Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

I utrzymało. Szkoda, ale ten mecz utwierdził mnie w przekonaniu, że Figo należy odłstawić do lamusa. Mam nadzieję, że w finale Włosi urządzą sobie pieczeń z koguta. Z dwojga złego stawiam na Azzurrich.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Francja na mistrza! :>

117380471846b21e8779201.gif

W sumie bylem rzygotowany na porazke.... ale nie w takim stylu no kurde... Wymuszony troche ten rzut karny ehhh nie lubie takich wygranych nie zasłuzyła francja na ten awans ale coz stało sie :) Bedzie ciekawy finał i walka o 3 miejsce :)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Ladnie :) Francja w finale. Mam nadzieje ze pokaza ladny futbol w finale i pokonaja anyfutbol (z dodatkiem fartu) jaki prezentuja Wlosi.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Ricardo dla mnie rządzi !!! :D
Largen then life.....

• Reputacja:   1

Wymuszony troche ten rzut karny ehhh nie lubie takich wygranych nie zasłuzyła francja na ten awans ale coz stało sie Bedzie ciekawy finał i walka o 3 miejsce

Sinner, w meczu z Anglią widziałeś nabitą rękę, w meczu z Francją wymuszony rzut karny. Zapytam jeszcze raz. Skoro piszesz, że nie lubisz takich wygranych, to do jasnej cholery DLACZEGO KIBICUJESZ PORTUGALII, która próbowała wygrac 3 mecz na PRZEKRĘCIE i zamiast skupić się na odrobnieniu straty calutki czas próbowała wymuszać karne, wolne itd.?? Ja się baaardzo cieszę, że te ćwoki w końcu są za burta, ponieważ nie zasłużyli ani troszeczkę na półfinał i w końcu się nadziali!. Brawo FRANCJA!!

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Brawo, brawo Francja. Bardzo się cieszę, że są w finale. Mam nadzieję, że zdobędą to największe trofeum ty mistrzostw.

20726886454675b1540758e.jpg

Oby Włosi wygrali!!!!!!!

farta to miala dzis Francja,faulu nie bylo :x

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

farta to miala dzis Francja,faulu nie bylo :x

Nie mogę już, chyba przestanę zaglądać do tego tematu, bo nie ma meczu, po którym by nie było narzekań, że faulu/autu/niczego nie było. Faul był ewidentny... Co miał ten Carvalho zrobić żebyś uwierzył? Wyjechać Henry'emu z łokcia? :evil:

coz... niestety, Francja w finale... ale wyzej d... nie podskocza... po tym, co w polfinale pokazala Squadra Azzurra, jestem na 200% pewien, ze pojada Francuzikow minimum dwiema bramkami... nie powiem, ze mi szkoda Portugalii, bo na jej miejscu, zacznijmy od tego, powinna byc wczoraj Holandia (i byloby ;-) 4:0, Oranjes zegnaja frajera :D)... ale obiektywnie patrzac, ani Francja nie byla czoraj lepsza, ani Portugalia - gorsza... rzut karny, ok, zasluzony, ale dlaczego nie bylo karnego dla Portugalii?

rzut karny, ok, zasluzony, ale dlaczego nie bylo karnego dla Portugalii?

Ale za co? Nawet jakby był, a sędzia by nie odgwizdał, to Portugalczycy sami sobie winni - tyle razy próbowali nabrać sędziego, że 1) powinien rozdać kilka żółtych kartek 2) mógł mieć wątpliwości nawet przy faulu, czy przypadkiem nie kombinują po raz kolejny. Innymi słowy - zapracowali sobie na opinię boiskowych cwaniaczków, a jak widziałem Ronaldo na ekranie upadającego teatralnie po raz kolejny, to chciałem bić telewizor :P.

na dobra sprawe nie ma o co kruszyc kopii... Portugalia, Francja, jeden ....

to i tak byl mecz o srebrny medal - Wlosi, z taka gra, jaka pokazali w polfinale, odprawia Francuzow z kilkoma bramkami... 2:0 stawiam w ciemno, jesli Azzurri sie rozstrzelaja, to moze byc jeszcze lepiej ;-)

Wielkie brawa dla Francji za zwyciestwo, Francuzi po strzeleniu gola juz sie skupili bardziej na obronie niz strzelaniu i nie przemeczali sie bo wiedza ze mecz z Włochami bedzie cieżki ale ten mecz Francja wygra.Genialny Zidane i reszta jego kolegów z reprezentacji pokaża klase i pokonaja Azzuri sQuad :D

201501108744aaa4a3c5865.jpg

Mimo, ze bylem za Portugalią to Francja wygrala zasluzenie. Nie chodzi tu nawet o to, czy byl karny czy nie byl, ale Portugalia swoje okazje tez miala. I moge tylko powiedziec: FIGO KALEKA!! Zawodnik, który ma stanowic glówną podporę zespolu nie moze tracić tyle pilek i jeszcze z 4 metrów nie trafić do bramki :/ (to byla 100% okazja, Francuzi bez problemu by takie cos wykorzystali). W finale będę za Francją, chociaż jeśli wygrają Wlochy w stylu podobnym jakim grali z Niemcami to również nie będę mial nic przeciw...
GG: 2290774

Sinner, w meczu z Anglią widziałeś nabitą rękę, w meczu z Francją wymuszony rzut karny.
Zle mnie rozumiesz... ja ich nie probuje pronic przegrali i tyle ale nie podoba mi sie w jaki sposob. Wolałbym zeby przegrali z bramką z akcji jakies albo z rzutu wolnego to luz... wtedy w 100% zasłuzenie ale ten karniak był troche watpliwy ale faul to faul ;)
Largen then life.....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Noah Leatherland STARDOM rozpoczęło swój coroczny Cinderella Tournament, w którym zwyciężczyni otrzyma spełnienie dowolnego życzenia. Mecze turniejowe mają limit czasu i eliminacje poza ringiem, dzięki czemu w dniu otwarcia w Aichi zawężono grono pretendentek. Pierwszy mecz przyniósł spore zaskoczenie. Mistrzyni High Speed Champion Yuna Mizumori została wyeliminowana z turnieju przez Rian. Ta szybko chwyciła mikrofon i oświadczyła, że zamierza wygrać cały turniej, a także zabrać pas High Speed
    • Grok
      Samoa Joe zapowiedział powrót do AEW „szybciej niż później”. W rozmowie z SoCal Val podczas gali Monopoly Events w Manchesterze, Joe został zapytany o swoje plany i odpowiedział: Joe nie pojawia się na ringach od 28 stycznia, kiedy to na odcinku AEW Dynamite ujawniono, że nie otrzymał zgody na występy z powodu „urazu niezwiązanego z kontaktem”, którego doznał podczas treningu. Od czasu nieobecności Joe w programach AEW, HOOK przejął tymczasowe przywództwo w The Opps i w segmentach kuluarow
    • Grok
      Od czasu ogłoszenia ich wprowadzenia do WWE Hall of Fame Demolition zasypali falą wsparcia fani i koledzy z branży wrestlingowej. Demolition (Bill Eadie i Barry Darsow) opublikowali dziś nowy odcinek swojego podcastu DemoPod, dziękując wszystkim, którzy pomogli im dostać się do Hall of Fame. Uważają, że fanowskie wsparcie odegrało kluczową rolę — podobnie jak poparcie legend wrestlingu, takich jak Kevin Nash i Bret Hart. Zauważyli, że od ogłoszenia z nimi skontaktowali się m.in. następując
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
  • Dodaj nową pozycję...