Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Moim życzeniem jest taka droga do finału:

Niemcy-Włochy

Portugalia-Francja

Niemcy-Fracja

Francja (to życzenie, ale zwycięża jednak Niemcy ;))

117380471846b21e8779201.gif

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

Ja dzis kibicuje Portugalii i Fracji.Anglia jest słaba i nawet osłabiona Portugalia powinna wygrać z nimi, Francja musi wygrać.

Brazylia w tym roku znowu wygra mistrzostwa świata zagra znowu z niemcami ;/

Kurwa mać, tak wydrukowanego meczu przez sędziego w tych mistrzostwach to jeszcze nie widziałem!! Czerwona kartka dla Rooney'a, który wczesniej był faulowany, PERFIDNA RĘKA PORTUGALII w polu karnym! Takie ręki to gwizdają nawet w 3 lidze polskiej! Nie no kurwa mać przepraszam, ale ten mecz to taka POPELINA, że właśnie go wyłączyłem kurwa! I po chuj ja kupowałem sobie 4-pak na meczyk? Żeby zobaczyć wydrukowane przez sędziego chujstwo!! Jebać te mistrzostwa!

[ Dodano: 2006-07-01, 18:23 ]

Dodam tylko jeszcze, że babską grą, aktorstwem i "cipkowatością" to Portugalia przebija nawet Włochy! Ehh, szkoda słów...

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Anglia jedzie do domu.

Lampard, Gerard, Carragher nie wykorzystują karnych...

164305289646824b56733d3.gif

jebać portugalię, chuj im w dupe, dla mnie mistrzostwa się skończyły. Do zobaczenia za 4 lata. Życze zwycięstwa w mistrzostwach masażystom z Majorki i kelnerom z Trąbek Wielkich.
Do It Like A BOSS !

Nie no kurwa dlaczego tak jest? Dlaczego kolejna drużyna której kibicuję jedzie do domu. Anglia dzisiaj pokazała, że potrafi grać w piłkę. Grali 50 minut bez jednego zawodnika i nie pozwolili Portugalii strzelić bramki.

Sędzie w tym meczu też odegrał swoją rolę. Wszystko co mogło pomóc Anglii miał w dupie. Nie podyktował rzutu karnego, a był bardzo blisko całej sytuacji. Nie podyktował wolnego dla Rooneya i również był bardzo blisko całej sytuacji. I ja się kurwa pytam co to jest? Mistrzostwa piłki nożnej czy handel Pucharem Świata?

20726886454675b1540758e.jpg

Lampard, Gerard, Carragher nie wykorzystują karnych...

Ci piłkarze (szczególnie Lampard) byli cieniami samych siebie z sezonu ligowego. Nie ma mowy o pomyłce - sezony są po prostu niezwykle męczące dla najlepszych drużyn i efekty widać w meczach reprezentacji.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Ja jestem zadowolony ze zwycięstwa Portugalii. Niesłuszna czerwona kartka dla Rooneya, ale rzutu karnego nie było. Przed chwilą była powtórka tej sytuacji, Portugalczyk trafił w piłkę. Portugalia nie wykorzystała przewagi, właściwie nie było widać, że Anglia gra w osłabieniu. Wyspiarze mieli nawet więcej sytuacji.

Więc tak jakby Anglia nie przegrała przez to, że grała w osłabieniu. Można powiedzieć, że tak, bo gdyby grali jedenastu na jedenastu, to na pewno by coś strzelili. Niekoniecznie. Ja przed meczem obstawiałem remis i się nie myliłem. Może Portugalia nie gra dobrze, ale Anglia też. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że grają gorzej. Rzuty karne to loteria, można trafić i spudłować. Świetna postawa Ricardo sprawiła, że Portugalia gra dalej.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Poprostu Pieknie Portugalia 8)

bufony do domu jada.

A teraz portugalia-Brazylia zapowiada sie ciekawuie.

Jeszcze na mistrzostwach zostaly mi Wlochy i Portugalia jak ktoras z tych druzyn nie wejdzie do finalu to jebac final.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

ERFIDNA RĘKA PORTUGALII w polu karnym! Takie ręki to gwizdają nawet w 3 lidze polskiej!
Nabita perfidna ręka dodam :) nienawidze takich piłkarzy co grają tylko po to by zyskać karnego... a tak grała Anglia.

Ja sie ciesze ze Portugalia przeszła bo patrzac na całosciową postawe na mistrzostwach portugalia byłą 3 razy lepsza i duzo bardziej zasługiwała na ten awans :D

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Nabita perfidna ręka dodam

z całym szacunkiem, ale, CZY TOBIE KURWA OCZY ODJĘŁO NA TEJ RĘCE?? Wiesz co to jest nabita reka Sinner?? Jakby to powiedzieć, "uderzenie piłki w nieruchomą rękę". Jesli nie widziałeś ruchu ręki podczas tej akcji u portugalczyka to naprawdę źle z Tobą, współczuje stanu oczu!

[ Dodano: 2006-07-01, 20:20 ]

nienawidze takich piłkarzy co grają tylko po to by zyskać karnego

a jeśli takich nie lubisz, to dziwie się, ze lubisz CIPKOWATĄ portugalię :)

Do It Like A BOSS !

Ale nie denerwuj sie scy :D To tylko sport :D Co do nabitej moje oczy sa w pozadku... on tą reke chuwał a był w biegu ciezko zachamowac z rekami przy sobie plus... mogłes patrzec na Beckhama (czy jak to sie pisze) On strasznie był skupiony by trafić w tą ręke. No ale nie ma co gadac :) Po ptokach. Angla grała dobrze nawet bardzo mimo ze byli w 10 ale odpadli!! Taki sport :)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

a był w biegu

ta, jak Kukulska :P Jedni kibicują Portugalii i choćby nie wiem co, zawsze będa twierdzić, ze wygrała sprawiedliwie i zasłużyła na awans. Ja uważam, że to już drugi mecz z rzędu, gdzie Portugalia w ŻADNYM WYPADKU na awans nie zasłużyła i wygrała mecz dzięki koledze z gwizdkiem w mordzie. Dla mnie koniec rozmowy na temat tego meczu i mistrzostw. Żaden mecz mnie już nie interesuje. Poniosło mnie w odpowiedzi Sinner, przepraszam, ale to samo przeżywałem 8 lat temu. Wtedy też Anglia robiła co mogła w 10, żeby nie dać się Argentynie, zaslużyła na awans, strzelili nawet bramkę, której nie uznał sedzia (z niewiadomych przyczyn), a ostatecznie również odpadli. No cóż, sędziowie nie lubią Anglii i tak już chyba bedzie zawsze.

Do It Like A BOSS !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: UKPW Break Stuff 2 Data: 31.05.2025 Federacja: United Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Chatham, Kent, England, UK Arena: Historic Dockyard Chatham Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
    • MattDevitto
      xDDDDD @ Caribbean Cool  coś dla Ciebie
  • Dodaj nową pozycję...