotnie głową w klatkę i pretendent spada na matę. NEW Hardcore Champion wchodzi na sam szczyt klatki, ale nie ucieka tylko skacze Diving Crossbody ze szczytu klatki na stojącego w ringu rywala. Oboje powoli wstają i to Steen jest pierwszy na nogach. Pakuje głowę rywala między nogi i przechodzi do próby Package Piledriver, ale Scott się zapiera i wykonuje Back Body Drop w ścianę klatki. Pretendent tauntuje przy buczeniu fanów i wykonuje Spear, ale nie trafia. Uderza głową w klatkę i w wyniku tego pojawia się krew na głowie pretendenta, ale Scott nic sobie z tego nie robił. Pretendent dotyka ręką głowy, zauważa krew i ją oblizuje śmiejąc się przy tym niczym szaleniec, a fani patrzą na to z zaskoczeniem. Scott odbija się od lin i wykonuje Running Neckbreaker, ale Steen kontruje, wynosi rywala na barki i wykonuje F-Qink, jednak Królowi Hardcore'u to jest jeszcze mało i dokłada Package Piledriver, tym razem udany. Mistrz karze sędziemu otworzyć drzwi klatki i z wielkim spokojem opuszcza klatkę.

Winner & still NEW Hardcore Champion: Kevin Steen

PROMO COURTLY VICTORY

Na arenie rozbrzmiewa My time is now i na rampie pojawia się pretendent do NEW Global Championship, John Cena, który został przyjęty pozytywnie przez publiczność. Salutuje na rampie, a następnie wbiega do ringu i tauntuje na narożnikach rzucając koszulkę w publiczność. Teraz na hali rozbrzmiał theme mistrza NEW Global i to właśnie on pojawia się na rampie w towarzystwie CM Punka co fani kwitują wielkim buczeniem. Panowie podają sobie ręce w geście współpracy i ruszają w dół rampy nie przejmując się fanami. Seth wchodzi do ringu, a Punk zostaje poza nim. Rollins wchodzi na każdy z narożników i unosi swój tytuł w górę aby przypomnieć kto jest mistrzem, a następnie przekazuje go sędziemu.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1005/seth_rollins_4.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/64/john_cena_59.jpg

NEW Global Champion Seth Rollins /w CM Punk vs. John Cena

Normal Match for NEW Global Championship

Rollins wykonuje Irish Whip w narożnik i próbuje wykonać Corner Splash, ale nie trafia. Cena wynosi przeciwnika pod Superplex, zadaje kilka ciosów na tułów i wykonuje tą bardzo ryzykowną akcję. Pretendent powolidoczołguje się do oponenta i przypina go...1...2...kickout. John podnosi swojego rywala i wykonuje mu Suplex i zakłada Headlock. Seth męczy się w bólu, ale powoli wstaje. Gdy już jest na nogach, wyprowadza kilka łokci na tułów rywala, odbija się od lin, ale Cena zatrzymuje go Shoulder Blockiem. Teraz to ulubieniec fanów odbija się od lin, a Rollins kładzie mu się pod nogi, ale rywal przeskakuje. John ponownie odbija się od lin, a przeciwnik tym razem nad nim przeskakuje i później wykonuje Drop Kick i od razu przypina...1...2...kickout. Seth pomaga wstać oponentowi i Irish Whipuje go w narożnik. Mistrz tauntuje jeszcze trochę zbierając spory haet na siebie, a potem wykonuje Corner Splash, ale trafia na łokieć. Następnie Cena chce pozbyć się z ringu rywala, ale ten ląduje na apronie. Pretendent podchodzi i chce mu wymierzyć Clothesline aby spadł na matę otaczającą ring, ale Only Real robi unik i to John tam ląduje. Seth wchodzi do ringu, nabiera rozbiegu i wykonuje Suicide Dive prosto na rywala. Rollins podnosi przeciwnika i kilkukrotnie wbija go głową w barierki oddzielające fanów, a następnie Irish Whipuje Cenę w stalowe schody, ale on kontruje i to NEW Global Champion z hukiem ląduje na nich. Pretendent podnosi oponenta, wynosi go na barki i chce mu wymierzyć jakąś akcję, ale podchodzi CM Punk i zaczyna się kłótnia między oboma panami. Cena zrzucił Setha z barków i podszedł do Punka nie zwracając uwagi na właściwego przeciwnika. John po pewnym czasie kończy kłótnie i się odwraca, ale inkasuje Clothesline. Mistrz podnosi pretendenta i wrzuca go do ringu gdy sędzia doliczył do ośmiu, a sam wchodzi na narożnik i czeka aż oponent wstanie. Only Real doczekuje się w końcu tego momentu i wykonuje Diving Crossbody, ale John trzyma go w rękach i się przekręca do tyłu na kolana z nim na rękach. Podnosi się na równe nogi i zarzuca Setha na barki, ale ten ześlizguje się i wykonuje Enzuigiri, a następnie przypina...1...2...only 2 count. Rollins podnosi się i jest lekko oburzony, że sędzia nie doliczył do trzech, ale walczy dalej. NEW Global Champion podnosi rywala i wykonuje mu Running Powerslam, ale John ześlizguje mu się z ramienia, popycha go do przodu i mistrz wpada barkiem w stalowy narożnik. Powoli wygramolił się stamtąd i oboje wstają mniej więcej w tym samym czasie. Zaczynają prowadzić wymianę cios za cios, którą wygrywa pretendent. Cena odbija się od lin i wykonuje Shoulder Tackle. Później mamy następne Shoulder Tackle. John robi teraz unik przed Cloteslinem i wykonuje rywalowi Proto Bomb. Pretendent odbija się od lin i mamy You Can't See Me zwieńczone Five Knuckle Shuffle, ale nie trafionym. Seth podnosi się i wymierza oponentowi Reverse STO w narożnik i sygnalizuje próbę wykończenia rywala Blackoutem, ale ten robi unik i wykonuje German Suplex z przypięciem...1...2...break. Wszyscy na arenie złapali się za głowę w niedowierzaniu, że to jeszcze nie koniec, łącznie z Johnem Ceną. Pretendent podnosi przeciwnika i trzyma go kilkadziesiąt sekund w Bear Hugu, ale szybko zdecydował się puścić uchwyt i wymierzyć przeciwnikowi Gutwrench Suplex, a następnie wchodzi na narożnik i wyraźnie szykuje sie do Leg Dropa z narożnika. Czeka jeszcze aż przeciwnik się podniesie i skacze, ale nie trafia. Teraz to Rollins ma przewagę. Mistrz pomaga wstać rywalowi i wykonuje mu Powerbomb prosto w narożnik i szykuje się do Blackouta i tym razem wykonuje swoją akcję kończącą i przypina...1...2...2 count. Cena odkopuje finisher Rollinsa. Seth łapie się za głowę i nie wie co ma robić, ale szybko wpada na kolejny pomysł. Mistrz podnosi pretendenta i chce wymierzyć mu kolejny Blackout, ale John tym razem robi unik i wykonuje rywalowi Attitude Adjustment i zapina STF. Seth walczy z bólem dość długo aż nagle uwagę sędziego odciąga CM Punk. Seth w międzyczasie odklepuje, ale Punk dalej kłóci się z sędzią, a zauważa to Cena i szybko zrzuca uderzeniem CM Punka z apronu. John jeszcze coś krzyczy do zawodnika z Chicago, a później odwraca się i wraca do walki, ale inkasuje Enzuigiri i Blackout, a Rollins go przypina...1...2...3.

Winner & still NEW Global Champion: Seth Rollins

Ryback: Nazywają mnie łowcą. W tą niedzielę do ringu wejdzie dziewiętnaście moich ofiar. Każda z nich poczuje moc Rybacka. Moje mięśnie dają maksimum siły ile może mieć człowiek. W końcu będę miał okazję do zaspokojenia mojego głodu walki, bo nawet dwóch zawodników nie daje mi rady.

Damien Sandow: Na Rat's Rush przyjdzie czas na wielką victorię. Jestem najinteligentniejszy ze wszystkich i to ja zwycięże dzięki mojej niezawodnej strategii. W końcu odniosę wielki sukces i udowodnię każdemu, że znajduje się w kajdanach ignorancji i potrzebuje mojej pomocy.

Dolph Ziggler: To będzie moja życiowa szansa. Nigdy nie wygrałem tak ważnego pojedynku i to będzie szansa na zapisanie się w kartach historii i udowodnienie wam, że nie jestem jedynie pozerem, a czuję, że mam duże szanse na zwycięstwo.

Rampage Jackson: Tam nie będzie miejsca dla słabeuszy i cieniasów. To będzie wojna, a na wojnie nie ma sojuszy i dozwolone jest wszystko. Zniszczę pokolei moich dziewiętnastu rywali torując sobie tym drogę do wielkiem chwały.

Ryback: To będzie coś na co każdy z zawodników długo wyczekuje i chce zaprezentować się tam ponad swoje możliwości.

Damien Sandow: Stawka jest ogromna, ale szansa na zwycięstwo niewielka.

Dolph Ziggler: Dwudziestu zawodników wejdzie do ringu aby walczyć o swoją przełomową szansę.

Rampage Jackson: Zwycięzca zapisze się w kartach historii jako ten pierwszy.

Ryback: Ja wygram...

Damien Sandow:...Rat's...

Dolph Ziggler:...Rush...

Rampage Jackson:...Match.

Na arenie rozbrzmiała muzyka Kenny'ego Kinga i Król Nocy został przywotany mieszaną reakcją fanów. Idzie szybkim krokiem przybijając po drodze kilka piątek z fanami i potem wchodzi do ringu. Drugi na hali pojawia się Sami Zayn przywitany gromikim cheerem. Idzie w dół rampy przybijając piątki z fanami, a następnie wchodzi do ringu i tauntuje na narożnikach.

Rat's Rush Match

Sami i Kenny powoli krążą wokół siebie aż w końcu zdecydowali się przejść do klinczu, w którym Zayn szybko przepchnął Kinga do narożnika, a tam wymierzył mu potężne kolano w żebra. Później poprawia jeszcze drugim i trzecim kopnięciem, wyprowadza przeciwnika na środek ringu i wykonuje Snap Suplex. Kanadyjczyk podnosi oponenta i chce wykonać Body Slam poza ring, ale rywal ześlizguje mu się z barku za niego i pcha go na liny, a Sami się o nie opiera. Kenny pędzi na rywala, aby go wyeliminować, ale Zayn pociąga linę w dół i Król Nocy z trudem utrzymuje się na apronie. Teraz to Kanadyjczyk pędzi na niego, ale inkasuje łokieć na twarz i jeszcze później Sunset Flip Powerbomb nad górną liną. Oboje powoli wstają i rozpoczyna się wymiana cios za cios. Sami wyprowadza Uppercut, a Kenny łokieć na szczękę rywala. Po parunastu ciosach rywalizację wygrywa Zayn i to on odbija się od lin i wykonuje Big Boot. Kanadyjczyk wchodzi teraz mozolnie na narożnik, aby wykonać akcję wysokiego ryzyka, ale King dopada do rywala i zasypuje go gradem ciosów. Jeszcze dokłada kilka Headbuttów i następnie wykonuje Frankensteiner z narożnika. Król Nocy wcześniej wraca na nogi od rywala i chce wykonać Back Suplex, ale oponent staje za nim na nogi i wyprowadza mu STO. Sami wchodzi na drugą linę i wykonuje Diving Elbow Drop tym razem trafiony. Sami wrzuca rywala w narożnik i próbuje wykonać Helluva Kick, ale Kenny Robi unik i Zayn nie trafia.

#3 Chris Hero

Do ringu biegnie Chris Hero. Odrazu wskakuje do środka i zaczyna rozdawać ciosy rywalom. Jeden dla Sami'ego, jeden dla Kenny'ego. Chris Irish Whipuje Zayna na liny, ale ten kontruje i to Hero leci na liny. Chris odbija się od lin i wykonuje Clothesline na rywalu, ale on robi unik i to Kenny inkasuje cios. Hero odwraca się i wynosi Sami'ego na barki, ale ten ześlizguje się za niego i wykonuje German Suplex. Zayn pomaga wstać Chrisowi i Irish Whipuje go na liny, a później wykonuje Back Body Drop, a z tyłu przechwytuje go Król Nocy i wykonuje mu Powerbomb. Sami i Kenny odwracają się do siebie, spoglądają na siebie nawzajem, odbijają się od lin i wykonują Shoulder Block, ale obaj ustali na nogach, więc powtórzyli akcję i znowu obydwoje ustali. Rozpędzają się kolejny, już trzeci raz, i tym razem Kanadyjczyk powala przeciwnika na matę. Zayn zostawia Kinga w spokoju i zaczyna zadawać serię kopnięć dla Hero. Kanadyjczyk staje na środku ringu i tauntuje za co zbiera pozytywną reakcję. Sami wraca do Kenny'ego i go podnosi, ale ten wykonuje mu z zaskoczenia Jawbreaker, a Chris dokłada jeszcze Running Forearm Smash, a na Kingu wykonuje Big Boot. Hero dosiada Kenny'ego w Ground&Pound i wymierza mu serię ciosów. Chris podnosi się i Sami chce mu wymierzyć Clothesline, ale Hero robi unik i wykonuje mu Backbreaker. Chris podnosi się i wydaje z siebie dziki okrzyk co fani nagradzają buczeniem. Hero wchodzi na narożnik i szykuje się do lotu.

#4 Jessie Godderz

Jessie idzie spokojnym krokiem w stronę ringu pokazując przy tym swoje mięśnie, a Hero skacze na Kenny'ego Crossbody. Godderz wchodzi do ringu i odrazu rozpoczyna wymianę ciosów z Chrisem, którą z oczywistych powodów wygrywa Jessie, który spycha rywala do narożnika i wykonuje Corner Splash. Godderz zostawia rywala, podnosi Kenny'ego i próbuje wykonać Body Slam, ale nie udało mu się, bo Król Nocy zsuwa się za niego i wykonuje mu Drop Kick. King spostrzega wstającego rywala i Irish Whipuje Chrisa na Sami'ego, a Zayn przerzuca Hero nad górną liną na apron, a Król Nocy eliminuje Hero Spearem. Chris Hero wyeliminowany. Godderz pędzi na Kenny'ego, ale ten przerzuca go nad sobą i Jessie wpada na Samoan Drop od Sami'ego. Zayn zauważa pędzącego na niego Króla Nocy i robi unik, a King ląduje na linach. Kanadyjczyk dopada do rywala i próbuje wypchnąć go ponad górną liną. Siłuje się z nim kilkanaście sekund aż w końcu zauważa, że siłowanie się z Kennym nie ma sensu, bo uczepił się górnej liny. Godderz pędzi na Zayna, ale ten robi unik i trafia na łokieć od Kinga, a później Król Nocy wykonuje Springboard Crossbody na Jessiem. Kenny wstaje i chce wykonać Tornado DDT z narożnika na Samim, ale ten spycha oponenta z narożnika i Król Nocy prawie został wyeliminowany, ale przytrzymał się górnej liny i podciągnął się górą do kwadratowego pierścienia.

#5 Sanada

Sanada pojawił się na rampie i zmierza do ringu, a King czeka aż Godderz wstanie. Gdy Mr. Pectacular w końcu to robi, Kenny rusza na niego i atakuje go Hurricaneraną. Japończyk wchodzi do ringu, a Król Nocy już tam na niego czeka. Sanada wchodzi do ringu po schodach, a King na niego rusza, ale rywal kontruje wykonując Atomic Drop i zakładając Single Leg Boston Crab. Król Nocy walczy z bólem, powoli czołga się do lin i w końcu ją łapie, ale Japończyk nie puszcza, bo nie musi aż w końcu Sami Zayn wyprowadza mu Drop Kick i puszcza uchwyt. Kanadyjczyk podnosi Kenny'ego i wykonuje mu podwójny Suplex wspólnie z Jessiem i teraz obydwoje patrzą na siebie nawzajem. Pierwszy do ataku rusza Godderz i rozpoczyna się wymiana cios za cios, którą wygrywa Sami. Kandyjczyk odbija się od lin i próbuje wyprowadzić Clothesline, ale inkasuje Spinebuster. Jessie stoi teraz przed leżącym Samim i tyłem do reszty rywali oraz tauntuje przy buczeniu fanów, a Sanada wchodzi na narożnik i atakuje go Diving Missle Drop Kickiem w plecy przez co Mr. Pectacular opiera się o liny. Japończyk rusza na niego, ale Jessie przerzuca go Back Body Dropem na apron. Godderz chce wymierzyć cios rywalowi, ale on blokuje i sam wyprowadza tak mocny łokieć, że on się odwraca i następnie inkasuje Shining Wizard od Kinga, a Sanada skacze na niego Springboard Crossbody.

#6 Goldust

Złoty wbiega do ringu i odrazu zasypuje rywali gradem ciosów. Jeden dla Sanady, drugi dla Sami'ego. Rozdaje im tak sporą ilość ciosów aż w końcu się zdenerwowali i obaj chcieli wyprowadzić Clothesline dla Goldusta, ale ten robi unik i panowie atakują siebie nawzajem tą akcją. Goldust odbija się od lin i wykonuje Knee Drop na Japończyku, a następnie pomaga wstać Zaynowi i wykonuje mu Snap Suplex. Następnie wchodzi na narożnik i tauntuje do fanów za co zbiera pozytywną reakcję. Już pędzi na niego Godderz, ale Złoty przeskakuje nad nim wykonując Sunset Flip Powerbomb. Teraz podnoszą się Kenny i Sanada i zasypują wspólnymi siłami Goldusta kopnięciami w narożniku, a później przechodzą do próby eliminacji rywala. Złoty opiera się im jak może aż w końcu Króla Nocy odciąga Sami i też przechodzi do pröby eliminacji. Zayn i Sanada starają się jak mogą, ale rywale przytrzymują się lin i wracają do ringu, więc Japończyk i Kanadyjczyk biorą się za siebie nawzajem. Wyprowadzają Chopa za Chopem aż w końcu Sami wyprowadza Big Boot, ale Sanada robi unik i Zayn ląduje na apronie. Japończyk znowu próbuje eliminacji, dołączają się do niego Goldust i Kenny i we trójke próbują wyeliminować Sami'ego, a później dołącza się jeszcze Jessie Godderz. Cała czwórka walczy co sił aby wyrzucić za ring Kanadyjczyka.

#7 Hunico

Hunico biegnie rampą do ringu i rozdaje każdemu po ciosie w kolejności Godderz, King, Goldust, Sanada, a Sami może wejść do ringu tylko po to aby zainkasować Drop Kick od Hunico. Na Meksykanina pędzi Godderz, ale ten schyla się w dół i kontruje Neckbreakerem. Teraz pędzi na niego Król Nocy i The Gangster inkasuje Spinning Wheel Kick. King podnosi się i tauntuje przy skromnym aplauzie publiczności, a od tyłu Złoty próbuje mu wykonać Back Suplex, ale Kenny robi salto w tył, ląduje na nogach i wymierza rywalowi potężny High Kick. Król Nocy wchodzi na narożnik i szykuje się do lotu, ale Hunico rusza na niego, a czarnoskóry zawodnik przeskakuje nad nim lądując na nogach i wyprowadza mu Tornado DDT. King się podnosi i odwraca do Godderza, ale inkasuje od niego Flapjack. Godderz teraz tauntuje, ale Sami Irish Whipuje go w narożnik i wykonuje Helluva Kick. Jessie pada nieprzytomny, a na Zayna biegnie Goldust, ale nie trafia i uderza w narożnik, a Kanadyjczyk przechodzi do próby eliminacji. Sami siłuje się z nim, ale Złoty wyprowadza mu kilka ciosów w głowę i Zayn odpuszcza. Brat Cody'ego łapie przeciwnika i przechodzi do próby Shattered Dreams, ale nie udało mu się, bo Sami nie dał się podnieść. Kanadyjczyk dokłada kolano w tułów oponenta i wykonuje mu Fisherman Suplex.

#8 Ryback

The Big Guy zmierza spokojnym krokiem do ringu, a Zayn już tam niego czeka. Ryback spokojnie wchodzi po schodach do ringu i w środku niego od tyłu zaskoczył go Diving Moonsaultem Sanada. Japończyk staje przy linach i pędzi na niego Hunico, ale rywal wyrzuca go Back Body Dropem i The Gangster spada na matę otaczającą ring. Hunico wyeliminowany. Goldust rusza na Sanadę i wykonuje mu Shattered Dreams. Złoty teraz tauntuje i zbiera pozytywną reakcję publiczności, ale zostaje zaskoczony przez Godderza, który wynosi go Military Pressem i wyrzuca go z ringu. Goldust wyeliminowany. Jessie wydaje z siebie okrzyk i napina biceps, a z zaskoczenia wskakuje na niego Lu Thesz Pressem Ryback i wbija jego głowę kilkukrotnie w matę. Kenny chce wykonać Human Wrecking Ballowi z zaskoczenia Drop Kick, ale ten przechwytuje jego nogi i potężnie wbija go Powerbombem w matę, ale Ryback nie puszcza go i powtarza tą akcję jeszcze dwukrotnie. The Hunter podnosi się i bierze się za wyrzucenie Sanady z ringu. Siłuje się z nim jakiś czas, a później zaczyna pomagać mu Jessie Godderz, ale Japończyk desperacko złapał się liny i obydwoje odpuszczają tą próbę eliminacji. Teraz Mr. Pectacular mierzy się siłowo z Rybackiem w klinczu. Raz ma przewagę jeden, raz drugi, ale ostatecznie wygrya tą próbę The Big Guy, przepycha rywala do narożnika i znowu próbuje eliminować, a pomaga mu w tym Kenny King.

#9 Tyson Kidd

Tyson bardzo szybko wbiega do ringu, a na niego odrazu biegnie Sami Zayn, ale Kidd pociąga linę w dół i wyrzuca z ringu swojego rodaka. Sami Zayn wyeliminowany. Jessie w końcu odpycha Kenny'ego, a Rybacka częstuje kopnięciem w twarz i odpuszczają próbę eliminacji. Król Nocy rusza ponownie na The Huntera, ale ten wykonuje Back Body Drop i King ląduje na apronie, ale The Big Guy dokłada Big Boot i Kenny już nie uczestniczy w tym pojedynku, a Tyson patrzy na to z przerażeniem. Kenny King wyeliminowany. Kidd pędzi na Rybacka, ale ten wynosi go pod Running Powerslam i właśnie tym sposobem wyrzuca go z ringu. Tyson Kidd wyeliminowany. Na polu walki pozostali już tylko Ryback, Jessie Godderz i Sanada. The Hunter odwraca się i pozostała dwójka zasypuje go kopnięciami. Szybko zmusili go aby wycofał się do narożnika i przeszli do próby eliminacji. Siłują się z nim jakiś czas i ostatecznie Ryback odpycha swoich rywali. Jessie pędzi na niego, ale inkasuje łokieć. Human Wrecking Ball podchodzi do Sanady i wykonuje mu kombinację Backbreakera i Fallaway Slama, a później wchodzi na drugą linę i wykonuje Diving Elbow Drop, ale nie trafia. Japończyk podnosi się, ale inkasuje Reverse DDT od Godderza.

#10 Eddie Edwards

Eddie biegnie do ringu i odrazu rozdaje serię punchy swoim rywalom. Jeden dla Godderza, drugi dla Rybacka, a trzeci dla Sanady aż w końcu Japończyk blokuje cios i sam wyprowadza High Kick. Sanada wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Crossbody na Jessiem. Japończyk wstaje i zbiera pozytywną reakcję, ale zaraz inkasuje Big Boot od The Big Guy'a, a potem The Hunter bierze się za eliminację Sanady, a po chwili przyłącza się do niego Jessie, jednak długi to nie trwa, ponieważ na ratunek przychodzi mu Edwards i dzięki temu Japończyk pozostaje w grze. Jessie wyprowadza teraz Uppercut, a Ryback odpowiada mu Chopem. Mamy taką wymianę ciosów jakiś czas i później The Big Guy Irish Whipuje rywala w narożnik i mamy Corner Splash. Na Human Wrecking Balla pędzi od tyłu Sanada, który wyprowadza mu Shinning Wizard i Ryback pada nieprzytomny, a Japończyk wchodzi na narożnik, ale już dopada do niego Godderz. Mr. Pectacular zarzuca go gradem ciosów, jeszcze dodaje dwa Headbutty i wykonuje Superplex na przeciwniku. Jessie powoli się podnosi i dorzuca kilka uderzeń w czaszkę The Huntera w Ground&Pound. Odpuszcza gdy widzi, że rywal jest już ledwo co przytomny. Nabiera rozbiegu i wykonuje Running Leg Drop. Godderz się podnosi, a do niego podbiega Eddie i częstuje go Spinning Kickiem, a następnie dokłada Chicken Wing Backbreaker.

#11 Robbie E

Robbie E odrazu biegnie sprintem do ringu i atakuje Edwardsa. Zasypuje go serią ciosów i wyprowadza na koniec Full Nelson Bomb. Robbie podnosi Eddie'ego i przechodzi do próby eliminacji jego razem z Godderzem i po niedługim czasie udaje im się to. Eddie Edwards wyeliminowany. Teraz nawiązał się spory brawl. Robbie zajął się Sanadą, a Godderz Rybackiem. Po krótkim czasie te dwie minibatalie wygrywają Robbie E i The Big Guy. Robbie wyrzuca Sanadę na apron, a Human Wrecking Ball wykonuje Jessiemu Spinebuster. The Hunter rusza na Robbie'ego, ale ten robi unik i Sanada ląduje na apronie w wyniku Clothesline'u. W ringu został Ryback sam z The Bromans. Robbie i Jessie obkrążają większego rywala i zasypują go ciosami, ale The Big Guy ich odpycha, jednak nie na długo się to zdaje, ponieważ The Bromans szybko wracają do ofensywy. Robbie i Jessie podnoszą oponenta i przechodzą do próby eliminacji w narożniku. Ryback trzyma się kurczowo narożnika i The Bromans nie mogą nic na to poradzić, więc odpuszczają. Robbie i Jessie zasypują The Huntera gradem ciosów, a później wykonują mu podwójny Suplex. Obydwoje szybko się podnoszą i tauntują co fani nagradzają buczeniem.

#12 Sin Cara

Meksykańska Sensacja wbiega do ringu i atakuje odrazu Godderza Springboard Crossbody, a Robbie'ego zarzuca serią Low Kicków. Sin Cara odbija się od lin i robi unik przed Clotheslinem, a następnie wykonuje kolejne Springboard Crossbody. Luchador podnosi się i atakuje Godderza Hurricaneraną. Latynos staje przy linach, a na niego pędzi Robbie. Meksykańska Sensacja pociąga linę w dół i Robbie ląduje na apronie, a Mr. Pectacular odbija się od lin i wyprowadza Big Boot dla Meksykanina, ale ten robi unik i to Robbie inkasuje kopnięcie, ale ostatkami sił utrzymuje się liny i podciąga się do góry, a na niego znowu pędzi luchador. Latynos otrzymuje Hurricaneranę, w wyniku której również ląduje na apronie. Teraz rozpoczyna się wymiana cios za cios, którą w ostateczności wygrywa Sin Cara. Wyprowadza Gut Kick i się rozbiega, ale dostaje Clothesline i wtacza się do ringu pod dolną liną, a Robbie skacze na niego Springboard Elbow Dropem, a na dodatek Jessie wyprowadza mu Knee Drop. The Bromans podnoszą Rybacka i chcą wykonać podwójny Suplex, ale The Big Guy kontruje i wykonuje obydwu zawodnikom Suplex. Cała czwórka powoli wstaje, a pierwszy z nich jest Ryback. Pędzi na niego Sanada, ale ten wykonuje Baco Body Drop i Japończyk już znajduje się poza ringiem. Sanada wyeliminowany.

#13 Bray Wyatt

The Eater of Worlds zmierza powolnym krokiem w stronę ringu, a w nim Human Wrecking Ball już na niego czeka. Bray wchodzi powoli po schodach i rozpoczyna się wymiana cios za cios, ale zmęczenie robi swoje i Bray szybko zaczyna okopywać przeciwnika w narożniku. Wyatt odchodzi od narożnika, śmieje się w swoim stylu i wykonuje Corner Splash i następnie odciąga rywala od narożnika i wykonuje Samoan Drop. The Eater of Worlds rozkłada ręce i czeka na atak ze strony rywala, ale od tyłu zaskakują go The Bromans. Sprowadzają go do parteru szybkimi ciosami. Robbie wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Elbow Drop, a Jessie go przytrzymuje, aby nie uciekł. Robbie ocsywiście trafia, a Mr. Pectacular dorzuca później kilka ciosów w Ground&Pound dla Bray'a. Godderz podnosi Wyatta i The Bromans wykonują mu wspólną akcję w postaci kombinacji Samoan Dropu i Nackbreakera. Jessie i Robbie biorą się za eliminację Wyatta i rozpoczynają siłowanie z The Eater of Worlds w narożniku, ale szybko pomaga mu Ryback i z eliminacji nici. Ryback wyprowadza Powerbomb dla Godderza, a Bray wykonuje Robbie'emu Body Slam i później dokłada Running Senton. The Hunter i Wyatt spoglądają teraz na siebie i rozpoczyna się przepychanka w klinczu, którą z lekkimi problemami wygrywa Human Wrecking Ball. Na Rybacka pędzi Bray, ale The Big Guy wykonuje mu Spinebuster i szykuje się do Meat Hooka.

#14 Davey Richards

Davey sprintem biegnie do ringu i przeszkadza Rybackowi w wykonaniu Meat Hooka Spin Kickiem. Później odbija się od lin i dokłada niski Drop Kick w twarz przeciwnika. Richards podnosi się i tauntuje za co zbiera pozytywną reakcję, ale od tyłu zaskakują go The Bromans i wykonują mu podwójne Ura-nage. Jessie i Robbie podnoszą teraz Bray'a i chcą go wyeliminować, ale ten jest za ciężki i szybko odpuszczają próbę. Jessie i Robbie biorą się za Rybacka. Podnoszą go i wymierzają mu kombinację Back Suplexu i Neckbreakera. Robbie i Jessie ruszają teraz na Davey'ego, ale ten wyprowadza Robbiemu Jawbreaker, a dla Godderza ma Super Kick w zanadrzu. Richards wchodzi na narożnik i chce wykonać Diving Double Foot Stomp Jessiemu, ale Mr. Pectacular robi unik i wynosi przeciwnika pod Vertical Suplex. Trzyma rywal ok. 15 sekund do momentu, w którym Robbie nie zainkasował Meat Hooka. Jessie rusza na rywala i już miał zainkasować Meat Hook, ale zrobił unik i spróbował Big Boota, ale również nieudany, a Human Wrecking Ball kontruje i wykonuje Spear po odbiciu od liny. The Big Guy teraz szykuje się do Shell Shocked na Bray'u, ale ten zsuwa się za niego i wykonuje mu Back Suplex. The Eater of Worlds rozpędza się i wykonuje Running Senton, ale nieudany. Ryback wchodzi teraz na drugą linę i wykonuje Wyattowi Diving Elbow Drop.

Charles II

Charles pojawia się jak zawsze dostojnym krokiem, a w kwadratowym pierścieniu czeka na niego The Big Guy, ale The Prince of Wrestling ani myśli konfrontować się fizycznie z nim i zostaje poza ringiem. The Huntera od tyłu atakują The Bromans i zasypują go gradem kopnięć, a zaraz dołącza się do nich Charles. Cała trójka podnosi rywala i ma zamiar go wyrzucić, ale Ryback trzyma się liny i jego oprawcy dostrzegli to, że to nie ma sensu, więc odpuszczają, a The Bromans biorą się za Księcia Wrestlingu. Zasypują go kopnięciami i próbują wypchnąć go. The Hunter biegnie na nich, więc Jessie i Robbie rozchodzą się na boki, a Human Wrecking Ball wykonuje Clothesline pozbywając się z ringu Charlesa. Charles II wyeliminowany. Na Bray'a pędzi teraz Sin Cara, ale Wyatt wykonuje Back Body Drop i Meksykańska Sensacja również odpada z rywalizacji. Sin Cara wyeliminowany Na Wyatta pędzi teraz Richards, ale inkasuje łokieć na twarz, a następnie DDT, a później Wyatt inkasuje Meat Hook od Rybacka. The Big Guy szykuje się do Shell Shocked, ale The Eater of Worlds kontruje i wykonuje Ura-nage. Bray teraz wykonuje swój Spider Walk i szykuje się do wykonania Sister Abigail. Jeszcze tylko pocałunek w czoło i mamy finisher Bray'a. Wyatt z trudem podnosi przeciwnika i przechodzi do próby eliminacji, ale The Big Guy'owi pomaga Davey Richards wykonując Bray'owi STO.

#16 Dolph Ziggler

Dolph idzie do ringu żwawym krokiem, a gdy już tam jest, leci na niego Robbie E, ale Ziggler kontruje Drop Kickiem. Następnie Show-off podchodzi do Jessie'ego i wykonuje mu Body Slam, a potem swoją słynną serię Elbow Dropów zakończoną Jumping Elbow Dropem z charakterystycznym tauntem. Davey atakuje Dolpha Clotheslinem, ale Ziggler robi unik i wykonuje STO. Show-off wchodzi na narożnik, ale szybko dopada do niego Ryback, wyprowadza kilka ciosów na głowę i wykonuje Fallaway Slam z narożnika. Ryback wstaje i wykonuje podwójny Clothesline na The Bromans i potem dokłada Running Splash na Godderzie. The Hunter podnosi się i chce wykonać Corner Clothesline na Robbiem E, ale ten wykonuje Back Body Drop i Human Wrecking Ball ląduje na apronie. Robbie pędzi na niego, ale zalicza wejście barkiem w brzuch i na koniec Slingshot Suplex. Teraz Ryback szykuje się do Meat Hooka dla Zigglera, ale ten wyprowadza mu Jumping DDT z zaskoczenia. Dolph tauntuje teraz i zbiera pozytywną reakcję, a następnie podbiega do Bray'a i wykonuje Corner Splash, ale nie trafia. Teraz to Wyatt nabiera rozpędu i to on wykonuje Corner Splash. Na Bray'a pędzi teraz Richards, ale inkasuje Big Boot. Wyatt podnosi Davey'ego, całuje go w czoło i ponownie wyprowadza Sister Abigail. The Eater of Worlds podnosi się i został zaatakowany przez The Bromans. Zasypują go gradem ciosów, później sadzają na narożniku i wykonują podwójny Suplex, a na nich Powerbomby wykonuje Ryback.

#17 Damien Sandow

Intelektualny Zbawca Mas pojawia się na arenie i pewnym krokiem zmierza do ringu. Wchodzi powoli po schodach i pędzi na Rybacka, ale inkasuje Running Powerslam od niego. Ryback teraz skanduje Feed me More razem z publicznością, ale inkasuje Super Kick od Richardsa. Davey odbija się od lin i wykonuje Running Sunset Flip Powerbomb na Zigglerze. Do Davey'a podchodzi Bray i przechodzi do próby eliminacji. Siłuje się z nim sporo czasu, ale Richards sprytnie uwiesił się liny i nie daje się wyeliminować. Damien podchodzi do Wyatta i wykonuje mu swoje charakterystyczne Russian Leg Sweep ze wstaniem na nogi, a później tauntuje i wykonuje Elbow of Distin. Sandow czeka aż wstanie The Eater of Worlds i wyprowadza mu Big Boot, ale Bray robi unik i wykonuje mu Snap Suplex. Wyatt wchodzi na narożnik, czeka aż Ryback wstanie i wykonuje mu Diving Double Axe Handle, którym powala rywala. Bray śmieje się teraz w swoim stylu, a fani nagradzają to mieszaną reakcją, a od tyłu atakują go The Bromans. Robbie wbija barkiem rywala w narożnik, a Jessie wyprowadza serię ciosów w głowę rywala. Robbie E odchodzi kawałek i biegnie na Wyatta, ale ten wykonuje Back Body Drop i Robbie ląduje na apronie, a Jessiemu od tyłu z zaskoczenia Ziggler wyprowadza Zigg Zagg.

#18 Rampage Jackson

Rampage biegnie do ringu, a Dolph w międzyczasie z łatwością przerzuca nad górną liną Godderza. Jessie Godderz wyeliminowany. Jackson wbiega do ringu, wyprowadza Big Boot dla Robbiego E i koniec gry dla niego. Robbie E wyeliminowany. Show-off i The Ultimate Fighter spoglądają na siebie nawzajem i zaczynają wściekłą wymianę ciosów, którą wygrywa Rampage, który odbija się od lin i chce wyprowadzić Clothesline, ale Dolph robi unik i wykonuje Leg Drop Bulldog. Damien pędzi na Zigglera i wykonuje mu Big Boot, a później dokłada Knee Drop, a następnie Intelektualny Zbawca Mas inkasuje Meat Hook od Rybacka. Ryback szykuje się do wykonania Shell Shocked, ale Davey na niego biegnie, więc decyduje się jemu wymierzyć Shell Shocked. The Big Guy wstaje i przechodzi do próby eliminacji Richardsa, ale ratuje go Bray i Davey dalej uczestniczy w tej walce, a Wyatt zalewa Human Wrecking Balla niezliczoną ilością ciosów w Ground&Pound. The Eater of Worlds podnosi się i podnosi Rampage'a, ale ten wykonuje mu z zaskoczenia Super Kick. The Ultimate Fighter wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Headbutt na Wyatta. Jackson podnosi się i tauntuje przy buczeniu fanów, a następnie inkasuje z zaskoczenia Terminusa, ale jednak nie. Rampage robi unik i wykonuje Big Boot na Damienie.

#19 Stardust

Stardust biegnie pospiesznie do ringu i odrazu zostaje z niego wyrzucony Clotheslinem od Jacksona. Stardust wyeliminowany. Davey nabiera rozbiegu i wykonuje Drop Kick Rampage'owi. Teraz Richards czeka na atak Rybacka i wykonuje mu Arm-trap Neckbreaker. Davey wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Double Foot Stomp na Human Wrecking Balla, ale nie trafia. Richards pędzi na The Huntera, ale The Big Guy wykonuje mu Spinebuster i szykuje się do Meat Hooka. Biegnie na przeciwnika, ale inkasuje Jumping DDT od Zigglera. Show-off rusza na Richardsa, ale inkasuje Superkick, a Davey wchodzi na narożnik i wykonuje Diving Double Foot Stomp tym razem udane. Richards staje przy linach, a na niego pędzi Sandow, ale Davey pociąga linę w dół i Damien ląduje na apronie, a Richards odwraca się do środka ringu i inkasuje Belly to Belly Overhead Suplex od Wyatta. The Ultimate Fighter podnosi się i atakuje Bray'a Uppercutami, a na sam koniec dokłada Big Boot. Rampage wydaje z siebie dziki okrzyk i przechodzi do próby KO Puncha, ale The Eater of Worlds robi unik i wykonuje przeciwnikowi Ura-nage. Wyatt wykonuje swój Spider Walk i przechodzi do próby Sister Abigail, ale Jackson się wyrywa i wykonuje podwójne DDT wspólnie z Sandowem. Panowie patrzą teraz na siebie z zaciekłym wzrokiem i to Intelektualny Zbawca Mas pierwszy próbuje wykonać Terminus, ale Rampage kontruje i nokautuje rywala KO Punchem.

#20 John Henningan

John biegnie powoli do ringu, a Jackson w międzyczasie z łatwością pozbywa się nieprzytomnego Sandowa. Damien Sandow wyeliminowany. The Ultimate Fighter krzyczy coś w stronę Sandowa, a Ryback chce go zaskoczyć i łatwo wyrzucić z ringu, ale Rampage przytrzymuje się liny i ląduje na apronie. The Big Guy pędzi na niego, ale inkasuje wejście barkiem w brzuch i następnie Sunset Flip Powerbomb. Jackson podnosi się i wyrzuca biegnącego na niego Davey'ego Richardsa Back Body Dropem. Davey Richards wyeliminowany. Ziggler się podnosi i próbuje wykonać Jacksonowi Zigg Zagg, ale The Ultimate Fighter przytrzymał się liny i akcja się nie udała. Rampage teraz wykonuje KO Punch na Dolphie, ale ten robi unik i to Human Wrecking Ball inkasuje ten finisher. Cała pozostała czwórka wzięła się za eliminację Rybacka i tak w niedługim czasie się dzieje. Ryback wyeliminowany. Na Henningana pędzi Bray, ale Szaman Seksu robi unik i wykonuje swoją charakterystyczną kombinację Backbreaker i Neckbreaker. John już się szykuje do Starship Pain, ale Rampage obsuwa jego nogę i Szaman Seksu siada tyłem na narożniku. Rampage i Show-off wchodzą do niego na drugą linę, wyprowadzają kilka ciosów na czaszkę, a następnie wykonują podwójny Back Suplex i cała czwórka leży na macie. Pierwszy na nogi wstaje Wyatt, który wymierza Zigglerowi Big Boot i na koniec kombinacji Running Senton. Rampage podnosi się i wykonuje Bray'owi Spear, a następnie wyprowadza serię punchy w głowę rywala. Na Jacksona biegnie Henningan i wykonuje mu Tornado DDT. John podnosi się, ale inkasuje Zigg Zagg od Dolpha. Show-off wstaje i tauntuje za co zbiera pozytywną reakcję, a następnie biegnie na niego The Eater of Worlds, ale Ziggler pociąga linę w dół pozbywając się zagrożenia. Bray Wyatt wyeliminowany. Show-off podnosi się i biegnie na Jacksona z próbą Leg Bulldogu, ale The Ultimate Fighter kontruje ją na Powerbomb. Henningan podnosi się i Irish Whipuje na liny Jacksona, ale Rampage kontruje i robi to z taką siłą, że Szaman Seksu wypada poza ring, ale spada wprost na Wyatta, który jeszcze nie odszedł z okolic ringu i utrzymuje się

Skomentuje, ostatni odcinek a dokładnie ppv, które jest bardzo podobne do Royal Rumble, ale to o wiele co innego, ale mówie że skupię się na walkach.

Pierwszy pojedynek to walka między Christianem a Connorem. Dobry pojedynek, ale niestety ponownie długość, szkoda że tak krótko, ale przechodząc trafiłem w typerze, ale postawiłem że Sami odwróci się od swojego kumpla, ale tak się nie stało. Connor wygrywa, ale co dalej dla niego?

Kolejny pojedynek to walka o pasy Tag Team i nie trafiłem, pierwszy raz w twoim projekcie :D, ale nawet dobrze że Roode ze Stormem bronią pasy, ale i tak zdaje mi się że czeka nas feud między Rodzinką a Browarowcami. Butelka w głowę może o tym świadczyć.

Wywiad z Sethem a jednak zatrzymałem się na segu, ale dobry i czekam na walkę między nim i Ceną.

Ambrose powraca do NEW, więc ponownie szybko dałeś zawodnika, którego wygrałem po zwycięstwie typera a Dean daje dobre promo, zobaczymy co go teraz czeka, czy ruszy na Setha a może pójdzie trochę niżej i pójdzie na pas posiadany przez Kevina.

Wywiad z Johnem. Doszyć sporo koło siebie tych segów....

Czas na Steel Cage i nie było zaskoczenia co do wyniku, bo Steen jednak mimo ostatniego odbębu spisuje się jako champion a Scott nie odbierze mu tytułu.

Następne ppv Courtly Victory czyli taki mały przerywnik między Rat's Rush a najważniejszą galą u ciebie.

Czas na walkę o pas NEW Global. Doszyć mało jest tych walk a jeszcze są doszyć krótkie. Popraw to. Ale przechodząc, narazie najlepszy pojedynek na gali. Była interwencja Punka i teraz już raczej jestem pewny że ruszy na Johna i zmierzą się na Total Eclipse I. Rollins powinien dostać nowego rywala chociaż Cena mógłby zmierzyć się jeszcze na na Courtly Victory, gdzie też Seth by wygrał dzięki Philowi a później walka Cena vs Punk a Rollins dostaje zwycięzce Rat's Rush Matchu, który już za chwilę.

Czas na main event. Przyznam się że nie czytałem go całego, bo mi się trochę nie chciało, ale zaskakuje zwycięstwo Zigglera, pozytywnie jednak, doszyć także dobrze że ostatniego wyeliminował swojego rywala z poprzedniego ppv. Ale Ziggler ma już występ w main evencie Total Eclipse i zmierzy się tam na 99,9% z Rollinsem, ale nie jestem już taki pewien czy Rollins obroni pas.

PPV morzesz zaliczyć, niby do udanych, ale cały czas zawodzi długość walk. Sam wiem że czasami się nie chce pisać długich bardzo walk , ale jednak na Courtly Victory czekam na o wiele dłuższe a w szczególności musisz się spisać z Total Eclipse. Powodzenia.

Typery Attidute:

I miejsce - Euro 2016

http://www.fotoszok.pl/upload/d3ef252a.jpg

NEWS

:arrow: Na oficjalnej stronie NEW zostało potwierdzone, że od Xdown #12 zaczyna się tour po Europie, który potrwa aż do samego Total Eclipse I. Wszystko było utrzymane w tajemnicy do ostatniej chwili. Przez to bilety na Xdown #12 w Londynie będą w sprzedaży tylko i wyłącznie w tym samym dniu, w którym odbywa się gala.

:arrow: Na Rat's Rush zadebiutował w rosterze Xdown Dean Ambrose. The Revolutionist występował już kiedyś w NEW, ale w rosterze Battlefield. Nie odbył on jednak walki, ale dostał kilka minut na wypowiedź na samym PPV. Może to oznaczać, że Ambrose może liczyć na spory push, bo nie każdy ma możliwość zaprezentowania się w debiucie na PPV.

:arrow: Rat's Rush, które odbyło się w tą niedzielę w Burlington, VT przciągnęło sobą średnią oglądalność. Fani zgromadzeni na arenie oceniali samą galę na średnim poziomie i federacja ma zamiar cały czas poprawiać swój poziom.

:arrow: John Cena mimo zmiany gimmicku nie zdobył pasa NEW Global co mogło zdziwić każdego. Federacja postąpiła tak podobno, że John ma ponownie zmierzyć się z Sethem o jego tytuł, ale tym razem walka odbędzie się w stypulacji, dzięki której CM Punk nie będzie mógł interweniować.

:arrow: Scott Dawson nie zdobył NEW Hardcore Championship na Rat's Rush i prawdopodobnie to będzie koniec jego feudu z Kevinem Steenem, który był uważany za jednych z lepszych. Obydwoje pójdą swoją drogą.

:arrow: Zwycięzcą Rat's Rush Matchu został Dolph Ziggler. To on zmierzy się o NEW Global Championship, ale jeszcze wcześniej planowany jest jakiś duży feud dla niego aby uwiarygodnić go do czasu tej walki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...