Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Lepper i Giertych w rzadzie...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

poza tym nie widze sensu

Właśnie sens takim demonstracją nadajesz Ty sam! Jesteś jednym z argumentów dla których właśnie one się odbywają, zabraniając takich demonstracji spychając je na margines że to jest "dewiacja" i to jest "nienormalne".. to mnie nie dotyczy.. nadajesz im sens. Nawet na chłopski rozum gdyby każdy to olał.. na zasadzie "są osoby homoseksulane bo tak jest ten świat zbudowany że niektórzy odczuwają pociąg seksualny do tej samej płci".. nie buntował się.. nie wmawiał tym ludziom że muszą się leczyć bo są nienormalni.. to kurna oni nie mieliby po co robic tych marszy.. skoro większość by ich akceptowała.. a nie tak jak Ty kazała im siedzieć w domu bo nie pasują do twojego światopoglądu..

Geez.. dziś geje.. a za 5-10lat się kurna okarze że walne sobie jakąś dziwną fryzurę i okarze się "nienormalny".. nie cofajmy się może co..

Zresztą jaka dewiacja? nienormalność? z 5% tego świata jest homo.. a cholera wie ile jest biseksualnych (tutaj już badania/statystyki są tak rozbieżne że hej.. od 20% do nawet stwierdzień że 90-95% tego świata nie jest jednoznacznie zorientowane seksualnie i ma skłonności czy to odkryte czy nie). Zachowania homo był od zawsze.. nikt tego nie wymyślił to jest część tego świata.. o ile pamiętam są nawet plemiona gdzie wszyscy faceci są homoseksualni..

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

10

• evertonian

8

• Kraven

8

• Eugene

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

blablabla, nie rozumiem Twojego belkotu. Jaki ma on sens ? pytales czemu jestem przeciwko to odpowiedzialem. Nie mam zamiaru ogladac scen rodem z Love Parade. Polska jest na szczescie jednym z ostatnich bastionow normalnosci i dlugo to jeszcze takie zachowanie beda tepione. Nie kontakt fallus-annus, ale demonstracje pro-gejowskie.

kiedys taki osobnik w zyciu nie przyznalby sie do tego, ze jest homo a dzis juz chce demonstracje robic pokazujac wszystkim ze jest inny i jest cool :D

adopcja dzieci i tym podobne pomysly nigdy w tym kraju nie przejda i bardzo dobrze! walka z czyms takim ta praktycznie jedyna rzecz w ktorej zgadzam sie z Romkiem :)

129287286446c8a666924a3.jpg

No faktycznie to nie ma sensu z toba dyskusja.. proponuje zagladac czescie tutaj -> http://www.wszechpolacy.pl <- to jest dopiero ostatni bastion normalnosci :-) Nie ma dewiantów, nienormalnych i lewaków :D

Mimo to odpisze bo wyraźnie nie wiesz po co jest taka parada i czemu sluzy.. moze tym razem zrozumiesz

Nie mam zamiaru ogladac scen rodem z Love Parade.

http://bi.gazeta.pl/im/6/2761/z2761976G.jpghttp://bi.gazeta.pl/im/2/2761/z2761982G.jpg

Gdzie ty tu widzisz sceny rodem z Love Parade ? Normalna manifestacja, która ma na celu nie manifestacje "ze zachowania homo są cool i wszyscy tak mają robic" tylko protest przeciwko braku akceptacji spolecznej, kojarzeniu geja z pedofilem itd itd. To tez po czesci mafestacja antyPIS czy LPR.. ale trudno sie nie dziwić jak :

Dwóch radnych PiS - Przemysław Aleksandrowicz i Jacek Tomczak - mówiło mediom, że uczestnikom Marszu chodzi o "lansowanie postawy życiowej promującej rozwiązłość" i "promowanie takich skłonności jak pedofilia, zoofilia i nekrofilia".

a co na to sąd ?

"Przepis mówi o poniżeniu w opinii publicznej. Oznacza to, że chodzi tu nie tyle o urazę osobistych uczuć osoby pokrzywdzonej, ale w szczególności o to, jak będzie ona postrzegana przez szeroki, nieokreślony krąg osób. (...) Wobec powszechnej w Polsce oceny zjawiska, jakim jest homoseksualizm, przytoczone w zarzucie wypowiedzi oskarżonych nie mają, zdaniem sądu, charakteru poniżającego i obiektywnie nie wpłyną ujemnie na ocenę homoseksualistów w społeczeństwie polskim" - czytamy w uzasadnieniu sądu.

Do tego argumentu sąd dorzucił jeszcze jeden: że oskarżeni, zrównując homoseksualizm z pedofilią, nekrofilią i zoofilią - zważywszy na ich przekonania - działali "w obronie własnego interesu i słusznego interesu społecznego".

A co w zamian robią orędownicy "normalności" na Paradzie ?

http://bi.gazeta.pl/im/2/2762/z2762522G.jpg

I co za to dostają ? :)

http://bi.gazeta.pl/im/1/2762/z2762521G.jpg

Przemk0 - idz na parade jak masz ochete, nikt Ci nie broni. pytasz to Ci odpowiadam. mam w dupie czemu sluzy taka parada, nie mam zamiaru czegos takiego ogladac.

dostana palca to chca reke....Nie wystarczy im ze moga sie spokojnie stukac u siebie w domu ? musza sie z tym obnosic ? znasz temat to odpowiedz, a nie klepiesz to swoje o "niewiedzeniu czemu taka parada sluzy". Ty lubisz manifestacje, ja nie - proste.

ps a to z tymi zdjeciami to sie chyba nazywa propaganda, nie sadzisz ?

Nie widze sensu dalszej dyskusji z Tobą..

:roll: Jak to ostatnio w dyskusjach o polskiej polityce(wiec nawet tutaj) znow zeszlo na temat zastepczy,małotak naprawde wazny i sztucznie promowany :mad:

Jestes przedstawicielem bardzo rzadkiego elektoratu bioracego udzial w ostatnich wyborach - nie glosowales na PiS i LPR, PO jest chujowe tak jak i Samoobrona, partie lewicowe okreslasz mianem "lewackiego scierwa", na kogoz wiec glosowales ?

Ludowcy odpadaja jesli jestes wielkim zwolennikiem dekomunizacji, czyzby wiec zwolennik UPR? :)

Heh UPR niedokonca choc ich byly lider mial wiele dobrych spostrzezen oto niektore z nich

http://mlodarp.net/tekst/id/14/2 jest takze watek kibicowski :wink:

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

Nie widze sensu dalszej dyskusji z Tobą..

no widzisz, w jednym sie zgadzamy. tu nie ma co dyskutowac.

Dlaczego ukrywac ze ktos jest geyem ? Taki sam czlowiek jak kazdy inny. Kocha inaczej. I tylko tyle.

Polska jest 100 lat za murzynami w niektorych pogladach. Tu gdzie mieszkam, nie ma z tym problemu. Kazdy jest rowny. Czy jest czarny, bialy czy zolty, czy jest pedalem czy nie jest, Czy wierzy w Boga czy w taboret w swoim pokoju. Nauczmy sie kurwa wreszcie w tej Polsce szanowac i tolerowac innych ludzi. To ze ktos jest "inny" niz Ty to nie oznacza ze jest od Ciebie gorszy.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Reputacja:   289
  • Urządzenie:  Android

Dokładnie. Myślę, że geje i lesbijki nie musiałyby manifestować jeżeli w tym zapyziałym kraiku byłby choć cień tolerancji dla ich odmienności. Na to się jednak nie zanosi - Kaczor z Giertychem niczym Hogan - wiedzą lepiej...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Przepraszam was, z zasady nie pakuję się w takie dyskusje, ale strach czytać tak ograniczone i zacofane poglądy.

Nie mam zamiaru ogladac scen rodem z Love Parade.

Czyli że nie masz ochoty oglądać 12-godzinnej imprezy, która jednoczy fanów muzyki z całej Europy? Czy może chodzi ci o te sprytnie montowane ujęcia, gdzie nie widać nic innego, tylko całujące się pary tej samej płci? Chcę tylko zauważyć, że podczas moich dwóch wyjazdów na LP, ani razu nie zostałem zaczepiony przez gejów, ani też nie naszedłem żadnej pary chłopców bzykających się w krzakach... Za to "pary mieszane" robiły to bez zahamowań.

Polska jest na szczescie jednym z ostatnich bastionow normalnosci i dlugo to jeszcze takie zachowanie beda tepione.

Przez normalność rozumiesz katolickie zacofanie i terror? Żeby była jaśność, jak bardzo jesteśmy "normalni":

Kraje w których zalegalizowano związki małżeńskie osób tej samej płci: Holandia, Belgia, Hiszpania, Kanada, RPA i USA (stan Massachusetts)

Kraje, które zalegalizowały związki partnerskie osób tej samej płci: Dania, Norwegia, Szwecja, Islandia, USA ; stany Hawaje(1997), Kalifornia (1999), Vermont (2000), Dystrykt Kolumbia (2002), Maine (2004), New Jersey (2004), oraz Connecticut (2005), Hiszpania (11 z 17 prowincji; od 1998), Holandia (1998), Francja, Belgia (2000), Finlandia, Niemcy, Argentyna ; miasto Buenos Aires i prowincja Rio Negro, Brazylia - stan Rio Grande do Sul, Australia ; stan Tasmania i Australijskie Terytorium Stołeczne (2006), Luksemburg, Szwajcaria (2007 ; zalegalizowane przez rząd w 2004 r, poparte w referendum w 2005 r, wejdzie w życie w 2007), Wielka Brytania oraz Nowa Zelandia.

Nie wklejam krajów, które planują wprowadzić powyższe zmiany - ale jest ich sporo - a nawet jeżeli nie ma zalegalizowanych zwiazków, to:

Już teraz wiele krajów uznaje nieformalne związki między osobami tej samej płci ; konkubinaty, przyznając parom pewne prawa, do tej pory dostępne tylko dla par heteroseksualnych, np.: Portugalia, Węgry, Kanada (federalnie), Chorwacja, Izrael, Włochy, Brazylia, Argentyna, Urugwaj, Kostaryka, Kolumbia,Czechy, Australia, Austria, USA ; wiele stanów.

Cholera, ależ jest nam dobrze, jako ostatniemu bastionowi normalności... Tym wszystkim krajom, to zapewne dobrobyt uderzył do głowy:

Również polski rząd planował zalegalizować związki partnerskie. W grudniu Senat przyjął projekt ustawy zezwalającej osobom tej samej płci na rejestrację związku w urzędzie stanu cywilnego, według którego partnerzy otrzymaliby tylko część praw z tych jakimi cieszą się małżeństwa. Projekt ten poparły SLD i SdPL; zdecydowanie przeciwni byli: PO, PiS, LPR, raczej przeciwni ; Samoobrona oraz PSL. Marszałek Sejmu ; Włodzimierz Cimoszewicz nie wprowadził ustawy w porządek obrad, co spowodowało, że projekt przepadł.

Dobrze, że na straży stali przyszli przywódcy naszego cudownego narodu... Bo inaczej to by nam się homoseksualiści rozbiegli po kraju i może jeszcze (o zgrozo), trzeba by było uczyć w szkole wychowania seksualnego, a może (o przenajświętszy) religia zniknęła by ze szkół.

Oczywiście nic takiego się nie stanie, bo nasz aktualny rząd nie dopuści do takich wywrotowych pomysłów. Dziękuję ci PiS, LPR, Samoobrono i tobie, twórco TV Trwam i Radia Maryja, że stoicie na straży niepokalanej.

Chroń nas Hern.

2097541974d29f370d001a.jpg

Hehehe :) Koncowka w stylu Jaya :D
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

J-Ro obrońca homoseksualistów, dla którego wszystko co go irytuje jest “gejowskie”...

Przez normalność rozumiesz katolickie zacofanie i terror? Żeby była jaśność, jak bardzo jesteśmy "normalni"

Zgadza się, Polska nie jest normalnym państwem i to nie tylko przez owe “katolickie zacofanie”. Ale po co wklejasz wszystkie te wszystkie badziewia? To jest dla Ciebie wyznacznik normalności? Bo w USA jest tak, to znaczy, że to jest normalne? W USA normalnością jest to, że zakładając konto w banku w promocji otrzymasz pistolet. Holandia jest normalna? Niedawne zamieszki religijne chyba o tym nie świadczą. Francja jest normalna? Tam to jest dopiero terror antyreligijny. O ostatnich bitwach ulicznych już nie wspominam...

Nie jestem przeciwnikiem homoseksualizmu, ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem legalizacji związków homoseksualnych bo dla mnie to nie jest normalne.

Co do marszy równości. Rozumiem chęć uświadamiania naszego zacofanego społeczeństwa, ale nie uważam, że to jest dobry sposób. Mi osobiście takie parady przeszkadzają. Blokują ulice, robią zamieszanie i do tego zawsze tam gdzie są parady równości pojawia się Młodzież Wszechpolska i bandy łysoli... i to raczej przeszkadza większości ludzi, dlatego radziłbym obranie innej drogi.

Ale zabranianie takich marszy jest niesprawiedliwe i narusza prawa człowieka. To jest właśnie przykład zacofania... jeden z wielu.

WZIĄŚĆ? W języku polskim nie ma takiego słowa! Mów poprawnie a będziesz pisać poprawnie.

[you] zostań bohaterem,

bądź honorowym dawcą krwi

a cholera wie ile jest biseksualnych (tutaj już badania/statystyki są tak rozbieżne że hej.. od 20% do nawet stwierdzień że 90-95% tego świata nie jest jednoznacznie zorientowane seksualnie i ma skłonności czy to odkryte czy nie).

Niestety, prawda ma sie nieco inaczej. Opieram sie na artykule z czasopisma Newsweek. Otoz biseksualizm w ogole NIE WYSTEPUJE wsrod mezczyzn. Wyjasnie Ci to na podstawie diagramu:

HOMO ----------------------- BI ----------------------- HETERO

O ile kobiety moga byc umiejscowione na powyzej linii w ktorymkolwiek miejscu, o tyle faceci sa tylko na jej koncach- prawej , badz lewej stronie. Skad sie wiec dzieje rzekomy biseksualizm u mezczyzn? Wg autorow badan sa dwie opcje: 1) Ukrywany homoseksualizm, osobnik sam probuje oszukac samego siebie, spolkujac z plcia przeciwna probuje walczyc ze swa seksualnoscia , uwaza sie dlatego za bi ... 2) Moda, polaczona z checia prezentowania swej odmiennosci.

o ile pamiętam są nawet plemiona gdzie wszyscy faceci są homoseksualni..

Zaintrygowales mnie. Szczerze. Czy moglbys podzielic sie zrodlem - opracowaniem/artykulem - powiazanym z ta informacja?

[ Dodano: 2006-05-17, 11:17 ]

Przysluchujac sie tym i jak i wielu innym dyskusjom zastanawia mnie jedno, jak to jest mozliwe, ze pomimo tak wielkich zastepow politycznie poprawnych (sorry, wiem ze brzmi to pejoratywnie, podejrzewam jednak ze i tak sie nie przejmujecie) partie lewicowe nie potrafia tego spozytkowac na swoja korzysc, nawet majac wladze nie ida w strone legalizacji malzenstw homoseksualnych. W kazdej dyskusji przewaga to 4:1 dla "postepowcow", dziwne, ze nie da sie tego przelozyc na kapital polityczny.

Aha, chce sie wypowiedziec w obronie obozu "ciemnogrodzian", ktorego akurat w tej materii jestem przedstawicielem 8-). Pamietajcie o definicji wolnosci, sztandarowym hasle liberalizmu, o IV artykule Deklaracji Praw Czlowieka i Obywatela:

1) Art. IV. Wolność polega na tym, że wolno każdemu czynić wszystko, co tylko nie jest ze szkodą drugiego, korzystanie zatem z przyrodzonych praw każdego człowieka nie napotyka innych granic, jak te, które zapewniają korzystanie z tych samych praw innych członków społeczeństwa.

Wiec: tak jak moja wizja swiata (evertoniana, jakiegos skina czy moherowej babci) nie potrafi scierpiec wizji obsciskujacych sie na ulicy dwoch gejow, namietnie sie calujacych i marzacych o gromadce dzieci - tak powinno to zostac uszanowane przez reszte spoleczenstwa.

Zgodnie z idea Korwina-Mikke - "My home is my castle"! Dwoch gejow moze jak dla mnei zabawiac sie ze soba przez 24 godziny, 7 dni w tygodniu, moga umawiac sie na swoich czatach na 11 osobowe orgie. O ile jednak oczywiscie zaden z jej uczestnikow nie zostanie do niej przymuszonych... Tym sie odrozniaja wlasnie od pedofilow i zoofilow. To sie dzieje za ich wlasna nieprzymuszona wola. Ich brocha. Ich sprawa. Ich sypialnia. Nawet Geirtych z Wierzejskim nie mowia o poronionym pomysle "leczenia" czy innej terapeutycznej bzdurze. (notabene, ciekawostka, byla taka proba w swiecie nauki. Homoseksualista w trakcie sie powiesil...)

ALE! Jezeli zmierza to w kierunku adopcji dzieciaka, ktory wbrew wlasnej woli bedzie mial dwie mamusie badz tatusia i quasi-tatusia, tutaj juz wykraczamy poza powyzsze rozumienie wolnosci. Wolnosci adpotowanego...

Problem jest tym bardziej powazny, ze istnieja trzy teorie nt. genezy zaburzenia seksualnosci (tak PrzemkO, mohery maja racje tutaj akurat, jak sam stwierdziles, to 5% ... jedynie 5% ... odstaje od "standardowej" reszty i niestety nalezy uzyc okreslenia "zaburzenia". Dewiacja- to rzeczywiscie za mocne. Zaburzenie zas z tego co mi wiadomo to termin naukowy). Teoria pierwsza - tylko i wylacznie nabywamy homoseksualizm genetycznie. Teoria druga - homoseksualizm to zaburzenie wynikle na tle kulturowym i wychowawczym (problemy w dziecinstwie, rozbita rodzina, nadmiar/niedobor milosci ze strony jednego rodzica...). Teoria trzecia- predyspozycje genetyczne plus te czynniki z teorii drugiej. Poki nauka nie odpowie na pytanie skad bierze sie homoseksualizm, adopcja dzieciakow to potworne zagrozenie.

DLatego tez tutaj ciesze sie z naszego polskiego "zacofania"- w Polsce, w przeciwienstwie do nasyconych dobrobytem cywilizacji zachodnich (ktore tak bardzo gloryfikuje J-Ro), nie bedzie przyzwolenia dla pani Basi i Kasi idacych za lapke razem ... z o zgrozo, biegnacym za nimi malym Tomkiem.

Chcialbym posluzyc sie danymi liczbowymi na temat adoptowanych przez homoseksualistow we Francji, bylem w szoku jak pare lat temu Wyborcza (!) zamiescila wlasnie dramatyczny artykul w swym kolorowym dodatku (chyba Wysokie Obcasy) na ten temat ... Niestety, artykulu nie zachowalem.

Dla mnie idea marszow rownosci jest dziwna. Szczerze mowiac, nie widze sensu manifestowania swej seksualnosci, co nei zmienia faktu, ze zakazy ow marszow w XXI wiecznej demokracji uwazam za jeszcze gorsze rozwiazanie ...

Na ostudzenie dyskusji chcialem dodac, ze cala ta kwestia z gejami przypomina wielki, napuchniety balon. (chyba Tusk uzyl tego okreslenia)) LPR probuje na tym zbic poparcie wsrod starszych ludzi, srodowiska lewicowe i studenckie moga powrzeszcec na ulicy... Tak jakby naprawde caly ten balagan byl najwazniejsza kwestia w polityce panstwa.

J-Ro obrońca homoseksualistów, dla którego wszystko co go irytuje jest “gejowskie”...

Przepraszam, nie zauważyłem, że zaczeliśmy czepiać się mniej lub bardziej śmiesznych reakcji na IRC'u. A poza tym, coś co mnie irytuje, jest "chujowe". Coś czego spodziewałbym się usłyszeć / zobaczyć ze strony geja, jest "gejowskie". Aktualnie nie mogę się zdecydować, czy twoje powyższe stwierdzenie jest chujowe, czy gejowskie (aktualnie nie obrażając gejów).

Ale po co wklejasz wszystkie te wszystkie badziewia? To jest dla Ciebie wyznacznik normalności? Bo w USA jest tak, to znaczy, że to jest normalne? W USA normalnością jest to, że zakładając konto w banku w promocji otrzymasz pistolet. Holandia jest normalna? Niedawne zamieszki religijne chyba o tym nie świadczą.

Badziewia? Que?... Przez chwilę nie zajarzyłem, o co ci chodzi - ale już pamiętam - mówiąc o banku i pistolecie nawiązujesz pewnie do "Bowling For Columbine" ("Zabawy Z Bronią") - nie będziemy się teraz zaglębiać w dyskusję na temat broni i jej dostępności - ale wyobraź sobię, że to co pokazał Moore, a to co faktycznie się działo, trochę się różni (do poczytania, po angielsku). Co do zamieszek religijnych - niestety, każdy kraj, w którym jest więcej niż jedna religia, będzie miał takie problemy - to, że do nas to jeszcze nie doszło, nie znaczy wcale, że jesteśmy lepszym społeczeństwem, ale że jesteśmy społeczeństwem zamkniętym (nie mówiąc już o tym, że inne religie = inne rasy, a z tym sobie radzą nasi łysi koledzy).

Francja jest normalna? Tam to jest dopiero terror antyreligijny. O ostatnich bitwach ulicznych już nie wspominam...

Oj, od razu terror. Nie przyzwyczajony jesteś do państwa, gdzie w szkole nie ma religii, nie? Mogę nie zgadzać się z pewnymi założeniami francuzów, ale ogólny pomysł jest poprawny - oddzielenie religii od szkół... Ale ponownie - nie mogą zrozumieć tego osoby, które żyją w państwie, w którym tak na dobrą sprawę istnieje tylko katolicyzm.

Nie jestem przeciwnikiem homoseksualizmu, ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem legalizacji związków homoseksualnych bo dla mnie to nie jest normalne.

Dlaczego nie chcesz, żeby ludzie którzy żyją ze sobą kupę czasu, mieli szansę zalegalizować swój związek? Tylko dlatego że mają odmienną orientację, to nie mają już prawa korzystać z przywilejów dostępnych dla par heteroseksualnych?

Rozumiem chęć uświadamiania naszego zacofanego społeczeństwa, ale nie uważam, że to jest dobry sposób. Mi osobiście takie parady przeszkadzają. Blokują ulice, robią zamieszanie i do tego zawsze tam gdzie są parady równości pojawia się Młodzież Wszechpolska i bandy łysoli... i to raczej przeszkadza większości ludzi, dlatego radziłbym obranie innej drogi.

A jaki inny sposób byłby według ciebie dobry? Wykupienie czasu antenowego w telewizji? Teraz? HA! A co do blokowania ulic - no cóż, taka jest uroda demonstracji - nie tylko homoseksualnych.

2097541974d29f370d001a.jpg

Pisze tego posta już drugi raz bo wczesniej mi sie zawiesila przegladara wiec tym razem będzie krótko :

Blokują ulice, robią zamieszanie i do tego zawsze tam gdzie są parady równości pojawia się Młodzież Wszechpolska i bandy łysoli... i to raczej przeszkadza większości ludzi,

Czyli co.. lepiej dać im jasny znak, że potrafią zatrzymać dowolną manifestacje gdy ta nie zgadza się z ich światopoglądem. Pomyśl sobie kiedyś może wystąpić sytuacja że nie bedziesz się zgadzał z Wszeeeeechpolakami i co.. dostaniesz kamieniem w głowę.. a inny mądry na forum powie Ci, że po co wychodziłeś na ulicę tylko denerwowac ludzi..

Mi osobiście takie parady przeszkadzają

A w czym? Wiesz ile jest innych marszów, przemarszy, wieców, parad w skali roku? I jakoś one Ci nie przeszkadzają mimo że blokują takze ulice.. itd.. Boże mnih ty nawet nie mieszkasz w mieście w którym odbywają sie te parady, a przeszkadza Ci że ktoś raz na rok się przejdzie i zamanifestuje coś tam.

Bo w USA jest tak, to znaczy, że to jest normalne?

Nie tutaj nie chodzi oto ze w USA czy Holandii.. Ale faktycznie w tym aspekcie jest normalniej.. Szczególnie po poscie Hartfana sobie to przypomniałem.. że tam jest luz.. nie ma ciśnienia czy jesteś gejem, les czy hetero. Na dyskotece moją siostrę podrywała jakaś Les (oczywiście gdy wytlumaczyla ze ona nie jest, to byl tylku usmiech i sorry).. u kumpla w pracy Barmanem byl gej i nikt z tego wielkiego hallo nie robił nawet raz czy dwa zaproponował mu czy się z nim nie wybierze na klubu czy coś.. Widzisz osoby o odmiennej orientacji mogą się tam czuć bardziej swobodnie.. a jak się im ktoś spodoba to nie musza się krępować, czaić, bać.. Wyobraź sobie u nas taką sytuacje że laska podrywa drugą na dyskotece.. odrazu sensacja i glupie komenty.. juz nie pisze jakby facet do faceta bo to juz gwarantowany wpier...l u nas.. Stary ja bym sie naprawde bal nieco chodzic po Polskich ulicach jakbym byl gejem z swoim chlopakiem.. jestem pewien ze czekalyby mnie komentarze glupie i wytykanie palcami.. a moze nawet piacha w nos po zmroku.. A tam jest luz.. i to jest ta normalnosc tam..

Opieram sie na artykule z czasopisma Newsweek. Otoz biseksualizm w ogole NIE WYSTEPUJE wsrod mezczyzn.

Jaki to numer Newsweek i artykul? Mi sie wydaje jednak ze czlowiek niezaleznie od plci moze czuc pociag seksualny do obu plci, nie wydaje mi sie to jakos niemozliwe. Myślę że tak jak podales rozne teorie na pochodzenie Homoseksualizmu to tak samo na Biseksualizm jest tez wiele roznych teorii i badań.. więc nie pisz dużymi literami że NIE WYSTEPUJE jakby to było pewnie, bo to chyba tylko jedna z teorii..

tak jak moja wizja swiata (evertoniana, jakiegos skina czy moherowej babci) nie potrafi scierpiec wizji obsciskujacych sie na ulicy dwoch gejow, namietnie sie calujacych i marzacych o gromadce dzieci

A ja zaraz powiem ze nie moge scierpiec widoku lysych z MW, albo czegos innego.. i co.. i powinno to byc uszanowane przez reszte spoleczenstwa.. taki argument nie prowadzi do niczego.. Zaraz powiem ze nie moge scierpiec widoku soku pomaranczowego i trzeba go wycofac z sprzedazy.. bo ja tak chce.. i macie to respektowac.. :-) bez jaj zle interpretujesz.. Dwoch calujacych sie gejow przeciez nie dziala na twoja szkode.. bo co Ci kurna robia.. Maja prawo do wyrazania swojej milosci na rowni z twoimi prawami do obsciskiwania sie z twoja dziewczyna.. !

to 5% ... jedynie 5%

No nie wiem czy 5% to tak malo.. wyobraz sobie klase w szkole.. ok. 30-35osob.. i co.. wychodzi ze przynajmniej 1 lub 2 osoby sa gej lub les.. i co malo.. ? w kazdej klasie jest przynajmniej jedna taka osoba patrzac statystycznie.. powtarzam w kazdej! malo ?

Szczerze mowiac, nie widze sensu manifestowania swej seksualnosci

To na próbę przejdz się z kumplem za rękę kilka razy po mieście i się poprzytulajcie.. zobacz jaka bedzie rekacja.. czy bedziesz sie czul wsrod ludzi jak odmieniec.. i pomysl sobie ze niektorzy przechodza to od dziecinstwa.. i chca troszke wiecej luzu.. rownosci dla wyrazania swojej seksulanosci.. (rym :P yo!)

zamiescila wlasnie dramatyczny artykul w swym kolorowym dodatku (chyba Wysokie Obcasy) na ten temat

Na czym polegał jego dramatyzm?

ogólny pomysł jest poprawny - oddzielenie religii od szkół.

True...

Tak jakby naprawde caly ten balagan byl najwazniejsza kwestia w polityce panstwa

No pewnie ze nie jest najwazniejsza.. ale akurat sobie o niej dyskutujemy :)

Dobra, a na koniec o adopcji dzieci przez pary homoseksualne.. otoz.. w tej kwesti nie jestem przekonany, raczej opowiadam sie za forma "zwiazkow partnerskich". Jako ze tak jak pisala Kraven badania na temat skad wywodzi sie homoseksualizm.. biseksualizm.. nie sa do konca zgodne.. wolalbym zebysmy sie wstrzymali z tym aktualnie :-)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 049 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 606 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...