Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

W sumie powiem szczerze, że nieźle się uśmiałem w drugiej połowie, bo to co robił Ivanov przerosło wszystko co do tej pory w piłce widziałem i powiem, że cieszy mnie fakt, że awansowała Portugalia, bo po tym co zrobił Heitinga zacząłem im kibicować w tym meczu ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

A ja sie ciesze :D Od zawsze kibicuje Portugali i sorry Scythe ale po tym co dzisiaj pokazała Anglia to portugalia ich rozniesie w pył... Fakt mecz Portugali nie był piekny ale Holandia nie odstawała w tyle. Ale co tu sie dziwic to był mecz o wszystko poniosło obie drózyny. Nic pieknego ale zwyciestwo to zwyciestwo nie wazne w jakim stylu ;)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

sorry Scythe ale po tym co dzisiaj pokazała Anglia to portugalia ich rozniesie w pył...

zacytuje Ci to jeszcze raz po ćwierćfinale ;)

[ Dodano: 2006-06-25, 23:17 ]

zresztą, wiesz Sinner, po tym, co JA DZIŚ ZOBACZYŁEM, to nie wiem czy chociaż 7 portugalczyków wytrzyma na boisku do 90 minuty :D

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

To sie nakartkowal sedzia w tym meczu... Az dziw bierze ze mial miejsce na wpisywanie graczy ukwaranych... Szkoda ze Holandia nie awansowala... Moze za 2 lata na ME pokaza wiecej.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

bo to co robił Ivanov przerosło wszystko co do tej pory w piłce

To nie Iwanow wyprawiał figle, tylko piłkarze bawili się w "kosę" zamiast grać. Iwanow jest dla mnie w tej chwili najlepszym sędzia na świecie, a przereklamowanego Collinę przerasta o dwie klasy.

117380471846b21e8779201.gif

Oglądałem ostatnie 20 min. tego meczu i prawde mówiąc to co się wyprawiało na murawie to była parodia,a nie świetny mecz, który mieliśmy obejrzeć. Chamstwo poprostu.

No ale mam nadzieje że dzisiaj dostaniemy dwa dobre mecze. Włochy-Australia i Szwajcaria-Ukraina.

dokladnie Dejv, powinny wczesniej sie czerwone posypac to bylby spokuj. Dzis najbardziej licze na mecz Wlochow z Australia ;) bo cos czuje, ze Szajcaria z Ukraina bedzie nuuuudny ;P
...

bo to co robił Ivanov przerosło wszystko co do tej pory w piłce

To nie Iwanow wyprawiał figle, tylko piłkarze bawili się w "kosę" zamiast grać.

Dokładnie. Zgadzam sie w 100%. Pilkarze chcieli sobie zrobic rzeznie na boisku i zrobili, a Ivanov ich za to karal.. Postawcie sie na jego miejscu.. Co zrobilibyscie gdyby pilkarze co chwila kopali sie po nogach, tlukli lokciami po twarzy? Dobrze, ze jest jeszcze sedzia, ktory nie patrzy na statystyki i temperuje graczy bez wzgledu na wszystko..

Fajnie ze Portugalia przeszla, tylko co teraz w cwiercfinale, bez Deco, Bez Costinhy, ciekawo co z Ronaldo.
"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Romo: A ja uważam że Szwajcaria-Ukraina może być naprawdę dobrym meczem :). Ale ciężko wytypować tutaj zwycięzce bo się spotkały w sumie dwie równorzędne drużyny. Ale chyba obstawie zwycięstwo Szwajcarii (jak narazie wszystko celnie wytypowałem :)) chociaż Ukrainy mi też będzie szkoda.

tylko co teraz w cwiercfinale

tylko jedno: WPIERDOL :D Mam nadzieję, że Australia jakimś cudem pokona dziś Włochy, bo też nie lubię tej reprezentacji :)

Do It Like A BOSS !

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ten mecz będzie gdzieś w telewizji? Pogubiłem się już w tym co i kiedy :/.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Włochy - Australia na Polsacie o 17.00 Six ;)
Do It Like A BOSS !

• Urządzenie:  Windows

eeech... nie ma Oranjes, wiec dla mnie mundial juz sie skonczyl... a dopiero co kupilismy ze wspollokatorami tv i antene do chaty w UK... dwa mecze (wczorajsze) obejrzalem w domku, i bez kitu, juz mi sie wiecej nie chce ogladac niczego... szkoda, ze sedzia nie wyrzucil wczesniej Figo, ale przede wszystkim szkoda, ze na srodku ataku zagral Kyut... taki holenderski Kryszal... zawsze spozniony do pilki... przeciez Babel wladowalby ze trzy bramy z tych pilek, ktoryh Dirk nie dal rady siegnac (ze nie wspomne o nieobecnym Huntelaarze)... teraz mam nadzieje, ze Hiszpanie dojda do finalu, i pojada w nim kogokolwiek... ale chyba i tak nie bede ogladac meczow... wczoraj mi sie odechcialo...

A dzisiaj niezasluzona wygrana Wlochow i odpadniecie Australijczykow.. Bardzo szkoda, bo podopieczni Hiddinka prezentowali sie lepiej od Italii patrzac przez caly mecz..
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: UKPW Break Stuff 2 Data: 31.05.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Chatham, Kent, England, UK Arena: Historic Dockyard Chatham Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
    • MattDevitto
      xDDDDD @ Caribbean Cool  coś dla Ciebie
  • Dodaj nową pozycję...