Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

GER - ARG - Niemcy , dadza sobie rade ,a bramki strzela nasi rodacy :PP

ENG - POR - Anglia , powinna dac sobie rade ,mimo nie zachwycajacej gry , Beksowi nie bedzie szlo przez caly mecz,ale jak dostanie okazje to i tak zrobi to czego kibice Angli oczekuja , poza tym Portugalia bedzie bez 3 podstawowych pilkarzy , o ile nie wiecej...

ITA - UKR - Ukraina jest niespodzianka i mozliwe ze bedzie jeszcza wieksza :D

BRA - FRA - Zidane zegna sie z pilka po tej imprezie , licze na to ze bedzie wstanie doprowadzic "dom starcow" do polfinalow :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

GER - ARG - stawiam na Argentyne chociaz od zawsze kibicowalem Niemcom.

ENG - POR - tu stawiam na Anglikow. Nie lubie portugalczykow.

ITA - UKR - wszystko tylko nie wlochy :P

BRA - FRA - jestem oczywiscie za Francja... Mecz marzenie.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Moi faworyci to Argentyna, Portugalia, Ukraina i Brazylia. Nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej ;). Tylko Ukraina może mnie zawieść :/. Kanarkowi się rozkręcają i mam nadzieję, że powtórzą sukces sprzed 4 lat i zemszczą się na Francuzach za 98 ;).

Hiszpania zagrała wczoraj jak zawsze, czyli słabo. Żałuje, że odpadli, bo im kibicuje, ale to niestety drużyna, któa dobrze spisuje się tylko w eliminacjach i ewentualnie w rozgrywkach grupowych, a potem... Kazdy widział. Ale teraz nie będę miał dylematu komu kibicować w ćwierćfinale. Na pewno Canarinhos i to oni wygrają ;)!

1005187806541accfacb3d6.jpg

GER - ARG - nie lubię Niemców, więc będę kibicował Argentynie (której tez nie lubie, ale wole ta drużynę, niż gospodarzy), ale niestety mam przeczucie, że to właśnie Niemcy awansują do półfinału i to bez żadnych dogrywek :/

ENG - POR - Holandia odpadła, więc została mi tylko moja Anglia :) Mam nadzieję, że poradzą sobie z głupimi Portugalczykami i znajdą się w półfinale. Wierze w to z całego serca ;) Stawiam na Anglię!

ITA - UKR - Jestem za Ukrainą i będę im kibicował, ale niestety wydaje mi się, że Włochy znowu jakimś cudem przeslizgną się przez kolejną rundę :/

BRA - FRA - Brazylia wygra. Nie przepadam za Francją, chociaż z drugiej strony życzę Zidane'owi, żeby pograł sobie chociaż do półfinału i meczu o 3 miejsce, bo to jego ostatnie mistrzostwa. To jedyny mecz, który wzbudza we mnie najmniej emocji, chociaż może być naprawdę zajebisty. Typuje Brazylię. Sądzę, że dopiero od tej rundy zaczną grać taką piłkę, jakiej wszyscy od nich oczekiwali.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

• Urządzenie:  Windows

Po marnych dla nas mistrzostwach pozostaje się cieszyć, że przynajmniej niektórzy się wypromowali. Pierwszy, który dzięki występom na mistrzostwach zmienił klub jest Irek Jeleń, który przeszedł do francuskiego Auxerre ;)

http://mundial.onet.pl/0,1247843,1347437,wiadomosc.html

15974308365193fac7b7921.jpg

Portugalia-Anglia no to czas by bufony odpadly,czyli Portugalia do boju. I Portugalia chyba jest jedyna druzyna(obok Argentyny)ktora moze powstrzymac Brazylie. Wkoncu ich trenerem jest Scolari.

Francja-Brazylia no to dla Brazyli najlepsza okazja zemscic sie za 98.

Niemcy-Argentyna Oby Argentynie sie udalo,wogole bym chcial zeby to Argentina zdobyla MS.

Wlochy-Ukraina Bede za Wlochami. Oby przeszli,mysle ze wkoncu fuks Ukrainy sie skonczy.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Streetovs napisał(a):
Wlochy-Ukraina Bede za Wlochami. Oby przeszli,mysle ze wkoncu fuks Ukrainy sie skonczy.

słowo fuks akurat bardziej pasuje do włoskiej drużyny ;)

Do It Like A BOSS !

• Urządzenie:  Android

U mnie to jest tak, że nie lubie Francji, ale lubie Zidane'a ;). To świetny zawodnik, przez kilka sezonów bronił barw mojego klubu i szanuje go za to co zrobił dla piłki (przykre incydenty z jego udziałem pomijam ;)). Jednak to już nie to co kiedyś. Teraz Zizou jest trochę w cieniu. Myślę, że ćwierćfinał dla tak grającej Francji (nie ukrywajmy, że słabo) to i tak dużo. Zidane jest mistrzem świata, Europy, zwycięzcą Ligi Mistrzów. Ma wszystkie najważniejsze trofea, więc mistrzostwa może zakończyc już na tym etapie :).

1005187806541accfacb3d6.jpg

GER - ARG - Kibicuje Argentynie,ale chyba Niemcy wygrają.

ENG - POR -tu powinna wygrać Portugalia,ale bedzie grała bez 3 zawodników.

ITA - UKR - myśle,że Ukraina sobie nie poradzi i odpadnie

BRA - FRA -Kibicuje Francji,choć watpie zeby wygrali.

Nie-Arg - Ciekawy mecz nie widze faworyta (szanse 50%-50%)

Ang-Por - Portugalia bez Deco, a Anglia bez formy ale jestem za Anglia (40%-60%)

Wło-Ukr - Lubie obie reprezenacie ale nie sadze zeby Wlosi dali naszym sasiadom sprawic niespodzianke (70%-30%)

Bra-Fra - Jestem za Brazylia, ale nie graja jakos wspaniale chociaz 4 lata temu do czasu meczu z Anglia grali slabie. Oby Canarinos sie zmotywowali i pokonali francuzkich staruszkow :P (65%-35%)

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

to i ja sobie zatypuje

Niemcy - Argentyna moim zdaniem wygra argentyna ale tak 1-0

Anglia - Portugalia uuuuu moja portugalia bez deco i costinhy ale anglia jak narazie niczym tu nie zablysla wiec stawiam szanse na 50 do 50.

Włochy- Ukraina bardzo bym chcial zeby wygrala Ukraina chodz w to watpie wiec stawiam ze wlosi spokojnie ich ograja a w procentach 80 do 20.

Brazylia - Francja bardzo bym chcial zeby fracja wygrala maja fajnych zawodnikow i takich ktorych lubie np ribery i henry i takze zidane ktory powinnien godnie sie pozegnac z reprezentacja i pokonac brazylie moze ktos wkoncu skonczy ich dominacje 60 do 40 dla francji.

58408955248ca8d1b12ed4.jpg

niestety niemacy przechodzą dalej... :sad:

Niestety. Wglada na to, ze mamy juz jednego finaliste, bo cos kiepsko widze Wlochy w meczu z Niemcami w polfinale, nie mowiac juz o Ukraine :/
Do It Like A BOSS !

Cóż moja ulubiona drużyna przegrała z moją znienawidzoną drużyną... Przechodzą więc Niemcy niestety. I coś mi się widzi, że chyba ten lalausiowaty i "płaczkowaty" zespół wygra te mistrzostwa niestety :(.

No i niestety dalej przechodzą Niemcy. Szkoda mi Argentyny. Od początku typowałem ich na medal, ale no cóż... Mam nadzieję, że w drugim meczu Ukraina rozjebie Włochów.

20726886454675b1540758e.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Kurwa mać ja tu miałem nadzieje że Punkster będzie ostatnim przeciwnikiem Johna w jego finalnej walce a tu dupa, teraz nie mam bladego pojęcia kto może być jego ostatnim przeciwnikiem, ja mam nadzieje że to nie będzie Cody, po tej słabej walce na WM nie zasłużył aby być ostatnim przeciwnikiem Johna między nimi nie ma chemii, totalnie słaby program podczas WM, nie no ja nie chce tego oglądać, poza tym taki booking zaszkodzi tylko Cody'emu a nie pomoże to zaś wpychanie czegoś na siłę a później będzie zdziwienie że fani na niego buczą... Jakaś mała iskierka nadziei jest że ostatnim przeciwnikiem Cena będzie R-truth, przepraszam od dzisiejszego RAW już Ron Killings!  Oczywiście też nikt nie bierze pod uwagę Romana który najprawdopodobniej wróci z nowym gmmickiem na SummerSlam już jako pełen Baby Face więc możliwe że będą chcieli mocno przyboostować jego powrót gdzie pod koniec roku odzyska tytuł a Rollins zaczai się z walizką i ją wykorzysta na Romanie nie zdziwiłaby mnie taka sytuacja.  Co do Punka i Arabii Saudyjskiej to tutaj oczywiście dużą rolę odegrała kasa ale i też chyba stosunek Arabii Saudyjskiej do sytuacji w strefie gazy, Arabia Saudyjska jest przeciwko Izraelowi więc nie zdziwiłbym się jakby Punk schował swoje stare przemyślenia do kieszeni, Sami też zarzekał się że nigdy tam nie zawalczy a jednak się przełamał  Ja to się nie zdziwię jak Punk nawiąże do sytuacji w Gazie podczas tej gali, zrobili to już ze Sami podczas live eventu... Ogólnie walka Cena/Punk to kaliber na finał albo chociaż na SummerSlam a nie na poboczną galę u Arabów, ale jeśli Ron Killings jest szykowany na finał to jestem wstanie im to wybaczyć.   
    • DarthVader
      Punk jest w takim układzie większym heelem w tym zestawieniu niż John Cena Jakoś dziwnie na odwrót to wszystko wychodzi - chciałem Orton vs Cena na koniec, a zrobili to już na Backlash. Punk vs Cena pasowało na SummerSlam… Chcę się ich oczywiście obejrzeć znowu w akcji, ale zrobienie jej w Arabii Saudyjskiej ucina hypowi jaja.     
    • Attitude
      Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      CM Punk do HHH'a na początku roku:
    • MattDevitto
      WWE Night Of Champions 2025 28.06.2025 w Arabii... KARTA Queen Of The Ring 2025 Final Match ??? vs. ??? King Of The Ring 2025 Final Match ??? vs. ??? Undisputed WWE Title Match John Cena (c) vs. CM Punk
  • Dodaj nową pozycję...