Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - kwiecień 2014

Wrestlerem kwietnia zostać powinien/powinna:  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem kwietnia zostać powinien/powinna:

• Paige
      18
    • Brock Lesnar
      52
    • Daniel Bryan
      25
    • Angelina Love
      2
    • Eric Young
      12
    • Adam Cole
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

Nominowani w tym miesiącu:

Paige - O takim debiucie może marzyć każdy. AJ Lee skutecznie zdominowała dywizję kobiet w WWE i wydawało się, że nikt jej nie może zagrozić. Młoda brytyjka pojawiła się i dokonała tego, czego inne panie zrobić nie mogły.

Brock Lesnar - Chyba nikt się nie spodziewał, że Streak Undertakera zostania zakończony. Mimo, że Brock Lesnar gdzieś nam się zagubił, to to historyczne wydarzenie gwarantuje mu miejsce w tym głosowaniu.

Daniel Bryan - Wrestlemania zdecydowanie była jego nocą i z pewnością zapamięta ją do końca życia. Bryan wygrał dwie walki i ku uciesze fanów zakończył WM'ke jako mistrz WWE.

Angelina Love - Kolejna kobieta w tym zestawieniu. W krótkim czasie udało jej się przywrócić Beautiful People i zdobyć pas kobiet w TNA.

Eric Young - TNA też chciało mieć swojego brodatego mistrza. Takiego rozwiązanie nie spodziewał się nikt, tak jak tego, że Eric może być poważnym, walczącym mistrzem.

Adam Cole - Słuchacze AM donieśli, że ten miesiąc na scenie niezależnej należał do niego. Adam pokonał Jay'a Briscoe na Supercard of Honor, tym samym odbierając mu jego wersję mistrzowskiego pasa RoH.

Głosowanie trwa do 11 maja.

Głosowanie na podstawie Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Evolution vs. The Revolution (

) Edytowane przez Schoop
The man with two personalities

6939757594f665b525713a.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

1

• pablosssssss

1

• 8693

1

• Maxiu

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Głos na Paige. Zadebiutować, i odebrać pas mistrzyni, która pokonywała wszytskie inne Divy. Lepszego startu w ME nie można juz chyba mieć.

30168447450d761c1b5419.jpg

• Reputacja:   61
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  UW

Brock Lesnar-mimo, źe bardzo go nie lubię, po prostu nie mam wyboru. Tego czego dokonał były ufc fighter, nie udawało się nikomu i najprawdopodobniej nikomu się już nie uda. Według mnie głosowania na wrestlera miesiąca w ogóle nie powinno być. Brock z miejsca nim się stał.

163870508457e2d890447a3.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Głos na Brocka Lesnara Bryan mógł sobie wygrać ile chciał, mógł pokonać trzy osoby na jednej gali. Lecz to Brock zrobił coś przez co na zawsze zapisał się w jednym rzędzie z takimi osobami jak Austin, Rock czy Hogan. Przerwanie Streaku Takera jest ważniejsze niż zdobycie dwadzieścia razy głównego pasa.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Mam nadzieję, że Paige będzie mogła jeszcze zatriumfować, zwłaszcza że to jej początek w głównym rosterze. Głos leci na Lesnara.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

• Reputacja:   1

Głos na Lesnara, bo to czego dokonał ten zawodnik nikt inny już nigdy nie powtórzy... Pozostałych osiągnięć z ubiegłego miesiąca nawet nie ma co porównywać.

Głos na Brocka Lesnara. Przerwał streak Undertakera. Więcej nie trzeba dodawać.

165537016952a258451c0fc.jpg

• Reputacja:   321
  • Urządzenie:  Android

Głos na Brocka Lesnara. Przerwanie streaku The Undertakera jest na tyle dużym wydarzeniem, że taka wiktoria w zupełności wystarcza, aby pokonać konkurencję, mimo tylko jednego występu w ringu.

Cena.jpg

• Reputacja:   1 356

Lesnar i długo, długo nic. Bryan sporo czasu czekał na złoto w WWE, a gdy je wreszcie zdobył to i tak każdy po WMce myślał tylko o jednym - zakończeniu streaku. Dla mnie to wydarzenie roku już teraz, bo na 99% nic tego nie przebije, więc Brock musi wygrać w cuglach te głosowanie. :wink:

...

A ja zagłosuję na Erica Younga żeby miał jakiś głos, bo należy mu się. Zakończył mega nudne panowanie Magnusa, a w dodatku spełnił swoje marzenie, na którego spełnienie pracował wiele lat podczas występów w TNA. Wiem jak to brzmi, ale to pokazuje ile może dać nie sam wygląd czy dana umiejętność, ale oddanie pracodawcy i nie gadanie głupot, które mogłyby się przyczynić do tego, ze nawet jakby TNA chciało mieć swojego brodatego mistrza to dałoby pas Gunnerowi a nie EY :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg

• Reputacja:   70

Mój głos wędruje na Paige :) Dlaczego tłumaczyć chyba nie muszę :P

2025collage.png

Głos na Brocka Lesnara. Zakończenie streaku przez niego, było według mnie wielką sprawą i przez kilka(naście) lat, wszyscy będą to nadal pamiętać.

3930159675357f7ecdcc03.jpg

Ja głosuję na Erica Younga, który zrobił największy postęp względem poprzednich miesięcy. Ze zwykłego komedianta stał się mistrzem wagi ciężkiej, który walczy co tydzień i nie przegrywa.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

A ja oddaje głos na Angelinę, come back BP dodał trochę atrakcyjności IW, a dywizja KO mimo że nieliczna lśni nieco bardziej niż do tej pory.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Styl:  Jasny

Myślałem, że obowiązkiem w tym miesiącu będzie głos na Bryana, ale jednak... sorry, 1 in 21-1 to jednak coś. Głos na Lesnara.

A reszta? Paige póki co zasługuje najwyżej na nagrodę w kategorii "rozczarowanie roku" - od debiutu w głównym rosterze nie dała nawet jednej przyzwoitej walki. Rozumiem stres związany z debiutem itp, ale powoli zaczynam tracić do niej cierpliwość - dobrze jej życzę i mam nadzieję, że nie skończy jak Brodus czy Big E, o których ciągle mówimy "lata temu w NXT pokazał potencjał, ale...".

Tak czy inaczej zamiast Brytyjki na listę spokojnie wejść mógł Bad News Barrett czy nawet Cesaro.

Bryan przykozaczył (aż za bardzo) na WM-ce, później jednak stracił rozpęd. Można go zrozumieć: ślub, śmierć ojca... kto w tym wszystkim miałby czas na wrestling.

Eric Young... szczerze sądzę, że w każdym innym miesiącu to on byłby głównym faworytem (jego triumf to coś jakby teraz Bryanowi pas odebrał Sin Cara), na mój głos też pewnie mógłby liczyć, no ale wiadomo - WM-ka, tu TNA nie ma wielkich szans. Z tego też powodu piękną Angelinę szkoda nawet omawiać.

A indysów nie oglądam wystarczająco regularnie by się wypowiadać 8)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg