Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Weekend z WM31 nie dla federacji niezależnych?, Reigns może

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co ciekawe WWE zmienia nieco taktykę względem organizowania WrestleMani. Do tej pory w weekend WrestleMani w miastach gdzie organizowana była ta gala, zjawiało się wiele mniejszych federacji niezależnych ze swoimi galami, co sprawiało że ten weekend był świętem nie tylko fanów WWE, ale wszystkich fanów wrestlingu, któr...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-weekend-z-wm31-nie-dla-federacji-niezaleznych.html
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

2

• fachowiec

2

• Kowal

1

• Sabinq

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Pojawiają się spekulacje, że wobec prawdopodobnie dłuższej przerwy Daniela Bryana, przyspieszony może zostać push Romana Reignsa. Do tej pory planowano by Roman zgarnął główny pas dopiero na WrestleMani 31, ale obecnie wygląda na to, że może to mieć miejsce jeszcze w tym roku. Na razie możemy się spodziewać pojedynków Reignsa z Randym Ortonem i Triple H'em, ale zaraz po tym Roman może już zdobyć WWE World Heavyweight Championship.

O ile często podchodzę do newsów z przymrużeniem oka to tutaj wygląda to bardzo sensownie, bo Reigns zdobywający pas na Survivor Series to byłoby świetne dla WWE. Bo Lesnar raczej z pasem po Summerslam do Wrestlemanii nie będzie, a na strata pasa na także piekielnie ważnym SS z nową gwiazdą wielkiego formatu Romanem Reignsem pasowała by wszystkim.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

niech walka Reigns-Lesnar o pas odbedzie sie juz na Survivor Series bo na WM31 takiej walki w ME napewno niechciałbym widziec, sam Reigns na czas RR niech pozostanie mistrzem żeby samo RR wygrał ktos inny kto na to naprawde zasługuje i żeby glowna walka WM byla w lepszym składzie.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

niech walka Reigns-Lesnar o pas odbedzie sie juz na Survivor Series bo na WM31 takiej walki w ME napewno niechciałbym widziec, sam Reigns na czas RR niech pozostanie mistrzem żeby samo RR wygrał ktos inny kto na to naprawde zasługuje i żeby glowna walka WM byla w lepszym składzie.

Main Event Wrestlemanii nie musi być na dobrym poziomie ringowym, bo czy walki takie jak Hogan vs Andre czy Hogan vs Ultimate Warrior były dobre ? Nie, a wspominamy je do dzisiaj, wolałbym widzieć Reigns vs Lesnar na WM, ale z logicznego punktu widzenia wejdą w swoją drogę już na Survivor Series

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

ja bardziej wspominam takie walki z ME WM jak HBK-Hart, HBK-Austin, Rock-Austin itp niż te z Golden Ery i wlasnie na takich pamietnych walkach z dobrą obsadą i na dobrym poziomie ringowym powinna opierac sie kazda wazna walka na WM dlatego sorry ale nigdy niekupie walk dwoch kloców.

Dużą stratą by było, gdyby w trakcie weekendu Wrestlemanii nie odbywały się inne gale. I tak do stanowisk z wrestlerami podczas spotkań z nimi są duże kolejki, więc WWE nie musi narzekać. A i ludzie bez biletów na WM-kę mają powód o pojawienia się w mieście i może kupienia przy okazji jakiegoś gadżetu WWE. A ja w tym roku pierwszy raz oglądałem gale towarzyszące Wrestlemanii i każda wypadła dobrze i były świetnym dodatkiem do emocjonującej WM-ki, bo bodajże gale Evolve i ROH pojawiły się w necie już przed PPV, więc łatwiej było przeczekać te ostatnie godziny. No a teraz mniejsze Fedki musiałyby się ki trać po pobliskich miejscowościach, albo organizować wszystko w innym mieście. Wydaje mi się że Vince chce wykurzyć mniejsze Fedki, bo nie chce aby ktoś zarabiał dzięki jego gali prócz niego. Dla mnie jedynym minusem tegorocznego weekendu z galami indy jest fakt, że gala WrestleCon w dalszym ciągu nie pojawiła się w necie i już prawie zapomniałem że na nią czekałem.

28054889252fa02dfba372.jpg

Też czekam na WrestleCon i chyba się nie doczekam. Cóż, trudno się mówi.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg