Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

2004.03.03 Ktory mecz na WM XX... ?

Ktory match na WrestleManii przyniesie najwiecej emocji ?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory match na WrestleManii przyniesie najwiecej emocji ?

• Triple H © vs. Chris Benoit vs. Shawn Michaels
      5
    • Eddie Guerrero © vs. Kurt Angle
      8
    • The Big Show © vs. John Cena
      0
    • The Undertaker vs. Kane
      6
    • Brock Lesnar vs. Bill Goldberg
      6
    • Cruiserweight Battle Royal
      0
    • Randy Orton, Batista, Rick Flair vs. The Rock & Mick Foley
      1
    • Booker T & RVD vs. Jindrak & Cade vs. La Resistance vs. The Dudley Boyz
      0
    • Chris Jericho vs. Christian
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hartfan

4

• Rabol

3

• bignash

2

• Y2J

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

ja uznalem ze kane undetaker bedzie dobra walka chyba tylko ze wzgledo na sympatie ktora daze feud kane undertaker

Ja stawiam na Goldberg vs Lesnar, jeśli Bill pokaże się z takiej strony jak na Starcade 1998, Halloven Havoc 1998 i Hall Brawl 2000, jeśli Lesnar dobrze ją poprowadzi i wmiesza się w nią Stone Cold to ta walka pod względem emocji będzie najlepsza, bo jeśli chodzi o poziom to napewno najlepsza będzie Kurt vs Eddie lub Triple H © vs. Chris Benoit vs. Shawn Michaels, ale ponieważ chodzi o emocje to stawaim na Lesnar vs Goldberg

Ja zagłosowałem na match Guerrero vs. Angle gdyż wg mnie to pewniak do świetnej walki.
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Kane Vs Undertaker ze względu na otoczkę nie na poziom, mimo wszystko Goldberg vs "Leser"
Retired?

174471322253443c3b65b19.jpg

juz teraz sie ciesze na Rock Bottom wykonany na Ortonie i jego kumplach.

pozatym match Lesnar vs Goldberg tez zapowiada sie niezle. Dla mnie main event WMXX to bardzo przecietna pozycja juz o tym gdzies pisalem. Za to Kane vs The Undertaker to imponujaca propozycja. Dziwne ze nie jest main eventem. Dwie najwieksze gwiazdy(jedne z najwiekszych) w histroii WWF/WWE, a nie walcza w finalowej walce.

w ankiecie nie ma walki Torrie and Sable vs Jackie i Stacy, a ta walka z racji swoje nazwy moze okazac sie lepsza od main eventu. :oops: zobaczymy co dziewczyny odwaza sie pokazac i czy ogolnie zamysl WMXX zgodzi sie aby to pokazaly :twisted:

szpaler drzewek wydaje się kłaniać w powitalnym geście

205322999744c9c3acda6ae.jpg

Gdyby walka HHH vs Benoit vs HBK była Ladder Matchem to W przeciwieństwie do walki Lesnar vs Goldberg i to właśnie na nią zagłosowałem.

Będzie to naprawde pojedynek dwuch tytanówi jeśli Lesnar dobrze poprowadzi walke

będziemy mieli naprawde dobry pojedynek.

Hmm pod jakim względem tytanów?? :P

Ja głosuje na Eddie vs Kurt... dwóch wybitnych wrestlerów pod praktycznie każdym względem

Mam nadzieje też zobaczyć świetną walkę w wykonaniu Christiana i Y2J

Co do triple threat... czuję, że Benoit poprowadzi ten mecz (co gwarantuje dobrą walkę) i mam nadzieje, że on wygra... HHH jest "najsłabszym ogniwiem" (btw ten program ssie na maksa... jak wszystko ostatnio w tvn :mrgreen:) i oby nie wygrał...

Sixter - HBK to też jedna z największych gwiazd w historii WWF/WWE... mimo wszystko HHH też się zapisał do tej historii... a Benoit to jedna z wybitniejszych postaci w historii tego sportu (wg mnie). Uważam, że ta walka będzie o wiele lepszym ME niż pojedynek starego Takera (chodzi o wiek) z innym wielkoludem...

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

skatewujo - pozion Goldberga na tych gala (Fall Brawl, przez F) byl nawet gorszy niz obecnie, tutaj przynajmniej writerzy pisza troche lepsze skrypty przez co walka jest odrobine bardziej emocjonujaca (zazwyczaj przy koncu, wymiana finisherow itd). Feud Taker vs Kane .. hmm w tym problem ze NIE ma otoczki.. jest jedynie historia miedzi nimi dwoma. Nie ma odpowiedniego Build Up'u , to nie jest nawet feud. Poziom walki tak jak mowilem bedzie kiepski, a wynik znamy.. hmm... wlasciwie znamy go od wielu lat, niestety.

Aha jest jeszcze Jericho vs Christian, walka emocjonujaca specjalnie nie bedzie, ale napewno bedzie stala na wysokim poziomie, i szczerze mowiac bardziej ciesze sie na te walke niz na taker vs kane.

4302049614329261d90190.jpg

Hmm, wedlug mnie Triple H, Shawn Michaels i Chris Benoit sa wiekszymi gwiazdami od Kane'a chocby ze wzgledu na swoj staz w biznesie i umiejetnosci. A walka Kane vs. Taker main eventem wrestlemanii nigdy nie byla i nigdy nie bedzie, gdyz jej poziom bedzie co najwyzej przecietny.

70480578844af90bfa37be.jpg

A więc ja zagłosowałem na HBK vs HHH vs Beniot gdyz mam nadzieje ze moze WWE wreszcie czyms zaskoczy np tym ze jednak na WM Beniot zdobedzie pas ,bo jak juz pisalem wczesniej w któryms z postów ze juz dawno nie było zadnej niespodzinaki w WWE wiec najlepiej zeby miała miejsca ona własnie na WM i tej walce a tak wogole to dla mnie najlepszym zakonczeniem tej walki było by ze Benoit wygrywa z pomocą Breta który "odwdziecza się" dla HBK za SS97 i pomaga zdobyc pas dla Chrisa ,tylko czy wogole Bret pojawi sie na tej gali

576009130413fce83f1b12.jpg

Y2J: swiete slowa. Walka Taker vs Kane bedzie dobra dla fanow tych 2 zawodnikow. Wg mnie nie bedzie zadnych fajerwerkow podczas jej trwania. Kane jakos nie przekonuje mnie w ringu. Nie podoba mi sie jego gimmick. Wolalem go jako zamaskowanego, nic nie mowiacego olbrzyma. Teraz jest hujowy.

A Taker ? Taker jest stary i wygra :)

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• vieiraa55
      Boże, jak to jest możliwe że Claudio jeszcze nie był WorldChampionem to ja nie wiem. I ta jego nutka FINAL BOSSA  
    • Bastian
      Walka będzie 5 na 5. Breakker, Reed, Lesnar, Logan, McIntyre kontra Punk, Rhodes, Reigns, Jimmy i Jey   Wydaje mi się, że to był celowy zabieg. Nie chcieli dać zwycięzcy brawlu, żeby nie ucierpiało ego strony przegranej  Rozstrzygnięcie było dla fanów w OKC. Widziałem filmiki jak face' owie na koniec zostali w ringu z Loganem i oblali go jego napojem Prime.  
    • vieiraa55
      Nieeee, Jason i Abyss to są producentami walk, raczej w CT mają mało do powiedzenia. Patrząc po Unreal to tylko Bobby Roode siedział, ale wydaje mi się że też mało ma do powiedzenia.
    • Giero
      W miniony weekend, w nocy z soboty na niedzielę miała miejsce gala AEW Full Gear 2025. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Główną część show poprzedziło Collision – Saturday Tailgate Brawl: Full Gear. Zobaczyliśmy cztery pojedynki, a jeden nawet był kontynuowany w trakcie rozpoczęcia PPV. – 200.000 Dollar Four Way Tag Team Match: Bang Bang Gang (Austin Gunn & Juice Robinson) pokonali Anthony’ego Bowensa & Maxa Castera, Big Bilal & Bryana Keitha i The Ou
    • Bastian
      OTC otworzył RAW o OKC. Dołączyli Rhodes i Punk. W San Diego to w połączeniu z Lesnarem i Loganem może sprawić, że ego nie wytrzyma w tak ciasnym pomieszczeniu i rozerwie klatkę na strzępy.  Nie sądziłem, że najwięcej komedii w ostatnich miesiącach w WWE dostarczą mi Kairi Sane i Flop Lesnar ze swoimi pękającymi spodniami i wywrotkami na rampie.   Segment z Mysterio juniorem i mini Ceną to jedna z najbardziej żenujących rzeczy, jaką widziałem w tym roku w WWE. WWE chyba chciało tym pok
  • Dodaj nową pozycję...