Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - czerwiec 2014

Wrestlerem lipca zostać powinien/powinni:  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem lipca zostać powinien/powinni:

• Roman Reigns
      12
    • Seth Rollins
      20
    • Dean Ambrose
      33
    • Lashley
      5
    • Bram & Magnus
      0
    • Michael Elgin
      10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Roman Reigns - Sceptycy znikają, choć było ich dużo. Nikt nie dopuszczał takiej możlwości, a teraz wszyscy na to czekają. "Moment" Romana Reignsa nadejdzie, i będzie większy niż ściągnięcie dwóch pasów na Money in the Bank. Reigns urósł do roli jednego z topowych face'ów, a ringowe demolki z tego miesiąca są tego doskonałym przykładem.*

Seth Rollins - Drugi z członków byłego The Shield. Ten legitymuje się kontraktem na pas, który zamierza wykorzystać w najbliższym czasie. Na ten moment, na papierze, to on zyskał najwięcej z rozpadu grupy.

Dean Ambrose - Bo do tanga trzeba trojga. Ciężko przejść obojętnie obok skoku popularności Deana, który udowodnił niedowiarkom, że sprawdzi się w roli face'a.

Lashley - Niespodziewanie przejął główny pas TNA, pokonując Erica Younga. Decyzja o tyle zaskakująca, że ówczesny mistrz zdawał się zdobywać coraz większą przychylność fanów. Ringowo nie zachwyca, ciężko też powiedzieć, że rozdaje karty - MVP gada za niego - ale na pewno jest niezbędny w nominacjach TNA z tego miesiąca.

Bram & Magnus - Złośliwi nazywają to kolejnym British Invasion. Znaczących sukcesów może na koncie jeszcze nie mają, ale sporo czasu antenowego, i mocno promowane pojedynki na Impactach sprawiają, że niebawem mogą się po nie upomnieć. Magnus na pewno nabrał trochę kolorków przy byłym prospekcie z NXT.

Michael Elgin - Droga byłą długa, ale wreszcie doszedł na sam szczyt. W nim potencjał widziano od lat, ale nigdy nie zaryzykowano z daniem mu najważniejszego pasa RoH. Teraz, gdy już ma go na swoim barku - pokonując Adama Cole'a na Best in the World PPV - można śmiało zakładać, że szybko z tronu go nikt nie zrzuci.

*Roman Reigns wyprzedził w głosowaniu użytkowników Johna Cene.

Głosowanie trwa do 7 lipca.

Głosowanie na podstawie Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE -#MITB (

) Edytowane przez Schoop
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DashingNoMore

2

• pablosssssss

1

• marcel

1

• wowza

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Ogólnie to zagłosowałbym na Cenę, no ale jak nie ma go, to Dean Ambrose.

• Reputacja:   321
  • Urządzenie:  Android

Mój głos wędruje na konto Deana Ambrose' a, który elektryzuje w roli face' a. Fani z racji fizjonomii nie widzieli go w tej roli. Ambrose jest tak dobry, że potrafi przekonywać niedowiarków...

Cena.jpg

W czerwcu na mój głos zasłużył sobie Dean Ambrose.

165537016952a258451c0fc.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Zastanawiałem się między Ambrosem, a Lashley'em, ale głos poszedł na tego drugiego. Zdobył w końcu TNA World Heavyweight Championship, a mimo iż robotę za mikrofonem odwala za niego MVP to jednak Lashley jest na fali. Do tego te Speary na Youngu mogę oglądać godzinami...

Głos poleciał na Ambrose'a, karierę solową zaczął dobrze mimo tego że to Steh zgarnął walizkę to akurat Dean był najjaśniejszą postacią w tym miesiącu pokazując że można łączyć bycie face'em z gimmickiem psychola :)

66487669857979e1f5d8b5.jpg

Głos poleciał na Ambrose, bo w sumie sam byłem ciekawy jego jako Face i raczej go w tej roli nie widziałem, tymczasem jest naprawdę niezły, to bez wątpienia taki 2 CM Punk obecnego WWE.

Oddałem głos na Michaela Elgina. Była to dla niego naprawdę długa podróż (bo paroletnia) i W KOŃCU po tych wszystkich title shootach, staniu w kolejce i kolejnych title shootach zdobył pas w wielkim dla federacji momencie bo Main Evencie pierwszego ROH PPV. Romka wciąż nie lubię i uważam że się nie sprawdzi a push straci tak nagle jak Ryback wykładając się na pierwszym ważniejszym promie. Dean i Seth zrobili za mało przy takiej obstawie nominacji w tym miesiącu a skoro oni zrobili za mało to co dopiero Bram i Magnus (sam rzuciłem ich jako propozycję do nominacji ale zrobiłem to raczej po prostu za zasługi). Bez wątpienia, Elgin zasłużył na bycie Wrestlerem Miesiąca, pewnie nie wygra ale dla mnie jest oczywistą oczywistością.

• Styl:  Jasny

Dean Ambrose i szykuje się chyba w tym miesiącu mały squash... :-)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   1

Głos na Ambrose'a. Specjalnych osiągnięć w tym miesiącu nie ma, ale jego postawa wręcz zobowiązuje do głosu właśnie na niego. Deanowi wystarczył miesiąc, aby pokazać kto z The Shield jest najbardziej utalentowany.

Głosuję na Elgina. Za tak znaczące osiągnięcie, najważniejsze w jego karierze, tytuł wrestlera miesiąca mu się należy. Zakończył długi run Cole’a, na co czekałem od dłuższego czasu. Elgina lubię, a skoro Steen odchodzi, to teraz Elgn będzie twarzą ROH. No i słynny ogier lejący na partnerki będzie miał jeszcze większe możliwości po galach na Tag team matche w pokoju hotelowym :D

28054889252fa02dfba372.jpg

• Reputacja:   70
  • Styl:  Ciemny

Ja zagłosuje na Romana Reignsa :)

2025collage.png

Seth Rollins. Miesiąc zaczął od wygranej na Payback, potem zniszczył Shield, a teraz zdobył walizkę.

Hahaha - te glosy na Ambrose'a sa co najmniej smieszne, bo glosujecie na goscia, ktory zaliczyl "skok w hierarchi" i niczego nie osiagnal. Zreszta, cala ankieta nie ma wiekszego sensu jesli glosuje sie na tych co sie lubi, zamiast na gosci, ktorzy naprawde sie wyrozniali i osiagneli cokolwiek. Tymi drugimi sa Reigns, Rollins i Elgin (moze jeszcze Lash, ale nie wiem, bo kto oglada TNA?). Glos na Rollinsa, ale nastepnym razem prosze o rozwazne glosowanie.
Imma Gay!

1361162055214f37eb5692.jpg

No niestety z tego co widzę to własnie tak to wygląda. Dean Ambrose w tym miesiącu jest zeszłorocznym Danielem Bryanem a ze wszystkich na zwycięstwo zasłużył najmniej (no może po Bramie i Magnusie).