Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Moim życzeniem jest taka droga do finału:

Niemcy-Włochy

Portugalia-Francja

Niemcy-Fracja

Francja (to życzenie, ale zwycięża jednak Niemcy ;))

117380471846b21e8779201.gif

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

Ja dzis kibicuje Portugalii i Fracji.Anglia jest słaba i nawet osłabiona Portugalia powinna wygrać z nimi, Francja musi wygrać.

Brazylia w tym roku znowu wygra mistrzostwa świata zagra znowu z niemcami ;/

• Reputacja:   1

Kurwa mać, tak wydrukowanego meczu przez sędziego w tych mistrzostwach to jeszcze nie widziałem!! Czerwona kartka dla Rooney'a, który wczesniej był faulowany, PERFIDNA RĘKA PORTUGALII w polu karnym! Takie ręki to gwizdają nawet w 3 lidze polskiej! Nie no kurwa mać przepraszam, ale ten mecz to taka POPELINA, że właśnie go wyłączyłem kurwa! I po chuj ja kupowałem sobie 4-pak na meczyk? Żeby zobaczyć wydrukowane przez sędziego chujstwo!! Jebać te mistrzostwa!

[ Dodano: 2006-07-01, 18:23 ]

Dodam tylko jeszcze, że babską grą, aktorstwem i "cipkowatością" to Portugalia przebija nawet Włochy! Ehh, szkoda słów...

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Anglia jedzie do domu.

Lampard, Gerard, Carragher nie wykorzystują karnych...

164305289646824b56733d3.gif

jebać portugalię, chuj im w dupe, dla mnie mistrzostwa się skończyły. Do zobaczenia za 4 lata. Życze zwycięstwa w mistrzostwach masażystom z Majorki i kelnerom z Trąbek Wielkich.
Do It Like A BOSS !

Nie no kurwa dlaczego tak jest? Dlaczego kolejna drużyna której kibicuję jedzie do domu. Anglia dzisiaj pokazała, że potrafi grać w piłkę. Grali 50 minut bez jednego zawodnika i nie pozwolili Portugalii strzelić bramki.

Sędzie w tym meczu też odegrał swoją rolę. Wszystko co mogło pomóc Anglii miał w dupie. Nie podyktował rzutu karnego, a był bardzo blisko całej sytuacji. Nie podyktował wolnego dla Rooneya i również był bardzo blisko całej sytuacji. I ja się kurwa pytam co to jest? Mistrzostwa piłki nożnej czy handel Pucharem Świata?

20726886454675b1540758e.jpg

Lampard, Gerard, Carragher nie wykorzystują karnych...

Ci piłkarze (szczególnie Lampard) byli cieniami samych siebie z sezonu ligowego. Nie ma mowy o pomyłce - sezony są po prostu niezwykle męczące dla najlepszych drużyn i efekty widać w meczach reprezentacji.

• Urządzenie:  Android

Ja jestem zadowolony ze zwycięstwa Portugalii. Niesłuszna czerwona kartka dla Rooneya, ale rzutu karnego nie było. Przed chwilą była powtórka tej sytuacji, Portugalczyk trafił w piłkę. Portugalia nie wykorzystała przewagi, właściwie nie było widać, że Anglia gra w osłabieniu. Wyspiarze mieli nawet więcej sytuacji.

Więc tak jakby Anglia nie przegrała przez to, że grała w osłabieniu. Można powiedzieć, że tak, bo gdyby grali jedenastu na jedenastu, to na pewno by coś strzelili. Niekoniecznie. Ja przed meczem obstawiałem remis i się nie myliłem. Może Portugalia nie gra dobrze, ale Anglia też. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że grają gorzej. Rzuty karne to loteria, można trafić i spudłować. Świetna postawa Ricardo sprawiła, że Portugalia gra dalej.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Poprostu Pieknie Portugalia 8)

bufony do domu jada.

A teraz portugalia-Brazylia zapowiada sie ciekawuie.

Jeszcze na mistrzostwach zostaly mi Wlochy i Portugalia jak ktoras z tych druzyn nie wejdzie do finalu to jebac final.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

ERFIDNA RĘKA PORTUGALII w polu karnym! Takie ręki to gwizdają nawet w 3 lidze polskiej!
Nabita perfidna ręka dodam :) nienawidze takich piłkarzy co grają tylko po to by zyskać karnego... a tak grała Anglia.

Ja sie ciesze ze Portugalia przeszła bo patrzac na całosciową postawe na mistrzostwach portugalia byłą 3 razy lepsza i duzo bardziej zasługiwała na ten awans :D

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Nabita perfidna ręka dodam

z całym szacunkiem, ale, CZY TOBIE KURWA OCZY ODJĘŁO NA TEJ RĘCE?? Wiesz co to jest nabita reka Sinner?? Jakby to powiedzieć, "uderzenie piłki w nieruchomą rękę". Jesli nie widziałeś ruchu ręki podczas tej akcji u portugalczyka to naprawdę źle z Tobą, współczuje stanu oczu!

[ Dodano: 2006-07-01, 20:20 ]

nienawidze takich piłkarzy co grają tylko po to by zyskać karnego

a jeśli takich nie lubisz, to dziwie się, ze lubisz CIPKOWATĄ portugalię :)

Do It Like A BOSS !

Ale nie denerwuj sie scy :D To tylko sport :D Co do nabitej moje oczy sa w pozadku... on tą reke chuwał a był w biegu ciezko zachamowac z rekami przy sobie plus... mogłes patrzec na Beckhama (czy jak to sie pisze) On strasznie był skupiony by trafić w tą ręke. No ale nie ma co gadac :) Po ptokach. Angla grała dobrze nawet bardzo mimo ze byli w 10 ale odpadli!! Taki sport :)
Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

a był w biegu

ta, jak Kukulska :P Jedni kibicują Portugalii i choćby nie wiem co, zawsze będa twierdzić, ze wygrała sprawiedliwie i zasłużyła na awans. Ja uważam, że to już drugi mecz z rzędu, gdzie Portugalia w ŻADNYM WYPADKU na awans nie zasłużyła i wygrała mecz dzięki koledze z gwizdkiem w mordzie. Dla mnie koniec rozmowy na temat tego meczu i mistrzostw. Żaden mecz mnie już nie interesuje. Poniosło mnie w odpowiedzi Sinner, przepraszam, ale to samo przeżywałem 8 lat temu. Wtedy też Anglia robiła co mogła w 10, żeby nie dać się Argentynie, zaslużyła na awans, strzelili nawet bramkę, której nie uznał sedzia (z niewiadomych przyczyn), a ostatecznie również odpadli. No cóż, sędziowie nie lubią Anglii i tak już chyba bedzie zawsze.

Do It Like A BOSS !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...