Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

"King Of The Road Anal Explosion Match" RP - Żubr

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Polacy mają nie tylko swoje obowiązki ale i swoje święta. Jednym z tych świąt jest Wielkanoc. Nasz bohater Żubr jak przystało na miłującego bliźnich katolika obchodził święto te. Aha tak przy okazji to wiecie że noc poprzedzającą Wielkanoc jest najkrótszą w roku ? Wiecie ? A to zwracam honor. No ale wróćmy do perypetii naszego Żuberka. Wstał jeszcze przed świtem. Założył nowy dres kupiony specjalnie na tą okazję. Wziął koszyk, włożył do niego wszelkie święconki i ruszył odwiedzić rodzinę. Podszedł do drzwi budynku w którym się wychowywał i zapukał.

-Kto tam kurwa!? - Krzyknął głos niezwykle podobny do głosu Żubra.

-To ja ojciec!

Drzwi się otworzyły a za nimi pojawiła się niezwykła postać. Nawet na standardy EWF. Kopia Żubra tylko starsza o parę dekad i grubsza o kilkadziesiąt kilogramów.

- O kurwa synek ! Znowu sterydy bierzesz?

- Yyyy nie ojciec.

-Dobra nie pierdol wchodź do środka zaraz kuzyn przyjedzie. - Powiedział Żubr Senior po czym obaj wkroczyli do mieszkania i zasiedli do Wielkanocnego "obiadu".

-No co tam synek ? Jak z tymi reslingami ?

-A no dobrze

-E i tak wszystko ustawione nie ?

-To nie jest

-Ustawione, ustawione nie to co nasza T mobile ekstraklasa. Zobaczysz Legia wygra ligę!

-Lech wygra !

-Legia!

Dryń. A może din don. W każdym razie ktoś dzwonił do drzwi.

-O to pewnie kuzyn. Poczekaj ty niemcu. Heheheh.

Podwoje fortecy rodu Podkamieni zostały otwarte i wszedł przez nie typowy kibol. To jest

kuzyn Żubra.

-

O kurwa kuzyn! Ale ty wyrosłeś! - Zakrzyknął syn brata ojca Żubra. - Znowu sterydy ? Nieważne zresztą. Paczcie co mam w koszyku. Finlandia,Żołądkowa,Bols no i oczywiście Żubrówka.

Kilka litrów później gdy ojciec Żubra wylądował w wysokoprocentowym niebie.

-No kuzynku co tam słychać w tym gejowskim sporcie?

-Siatkówce ? - Odpowiedział lekko zmroczony Żubr.

-Czekaj. Nie o tym co się przytulacie.

-Reslingu?

-Ta reslingu.

-A miszczem zostałem. Dejamusin.

-Co kurwa?

-Miszczme Deja Dewja Dewjan Dejantuw

-Dewiantów?

-Nie kurwa. Deamjuzin.

-Ty go masz taa ?

-Ta.

-To czego go jakoś nie nazwiesz po ludzku. Kraków Czempion czy coś.

-Nie mogę. Ten pas ma cyrograf z jakimś butańskim diabłem.Zresztą gwiazda biała znak

pedała.

-O kurwa. Pojebane z tym pasem. I tak go nie obronisz. Heheheeh.

-Już go obroniłem! Walczyłem z jakimś chińczykiem.

-A teraz co ?

-A teraz pasy tag timów.

-Czyli że co kurde bela?

-Czyli że z tym no partnerem.

-Co kurwa? Może jeszcze macie kobietę z brodą?

-No że kurwa z tym znajomym.Nie że z jakimś cyklistom.

-I co kuzyn masz jakichś znajomych tam?

-No właśnie kurwa nie bardzo.

-No to masz przejebane.

- Oj zaraz kurwa przejebane. Tam oprócz Franko i Bidama nie ma 2 zawodników lubiących się. Tutaj nie jest jak w nodze że są zgody. Tu jest napierdalanie się po mordzie a nie przegrywanie 5:0 . Tu po manicie wypadasz z ligi. A ja jako jeden z niewielu młodych nie wypadłem i mam jakieś osiągnięcia. Puchar Szszszczensciarza i Dejamjusin Czempjonszip. To nie takie kurwa hop siup jebane.

-Oj chuj mnie to obchodzi. Mów z kim będziesz.

-A skąd mam wiedzieć ? Mogę ci powiedzieć z kim będziesz a ty w tym czasie polej. Chciałbym z tym kurwa Vackiem.

-Sory kuzyn. Jesteś pedałem.

-Pierdol się. To ty kibicujesz Wiśle. Vackiem w sensie gościem nie kutasem. Chociaż jakby się tak zastanowić.Jest skurwysynem, prostakiem,chamem i brutalnym chujem. I właśnie dlatego chciałbym z nim. Miałbym przynajmniej pewność że mnie nie spierze.A i udowodnił że jest w stanie poprowadzić młodego zawodnika po te pasy. Tak było z Znajdą. Może i mieli je z 5 minut ale mieli. A ja Znajdę do chuja pana pokonałem w miarę czysto.

-A jak cie ten Vacek nie weźmie.

-To Szakal. Jest prawie identyczny. Tyle że bardziej kulturalny i starszy. I jest to jeden z nie wielu polityków który coś robi.

-Nie wierzę w POlsce Polityk który coś robi?!

-Podobno. Nie wiem. Ale oddam na niego głos. Jak będzie ze mną w tag teamie. Aha i tworzy genialną poezję na miarę naszych czasów.

-Samych kurwa jakiś zajebistych dziadów bierzesz. A sam jesteś młoda krew. Może weź młodszego ?

-A co ja kurwa trynek ? Chociaż z drugiej strony. Wiem. Ten jak mu tam bełt.

-Taki słaby że rzygasz?

-Nie kurwa dobry jak na początkujących. Nie bełt. Głownia. Nie kurwa GROT! Tak własnie Grot jak od jakiejś strzały. Młody, ambitny, wkurwiony, walczący o jakieś wyższe ideały i mający innych za idiotów. Dokładnie jak ja. Wyzywał mnie od debili czy czegoś. Nie wiem nie słuchałem. Zresztą mam to w dupie co o mnie myśli. Powinien myśleć o tej szansie. A Grabski chuja zrobił. I chuj kurwa mać.

-A jakby mieli cie w dupie ?

-To mam z kimś zawalczyć. Chciałbym wpierdolić temu Maximaxi pedofilowi. Od początku jak tu przybył mnie wkurwia. Najpierw twierdził ze jest patriotą. To sobie myślę że spoko gość i tak dalej. A nie dość że się do mnie przypierdalał to jeszcze okazał się cyborgiem lewakiem. No kurwa robo-che. Zresztą stał się w ostatnim czasie ogromną spierdoliną. Z każdym przegrywa więc nie będę musiał się martwić że stracę pas. A i może go nawet wyjebią z federacji ?

-Ej kuzyn. A ile ty już tam jesteś że nadal nie masz willi ?

-A już prawie rok jestem. Minie rok jak będzie Kwietniowa Anarchia za 2 miesiące.

-I co o niej myślisz ?

-A co kurwa? A no że też na niej wygram i będę miał już rekord 2 wygranych na tej najważniejszej gali w roku. A może poznam nowego rywala. A może jakiś pas ? A na chuj mi w sumie staranie się o następny pas. Bidam i Franko to niebezpieczni zawodnicy. Nie mam szans z którymś z nich sam. A Franko nawet lubię. Więc pierdolę to. Liczę na dobrą pensję i skopanie jakiemuś zboczeńcowi dupy ewentualnie jakiemuś związkowcowi. Jedyne na czym im zależy to zarobienie na ciężko pracujących ludziach. I te kurwy postanowiły obrabiać nas zapaśników.

-Tak tak - wymamrotał kuzyn Żubra fan Wisły po czym ziewnął i położył głowę na stole obok głowy ojca Żubra.

-I kurwa jak mam zarobić na wille ? Jebać związkowców. Wszystkich. Odmówimy tak jak nas Sepultura uczyła.

Ślepych,widomych,abstynentów i alkoholików. Wszystkich. Zero jakiejkolwiek kontroli nad EWF. Co my jesteśmy ? Extreme Wrestling Family ? Nie kurwa Extreme Wrestling Federation. Nie podoba się krew,bluzgi i cycki ? Pierdol się i nie oglądaj. I żeby w ten dyskurs stanąć tym wszystkim moralizatorom chciałbym zawalczyć w King Of The Road Anal Explosion Match. Wiem że trochę Holenderski pomysł. Ale może być ciekawie przynajmniej. Kurwa widzę to. Jedzie ciężarówka i obok kierowcy jest parę lasek dynamitu które potem trzeba. No wiadomo co trzeba. Sodoma i Gomora. Myślę że to jest nawet wybuchowy pomysł.O kurwa.Potem w CV sobie napiszę że wysadziłem komuś dupę. Albo ktoś wysadził mi. To chyba nie jest aż taki dobry pomysł jak myślałem.Oj trudno. A ty co kuzyn ? Już koniec?! Pierdolony nie zna umiaru.

Po tych słowach Żubr wyszedł z budynku chwiejnym krokiem. Wsiadł do stojącego w pobliżu auta kuzyna i ruszył na lotnisko. Po drodze zabrał Andrzeja i Michała. Nie mogło by ich zabraknąć a mało brakowało i by do tego doszło. Podczas ostatniego pobytu za granicą na coś zachorowali. Jakieś dreszcze, gorączka, poty, wymioty. Nic poważnego chyba. W każdym razie wszelakich sympatyków łysych zapewniam że będą na tej gali. Podobno mają wykonać w stylu kibicowskim "Yumi, Yumi, Yumi". Nie mogę się doczekać.

1239281010554942849e893.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AGNKP

1

• Grishan

1

• Prinse

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   14
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Niezbyt cenzuralny, ale sympatyczny tekst - dużo lepszy od poprzedniego. Mnie tam się podobało, chociaż wrażliwców może odrzucać :twisted:

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie podoba się krew,bluzgi i cycki ? Pierdol się i nie oglądaj.

No właśnie mi ten RP jakoś tak przez te bluzgi średnio podszedł. Zdecydowanie jest ich więcej niż w poprzednich RPach. Rozumiem, że wynika to z faktu iż tutaj raz, że Żubr został przedstawiony w bliskiej rodzinie (która choćby z względów rodowych, jest dość specyficzna), a dwa, że jest pijany. Niemniej, uważam, że lepiej jednak zminimalizować ilość wulgaryzmów, bo "rzucać kurwami to każen jeden potrafi, a robić to nima komu" ;)

A, no i trzeba zdecydowanie potępić zachowanie Żubra, który prowadził samochód pod wpływem alkoholu. Było to bardzo nie odpowiedzialne i mam nadzieję, że drogówka go dorwała :P