Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Skrypt RAW wyciekł do internetu, wyniki wykupień WrestleMani

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   30
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

UWAGA! Newspack zawiera częściowo otwarte spoilery RAW, Main Event i SmackDown.

Poniedziałkowe RAW uzyskało wynik 4.77 mln widzów (rating 3,26). Jest to spadek, w porównaniu z poprzednim tygodniem (5,15 mln; rating 3,70). Oto rozbicie na poszczególne godziny:

Pierwsza godzina: 4,81 mln

Druga godzina: ...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-skrypt-raw-wyciekl-do-internetu-wyniki.html
https://forum.wrestling.pl/topic/35385-skrypt-raw-wyciek%C5%82-do-internetu-wyniki-wykupie%C5%84-wrestlemani/

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fachowiec

4

• SixKiller

3

• Michcio

3

• Dodfather

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Niech Shield wygra z Evolution... :D

A więc run Bryana nie potrwa długo - Lesnar zmiecie go z ringu. Ale to było do przewidzenia. Po ponad dwóch latach, w tym bardzo intensywnym okresie od Summerslam, Yesmania musiała zwolnić tempo. Myślę, że wiele osób ma tak jak ja - bardzo czekało na sukces Bryana, a kiedy ten w końcu nadszedł, jakby zeszło z nich powietrze. Wiadomo, gonienie króliczka jest fajniejsze niż złapanie go. Skoro więc jeden cel został osiągnięty, to trzeba sobie znaleźć kolejny. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że do lata Bryan będzie miał co robić i nie będzie się musiał przyglądać, jak Evolution i Shield kradną mu spotlight (co niestety jest bardzo prawdopodobne). A Lesnar? Gdyby po przerwaniu streaku nie dostał pasa, byłbym zaskoczony.

A skoro w sierpniu czeka nas i zmiana mistrza, i zmiana logo, możliwe, że dopiero Lesnar zacznie chodzić z jednym pasem, a nie jak Bryan i Orton - z dwoma. Możliwości rozdzielenia tytułów nie biorę pod uwagę.

• Reputacja:   30

A skoro w sierpniu czeka nas i zmiana mistrza, i zmiana logo, możliwe, że dopiero Lesnar zacznie chodzić z jednym pasem, a nie jak Bryan i Orton - z dwoma. Możliwości rozdzielenia tytułów nie biorę pod uwagę.

Według mnie, od SummerSlam tytuł WWE World Heavyweight Championship to będzie obecny pas WWE Championship ze zmienionym logo. A pas World Heavyweight Championship, rodem z WCW, przejdzie do historii.

Że co proszę ? Jaki krótki run ? Pięć miesięcy to jest krótki run ?

Zresztą też nie można od razu zakładać, że Lesnar zdobędzie pas, ani nawet to, że o niego zawalczy bo w WWE plany zmieniają się co chwila.

• Reputacja:   523
  • Status:  Online

Zeb szuka nowego partnera dla Swaggera do Real Americans 2.0? :-D Nie chce straszyć, ale Khali ostatnio zdobył obywatelstwo amerykańskie :lol:

Ciekawe, czy znów będzie to wrestler, dla którego Swagger będzie kulą u nogi (jak dla Zigglera i Cesaro) :)

Ja szczerze nie jestem zadowolony z tego że Lasnar ma przejąć pas, no chodzi mi tutaj że go nie lubię , tylko o jego występy bo po zdobyciu pasa musiałby się pojawiać o wiele częściej , a co za tym idzie jego run nie byłby za długi.

A co do Bryana , nie wiem dlaczego ale nie pasuje mi on na mistrza , znaczy się bardziej to sprecyzuję , umiejętnościami to idealny mistrz , ale chodzi mi o jego aktualny look , on z tymi długimi włosami wygląda jak bezdomny , o wiele lepiej wyglądał z krótkimi włosami za czasów Hell No. A co do jego aktualnych przeciwników to nie widzę nikogo na horyzoncie.

HA! najpierw Punk gdy byl mistrzem to cały czas Cena kradł mu spotlight w ME kazdego PPV więc niedziwne że sie wkurwil i zniknął a teraz macie to samo z Bryanem ktory ledwo co zdobyl pas aitak wszystkich teraz interesuje murowany ME na ER PPV czyli Shield vs Evolution (mnie zresztą tez) i tak bedzie az do SummerSlam gdzie Lesnar go zmiecie i zdobedzie pas. szczerze to niedziwi mnie to, Bryan w obecnym tak przesłodzonym gimmicku nienadaje sie na długotrwałego mistrza i tym ktory powinien przewodzic PPV.

To śmieszne, jak bardzo wszyscy fani Bryana na forum mają w nosie... samego Bryana. Ludzie... facet od miesięcy pojawiał się w niemal każdej tygodniówce, dopiero co wziął ślub, jest na miesiącu miodowym, pewnie chciałby pobyć trochę z żoną, zadbać o progeniturę etc... to naturalne, że WWE daje mu trochę luzu - świat się nie zawali, jeśli na jednym ppv main eventem nie będzie walka mistrza, serio :)

Kcramsib, niektórzy po prostu pamiętają, co spotkało Benoita w czasach pierwszego Evolution. A inni to sieroty po CM Punku, które wylewają frustrację gdzie się da :)

ciekawe kto stoi za tymi przeciekami skryptów??

ja jestem za tym żeby lesnar walczył z ulubieńcem ciapatych. niech nawet wygra,ale... ale... niech nie pojawia się raz na ruski rok jak the rock.

wyatt vs cena 2nd match. tu MUSI wygrać bray. ale steel cage match?? nie lepiej jakiś inny gimmick match?? ale nie ja tam pisze scenariusze.

rusev?? who cares.

lana?? ooo, ona to ma dużo fajnych fotek :)

christian racej nie zawalczy już o ten tytuł. zawsze jakąś kontuzje złapie. niech dla dobra zakończy kariere i zostanie trenerem w performance center.

darren young załapał kontuzje?? gdzie to więzadło jest?? w pierwszym momencie myślałem że tęczowy brat załapał kontuzje ale czego innego.

ps. nie pomyślcie sobie że jestem jakimś homofobem/ksenofobem.

dla mnie możesz być lesbijką,gejem,złodziejem,ja tam szanuje twój wybór.twoje życie twój interes,ja się nie drapie tam gdzie nie swędzi.

z punkiem ja z ufo.

dla niektórych istnieje,dla tych drugich nie istnieje/punk?? ten to kto??

SixKiller jesli to o sierotach było do mnie to zle trafiłeś. zresztą podałem poprostu fakty, Punk swoim dojrzałym gimmickiem przynajmniej reprezentował prawdziwą gwiazde nieustawianą pod dzieci jednym głupim chantem jak Bryan który niestety w obecnej postaci niema wiele do zaoferowania i niewiem jak mozna tego niezauważac.

Polecam podcast SCSA. Kapitalna rozmowa z Heymanem. Paul rzuca troche swiatla na to jak to z tym odejsciem Punka bylo. Gosc zdaje sie byc cholernie inteligentna osoba z niesamowita wiedza jak ten biznes dziala.

Edit: Jesli ktos ma problem z jezykiem, chetnie przetlumacze co wazniejsze kwestie tej rozmowy :)

• Reputacja:   17

Bryan w obecnym tak przesłodzonym gimmicku nienadaje sie na długotrwałego mistrza i tym ktory powinien przewodzic PPV.

Jak pokazywali jego droge do pasa to czesto był pokazywany w krótkich włosach i ostatnia migawka ze tego "promo" wlasnie tak wyglądało i w takich powinien wystąpić od razu po zdobyciu pasa na WWE RAW ;) a nie dalej zarosniety