Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Dziękuje Italio!

Mecz był naprawdę swietny! Zastanawiałem się czy Włosi postawią na catenaccio, ale nie postawili! Atakowali przez cały mecz, mieli więcej sytuacji do strzelenia bramki. Co prawda wykorzystali sytuacje dopiero w dwóch ostatnich minutach dogrywki, ale w tym wypadku nie można absolutnie mówić o szczęściu. Piszę to pomimo całej mojej antypatii do Włoskiego futbolu. Nie lubię defensywnej gry, ale w tym meczu zobaczyłem innych, ofensywnych Włochów. Gratuluję im podwójnie, bo wyeliminowali gospodarzy, a im pomagają nie tylko tysiące zgromadzone na trybunach, ale i ściany. Tutaj sędzia nie wypaczył wyniku meczu, chociaż może i chciał (rzut wolny za rzekomy faul na Podolskim w polu karnym). Niemcy też zagrali ładnie, ale to Włosi robili przewrotki, zagrania piętą itd. Piękny mecz zakończony calkowicie zadowalającym mnie wynikiem. Jutro liczę na Portugalie.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Dla mnie wielka szkoda byłem za Niemcami i niestety przegrali, ale jest jeszcze Francja która napewno zdobedzie mistrzostwo świata

201501108744aaa4a3c5865.jpg

Poprostu pieknie.

Lubie Wlochow bede za tym zeby zdobyli MS.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Szkoda że niemcy przegrali ale nie ma co, mecz był poprostu piękny.

FRANCJA DO BOJU! :P

ZA-JE-BI-SCIE!! Wreszcie poszlo po mojej mysli! Szwaby odpadly! Nareszcie.. Najwyzszy czas..

SUPER !!! DEFENSYWNE GOWNO WLOCHOW W FINALE...

Nie ma sie czego cieszyc :P

Edytowane przez Luk

Ja za ten mecz zmieniam zdanie. FORZA ITALIA !!

164305289646824b56733d3.gif

• Urządzenie:  Windows

Swietny mecz... Jak dla mnie zdecydowanie najlepsze spotkanie na tych mistrzostwach... Niech sie schowa mecz Argentyna-WKS... Wczoraj 'wywolalem do tabliczy' wloski styl z czasow 'Il Pompastico' i prosze... Wlosi zagrali jak ta reprezentacja, ktorej kibicowalem... W tym momencie widze w nich nie tylko faworyta do tytulu. Widze takze kilku zawodnikow, ktorzy bez watpienia powinni sie znalezc w '11' turnieju... Obrona - Cannavaro-profesor, Grosso-odkrycie turnieju jak dla mnie (serie A nie sledze od jakiegos czasu), Materazzi-wojownik,jakich malo...ile ten gosc oberwal wczoraj w glowe...nie dziwie sie,ze mial momenty,ze zapominal, gdzie jest (tak to wygladalo)...w pomocy swietni Pirlo i Perotta, do tego znakomite zmiany na Joquinta i delPiero (myslalem, ze Sandro da dupy, po tym, jak skiksowal w dogodnej sytuacji ok.110 minuty, ale jego brameczka z kontry to majstersztyk)... no i Gillardino-trudno chwalic chlopaka,skoro nie zdobyl gola, ale jego pierwsza akcja po wejsciu na boisko i ten pechowy slupek... rece i tak skladaly sie do oklaskow... No i, co rownie wazne, SEDZIA NIE WYPACZYL WYNIKU :D

Forza Italia... dzieki nim odzyskalem wiare w futbol i ochote na ogladanie World Cup 2006

Meczyk bardzo ladny no i niemcow nie ma w finale po prostu gienialnie . 1 bramka no swietne podanie pirlo no i genialny strzal grosso . 2 brameczka tez pieknie zagral gilardino no i ladnie strzelil alex. Myslalem ze wygraja niemcy ale wierzylem w wlochy i sie spelnilo wygrali oby dzisiaj portugalia poslala do domu francje.

58408955248ca8d1b12ed4.jpg

• Urządzenie:  Windows

wygrali lepsi a ja naprawde polubilem teraz jednego niemca: Jurgen Klinsmana.

Świetne zachowanie jako trenera w czasie meczu (zyje meczem, wscieka sie i instruuje, zupelna odwrotnosc Janasa, ktory niemal zawsze siedzi na lawce). I mimo ze widac po nim te emocje to poki co nie stracil klasy. Oczywiscie dajmy mu popracowac w tym zawodzie stresującym, niech go przekręca sędziowei kilka razy to moze zrobi cos szalonego - no moze nie na miare treneraz Azerbejdzanu ;) .... Drugi plus Klinsmana: nie spodziewalem sie ze stworzy taki zespół niemiecki ktoremu bede kibicowal. Srał pies te ich bulwarówki, bo druzyna gala swietnie i na miare swojego potencjalu zblizyla sie do górnego pulapu swych mozliwosci. Brawa :)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

Nareszcie Niemcy odpadli.Bardzo sie z tego ciesze.Mecz wygrali lepsi,a nawet owiele lepsi.

Swietny mecz tyle emocji, piekny football w wykonaniu Wlochow i 2 bramki strzelone w 3 ostatnich minutach dogrywki. Pirlo bohaterem :!: Bez watpienia najlepszy mecz tego turnieju.

FORZA ITALIA :!:

http://img98.imageshack.us/img98/4656/italia9nl.png

Dzisiaj chcialbym jeszcze zeby Portugalia wygrala, ale gdy chce aby Francuzi przegrwali oni zawsze robia mi na zlosc :evil:

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Dzisiaj napewno Francja pokona Portugalie, na co licze.

Za to co pokazali w ostatnich meczach z Hiszpania i Brazylia to mogą spokojnie zdobyć Puchar Świata, liczyłem na to że Niemcy będa najlepszą drużyną na świecie ale trudno teraz kibicuje Francji ,a Niemcy muszą zdobyć 3 miejsce na tym mundialu.

Te mistrzostwa to juz ostatnie dla wiekszosci reprezentantów Francji, która zaczeła grać jak za najlepszych lat. Zidane i reszta trój-kolorowych, którzy beda już konczyc kariere mogła by odejść w chwale.

Slicznie... Francja prowadzi po 1 polowie 1:0... Oby tak dalej.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

I to sie utrzyma do konca :/

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: UKPW Break Stuff 2 Data: 31.05.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Chatham, Kent, England, UK Arena: Historic Dockyard Chatham Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
    • MattDevitto
      xDDDDD @ Caribbean Cool  coś dla Ciebie
  • Dodaj nową pozycję...