Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Programy z WWE Network - ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Odchodząc od tematu RR, a w sumie to troche ma z RR to wspólnego, bo po gali ukazał się nowy material z WWE24, czyli najlepszej serii na Network.

Tym raze zajrzeliśmy za kulisy WM31. Oczywiscie nie ma wszystkiego, Vince czuwa, ale i tak kayfabe przechodzi do lamusa, i bardzo dobrze. W tych czasach kayfabe nie ma sensu a pokazywanie wwe od kulis nigdy sie nie znudzi, bo mimo wszystko oglądając wrestling cały czas ,,kulisy" to tajemniczy świat, za który każdy z nas chce zobaczyć, a na pewno każdy z nas chciałby być na zapleczu choć jednej WMki :)

Pokazywanie Grabarza który całuje córkę i żonę po walce czy też jest mobilizowany przez Lesnara - kilka/kilkanaście lat temu było to niemożliwe. Bardzo fajny widok, dobrze, że WWE nie robi z Takera nadczłowieka jak to miało miejsce przez wieele lat.

Nabieram ogromny szacunek do ludzi pracującch w WWE. Może kreatywni to debile, nie potrafią wczuć się w fanów itd. Ale producenci i ogólnie osoby odpowiedzialne za całą WMki od zaplecza )oświetlenie, wejściówki, stage, rampa, dzwiek, wszystko) to najważniejsze osoby chyba w tą noc. Pokazana została część z ich pracy i naprawdę SZACUNEK. To samo tyczy się Vince'a, który przecież musi czuwać nad wszystkim i dopracowywać wszystko na ostatni guzik. Nie dziwie się, że już mu odwala w sprawach kreatywnych (choć booking RRM miodzio), lecz jeśli chodzi o organizacje i biznes, to pierwsza klasa. Zresztą to sam Trypel.

Ważniejsze walki pokazane zza kulis. Najwięcej czasu o Sting vs Hunter, nie ma się co dziwić. Jestem ciekaw jak Sting widzac próbe wejscia po prostu nie powiedział tego co myśli.. (a może powiedział i dlatego przejebał? :lol: )

O Paige widzieliśmy w TD. Pokazan Paige z RAW po WM30 to ta Paige, która lubiałem jako zawodniczke, dużo bardziej niż tą z teraz. Oby tylko Sasha nie podzieliła losów Paige (Total Divas, słbe prowadzenie, nudne title runy, słaba reakcja) bo Paige tez zaaczynała z wielkim popem.

Wzruszający moment powrotu Rollinsa na backstagepo cash in.

WWE24 - najlepszy program WWENetwork. Mógłbym takie wideo oglądać po każdym RAW czy PPV :)

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Odpowiedzi 644
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Susek

48

• aRo

47

• N!KO

45

• Pavlos

43

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Odchodząc od tematu RR, a w sumie to troche ma z RR to wspólnego, bo po gali ukazał się nowy material z WWE24, czyli najlepszej serii na Network.

Tym raze zajrzeliśmy za kulisy WM31. Oczywiscie nie ma wszystkiego, Vince czuwa, ale i tak kayfabe przechodzi do lamusa, i bardzo dobrze. W tych czasach kayfabe nie ma sensu a pokazywanie wwe od kulis nigdy sie nie znudzi, bo mimo wszystko oglądając wrestling cały czas ,,kulisy" to tajemniczy świat, za który każdy z nas chce zobaczyć, a na pewno każdy z nas chciałby być na zapleczu choć jednej WMki :)

Pokazywanie Grabarza który całuje córkę i żonę po walce czy też jest mobilizowany przez Lesnara - kilka/kilkanaście lat temu było to niemożliwe. Bardzo fajny widok, dobrze, że WWE nie robi z Takera nadczłowieka jak to miało miejsce przez wieele lat.

Nabieram ogromny szacunek do ludzi pracującch w WWE. Może kreatywni to debile, nie potrafią wczuć się w fanów itd. Ale producenci i ogólnie osoby odpowiedzialne za całą WMki od zaplecza )oświetlenie, wejściówki, stage, rampa, dzwiek, wszystko) to najważniejsze osoby chyba w tą noc. Pokazana została część z ich pracy i naprawdę SZACUNEK. To samo tyczy się Vince'a, który przecież musi czuwać nad wszystkim i dopracowywać wszystko na ostatni guzik. Nie dziwie się, że już mu odwala w sprawach kreatywnych (choć booking RRM miodzio), lecz jeśli chodzi o organizacje i biznes, to pierwsza klasa. Zresztą to sam Trypel.

Ważniejsze walki pokazane zza kulis. Najwięcej czasu o Sting vs Hunter, nie ma się co dziwić. Jestem ciekaw jak Sting widzac próbe wejscia po prostu nie powiedział tego co myśli.. (a może powiedział i dlatego przejebał? :lol: )

O Paige widzieliśmy w TD. Pokazan Paige z RAW po WM30 to ta Paige, która lubiałem jako zawodniczke, dużo bardziej niż tą z teraz. Oby tylko Sasha nie podzieliła losów Paige (Total Divas, słbe prowadzenie, nudne title runy, słaba reakcja) bo Paige tez zaaczynała z wielkim popem.

Wzruszający moment powrotu Rollinsa na backstagepo cash in.

WWE24 - najlepszy program WWENetwork. Mógłbym takie wideo oglądać po każdym RAW czy PPV :)

Właśnie też to dziś obejrzałem i również polecam :wink:

Fajnie widzieć cieszącego się Wyatt'a po przegranej na Backstage'u, miły obrazek Takera z Rodzinką :smile: Wyatt ku przegranej cieszył się ze stoczonej walki bo to dla niego było duże wyrożnienie stoczyć walkę z taką legendą jak Undertaker. A Stefka jak i Triple H to przyjazne małżeństwo jaki przyjaciele Undertakera, na prawdę miły obrazek dla oka :)

Fajnie widzieć Vince'a razem ze Sting'em nie tak dawno było to nie do pomyślenia, a na Backstage'u to razem się tulą fajnie widzieć takie coś. Nawet Sting gratki od Arnolda dostał 8-)

Undertaker i Lesnar to twardzi przyjaciele widać to po nich że motywują siebie działaniem Brock jak typowy AssKicker życzył Mark'owi powodzenia taki jest właśnie Lesnar :D

Edytowane przez Młody Zgred
Przywiązanie jest ograniczeniem samego siebie.

83847756857933960bf77b.jpg

WrestleMania 31 (czy też Silicon Valley) zza kulis to coś świetnego. WM wydaje się jeszcze czymś większym przez taki program. Kayfabe złamany totalnie, ale właśnie dzięki temu się to dobrze ogląda. Błahostka gdzie Cena siedzi sobie z Lesnarem i oglądają walkę po prostu zaciekawia.

Ogromny szacunek dla McMahona. Można na niego narzekać, ale to on nadzoruje dosłownie wszystkim na takich galach (nawet głupie włączenie muzyki Triple H'a w odpowiednim momencie :o) i to dzięki niemu tak to wszystko wygląda. Ogromną pracę (może nawet największą) wkładają też instruktorzy.

Owens oglądający z Zaynem WrestleManię na widowni. Mam nadzieję, że i na nich przyjdzie czas (najlepiej jakby to było już w tym roku), gdy odegrają coś wielkiego na tym PPV.

BTW. Nie wiedziałem, że w rolę tych robotów wcielili się goście z NXT, m.in. Solomon Crowe. Ciekawe czy i w tym roku Triple H sięgnie po swoich podopiecznych.

Silicon Valley, bądź jak kto woli Wrestlemania 31 zza kulis - zajebisty program, który świetnie pokazał jak to wygląda "zza kulis"

Program obowiązkowy dla wszystkich którzy chcą się dowiedzieć jak to mniej więcej wygląda. Z wielką chęcią obejrzałbym więcej programów tego typu, gdyż zawsze można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy. Kayfabe totalnie złamany, ale ja uważam to za ogromny plus,. gdyż fani powinni wiedzieć że oni jednak się przyjaźnią, są do siebie przyjaźnie nastawieni i takie tam.

Co by tu więcej powiedzieć? Nic tylko oglądać

WWE w drodze - nie pamiętam jak to się nazywało, dlatego tak to opisałem - można by powiedzieć że tylko 20 minut, ale obejrzałem je z chęcią.

Podczas jazdy Miza i Dolpha pogadali sobie ciekawie, miz powiedział że nigdy nie słyszał takiej reakcji jaką dostał Dolph gdy wychodził na arenę aby wykorzystać walizkę na Del Rio. New Day też ciekawie gadali, wspomnieli o hornswoglu, który mógłby być nawet ciekawą opcją gdyby dali go do New Day (ale z drugiej strony to po co go dawać do nich, skoro oni teraz są rewelacyjni)

Za tydzień też chętnie zerknę na ten program.

Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016

Recaper roku 2016

Jest gdzieś na forum link do pobrania tej WMki od kuchni?

Jest gdzieś na forum link do pobrania tej WMki od kuchni?

Tutaj masz, a jeśli chcesz zobaczyć NXT Takeover Brooklyn od kuchni czy WMXXX od kuchni to torrenty :)

Z wielką chęcią obejrzałbym więcej programów tego typu

Tak jak pisałem wyżej, WWE24 jest również z WMXXX i NXT Takeover Brooklyn, cholernie dobre materiały a seria WWE24 to strzał w 10 dla fanów WWE. Aż chce się być na zapleczu choć jednej gali od Vincenta :D Sa na torrentach na XWT lub gdzieś w internecie, preferuje bardziej pirackie metody ;)

[ Dodano: 2016-01-28, 23:42 ]

Ride Along, program, który ląduję w moim top3. Cholernie dobrze się to ogląda, można się pośmiać a i zobaczyć trochę tego świata zza kulis. New Day jak zwykle fenomenalnie, widać, że dobrze się czują w swoim towarzystwie a ich rola w TV niewiele się różni od tej z rzeczywistości (tego programu). Miz błyszczy na Network jak mało kto.

Swoją drogą, to WWE Superstars mają przejebane. Prawie codziennie gala, podróże, programy na Network a do tego ćwiczenia, spotkania itd. Ale za coś ten gruby hajs muszą brać :twisted:

24571150556b9ddab2c677.jpg

• Urządzenie:  Windows

Tutaj masz, a jeśli chcesz zobaczyć NXT Takeover Brooklyn od kuchni czy WMXXX od kuchni to torrenty :)

Po co torrenty, Brooklyn kilka dni temu oglądałem tu , WM30 zaś może być tutaj , choć w sumie nie sprawdzałem bo oglądałem to dawno temu ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

Silicon Valley widząc tyle pozytywnych recenzji sam zachęciłem się do obejrzenia programu i nie żałuję. Dzięki takim materiałom aż jeszcze bardziej chce się, by kiedyś być chociażby na trybunach WMki i na żywca czerpać emocje z tego co się dzieje zarówno w ringu jak i wokół ;)
  • 3 tygodnie później...

Dawno mnie tu nie było a kilka ciekawych epizodów się ukazało:

Zacznijmy od ostatniego, bo w sumie jest na czasie: WWE Network Collections - Daniel Bryan Greatest Moments. W skrócie - tytuł mówi wszystko, jest to zbiór najważniejszych chwil Bryan'a w WWE. Począwszy od debiutu przez wszystkie najważniejsze osiągnięcia ringowe, najważniejsze segmenty. Brakło tu tylko walki z Triple H na WM XXX. Sentymentalna podróż, przez jedną z ciekawszych karier ostatnich 5 lat w WWE.

Zadebiutował nowy autorski program WWE Ride Along - prosta koncepcja programu, ciągle nawijamy że gwiazdy WWE są 300 dni w roku w drodze, to to pokażmy jak się przemieszczają z jednego show na drugie. Szczerze mówiąc to nic ciekawego się tam nie dzieje, ot sobie jadą i gadają w międzyczasie na jakieś szamanko stają i tyle. Ale te 20 minut mija wyjątkowo szybko a zawsze to jakiś tam program bez kayfabe :)

Znowu trochę zaczęli wypuszczać Legends with JBL. Odcinek z Road Doggiem mocno patetyczny. Historia gościa, który wywodzi się z rodziny wrestlingowej, brał udział w wojnie w Kuwejcie, został odznaczony po czym w końcu trafił do biznesu. Przedstawili go jako niezwykle kreatywnego gościa, który mógł sięgnąć szczytu w WWF, tylko przez alko i dragi ją sobie zmarnował, ale w końcu wyszedł z tego i jest świetnym kreatywnym. Szczerze powiedziawszy kompletnie nie kupiłem tego wywiadu. Drugi materiał nagrany z Ron'em Simmons'em na ten black month był jak kalka. Też taki patos, bo gościu wychowywał się bez rodziców itd. No tutaj ciężko nie przyznać Ron'owi, że osiągnął wiele i on w takim programie bez problemu się nadaje, mimo wszystko nadają temu zbyt podniosły charakter.

No i na koniec wzmianka o materiale o Wrestlemanii 31, wszystkim się podobało, bo to był dobry materiał, chociaż część już gdzieś widziałem. Nikt, nie poruszył tematu zakończenia Breaking Ground i nie ma co się dziwić, bo zbyt intrygujące to ono nie było. W zasadzie big finale to awans Tyler'a z mid-cardera w NXT na jobber'a w WWE, taa awans w chuj.

WWE Stone Cold Podcast with The Big Show

Bardzo fajny odcinek, trochę krótszy niż większość, która się odbyła ale na pewno jeden z ciekawszych. Big Show to spoko gość, przynajmniej na takiego wyszedł w tym odcinku. Ogólnie kilka fajnych historii z jego kariery. Do biznesu dostał się dzięki Hoganowi podczas charytatywnego meczu koszykówki. Swoją drogą nazwisko Hulka pada kilkunastokrotnie w tym materiale, więc wygląda na to, że banicja na Hulkstera powoli mija. Tak dostał się do WCW, gdzie z miejsca dostał pas, a co ciekawe za jego szkolenie w ringu odpowiedzialni byli Terry Taylor i Triple H. Łatwych początków nie miał zarówno w WCW czy w WWE gdzie w zasadzie musiał pracować dość długo na szacunek weteranów. Oprócz tego jeszcze dwie ciekawe informacji można było wyciągnąć. Big Show uważa, że zostały mu 2 lata kariery w ringu, w zasadzie będzie wtedy miał coś koło 45 lat, więc jak dla mnie to rozsądna data. No i druga, dlaczego Show przeszedł tyle turn'ów? Podał chyba dwa powody, pierwszy to taki, że nigdy nie był uważany za topową gwiazdę, więc nigdy nie zależało oficjelom by chronić jego gimmick a po drugie Big Show to dobry gość, pracujący dla szefa, lojalny, więc jeśli był niedobór face'ów to Big Show stawał się heel'em, jeśli trzeba było wypromować heel'a to Big Show się do tego nadawał. Poza tym był fajna historyjka z live eventu z Niemiec, komentarz, odnośnie chantu "Please retire", ogólnie fajny materiał, nic dziwnego że ten podcast został uznany, za najlepszy program WWE Network za 2015.

Ten show Edge'a i Christiana jest strasznie słaby. Nie mogłem tego obejrzeć. To chyba jest jakiś old schoolowy amerykański humor.

"Nie mam czasu na spodnie"

~Johnny Mundo 2017

13924869559388e42a4721.jpg

Ten show Edge'a i Christiana jest strasznie słaby. Nie mogłem tego obejrzeć. To chyba jest jakiś old schoolowy amerykański humor.

Nie Ty jeden. Obejrzałem ze względu na dwóch prowadzących i powiem szczerze, że też miałem problem w oglądnięciem całości. Żeby to chociaż trochę mnie rozśmieszyło czy nawet ruszyło. Jakoś to nie w moim guście humorystycznym. Może innym się spodoba.

2 miejsce - Typer WWE 2015

120921668456dd549defd56.jpg

Może innym się spodoba.

Bardzo mieszane odczucia. W zasadzie na jeden odcinek przypada zwykle jedna trafna scenka, którą warto sprawdzić, a cała reszta jest słaba lub żałosna. Humor w sumie typowy dla tego Teamu.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Jeszcze ich dialogi ja cie moge, ale scenka z Shockmasterem po prostu smutna i żałosna. Nie rozumiem dlaczego w ogòle zgodził sie pojawic zważywszy w jakim swietle go postawili...

Spodziewałem się wiele dobrego po programie E&C ale zupełnie nie śmieszył. Nie wiem czy mam ochotę na 2 odcinek...

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Drugi ciut lepszy, choć przy tym pierwszym to nie jakaś wielka sztuka ;)

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg