Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

to są q**a kpiny... Mila, Gorawski, Kosowski Giza, Brożek, Dudka, Garncarczyk jedą a Dudek i Frankowski nie :?: Jak to wytłumaczyć, czym sobie Mila zasłużył :?: Kiedyś zagrał dobre mecze w UEFA :?: Dudek rozegrał dla reprezentacji praktycznie całe eliminacje i takie dostaj podziękowania :?: Frankowski długo przekonywał do siebie Janasa, strzelając bramki w lidze i jako rezerwowy w reprezentacji, a Brożkowi wystarczy kilka dobrych występów w lidze :?: Ain't it fun...

Janas bierze odpowiedzialność za wyniki kadry i zostanie za to rozliczony... ale to co zrobił kilku osobą jest chamstwem...

Edytowane przez mnih
https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38117

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

no niewiem niewiem , jak przyjdzie nam np odrabiac straty w meczu z Kostaryka lub Ekwadorem. i co na boisko rusza Brozek z Jeleniem :o .

Jelenia bym sie w tym momencie nie czepial, bo ja go widze w wyjsciowej jedenastce.. Kto, jak kto, ale Jelonek z Zurawiem powinni miec zaklepane miejsce w ataku.. Ponadto powolanie Dudki troche mnie zszokowalo, bo jednak nie jest on obronca na skale reprezentacyjna.. W Wisle zdarzalo mu sie popelniac tragiczne bledy na lewej stronie obrony.. Dan przeniosl go na srodek i tam prezentuje sie troche lepiej.. Ale nie oczekuje po nim bajecznej gry.. Dobrze, ze powolal Gize, ale strasznie chujowo, ze zrobil to samo z Milą, który zupełnie nic soba nie reprezentuje.. Gra po prostu kiepsko.. Szlag mnie trafia, jak widze go przy pilce.. A obsada bramki wg mnie bardzo dobra.. To tyle :)

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38118

Nie moge Janas chyba naprawde kocha Rasiaka. Ludzie wsyd takim skladem do Niemiec jechac. Nie rozumiem go :shock: gdzie Frankowski, Klos i kilku innych.

Ja mowie ze bedzie tak jak w Korei i Japonii 2002

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38119

Mnihu, Mila jak juz napisalem calkiem mi sie nie widzi w reprezentacji.. Dudek - owszem, gral przez prawie cale eliminacje, ale Janas nie bierze na mundial pilkarzy, zeby im za to podziekowac, tylko po to, zeby zdobyc wiecej i nie patrzy na to, czy ktos pragnie podziekowan bardziej, czy mniej.. Frankowskiemu zachcialo sie pieniedzy, ok, wyjechal do Hiszpanii, gdzie szlo mu nie najgorzej, zachcialo mu sie jeszcze wiekszej kasy, wyjechal na Wyspy.. Bramek nastrzelal, ze az huczy.. Nie strzelil bramki od pol roku - powolanie sie nie nalezy, choc wcale nie uwazam, ze Brozkowi, czy Rasiakowi sie nalezy, wrecz przeciwnie..
https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38121

mi sie nie podoba kadra :/ zle to widze niestety. Nie wiem czemu Brozka zabral jak ma 100razy lepszego Sagana (bo rozumie, ze Franka nie wziol bo nic nie strzela :/) Mam mandzieje, ze w ataku obok Zurawskiego bedzie biegal Smolarek a Jelen zagra na skrzydle!

Podoba mi sie kadra Wloch, ladny atak z pomoca, moga zajsc daleko. W Brazyli zero niespodzianek, faworyt murowany.

[ Dodano: 2006-05-15, 21:44 ]

powolania Mili tez nie rozumie i Dudki :/ no trudno, zobaczymy jak to wyjdzie na mundialu

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38126

Luk ja to rozumiem, ale Dudek jak nie gra i tak jest lepszy od Fabiańskiego. A skoro Dudek nie jedzie bo nie gra to dlaczego jedzie Mila i Gorawski :?:

Nie chodzi o to,że chcę Dudka czy Franka w kadrze (Dudka nawet nie lubię) ale zaskakujące są dla mnie niektóre powołania i brak innych... jak choćby Saganowskiego. Argumentacja selekcjonera też daje dużo do myślenia... to co gadał o Niedzielanie jest śmiechu warte i bezczelne.

Ale spoko, nie ma co się denerwować, on pracuje z nimi, widzi jak kto gra, miejmy nadzieję,że po mistrzostwach będę musiał bić się w pierś.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38127

Mila i Rasiak :D no tak pupilkow musial wziasc co z tego ze chujowi.

To juz widze ta kompromitacje :evil:

Ana mistrzostwach bede za kazdym oprocz Brazylii.

Niemcy nie zdobeda,mozliwe ze daleko dojda ale sa za chujowi.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38133

Bramkarze:

Artur Boruc, Tomasz Kuszczak, Łukasz Fabiański.

Moim zdaniem dobra decyzja, Boruc jest dobry a o Fabianskiego pytali sie z MU

, wyjazd na mundial moze mu pomoc w karierze i mysle ze Janas tym sie kierowal.

Obrońcy:

Marcin Baszczyński, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Mariusz Jop, Mariusz Lewandowski, Dariusz Dudka, Seweryn Gancarczyk.

Tylko Dudka jest jakims szalenstwem, w ostatnich meczach reprezentacji zagral fatalnie, Janas chce go wypromowac, daje mu pusha pozwalaajc stac w szeregach pilkarzy, on bedzie jak Vincent, bedzie nosil czarna koszulke nWo, ale walczyc i chwaly Hoganowi przynosic nie bedzie.

Pomocnicy:

Euzebiusz Smolarek, Mirosław Szymkowiak, Radosław Sobolewski, Jacek Krzynówek, Kamil Kosowski, Sebastian Mila, Arkadiusz Radomski, Damian Gorawski, Piotr Giza

Kim do cholery jest Giza, skoro to sa pomocnicy to czy nie mozna bylo Gizy zastpic Jeleniem i zamiast Jelenia jako napastnika wziac go jako pomocnika a za napastnika wziac lowce bramek?

Napastnicy:

Ireneusz Jeleń, Maciej Żurawski, Grzegorz Rasiak, Paweł Brożek.

Brozek to jakies nieporozumienie , nie wierze ze na mundial nie mozna bylo zabrac choc jednej osoby na wycieczke a na taka wycieczke zasluzyl Franek, to dzieki niemu jedziemy na mundial i mimo ze nie ma formy na pieprzony wyjazd chocby aby grzac lawe zasluzyl.

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38135

Hmmm ciekawe :) Nie ma Frankowskiego ani Dudka... To duza niespodzianka dla mnie. Zobaczymy co z tego bedzie.
https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38140

Brak Frankowskiego to kompletne nieporozumienie :/ Nie będe narazie krytykował Janasa, bo to jego kadra i zobaczymy co z tego wyjdzie. W każdym razie jak wrócimy z mistrzostw po 3 meczach z 1 punktem, wtedy z czystym sumieniem zjadę go jak dz*wkę :)
https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38143

No coz... Frankowski nie strzelil gola od pol roku w 2 lidze angielskiej... To mowi samo za siebie. On moze gral dobrze w eliminacjach ale nie gral dobrze ostatnio.
https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38144

Ale Dudka powinien wziąć, on ma doswiadczenie chociaż!! I na bramkarzy chyba samych debiutantów wzial...

No i obecnosc Rasiaka... no comments

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38153

Dla mnie najwieksza porazka to atak. Co sam Zurawski zrobi? Fakt dobrze ze powolal Jelenia ale nie wiadomo jak on zagra. Mogl dac Piechne. Gdzie jest Saganowski??? Ktory bardzo dobrze gra w Portugalii.

Za to jest Brozek dobry ale wielu bramek nie strzela i Rasiak ktory jedzie bo pupilek trenera a jest zaden w napadzie.

Czarno to widze :mad:

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38154

Bramkarze:

GDZIE JEST DUDEK?

Obrońcy:

Marcin Baszczyński, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Mariusz Jop, Mariusz Lewandowski, Dariusz Dudka, Seweryn Gancarczyk.

Co tu robi Garncarczyk i Dudka, nie wiem... nie ma Kłosa :/

Pomocnicy:

Euzebiusz Smolarek, Mirosław Szymkowiak, Radosław Sobolewski, Jacek Krzynówek, Kamil Kosowski, Sebastian Mila, Arkadiusz Radomski, Damian Gorawski, Piotr Giza

Giza, Gorawski, Mila... Super, po prostu super!!

Napastnicy:

Nie ma Franka, ale jest Drewniak, jest Brożek... Szkoda, że nie powołał jeszcze Olisadebe :roll:

Podsumowanie: Chujnia z grzybnią, z takim składem nie wyjdziemy z grupy. :-x

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38155

Mi tam sie kadra podoba a obsada bramkarzy jak najbardziej trafna.Proste kto nie gra w klubie ten nie jedzie.Dudek nie gra pozostała całą trójka grała na przyzwoitm poziomie i im sie to należało całą trójka jest w znakomitym wieku i nic nie jest pewne ze Buruc akurt bedzie bronił wszystko sie okaze po zgrupowaniu w Szawajcari.

Obrońcy:

Sixter Dudka to przyszłosc tej reprezentacji jest bardzo uniwersalnym zawodnikiem moze grac zarówno na lewej obronie jak i w środku czy na prawej flance więc jego obecnos mnie jakos zbytnio nie dziwi choc wolał bym G,Bronowickiego ktory moze jeszcze grac w pomocy.

Baszczysnki -klasa sama w sobie nie ma w Polsce oebcnie leszego lewego obroncy niz on

Żewłakow to klasa europejska pewniak do pierwszej jedenstki

Bąk- rutyna jestem spoko0jny o jego forme na MŚ spokój w środku obrony

Jop-Lewandowski- mysle ze będa rywalizować o miano drugiego środkowego obroncy.

ja osobiscie nie widze w tej roli zarówno Jopa jak I Levadninho :P

Seweryn Gancarczyk-mysle ze bedzie tylko dublerem ktory pojedzie na wycieczke.choc taka wycieczka moze procentowac przy eliminacjach Euro 2008

Pomocnicy:

Moim skromnym zdaniem dwa wielkie nieporozumienia w postaci Mili który wogóle nie gra w klubie a w reprezentacji odstaje od innych wogóle taki pizdowaty gracz zero w nim agresji...

no i Piotrus Giza o niebo lepszy byłbym Surma no ale to wybór Jansa i trzeba to uszanowac ;)

Napastnicy:

Rasiak jaki jest taki jest ale obecnie nie ma lepszego wysokiego napastnika co on wole takiego Rasiaka niz Sosina

Żurawski - nie ma co komentowac :)

Jelen-koles naprawde dobry szybki dobry technicznie walczak ale czy jest lepszy niz Franek czy Sagan

niby ma grac na prawej flance ale Janas ma tam juz Smolarka(?) (a moze napad) no i Gorawskiego

co do Franka jak to powiedział Janas eliminacje to juz przeszłość.liczą sie mistrzostwa .Frank sie nie moze przełamac od pół roku a nie mozna liczyc na to ze zrobi to na MŚ

Brożek bardzo dobra wiosna w Wiśle mysle ze powołanie juz pod kątem Euro 2008...choc kto wie moze zaszaleje:)

kadra angli Ma zawodnika który jeszcze nie am debiutu w reprezentacji ba jeszcze nie zagrał zadnego meczu w Premiership.

słowo na koniec mi sie ta kadra podoba duzo niespodzianek nie tak jak 4 lata temu co kazdy głupi by wymienił kadre jansa ba i podstawową jedenastke ,teraz juz nic nie wiadomo

Jans nalezy do odwaznych trenerów ma własne zdanie i bedzie rozliczony po mistrzostwach

https://forum.wrestling.pl/topic/3610-mistrzostwa-%C5%9Bwiata-2006/page/2/#findComment-38157

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      To akurat zależne jest w AEW raczej od fanów na trybunach jak jest dużo lub są dobrze rozmieszczeni to są zawsze oświetleni. Duża hala mało ludzi z reguły ciemno, ale mała hala ta sama liczba ludzi już jest jasno.  
    • Jeffrey Nero
      Wiesz, że Cash ma 37 lat a Dax 40 to chyba Randy Orton 44 lata to już chodząca śmierć czy Aj Styles 47 lat, Kewin Owens kolejny emeryt 40 lat, Sami Zayn 40 lat, Roman Reigns 39 lat to tylko kilka przykładów.
    • Pioro86
      Tak, ale wieku nie oszukasz, to co dla Adama może być "wykrzesaniem" wszystkich sił, dla innego zawodnika może być normalnym wyczynem, z czysto wrestlingowego punktu widzenia. Nie lubię oglądać starszych wrestlerów, wole postawić na młodość  
    • Pioro86
      Pierwsze Dynamite w tym roku, pierwsze na Maxie, nie urwało jaj. Spodziewałem się więcej akcji, soczystych prom, trochę wulgarnego języka (coś co odróżnia AEW od WWE). Było kilka momentów, w których łapałem się za głowę: -Jeff Jerret i jego chęć zdobycia głównego pasa. Serio? Wspominkowy speech, zieeeeeew, wiadomo było, że to nie koniec kariery. Sory, ale nie w ten sposób. Może niech jeszcze wskrzeszą Flaira i pójda po mistrzostwo tag team. Po co? Emeryci out. -squash Hobbsa, po co takie starcia? Hoobs tego potrzebuje? Nowicjusz? Zajmuje niepotrzebnie czas antenowy. -skakanie po wątkach, momentami było tego za dużo, co chwilę jakiś krótkie promo, wywiady. Za dużo.  -Rated FTR nie zdzierżę takich tworów, emeryt plus przedemerytalni. Lubiłem ich, ale kilka ładnych lat temu. To co nie lubie, to pchanie dziadków do ME. -Adam, MJF, White, Jerret, Hangman, Orange  - kto jeszcze po pas? -3 Punche w kierunku Hangmana, jeden Buckshot Lariat i koniec Pomarańczowego (wyszedł na niezlego pizdeusza). -Hayter vs Hart - podkładanie Hayter (która swego czasu była na topie) nowicjuszce Hart? Czemu? Nie mogli dać jej Atheny, Aminaty, czy innej gwiazdeczki z drugiego szeregu?   Na plus: -hell turn RIcocheta, to było cudowne, tylko błagam, błagam, błagam, niech od razu nie dają walki z Swerve na jakimś Dynamite, niech przeciągną rywalizację do Revolution. Ten Feud ma potencjał na top 3 2025. -budowanie pozycji Hangmana, czyściutka wygrana z Pomarańczowym + demolka. Takiego Page'a to ja lubię oglądać, tylko w takiej formie -main event - spodziewałem się sleepera, ale końcówka uratowała starcie. Operatorzy trochę nie dawali radę, i speera na barierki nie było widać. Szkoda. Jay White z jego szybkim blade runnerem to materiał na mistrza, coraz więcej czasu dostaje, w pełni to wykorzystuje. Mam mieszane uczucia co do ostatniego show, konkurencja nie śpi, obawiam się, że Raw na Netflix może być lepsze. Niestety,
    • DarthVader
      Corbin by mógł mieć niezły run w TNA. To akurat takie miejsce dla outcastów z AEW i WWE. Ogółem TNA czeka dużo zmian w tym roku. Wiele wrestlerów odeszło lub odejdzie, a mają dosyć duże plany na 2025. 
  • Dodaj nową pozycję...