Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - End of an Era

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• SixKiller

4

• Kowal

4

• Ghostwriter

3

Top użytkownicy w tym temacie

Tak jak napisał mały619, N!KO zapracował na status forumowego symbolu. Na moim pierwszym zlocie w Łodzi (poza stylem z którym jechałem pociągiem) pierwszą osobą jaką bez problemu można było rozpoznać, to właśnie N!KO. AM oglądałem z rzadka, ale jak już miałem co czynienia, to N!KO grał pierwsze skrzypce. Dzięki za całą Twoją pracę włożoną w ten projekt i tak jak inni, także i ja mam nadzieję że w podcaście od czasu do czasu się pojawisz, a forum nie opuścisz definitywnie.

Słowa uznania należą się też Kurczakowi, bo praca z N!KO na pewno nie była lekka i była wyzwaniem. Liczę na to, że sam bądź z odpowiednim partnerem będziesz kontynuował AM.

• Urządzenie:  Windows

Sluchalo sie tego naprawde dobrze, stworzyliscie kapitalny duet. Sam na zywo nie sluchalem, zawsze sciagniete mp3 + telefon i tak umilaliscie mi podroze do i z pracy w tym smutnym jak pizda miescie :/

Dziekuje!

To work ! N!KO wróci w najmniej oczekiwanym momencie :D Albo stanie się part-timerem :D

Czlowiekowi przybywa lat i coraz mniej ma czasu ( praca, rodzina) i tak niezle ze Niko siadal w niedziele i poswiecal te 2-3g. choc AM sluchalem bardzo rzadko, to bylo dobrze prowadzone.

Martwie sie o Kurczaka, jak zabije niedzielna nude bez AM :wink:

• Reputacja:   15

Wreszcie miałem czas przesłuchać całe AM. Żałuje, że oglądałem live bo zapewne też bym wykonał telefon do N!KO. Podpisuje się pod tym co powiedział Koper.

Pamiętam jak nie wierzyłem w cotygodniowy format, ale życie mnie miło zaskoczyło.

Dzięki N!KO!

And there's a million of us just like me

Who cuss like me; who just don't give a fuck like me

Who dress like me; walk, talk and act like me

And just might be the next best thing... but not quite me

Czuje się zobowiązany coś napisać. Szczególnie, że w materiale - co pewnie było słyszalne - głos mi się łamał jak nigdy. Człowiek się przywiązał - nic na to nie poradzę. Kilka lat w tym siedziałem i chyba najważniejsze jest to, że nie żałuję. Brak reakcji na odejście byłby pewnie odrobinę bolesny, ale i utwierdziłby mnie w przekonaniu, że zrobiłem dobrze odkładając mikrofon. A tak, przez Wasze komentarze, do tej pory mam mieszane odczucia. I nie, ten post nie skończy się radosnym "WRACAM". Mogę mieć mieszane odczucia, ale jak już decyzję podjąłem, tak będę się jej trzymał. Stęsknie się, to na pewno, więc wykluczać okazjonalnego występu w przyszłości nie można.

Wracając do komentarzy - niektóre to mistrzostwo świata. Smutne jest to, że musiałem odejść by je przeczytać. Ale to chyba naturalne. Nikt nie oczekuje chwalebnych postów z odcinka na odcinek. Sprawiły one jednak, że już w poniedziałek miałem kilka rzeczy do przekazania :wink: I to takich czysto wrestlingowych, pokazując inny punkt widzenia na wiele spraw. Co śmieszne, jestem dość pewny, że nikt inny ich nie przekaże. Trochę przywykłem do roli "mówcy", więc słowa Kopra "nie usiedzisz na dupie" nie są jakieś dalekie od prawdy. Ciężko żeby się "morda" nie cieszyła, jak się czyta, że ktoś dzięki mnie zaczął znowu się bawić wrestlingiem, albo że słuchając mnie wiedział wiele więcej o tej sportowej rozrywce. To najlepszy komplement, jaki mogłem usłyszeć. Oczywiście nie umniejszając takim #ThankYouN!KO. Gadając z Schoopem, nie ukrywam, że liczyłem na coś takiego jak zejście Takera. Nie odchodzę przez niego - decyzja była podjęta wcześniej - ale wstrzelili się z końcem streaku idealnie.

drvampire1 - koniec streaku NIKO

aleksg5 - NO! NO! NO!

digemonGT - CO.

krk37PL - N!KO odszedł :o

Paweltr123456789 - o kurwa......

HudsonMaverick1 - niko wtf ?

Prox good – pierdolisz

Mateusz Mikołajczak - Dafuq? N!KO?

Paweltr123456789 - niko odchodzi niczym Taker

skipeer213 - Tak żem czuł

Tornek99 - CO KURWA!?

Michał Kowalczyk - Ni huja Ci nie wierzę:D

Mateusz Mikołajczak - Prima aprilis było 12 dni temu

Paweltr123456789 - AM bez N!ko to nie am...

XetrianMargonem - Zamurowało mnie jak usłyszałem gong i Undertaker przegrał na WM.

Prox good - Streak is over and NIKO is over...

Kamerzysta Damian - YES YES YES YES YES YES YES YES

ziarkull - czyli za tydzien pojawia sie Don N!ko hiszpanski kuzyn?

ShowOffPunkPL - Może to work.

ThePajdon - patrzę tak *-*

reddevPL - I CO TERAZ Z AM ?

mateusz dzeiniszewski - teraz niko bedzie chcial 2 tysie lajkow, zeby go namowic do zostania

drvampire1 - za tydzień artysta znany jako niko

Mateusz Mikołajczak - Kto zmontuje dla N!KO promo?

Michał Sikora - Attitude Mówi Passed Away

bart4041 - No to sprzedajemy prawa za granicę ("Attitude is Talking")

Michał Sikora - Dupa Mark Henry też gadał że odchodzi :D

skipeer213 - nie no niko, nie pierdol glupot. ogladam was od pol roku, a czuje sie tak samo jak po zakonczonym streaku takera

ShowOffPunkPL - Niko, napiszesz książkę?

Michał Sikora - http://i.imgur.com/SCpGn6x.png

jonassPH93 - Attitude Hall of Fame organizujecie?

Paweltr123456789 - szczerze? Sam schop tego nie pociągnie.. odchodzi John Cena attitude :)

Jeffrey59Nero - Czy jest już osoba która Ciebie zastąpi w AM?

Piotr Gilewski - Dobra robota Niko, miło było dwa razy z Wami pogadać :)

mateusz dzeiniszewski - czyli jedyna, najlepsza , wciaż działajaca na polskim runku audycja się kończy...

Johnny Ripper - pierw streak Takera potem Warrior a teraz Niko

ThePajdon - bardziej mnie trafiło niż streak, serio

Kurt - ATTITUDE MÓWI MOMENT

Prox good - Vince zadzwoni i powie że to work #ibelive

Kamil Lipiński - Ciekawe czy Don Roid i Pan Pawłowski zadzwonią :D XD

ThePajdon Ratingi spadną, to go ściągną, jak Cenę xD

Michał Sikora - Attitude Mówi: 179-1

Mateusz Mikołajczak - Na Polskiej scenie YT nie będzie drugiego takiego Smarta jak N!KO

Paweł Lenart - not this way damn it

legopower123 - you still got it!

Paweltr123456789samolot N!ko się nie rozbił w Budapeszcie, Turek i Droops go nie pokonali; on sam zszedł ze sceny jako niepokonany

Jacob Lightman - Następne AM powinno być nazwane: Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - Tribute to N!KO. (wstaje z krzesła i zaczyna klaskać) Thank You N!KO!

MrGuitar789 - N!KO, ty chuju

DeafNom - trending now: N!ko

Danny0Poland - WRESZCIE KONIEC PANA Z PRZEROŚNIĘTYM EGO!

aleksg5 - N!KO do HOF AM

drvampire1 - peierwszym i jedynym wprowadzonym, inni nie zasługują

Mateusz Mikołajczak - nowa ankieta na Atittiude największy szok roku, N!KO wygrywa

Prinse - #It's still Niko show for me

HudsonMaverick1 - NIKO KOCHAMY CIĘ !!!

PiledriverV2 - Wielka szkoda,pewnie AM również padnie bo nie wyobrażam sobie tego projektu bez N!KO.Dzięki za to.

Tomasz Kuzior - Taker i Niko - najlepszi odchodza razem

Rafciu27 - Długofalowy storyline, powróci za 2 miesiące.

Żelu Karbowski - Oglądam/słucham AM od początku mojej historii z wrestlingiem czyli około już 4 lata, nie ominąłem ŻADNEGO odcinka

Pamiętam takie antyki jak konfrontacja zwolenników TNA vs zwolenników WWE

Niko uformowałeś moje podejście do wrestlingu dzięki czemu dalej się tym bawię i interesuje bo w pewnym momencie straciłem sens oglądania naszej ukochanej rozrywki sportowej a ty pokazałeś mi jej smartowe oblicze

Ja zacznę wszystkie odcinki od nowa słuchać

THANK YOU N!KO za całą wiedzę którą nam przelałeś!

TheCMTruth - Słuchanie AM z Niko i Schoopem było nawet lepsze niż oglądanie samego WWE i TNA , to pokazuje jak genialny był ten podkast .

Kozakpiecsetdwanasci - N!KO nie ma gdzie pojechać w Polsce, bo gdzie nie pojedzie to dostanie wpierdziel :D

#ThankYouN!ko

Z drugiej strony, jestem cholernie ciekaw, jak teraz to wszystko bedzie wyglądać, i czy w ogóle będzie dalej kontynuowane - w świąteczny poniedziałek (tj. jutro) ma być Schoop Mówi temu poświęcone, więc chyba będę miał okazję by pobyć trochę na czacie (jak czas pozwoli). Thank You All :wink: