Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE PPV MiTB 2014 - spoiler'y, dyskusja, komentarze

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Powiem szczerze ze mimo wszystkonie rozumiem tych najazdów na Cene poniewaz jakby nie patrzeć to dzieki niemu mozemy oglądać obecnie Reignsa,Ambrose'a , Rollinsa , Wyatta...Można go napewno nie lubić ale należy mu się szacunek za to co zrobił dla rozwoju WWE w ostatnim czasie, a przecież najlepszym sposobem na dobre przeyjęcie kogoś nowego jest atak na Cenę lub teraz Bryana.!

Ale tutaj nie ma żadnych najazdów na Cenę, tylko stwierdzenie faktu, że za jego sprawą kariery trzech zawodników zostały zakończone i to wszystko. Nie rozumiem dlaczego każde negatywne słowo jest od razu traktowane jako najazd czy też hejt :| Są w tym również dobre strony, bo właśnie pojechać Cenę to jak poruchać Lanę :twisted: I przecież oczywiste jest to, że dla Ceny należy się szacunek ogólnie za wszystko. Jego postać jest nudna, bo jest nudna, ale to za sprawą dablju, które nie chce ryzykować dając mu w move set jakichś akcji, przy których mógłby się nabawić nawet jakiejś poważnej kontuzji czy też jak to ostatnio bywa, wstrząsu mózgu. Chyba każdy pamięta 2004 rok, gdy Cena był wręcz zajebistym zawodnikiem, więc nie musisz go bronić.

Edytowane przez 8693
  • Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DashingNoMore

13

• -Raven-

12

• 8693

12

• PLKData12

9

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Widzę, że niepotrzebnie to wrzucałem bo za chwile poleci fala hejtu, znalazłem, więc wkleiłem, a czy ktoś będzie w to "wierzył" to już jego osobista sprawa.

To było niemal pewne, że będziemy wszyscy skazani na walkę Cena z Lesnar'em i to jeszcze za pewnie w Singel Matchu na SS. Przecież wszyscy umrą z nudów muszą dać jakieś mocne zakończenie atak na Lesnar'a na końcu gali mocne manto + wykorzystanie walizki. Bo jeżeli Cena ma pokonać kolesia, który rozdupczył streak Undertaker'a, to na prawdę będzie lekkie przegięcie ze strony Vince. Bestia musi go pożreć na kawałki zdobyć pasy. Nie tak dawno JR coś wspomniał na swoim blogu, że widzi to tak, że Lesnar wygrywa dwa główne pasy i trzyma je aż do Wm 31. Nie chce nic wróżyć przed przejęciem pasów przez Lesnara. Ale przeważnie to, co JR pisze na tym blogu, to się czasami sprawdza i jeżeli Lesnar ma trzymać pasy aż do Wm 31 i pokazywać się co RAW za pomocą satelity, to ja za takiego mistrza dziękuje. Z chęcią widziałbym taki scenariusz Lesnar wygrywa, ale na końcu walki ktoś spuszcza mu lanie wbija zwycięzca walizki i mamy nowego mistrza, a Lesnar odchodzi sobie znowu do Wm 31.
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

Jedynym w moim rozumowaniu , który mógłby zniszczyć Lesnara po walce i przyczynić sie do inkasacji walizki jest Kane , być moze w zemscie za brata gdzie po walce i wybuchu zaatakowałby zza pleców i wykonał tombstone .Jak dla mnie jeden jedyny ktorego nazwisko mogłoby zrobić wrażenie na Lesnarze, choć opiera się to o fantasy i NIE CHCIAŁBYM TEGO OGLĄDAĆ.

To jest właśnie zmyła WWE, żebyśmy wszyscy myśleli, że wygra Cena(plakat) lub Reigns(wszystkich niszczy na RAW), a prawdopodobnie wygra jeden z heelów tj. Wyatt, Cesaro, Orton.

A ja nadal uważam, że pasy zostaną rozdzielone i po jednym pasie zdobędą heel i face. Nie będzie to jednak zbyt długie rozdzielenie, bo zaraz po SS znów je złącza tak aby na WM znów walczono o 1 główny pas.

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Niby w tym roku ciężej niż w 3 poprzenich latach wskazać triumfatora tego ważniejszego ledder matchu, choć w sumie to każdy powie wiedziałem, gdy zobaczy Cene z tytułami. Ja natomiast coraz bardziej zastanaiwam się, czy włączenie Kane nie było tylko takim przypadkowym zagraniem, Może rzeczywiście Kane ma jakąś szanse na pozytywne ukoronowanie swojej bogatej kariery? :roll:

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

W sumie. Kane już trochę dziadek, więc teoretycznie mogliby mu dać pas, a na SS rozwaliłby go Lesnar. Ale to tylko i wyłącznie pod warunkiem zakończenia przez Kane'a walki w ringu. Byłoby to bardzo ładne pożegnanie. I myślę, że title run byłby ciekawszy niż 12 czy tam 13 Ceny.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

W sumie. Kane już trochę dziadek, więc teoretycznie mogliby mu dać pas, a na SS rozwaliłby go Lesnar.

Najpierw Taker, potem jego brat. Podoba mi się ten scenariusz :D Ale i tak postawię na Cenę.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Scenariusz z Kanem fajny i chyba wolałbym to niż kolejny tytuł dla Ceny mimo iż Cena z dwoma pasami to mimo wszystko trochę co innego niż dotychczas i rewanż Lesnar vs Cena jeżeli miałby wygrać Lesnar to niegłupi pomysł który zatarłby ten niesmak który zawsze czuje jak sobie przypomnę że Lesnar uwalił pierwszą walkę po powrocie po tylu latach. Tylko wątpię żeby postawili na Kane'a i uważam że rola Kane'a w tym mitb będzie polegała na przeszkadzaniu Reignsowi i ewentualnym osłanianiu Ortona. Wątpię żeby Kane który teraz jest na usługach authority nagle postanowił że musi pomścić brata. Jeżeli ktoś będzie się mścił to nie Kane na kimś a ktoś na Kanie i mam tutaj na myśli Daniela Bryana. Uważam że praktycznie pewne jest że Lesnar zawalczy o pas na Summerslam i go wygra i pod kątem walki z Lesnarem typuje zwycięzcę ladder matchu o pas. Przez to chociażby nie obstawiam Wyatta który gdyby nie Lesnar w obwodzie to byłby dla mnie faworytem do wygrania i na Summerslam mogłoby być Wyatt vs powracający Bryan (trochę jak Rock w obwodzie który uniemożliwił wygranie pasa WWE Rybackowi). Uważam że już jest większe prawdopodobieństwo że zamiast mszczenia się Kane'a na Lesnarze WWE postawi na feud pomiędzy ludźmi Heymana i że Cesaro ma jakieś małe szanse na wygranie ale nie wiem czy na to by się porwali i ogólnie myślę że to za szybko na rozpad relacji Heyman-Cesaro i wolałbym Lesnara z pasem WWE WHC i Cesaro z pasem US i podjaranego Heymana że dwóch jego klientów ma pasy. Szanse ma też Reigns i kierując się sympatiami to jak dla mnie to mógłby wygrać pas już na mitb a Triple H zamiast być jego długofalowym celem na Summerslam mógłby być tylko przystankiem z Battleground do największej gali lata przed walkę Reigns vs Lesnar o pas WWE WHC ale bardziej realistyczne podejście podpowiada co innego.

Jeżeli kontuzja Barretta okaże się na tyle poważna że nie tylko to będzie oznaczało jego absencję na PPV ale i taką nieobecność że będzie pasowało zwakować pas IC to może WWE porwie się na trzeci ladder match na mitb? :D

A kto miałby się znaleźć w tym trzecim ladder matchu ? Bo mi nie przychodzi do głowy żaden ciekawy skład.

• Reputacja:   1

Jeżeli kontuzja Barretta okaże się na tyle poważna że nie tylko to będzie oznaczało jego absencję na PPV ale i taką nieobecność że będzie pasowało zwakować pas IC to może WWE porwie się na trzeci ladder match na mitb? :D

Nie przesadzaj, bo byłoby to idiotyczne rozwiązanie, bo kto niby zająłby tam miejsce? Jeśli mistrzostwo zostałoby odebrane Barrettowi, to ciekawym rozwiązaniem byłoby zorganizowanie o niego kolejnego turnieju, lecz tym razem nie tylko o sam pas, ale i o tytuł King Of The Ring jak to było w przypadku Sheamusa, który wygrał taki turniej i chyba jednocześnie pas US, ale nie jestem pewien. Byłoby to b dobre rozwiązanie.

Gdy patrzę na skład walki o pasy i perspektywę SummerSlam to ja sądzę ,że pasy zgarnie Cena i jakoś mnie to nie razi.Zgarnie pasy i na Battleground pewnie zawalczy o nie z Kanem na tej samej gali Romek może zawalczyć z Ortonem. No i właśnie SummerSlam na ,którym Cena nie będzie miał większego problemu w podłożeniu się Lesnarowi. Pytanie tylko czy Brock będzie się regularnie pojawiał bo od tego wiele zależy.

Co do walki o walizkę to jest ciężko wytypować tego ,który ją zgarnie. Jedyne co mi do głowy przychodzi to właśnie Barrett. Seth i Dean będą sobie nawzajem przeszkadzać i żaden z nich nie zgarnie.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Nie przesadzaj, bo byłoby to idiotyczne rozwiązanie, bo kto niby zająłby tam miejsce? Jeśli mistrzostwo zostałoby odebrane Barrettowi, to ciekawym rozwiązaniem byłoby zorganizowanie o niego kolejnego turnieju, lecz tym razem nie tylko o sam pas, ale i o tytuł King Of The Ring jak to było w przypadku Sheamusa, który wygrał taki turniej i chyba jednocześnie pas US, ale nie jestem pewien. Byłoby to b dobre rozwiązanie.

No trochę ci się pomieszało, Shemus nie dosatał żadnego pasa za zwycięztwo kotr. To było jakieś 3 -4 miesiace później. Szczerze to wątpię by zwakowali pas, tym bardziej , że uraz Wade ma trwać max miesiąc.

163870508457e2d890447a3.jpg

A kto miałby się znaleźć w tym trzecim ladder matchu ? Bo mi nie przychodzi do głowy żaden ciekawy skład.

Zakładając że ponownie doszłoby do walk Rusev vs Big E i Rybaxel vs Goldust i Stardust czyli nikogo z nich nie wrzucałbym do tej walki to skład mógłby wyglądać następująco: Bo Dallas, Fandango, Adam Rose, Damien Sandow, R-Truth, Titus O'Neill i powracający The Miz. Wiem że skład nie jest jakiś imponujący ale właściwie sytuacja byłaby podobna jak w money in the bank ladder matchu że byłoby dwóch faworytów + statyści (tylko klasę niżej) a pas mógłby dostać albo The Miz albo można dać szansę Dallasowi i byliby to przyzwoici mistrzowie. W obwodzie chyba jeszcze jest Mark Henry ale nie wiem co z nim. Jednak rzeczywiście jest duże prawdopodobieństwo że WWE uzna że co za dużo ladder matchów na jednej gali to nie zdrowo.