Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

NIestety nasi zawodnicy zagrali fatalnie....obrona miala takie dziury ze stado sloni daloby rade przemaszerowac

Argentyny niestety nie widzialem ( ogladlaem Pearl Harbor hehe ) , natomiast Szwecja i Trynidad ogladalo sie zajebiscie , chlopaki z Trynidadu pokazali wole walki o jakiej nasi pilkarze chyba tylko snia....grajac w 10 , a w pewnym momencie nawet 9 nie dali sobie strzelic gola czapki z glow :)

Moim zdaniem jak narazie najlepiej zaprezentowala sie ekipa niemiecka , grajaca przeciez mimo wszystko bez Balaca , boje sie ze dostaniemy po dupie z niemcami w bardzo kompromitujacym stylu....

Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!

REY024 Allegro, aktualna oferta:

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=24560233

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

Z Niemcami będzie ciężko no i jeszcze porazka z Ekwadorem powoduje, ze moze byc cięzko z motywacją i psychiką (albo inaczej - motywacją na caly mecz, a nie do straty bramki).

Wybrzeze Kosci Sloniowej bardzo pozytywnie mnie zaskoczylo i tylko pokazuje, ze teoretycznie slabsze druzyny nie mają zamiaru byc dostarczycielami punktow. Juz dzisiaj zobaczę jak ćpunki zagrają ;-) No i ciekawi mnie Portugalia, bo to nadal druzyna, ktora moze byc groźna.

GG: 2290774

Polska zagrała fatalnie. Pełno błędów w obronie i nieskuteczny atak. W ogóle ta formacja 4-5-1 to totalne nieporozumienie. Po co na Ekwador grać, aż tak defensywnie.

Co do meczu Argentyny z WKS to w ogóle Afrykańczycy mnie nie zaskoczyli. Wiedziałem, że to dobra drużyna i że Argentynie nie będzie tak łatwo się grać. Chciałbym żeby WKS wyszło z grupy, ale to będzie bardzo trudne bo przecież Grupa C to grupa śmierci.

Paragwaj i Trynidat & Tobago pokazali prawdziwego ducha walki. I o to w tym sporcie chodzi. Szwedzi nie potrafili przebić się przez obronę T&T, a gdyby nie samobójcza bramka Paragwaju to Anglia by zaledwie zremisowała.

Dzisiaj zapowiada się świetny mecz, a mianowicie Holandia - Serbia i Czarnogóra. Myśle, że ten mecz będzie najlepszy jak dotąd w całych mistrzostwach.

20726886454675b1540758e.jpg

Dobry trener nic nie da, jeśli nie ma ODPOWIEDNICH ludzi do wykonania zadania...

164305289646824b56733d3.gif

Nastepne mecze...

Portugalia - Angola 1:0 (tak jak zapowiadano, faworyt wygral)

Meksyk - Iran 3:1 (taki sobie meczyk)

Holandia - Serbia 1:0 (kapitalny mecz Robben'a)

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Ten taki sobie meczyk byl w sumie najciekawszy z tych wszystkich.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Zgadzam Sie z PrzemkO :D

Mnie troszke Portugalia zawiodła... od zawsze byłem ich fanem i myslałem ze zagrają na powaznie a oszczedzali sie jak cholera :P Chociaz po czesci ich rozumiem chcieli zachowac siły na inne mecze no ale...ale... liczyłem na wiecej bramek :P

Largen then life.....

194233445040d59a169eb2d.jpg

Sykoda ye Iran pryegral gral dobrze.

Teraz wlasnie ogladam Australia+Japonia dobry mecz i mimo przewagi przez wiekszosc czasu Japoncow to koncowka dla Kangurow 3:1 wygrali

Dzis tez graja Czechy bede za nimi.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

No o ladna niespodzianke postarala sie Australia :) 3:1 z Japonia... Hiddink wykonal dobra robote z "kangurami"

Spóźnione podsumowanie wczorajszego dnia:

Portugalia - Angola

Trzeba przyznać, że debiutant Angola zagrał całkiem niezły mecz. Obrońcy nawet dobrze radzili sobie w obronie, ale popełniali błędy czego konsekwencją była stracona bramka. Piłkarze Angoli oodali dużo strzałów na bramkę, ale nie potrafili wykończyć skutecznie akcji. Portugalia nie zagrała najlepiej. Stać ich na dużo lepszą grę, ale trzy punkty zgarnęła.

Meksyk - Iran

Dość ciekawy mecz. Meksyk nie zagrał od początku dobrze, ale z biegiem czasu coraz bardziej się rozkręcał. Zasłużona wygrana tego kraju. Iran nie zaskoczył ani nie sprawił żadnej niespodzianki.

Holandia - Serbia i Czarnogóra

Myślałem, że ten mecz będzie lepszy, ale i tak się na nim nie nudziłem. Wiele akcji zarówno pod jedną bramką jak i pod drugą. Bardzo dobry mecz Robbena. Ten piłkarz najlepiej sprawował sie na boisku i należał mu się ten gol. Mogło być jeszcze więcej goli z udziałem tego piłkarza, ale jego koledzy nie potrafili wykorzystać jego podań.

A ja dorzucę z dziś :) : Czechy - USA 3:0

164305289646824b56733d3.gif

Jak narazie nasi sąsiedzi zarówno zachodni jak i południowi dobrze sie prezentują. Wczoraj nieco mnie Portugalia zawiodła, bo po pierwszej bramce myślałem że ostre strzelanie będzie.
GG: 2290774

Podsumowanie dzisiejszego dnia:

Australia - Japonia 3:1

Pierwsze minuty tego meczu należały do Japonii. Przeważała na całym boisku i udało jej się strzelić gola po niefortunnym błędzie sędziego, który nie podyktował faulu na bramkarzu. Pod koniec pierwszej połowy zaczęła przeważać Australia. Był to jej wstęp do drugiej połowy. No i właśnie w drugiej części meczu wyraźnie przeważali Australijczycy. Ta pierwsza bramka długo wisiała w powietrzu. Japończycy przegrali ten mecz w niecałe 10 minut. Reprezentacja Australii zasłużenie wygrała.

USA - Czechy 0:3

Bardzo dobry mecz, ale w większości jednostronny. Cały czas na boisku przeważali Czesi chociaż reprezentacja USA też stworzyła parę groźnych akcji. Pierwsza bramka była wstępem do pokazu strzeleckiego Czechów. Szkoda tylko, że Jan Koller doznał kontuzjii bo to bardzo ważna postać w tej drużynie. Zasłużone zwycięstwo Czechów w tym meczu. Ja już ich widzę w drugiej rundzie.

Włochy - Ghana 2:0

Faworyci tego meczu czyli Włosi nie zawiedli swojej publiczności. Zagrali skutecznie w obronie jak i w ataku. Debiutująca Ghana pokazała się bardzo dobrze. Po pierwszej straconej bramce nie podłamali się i walczyli dalej. Szkoda, że Włosi strzelili w końcówce drugiego gola bo może byłby remis.

Słowo na koniec:

Mecz dnia: Australia - Japonia

Bramka Dnia: Thomas Rosicki (Czechy) 34 minuta

No o ladna niespodzianke postarala sie Australia :) 3:1 z Japonia... Hiddink wykonal dobra robote z "kangurami"

nasz Timbo Timbo Timbo !!!! :grin:

129287286446c8a666924a3.jpg

Rosicky zagral bardzo dobry mecz. Podwojna radosc dla mnie gdyz jest juz graczem Arsenalu... :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AJPW Super Power Series 2025 - Dzień 1 Data: 01.06.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Sendai, Miyagi, Japan Arena: Sendai Sun Plaza Hall Publiczność: 2.239 Format: Live Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: KPW Underground #2 Data: 30.05.2025 Federacja: Kingdom Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Riffa, Bahrain Arena: Underground Gym Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: RevPro Live In London 96 Data: 01.06.2025 Federacja: Revolution Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: 229 The Venue Format: Live Platforma: revproondemand.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: BKPW 1st Niagara's Slamboree 2 Data: 31.05.2025 Federacja: Busted Knuckle Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Niagara Falls, Ontario, Kanada Arena: Firemen's Park Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Giero
      Dość niespodziewanie R-Truth w niedzielę poinformował, iż opuszcza WWE. Doświadczony zawodnik przekazał te wieści w mediach społecznościowych, publikując taki wpis: – Przykro mi, że muszę was poinformować. Właśnie zostałem zwolniony z WWE. Chcę podziękować WWE za tę przejażdżkę, ale NAJBARDZIEJ chcę podziękować KAŻDEMU Z WAS, którzy byli z nami na tej przejażdżce. Dziękuję za całą miłość, wsparcie i uznanie, które mi okazaliście przez te wszystkie lata. Dziękuję – napisał. Zważając na gimmick R-Trutha, wiele osób początkowo przyjęło to jako żart z jego strony. Jednakże jego komunikat jest w pełni poważny. Potwierdziły to takie źródła jak Fightful Select czy PWInsider. Z zakulisowych wieści wynika, że WWE po prostu podjęło decyzję, by nie przedłużać kontraktu, który wkrótce mu wygasał. Co ciekawe, w samej organizacji panowała duża dezorientacja po wpisie R-Trutha. Jest to jedna z gorzej przyjętych decyzji przez szatnię wśród ostatnich podjętych przez WWE. Jeżeli sam zawodnik zdecyduje się na kontynuację kariery, to już wiadomo, że nie będzie narzekał na brak zainteresowania z innych organizacji. Ostatnie występy R-Trutha w WWE to porażki na SmackDown z JC Mateo i z Johnem Ceną na Saturday Night’s Main Event pod koniec maja. To między innymi dwukrotny mistrz US, dwukrotny mistrz tag team i 54 razy sięgał po WWE 24/7 Championship.
  • Dodaj nową pozycję...