Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

No i niestety spełnił się najczarniejszy scenariusz. Przegraliśmy z Niemcami 1:0. Gola w 92 minucie strzelił Neville. A tak już było pięknie. Przez całe spotkanie skutecznie broniliśmy się. Nawet grając w dziesiątkę nie poddawaliśmy się. Teraz trzeba tylko liczyć na Kostarykę. Gdyby wygrała jutro z Ekwadorem to teoretycznie mamy jeszcze szanse na drugie miejsce. Tylko w ostatnim meczu trzeba by było strzelić dużo bramek.

[ Dodano: 2006-06-14, 23:03 ]

Ale chciałem podziękować jednemu piłkarzowi:

Temu piłkarzowi powinien podziękować cały naród. Dzięki niemu przegraliśmy tylko 1:0. Przyłączam się do podziękowań, dzięki ARTUR jesteś najlepszy.

20726886454675b1540758e.jpg

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

Polska zagrała piękny mecz według mnie. Błąd Dudki w końcówce meczu, niepotrzebny faul Sobolewskiego, no i przede wszystkim nigdy nie myslalem ze to powiem ale juz chyba wole drewnianego Rasiaka niż Żurawskiego - moim zdaniem nic na tych mistrzostwach nie pokazuje ani w tym ani już w ogole w meczu z Ekwadorem. Za to wielkie + dla Boruca i Jelenia i + dla Smolarka. Szanse mamy już tylko bardzo naginając rzeczywistość - matematyczne.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

I plus dla Bosackiego, zagrał doskonale.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Urządzenie:  Windows

Prawie wszyscy zagrali znakomicie :) Plusy należą się także Żewłakowowi i Bąkowi którzy zagrali naprawde świetnie. Naprawde szkoda :(

PS:Wee Man, teraz możesz nam wytłumaczyć po Ci Dudek w kadrze. 8-)

15974308365193fac7b7921.jpg

Przeegralismy nieszczesliwie. Boruc dla mnie graczem meczu. W nastepnym na pewno wystapi Bosacki. Mozna sie raczej tez spodziewac paru zmiennikow. Mamy minimalne szanse na awans wiec mozna zagrac rezerwami. Moze Ci pokaza ze trzeba bylo postawic na nich w pierwszych 2 meczach.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Ehhh juz moglo być 0:0, bo jak dla mnie zaslużyliśmy na taki wynik :( Ale niestety to są wlaśnie Niemcy - grają do SAMEGO końca...
GG: 2290774

ale i tak polska grała na wysokim poziomie lecz przegralismy :cry: ...DZIEKUJE ZA PIĘKNĄ GRE

Desperacka obrona przed Niemcami, którzy zawsze grają do końca. Szkoda, że ta cholerna bramka padła na sam koniec wielka szkoda. Uważam że cała obrona zagrała bardzo dobry mecz. Z pozostałych zawodników napewno bardzo dobrze grał Jeleń za to Żurawski coraz mniej mi się podoba w reprezentacji. Szkoda że tak głupio na koniec straciliśmy tę bramkę :roll: .

Te zmiany nie dosc ze znow za pozno to beznadziejne. Po co gral Zurawski? gosc od zakonczenia sezonu stracil forme kompletnie.
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Boruc zagrał świetnie i to on jest Man Of Match. Janas ma jakiś popierdolony (sorry za klnięcie) system zmian. Skoro widać było, że w 60 min. wysiadają, to po kiego chuja czeka ze zmianami do 85 min.? Żurawski wielka pomyłka, tak samo Szymkowiak. Obaj bez formy, zupełnie nic nie pokazują. Według mnie z Kostaryką powinien zagrać Rasiak (naprawdę...)

164305289646824b56733d3.gif

PS:Wee Man, teraz możesz nam wytłumaczyć po Ci Dudek w kadrze.

Lepszy Dudek, niż Fabiański...

Rzeczywiście, Boruc zagrał mecz życia, i w obecnej formie jest jednym z najlepszych bramkarzy świata... Świetnie grał także Jeleń, z zadziornością, było widać determinację i wielką ochotę na skopanie Niemcom tyłków :) Bosacki też zagrał niczego sobie, zawiodłem się bardzo na Żurawskim i Sobolewskim... No i na Dudce, ale znowu po nim się fajerwerków nigdy nie spodziewałem.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Oto przykładowy układ meczów w którym awansujemy do 1/8 finałów

Tabela po trzech meczach:

1. Niemcy 6 5:2 +3

2. Ekwador 3 2:0 +2

3. Kostaryka 0 2:4 -2

4. Polska 0 0:3 -3

1. W dzisiejszym meczu Ekwador musi przegrać z Kostaryką. Najlepiej gdyby przegrał dwmoma bramkami, wówczas bilans bramek obu zespołów wyszedłby na zero. Zakładamy, że Kostaryka wygra 2:0.

1. Niemcy 6 5:2 +3

2. Ekwador 3 2:2 0

3. Kostaryka 3 4:4 0

2. W ostatniej kolejce Niemcy muszą pokonać Ekwador. Znów najlepiej gdyby pokonali ich jak największą różnicą bramkek, ale przyjmijmy, wariant minimum - czyli wygraną 1:0.

1. Niemcy 6 6:2 +3

2. Kostaryka 3 4:4 0

3. Ekwador 3 2:3 -1

3. W ostatnim meczu musimy pokonać Kostarykę jak największą różnicą bramek. Przy wynikach 2:0 w meczu Kostaryka - Ekwador i jednobramkowiej przegranej Ekwadoru z Niemcami - potrzeba nam wygranej trzema bramkami. Polska pokonuje Kostarykę 3:0.

1. Niemcy 9 6:2 +3

2. Polska 3 3:3 -

3. Ekwador 3 2:3 -1

4. Kostaryka 3 4:6 -2

Bonkol: nie dyskutuj, bo widzisz, że jest jeden argument, Dudek jest lepszy niż Fabiański ;). Atmosfera w kadrze jest nieważna, a Fabiański pojechał dzięki temu, że siedzi cicho i uwaga - dzięki układowi (tą sprawą prawdopodobnie będzie sie zajmowała kolejna komisja śledcza). Dlatego teraz wszyscy pogrążmy się w smutku, że Jurek Dudek ogląda mistrzostwa w tekewizji.

SIX nie ma co gdybac, ekwador nie przegra z costarica.

szkoda polakow bo dzielnie sie bronili, po akcji z dwoma poprzeczkami bylem pewien ze juz gola nie stracimy . niestety blad dudki ktorego musial zaasekurowac bak ktorego zabraklo na srodku . w pierwszym meczu blad a wlasciwie dwa popelnil baszczynski, slaba ta obrona wisly:)

szkoda bo moze gdybysmy mieli troche wiecej armat z przodu to by udalo sie osiagnac ten remis a moze i zwyciestwo, przez caly mecz mielismy ze 3 sytuacje i to takie 10% . ciagle granie dlugich pilek przy wzroscie srodkowych obroncow niemieckich bylo bez sensu, moze gdyby gral rasialdo to by powalczyl .

ogolnie janas zamulil ze zmianami. ale jak na lawce siedza mila,giza- oni naszej gry nie pociagna i w tym momencie nie widze sensu powolania tych graczy na ms. juz lepiej surma i burhardt.

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

To są szanse tylko matematyczne a możliwość wyjścia z grupy ważyć się będzie dzisiaj w meczu Ekwador-Kostaryka. Tak jak napisałeś najbardziej pasuje nam wynik 0:2. No i możemy liczyc że mecz Ekwador-Niemcy zakonczy sie chociażby zwyciestwem Niemców 2 bramkami wtedy nam (tak mi wynika z obliczeń "w pamięci") wystarczy 2:0 z Kostaryką, jeżeli się myle to przepraszam. :)

navroth: ja już nie wierze w ten awans, ale wkleiłem to co znalazłem ;). W kazdym razie dzisiaj będę trzymał kciuki za Kostaryke, niech im pokażą ;)!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AJPW Super Power Series 2025 - Dzień 1 Data: 01.06.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sendai, Miyagi, Japan Arena: Sendai Sun Plaza Hall Publiczność: 2.239 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: KPW Underground #2 Data: 30.05.2025 Federacja: Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Riffa, Bahrain Arena: Underground Gym Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In London 96 Data: 01.06.2025 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: 229 The Venue Format: Live Platforma: revproondemand.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: BKPW 1st Niagara's Slamboree 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Busted Knuckle Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Niagara Falls, Ontario, Kanada Arena: Firemen's Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Giero
      Dość niespodziewanie R-Truth w niedzielę poinformował, iż opuszcza WWE. Doświadczony zawodnik przekazał te wieści w mediach społecznościowych, publikując taki wpis: – Przykro mi, że muszę was poinformować. Właśnie zostałem zwolniony z WWE. Chcę podziękować WWE za tę przejażdżkę, ale NAJBARDZIEJ chcę podziękować KAŻDEMU Z WAS, którzy byli z nami na tej przejażdżce. Dziękuję za całą miłość, wsparcie i uznanie, które mi okazaliście przez te wszystkie lata. Dziękuję – napisał. Zważając na gimmick R-Trutha, wiele osób początkowo przyjęło to jako żart z jego strony. Jednakże jego komunikat jest w pełni poważny. Potwierdziły to takie źródła jak Fightful Select czy PWInsider. Z zakulisowych wieści wynika, że WWE po prostu podjęło decyzję, by nie przedłużać kontraktu, który wkrótce mu wygasał. Co ciekawe, w samej organizacji panowała duża dezorientacja po wpisie R-Trutha. Jest to jedna z gorzej przyjętych decyzji przez szatnię wśród ostatnich podjętych przez WWE. Jeżeli sam zawodnik zdecyduje się na kontynuację kariery, to już wiadomo, że nie będzie narzekał na brak zainteresowania z innych organizacji. Ostatnie występy R-Trutha w WWE to porażki na SmackDown z JC Mateo i z Johnem Ceną na Saturday Night’s Main Event pod koniec maja. To między innymi dwukrotny mistrz US, dwukrotny mistrz tag team i 54 razy sięgał po WWE 24/7 Championship.
  • Dodaj nową pozycję...