Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Argentyna zdemolowala Serbię 6:0... Z pewnością Argentynczycy będą bardzo ciężkim przeciwnikiem w kolejnej fazie turnieju.
GG: 2290774
  • Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Jeżeli Argentyna będzie grała tak jak w meczu z Serbią to mogą zdobyć najważniejsze trofeum w futbolowym świecie ;) Siłą Argentyny na tych mistrzostwach może być znakomita ławka rezerwowych, bo tacy piłkarze jak Cambiasso, Messi,Aimar,Tevez i jeszcze kilku innych spokojnie znalazłoby miejsce w pierwszym składnie w większości drużyn grających na mistrzostwach.

15974308365193fac7b7921.jpg

no i 2:0 dla holandii narazie...

Co do występu naszej reprezentacji to trzeba przyznac, że można było sie tego spodziewać (1/16 finału na okęciu). Gracze nieprzygotowani, trener cały czas oszołomiony, ukryte treningi... brak myśli taktycznej, a to co sie działo wewnątrz kadry to typowy czeski film, znamy swoje miejsce w szyku i z tym nalezy sie pogodzić. Sam awans był sukcesem ponad miare...

• Reputacja:   1

trener cały czas oszołomiony

Jak śmiesz obrażać naszego selekcjonera :P

Powracając do mistrzostw WKS przegrywa już tylko 2:1 i zapowiada się naprawde rewelacyjna druga część gry ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Szkoda mi nieco Wybrzeża że trafili do takiej grupy, z tym futbolem z każdej innej grupy wyszli by bez problemu, tutaj trafili niestety na dwóch faworytów i nie wiadomo jak bedzie..

Szkoda, że WKS odpadlo. w kolejnej rundzie z pewnością zapewnilo by nam mily dla oka i szybki futbol. niestety los chcial, ze wpadli do takiej grupy. ale plamy nie dali :)
GG: 2290774

Mi też szkoda Wybrzeża Kości Słoniowej. Polazali naprawdę świetną grę. Nie poddawali się po straceniu dwóch bramek. Dążyli do tego aby zremisować, a potem może wygrać. Trzeba przyznać, że trafili na bardzo trudną grupę. Gdyby się znaleźli w innej to jestem pewien, że wyszliby z grupy. No ale cóż. Może za cztery lata Wybrzeża Kości Słoniowej awansuje do finałów Mistrzostw Świata i może tam wyjdą z grupy. A następne mistrzostwa będą rozgrywane na ich kontynęcie. Myślę, że te mistrzostwa to był taki przedsmak w wykonaniu tego zespołu przed następnymi mistrzostwami.

20726886454675b1540758e.jpg

WKS miało za trudną grupę i podzieliło los Polaków. A Janas się nie poda do dymisji :(

164305289646824b56733d3.gif

A Janas się nie poda do dymisji

Janas to ma wszystkich w dupie. Po co się będize podawał do dymisji jak jego nie obchodzi opinia innych ludzi. Nawet mu się na konferencje przyjść nie chciało tylko na ryby sobie pojechał, a na konferencje przychodzi kucharz. To co się dzieje w PZPN jest gorsze od gry naszych piłkarzy.

20726886454675b1540758e.jpg

Listkiewicz fajnie odkręcił zdanie, że za jego kadencji Polska dwa razy nie wyszła z grupy MŚ. :

"Polska za mojej kadencji dwa razy awansowała do MŚ"

164305289646824b56733d3.gif

Listkiewicz fajnie odkręcił zdanie, że za jego kadencji Polska dwa razy nie wyszła z grupy MŚ. :

Michał Listkiewicz - prezes PZPN napisał/a:

"Polska za mojej kadencji dwa razy awansowała do MŚ"

No tak... To żałosne... To tak samo jak powiedzieć: "Hej, nie zająłem pierwszego miejsca, ale nie zająłem też ostatniego! Mogę być z siebie dumny!"

Takie coś do niczego nie prowadzi, a już na pewno nie motywuje do dalszych sukcesów...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Polska pilka jest "chora od srodka". Wyjebalbym najpierw wszystkich tych urzedasow, ktorzy "decyduja" o losach naszej pilki. Wciaz te same stare nazwiska. Swiezej mlodej krwi jest potrzebnej. Ehhhh, nie widze raczej postepu w najblizszych latach...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Argentyna ma swietna lawke rezerwowych, najlepsza jak dla mnie na tych mistrzostwach! Ale dopiero po meczu z Holandia bedzei wiadomo na ca ja tak naprawde stac! Ale oba te zespoly raczej przejda do cwiercfinalow :)

A co do polskiej pilki to niech wyleci listkiewicz na zbity pysk i 3/4 tam pracujacycgh osob. Dla tak duzego kraju jakim jest Polska, gdzie pilka ma jakies tradycje, to awans do mistrzostw powinien byc formalnoscia! Swoja droga jakby nie poszezyli do 32 liczbe finalistow mistrzostw to bys mi dalej na niech nie zagrali. A do mistrzost europy to pewno awansuja jak sami je zorganizuja :/ Przydal by sie jakis zagraniczny trener (ale trener przez duze T, nie taka cipa jak rumun z wisly). Niehc biora mniejsze pensje i odkladaja na Hidinga (czy jak sie jego nazwisko pisze:P)

...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AJPW Super Power Series 2025 - Dzień 1 Data: 01.06.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sendai, Miyagi, Japan Arena: Sendai Sun Plaza Hall Publiczność: 2.239 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: KPW Underground #2 Data: 30.05.2025 Federacja: Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Riffa, Bahrain Arena: Underground Gym Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In London 96 Data: 01.06.2025 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: 229 The Venue Format: Live Platforma: revproondemand.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: BKPW 1st Niagara's Slamboree 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Busted Knuckle Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Niagara Falls, Ontario, Kanada Arena: Firemen's Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Giero
      Dość niespodziewanie R-Truth w niedzielę poinformował, iż opuszcza WWE. Doświadczony zawodnik przekazał te wieści w mediach społecznościowych, publikując taki wpis: – Przykro mi, że muszę was poinformować. Właśnie zostałem zwolniony z WWE. Chcę podziękować WWE za tę przejażdżkę, ale NAJBARDZIEJ chcę podziękować KAŻDEMU Z WAS, którzy byli z nami na tej przejażdżce. Dziękuję za całą miłość, wsparcie i uznanie, które mi okazaliście przez te wszystkie lata. Dziękuję – napisał. Zważając na gimmick R-Trutha, wiele osób początkowo przyjęło to jako żart z jego strony. Jednakże jego komunikat jest w pełni poważny. Potwierdziły to takie źródła jak Fightful Select czy PWInsider. Z zakulisowych wieści wynika, że WWE po prostu podjęło decyzję, by nie przedłużać kontraktu, który wkrótce mu wygasał. Co ciekawe, w samej organizacji panowała duża dezorientacja po wpisie R-Trutha. Jest to jedna z gorzej przyjętych decyzji przez szatnię wśród ostatnich podjętych przez WWE. Jeżeli sam zawodnik zdecyduje się na kontynuację kariery, to już wiadomo, że nie będzie narzekał na brak zainteresowania z innych organizacji. Ostatnie występy R-Trutha w WWE to porażki na SmackDown z JC Mateo i z Johnem Ceną na Saturday Night’s Main Event pod koniec maja. To między innymi dwukrotny mistrz US, dwukrotny mistrz tag team i 54 razy sięgał po WWE 24/7 Championship.
  • Dodaj nową pozycję...