Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Żaden tam skandal na skale światową, to samo było we Francji. Nie podobają im sie nominacje, to robią wieś. Wstyd i tyle. Bąk znowu będzie marudził, że reprezentacja nie powinna grać na Śląskim bo to, czy tamto, a tak naprawdę wszędzie byłoby to samo. Obrazili się na cały świat, bo nie jedzie Dudek i Frankowski. Kibice w internecie też robią kabaret, np. strona Solidarni.Net. Za niedługo to co zrobił Janas urośnie do rangi tragedii narodowej... o ile jeszcze nie urosło. Niestety szmata Kuszczaka też nam chwały nie przyniesie. Pewnie pokażą to w wielu serwisach informacyjnych na calym świecie, bo bramka bardzo nietypowa. Ale faktycznie kibice chyba nie pamiętają już co robił Dudek w Feyenoordzie i Liverpoolu. A Franek łowca bramek nie strzelił nic od stycznia, więc nie wiem po co ten cyrk. Mamy Grzesia przecież ;)!
https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39475

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

Mamy Grzesia przecie

A na udowodnienie w sparingu z 4-ligową drużyną szwajcarską wygrali 10-0 :) Rasiak 4 bramy, 3 Mila, 3 Smolarek :P

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39482

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

http://m.onet.pl/_m/96db9429336586308f26e824057172f5,5,1.jpg

Paweł Janas wziął w obronę Tomasza Kuszczaka, który puścił kuriozalnego gola w przegranym 1:2 (0:1) meczu z Kolumbią - informuje "Przegląd Sportowy".

- To młody chłopak, zdarzył mu się poważny błąd. Ale jest silny psychicznie. Zresztą gra w bardzo mocnej lidze, więc da sobie radę. Na pewno mu pomożemy. Widzę, że ciągle wraca sprawa Jurka Dudka. Jurek z Manchesterem United puścił jeszcze gorszą bramkę i nikt mu tego nie wypomina - powiedział Janas.

Więcej w "Przeglądzie Sportowym"

----

ee.. naprawdę ciężko mi sobie wyobrazić gorszą bramkę, zresztą Jurek puścił w klubie a nie w reprezentacji.. :-) a co do zachowania na stadionie to bez przesady.. jaki tam skandal.. Janas dokładnie wiedział co robi ustalając skład i bierze za niego odpowiedzialność i powinien być przygotowany na krytykę.. Nie dziwie się nawet, kibice idą na mecz .. pełni nadzieji na dobrą grę na MŚ.. mający swoje zdanie na temat składu, idą się przekonać czy dobór piłkarzy był słuszny.. płacą za bilety.. i co.. druga bramka to wręcz piłkarskie jaja.. no co tu pierdzielić nie ma tutaj nic na usprawiedliwienie.. tylko zwiesić głowę i przeprosić.. a nie pierdzielić że źle obliczyłem lot piłki ale dam sobie radę itd.. Czy Kuszczak nie może powiedzieć "Jest mi przykro, przyniosłem wstyd naszej reprezentacji przed MŚ.. pokazują to pewnie w każdej TV świata teraz.. no jest mi głupio".. W morde.. wpuścił bramkę z 90metrów, no już z dalszej odległości strzelać praktycznie nie można.. zrobił coś czego praktycznie nie da się już pobić.. i oczekujecie że jeszcze ludzie będa mu klaskać ? przy beznadziejnej postawie całego zespołu to już nie przypadek przy pracy tylko gwozdz do trumny w tym meczu..

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39493

dudek wpuszczal gorsze szmaty. tomek ma zasoba zajebiscie udany sezon w prem, wiec na pewno mozna mu wybaczyc.

sytuacja na stadionie to skandal, bo nie wiem jak inaczej nazwac dopingowanie kolubmijczykow czy wygwizdywanie rasiaka przed jego wejsciem na boisko. hanysy pokazaly ze sa nic nie warci, a mecze juz nigdy nie powinny odbywac sie w chorzowie. innymi slowy to sa prawdziwi pseudokibice, bo zaden prawdziwy fan nie odwroci sie od swojej druzyny. ja za fana reprezentracji sie nie uwazam, ale sytuacja mnie poruszyla. co innego wygwizdac pilkarzy po meczu, a co innego takie cyrki...

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39538

Powiem tyle: lipnie widzę naszych pilkarzy na mistrzostwach swiata. chociaz oczywiscie bede im kibicowal

aha, filmik juz jest na necie :P - http://youtube.com/watch?v=KJfW3hrzAz8

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39540

• Reputacja:   15
  • Urządzenie:  Windows

dudek wpuszczal gorsze szmaty

Nie rozumiesz jednego.. nie ma gorszej szmaty.. moze jak kiedy FIFA powiekszy boiska to ktos wpusci z dalszej odleglosci bramke a aktualnie to najwyzej wyczyn Kuszczaka mozna wyrownac..

sytuacja na stadionie to skandal

Mam pytanie ogolne.. ile razy byles na stadionie na meczu ? bo chyba nie rozumiesz jakie czasem sie emocje udzielaja..

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39544

wszelkie komentarze są zbędne, stało się i tyle, Kuszczak popełnił fatalny błąd, życie toczy się dalej... kibice gwizdali na swoich i dopingowali przeciwników: też mi nowość...

1) dobija mnie wielki golkiper Tomaszewski, który "powstrzymał Anglię"... "Kuszczak jest kolejnymgraczem,który powinien już wiedzieć,że jedzie tylko na wycieczkę..."... on sam chyba nie pamięta co odpierdalaw w tamtym meczu... miał szczęście, bo w bramce zawsze stał ktoś za nim i wykopywał po fatalnych wyjściach wielkiego Jana...

2) Boruc się żali,że "kibice odstawili lekką wieś"... cóż, kiedyś stękał,że musi jeździć po wioskach na Puchar Polski i wysłuchiwać szyderstw wieśniaków wcinających słonecznik... wielki panicz z miasta oczekujący od kibiców uznania dla kunsztu piłkarskiego jaki on i koledzy prezentują... oraz najmodniejszych fryzur jakie sobie fundują... sorry sexy-B wolę wcinać słonecznik i się nabijać z waszej żenującej gry (czy gram lepiej? Nie, ale mi za to nie płacą) niż się zamartwiać czy wyjdę odpowiednio w tv...

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39547

hanysy pokazaly ze sa nic nie warci

evertonian: przestań pisać takie rzeczy, bo się źle człowiekowi robi. Przecież tam byli ludzie z całej Polski, nie tylko ze Śląska. Uważaj z tym co piszesz. Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że ludzie z Wrocławia nie są nic warci, bo pochodzą z miasta, którego honorowymi obywatelami są Hitler i Goebbels. Trochę opamiętania.

tomek ma zasoba zajebiscie udany sezon w prem, wiec na pewno mozna mu wybaczyc.

A co mnie obchodzi Premiership, ja jestem kibicem reprezentacji, a nie ligi angielskiej, ani WBA. Cieszyłem się, że mu się tam wiodło, ale to wszystko. Reprezentacja to co innego. Ciekawe czy kibice Kamerunu po tym jak Eto'o w Pucharze Narodów Afryki przestrzelił rzut karny powiedzieli: "I tak gra zajebiście w Barcelonie, więc to nic, że odpadliśmy".

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39549

dudek wpuszczal gorsze szmaty

Nie rozumiesz jednego.. nie ma gorszej szmaty.. moze jak kiedy FIFA powiekszy boiska to ktos wpusci z dalszej odleglosci bramke a aktualnie to najwyzej wyczyn Kuszczaka mozna wyrownac..

oj chyba malo pilki ogladasz...abstrachujac od tego (fakt ze to byla szmata, ale...-->) pamietajmy ze to byc jedynie sparing, a wiec nawet najwiesza wtopa pojdzie plazem i za pol roku nikt tego rozpamietywal nie bedzie. natomiast "wyczyny" dudka, kirklanda, enckelman'a ciagna sie za tymi goscmi caly czas. inna sprawa ze dudek czasem nadrabia...

sytuacja na stadionie to skandal

Mam pytanie ogolne.. ile razy byles na stadionie na meczu ? bo chyba nie rozumiesz jakie czasem sie emocje udzielaja

:| bylem na wielu meczach, wiele ogladalem w tv i musze przyznac ze czegos takiego jeszcze nie widzialem. a juz na pewno nie na meczu wlasnej reprezentacji

evertonian: przestań pisać takie rzeczy, bo się źle człowiekowi robi. Przecież tam byli ludzie z całej Polski, nie tylko ze Śląska. Uważaj z tym co piszesz. Równie dobrze ja mogę powiedzieć, że ludzie z Wrocławia nie są nic warci, bo pochodzą z miasta, którego honorowymi obywatelami są Hitler i Goebbels. Trochę opamiętania.

problem w tym ze slazacy nie po raz pierwszy robia zenujace jaja (odruchy separatystyczne itp), poza tym ciezko nie zauwazyc ze wiekszosc stadionu to mieszkancy chorzowa i okolic. druga sprawa to z "moich zrodel" wynika ze to gospodarze zaczeli rozkrecac durna atmosfere, na szczescie nie byli w wiekszosci.

skoro tym niby "fanom" nie podoba sie janas i kadra to niech sie od niej odpierdola i pojda np na ryby. im bedzie lepiej, a Polska sie nie bedzie musiala za nich wstydzic. mysle ze ci pseudokibice (to wlasnie ich powinno sie tak nazywac, a nie tych ktorrych podstawiaja nam "media") zaprezentowali sie duzo, duzo gorzej niz repra.

o hitlerze mozesz pisac ile tylko chcesz :) Twoja sprawa.

A co mnie obchodzi Premiership, ja jestem kibicem reprezentacji, a nie ligi angielskiej, ani WBA. Cieszyłem się, że mu się tam wiodło, ale to wszystko. Reprezentacja to co innego. Ciekawe czy kibice Kamerunu po tym jak Eto'o w Pucharze Narodów Afryki przestrzelił rzut karny powiedzieli: "I tak gra zajebiście w Barcelonie, więc to nic, że odpadliśmy

:| jaja sobie robisz czy serio to piszesz ?

Zwodnicy w klubach graja caly sezon, repra to kilka meczow w roku, wiec na jakiej podstawie mamy oceniac zawodnikow ? gry w reprezentacji czy w klubie ? Frankowski nie strzlil gola od 7 miesiacy, ale bierzmy go bo w eliminacjach byl dobry ? porownanie eto katastrofalne, bo na pna nikt na niego nie gwizdal ani nie wyszydzal ze przestrzelenie karnego. mam wrazenie ze Twoja opd na moj post to tylko proba robienia mi na zlosc, bo przyklady ktore podales sa bez sensu.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39551

Nie robie sobie jaj. To Ty robisz sobie jaja mówiąc nam, że powinniśmy wybaczać piłkarzom, bo mieli udane sezony. Ja nie wydaje sądów, że ten czy tamten nie umieją grać. Jeżeli mówię, że ktoś grał do dupy, to mogę to stwierdzić na podstawie jednego meczu. Nie jest mi potrzebny do tego cały sezon.

Poza tym kto Ci robi na zlość? Masz jakąś obsesje, szukasz skandali i w ogole. Podałem przykład analogiczny do tego co się wydarzyło. Tu nie wyszło Kuszczakowi, tam nie wyszlo Eto'o. I chyba ani Polaków, ani Kameruńczyków nie obchodzi to jakie ci piłkarze rozegrali sezony w swoich klubach. Podalem jeden przykład, więc nie pisz w liczbie mnogiej. I nie byl bez sensu, byl analogiczny.

problem w tym ze slazacy nie po raz pierwszy robia zenujace jaja (odruchy separatystyczne itp), poza tym ciezko nie zauwazyc ze wiekszosc stadionu to mieszkancy chorzowa i okolic. druga sprawa to z "moich zrodel" wynika ze to gospodarze zaczeli rozkrecac durna atmosfere, na szczescie nie byli w wiekszosci.

skoro tym niby "fanom" nie podoba sie janas i kadra to niech sie od niej odpierdola i pojda np na ryby. im bedzie lepiej, a Polska sie nie bedzie musiala za nich wstydzic. mysle ze ci pseudokibice (to wlasnie ich powinno sie tak nazywac, a nie tych ktorrych podstawiaja nam "media") zaprezentowali sie duzo, duzo gorzej niz repra.

Zaraz, bo nie rozumiem. Większość stadionu to mieszkańcu Chorzowa, ale gospodarze (czyli Chorzowianie) nie byli w większośći. To nielogiczne.

Dalej uważam, że gdyby ten mecz odbył się w innym miejscu to byłoby tak samo. Francuzi na Stade de France zrobili to samo. Ale może powinni zrobić to samo, co doradziłeś Ślązakom i iść na ryby. Gdyby się zebrali nad tym samym jeziorem, to możnaby nawet zawody w łowieniu zrobić. Może przyszliby tam jeszcze kibice Realu Madryt, którzy też podczas meczu z Barceloną nagrodzili Ronaldinho brawami i wygwizdali swoich piłkarzy. Impreza wędkarska na calego. A wstydzić, to się wstydzę tego co zrobił Kuszczak. Kibice to inna sprawa, to nie ich będą pokazywać w serwisach informacyjnych na całym świecie.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39559

faktycznie troche sie zamoptalem z tymi wiekszosciami, sorki. chodzilo mi o to ze "zabawe" w ole, "wypierdalac" i kibicowanie kolumbi (o to mam pretensje, gwizdy sie nalezaly) rozkrecili slazacy, ale wieksza czesc widzow zachowywala sie normalnie.

Pokazujesz przyklady francji, realu a nie potrafisz zrozumiec tego o co kibice z calego kraju maja pretensje do chorzowian. nie o gwizdy, a totalna kompromitacje i odwrocenie sie od swojej druzyny/narodu ? to maja byc kibice ? a gwizdania na swoich pilkarzy nie popieram bo ja nigdy czegos takiego nie robie, ale jestem w stanie to zrozumiec.

SPrawa kuszczaka. mam wrazenie ze nie czytasz tego co pisze...pewnie ze to co zrobil to szmata na maksa, ale cala swoja ciezka praca i sezonem pokazal, ze to jest bardzo dobry bramkarz. wpadki zdarzaja sie najlepszym. kibice powinni go wesprzec po tym wydarzeniu, podniesc na duchu a oni co robia ? gwizdza na niego...

co powiesz na gwizdy na Rasiaka jeszcze przed wejsciem ? normalka ? dla Ciebie pewnie tak, ale ja mam zupelnie inny obraz kibicowania i roli kibica w widowisku sportowym. on ma byc 12 zawodnikiem a nie 5 kolem u wozu...ale tak to jest z "piknikami". jak idzie to zajebiscie - janas na prezydenta, brawo bialoczerwoni, a jak cos sie zepsuje to dojebac i wbic w ziemie..

ps. jeszcze raz odniose sie do przykladu eto i kuszczaka. szukam wspolnych punktow.....jeden jest - obaj popelnili blad. co jeszcze ? Nic. bledy niedawno popelniali wright, naysmith, weir, naskręt, jakis zdarzyl sie sypniewskiemu, olisadebe to jeden wielki blad...baaa Henry tez popelnil niedawno blad. szukaj dalej analogi...

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39561

skoro tym niby "fanom" nie podoba sie janas i kadra to niech sie od niej odpierdola i pojda np na ryby.

aha, czyli każdy powinien przytakiwać Janasowi i całować go po nogach, bo to w końcu trener? Bez jaj! Fraknowski nie strzelając ani jednej bramki przez 7 miesięcy nadal jest o niebo lepszym napastnikiem od wspaniałego Grzegorza R., który pokazał już nie raz, jak potrafi grac w reprezentacji, kiedy stawką jest coś więcej, niż kolejny jego wspaniały z dupy wzięty mecz 1 lidze angielskiej. (np. ostatni mecz w eliminacjach z Anglią, gdzie Rasiakowi piłka odskakiwała jak dziecku na szkolnym boisku. Sorry, ale Frankowski takich przypałów nie łapał nigdy).

oj chyba malo pilki ogladasz...abstrachujac od tego (fakt ze to byla szmata, ale...-->) pamietajmy ze to byc jedynie sparing, a wiec nawet najwiesza wtopa pojdzie plazem i za pol roku nikt tego rozpamietywal nie bedzie

I co z tego, że kurwa sparing? Wpuścił nieziemską szmatę i tyle. Nikt nie będzie rozpamiętywać? Ojj, ja zapamiętam na baaardzo długo ta wybitną postawę Kuszczaka. Janas chciał sobie poeksperymentować i wziął na mistrzostwa 2 młodzików bez żadnego stażu w reprezentacji, więc nie zdziwię się, jak kuszczak zaliczy jeszcze niejedną wpadkę na mistrzostwach świata, o ile w ogóle wejdzie na jakiś mecz, bo przecież Boruc zapewne wyleci w pierwszej jedenastce, chociaż ostatnimi czasy jak zwykle pechowo dla nas zaczyna odpierdalać co raz gorsze wpadki.

problem w tym ze slazacy nie po raz pierwszy robia zenujace jaja

skoro napisałeś wyżej, że byłeś na wielu meczach i wiele ich widziałeś w TV to o co ta cała afera? Tak jak napisał Six, kibice Realu zrobili tak samo, Francuzi również. Zresztą, zabawne jest to ciągłe gadanie o podtrzymaniu swoich na duchu, oraz o wsparciu dla nich, ponieważ nawet kiedy wsparcie jest, Polska w 99% po stracie pierwszej bramki rozsypuje się jak domek z kart i całą koncepcję i zaplanowaną taktykę meczu chuj strzela. Śmieszne jest to, że cały czas odpierdalali szopkę, a kiedy strzelili pierwszą bramkę, ruszyli do ataku jak struś pędziwiatr. Tak się gra cały czas, a nie w ostatnich 2 minutach!

Zwodnicy w klubach graja caly sezon, repra to kilka meczow w roku, wiec na jakiej podstawie mamy oceniac zawodnikow ?

Jeśli oglądam mecz Polska - Kolumbia i widzę Rasiaka motającego się między zawodnikami, jakby właśnie ktoś wypchnął go z trybun i kazał grać z tymi "w biało-czerwonych koszulkach", to oceniam jego grę na podstawie chwili obecnej, a nie wchodze w internet, sprawdzam ile strzelił goli w tej swojej angielskiej lidze i jednak dochodze do wniosku, że Rasiak to wymiatacz!

I jeszcze jedno. Co to kurwa za trener, który na pytanie, czy forma będzie odpowiednia na mistrzostwa świata, odpowiada: "Mam nadzieję"????? Kurwa, ON TO POWINIEN WIEDZIEĆ! A NIE MIEĆ NADZIEJE!

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39564

SPrawa kuszczaka. mam wrazenie ze nie czytasz tego co pisze...pewnie ze to co zrobil to szmata na maksa, ale cala swoja ciezka praca i sezonem pokazal, ze to jest bardzo dobry bramkarz. wpadki zdarzaja sie najlepszym. kibice powinni go wesprzec po tym wydarzeniu, podniesc na duchu a oni co robia ? gwizdza na niego...

Ja nie mówię, że to jest zły bramkarz. Czy Ty gdzieś coś takiego wyczytałeś? Ale to co Ty mówisz jest niedorzeczne. Dalej pytam, co mnie obchodzi to jak on gra w swoim klubie? W końcu kibicuje reprezentacji, czy WBA? Nie pisze, że nie umie grac, a jedynie go krytykuje. I nie będę go podnosił na duchu, bo ja oglądając mecz chce widzieć zawodników walczacych jak tygrysy, a nie nieporadnych jak dzieci. To nie jest koło wzajemnej adoracji. Sam w domu krzyczalem na niego, a gdybym był na stadionie pewnie bym gwizdnął. Dlaczego? Pewnie dlatego, że jestem ze Śląska, a tu wszyscy organizujemy ruchy separatystyczne i ogolnie nie lubimy nikogo.

Kibice zachowali się w kompromitujący sposób, ale nie róbny z tego od razu tego, o czym Ty mówisz, czyli zdrady narodu.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39566

Jeśli oglądam mecz Polska - Kolumbia i widzę Rasiaka motającego się między zawodnikami, jakby właśnie ktoś wypchnął go z trybun i kazał grać z tymi "w biało-czerwonych koszulkach", to oceniam jego grę na podstawie chwili obecnej, a nie wchodze w internet, sprawdzam ile strzelił goli w tej swojej angielskiej lidze i jednak dochodze do wniosku, że Rasiak to wymiatacz!

teraz to juz pierdolisz. jestescie chyba tak uprzedzeni do tego rasiaka ze nawet jak zagra dobrze to on bedzie kozlem ofiarnym.

Zurawski zagral do dupy. czemu nie dostal gwizdow ? czemu publicznosc nie byla konsekwentna i nie gwizdala po golu jelenia ?

Krytyka sie nalezy, ale "wypierdalac" to moga sobie pod oknami krzyczec.

nie jestem jakims fanem polskiej repry ale ta sytuacja mnie poruszyla. skoro panowie nie widza w tym nic dziwnego to ja nie wiem sam kurwa...

Widze ze jestescie kibicami sukcesu wiec nie ma co gadac na ten temat.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39567

teraz to juz pierdolisz. jestescie chyba tak uprzedzeni do tego rasiaka ze nawet jak zagra dobrze to on bedzie kozlem ofiarnym.

niestety, nie pierdolę, lecz pisze posty :) To różnica!

A co do Rasiaka, to kiedy on zagrał dobry mecz w reprezentacji? Z Wyspami Owczymi? :D

[ Dodano: 2006-06-01, 00:28 ]

Widze ze jestescie kibicami sukcesu wiec nie ma co gadac na ten temat.

nie no co Ty. Ja się nawet cieszyłem po tej szmacie Kuszczaka. Pomyslałem: "Nie ma sprawy, w końcu mamy jeszcze 10 DNI do mistrzostw! W 10 dni można zrobić cuda! (które beda potrzebne, żeby wyjśc z grupy przy obecnej formie reprezentacji, jaką nam pokazała w tym meczu) Kurwa, człowieku, ja się wkurwiam i to jest po prostu odruch, nie kumasz?? WKURWIAM SIĘ na te sytuacje, bo KIBICUJE REPREZENTACJI a nie chcę, żeby po 3 meczach wrócili do polski z 1 punktem! Pierdolisz ciągle jakieś usprawiedliwienia dla reprezentacji, ale nie kumasz, że za 9 dni to już nie beda sparingi, a przy takiej grze Ekwador zrobi z nas szmatkę do czyszczenia butów?

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/8/#findComment-39568

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      TNA AEW łatwo na bieżąco śledzić. Do tych dwóch chciałbym STARDOM, MARIGOLD I TJPW. W 2024 średnio wychodziło mi oglądanie regularne tych 3 japońskich federacji ponieważ mają dużo eventów i wystarczy 2-3 dni czegoś nie obejrzeć i robi się sporo do oglądania np. w STARDOM miewałem 3 miesiące zaległości. Dwukrotnie próbowałem nadrabiać i ni uja nie ma to sensu. Oprócz tych 5 federacji to pewnie będę oglądał sporadycznie jakieś pojedyncze gale.
    • CzaQ
      Zgadza się, jedziesz dalej.
    • MattDevitto
      Nowy rok, nowe postanowienia to i może jakieś nowe fedki, które każdy z nas chce oglądać. Warto się zastanowić, szczególnie, że obecnego wrs jest bardzo dużo do ogarnięcia. Z roku na rok też czasu jakby mniej do śledzenia tego wszystkiego. Stąd też tradycyjnie w styczniu przybywam do was z pytaniem:  ile fedek zamierzacie oglądać w 2025? Oczywiście oprócz ich wymienienia, napiszcie też co będziecie śledzić na bieżąco, z jakiej fedki np. rezygnujecie etc. Można też dodać jakieś federacje retro - choćby LU, macie jak zawsze pełną dowolność Poniżej dodaję link do tematu sprzed 12 miesięcy:
    • -Raven-
      Poza tym, całkiem sprytnie to rozgrywają, bo niby w tej walce Szefów żadne Bloodline nie może interweniować, ale Jokerem jest tu Drew, który może pomóc Soliście. Niby teoretycznie wiadomo, że Romek powinien ogarnąć, ale zawsze pozostaje ten element niepewności. Po drugie, bez sensu jest kończyć tak duży feud na zwykłej tygodniówce (a wygrana Rzymskiego to by było game over), co jeszcze bardziej zwiększa szanse Sikacza.   Oby nie, bo Stratna może w takim wypadku długo się pasem nie nacieszyć, a szkoda by było.
    • -Raven-
      Parasolkę.
  • Dodaj nową pozycję...