Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Programy z WWE Network - ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jedno jest pewne. Nie sugerujcie się wikipedią ani tym bardziej stroną WWE. Jak pisałem wyżej oni podają że Kane ma 213cm. Kiedy on nawet w szczytowej formie był conajmniej 5cm niższy od Big Showa a teraz na stare lata to kto wie ile może mieć.

Ale akurat faktem jest że zdecydowana większość tych Angoli to same kurduple - Bate mały (ale nawet nabity); Andrews mały; Dunne ciut wyższy, ale też mały; Wolfgang jeden z większych, a reszta też raczej konusy. Żeby było śmieszniej to takie są teraz "trendy" w Dabju - naściągać małych, a ci powyżej 205 funtów nawet nie brać pod uwagę - to jedna z najdziwniejszych/najbardziej intrygujących filozofii w wrestlingu jaką kiedykolwiek słyszałem. Kto wie czy gdzieś się nie chowa taki Bate tylko rozmiarów Ortona? Lub Lesnara? A oni nawet nie spojrzeliby okiem? Nie chcę mi się w to wierzyć, a jednak tak robią. What the fook :?:

Ten mnie to zastanawia. Czy naprawdę na scenie niezależnej nie ma dużych gości którzy są dobrzy w ringu że WWE wybrało takich konusków? Może z 3 miało powyżej 6ft (183)

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416196

• Odpowiedzi 644
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Susek

48

• aRo

47

• N!KO

45

• Pavlos

43

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Windows

Jedno jest pewne. Nie sugerujcie się wikipedią ani tym bardziej stroną WWE. Jak pisałem wyżej oni podają że Kane ma 213cm. Kiedy on nawet w szczytowej formie był conajmniej 5cm niższy od Big Showa a teraz na stare lata to kto wie ile może mieć.

Ale akurat faktem jest że zdecydowana większość tych Angoli to same kurduple - Bate mały (ale nawet nabity); Andrews mały; Dunne ciut wyższy, ale też mały; Wolfgang jeden z większych, a reszta też raczej konusy. Żeby było śmieszniej to takie są teraz "trendy" w Dabju - naściągać małych, a ci powyżej 205 funtów nawet nie brać pod uwagę - to jedna z najdziwniejszych/najbardziej intrygujących filozofii w wrestlingu jaką kiedykolwiek słyszałem. Kto wie czy gdzieś się nie chowa taki Bate tylko rozmiarów Ortona? Lub Lesnara? A oni nawet nie spojrzeliby okiem? Nie chcę mi się w to wierzyć, a jednak tak robią. What the fook :?:

Ten mnie to zastanawia. Czy naprawdę na scenie niezależnej nie ma dużych gości którzy są dobrzy w ringu że WWE wybrało takich konusków? Może z 3 miało powyżej 6ft (183)

Tak, bo taki Kane w ciągu dziesięciu lat zrobił się niższy o jakieś 10 cm :roll: Przeczytaj czasem sam siebie, zanim wyślesz jakiegoś posta.

Zresztą co to za odrzucanie niskich zawodników? W czym niby mają być gorsi od jakiegoś np. Ortona? W mojej ocenie wysokość wrestlera ma mało do ich umięjętności

Edytowane przez Giero
https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416197

Tak, bo taki Kane w ciągu dziesięciu lat zrobił się niższy o jakieś 10 cm :roll: Przeczytaj czasem sam siebie, zanim wyślesz jakiegoś posta.

Zresztą co to za odrzucanie niskich zawodników? W czym niby mają być gorsi od jakiegoś np. Ortona? W mojej ocenie wysokość wrestlera ma mało do ich umięjętności

Żebyś wiedział że mógł się skurczyć.

A z tymi zawodnikami to mi nic nie przeszkadza tylko się zastanawiam czy serio nie ma w indysach jakiegoś dzika ala Lesnar czy inny Batista który byłby dobry w ringu.

Mi niski wzrost zawodników nie przeszkadza ale widziałem dużo narzekań w internecie że w wrestlingu jest za duży napływ małych zawodników i ludzie tęsknią za takimi koksami jak The Rock czy Stone Cold.

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416201

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Android

Mi niski wzrost zawodników nie przeszkadza ale widziałem dużo narzekań w internecie że w wrestlingu jest za duży napływ małych zawodników i ludzie tęsknią za takimi koksami jak The Rock czy Stone Cold.

Ston Cold zwłaszcza na początku kariery w w to był koks :D

Po jego przykładzie można śmiało stwierdzić, że mały za kilka miechów może być nie do poznania. No Batista to nie będzie, ale z takiego Cimapy śmiało mogliby kogoś ,,zrobić'' Oby nie czegoś na wzór KO czy KO :D

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416203

Oczywiście że wzrost nie ma nic do skilla zawodników - chodzi o tą obecną falę konusów naszego/mojego wzrostu (przynajmniej mi), którzy ledwo głową wystają poza 3 linę - jeśli mają coś konkretnego do zaoferowania to róbmy z nich gwiazdy, why not? Mnie osobiście śmieszy ten obecny trend o którym wspomniałem wcześniej - brać małych, dużym dziękować za fatygę, niezależnie od skilla. Teraz nie ma odrzucania małych/niskich - teraz jest odrzucanie dużych. I to jest przynajmniej dziwne.

BTW. Johnny Ryper, odpuść z tym wzrostem, to taki słaby temat by się nim katować.

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416207

JohnBoy napisał/a:

Jedyne czego brakuje Anglikowi to wzrost. Gdyby był ciut większy to mógłby śmiało bić się o US/IC Title.

Styles jest podajże tego samego wzrostu co Neville, do tego jest 2 razy mniejszy jeśli chodzi o mięśnie a jest mistrzem WWE. Więc co Ty dajesz że jakby Neville miał wzrost to mógłby walczyć o US/IC.

Bardziej mi chodziło o to, że gdyby był większy, to miałby większe szanse by walczyć o ten pas. Może dzięki dobrej robocie, jaką obecnie wykonuje, doczłapie się kiedyś do walki o jeden z tych pasów?

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416223

Bardziej mi chodziło o to, że gdyby był większy, to miałby większe szanse by walczyć o ten pas. Może dzięki dobrej robocie, jaką obecnie wykonuje, doczłapie się kiedyś do walki o jeden z tych pasów?

Haha to fakt. Jakby Neville był wyższy, nie miał akcentu i może jeszcze przeszedł lekki makeover facjaty to byłby obecnie w miejscu Romana xD. Nie żartuję!

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416242

• Reputacja:   1

United Kingdom Championship

Dzień drugi

Pierwsza walka - ćwierćfinał: Pete Dunne vs Sam Cradwell

Dali całkiem w porządku starcie, lecz słyszałem, że znają się już ze sceny niezależnej tak więc nie powinno dziwić, że wyszło dobrze. Mogę się przyczepić do psosobu osłabienia pleców Sama, bo z reguły wrestlerzy wytrzymują gorsze upadki, ale widocznie musieli coś wymyślić, aby Pete wyszedł na cwaniaka na tle dominującego rywala, któremu dali się pokazać przed swojakami.

Druga walka - ćwierćfinał: Mark Andrews vs Joseph Conners

Przyjemne starcie. Ponownie z widoczną przewagą tego, który odpadł, ale jak wspomniał N!KO to już w zasadzie reguła. Cieszę się z wygranej Andrewsa, bo polubiłem go najbardziej z całej stawki. Conners spisywał się nieźle choć momentami śmieszyło mnie to puszenie się przy wejściu.

Trzecia walka - ćwierćfinał: Trent Seven vs Wolfang

Faktycznie mimo nieco wolniejszej walki Wolfang pokazał się z o wiele lepszej strony niż w pierwszym dniu. Do Cruiserweight go! :twisted:

Czwarta walka - ćwierćfinał: Tyler Bate vs Jordan Devlin

To najsłabsza walka ćwierćfinałów z dosyć głupim zakończeniem. Cieszę się, że Tyler awansował, ale mogli ciut lepiej to zabookować. W każdym razie ważne, że już Devlina nie zobaczę. :twisted:

Piąta walka - półfinał: Mark Andrews vs Pete Dunne

Mark zmienił strój specjalnie na kolejny pojedynek. :twisted:

Świetne starcie topowej obok Bate'a dwójki tego turnieju. Bardzo wyrównane, ale opiewało w liczne widowiskowe akcje. Dunne ciut zbotchował to wyniesienie przeciwnika poza ringiem, bo obaj odczuli upadek, chociaż Andrews bardziej. W przeciwieństwie do poprzedniego starcia dostaliśmy tu fajną końcówkę. Trzy chwyty jeden po drugim i jestem w stanie uwierzyć, że Mark się po tym nie mógł podnieść.

Szósta walka - Półfinał: Tyler Bate vs Wolfang

Mocny booking Wolfanga. Nie oszczędzali się zbytnio. Momenty w których Tyler wjechał Dropkickiem w nogi rywala jak ten wchodził na narożnik, czy Spear w wykonaniu Wolfanga - na bank odczuli. Awansował wydaje się lepszy, ale tego Wolfanga jeszcze bym chętnie pooglądał.

Agresywny atak Dunne był do przewidzenia. Tyler będzie się zmagał z kontuzją, co jeszcze bardziej podkreśli jego wygraną i pozycję underdoga, którą jak widac otrzymał po pierwszej rundzie.

Siódma walka - Neville vs Tommy End

Mała przerwa od finału i prezent dla fanów. Neville dał naprawdę dobre promo. Aż zadziwiające, że po tym turnie razem ze wściekłością na mikrofonie wylewa się jakość.

Neville dostaje naprawdę mocarny push. Tommy nic nie stracił, bo zapewnili mu wygląd kozaka. Samo wejście do ringu przy tej muzyce czy zachowanie podczas walki trochę lekceważące rywala kupiło mnie po całości.

Ósma walka - finał o UK Championship: Pete Dunne vs Tyler Bate

Dostaliśmy świetne, wyrównane starcie. Obawiałem się, ze dunne będzie męczył Tylera, jednak zwycięzca stawiał opór cały czas. Solidna wymiana chwytów, ciosów, różnych akcji. Jeżeli planują tą dwójkę dać do głównego rosteru to niech Dunne próbuje zemścić się za porażkę. Dobry feud z miejsca gwarantowany.

Drugi dzień nieporównywalnie lepszy od pierwszego, ale nie ma, co się dziwić. Faza pucharowa-finałowa to nie pierwsza runda. ;)

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416271

• Reputacja:   605

Mały off-top, ale myślę, że jest to odpowiedni temat do takiego pytania. W internecie przypadkiem trafiłem na dwa gify z RR'16:

tumblr_ojy5j48YIu1s05wxzo1_400.gif

tumblr_ojy5j48YIu1s05wxzo2_400.gif

Domyślam się, że mogą pochodzić one z jakiegoś programu z WWE Network. Szukałem w necie, ale nie znalazłem jak na razie żadnych informacji. Możliwe, że jest to gif z czegoś innego, ale wątpię patrząc na pierwszy obraz. Stąd pytanie dla osób mających obecnie Network lub też orientujących się w programach - z czego pochodzą te gify? Był jakiś program o RR'16 w stylu WWE '24?

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416355

O ile się nie mylę to chyba widziałem to w "The true story of the Royal Rumble". To chyba jakoś niedawno wyszło, ale ręki sobie obciąć za to nie dam.
https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416363

Z tego filmiku są te ujęcia.

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-416736

Jeżeli ktoś jeszcze nie obejrzał programu WWE 24 o WrestleManii 32 to niech sobie daruję. Osobiście cholernie się zawiodłem. Ostatnie dwie edycje z WM były lepsze. Scenek z zaplecza tyle co kot napłakał. Zabrakło wielu gwiazd. Owens, Zayn, Ambrose, Lesnar, Corbin i wiele innych totalnie pominięci. Walka Shane vs Taker została zaprezentowana w dosłownie 4 minuty i to tak czy siak był jeden z lepszych momentów programu. Jak lubiłem te serię tak tym razem dali dupy.
https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-417200

Obejrzałem i faktycznie jajec nie urwało. Jak na serię WWE 24 mało interesujących nagrań zza kulis. Większość wyglądała na skrzętnie dobraną by obraz WMki wyglądał jak najładniej, bo wszyscy wiemy jak słaba Wrestlemania to była.

Skupili się głównie na HHH :) Było też sporo Charlotte, Zack'a Ryder'a (sick!), trochę Sahne'a i Romusia, AJa. Generalnie to o Szarlotce i Zacku wszystkie motywy były już powtórzone 100 razy więc już z miejsca część programu to powtórki. HHH dostał tu główną rolę, bo to była jego 20 WMka wow.

O ile story z HHH było w miarę sensownie zrobione, to chyba i tak za dużo tam tego wcisnęli, bo nawet coś o NXT powiedzieli, zdjęcia które były pokazane już 10 razy ale kto by to pamiętał ... Całkiem okej była historia AJ Stylesa, w zasadzie to on podsumowywał swój rok w fedce itd.

Program był zbyt długi i zawierał zdecydowanie zbyt mało materiałów zza kulis, imho poszli w złą stronę.

https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-417211

Jedyne warte odnotowania fragmenty z ostatniego 24 to audycja Stylesa z 2000/2002 roku i Kevin z Samim pijący razem pepsi :D Możecie się śmiać ale ja serio wierzyłem że ci goście się nienawidzą :lol: It's steal real to me dammit!
https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-417217

• 1 miesiąc temu...

Ta seria "24" jest coraz gorsza. Gdzieś straciła swoją startową magię. Jasne, to wciąz jedna z lepszych oryginalnych rzeczy na Network, ale to tylko dlatego, że poprzeczka jest dość nisko. Kiedyś było tam sporo materiałów z zaplecza. Takich ekskluzywnych. Praktycznie składało się to z tego. Teraz jest takich pierdół zdcydowanie mniej. Czuję jakbym oglądał coś, co już widziałem. RAW po WMce nie trzeba mi wciskać. Wiem, że jest specjalne. Lepiej skupcie się na nim samym, a nie na promowaniu go takimi rzeczami. Bo hucznie zapowiecie, a później nie dostarczycie. Strach pomyśleć o tym odcinku, jakby nie było Enzo i Cassa, i ich materiałów z rozwojówki.
https://forum.wrestling.pl/topic/35395-programy-z-wwe-network-og%C3%B3lna-dyskusja/page/41/#findComment-419683