Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• peterfs

2

• Giero

2

• Kowal

1

• WKSW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

no i nawet wksw... z tego co widac konczy dzialalnosc.

moze to i lepiej.

realia sa takie jakie sa - i o ile mozna calkiem sympatyczne bw-osrodki robic; to juz jak ktos chce wiecej to bedzie cierpial - bo w PL - to chyba niemozliwosc zrobic cos wiecej niz osrodek lokalny wypuszczajacy cos od czasu do czasu.

niemniej bywali sympatyczni i mi tez dostarczali rozrywki nieraz (a nawet ich kiedys tam foto-nawiedzilem - i na foto wtedy sie nie skonczylo...). potem mialem sie do nich wybrac ponownie, ale jednak sie to nie udalo... i sie juz zlikwidowali (z tego co slychac).

zobaczymy czy beda jakies nowe osrodki i gdzie.

w tym roku na pewno bede w Rzeszowie 16.8. sfoto wrestling widowiskowy; a jak by mnie ktos chcial jeszcze (warunki zaleza do kogo/czego, jak daleko itd.) to zapraszam do negocjacji via priv.; czy najlepiej majla (dostepnego na mojej fotogalerii glownej latwo).

200882672050291d7aceabf.jpg

w tym roku na pewno bede w Rzeszowie 16.8. sfoto wrestling widowiskowy;

#poprawna polszczyzna, tak jak i w całym Twoim poście.

Jakby nie to że miałem coś wspólnego z backyardem i wiem jak wyglądały propozycje peterfs związane z robieniem zdjęć, to bym pomyślał że ktoś z obcego kraju pisze posta przez tłumacz google.

w tym roku na pewno bede w Rzeszowie 16.8. sfoto wrestling widowiskowy; a jak by mnie ktos chcial jeszcze (warunki zaleza do kogo/czego, jak daleko itd.) to zapraszam do negocjacji via priv.; czy najlepiej majla (dostepnego na mojej fotogalerii glownej latwo).

Ciekawe czy teraz propozycja zwiększyła się z symbolicznego $1 do większych stawek za zrobienie zdjęć :D

28054889252fa02dfba372.jpg

jak kto sie do mnie zwroci - to sie dowie - w zaleznosci co i gdzie zamierza .

negocjacje zas otaczam scisla poufnoscia i nie zdradzam ich przebiegu/warunkow .

konkurencji dla mnie - w PL nie mam i nie widac.

i mysle, ze moge zdradzic, ze bw traktuje dosc przychylnie; zas jesli idzie o owe zielone to maja byc wydrukowane najwczesniej w 2006 roku.

200882672050291d7aceabf.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Koniec zapowiada, że Pitero teraz będzie mesjaszem polskiego backyardu :D

Szkoda, że WKSW się kończy, ale mam wrażenie iż kilka postaci jeszcze zobaczymy w akcji, ale może w jakimś nowym projekcie.

Koniec zapowiada, że Pitero teraz będzie mesjaszem polskiego backyardu :D

W te same błoto się dwa razy nie wchodzi. Tera nie będzie ani nowego mesjasza, magistra, doktora rehabilitowanego, księdza, księcia, prezesa, majstra, maestro czy nawet dzielnicowego polskiego backyardu. Po prostu trzeba coś kuźwa wpierw zrobić, żeby ten backyard był :D

48798430952f294e69c1e4.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Po prostu trzeba coś kuźwa wpierw zrobić, żeby ten backyard był :D

No to kuźwa rób/róbcie. Mam nadzieję, że wkrótce będą jakieś szczegóły :-)

• Recent Posts

• Bidamczyk
      To było w pewien sposób rozmyślne. Wolałem skupić się na rozwoju postaci jako takiej. Roster zapowiada się mały, więc będziemy się kisić we własnym sosie - o ile będzie kilka gal - że o tych przeciwnikach będziemy w kółko musieli to samo pisać.
    • Bidamczyk
    • Bidamczyk
      Niezły towar.
    • MattDevitto
      @ CzaQ  z cyklu obrazy, które słyszysz
    • Grishan
      Bardzo dobre. Bardzo.  Jak się do czegoś przyczepić to może do tego, że jednak poświęciłeś potencjalnym przeciwnikom trochę mało czasu. Ale czy w dzisiejszych czasach można to uznać za minus?  Jest klimat, jest dużo Bidama. Dziwnie jest, ale ciekawie.  Bardzo dobre. Bardzo. 
  • Dodaj nową pozycję...