Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - End of an Era

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Kolejny tydzień, kolejny lament na Attitude...Co w kolejnym tygodniu? Głównym targetem WWE staną się Arabowie i Vince mcMahon nakaże divom chadzać w strojach odsłaniających jedynie oczy? :twisted:

N!KO, miło było Cię słuchać... :)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• SixKiller

4

• Kowal

4

• Ghostwriter

3

Top użytkownicy w tym temacie

To tydzień shockerów zakończony… Mogę się nie udzielać na forum, mogę nie dyskutować o galach, zwolnieniach i wszystkim innym, ale tu aż się poczułem zobowiązany, żeby coś napisać. Właściwie wystarczyłoby pewnie proste DZIĘKUJĘ, bo też i nie ma co być przesadnie ckliwym, ale to by było za proste.

Tak się to wszystko jakoś złożyło, że na Attitude trafiłem dość szybko po przypadkowym rozpoczęciu oglądania wrestlingu (już w dość zaawansowanym wieku jak na „fana” tej rozrywki) i AM słuchałem właściwie od początku tej „przygody”. Od kiedy przeszliście na formę tygodniówek miałem momenty kiedy nie za bardzo miałem czas na oglądanie wrestlingu, ale nie odpuściłem ani jednego odcinka AM, bo dostawałem w nim wszystko co potrzebowałem wiedzieć w pigułce, a i nieraz ten czas leciał przyjemniej niż przy oglądaniu facetów w gaciach. ;) I za to zawsze będę wdzięczny.

Sam bawię się trochę różnymi formami dziennikarstwa i naprawdę podziwiam to jak dobrze sobie radziłeś przez te kilka ładnych lat jako prowadzący. Co więcej, jak się w tym wszystkim rozwinąłeś. Jeżeli na PSW znajdzie się kiedykolwiek ktoś z taką charyzmą i umiejętnością wypowiedzi, a co chyba najważniejsze – z taką wiedzą o tym biznesie, to będę mile zaskoczony, ale obawiam się, że będzie o to ciężko.

Mimo to, mam nadzieję, że Schoop nie porzuci AM i znajdzie na to wszystko odpowiedni pomysł. Szkoda by było, gdyby tak wypromowany program, który – nie oszukujmy się – gromadził cały przekrój polskiej sceny wrestlingowej, a nie tylko forumowiczów Atti, miał totalnie zniknąć. Trzymam kciuki za powodzenie tej trudnej misji, bo uważam, że są na forum (i pewnie nie tylko) ludzie, którzy mogą razem z nim stworzyć ciekawy projekt.

A i tak dalej mam nadzieję, że coś kombinujecie… :D

Dziękuje N!KO i Schoop wiele się od was nauczyłem i mimo że to tylko Podcast to jest naprawde smutno i ciężko się bedzie przyzwyczaić żeby w niedziele nie odpalać AM, Mimo iż często irytowałeś ludzi i bawiłeś się nimi to szacunek za wszystkie te momenty musi być! I zawsze będe człowiekiem N!KO! :)

Słuchanie AM z Niko i Schoopem było nawet lepsze niż oglądanie samego WWE i TNA , to pokazuje jak genialny był ten podkast .

Dziękuje ci Niko , dziękuje ci Schoopie .

Nie powiem, że byłem zaskoczony ogłoszeniem N!KO, bo w największym stopniu stawiałem właśnie na ogłoszenie, że odchodzi. Często wspominał o emeryturze, często mówił, że lubi zmiany i gdy zobaczyłem odliczanie i że nie jest to odliczanie do WMki to postawiłem na jego koniec w AM.

Wielka szkoda, bo jednak był to jakiś symbol tego portalu. Przez AM była to najbardziej rozpoznawalna osoba z naszego portalu, co było widać na przykład na zlotach, gdy spotykaliśmy innych ludzi z PSW spoza Atti. Samo AM było pewnym rytuałem. Wprawdzie po przejściu na live częściej odsłuchiwałem podcast niż słuchałem go na żywo, ale i tak była to pewna ważna część dnia.

Mam nadzieję, że to nie koniec AM i że ten projekt, który N!KO podniósł z kolan nie upadnie wraz z jego odejściem. Za to trzymam kciuki i liczę, że dasz radę Schoop ;)

A dla Ciebie N!KO wielkie podziękowania za tą pracę jaką wykonałeś. Dzięki za te wszystkie (zapewne) wyrzeczenia, dzięki za to, że Ci się chciało, dzięki za to co robiłeś. A, no i mam nadzieję, że skoro już nie będziesz mówić o wrestlingu, to będziesz więcej pisać ;)

Podobał mi się wywiad z Jędrusiem, który wydaje się być bardzo fajnym kolesiem. Widać, że nie jest jakiś arogancki i się nie wywyższa. MZW zaciekawiło wiele osób i czekam na ich pierwszą galę, którą będzie można obejrzeć w internecie.

Szkoda, że N!KO postanowił odejść, bo ciężko będzie wam znaleźć kogoś kto go zastąpi i kogoś kto by miał taką wiedzę o wrestlingu ( najwięcej osób będzie żałowało braku różnych ciekawych historyjek ). :D N!KO możesz się przyznać, że to Twoje odejście to była "prowokacja" Turka i Dropsa, którzy wczoraj wyciągnęli asa z rękawa. :D

Właśnie, bo N!KO skutecznie odciągnął uwagę od wywiadu z Jędrusiem, a kilka słów o tym trzeba powiedzieć. Generalnie nigdy nie miałem do czynienia z nikim, kto w jakikolwiek sposób swoim nazwiskiem firmował Do or Die Wrestling - nie byłem na żadnej gali, a te ich materiały promocyjne widziałem piąte przez dziesiąte. Oceniając jednak Jędrusia na podstawie tej rozmowy w AM jawi się on jako rzeczywiście fajny facet, który nie żyje z głową w chmurach, tylko ma świadomość, jak ciężko jest zbudować wrestling w Polsce i ma na to dość prosty plan, ale realny - nie obiecuje gruszek na wierzbie, tylko zapewnił, że celem jest głównie społeczność lokalna, stąd bardzo fajny pomysł z takim pokazem dla miejscowych, by jakoś zacząć. Ja im życzę powodzenia - to nowy projekt, budowany od zera i to logiczne, że kłopoty będą się mnożyć, ale mam nadzieję, że osoby odpowiedzialne za MZW sobie z tym poradzą i dadzą nam trochę rozrywki.

Ano właśnie Jędruś :D Zapomniałem o nim :D (czyli wyszło, że N!KO przyćmił go swoim ogłoszeniem).

Wywiad z nim wyszedł jak najbardziej pozytywnie. Wiadomo, że ludzie oczekiwali jakiś kontrowersji, ale to chyba dobrze, że ich nie było, bo po co? Sam pomysł na produkt odbieram pozytywnie i to chyba dobrze, że chcą zacząć od lokalnej publiki, a fanów z innych części Polski zachęcić przez internet.

Życzę powodzenia, ale i dużej cierpliwości i samozaparcia, bo osiągnięcie sukcesu wrestlingiem w Polsce może być bardzo trudne.

Występ Jędrusia w AM został przyćmiony ogłoszeniem N!ko .

To tak jak zwycięstwo Bryana na Wm'ce w cieniu zakończenia streaku Undertakera .

N!ko jak Undertaker , to chyba wspaniały komplement :D

• Reputacja:   258
  • Urządzenie:  Android

Wielkie podziękowania dla N!KO za rozwój AM i ogólnie portalu Attitude i za okazje pokazania się innym użytkownikom na łamach AM. Sam bardzo miło wspominam kilka odcinków( chyba coś koło 6), które razem nagraliśmy jeszcze na starych zasadach bez Youtube.

Mam nadzieję, na jakieś odświętne występy tak jak Shawn Michaels, który co jakiś czas pojawia się w WWE i oczywiście regularne pisanie postów w działach, w których zawsze jest Ciebie pełno.

E tam, podniecacie się. Wystarczyło ogłosić w tym samym AM, że KOWAL będzie nowym prowadzącym i przyćmiłoby to wszystkie odejścia, przełamanie streaku i inne przereklamowane shockery.

Wystarczyło ogłosić w tym samym AM, że KOWAL będzie nowym prowadzącym i przyćmiłoby to wszystkie odejścia, przełamanie streaku i inne przereklamowane shockery.

Ty byś tego chciał. Ja niekoniecznie :D

Prawdę mówiąc niekoniecznie. Zwłaszcza jeżeli miałbyś recenzje filmów zapodawać. ;)

Prawdę mówiąc niekoniecznie.

Tak? A ja myślałem że robienie ze mnie forumowego celebryty, którego trzeba wmieszać w każdy temat oznacza ze chciałbyś nie tylko czytać moje posty, ale też słuchać moich wypowiedzi :smile: Co do tych recenzji, to piszę jak umiem, a jak N!KO przestanie się udzielać w temacie o filmach to już wogóle nie będziesz musiał go czytać, bo tylko moje posty tam będą :D

• Reputacja:   26

N!KO dzięki wielkie za to, że mogłam Cb słuchać. Mam nadzieję, że kiedyś wrócisz do AM.