Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szkoda ze Ghana nie strzelila gola. Nalezal jej sie z pewnoscia. Brazylia zagrala raczej spokojnie, nie forsujac sil. W nastepnym meczu bowiem zmierza sie z kims z pary Francja vs Hiszpania. A tu juz nie bedzie gry zachowawczej.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda, żę ostatnia reprezentacja z Afryki już odpadła. Brazylia zrobiła to co miała zrobi i przeszła dalej. Nasteępny mecz Brazylii będzie bardzo ciekawy bo zmierzą się oni z Francją albo Hiszpanią. Tego meczu już się nie mogę doczekac.

20726886454675b1540758e.jpg

A póki co, Francja walczy o awans z Hiszpanią. Kibicuję Francuzom z jednego powodu, ma na imię Zinedine, a na nazwisko Zidane ;). Na razie lepsze wrażenie sprawiają moi faworyci. Czekamy na drugą połowę.

117380471846b21e8779201.gif

FRANCJA awansowala... Wreszcie podobal mi sie futbol w wykonaniu trojkolorowych. No i moj mecz marzenie w nastepnej rundzie. Brazylia vs Francja...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   1

Brazylia vs Francja...

to będzie soczysty rewanż za finał w 1998 :) Tyle, ze ja dla odmiany będe za Brazylią ;) A dziś francuzi pokazali lepsza piłkę, niż w meczach grupowych, ale wciąż za mało, żeby marzyć o powtórzeniu sukcesu z 98.

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Francja zagral duzo lepiej niz mecze w grupach jak juz napisano. Mecz France vs Brasil bedzie napewno warto obejrzenia , kibicuje Zizu oraz jego kolegom z ekipy

p.s Oskar dla Henry :)

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

A Hiszpania jak zawsze odpada... Ja osobiscie liczę na powtorkę z finalu `98, aby Francja 3:0 wygrala z Brazylią :twisted:
GG: 2290774

No nareszcie Francja zagrała tak jak się tego po nich zawsze oczekiwało. Powiem szczerze, że spodziewałem się zwycięstwa Hiszpanii (wiadomo w grupie grali lepiej niż Francuzi), ale i tak jestem zadowolony że Francuzi przeszli dalej. No i mecz Francja - Brazylia. Może być ciekawie.

Jakich typujecie zwycięzców par ćwierćfinałowych ?

Argentyna - Niemcy - bardzo bym chciał aby wygrała Argentyna. Niemcy dotychczas mieli słabych rywali (nawet Szwecja się zagrała przeciwko nim bardzo słabo). W grupie już tradycyjnie Niemcy mieli słabeuszy tak więc ich gra wielu teraz się podoba, ale uważam że dopiero z Argentyną będą musieli się pomęczyć.

Francja - Brazylia - nieobstawiam żadnego zwycięzcy :).

Włochy - Ukraina - prawde mówiąc tutaj mam również kłopot. Wolałbym aby wyszła Ukraina, ale coś czuje, że jednak Włochy ten mecz wygrają.

Anglia - Portugalia - Anglicy grają słabo. Portugalia zagra troche osłabiona. Wydaje mi się że Portugalia wygra.

Argentyna - Niemcy - znając Niemców, to oni przejdą do półfinału i wcale nie będę płakał, bo za Argentyną jakoś nie przepadam.

Francja - Brazylia - kibicuję Francji, ale rozum podpowiada, że zwycięży Brazylia.

Włochy - Ukraina - Włosi nie powinni mieć większego problemu, a nawet jakby mieli, to i tak przejdą dalej.

Anglia - Portugalia - Portugalia pokazała się dotąd z lepszej strony niż Anglia i to ich typuję na zwycięzców.

117380471846b21e8779201.gif

niemcy-argentyna mam nadzieje ze wygra argentyna ale moze byc cięzko bo niemcy to gospodarz a z tymi nigdy nie jest łatwo. obstawiam 1-0 dla argentyny

brazylia-francja mysle ze brazylia sie bawi narazie i sobie poradzi z francją. obstawiam 3-1 dla brazylii

włochy-ukraina chciałbym żeby ukraina wygrała ale rozum podpowiada mi że włosi są dla nich za mocni.obstawiam typowy wynik dla włochów czyli ich wygraną 1-0

portugalia-anglia sądzę że osłabiona portugalia wygra z anglią ale dopiero po karnych

1:1 KARNE WYGRYWA POrtugalia.

takie są moje typy :wink:

No i Francja pokazała, że potrafi grac. Fajnie, że prześli dalej bo szkoda by ich było. A co do par cwiercfinałowych to:

Argentyna - Niemcy - sądzę, że mecz będzie wyrównany, ale jednak moim zdaniem wygrają Argentyńczycy.

Francja - Brazylia - zapowiada się zajebisty mecz. Mam nadzieję, że dalej przejdzie Francja.

Włochy - Ukraina - Ukraina już bardzo dużo osiągnęła, ale czemu nie mogłaby osiągną więcej :D. Kibicuję tutaj oczywiście naszym sąsiadom.

Anglia - Portugalia - tradycyjnie już kibicuję Anglii...

Edytowane przez TiggerR

20726886454675b1540758e.jpg

Argentyna - Niemcy - tutaj może być wyrównany pojedynek. Obydwie drużyny nie mają doskonalej defensywy. Nie mam konkretnego faworyta

Francja - Brazylia - jeśli Francja wreszcie na dobre obudzila się ze swojego snu to Brazylia wreszcie nie będzie miala meczu, w ktorym gra sobie "tak o". Będzie miala trudny mecz. Ja jestem za Francją :)

Wlochy - Ukraina - Wlosi nie grają szczególnie pięknego futbolu, jesli Ukraina będzie dobrze pilnować się w tyle to ten mecz nie będzie ciąglym zdobywaniem bramek przez makaroniarzy. życzę Wlochom, zeby odpadli po szczęśliwym (nawet za bardzo) zwycięstwie nad Australią...

Anglia - Portugalia - tutaj grają dwie drużyny, ktore lubię. Portugalia oslabiona, Anglia też. i mimo wszystko Anglia praktycznie nic w poprzednim meczu nie pokazala. Nie mam faworyta, będę kibicowal obu drużynom (byle by wygrany przeszedl uczciwie - nie tak jak Wlochy :/)

GG: 2290774

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Francja wygrała i cieszy mnie to, bo nigdy za Hiszpanami nie przepadałem. Dobry meczy Vieiry,Ribery'ego i Zidane'a wystarczył na raczej słabych w tym meczu Hiszpanów. Szkoda, że druga bramka padła po nie słusznym faulu, bo praktycznie cała druga runda obraca się w kontrowersyjnych decyzjach sędziów ;)

Co do meczów ćwierćfinałowych, to tak:

Francja vs Brazylia, wydaję mi się, że Francuzi pokonają Brazylijczyków, bo Ci grają w tych mistrzostwach strasznie nijako, a znowu Francja z meczu na mecz gra lepiej i mam nadzieje, że nie będzie to ostatni mecz w karierze Zidane'a ;)

Anglia vs Portugalia, stawiam na Anglików, może grają słabo, ale specjalnie nie musieli się narazie wysilać, bo rywalów mieli raczej słabiutkich, a do tego Portugalczycy będą osłabieni brakiem między innymi:Deco,Costinha, a może nawet Ronaldo.

Włochy vs Ukraina, moim zdaniem Włosi poradzą sobie bez problemów i nie twierdze tak dlatego, że im kibicuje :D tylko dlatego, że Ukraina gra słabo według mnie i nie wróże im w tym meczu sukcesu ;)

Argentyna vs Niemcy, oczywiście chce żeby odpadły Niemcy :P, ale coś mi się zdaję, że są naprawde w dobrej formie i mogą poradzić sobie z Argentyną. Bardzo dużo zależy od tego, czy Pekerman odważnie postawi na Messiego i Teveza, bo to mogą być kluczowi piłkarze ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

eeech... po meczu Holandii mialem juz nie ogladac MS, ale oczywiscie sie zlamalem (trudno bylo sie nie zlamac, skoro TV stoi w moim pokoju i kumple tak czy siak przychodza poogladac mecze)... tylko, ze, k...a mac, nie zostala mi juz zadna, ABSOLUTNIE ZADNA druzyna, do ktorej czuje chocby cien sympatii... kibicowalem Australii - bylem w tym kraju, ludzie sa zajebisci, poza tym bardzo cenie Hiddinka i Viduke... niestety, Squadra Azzurra znowu szczesliwie przeszla dalej... kibicowalem Szwajcarii - druzyka, ktora grala naprawde ciekawa pilke, nie przegrala meczu, nie stracila gola, a odpadla... i to kosztem druzyny, ktora nawet Janasowcy pojechaliby bez problemu (IMO)... kibicowalem Ghanie (z Brazylijczykow lubie tylko Ronaldinho) - bambusy walczyly dzielnie, byli druzyna lepsza, wiecej akcji, wiecej z gry, Brazylia dwa gole ze spalonych... nie tak to mialo wygladac... wreszcie wczorajszy mecz wieczorny... no k...a, tak jak nie trawie Francuzikow, to chyba tylko Argentyne i Niemcy darze w rownym stopniu niechecia... Francja - patrz Brazylia, nie zasluzyla na wygrana, pierwszy gol ze spalonego, drugi - po faulu, ktorego nie bylo... FCUK

co do cwiercfinalow:

GER - ARG - w d...e mam, ale przejdzie Argentyna

ENG - POR - w d...e mam, ale przejdzie Anglia

ITA - UKR - w d...e mam, ale przejda Wlochy

BRA - FRA - w d...e mam, ale przejdzie Brazylia

a poniewaz na tych MS nie trafiam praktycznie z zadnym typem, mozecie byc na 80% pewni, ze zobaczymy polfinaly Niemcy - Ukraina i Portugalia - Francja...

GER - ARG - Argentyna

ENG - POR - Portugalia

ITA - UKR - Włochy

BRA - FRA - Brazylia

A półfinały tak : Argentyna - Włochy - Argentyna

Brazylia - Portugalia - Brazylia

I to będzie najlepsze rozwiązanie :)

164305289646824b56733d3.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...