Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Bosacki za Gorawskiego ?

Jeżeli to jest prawda to kolejna dziwna decyzja selekcjonera - obrońca za pomocnika :?:

Ciekaw jestem czy gdyby Sagan czy Franek tak nie płakali to by zostali powołni :?: :)

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

MŚ: Nieoczekiwana zmiana w kadrze Janasa!

PAP /12:39

Obrońca Lecha Poznań Bartosz Bosacki zastąpi Damiana Gorawskiego w piłkarskiej reprezentacji Polski na mistrzostwa świata w Niemczech.

Powodem zmiany są niekorzystne wyniki badań kardiologicznych przeprowadzonych u pomocnika FK Moskwa - poinformował lekarz drużyny narodowej, Jerzy Grzywocz.

Bosacki już dołączył do zespołu, który w poniedziałek o godzinie 14.30 wyleci na tygodniowe zgrupowanie do Szwajcarii.

458954520447d6ce7641a4.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

mnih: bo ja wiem czy Sagan tak płakał ;)? Wydaje mi sie, że on sie liczył z tym, że nie dostanie powołania. Chociaż Janas też zagrał z napastnikami w kulki, bo powiedział przed meczem z Wyspami Owczymi, że z czwórki Jeleń, Sosin, Saganowski, Rasiak pojedzie trzech. Pojechało dwóch. W każdym razie uważam, że choćby epidemia przeszła przez naszą reprezentacje, to Janas nie powołałby żadnego z tych zawodników, ktorych odrzucił. Ośmieszyłby się, a poza tym postawił tych zawodników w bardzo niezręcznej sytuacji. Nie ma ich i dobrze, przynajmniej jest spokój :). Chociaż dziwi mnie nominacja Bosackiego. Dlaczego Janas w ogóle nie spojrzal na Dariusza Żurawia?

1005187806541accfacb3d6.jpg

spojrzał raz i mu się niespodobał :P mowa o Żurawiu..w PS powiedział Janas ze Darek ma juz swoje lata i jest wolny czego przykadem sa jego kartki bo nie nadąża za napastnikami druzyny przeciwnej :mad:

Moim zdanie moze ma juz swoje lata ale mysle ze by sie lepiej sprawdził niz Bosacki co go wkręcali w ziemie amatorzy z Wysp Owczych :?

458954520447d6ce7641a4.jpg

mnih: bo ja wiem czy Sagan tak płakał ;)?

Nie,ale się wypowiedział niezbyt... hmmm wyrozumiale dla trenera ;)

...że z czwórki Jeleń, Sosin, Saganowski, Rasiak pojedzie trzech. Pojechało dwóch.

z czwórki Sosin, Saganowski, Rasiak, Frankowski... pojechał jeden... ale najlepszy :lol:

Racja Żuraw nawet nie otrzymał szansy na którą zasługiwał, ale ja nie rozumiem dlaczego obrońca został powołany. W kadrze brakuje mi defensywnego pomocnika, bo Radomski się nie sprawdza w reprezentacji, a Lewandowski to pizda na tej pozycji. Bosacki może też grać cofniętego pomocnika,ale z tym samym powodzeniem co Lewy.

[ Dodano: 2006-05-22, 15:34 ]

jeszcze link do wywiadu z doktorem Jerzym Grzywoczem, lekarzem kadry

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

Ja chcę w kadrze Marka Citko! To nie żart, lubie go :D.

hmm cool kolejny defensywny zawodnik w kadrze, mnie dalej zastanawia co bedzie jak przyjdzie nam atakowac:) ale moze tak zle nie bedzie

ps.six mam jego autograf z dedykacja;p

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

ahh ta bramka z Broenby :)

[you] zostań bohaterem,

Gorawski nie jedzie. W jego miejsce Bosacki...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

To już wiemy :P.

Strasznie dziwna decyzja Janasa. W Lechu Bosacki to była cienizna, taki Chris Jericho w wwe. Przecież nikt z was nie powołałby takiego gościa do repy WWE/F :D :D :D

Powinien jechać Błaszczykowski.

czy Eugen mógłby przejsc hell turn

ahh ta bramka z Broenby :)

a nie chodzi ci o Atletico Madrito ;P

78269406145f2cb280ea01.jpg

ano fakt, tego loba to Molinie zafundowal.. ale Broenby chyba tez cos ladnego strzelil... pozniej pogrzebie w vhs'ah ;]

[you] zostań bohaterem,

bRAYO nie lepiej byłoby założyć nowy temat? Raz z szacunku, bo każdy zmarły dostawał "swój" temat, a dwa żeby byl porządek :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...