Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mistrzostwa świata 2006

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Zbliżają się Mistrzostwa świta 2006. Został jeszcze nie cały miesiąc. Jak oceniacie szanse Polski? Ja uważam, że potrafimy wyjśc z grupy na drugim miejscu co nie oznacza, że nie możemy powalczyc o pierwsze miejsce. Gdyby nam się już udało wyjśc to co potem? Wszystko zależy na jakiego trafimy przeciwnika. Jak będzie on mocny to źle, jak będzie on słaby też źle. Patrząc na poczynania Polaków w ostatnich meczach wiele pozostaje do życzenia. Odbiegnijmy teraz od Polski. Jakich macie faworytów (oczywiście oprócz Polski :P). Ja typuje dwa zespoły: Brazylia i Anglia. Myśle, że taki finał byłby zajebisty. Może doczekalibyśmy się nawet rzutów karnych. Jakie jest wasze zdanie o nadchądzących Mistrzostwach świata 2006?

20726886454675b1540758e.jpg

• Odpowiedzi 620
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

78

• TiggerR

52

• Hartfan

50

• Scythe

44

Top użytkownicy w tym temacie

Asz Ty :grin: Ja mialem jutro zalozyc ten temat :twisted:

Szanse Polski widze tak powinnismy wyjsc. Zycze tego z calego serce. Brazylia i Anglia to moje 2ulubione drzyny i nie mialbym nic przeciwko finalowi z nimi. Mam nadzieje ze te MŚ beda lepsze od zajebistych z 2002 roku. Jeszcze w gronie faworytow widze: Niemcy, Włochy, Argentyne, Hiszpanie i chcialbym Portugalie. Nie sadze ze Francja, Holandia albo Korea zajdzie daleko. Chcialbym zeby jakis kraj afrykanski daleko zaszedl szczegolnie WKS. Zobaczymy jeszcze jakie sklady oglosza trenerzy i dopiero wtedy mozna pogadac o prawdziewych szansach.

http://www.lastfm.pl/user/OaklandRaider

n W o 4 4 4 4 life

........new world order

.

512981594483bee67eb9e5.jpg

Temat troche za wczesnie ale coz... Mam nadzieje ze wyjdziemy tym razem z grupy.

Za faworytow uwazam: Brazylia, Argentyna, Niemcy (to jest zespol turniejowy + wlasne sciany), Anglia...

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

po naszej drużynie to niczego dobrego sie nie spodziewam raczej.. chociaż mam nadzieje, że jakimś tam fuksem wyjdziemy z tej pieprzonej grupy :> faworytem mistrzostw przede wszystkim Brazylia, która myśle przynajmniej do finału dojdzie :> mają taką ekipe, że głowa boli.. ewentualnie postawiłbym jeszcze tak jak Harty, na Argentyne, może Niemcy, Holandie :D no i chciałbym, żeby Włochy daleko zaszły :>

Ja sadze ze Polska moze wyjsc z grupy tylko co dalej, w 1/16 bedzie czekac Anglia albo Szwecja a do tych druzyn szczescia nie mamy, co gorsza po wczorajszym sparingu z Wyspami Owczymi wujek Paweł zabierze na 99% Rasiaka i Mile:/ .

Za faworytow uwazalbym Brazylie ale sadze ze dwa razy z rzedu nie zdobeda, wiec kto? Chcialbym Wlochy:)

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

• Urządzenie:  Android

Ja mam nadzieje ze wyjdziemy z grupy ale sie narazie wstrzymam ze swoim zdaniem az do ogloszenia kadry oficjalnie ;)

Hmm wygraja pewnie (niestety :/) Brazylia, ale licze ze wreszcie wlochy cos pokaza :D

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

Brazylia ma swietna kadre, ale w Europie jej nie idzie (tylko jak bymy MŚ w Szwecji zdobyla mistrzostwo swiata) hmm ale taka kadra, ze jest murowanym faworytem :) kolejny to Niemcy (wiadomo, wlasne boiska i megafart turniejowy). Moze jeszcze Wlosi, Holandia hmm Argentyna. Tych uwazam za faworytow:)

po meczu z Litwa to obawiam sie, ze ladnie w dupe dostatniemy w grupie :/ a jak wyjdziemy to pewnie odpadniemy bo nie wierze by Anglia i Szwecja nie zajely 2pierwszych miejsc w swojej grupie.

Kraje azjatyckie dostana w dupe az milo hehe (nie bedzie takich walkow jak na ostatnich mistrzostwach, gdzie sedziowie z dupy byli) a co do Afrykanskich to hmmm pewnie jeden z zespolow dojdzie do 1/4 :) ale ktory hmm

...

Chyba Polska wyjdzie z grupy , chyba ?? Ja najbardziej będe kibicował Polsce , Brazyli i Portugali !!
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

co gorsza po wczorajszym sparingu z Wyspami Owczymi wujek Paweł zabierze na 99% Rasiaka i Mile:/ .

A później sie okaże, że oni grac nie potrafią. Jak Janas widzi, że ktoś gola strzela to od razu go bierze.

Wg "Rzeczypospolitej" sklad reprezentacji wygladac bedzie nastepujaco:

Bramkarze: Jerzy Dudek, Artur Boruc, Tomasz Kuszczak.

Obrońcy: Marcin Baszczyński, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Mariusz Jop, Mariusz Lewandowski, Tomasz Kłos, Bartosz Bosacki, Tomasz Rząsa.

Pomocnicy: Euzebiusz Smolarek, Ireneusz Jeleń, Mirosław Szymkowiak, Radosław Sobolewski, Jacek Krzynówek, Kamil Kosowski, Sebastian Mila, Arkadiusz Radomski.

Napastnicy: Maciej Żurawski, Tomasz Frankowski, Grzegorz Rasiak, Marek Saganowski.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Tragedia, tragedia, tragedia... Co ten Janas najlepsze zrobił :shock: . Żeby nie zabrac Dudka, najlepszego polskiego bramkarza. Linia obrony, no gdzie jest Tomasz Kłos i Tomasz Rząsa. Jedni z najlepszych obrońców polskich. Linia pomocy jeszcze ujdzie. Odpowiedni piłkarze zabrani. Ale kurwa z atakiem to już przesadził. Gdzie jest Frankowski. Zamiast Franka zabrał tego drewniaka Rasiaka bo wczoraj strzelił bramke. Z takim składem to napewno zaszelejemy. Kurwa nawet zgrupy możemy nie wyjśc.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Artur Boruc, Tomasz Kuszczak i Łukasz Fabiański będą bramkarzami reprezentacji Polski podczas piłkarskich mistrzostw świata w Niemczech. W składzie zabrakło Jerzego Dudka z Liverpoolu

Trener Paweł Janas powołał na piłkarskiej mistrzostwa świata w Niemczech siedmiu obrońców - Jacka Bąka, Marcina Baszczyńskiego, Michał Żewłakowa, Mariusza Jopa, Seweryna Gancarczyka, Mariusza Lewandowskiego i Dariusza Dudkę.

Selekcjoner reprezentacji Polski Paweł Janas powołał dziewięciu pomocników na piłkarskie mistrzostwa świata w Niemczech - Euzebiusza Smolarka, Kamila Kosowskiego, Jacka Krzynówka, Arkadiusza Radomskiego, Sebastiana Milę, Mirosława Szymkowiaka, Piotra Gizę, Damiana Gorawskiego i Radosława Sobolewskiego.

Powołał także 4 napastników:

Grzegorz Rasiak,Maciej Żurawski, Ireneusz Jeleń, Paweł Brożek

Nie wiem jak opinie innych ale mi się autorska kadra Janasa podoba :)

15974308365193fac7b7921.jpg

Bramkarze:

Artur Boruc, Tomasz Kuszczak, Łukasz Fabiański.

Obrońcy:

Marcin Baszczyński, Michał Żewłakow, Jacek Bąk, Mariusz Jop, Mariusz Lewandowski, Dariusz Dudka, Seweryn Gancarczyk.

Pomocnicy:

Euzebiusz Smolarek, Mirosław Szymkowiak, Radosław Sobolewski, Jacek Krzynówek, Kamil Kosowski, Sebastian Mila, Arkadiusz Radomski, Damian Gorawski, Piotr Giza

Napastnicy:

Ireneusz Jeleń, Maciej Żurawski, Grzegorz Rasiak, Paweł Brożek.

Nie ma Franka, Dudka, Saganowskiego :( a za to Brozek jest :/

...

uuu bladz no to Janas zaszokowal. w sumie tylko z atakiem bo z tego grona jedynym ogranym ,sprawdzonym graczem jest Zurawski. no niewiem niewiem , jak przyjdzie nam np odrabiac straty w meczu z Kostaryka lub Ekwadorem. i co na boisko rusza Brozek z Jeleniem :o .

kolejna niespodzianka Dudek. w sumie moglby sie przejechac ale jesli ma siedziec na lawce to niech lepiej Fabianski pojedzie.

obrona tez jakos tak dziwnie wyglada, nie mowie ze zle ale paru nazwisk tu brakuje.

no Janas patrze poszedl sladem Van Bastena ktory nie zabral Seedorfa,Davidsa, Huntelaraa, Makaya jesli dobrze pamietam.

"Przyjaźń jest wszystkim. Przyjaźń to coś wiecej niż talent. Więcej niż władza. Prawie równa się rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."

Makay akurat ma duzego pecha jesli idzie o gre w reprezentacji. a janas konkretnie zszokowal ludzi, nie wzial dwóch podstawowych zawodnikow, ktorym w dosyc sporym stopniu zawdzięczamy awans. no i rasiaka wzial :/
GG: 2290774
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW Best Of The Super Junior 32 - Dzień 12 Data: 29.05.2025 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Joetsu, Niigata, Japan Arena: Region Plaza Joetsu Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #95 Data: 28.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: El Paso, Texas, USA Arena: El Paso County Coliseum Format: Taped Data emisji: 31.05.2025 Platforma: TNT Komentarz: Tony Schiavone, Nigel McGuinness & Don Callis Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #118 Data: 29.05.2025 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: USA Format: Taped Platforma: ROHWrestling.com Komentarz: Caprice Coleman & Ian Riccaboni Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
    • PTW
      Vincent Caravaggio PTW i Starboy Nano Lopez znają się doskonale, choć dość dawno nie mieli okazji pogadać w cztery oczy. Jeśli wierzyć temu nagraniu, to raczej jeszcze dużo wody upłynie, zanim taką rozmowę podejmą :) Na nagraniu widzimy sporo nowych twarzy, ciekawe którzy z nich będą w przyszłości świadczyć o sile PTW i całego polskiego pro wrestlingu? :) Wpadajcie na galę w najbliższą sobotę, będzie szoł! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Giero
      Za nami kolejny odcinek AEW Dynamite. Pierwszy po Double or Nothing. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Dynamite otworzył Tony Schiavone, ale tylko po to, by zaprosić Adama Page’a. Hangman na Double or Nothing pokonał Willa Ospreaya i podkreślał mocno, jak wiele to dla niego znaczy po tych wszystkich zawirowaniach, które przeżył. Niespodziewanie… doszło do konfrontacji Page’a ze Swervem Stricklandem. Swerve chciał wiedziec, czy rzeczywiście The Young Bucks dla Adama zaatakowali Stricklanda na Dynasty. Page zaznaczył, iż gdyby chciał, to sam przeszkodził mu w zdobyciu pasa. Sytuację chciał uspokoić Will Ospreay i doprowadzić do pokoju, ale niezbyt mu się to udało. Jon Moxley, Gabe Kidd i Marina Shafir pokonali w Trios Matchu zespół złożony z Marka Briscoe, Mike’a Bailey’ego i Willow Nightingale. Megan Bayne i Penelope Ford w No DQ Matchu pokonały Annę Jay i Harley Cameron. The Opps szybko rozprawili się z The Frat House (Cole Karter, Griff Garrison & Preston Vance). Thekla zadebiutowała w AEW, atakując Jamie Hayter. Walka o TNT Championship pomiędzy Adamem Colem, a Kylem Fletcherem zakończyła się dyskwalifikacją. Z niej i z brawlu zwinnie przeszliśmy do main eventu, gdzie Brody King pokonał Josha Alexandra. Show kończyła natomiast pierwsza konfrontacja mistrzyni AEW Toni Storm i mistrzyni TBS Mercedes Mone przed ich pojedynkiem na All In. Skrót gali
  • Dodaj nową pozycję...