Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

Kiedy Rollins wykorzysta walizkę?, The Shield zdominuje Roya

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Aktualnie nie ma żadnych planów odnośnie tego kiedy Seth Rollins wykorzysta walizkę Money In The Bank, ale wiadome jest jedynie to, że nie będzie to miało miejsca w najbliższych miesiącach, gdyż te Seth spędzi na programie z Deanem Ambrosem, który ma potrwać na pewno do SummerSlam, a nie wykluczone, że ich feud przedłu...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kiedy-rollins-wykorzysta-walizke-the-shield.html
https://forum.wrestling.pl/topic/35975-kiedy-rollins-wykorzysta-walizk%C4%99-the-shield-zdominuje-roya/

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bastian

2

• fachowiec

2

• Kowal

1

• PiTeRo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Zajebista ta okładka MitB PPV. Kupujesz DVD i od razu spoilerami w ryj :D

Zajebista ta okładka MitB PPV. Kupujesz DVD i od razu spoilerami w ryj :D

Nie przesadzaj :D 90% osób i tak kupuje te DVD oglądając wcześniej PPV a kupuje płytę tylko ze względów kolekcjonerskich od tak aby mieć pamiątkę z dawnych lat do której można wrócić po pewnym okresie,

Widać jednak w WWE są równi i równiejsi. Rose zbiera w sumie niezłą jak na te czasy reakcję i nagle Vince ma na niego wyjebane, Bo jest zerem, ludzie na niego mają wyjebane, to ten na upartego ciągnie go tanimi zagrywkami. Mam nadzieję, że szybko się skończy run w WWE mniej utalentowanego brata Rotundo, bo takich kłod to nam nie potrzeba, mając na uwadze listę gotowych do debiutu w NXT.

Sugerując się pogłoskami na temat WWE World Heavyweight Championship, Seth Rollins może prześcignąć Dolpha Zigglera jako tego, który najdłużej posiadał walizkę. Taki wariant byłby bardzo bezpieczny dla Rollinsa mającego kilka miesięcy na dopracowanie swojej postaci...

Mam nadzieję że jeśli Seth będzie miał już finalnie wykorzystać walizkę to nie natknę się wcześniej na spojler tego w jakichś newsach dotyczących najbliższych planów WWE. Powinno się stać to przez jak największe zaskoczenie, tak jak miało to miejsce np. w przypadku Zigglera. Wchodzi zawodnik z walizką i szał pał na trybunach. A w przypadku Rollinsa na taki scenariusz jest jeszcze stanowczo za wcześnie. Najpierw powinien zostać wielokrotnie powstrzymany przez Ambrose’a tak jak to jest planowane, a dopiero później wykorzystać walizkę. Idealny czas na budowanie pozycji solowego Setha w federacji, żeby nie był tylko gościem, któremu we wszystkim trzeba pomagać.

Roman jako nowa twarz federacji- nie jestem do końca przekonany. Oczywiście w ringu można z niego zrobić nowego Jasia, ale nie umie za bardzo się składnie wypowiadać, a twarz federacji musi także brać udział w akcjach charytatywnych, a nie wiem czy Roman to kandydat na taki ideał w oczach świata jakim jest obecnie John Cena.

Bo spotyka się obecnie z wielką obojętnością ze strony publiczności

Pewnie nie tylko ja zamiast wkurzać się osoba Dallasa wolę jego walki i wypowiedzi po prostu przewijać. Publika pewnie woli nie marnować głosu i na niego nie buczeć, bo wiadomo ze to go tylko podkręci, niczym Pana P w rodzimej federacji...

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Macintosh

Reigns wygrywa z Lesnarem i zdobywa pas na WrestleManii XXXI, a w trakcie celebracji wychodzi Rollins z walizeczką i robi co trzeba. Ewentualnie podobnie jak w przypadku Zigglera można byłoby to zrobić na RAW po WrestleManii XXXI. Na ten moment chciałbym czegoś takiego. Gdyby włączyli w to też Ambrose'a to WWE miałoby podstawy do stworzenia storyline'u roku.

pięknie, Reigns bedzie twarzą WWE i mistrzem WWEWHC, Rollins mistrzem WWEWHC a Ambrose - najbardziej utalentowany gośc- zostanie z niczym no poprostu bosko. powoli zaczynam żałowac że trafil do WWE skoro nic w nim niewidzą.

Nie popadajmy w skrajności, 99,9% wrestlerów na świecie chciałoby mieć takie "nic" jak Ambrose ;)

Niech BO spieprza z wwe bo takiego sztucznego beztalencia nikt chyba nie chce ogladac a jego sylwetka to szkoda gadac. Założe sie że kazdy z nas na tym forum ma o wiele lepiej wygladajacą klate niz on. I na koniec to jego żałosne BOlive wypowiadane tym babskim glosem. Może niektorzy widza w nim przyszlosc, ale ja go wogole nie trawie i stad wlasnie ta krytyka. Mam nadzieje ze niedlugo skonczy przygode z wwe bo na jego miejsce jest 10 innych lepszych.

• Urządzenie:  Android

Moim zdaniem sytuacja Ambrose'a przypomina Punka z końca zeszłego i początku tego roku, nieważne czy jesteś świetny na mikrofonie i w ringu, nieważne że daje z siebie wszystko , ale do zbieranie laur jest kto inny - Reigns - popularne nazwisko,legendarnego kuzyna i wygląd gwiazdy,Rollins który będzie bawił publikę swoimi akcjami wysokich lotów .Ta trójka zdecydowanie zasługuje na to co najlepsze , Ambrose prędzej czy później dostanie pas , ROllins będzie pocieszną małpką ale będzie przyciągał uwagę w kartach gal

np TLC,Mitb,Natomiast Reigns mimo braków na micu świetnie sprzedaje swoje akcje, ma mocarnego finishera którego można porównać z finisherem Goldberga oraz wygląd i poparcie . ROk lub dwa i Jaś spokojnie moze przejsc na part time.

Fanem Ceny nie jestem , ale tak na prawdę od wielu lat on ( w pewnym okresie wraz z Punkiem ) trzyma tą federacje na + finansowym.

Sprzedaje wrestling w magazynach o kulturystyce , wśród młodych fanów ( dzieci ) no i przede wszystkim na różnego rodzaju eventach. Jeżeli chcą z Romana zrobić takiego big stara jakim jest John , musieli by go wysłać na lekcje poprawnego promowania. Wszystko jest super , ma wygląd , dobre korzenie , no i styl walki typowego power house'a , ale gdy dostaje mikrofon to nagle jest takie "co ten gość robi w WWE ?" Jeżeli chcemy mieć taką twarz , no to powodzenia bo ja tego gościa nie widzę w takiej roli. Przypomina mi on Goldberga a ten twarzą nigdy nie był.

Reigns wygrywa z Lesnarem i zdobywa pas na WrestleManii XXXI, a w trakcie celebracji wychodzi Rollins z walizeczką i robi co trzeba. Ewentualnie podobnie jak w przypadku Zigglera można byłoby to zrobić na RAW po WrestleManii XXXI. Na ten moment chciałbym czegoś takiego.

Skuteczna realizacja kontraktu przez Setha Rollinsa na WM31 byłaby tym samym, czym zwycięstwo Batisty w walce wieczoru tegorocznej Manii. WrestleMania to święto face' ów, a już zwłaszcza tych, którzy wspinają się na szczyt. WWE jeśli rzeczywiście uczyni galę w Santa Clara galą przełomu Romana Reignsa to nie zaryzykuje widoku fanów buczących na Setha Rollinsa...

a ja powiadam że prędziej czy pozniej to na Reignsa będą buczenia ponieważ poza wyglądem i kilku prostych akcji (takiego Superman puncha to i ja moglbym wykonac) niereprezentuje soba kompletnie nic. fanom sie to znudzi i Reigns bedzie zabawiał tylko dzieci tak jak Cena, z tą różnicą że Cena na micu umie przygadac a Reigns porownujac go nawet do takich midcarderow w rosterze wogole sie niewyroznia tak jak tez bylo z Rybackiem czyli kolejnym koksem ktorego tez przymierzano na kolejna "twarz WWE". zeby byc na absolutnym szczycie niemozna byc nijakim, trzeba miec to "cos" co mieli Hogan, SCSA, Rock czy nawet Cena, bez charyzmy szybko utonie.