Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

W polfinale Wlosi w koncowce dogrywki mieli 3 napastnikow... To chyba ostatecznie zadaje klam teorii o brzydkim cattenacio i ultradefensywnym stylu Wlochow.

Cytat

Po co ekscytowac sie finezja i pieknymi akcjami ofensywnymi ? Nie mozna przeciez pozwolic strzelic sobie gola a i samemu nie wypada strzelic wiecej niz jednego.

Harty, rozumiem, ze cos Ci sie pomylilo albo zartowales...

Francja-Portugalia 1:0, Francja-Brazylia 1:0, Szwajcaria-Francja 0:0... to co napisales, bardziej pasuje do Kogucikow, a nie do Wlochow ;-)

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

Podobno powodem dla którego Zidane uderzył Materazziego było obrażenie jego rodziny i jego samego. Włoch mazwał siostrę Zidana prostytutką i wyśmiewał Zinedina od terrorystów.

Sam się nie dziwię, że Zizu nie wytrzymał. Była 110 minuta, ogromne zmęczenie, nerwy, stres.

20726886454675b1540758e.jpg

Faktycznie troche złe posuniecie Zidane'a ale nie dziwie sie że tak zareagował po takich słowach...ja sam bym nie wytrzymał i zajeb** bym w nos...Wielka szkoda że Francji sie nieudało i makarony wygrały...Italy...SUCK IT!!

201501108744aaa4a3c5865.jpg

Wlosi sa znani z prowokacji i Zidane powinien byc na to przygotowany tym bardziej, ze przez 5 lat gral w Juventusie. Swoja droga Zizou ma na swoim koncie kilkanascie czerwonych kartek z czego wynika, ze juz mial na swoim koncie brutalne faule.
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

dokładnie 12... ;)...zdazało mu sie ale to i tak jeden z najczyściej grających zawodników swiata...ale to nie sprawiedliwe bo Figo za podobny wyczyn dostał tylko żółty kartonik...i dobrze że gold ball trafiła własnie w ręce Zidane'a bo należała sie własnie jemu.

201501108744aaa4a3c5865.jpg

Podobno to se mozna snoc i wymyslac teorie co Materrazi powiedzial. Nie chwale go za to ale Zidane zasluszyl na ta kartke. A obwiniajcie Wlochow! To prawda ze dla oczu ladniejsza jest ofensywa, ale to byly Mistrzostwa Swiata i kazdej druzynie zalezalo zeby cos ugrac.

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

coz, moje druzyny szybko pozegnaly sie z turniejem, w finalowej czworce nie mialem nawet komu kibicowac. najmniej nie lubie francuzow, wiec trzymalem za nimi. wlosi sa mistrzami swiata, choc nie nalezy zapominac ze nie moglo nie byc tego gdyby nie OSZUSTWO frajera grosso w spotkaniu z Socceroos.

tak miedzy Bogiem a prawda to najlepsza ekipa turnieju byli dla mnie niemcy ktorym wpadl jeden slabszy mecz. no ale i tak bywa.

czerwien dla zidane'a oczywiscie sluszna, ale smiszy mnie lament niektorych "szpecow", ze niby przekreslil wszystko do tej pory doszedl. wolek jest smieszny, lepiej niech zostanie przy swoich latynosach, bo na pilce europejskiej to sie zna jak ja na baseballu hehe

moje male pociechy to: 1) Zawodnik Evertonu zdobywa 4 miejsce - Valente 2) "former evertonian", zdobywca gola w finale i jeden z kluczowych elementow calego meczu - materazzi :P

ps a wlochow nie znosze jak psow :P

[ Dodano: 2006-07-11, 03:56 ]

Cytat
I ciesze sie, ze Wlosi wygrali, bo to pomoze w jakis sposob odbudowac dobry widzerunek 'calcio'

to chyba niemozliwe. w kazdym badz razie nie w najblizszych latach. a dzien dzisiejszy liga wloska jest spalona i najwieksze gwiazdy beda omijaly ja jak ognia. zreszta odkad pamietam ta liga, to najwiekszy smietnik pod wzgledem organizacyjny. pol klubow zadluzonych na mase kasy, degradacje za dlugi, a teraz takie jaja. wlosi beda sie teraz borykali z podobnym problemem jak anglicy pod koniec lat 80-tych kiedy przez bezmyslnych fanow lfc, dostali bana na 5 lat na europejskie rozgrywki. potrzeba bylo naprawde sporo czasu, zeby przywrocic lidze dobre imie.

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Grosso jest frajerem, bo oszukał? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Gdyby takie coś powiedział we Włoszech to by go powiesili, bo dzięki Grosso pokonali Australie, strzelił bramke Niemcom która dała zwycięstwo i strzelił decydującego karnego ;)

Aha, a powiedz mi evertonian co miał Grosso zrobić w tamtej sytaucji, biegnie z piłką, a obrońca kładzie mu się pod nogi, przewrócił się, bo tak zrobiłby każdy i znów musze powtórzyć, że karny był słuszny ;)

15974308365193fac7b7921.jpg

SixKiller napisał(a):
Grosso jest frajerem, bo oszukał? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem.

oczywiscie ze tak. nienawidze symulantow. zwlaszcza takich ktorzy udaja i wyciagaja rece do sedziego. dla mnie to zalosne i dobre dla ciot. nie widze zadnej roznicy miedzy symulowaniem, a tym co zrobil zidane, nie rozumiem jak mozna gloryfikowac jednego, a potepiac drugiego.

sprawa jest prosta, gorsso nie byl faulowany tylko nie mial co zrobic i wbiegl na neil'a.

ps. to samo toczy sie pizdy ronaldo, jednak w jego wypadku malo kto juz daje sie nabrac na jego nury.

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   24

W mediach wciąż pojawiają się kolejne informacje na temat tego, jakimi słowami Marco Materazzi sprowokował Zinedine’a Zidane’a.

Najnowsza wersja wydarzeń mówi o tym, że włoscy specjaliści od czytania z ruchu ust twierdzą, że Materazzi powiedział do Francuza: „Życzę tobie i twojej rodzinie strasznej śmierci”, by po chwili dodać: „pier…. się”.

---

:lol:

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Juz Materazzi powinien byc zawieszony przez FIFA na kilkanascie spotkan. Takie zachowanie jest niedopuszczalne.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Urządzenie:  Android

evertonian to może przerziuć sie na brydża. W Evertonie nie ma żadnych symulantów? Każdy jest uczciwy aż do szpiku kości?

1005187806541accfacb3d6.jpg

Przemk0 napisał(a):
Najnowsza wersja wydarzeń mówi o tym, że włoscy specjaliści od czytania z ruchu ust twierdzą, że Materazzi powiedział do Francuza: „Życzę tobie i twojej rodzinie strasznej śmierci”, by po chwili dodać: „pier…. się”.

Jest jeszcze wersja, że Materazzi powiedział mu na ucho: "Grasz jak Rasiak" ;).

117380471846b21e8779201.gif

Albo że Zizou będzie trenerem Polski :)

164305289646824b56733d3.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Marigold 1st Anniversary Series ~ Burning Desire - Dzień 3 Data: 05.06.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Publiczność: 412 Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW NZ Dojo Lion's Den Data: 07.06.2025 Federacja: NJPW New Zealand Dojo Typ: Event Lokalizacja: Auckland, New Zealand Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • DarthVader
      Raczej nie zmienią planów na Cenę i jego emerytalną trasę, ale WHC od Uso mógłby zgarnąć 
    • Kowalski
      Women's MitB  5 minut walki i amerykańce już domagają się stołów ... ehh Jakaś ta walka taka... nie wiem, czegoś tu brakowało. Brakowało jakichś fajnych spotów, jedynie ten Devill Kiss na drabinie powiedzmy orginalny. Mami miała dwie króciutkie ofensywy a spodziewałem się że będzie tu dominować siłowo i porzuca trochę rywalkami. Zdecydowanie na plus zwyciężczyni, podoba mi się jej postać po turnie (ciekawsza niż kiedykolwiek) Domino vs kolejny typ w masce co umie skakać  Nie rozumiem po co to.  Lyra vs Lynch Znowu fajnie ringowo. W głowie sobie ułożyłem że wraca tu Bayley skopać Becky a to by oznaczało koniec tego  feudu. Na szczęście się myliłem. Na szczęście dla Lyry, bo mam obawy że po tym może przepaść. Men's money in the bank  Cena w main evencie, to pewnie coś szykują. Sklad trochę bida jak tak patrzeć po kątem zwycięscy. Knight i Rollins (dla fabuły) a reszta raczej bez szans.  I hate you! Solo vs Fatu - czekam, liczę że będzie dobra TV Gdzie Punk? Gdzie Sami? Tak płakali żeby Seth wygrał i nawet się nie pokazali - bzdura. Z jednej strony pasuje ta walizka Rolkowi (główna zła siła plus porządna obstawa) i będzie kontent a z drugiej po cholere mu ona. Dostałby walkę o pas ot tak a nawet jak nie to z taką obstawą wywalczył by ją. Szkoda w chuj LA, było kilka okazji wrzucić go w główny obrazek a tak szanse maleją z każdym miesiącem. Walka gali zdecydowanie, tylko ten zwycięzca na minus Tag Team match  Na odnotowanie zasługuje tylko końcówka. Powrót roku! Z uśmiechem na ustach kończę ten event (niewiele mi trzeba, wystarczy Ron Cena), a finish poprzedniej walki jak i ta tego nie zapowiadały. Cody pinuje Jaśka to może dostanie rewanż bez konieczności wygrywania KotR Chad Gable - MVP soboty  
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Po tym powrocie R Truth powinien dostać walkę o pas wwe na konieć kariery i ją wygrać
  • Dodaj nową pozycję...