Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Baszczysnki -klasa sama w sobie nie ma w Polsce oebcnie leszego lewego obroncy niz on

Baszczyński to prawy obrońca

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38158

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Ale sie zgodze w wiekszosci z Janasem ale po koleii:

- brak dudka mnie nie dziwi moze i gra dobrze jak sie pojawi ale jak sie siedzi przez rok na lawce prawie to nie ma sie tego tempa meczowego ;) - Janosik dobrze zrobil w tym momencie nr 1 to Boruc a Kuszczak nr 2 , Fabianski powolany tylko po to by zbierac doswiadczenie i bardzo dobrze gdyz jest przyszloscia bramki (20 lat bodajze)

- brak Kłosa - spoko robil ostatnio duzo bledow na wiosne wiec sie nie dziwie ;)

- obecnosc "Garnka" mlody chlopak ktory bdb gra w klubie w reprezentacji tez jako tako sobie radzi - reszta odmladzanie kadry ;)

- mila, radomski i giza - wtf ? jaki radomskiego i gize ktorzy graja dobrze w klubie moge przebolec tak brak obecnosci "Burego" wogole mnie zszokowala :/

- no i teraz atak chyba najwieksze zaskoczenie wsrod nas brak obecnosci Franka ale ... zrobilbym tak samo jak Janas. Nie zabiera sie zawodnika za zaslugi lecz za to jak sie prezentuje od dluzszego czasu a ten prezentuje sie tragicznie od ponad pol roku nie strzelil bramki :/

- Jelen bdb dobra decyzja

- Brozek jest mlody i jedzie po doswiadczenie i pewnie bedzie na jakies koncowki wchodzic.

- Rasiak to zostawie bez komentarza :P

Aha zobaczmy ze wiekszosc kadr na MS sa zdziwa :)

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38159

Baszczysnki -klasa sama w sobie nie ma w Polsce oebcnie leszego lewego obroncy niz on

Baszczyński to prawy obrońca

szybciej pisze niz mysle :P

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38160

- Rasiak to zostawie bez komentarza

Drewniak Rasiak jedzie tylko dlatego, że strzelił dwa ładne gole z Wyspami Owczymi.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38166

Nie jest aż taka zła ta reprezentacja chociaż mnie dziwi że Jurek Dudek nie jedzie. Za to dla mnie nieporozumieniem jest Fabiański (czy jak się on tam nazywa) w składzie. Brak Frankowskiego - mnie to nie dziwi, brak Saganowskiego ? Hmm ciężko stwierdzić. No może jeszcze brak Kłosa mnie troche zdziwił.

Ogólnie uważam że nie jest aż tak źle. W zasadzie wszyscy psioczą, ale założe się że jakby Polsce się udało coś "zrobić" (marzenia) to wszyscy by klepali Jansa po plecach. Tak zawsze jest.

Tylko mnie martwi fakt że na pewno w ataku zobaczymy Żurawskiego i Rasiaka. Niestety, ale ja do Rasiaka się przekonać nie potrafie za cholere. Widziałbym z chęcią atak Zuraw-Jeleń, ale na pewno będzie Zuraw-Rasiak niestety.

Co do szans Polaków na tych mistrzostwach to dobrze będzie jak damy rady wyjść z grupy. A jak już z grupy wyjdziemy to i tak polegniemy z Anglią lub Szwecją. Sorry, ale obie te drużyny przewyższają Polaków pod każdym względem. Ale najpierw trzeba wyjść z grupy...

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38200

Nie jest aż taka zła ta reprezentacja chociaż mnie dziwi że Jurek Dudek nie jedzie. Za to dla mnie nieporozumieniem jest Fabiański (czy jak się on tam nazywa) w składzie. Brak Frankowskiego - mnie to nie dziwi, brak Saganowskiego ? Hmm ciężko stwierdzić. No może jeszcze brak Kłosa mnie troche zdziwił.

Ogólnie uważam że nie jest aż tak źle. W zasadzie wszyscy psioczą, ale założe się że jakby Polsce się udało coś "zrobić" (marzenia) to wszyscy by klepali Jansa po plecach. Tak zawsze jest.

Tylko mnie martwi fakt że na pewno w ataku zobaczymy Żurawskiego i Rasiaka. Niestety, ale ja do Rasiaka się przekonać nie potrafie za cholere. Widziałbym z chęcią atak Zuraw-Jeleń, ale na pewno będzie Zuraw-Rasiak niestety.

Co do szans Polaków na tych mistrzostwach to dobrze będzie jak damy rady wyjść z grupy. A jak już z grupy wyjdziemy to i tak polegniemy z Anglią lub Szwecją. Sorry, ale obie te drużyny przewyższają Polaków pod każdym względem. Ale najpierw trzeba wyjść z grupy...

Fabiański to przyszłosc tej reprezentacji i taka"wycieczka" a moze i nie:) zaprocentuje w przyszłosci:)

Wcale bym nie był taki pewny czy bedzie napad Żurawski / Rasiak .

Janas nalezy do odwaznych trenerów i wszystko zweryfikuje zgrupowanie w Szwajacari:)

nazwiska nie grają a tego trzyma sie Paweł:) co widac po powołaniach na MŚ

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38206

No fakt faktem Strongfan, ale ja wątpie w to aby Fabiański wyszedł chociaż na dwie minuty na boisko. Jest to jeszcze bardzo młody zawodnik ma czas dlatego mnie dziwi to że został powołany na mistrzostwa. Ja go widze za cztery lata (o ile się Polska zakwalifikuje ofkoz :)) jako jednego z czołowych polskich bramkarzy.
https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38238

ale ja wątpie w to aby Fabiański wyszedł chociaż na dwie minuty na boisko.

Gdyby sie tak zdażyło, że Polska wygrywałaby 4:0 :P to Fabiański miałby możliwość wejścia na boisko. Ale z tym składem to mało realne żeby Polska wygrywała 4:0

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38253

Weźcie dajcie spokój bo mi się na wymioty wzbiera, jak czytam Wasze "fachowe" opinie... okej, sam nie jestem ekspertem, ale na ZDROWY CHŁOPSKI ROZUM Mistrzostwa Świata są dla najlepszych, a nie dla pupilków selekcjonera... I fakt, że nie zabrał Dudka, który jest mega doświadczonym zawodnikiem, wygrał dla FC Liverpool Ligę Mistrzów (i niech mi nikt nie mówi, że tak nie było), grał przez wiele lat na światowym poziomie w piłkę, bronił karne i mega trudne strzały... Chuj, za przeproszeniem, że nie gra w drużynie klubowej... To głupota trenera, Dudek nie jest niczemu winien. Fabiański to niech się ogrywa w meczach towarzyskich, a na MŚ niech jadą gracze, którym nie zmiękną nogi... Po co ma jechać Fabian, żeby obejrzeć jak grają przeciwnicy? Bo chyba nikt się nie łudzi, że on wejdzie na to boisko...

A Dudzio za te wszystkie lata i wszystkie niesamowite parady zasługuje, żeby jechać na mistrzostwa... Nie wiem w jakiej jest obecnie formie, bo po prostu ostatnio rzadko gra, ale dla mnie jest murowanym bramkarzem nr. 2, ciut ciut za Borucem, a jakby się rozegrał, to i daleko przed nim.

Panie Janas, idź pan w piździec z takimi wyborami.

To samo tyczy się pary Franek i Brożek... co ugra młodzy, niedoświadczony Pawełek na najwyższym szczeblu gry? Franek co innego... niby bez formy, niby nie strzela... Ale mógłby pojechać choćby jako joker, i przez ostatnie 30 minut meczu kąsać przeciwników...

Ech, głowa mnie boli, jak sobie o tym myślę...

Nie jestem wielkim specjalistą od piłki nożnej, moja brocha to Wrestling i NBA... ale jako szary widz jestem w stanie powiedzieć tyle, że Janas spieprzył sprawę i to po całej linii.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38282

• Urządzenie:  Android

Wee Man sorka ale co Ty pinkolisz ??

Oki Dudek moze jest dobrym bramkarzem ale NIE GRA prawie od roku, nie ma rytmu meczowego co 3 dni srednio. Trening to nie wszystko - wogole po co go brac jako nr 2 skoro jest Kuszczak ktory jest mlody a juz prezentruje bardzo dobry poziom, Dudek juz wiecej nie pojedzie na MS i teraz pewnie by nie wszedl a tak mlodziez bedzie sie szkolic bo gdzies i kiedys musi. Oni sa przyszloscia a nie przeszloscia ;)

Franek nie ma formy od pol roku i to widac. Joker?? dawniej tak ale jak teraz nawet byl wpuszczany na koncowki w lidze to nic nie ukasil.

To sa moje wlasne wywodu - ale bede sie ich trzymal bo kiedys sam gralem w bale "mlodziezowo - ligowo" i wiem mniej wiecej jak kazdy trener ocenia ;)

Peace

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38289

Viruss, piszę tylko, że na World Cup zabiera się graczy najlepszych... Więc co tu robi Garncarczyk, Fabiański, Rasiak, Brożek? Gdzie Frankowski, Dudek, Kłos ? Toż to są kpiny... Zamiast wzięcia najlepszego bramkarza reprezentacji Polski w przeciągu ostatnich 20 lat, Janas wziął Fabiańskiego... Zamiast wziąć Franka, który choć nie grzeszy formą jest piłkarzem bardzo dobrym, i potrafi strzelać bramki, wziął niedoświadczonego Brożka i genialnie grającego głową, i tylko głową Rasiaka... No i Garncarczyk zamiast Kłosa... I nie wypominajcie mi tu błędu Tomka w meczu z Koroną... Bo kiksy zdarzają się każdemu, nawet najlepszym... A i tak obrona gdyby była lepiej ustawiona mogłaby szybko ten błąd naprawić, a tak cała wina poszła na Kłosa i nie został on powołany do reprezentacji, a wg mnie to od niego powinien być zaczynany tej reprezentacji skład ustalany...

Każdy ma prawo do swojego zdania, ja pod wpływem emocji wyrażam swoje być może w nieco chaotyczny i narzucający się sposób... ale IMHO Janas pokpił sprawę solidnie :/

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38290

Viruss, piszę tylko, że na World Cup zabiera się graczy najlepszych... Więc co tu robi Garncarczyk, Fabiański, Rasiak, Brożek? Gdzie Frankowski, Dudek, Kłos ? Toż to są kpiny... Zamiast wzięcia najlepszego bramkarza reprezentacji Polski w przeciągu ostatnich 20 lat, Janas wziął Fabiańskiego... Zamiast wziąć Franka, który choć nie grzeszy formą jest piłkarzem bardzo dobrym, i potrafi strzelać bramki, wziął niedoświadczonego Brożka i genialnie grającego głową, i tylko głową Rasiaka... No i Garncarczyk zamiast Kłosa... I nie wypominajcie mi tu błędu Tomka w meczu z Koroną... Bo kiksy zdarzają się każdemu, nawet najlepszym... A i tak obrona gdyby była lepiej ustawiona mogłaby szybko ten błąd naprawić, a tak cała wina poszła na Kłosa i nie został on powołany do reprezentacji, a wg mnie to od niego powinien być zaczynany tej reprezentacji skład ustalany...

Każdy ma prawo do swojego zdania, ja pod wpływem emocji wyrażam swoje być może w nieco chaotyczny i narzucający się sposób... ale IMHO Janas pokpił sprawę solidnie :/

Jebnełes z tym Fabiański ..człowieku Dudek nic nie gra nie jest w gazie.Chyba nie wiesz co to znaczy nie grac przez cały sezon.Fabiański fakt młody perspektywistyczny ale on ciagle grał cały sezon na wysokim poziomie.

Za zasługi sie nie jezdzi na MS to samo sie ma do Frankowskiego co z tego ze wygra nam eliminacje.

Eliminacje to juz przeszłość. Co z tego ze Franek wygrał nam wiekszość meczy ..ale to juz BYŁO etap Zamkniety HISTORIA!

lubie Frankowskiego ale jak napastnik nie strzeliłł bramki od pół roku trudno zeby go brac na MŚ.

co do Kłosa sie nie wypowiadam bo to dla mnie drewno

A jeszcze co do nieodswiadczenia Brozka kolego, a słyszałeso o takim zawodniku w kadrze Anglii rocznik 89 Theo Walcott ktory jeszcze niezaliczył meczu w reprezentacji Angli ba on jeszcze nie ma meczu w Premiership. :P i ejst jednym z czwórki napaistników

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38303

Dzisiaj czytałem w gazecie wywiad z Tomaszem Frankowskim na temat polskiegi składu na MŚ 2006. Franek stanowczo powiedział "Janas mnie oszukał". W wywiadzie powiedział, że jak na treningu mu coś nie wyszło to Janas go motywował i mówił, że nic się nie stało. Podobno trzy razy zapewniał Tomka, że zabierze Go do Niemiec.

Inni Polacy, którzy nie zostali wybrani tj. Dudek, Kłos i Rząsa rozważają zakończenie reprezentacyjnej kariery...

No to panie Janas naważyłeś bigosu.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38305

Dzisiaj czytałem w gazecie wywiad z Tomaszem Frankowskim na temat polskiegi składu na MŚ 2006. Franek stanowczo powiedział "Janas mnie oszukał". W wywiadzie powiedział, że jak na treningu mu coś nie wyszło to Janas go motywował i mówił, że nic się nie stało. Podobno trzy razy zapewniał Tomka, że zabierze Go do Niemiec.

Inni Polacy, którzy nie zostali wybrani tj. Dudek, Kłos i Rząsa rozważają zakończenie reprezentacyjnej kariery...

No to panie Janas naważyłeś bigosu.

a niech kończą wyjdzie to na lepsze reprezentacji

jestem za i średenia wieku jak spadnie ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38308

Zgadzam sie ze Strong Fanem.

Klos jest zaaajebiscie drewiany.

Dudek caly rok nie gral ... Fabianski podobno jest naprawde swietny, bedzie trzecim bramkarzem, troche nasyci sie atmosfera, takie doswiadczenie na pewno mu sie przyda.

Osobiscie szkoda mi Frankowskiego, ale to Janas wie lepiej ode mnie w jakiej jest dyspozycji. Za zaslugi sie na Mundial nie jedzie.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/3/#findComment-38314

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      To akurat zależne jest w AEW raczej od fanów na trybunach jak jest dużo lub są dobrze rozmieszczeni to są zawsze oświetleni. Duża hala mało ludzi z reguły ciemno, ale mała hala ta sama liczba ludzi już jest jasno.  
    • Jeffrey Nero
      Wiesz, że Cash ma 37 lat a Dax 40 to chyba Randy Orton 44 lata to już chodząca śmierć czy Aj Styles 47 lat, Kewin Owens kolejny emeryt 40 lat, Sami Zayn 40 lat, Roman Reigns 39 lat to tylko kilka przykładów.
    • Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
  • Dodaj nową pozycję...