Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Ja będę kibicował w tym meczu Argentynie. Sorry, ale na kogo by Niemcy nie trafili, to i tak będe przeciwko nim ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Sorry, ale na kogo by Niemcy nie trafili, to i tak będe przeciwko nim

No to jest nas dwóch :D

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

Nawet trzech :).

Argentyna faktycznie powinna wcześniej już prowadzić 2:1. Podobała mi się bramka Rodrigueza w dogrywce zresztą tak jak i zapewne większości,którzy oglądali ten mecz :). Ja tam bym nie skreślał jeszcze Argentyny bo im zawsze szło ciężko z Meksykiem. Nierozumie też tego podniecania się Niemcami bo ci mieli szczęscie strzelając tak szybko dwie bramki,a później popisali się brakiem skuteczności bo mogli wygrać znacznie wyżej. W dodatku obrona Szwedzka czasami chyba "na piwo" sobie wychodziła przed meczem bo robiła takie błędy, że szkoda gadać (szczególnie przy bramkach).

Bramka Rodrigueza niesamowita. Cos pieknego. Narazie dobrze obstawilem wygrane Niemiec i Argentyny. Czas na dzisiejsze wygrane Anglii i Holandii.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Potwierdzam maxi sie popisal i walna ladna bramke . Co do niemcow to jest dobry zespol ale raczej powinien z argentyna przegrac . Dzisiaj niech wygra ekwador czemu nie czasem trzeba kibicowac tym slabszym no i oczywiscie moja portugalia rozlozy holendrow oby . aha a kto nie widzial bramek z meczu argentyna - meksyk to prosze o to linki

0-1 [ Rafa]

http://rapidshare.de/files/24028794/Marqeuz_1-0_AJMEL.wmv.html

1-1 [ hernan na wspole z jaredem ]

http://rapidshare.de/files/24028907/Crespo_OG_2-0_AJMEL.wmv.html

2-1 [ Maxi cudowna bramka ]

http://rapidshare.de/files/24029090/Maxxi_Rod_2-1_AJMEL.wmv.html

58408955248ca8d1b12ed4.jpg

Ja będę kibicował w tym meczu Argentynie

ja również, co nie zmienia faktu, że uważam, że Niemcy wygrają :/

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Ja dzisiaj będe za Portugalią. Lubię Holandie, ale bardziej odpowiada mi styl gry Portugalczyków. Brakuje mi Klaasa-Jana Huntelaara. Przyznacie, że to nie lada wyczyn strzelić 33 bramki w 34 meczach i wyprzedzić drugiego w tabeli strzelców Arveladze o jedenaście trafień. Tyle bramek trudno strzelić w naszej słabej Orange Ekstraklasie, a co dopiero w Eredivisie, ktora na pewno stoi na wyższym poziomie. No i nie mogę patrzeć na tego dziada, van Nistelrooya. Dla mnie to najbardziej przereklamowany piłkarz na świecie. Kiedyś był świetnym snajperem, ale od jakiegoś czasu błąka się w polu karnym jak bezdomny pies. Chociaż głównie wpychał piłki do bramki z bliskiej odległości, to dało się go lubić. Nie ma się co dziwić, że działacze ManU chcą sie go pozbyć. Niestety jeden z kandydatów na stanowisko prezesa Realu powiedział, że jeżeli wygra to sprowadzi go do Madrytu. Tylko nie to! Wszystkich tylko nie van Nistelrooya! Kolejny pseudogalactico nam niepotrzebny! Marco van Basten nie wziął Kluiverta, Seedorfa i innych, bo jak stwierdził: "to są wielkie nazwiska, ale nie wielcy piłkarze". Zgadzam się w tym 100%. Ale w takim razie Ruud też powinien zostac w domu.

Absolutnie sie z toba zgadzam nie wziasc klassa to byl jak dla mnie blad bo wcale nie jest gorszy od rvn10 powiem nawet wiecej obecnie tylko sie nie nabijac jest lepszy od ruuda ale van basten popelnil jeszcze jeden blad nie wzial takze makkaya ktory powinien grac w pierszym a jak nie to bylby swietnym jokerem i tylko pytanie po co wzial ryana babela ???? absolutnie on niczym sobie nie zasluzyl wiec jestem za portugalia ktorej zawsze kibicuje i juz dzis holendrzy pojada do domu a van basten bedzie zalowal powolan.

Czytaj ze zrozumieniem. Przecież napisałem, że mi go brakuje, wiec z czym sie ze mną nie zgadzasz?

Fakt, van Nistelrooy jest przereklamowany i daje dupy, ale po co sobie zajmować głowę Ruud'em, skoro w Holandii szaleje fantastyczny Robben (szkoda, że siedział na ławce w meczu z Argentyną, wynik mógłby być inny). Holandia ma doskonałego bramkarza! 36-letni van der Sar wymiata! To bramkarz tej samej klasy co Kahn, który mimo wieku potrafi bronić lepiej niż niejeden młody utalentowany goalkeeper. Myśle, że Sneijder też może sprawić dzisiaj niespodziankę, bo dla mnie to on się jeszcze porządnie nie rozegrał. Co do "wielkich nazwisk". Ja tam byłem zdania, że Seedorf powinien pojechać na ten mundial, ale np. Davids niezbyt by się przydał na tych mistrzostwach, bo moim zdaniem cierpi na tą samą chorobę co Beckham :/ Pieniądze zakleiły im oczy i przestali patrzeć na piłkę tak jak kiedyś. No i Kluivert. To był mój ulubiony piłkarz w reprezentacji Holandii i z powodzeniem mógłby zastapić na tych mistrzostwach Ruud'a, ale tylko dlatego, że van Nistelrooy jest najzwyczajniej słaby, a nie dlatego, ze Kluivert jest boski. Ma już swoje lata i nawet gdyby jechał, to pewnie siedział by na ławce przez 99% mundialu. Reprezentacja Holandii jest jaka jest, ale mam nadzieję, że poradzą sobie z Portugalią bez żadnych dogrywek i loterii w postaci karnych ;) Plus Anglia rozbija Ekwador 3:0 lub 4:1 i jestem dziś zadowolony :) (w odróżnieniu od wczorajszego fatalnego dnia :/)
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

six - sorks moj blad zle przeczytalem ... .Tez mi go brakuje i powinien byc zabrany na mundial.

Holania-Portugalia mam nadzieje że bedzie to boski mecz!! pełen dramaturgi, w którym do samego końca nie bedzie wiadomo kto wygra. Oby Argentyna rozwaliła Niemcy i utarła nosa pewnym siebie niemcom!!
TNA rzadzi!!! NR 1 !!! TNA RULEZZZZZZZZZZZZZZ!!!

84735476943de929ed0111.jpg

• Urządzenie:  Windows

Roberto Baggio (Brazylia-Włochy, MŚ 2004)

1994 oczywiście ;)

Co do meczu Argentyny to wiedziałem, że łatwo nie wygrają, moim zdaniem Pekerman popełnia wielki błąd trzymając na ławce Messiego i Tevez, gdy ta dwójka weszła na boisko Argentyna wyglądała całkowicie inaczej ;)

Co do meczu Anglia vs Ekwador to licze na to, że Ekwador powalczy, będzie wtedy można konkretnie usprawiedliwić Polaków za porażke :P, a tak na serio to chyba nie mają większych szans no, ale kto wie w futbolu wszystko jest możliwe.

15974308365193fac7b7921.jpg

Kto oglada mecz ??????????? ale blisko byl carlos strzelenia gola wtedy by musieli sie angole nabiegac . Niech ekwador wygra ten mecz jestem za nimi zreszta to niezly team.

Bonkol dzięki, zaraz poprawie ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Grins
      Od samego początku pompują w niego srogi push, samo to mówi za siebie że na swojej pierwszej WrestleManii już zdobył swój pierwszy tytuł, nie obcięli mu move-stu ba nawet dają mu szaleć, skakać  Jacob to przyszłość za rok lub dwa rozpierdoli Romana na jakieś w WM albo SummerSlam i to on zostanie wodzem plemienia, podobne sam CM Punk wyraził chęć stoczenia walki z Fatu... Wgl samo to że pozostawili mu jego ring name już mówi dużo, bardzo dobrze że idą w jego push z pewnością gdy zostanie mistrzem i główną twarzą federacji to będzie to duży plus który przyciągnie dużo osób przed telewizory... Aj tam z walizką w sumie fajnie by było jakby podbudowali program ze Solo, ale pewnie mają już na to inny plan, wgl coś czuje że szykuje się na lato debiut Zilla Fatu  Jacob bez walizki do człapie się na szczyt. 
    • Grins
      No fakt, ale zbytnio dużego wyboru nie ma może po MITB Gulia na nią pójdzie, chociaż ja to bym widział Gulie z walizką a nie z pasem US'a. 
    • Bastian
      A faktycznie, mój błąd.
    • Kaczy316
      Sane miała walkę kwalifikacyjną i ją przegrała, czemu miała dostać kolejną szansę?
    • Bastian
      CM Punk walczy na tygodniówce. Cóż za zaszczyt, jeszcze niech tylko Cena ruszy swój hollywoodzki tyłek i będzie można kasować konto na Netfliksie  Cena w walce dopiero na MITB, Punk już nie, przez tego wrednego Rollinsa i jego ferajnę  Punk zbiera tak mocny łomot od Setha i jego stajni, że zaczyna to śmierdzieć odkupieniem i walką na WM42. Pośród rozwodnionych feudów (Punk kontra Rollins to doskonały przykład), programów i postaci (Jey Uso) stojących w rozkroku, wrestlerów prowadzonych donikąd i mistrzów dozowanych nam niczym mięso w PRL, dynamika kariery Stephanie Vaquer w WWE to jest coś, co Hunterowi i spółce wychodzi. A gdyby poszli za ciosem i dali jej walizkę...  Ale jak to ma nastąpić, skoro taki Kross nie dostał nawet walki eliminacyjnej, za to wciąż robi za mąciwodę Zayna czy Stylesa na zapleczu. Albo akcja z Sane. Tydzień temu wygrała z Morgan. Dziś walką eliminacyjna kobiet i kogo tam mamy? Vaquer, Morgan i jobberkę Ivy Nile.  Zaczyna iskrzyć na linii Sky - Morgan. Liv po title shota, a gdzieś tam w tle Perez z walizką? 🤔
  • Dodaj nową pozycję...