Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gala Smolec 21.06.2014 (skrót)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszamy do skrótu z naszej pierwszej premierowej gali w Smolcu.

Dziękujemy wszystkim Maniakom :)

SKRÓT

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kowal

5

• CenBoyz

3

• VebVe

2

• yahoomlody

2

Top użytkownicy w tym temacie

Było dobrze, trochę zimno ale dało się wystać bo na ringu sporo ciekawych akcji :)

Na plus:

+ Shadow vs Kowboj Luke - świetna pierwsza walka - wysoko chłopaki postawili poprzeczkę,

+ dobra stypulacja z walki Justin vs Bułeczka - szkoda, że tak szybko wrócili na ring :P

+ Dynamite Dave vs Robert Kaiser - dobra walka nie jest zła : ] choć zanim się rozkręcili trochę minęło,

+/- KEVIN WILLIAMS - no cóż, walka jak walka wyzywający Justin widać było lekko zmęczony wiec i jakoś tak bez większych fajerwerków choć i tak ciekawie,

+/- BATTLE ROYAL Match - za krótka!!!!!!!!!!!!

+ Dobrze dobrany MAIN EVENT o Pas Mistrzowski GWF-NEXT STEP - ciekawa walka z 3 zawodnikiem - widać że każdy wie z czym to sie je ;) do tego wparowanie pod koniec ekipy ratunkowej - GJ :)

+ Dobra muzyka wejścia każdego zawodników

+ i las but not least - komentatorzy - duży + - dobrze było słychać, panowie pokazali, że widzą co się jak nazywa i nawet przerywanie mikrofonu nie przeszkadzało w zainteresowaniu widzów tematem :) Prowadzący gale też się spisał ale na zaś proponuje zamiast takiej teczki podkładkę z logo mzw :)

Na minus:

- EL DORADO vs PATRIOTA - gdzie się podziała ta walka ? Ktokolwiek widział? Ktokolwiek Wie?

- Fan budzący piwem zawodników - ochrona musi zwiększyć czujność,

- dzieci z jednej strony ringu (od strony wejścia-sceny)- baliśmy się cały czas ze zaraz ktoś wleci na dzieciaki, których rodzice raczyli się zapewne piwem i nie zwracali uwagi na swoje pociech o.O - niestety ogrodzić na następnej gali trzeba wszystkie 4 ściany,

- pogoda - pewno pomarzliście trochę - ale to na to to nikt wpływu nie ma grunt że nie padało :)

- za długo trwało przedwrestlingowe show - miało się o 18 zacząć wrestlowanie a na pierwszy mecz czekaliśmy do 18:45 lub i więcej - następnym razem ostrzegajcie ;)

- hmmm może warto by poszukać większego dzwonka bo ten jakiś taki piskliwy mocno ;)

Jeśli kogoś uraziłam lub coś pominęłam to przepraszam, pamiętajcie że pierwszy raz opisuje takie wydarzenie i że w sumie to pierwszy raz byłam na jakiejkolwiek gali live :D :twisted:

159737492253a13927a7b43.jpg

Dobra robota. Dzięki za te kilka zdań.

Zgadzam się, że na następny event powinniście załatwić gong, albo jakiś lepszy dzwon/ek, bo to co jest na video, brzmi mizernie.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Jestem pozytywnie zaskoczonym też lokalni "Janusze" dali się ponieść zabawie lepiej niż co niektórzy smarci na galach WWE. Czyli jednak wrestling kierowany w ten target może się sprzedawać. Widać dzieciaki są nieźle wkręcone :) Fajnie że ludzie kibicowali po Polsku, a nie wysilali się na jakieś śmieszne angielskie chanty na Polskiej gali. Zobaczymy jak to się przełoży na przyszłe gale.

Obejrzałem skrót i jestem pozytywnie zaskoczony całością... Skrót oczywiście to nie całość gali, ale te kilka minut oglądało mi się bardzo przyjemnie. Widać, że opener rozgrzał publiczność, która tak jak VebVe wspomniał dawała radę, a z racji tego, że był to pijacko-wiejski festyn to spodziewałem się czegoś kompletnie innego, bardzo pozytywne zaskoczenie!

Brawo chłopaki za dobrą robotę, początki fedki wypadają bardzo obiecująco, co zaowocuje pewnie większym zainteresowaniem obecnego targetu, a smarci również nie powinni pozostać obojętni. Zapowiada się fajnie, życzę powodzenia Panowie! :)

Na pewno sobotnią galę MZW można uznać za udaną, skoro ludzie z takim zainteresowaniem przypatrywali się wydarzeniom w ringu. A to właśnie się liczyło w gali, która była kierowana w większości do osób w ogóle nie wiedzących co to jest wrestling. No ale jak dostali sporo skoków za ring to mało kogo takie akrobacje by nie ruszyły. A jak jeszcze oszczędzono im wygranej El Dorado po mocarnym splashu to już w ogóle magia. Strasznie żałuję że nie mogłem jednak pojechać, bo jak widać było na co.

Tylko ten komentarz live, mi się takie coś nie podoba bo rozprasza uwagę i nie pozwala koncentrować się tylko na tym co się dzieje w ringu. Bo jak było słychać panowie nie zawsze mówili tym co się dzieje, a takie wstawki jak ”różowy Justin” też nie dodawały mu mocy jako zawodnikowi. Oczywiście wiem że taki komentarz miał na celu szybki kurs z podstaw wrestlingu dla widzów i broń Boże tego nie krytykuję. Panowie coś wspominali ostatnio że ten komentarz opublikują w całości i z chęcią przesłucham ich wyczyny.

Mam nadzieję że MZW za bardzo nie oddali się od Wrocławia, bo to jest niezła lokalizacja jeśli chodzi o dojazd do okolicznych miejscowości w których ewentualnie byłaby gala.

28054889252fa02dfba372.jpg

Również obejrzałem skrót i muszę przyznać, że mi się podobało. Zakończenie walki przez Shadowa po prostu kozackie, oglądałem to kilka razy. Pozostałe walki również wyglądały dobrze, ale to co mnie najbardziej zaskoczyło to to, że publiczność wczuła się w walki. Biorąc pod uwagę, że większość nie było ze świata wrestlingu to bardzo fajnie się spisali i dopingowali. Dobrą robotę wykonali też komentatorzy, którzy w pewnym momencie zachęcali widzów do klaskania czy właśnie dopingowania. Oby kolejne wasze gale były równie udane.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Bardzo fajna gala, obejrzałem skrót i spodziewałem się o wiele gorszego poziomu. Na takie coś aż chce się pojechać :D. I na całe szczęście odliczanie było "raz, dwa, trzy", a nie "łan tu sri"

Po skrotach to mozna tego bylo sie spodziewac ze Shadow da czadu, wiec Glownie 1 walka byla dobra, szkoda ze jako pierwsza, powinna byc jako main event.

Strasznie slaby Williams oraz Justin, dawac ich do tagow, bo jako single to jest nie do ogladania na dluzsza mete.

Fajnie ze publika cos tam reagowala, przedszkole rzeczywiscie odzielic troche od ringu dla bezpieczenstwa, ale dobrze ze sie wkrecili.

Komentarz live na poczatku moze byc, byle nie caly czas, wstep przedstawiajacy zawodnikow, pare razy objasnienie jakiejs ciekawszej akcji i koncowka, caly czas jest wkurzajacy, to jakby pojsc na mecz i sluchac komentarzu, to nie ogladanie tv.

MZW jest dobrze jak narazie prowadzone, pierwszy raz mamy na naszym podworku, promocje ktora 2 dni po gali daje skroty video,dobre zdjecia, szybka relacje, tego wczesniej nie bylo.

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Co do komentarza to ja powiem szczerze że jestem za tym, żeby był cały czas mi się przynajmniej lepiej oglądało - jest to punkt widzenia noba :twisted:

Co do filmików:

Duży + za preshow - choć czasem dźwięk zanikał liczę że będzie również postshow - ogólnie jestem fanem wszelkiego rodzaju relacji/filmów/zdjęć z backstagu i proponuje takiego materiału tez troszkę zapodawać :) Ktoś powie, że pachnie to WWE a dlaczego nie ja tam lubię tez akcje poza ringiem :twisted: :twisted: :twisted:

W 'Skrócie' jeśli chodzi o montaż to te przejścia troszkę meczące dla oczu są, ale film dobrze pokazał akcje z gali i mam nadzieje zachęci ludzi do przyjechania na kolejną gale :) :twisted:

159737492253a13927a7b43.jpg

Bardzo duży plus za ilość materiału związanego z galą. Post show niezły, wypowiadanie się zawodników najczęściej w gimmnickach nie wyglądało źle, choć moment jak Justin stoi i czeka na sygnał do nagrania i dopiero po chwili zaczyna zgrywać smutnego, to można wyciąć. No i mam nadzieję że wam dzieci ringu nie poniszczyły, bo było widać że szalały :D

Komentarz przesłucham, ale nie jestem optymistycznie nastawiony, kiedy już na początku słyszę Supronowe "kwadratowy pierścień" i że to gala PPV, a przecież nawet za oglądanie na miejscu nie trzeba było płacić :grin:

Nie wiem czy dobrze usłyszałem, ale następna gala ma się niby odbyć w Czechach, przy granicy z Polską. Fajnie że już coś szykują. a do Opavy jakimś cudem mam mniej więcej tak daleko jak do Smolca, więc lokalizacje wybierają bardzo fajne :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg

• Reputacja:   3

No właśnie największy problem polskiego wrestlingu jest taki, że gale są na południu, południowym-wschodzie. Za daleko ze Szczecina:(.
Bardzo fajnie wszystko wyszło, najbardziej spodziewałem się reakcji ludzi myślałem, że będzie ona klasyczna dla zwykłego człowieka. Wywiady, pre show, skrót. Może kiedyś jakieś DVD z galami ;) Trzymam kciuki za MZW :)

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Nie wiem czy dobrze usłyszałem, ale następna gala ma się niby odbyć w Czechach, przy granicy z Polską.

Bardzo prawdopodobne bo Opava znajduje się bardzo blisko Głuchołaz skąd pochodzi kilku chłopaków(np.Shadow). Jednak coś czuje że będzie to kolejny pokaz na festynie gdyż w Czechach wrestling jest jeszcze mniej popularny niż u nas.

#SmartFanZone