Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Money in the Bank Match o pas WWE? Pierwszy zawodnik w ladde

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE dalej tworzy bezmyślny produkt, który miał swój wyjątek na Wrestlemanii.

Feudy są nijakie, lub w ogóle ich nie ma. Powroty, mieliśmy powrót RVD,

Hogana, Batisty... Kto z nich zrobił wrażenie na fanach? NIKT. Debilizm niepojęty, zapowiadać wcześniej powrót tych postaci, zabijanie całej euforii z niespodziewanego powrotu. Hogan pojawił się, pogadał, zero pomysłu na jego postać. RVD dostanie od kogo się da, brakuje jeszcze żeby jakaś Cameron go nie poskładała. Batista wygrał RR, a potem nic, powrót Evolution zjebany w dużej mierze przez fanów, których powrót Dave'a w ten sposób nie jarał. Push? Dla kogo? Może jedynie Cesaro i BNB jakikolwiek dostają, z dużym naciskiem na tego 1. Storyline są tak denne, że czasami aż żal oglądać i praktycznie ostatnie miesiące to

-walka karłów, gdzie wygrywa tylko byczek

-rozpad braci, gdzie nie wiadomo o co chodzi

-usosi jako mistrzowie tag teamow, ale głównie pomagający Cenie

-paige która broni pasa przeciwko anonimowym dla sporego grona fanow zawodniczkom

-bryan który jest gnębiony, bity i poniewierany, ale i tak jakimś cudem ma pas

I czego tu oczekiwać dalej... Evolution wypromuje Rollinsa, okej, dobry pomysł. Do Shield powinna dojść nowa osoba, ale obawiam się że wpakują kogoś ze starszych, ba! Nie zdziwi mnie jeśli Batista wróci w okolicach SS i stanie po stronie Tarczy. Paige będzie broniła pasa póki AJ nie wróci, a pewnie to szybko nie nastąpi. Cesaro, według tego co mówi się dosyć głośno ma zdobyć walizkę, i wykorzystać ją na Summerslam na... Lesnarze. Wszystko okej, ale to jest tak przewidywalne... Obawiam się że jeden shocker na WM, zabrał całą energię na zaskakiwanie fanów, bo póki co, niewiele ciekawych motywów (sorry, ale rozpad Shield był wiadomy od dawna, jedyna niespodzianka to że to Seth przeszedł heelturn).

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TheRockFans

2

• Arkao

2

• Captain Jerry

2

• PLKData12

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z tego co czytam to strasznie tu narzekacie. Ale rozumiem nie ma się z czego cieszyć.

Przyznam rację każdemu z was , produkt WWE jest denny , ale czy to wina odejścia Punka ? Nie. Taka prawda że i tak nie był promowany przed odejściem więc nic by to tak na prawdę nie zmieniło.

Teraz sprawdzają się moje obawy Bryan czyli facet przy którym każdy z was się spuszczał , nie nadaje się na mistrza. Sorry ale pas WWE nie jest dla niego. Znaczy się poprawię to stwierdzenie pas nie jest dla obecnego Bryana , ponieważ jego gimmick jest już nudny. Nie jest on już tym porywającym underdogiem.

Odniosę się jeszcze do Batisty , spoko nie zachwycał w ringu , ale moje pytanie brzmi czy on kiedyś to robił ? Nie. Jego zadaniem było żeby niszczyć i liczyłem że to będzie robił po powrocie. Ale nie lepiej zwalić jego powrót , bo wam się nie podoba że wrócił Batista a nie Punk. Ludzie ogarnijcie się Steph złamała ciszę i powiedziała że Punk odszedł nie ma już tematu , pora go zakończyć. Może kiedyś wróci a może nie no i tyle.

10527031551d2f06e85bc1.jpg