Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Pożegnanie Youngera w CZW, kolejny były wrestler TNA w NJPW,

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Kwiecień jest ostatnim miesiącem Drake Youngera na scenie niezależnej. Kilka tygodniu temu podpisał kontrakt z WWE i niedługo rozpocznie tam treningi. Podczas gali CZW Best of the Best XIII (12.04.14) stoczył ostatni pojedynek w CZW, po którym wygłosił pożegnalne promo dziękując CZW oraz fanom. To właśnie w tej federac...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-pozegnanie-youngera-w-czw-kolejny-byly.html
https://forum.wrestling.pl/topic/35377-po%C5%BCegnanie-youngera-w-czw-kolejny-by%C5%82y-wrestler-tna-w-njpw/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Maxi4

3

• Streetovs

2

• Edgar

1

• Forlan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Podczas gali IWA-MS w ostatni weekend doszło do kłótni pomiędzy Jeffem Jarretem i Ianem Rotten (właściciel IWA-MS). Jeff oskarżył go o nie zapłacenie mu za występ i zażądał natychmiastowej zapłaty. Ian tłumaczył się problemami z kontem paypal i obiecał, że ureguluje zapłatę. Jarreta to nie uspokoiło i dał w ringu promo obrażające Rottena. Póżniej doszło do przepychanek i mocnej wymiany zdań na zapleczu.

Nie ogarniam tego newsa...

Jeff Jarret - człowiek majętny przyjeżdza na gale "biedaków", gdzie organizuje ją Ian Rotten który wiąże koniec z końcem a do gal chyba dopłaca i widząc pewnie 10 fanów na trybunach zaczyna się kłócić z Rottenem o pieniądze ? Swoją drogą ile on mógł dostać za występ 20 dollarów? Czyli jeszcze raz, dość zamożny, otwierający własną fedke Jeff Jarrett przyjeżdza na gale IWA jak widać nie po to by się pokazać czy z sentymentu tylko po 20 dolców których notabene nie dostaje i się o nie wykłuca?

... Wresslin!

Jeśli ja to żle zrozumiałem to niech mnie ktoś poprawi, bo może nie chodzi o tego Jeffa Jaretta lub "IWA" albo myć może coś się zmieniło i Ian Rotten płaci milionami za występ u niego. (pisze jak najbardziej poważnie)

Wes Brisco a nie Wes Briscoe...Razi mnie ten błąd.

Podczas gali IWA-MS w ostatni weekend doszło do kłótni pomiędzy Jeffem Jarretem i Ianem Rotten (właściciel IWA-MS). Jeff oskarżył go o nie zapłacenie mu za występ i zażądał natychmiastowej zapłaty. Ian tłumaczył się problemami z kontem paypal i obiecał, że ureguluje zapłatę. Jarreta to nie uspokoiło i dał w ringu promo obrażające Rottena. Póżniej doszło do przepychanek i mocnej wymiany zdań na zapleczu.

Nie ogarniam tego newsa...

Jeff Jarret - człowiek majętny przyjeżdza na gale "biedaków", gdzie organizuje ją Ian Rotten który wiąże koniec z końcem a do gal chyba dopłaca i widząc pewnie 10 fanów na trybunach zaczyna się kłócić z Rottenem o pieniądze ? Swoją drogą ile on mógł dostać za występ 20 dollarów? Czyli jeszcze raz, dość zamożny, otwierający własną fedke Jeff Jarrett przyjeżdza na gale IWA jak widać nie po to by się pokazać czy z sentymentu tylko po 20 dolców których notabene nie dostaje i się o nie wykłuca?

... Wresslin!

Jeśli ja to żle zrozumiałem to niech mnie ktoś poprawi, bo może nie chodzi o tego Jeffa Jaretta lub "IWA" albo myć może coś się zmieniło i Ian Rotten płaci milionami za występ u niego. (pisze jak najbardziej poważnie)

Pieniądze to pewnie jeden z dalszych powodów. Ostatnio pojawił się na WrestleCon czy w Dreamwave. Jego występy to w jakiś tam sposób reklama dla nowej federacji. Jak właśnie podano kręcono dokument jak Jarrett szuka nowych talentów dla Global Force Wrestling. Jeff pewnie też chce trochę przypomnieć sobie amerykańskiego stylu i być w formie jak ruszy GFW. Nikt nie lubi być oszukanym czy wręcz okradzionym, ale można takie nieporozumienia załatwić w spokojny sposób, a nie robić z siebie wariata.

Ian nie kręci milionów. Obecnie IWA-MS to lokalna federacja, która na ważniejsze gale zaprosi kilka znanych nazwisk. Jedni z niewielu dalej robią deathmatche. Kasa dla Jarretta nie była, więc zbyt wielka jak na jego portfel co jeszcze bardziej dodaje absurdu tej sytuacji.

Wes Brisco a nie Wes Briscoe...Razi mnie ten błąd.

Poprawione.

Nie bron tak Iwana, bo to nie pierwszy raz co oszukuje na kase wrestlerow.

I od dawna nie ma tam prawdziwych death matchy, od reaktywacji federacji, nie zrobil King of death match ( ostatni w 2011), pomylilo Ci sie z IWA-DS, ktore tez ledwo funkcjonuje ale Carnage Cup jest co roku.

Dzięki za newsy

Matko jedyna, Brisco w NJPW? Kończcie tą wojnę pomiędzy NWA a NJPW bo zamiast sprowadzać coraz lepszych zawodników idą w drugą stronę. Miałem nadzieję, że po Big Daddy Yum Yum nic gorszego nas już nie spotka a jednak się myliłem. Beka to dopiero będzie jak Brisco wygra pas a tego wykluczyć nie możemy.

Okada vs Nakamura? Jestem na tak. Generalnie tym pojedynkiem pachnie już od dawna ale NJPW cały czas to odwleka. Jeżeli miałbym typować to Nakamura dla mnie powinien być kolejnym mistrzem. Przemawia za tym również historia. Czas kończyć CHAOS, która jest tylko po to aby być.

Nie bron tak Iwana, bo to nie pierwszy raz co oszukuje na kase wrestlerow.

I od dawna nie ma tam prawdziwych death matchy, od reaktywacji federacji, nie zrobil King of death match ( ostatni w 2011), pomylilo Ci sie z IWA-DS, ktore tez ledwo funkcjonuje ale Carnage Cup jest co roku.

Opinia Iana wpłynęła na zachowanie Jeffa, który nakręcił się, że nigdy nie dostanie tej kasy. Widać obaj są siebie warci. IWA-MS zapowiedziało King of Deatmatch oraz Queen of Deatmach i podali już pierwsze nazwiska.

IWA-MS zapowiedziało King of Deatmatch oraz Queen of Deatmach i podali już pierwsze nazwiska.

Pozyjemy zobaczymy, w tamtym roku, juz nawet rozpisali 1walki i gala sie nie odbyla.

• Reputacja:   1

Brisco w NJPW !! Ktoś się dziwi że nie którzy nie lubią oglądać japońskiego Wrestlingu ? :grin: Co do Youngera to nie wyobrażam sobie wielkiej jego kariery w WWE, chociaż kto wie.

Z tego co pamiętam z wcześniejszych newsów, to Younger nie idzie do WWE robić kariery, a przynajmniej takiej, jaka wydawała by się najbardziej logiczna w jego przypadku. Ma trochę potrenować w PC, pojawić się w NXT i w końcu zostać sędzią.