Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Hiszpania vs Francja to bedzie rodzynek.

Też mam taką nadzieję. Tylko Hiszpania nie może zagrać tak jak w meczu z Arabią, bo każdy kto widział przyzna mi rację, że było to widowisko bardzo niskich lotów :). Szkoda, że podopieczni Aragonesa tak ulgowo potraktowali Saudyjczyków, bo Torres miał okazje dogonić Klosego w klasyfikacji strzelców. Co do Francji, to musi dostać wiatru w żagle, bo w tej chwili grają troche jak my, czyli jakby chcieli, a nie mogli. Tylko mają dużo większy potencjał piłkarski. Może po tym meczu z Togo się przelamią i zaczną grać, chociaż na to bym nie liczył. Od Euro 2000 nie widziałem dobrze grających Francuzów.

Mam nadzieję, że dzisiaj Szwecja zagra tak, aby Niemcy kolejne mecze obejrzeli już w swoich domach ;). Nie lubie tej reprezentacji i chce żeby jak najszybciej odpadła. Natomiast w drugim meczu będę kibicowal Meksykowi. Na papierze jest słabszy od Argentyny i mam nadzieje, że postara się o niespodzianke.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

A ja wole zeby Argentyna awansowała!! Co do Niemiec zdaje mi sie że przejdą(obym sie mylił) Francja może sprawić niespodzianke. Powiem szczerze żę ten mundial jest spoko! dużo goli fajne mecze!!
TNA rzadzi!!! NR 1 !!! TNA RULEZZZZZZZZZZZZZZ!!!

84735476943de929ed0111.jpg

Niemcy beda mieli problem graja slabo ale tez nie tak dobrze gra Szwecja. Ja daje Niemcom nie wiecej niz 1/4.

Argentyna sie przejdzie po Meksyku.

Anglia mimo iz graja srednio i sa przereklamowani to pojada Ekwador latwo.

Holandia powina tez latwo rozjebac Portugalie,tak jak Brazylia Ghane,Szwajcaria Ukraine a Hiszpania latwo Francje ktora juz kolejny mundial gra zle.

Za to ciekawy bedzie mecz Wlochy-Australia bede za Wlochami.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Argentyna sie przejdzie po Meksyku.

ja mam nadzieję, że Meksyk sprawi dziś niespodziankę i trzymam za nich kciuki, bo mimo, że Argentyna gra ładnie i widowiskowo, nigdy nie lubiłem tej reprezentacji, za to Meksyk lubię i zawsze im kibicowałem.

Anglia mimo iz graja srednio i sa przereklamowani to pojada Ekwador latwo.

Tutaj się zgodzę. Anglia zawodzi na tych mistrzostwach, a szkoda, ponieważ Anglia i Holandia to moje ulubione drużyny, którym zawsze kibicuje i są u mnie nr 2 po Polsce. Pozostaje mieć nadzieję, że w końcu się obudzą. Chociaż w meczu z Ekwadorem liczę raczej na jednostronne widowisko.

Holandia powina tez latwo rozjebac Portugalie

mam nadzieję :)

tak jak Brazylia Ghane

gdyby Brazylia nie zagrała ostatniego meczu na takim poziomie, to bym tutaj polemizował. Jednak wygląda na to, że Brazylia się obudziła i jest gotowa do obrony tytułu mistrza świata, więc Ghana jest tu w nieciekawej sytuacji, a szkoda, bo pokazali kawał dobrej piłki na tych mistrzostwach.

Hiszpania latwo Francje ktora juz kolejny mundial gra zle.

Wszystko wskazuje na to, że to będzie ostatni mecz Francji na tym mundialu, a to wydaje się aż niemożliwe, kiedy spojrzymy na pakę francuzów (niczym Real Madryt pod względem gwiazd). To ostatnia szansa dla Francji. Albo teraz albo wcale. Jeśli pokonają Hiszpanię, mogą dojśc nawet do półfinału zmotywowani zwycięstwem, ale szczerze mówiąc niezbyt w to wierzę.

Za to ciekawy bedzie mecz Wlochy-Australia bede za Wlochami.

A ja będę kibicował Australii, ponieważ Włochów nie lubię, w dodatku Australia i Ghana dzielnie walczą o miano "czarnego konia" na mundialu, a takim drużynom zawsze kibicowałem :)

Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

No teraz to się zapowiadają ciekawe mecze i w zasadzie ciężko tutaj chyba już trafić na mało elektryzujący mecz :).

Szwecja - Niemcy - bardzo bym chciał aby Szwedzi wygrali bo nigdy nie lubiłem Niemców.

Argentyna - Meksyk - tutaj ide za Argentyną bo zawsze tej drużynie kibicowałem (w przeciwieństwie do niektórych ludzi z forum ;) ). Ogólnie mam nadzieje że Argentyna jak co to wygra mistrzostwa :).

Hiszpania - Francja - wolałbym aby wygrała Hiszpania bo Francja gra słabo.

Szwajcaria - Ukraina - hmmm tu jest ciekawa sytuacja bo ciężko postawić na którąś z tych drużyn. Wyjdzie z tego zapewne dobry mecz. Uważam że jakby wygrała Szwajcaria to będzie to czarny koń mistrzostw.

Brazylia - Ghana - tutaj zapewne faworytem jest Brazylia, ale niesądze aby mieli łatwo.

Włochy - Australia - ciekawy mecz! Ale wydaje mi się, że jednak Włochy sobie poradzą.

Portugalia - Holandia - najlepiej się zapowiada ten mecz! Ciężko obstawiać zwycięzcę (Portugalia ?). Sądze, że jak dobrze pójdzie to będzie to jeden z najlepszych meczy tych mistrzostw!

Anglia - Ekwador - tutaj chyba tylko nie ma aż takiej niewiadomej. Niesądze aby Ekwador zrobił krzywdę Anglikom.

Szwecja - Niemcy - a ja jestem za Niemcami. Zawsze im kibicowalem.

Argentyna - Meksyk - oczywiscie Argentyna...

Hiszpania - Francja - Francja, Francja, Francja... Oczywiscie Henry.

Szwajcaria - Ukraina - bez roznicy. Moze Szwajcaria.

Brazylia - Ghana - Brazylia...

Włochy - Australia - jestem calym sercem za Kangurami. Nigdy nie moglem sie przekonac do defensywnego futbolu Wlochow.

Portugalia - Holandia - mam nadzieje ze Van Perise, Robben i spolka odprawia Portugalczykow do domu.

Anglia - Ekwador - oczywiscie Anglia.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Styl:  Jasny

Szwecja - Niemcy - Ja jestem za Szwedami, nigdy nie lubiłem Niemców do tego wydaję mi się, że Szwedzi spokojnie mogą sprawić niespodzianke ;)

Argentyna - Meksyk - Nigdy jakoś specjalnie Argentyny nie lubiłem, ale szkoda gdyby odpadli, bo naprawde grają dobry futbol.

Hiszpania - Francja - Jestem za Francją zapewne dlatego, że gra tam kilku graczy Juve i jakoś inaczej patrze na tą reprezentacje.

Szwajcaria - Ukraina - Zdecydowanie jestem za Ukrainą, to ostatni kraj który przynajmniej troszke przypomina Polske ;)

Brazylia - Ghana - czarny koń mistrzostw może sprawić niespodzianke, ale czy napewno są w stanie walczyć jak równy z Brazylią... oby.

Włochy - Australia - Forza Italia i wszystko jasne.

Portugalia - Holandia - To może być jeden z najlepszych meczów i szczerze nie zależy mi kto wygra, ważne żeby był dobry mecz.

Anglia - Ekwador - Anglia jest zdecydowanym faworytem, ale oczywiście jestem za Ekwadorem przecież to oni pokazli Polakom jak się gra i może teraz sprawią sensację :P

15974308365193fac7b7921.jpg

No i to by było na tyle. Niemcy praktycznie rozjechali Szwecję. Dla mnie przykra niespodzianka :/ Pozostaje mi dziś mieć nadzieję, że Meksyk powalczy z Argentyną.
Do It Like A BOSS !

No i Niemcy przeszli. Yey ! :D Pierwszy typ mi wyszedl :) Podolski wyrasta na Gwiazde MS...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Styl:  Jasny

Szwecja w pierwszej połowie było o klase gorsza i niestety tak się to musiało skończyć, bo nie dość, że stracili 2 bramki to jeszcze musieli grać w osłabieniu po czerwonej kartce Lucic'a. Może gdyby Larsson strzelił karnego, mecz ułożyłby się inaczej, ale to tylko gdybanie.

15974308365193fac7b7921.jpg

Szkoda mi Szwedów, ale zagrali tak, że nie mogli wygrać. Larsson nie strzelając karnego dołączył do innych wielkich piłkarzy, którzy przestrzelili jedenastki w wielkich turniejach, czyli Samuela Eto'o (Kamerun-WKS, PNA 2006), Raula (Francja-Hiszpania, Euro 2000), Roberto Baggio (Brazylia-Włochy, MŚ 1994) i innych. Szkoda, bo mógł odmienić losy tego spotkania. Edytowane przez SixKiller

Niemcy świetnie rozegrali ten mecz. Dwie bramki na początku meczu zupełnie rozbiły Szwecję. Potem "trzy korony" rozpaczliwie atakowały bramkę Niemców. Stworzyli kilka akcji, które mogły zakończyć się golem. Hmm... gdyby Larson wykorzystał ten rzut karny to losy spotkania mogłyby się całkiem inaczej potoczyć. Szwedzi przegrywaliby już tylko jedną bramką i nieustępliwie atakowaliby bramkę Niemców. Ale losy meczu potoczyły się inaczej i to Niemcy atakowali bramkę Szwedów.

Argentyna - Meksyk - wydaję mi się, że Argentyńczycy nie dadzą wygrać Meksykowi. Ten mecz może być bardzo ciekawy ponieważ Meksyk też potrafi swoję ugrać.

Hiszpania - Francja - jakoś specjalnie nie darzę sympatią Hiszpani więc w tym meczu będę kibicował Francji, ale wygrana z Hiszpanią będzie bardzo trudna. Mam nadzieję, że w wyjściowym składzie zagra Trezegue. On może doprowadzić Francję do dalszej gry.

Szwajcaria - Ukraina - tutaj jestem za Ukrainą bo trzeba przecież pomagać w duchu swoim sąsiadom. Może Szewa zacznie grać tak jak w Milanie i strzeli parę bramek.

Brazylia - Ghana - myślę, że wygra tu Brazylia. Mam nadzieję, że Ghana nie da łatwo grać Brazylii.

Włochy - Australia - tutaj zdecydowanie będę kibicował kangurą bo Włochów bardzo nie lubię. Oby ich Australia zniszczyła.

Anglia - Ekwador - Anglia, Anglia, Anglia... Kibicuję tej reprezentacji zaraz po Polsce.

20726886454675b1540758e.jpg

No i pierwszą połowę mamy za sobą. Narazie Meksyk daje radę, trzyma piłkę przy sobie i ją szanuje. Zobaczymy co Argentyna pokaże w 2 połowie, bo mnie narazie w ogóle nie zachwyciła.

[ Dodano: 2006-06-24, 22:55 ]

No i mamy pierwszą dogrywkę na tym mundialu :)

Do It Like A BOSS !

Szkoda, bo w tym momencie jest już 1:2 :(.

No więc tak. Argentyna wymęczyła to zwycięstwo. Ktoś napisał kilka postów wyżej, że Anglia jest przereklamowana, więc w tym momencie nie wiem, co mówić o Argentynie :/ Druga sprawa. Sędzia w tym spotkaniu to kompletna porażka! Chyba zgubił czerwoną kartkę, bo zespół Argentyny z powodzeniem powinien dopisac sobie do swojego konta przynajmniej 2 takie kartoniki...Mam nadzieję, że nie wystawią takiego kretyna na finał. Sędzia liniowy również był fatalny. Szkoda, że musze to napisac, ale Argentyna powinna prowadzić 2:1 dużo wczesniej, sędzia liniowy dopatrzył się jednak spalonego. Ogólnie mecz był taki sobie. Wcześniej nie pisałem, że typuje Argentynę na mistrza, bo zdawało mi się, że mieli jednak chwilowy przebłysk z SiC ( w dodatku drużyną dużo słabszą niż Meksyk) no i moje podejrzenia się sprawdziły. Po tym, co dziś zobaczyłem w meczu Niemcy - Szwecja stawiam w 100% na Niemców i uważam, że wygrają różnica przynajmniej 2 bramek.
Do It Like A BOSS !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      W jednym z filmów z Bondem, kiedy James zamawia swoje klasyczne Martini, na pytanie kelnera, czy ma być wstrząśnięte, czy mieszane, wkurwiony 007 odpowiada "gówno mnie to obchodzi". W którym to było filmie?
    • Grok
      Yoshiki Inamura stanie do obrony GHC Heavyweight Championship Pro Wrestling NOAH przeciwko Kenoh już w tę niedzielę. Walka o pas będzie main eventem gali w Yokohama. Inamura, najbardziej znany amerykańskim fanom z runu w NXT w zeszłym roku, wyrwał pas GHC KENTA w listopadzie. Od tamtej pory bronił go cztery razy, ostatnio przeciwko Takashi Sugiura w Korakuen Hall w lutym. Później pojawiał się tylko w sześcioosobowych tagach, często face-to-face z White Raven Squad KENTA. Inamura rozegrał
    • Grok
      Legenda lucha libre El Hijo de Dr. Wagner Jr. zadebiutował w głównym rosterze WWE w piątek wieczorem, przyjmując otwarte wyzwanie Carmelo Hayes o United States Championship. Gdy Hayes czekał w ringu na tajemniczego przeciwnika, w Moda Center w Portland w stanie Oregon rozbrzmiała muzyka wejściowa Wagnera, a na telebimie pojawiło się jego wideo. Wagner jest aktualnym AAA Latin American Championem. Widzowie w domach zobaczyli wstawkę wideo: Hayes pokonał Wagnera, unikając moonsaulta i
    • Grok
      Pro Wrestling EVE ogłosiło, że kolejna mistrzyni AEW obroni swój tytuł na Wrestle Queendom w ten weekend. EVE podało tę informację dziś po południu: Willow Nightingale zmierzy się z Niną Samuels w obronie TBS Championship w niedzielę. Organizatorzy podziękowali CEO AEW Tony'emu Khanowi oraz AEW „za umożliwienie tego”. Nightingale zdobyła TBS Championship, pokonując Mercedes Mone, na gali New Year’s Smash 31 grudnia 2025 roku. Od tamtej pory obroniła tytuł dwukrotnie. Pierwsza obrona miał
    • Grok
      Na dzisiejszym WWE SmackDown Cody Rhodes w końcu dostanie szansę na pojedynek z Drew McIntyrem o Undisputed WWE Championship – dwa miesiące po tym, jak stracił ten tytuł w meczu Three Stages of Hell. Generalny menedżer SmackDown Nick Aldis ustalił ten pojedynek po tym, jak McIntyre znowu zaingerował w sprawę Rhodesa podczas męskiego Elimination Chamber w ostatni weekend. Interwencja McIntyre’a pozwoliła Randy’emu Ortonowi przypiąć Rhodesa i zagwarantować sobie walkę o Undisputed WWE Championsh
  • Dodaj nową pozycję...