Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

KARTA WALK - Smolec 21.06.2014

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam świadomość że squash na pokazie adeptów miał na celu pokazanie siły fizycznej El Dorado, ale obawiam się że teraz wcale lepiej nie będzie. No i zaszczytem będzie zobaczyć arcy mocarny Warrior's Splash na koniec walki :D Bez wątpienia to starcie musi poprowadzić Patriota, bo jak nie to będzie lipa.

A i na 21 pogoda ma być raczej ładna, więc nadzieja na galę na powietrzu jest jak najbardziej realna :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kowal

12

• ManiacZone

11

• CenBoyz

6

• Eskarina

5

Top użytkownicy w tym temacie

Shadow podsyca atmosferę przed galą w Smolcu.

Sprawdźcie co ma do powiedzenia Kowbojowi.

https://www.youtube.com/watch?v=b5fES2qqsJM&list=PL9jkhNR2Sx8jnq9S1OhlJO7rMFiKBnRxq

Jędruś Bułecka postanowił odpowiedzieć Justin'owi oraz dodać nieco pikanterii do ich pojedynku.

O czym mowa?

Sprawdźcie sami! :)

https://www.youtube.com/watch?v=OnlgH5MHuq8&feature=youtu.be

Uuuu podoba mi się stypulacja jaka by nie była to za to duży plus. Gala już niedługo więc pozostaje powiedzieć do zobaczyska w Smolcu ;)

159737492253a13927a7b43.jpg

Fajnie że promocja gali trwa nadal i dobrze że atmosfera jest podsycana przez proma, które jednak na zbyt wysokim poziomie nie są. Promo Shadowa prócz otoczki rodem z horroru, czyli ciemności, to nie miało wsobni nic ciekawego jeśli chodzi o przekaz. Promo Jędrusia jedyne co miało ciekawego to ogłoszenie stypulacji i to że chyba przez chwilę jak mówił to zapomniał o gwarze i przez chwilę zaczął normalnie mówił.

Stypulacja Falls Count Anywhere została dodana pewnie po to, żeby zamaskować fakt, o ile słabszy jest w ringu Jędruś od Justina. Trzeba będzie pewnie chodzić za zawodnikami żeby zobaczyć co się dzieje, bo tłumnie zgromadzona Smol(eń)ska społeczność po pewnej dawce alkoholu będzie usilnie zasłaniać to co robią zawodnicy poza ringiem.

Promo Jędrusia jedyne co miało ciekawego to ogłoszenie stypulacji i to że chyba przez chwilę jak mówił to zapomniał o gwarze i przez chwilę zaczął normalnie mówił.

Rzeczywiście daje się to wyłapać. Nie mniej fajnie, że jakoś to promują i nawet jeżeli nie jest to najwyższych lotów, to przynajmniej jest. Jeżeli chodzi o DDW to wiemy tylko, że ma być AoN II na której pojawi się Polish Giant i tyle, a do tego eventu zostało dwa miesiące z kawałkiem.

[ Dodano: 2014-06-10, 14:45 ]

Stypulacja Falls Count Anywhere została dodana pewnie po to, żeby zamaskować fakt, o ile słabszy jest w ringu Jędruś od Justina. Trzeba będzie pewnie chodzić za zawodnikami żeby zobaczyć co się dzieje, bo tłumnie zgromadzona Smol(eń)ska społeczność po pewnej dawce alkoholu będzie usilnie zasłaniać to co robią zawodnicy poza ringiem.

Może być ciężko w przebiciu się przez miejscowych, ale może wydarzy się coś ciekawego. Skoro to ma być na otwartej przestrzeni, to sztywnego scenariusza nie da się rozpisać i być może Panowie będą musieli trochę improwizować...

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

Kolejna walka zapowiedziana na galę w Smolcu 21.06.2014:

Dynamite Dave vs Robert Kaiser

1538752_457685504375681_8923916816130211918_n.jpg

Jak wszyscy wiemy KEVIN WILLIAMS został zapowiedziany na najbliższą galę MZW w Smoclu 21.06.2014r.

Zobaczcie co sam zawodnik ma do powiedzenia i na co powinniśmy się przyszykować!

https://www.youtube.com/watch?v=TzUYsvpF1CY&feature=youtu.be

10247316_459288914215340_718082712806833444_n.jpg

• Urządzenie:  Linux

Really? Gala? Wygląda to na pseudo-pokaz przy okazji festynu miejskiego. Czy my tego gdzieś już nie widzieliśmy"?

http://katywroclawskie.pl/pl/news/festyn-z-okazji-%C5%9Bwi%C4%99ta-smolca-wiele-atrakcji-muzycznych-i-sportowych

Potem muzyka i wreszcie walki na ringu wrestlingowców i bokserów od godz. 18.00.

Really? Gala? Wygląda to na pseudo-pokaz przy okazji festynu miejskiego. Czy my tego gdzieś już nie widzieliśmy"?

Wiesz, walk jest tyle zapowiedzianych co dawało w karcie zazwyczaj DDW. Prócz tych tu wymienionych doszło jeszcze Battle Royal, czyli zestaw na normalną galę. Gdzieś pisało że ma to potrwać koło 2 godzin, czyli tyle żeby każda walka trwała jednak kilka minut. To ze pismaki poprzekręcali trochę to tylko ich wina. Popatrz na plakat, walka bokserska jest wpisana winne atrakcje dnia, a gala wrestlingu zaczyna się o 18. Wiadomo jaka będzie publika, ale lepsze to niż walczyć dla kilku osób na krzyż...

DDW na festynie dało 2-3 walk, tu masz coś koło pięciu czy sześciu i jeszcze coś dojdzie na pewno. Więc trochę to przypomina jednak galę. Zobacz że autorką tego info ze strony która podałeś jest jakaś typka, która pewnie jest średnio poinformowana i miała za zadanie rzucić tylko jakieś info o danym wydarzeniu.

• Reputacja:   25
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie mniej fajnie, że jakoś to promują i nawet jeżeli nie jest to najwyższych lotów, to przynajmniej jest. Jeżeli chodzi o DDW to wiemy tylko, że ma być AoN II na której pojawi się Polish Giant i tyle, a do tego eventu zostało dwa miesiące z kawałkiem.

Dwa miesiące z kawałkiem przed galą MZW, nie było praktycznie nic o niej wiadomo. Promocja rozpoczęła się miesiąc przed... więc nie wiem skąd to porównanie.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Wielokrotnie powtarzałem że pojadę zobaczyć na galę do Smolca, ale niestety wypadło mi coś mega ważnego i mnie nie będzie, tak więc jak będzie ktoś od nas to niech mnie nie szuka nawet :( Mam nadzieję że kolejna gala MZW będzie w miarę szybko, żebym tym razem mógł się wybrać :D

Jedzie ktos z forum, zeby dac Tutaj obiektywna relacje?
Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Ja robię reportaż dla PJC, więc dam też linka tu na forum.

Streetovs napisał/a:

Ja robię reportaż dla PJC, więc dam też linka tu na forum.

Nic Ci nie ujmując- jak się wchodzi na PJC to od razu widać logo MZW, a tym samym wiadomo że opinia nie będzie obiektywna bo przecież nie wytkniesz im błędów żeby nie psuć ich wizerunku. Oczywiście relację z chęcią przeczytam, ale na pewno nie o taką chodziło Streetowi.

Chciałem walnąć taką opinię jak zazwyczaj o galach, ale niestety wczoraj się dowiedziałem że w poniedziałek mam obronę i ni jak się nie wyrwę szponom nauki :) Pozostaje jedynie Eskarina, która pisała że jedzie i może coś tu skrobnie o gali.