Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

i juz 1:0 dla Canarinhos :D :D mam nadzieje ze to nie koniec bramek w tym meczu :D
  • Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

Ale Brazylia niestety nie gra rewelacyjnie. Niedokładnie podają i nie potrafią skutecznie zakończyć akcji. Błędy te wykorzystuje Chorwacja, która już zagroziła kilka razy Brazylii.

20726886454675b1540758e.jpg

no i tylko 1:0...nastepnym razem bedzie lepiej :D

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Mistrzostwa Świata to miejsce dla najlepszych

Ale Kłos taki nie jest. Już Szala w Legii zaliczył lepszy sezon.

1005187806541accfacb3d6.jpg

No nie, nie mów, że Rasiak jest lepszy od Franka.

Wlaśnie, tylko cos Janas tego nie zrozumial :P

GG: 2290774

A tak o Rasiaku :

SONDA: Co zrobisz, kiedy Rasiak strzeli gola na Mundialu?- Poproszę o uznanie tego jako cud.
- A ja zasadzę drzewo, może wyrośnie nowy reprezentant Polski.
- Ja wtedy zapiszę: "G. Rasiak - bramka samobójcza".
- Wtedy on będzie Sprite a Ty pragnienie.
- Ja wyłączę PlayStation i położę się spać.
- Zapytam "Co się stalo?" - Maciuś.
- Ale Kuszczakowi czy Borucowi?- I pójdę na plac Św. Piotra z transparentem "Grzegorz Rasiak - Santo Subito".
- Wybiorę się na kolanach na Jasną Górę.
- Jak z ławki rezerwowych można strzelić gola?
- Ja bym wniósł o jego beatyfikację.
- Zjadę na sankach z Mount Everest.
- A ja zawołam: "Grigoooori łowca goooooli!".
- Obudzę się. Z krzykiem!
- Będę się cieszył z bramki dla Polski, to chyba oczywiste.
- Szansa a to, że będzie to bramka dla Polski jest pomijalnie mała.
- Popełnię seppuku, ale wcześniej wezmę jakieś tabletki na ból brzucha.
- Będę bił mu brawo i popiję z radości browara.
- Na miejscu będzie "Dębowe".
- Zacznę przełączać kanały w TV - to pewnie tylko reklama, a mecz jest gdzie indziej.
- To będzie kolejny dowód na świętość JPII i cuda za Jego wstawiennictwem.
- Lepper - wicepremierem, Giertych - ministrem edukacji, Rasiak - strzelcem gola na Mundialu. Oto kolejne znaki zbliżającej się apokalipsy.
- Wydłubię w drewnie jego podobiznę i postawię na telewizorze.
- Po dwudziestu latach uśmiechnę się do żony.
- Wyłączę kompa i zniszczę płytkę z FIFĄ.
- Ubiorę koszulkę Rasiaka i będę w niej chodził przez tydzień!
- Uwierzę w bajkę o Pinokiu.
- Przypadki chodzą po ludziach.
- Zrobię w podzięce kapliczkę na drzewie.
- Przestanę brać leki.
- Ze szczęścia wyrzucę teściową przez okno. Będzie kumulacja!
- Zapiszę się do Samoobrony!
- Odstawię tabletki. Halucynacje to najwyższa pora.
- Na jego cześć zrobię boazerię w całym mieszkaniu. I parkiet!
- Przejdę na golasa dookoła Pałacu Kultury.
- Zeskoczę z rowera i dalej będę biegł w podskokach.
- Jak Rasiak strzeli gola to ja pójdę do lasu i poszukam smoka w tej bajce.
- Złożę korektę zeznania podatkowego.
- Uznam, że dość już picia.
- Zdam sobie sprawę, że przedawkowałem.
- Kupię żonie nowe stringi!
- A ja ugryzę się we własne ucho i poliżę łokieć.
- Przyjmę, że Polacy kupili mecz.
- Dopłacę drugie tyle za telewizor w MediaMarkt.
- W geście skruchy obetnę włosy i będę sprzedawać cebulę!
- Pocałuję Czewonego Kapturka w koszyk.
- Uniosę się w powietrze, zrobię trzy kołowania pod sufitem i podejdę do lądowania na kanapie.
- 0,5 na raz z gwinta...
- Uwaga, mocne!: Jak będę miał drugiego syna, to dam mu na imię Grzegorz.
- Ze szczęścia pomaluję płot drewnochronem.
- Zjem swoją starą boazerię z przedpokoju.
- Zaczekam aż wyskoczy Szymon Majewski i powie "Mamy Cię!".
- Ja poluzuję łańcuch żonie w kuchni przy kaloryferze i zaproszę ją przed telewizor, żeby zobaczyła, że jednak cuda istnieją.
- Pójdę na niedzielną mszę do kościoła.
- Wstąpię do Ich Troje.
- Wejdę na K2.
- Zjem kilo trocin.
- Kupię mojej żonie nowe rajtuzy.
- Wbiegnę goły na murawę.
- Odpukam w niemalowane.
- Będę oglądał tęczę, która pojawi się na niebie...
- Ulepię z trocin jego 10-metrową sylwetkę i postawię na Giewoncie.
- Przeproszę się z teściową.
- Pójdę na dach i sprawdzę czy z anteną wszystko OK.
- Narkotykom powiem NIE!
- Zonanizuję się.
- Ulepię brązowego dziabąga.
- Wsadzę twarz w galaretkę jak na tej reklamie. Już dawno sobie to obiecałem.
- Jeżeli Rasiak strzeli gola Niemcom na mundialu najlepiej takiego który da nam zwycięstwo) to wykupuję całą stronę w Wyborczej, Fakcie , SE, Rzeczpospolitej i każę drukować przeprosiny.
- Potępię publicznie wszystkie tartaki.
- Wyjdę z WC i zjem jądro bizona.
- I przyjdzie wichura, i wszystkie drzewa złożą pokłon boskiemu Rasialdo. Armageddon!
- Powiem dlaczego nie mam żony i wyglądam jak tłustawa kuleczka - Jarosław K.
- Zapłacę wreszcie podatek za psa.
- Przejdę się do Lasu Kabackiego i poszukam następnych talentów.
- Skoczę na bungee z krawężnika.

164305289646824b56733d3.gif

Brazylia zagrała bardzo słabo, ale sądze że z Australią i Japonią odbiją to sobie bo sami są winni takiej gry. Ponoć w tym meczu grał Ronaldo....a fakt widziałem go dwa razy, raz ładnie strzelił z dystansu, a drugi raz jak zchodził z boiska :). Adriano też się nie popisał. Hmmm albo Brazylia nie ma formy, albo olali Chorwatów albo nie wiem co jeszcze. Chociaż z Australią czy Japonią napewno wygrają, a co będzie potem zobaczymy.

No i dzisiaj zobaczymy jak Polacy zagrają z drużyną wybitnie turniejową, która niby to gra słabo, ale zawsze daleko zachodzi.

Ronaldo musi się rozkręcić.. w meczach z Japonią i Australią to on będzie King Of King's ! :D

164305289646824b56733d3.gif

Dzisiaj mecz o być albo nie być na tych mistrzostwach. Jak przegramy to możemy się już zacząć pakować. Dla formalności będzie trzeba jeszcze rozegrać mecz z Kostaryką. Coś mi się wydaje, że powtórzy się sytuacje z przed czterech lat. Z Niemcami przegramy, a przy odrobinie szczęścia wygramy z Kostaryką.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Dejv ja się przyzwyczaiłem do tego, że Brazylia rozpoczyna mistrzostwa w niezbyt imponującym stylu. W 1994 r. męczyli się z Rosją, cztery lata później nie bez problemów pokonali Szkocję (dzięki samobójczej bramce), a w Korei i Japonii ledwo ledwo wygrali z Turcja ;). Ale w każdych tych mistrzostwach dochodzili do finału, więc myślę, że możemy być spokojni, że Canarinhos się rozkręcą :). Swoją drogą ten strzał z dystansu to była jedyna akcja przy której było widać, że Ronaldo jest na boisku ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

1994 r. mieli ROMARIO :) jak dla mnie ani Ronaldo, ani Ronaldinho nie moge sie z nim rownac :)

Ale dzis Polacy!!! choc nie spodziewam sie po nich nic wielkiego niestety, zawsze pierdola jacy to nie oni a co do czego w waznych meczach daja dupy :(

...

No nie, nie mów, że Rasiak jest lepszy od Franka.

A gdzie napisałem, że on do najlepszych należy?

Takich gości jak Rasiak, Fabiański, czy Garncarczyk nie powinno być, za to Dudek, Frankowski, Kłos i Rząsa jak najbardziej...

Ew. Rasiak może pójść na rezerwę, bo z niego Janas nigdy, nie wiedzieć czemu, nie zrezygnuje.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Rasiak może pójść na rezerwę, bo z niego Janas nigdy, nie wiedzieć czemu, nie zrezygnuje.

Janas nie zrezygnował z Rasiaka, bo w meczu z Wyspami Owczymi strzelił on dwie bramki. Przy wyborze zawodników nasz trener napewno się tym kierował.

Janas wziął Rasiaka bo ewidentnie ma do niego słabość, zamiast najlepszych wziął młodych gniewnych, którzy powinni się ogrywać w meczach towarzyskich... Nie zabrał Dudka, Kłosa, Franka, czyli gości z charyzmą, wolał wziąć młodzików, którzy będą cicho, i będą całować go po tyłku za sam fakt powołania, a i tak na boisko nie wejdą, chyba, że "dzięki" pladze kontuzji...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AJPW Super Power Series 2025 - Dzień 1 Data: 01.06.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sendai, Miyagi, Japan Arena: Sendai Sun Plaza Hall Publiczność: 2.239 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: KPW Underground #2 Data: 30.05.2025 Federacja: Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Riffa, Bahrain Arena: Underground Gym Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In London 96 Data: 01.06.2025 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: 229 The Venue Format: Live Platforma: revproondemand.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: BKPW 1st Niagara's Slamboree 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Busted Knuckle Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Niagara Falls, Ontario, Kanada Arena: Firemen's Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Giero
      Dość niespodziewanie R-Truth w niedzielę poinformował, iż opuszcza WWE. Doświadczony zawodnik przekazał te wieści w mediach społecznościowych, publikując taki wpis: – Przykro mi, że muszę was poinformować. Właśnie zostałem zwolniony z WWE. Chcę podziękować WWE za tę przejażdżkę, ale NAJBARDZIEJ chcę podziękować KAŻDEMU Z WAS, którzy byli z nami na tej przejażdżce. Dziękuję za całą miłość, wsparcie i uznanie, które mi okazaliście przez te wszystkie lata. Dziękuję – napisał. Zważając na gimmick R-Trutha, wiele osób początkowo przyjęło to jako żart z jego strony. Jednakże jego komunikat jest w pełni poważny. Potwierdziły to takie źródła jak Fightful Select czy PWInsider. Z zakulisowych wieści wynika, że WWE po prostu podjęło decyzję, by nie przedłużać kontraktu, który wkrótce mu wygasał. Co ciekawe, w samej organizacji panowała duża dezorientacja po wpisie R-Trutha. Jest to jedna z gorzej przyjętych decyzji przez szatnię wśród ostatnich podjętych przez WWE. Jeżeli sam zawodnik zdecyduje się na kontynuację kariery, to już wiadomo, że nie będzie narzekał na brak zainteresowania z innych organizacji. Ostatnie występy R-Trutha w WWE to porażki na SmackDown z JC Mateo i z Johnem Ceną na Saturday Night’s Main Event pod koniec maja. To między innymi dwukrotny mistrz US, dwukrotny mistrz tag team i 54 razy sięgał po WWE 24/7 Championship.
  • Dodaj nową pozycję...