Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Attitude Mówi - Wrestling Podcast LIVE - End of an Era

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

KL co Ty wróżysz Schoopowi? Bo to jego odwzorowanie z drugiej foty już chyba nie żyje prawda i umarł w dość młodym wieku? :D Raczej złą fotę do porównań wziąłeś :grin:
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

6

• SixKiller

4

• Kowal

4

• Ghostwriter

3

Top użytkownicy w tym temacie

#bullshit #ThankYouNiko #NikoBestInTheWorld #TesknimyJuzTeraz #R.I.P

Mimo, że to tylko podcast o wrestlingu, to smutno. Ludzie przywiązują się i tak chyba jest i tym razem, bo sam oglądam AM od bardzo dawna, nawet, jak jeszcze nie miałem konta na portalu. Pamiętam, że N!KO zadebiutował - może się mylę - w odcinku poświęconym WrestleManii 25 i od tego czasu przeszedł ogromną drogę, stając się prawdziwym ojcem tego dzieła. Strasznie ciężko sobie wyobrazić teraz przyszłość tego internetowego show i już teraz składam szacunek tym, którym uda się to jakoś poukładać i tchnąć nowym życiem, bo nie wydaje mi się, by ktokolwiek w ogóle mógł pomyśleć o przestaniu nadawania Attitude Mówi.

Dzięki za wszystko i powodzenia!

No nareszcie! Przez te wszystkie AM przez które udało mi się - jakimś cudem - przebrnąć zastanawiałem się kiedy N!KO przemaluje w końcu swój pokój albo przynajmniej zdejmie ze ściany ten okropny plakat z Tony'm Montaną. :P

A na poważnie, to przyłączam się do podziękowań za AM, które stało się sztandarowym programem Attitude. A przede wszystkim za kilka naprawdę ciekawych odcinków. Swoją drogą - straszny z ciebie drań N!KO. Zabrałeś spotlight Jędrusiowi!

Swoją drogą - straszny z ciebie drań N!KO. Zabrałeś spotlight Jędrusiowi!

Tak naprawdę countdown od początku dotyczył Jędrusia, jednak w ostatnim momencie Niko uznał, że musi to dotyczyć jednak niego i stąd taka decyzja :)

Ja również dołączam się do podziękować, gdyż te podziękowania są jak najbardziej zasłużone. Mam tylko nadzieje, że ten wieloletni projekt jakim jest AM nie zniknie całkiem ze sceny. Chociaż ciężko będzie znaleźć drugą osobę z takim zapałem i wiedzą o tym biznesie jak nasz "skromny" prowadzący.

Chociaż ciężko będzie znaleźć drugą osobę z takim zapałem i wiedzą o tym biznesie jak nasz "skromny" prowadzący.

Wiesz, dopóki sytuacja się nie wyklaruje to tym skromnym prowadzącym może zostać Schoop, a żeby podcast przetrwał to można by wrócić do motywu z gośćmi. Czyli Kurczak czuwa nad tym co się dzieje i trochę rozmawia, a gość się wypowiada o tygodniówce. Ewentualnie segment z pytaniami by wypadł, choć do każdego gościa takowe by się znalazły. Bo robić co niedzielę Schoop mówi to nie jest dobry pomysł, a jednak nikt by nie chciał żeby coś, co rozwijało się na naszych oczach z krótkich audycji z muzyczką w tle prowadzonych przez Brejvera aż do czegoś tak cenionego na PSW jak AM live, upadło tak z dnia na dzień.

• Urządzenie:  Windows

Niniejszym wielce dziękuję za każdy podcast jaki dane było mi wysłuchać a słuchałem go chyba od numeru ok. 50. Na początku "z odtworzenia", ostatnimi czasy (od roku) już na żywo dyskutując na forum.

Ogrom informacji jakie pozyskałem o wrestlingu jest nie do przecenienia. Mimo że oglądam wrestling już ponad 20 lat to NIKO pokazał mi jak mało o nim wiem.

Będzie mi brakowało tego cotygodniowego must see, które również mobilizowało mnie do oglądania poza RAW również Smackdown i Impact (żeby wiedzieć o czym się mówi).

Dzięki AM zacząłem oglądać PWG, za samo to wielkie podziękowania.

Dobrze, że za tydzień święta bo tak usiadłbym w niedzielę o 15.00 przed ciemnym monitorem i patrzył się tępo w nicość ... :D

Mam nadzieję, że AM nie umrze, pewnie nie jako cotygodniowa, ale co miesięczna audycja mógłby się zachować. Jako użytkownicy Attitude powinniśmy tego dopilnować i wesprzeć Schoopa w jego nie równej walce.

Miało być prywatnie, ale miej tę swoją chwilę :)

To i ja dorzucę coś od siebie, bo przedtem nie byłem w stanie powiedzieć praktycznie nic. Wciąż mi smutno, że kończy się to nasze AM, ale chce Ci podziękować za wszystko czego mogłem się przy Tobie nauczyć. Miewałem Cie dość, ale zdecydowanie jesteś odpowiedzialny za to kim jestem w tym naszym chorym półświatku. Wciąż liczę, że jeszcze nie raz będzie mi dane poaudycjować jeszcze w Twoim towarzystwie. Jeszcze raz Wielki Dzięki.

Dla mnie AM było najfajniejszą rzeczą na tym naszym podwórku wrestlingowym i będzie mi go bardzo brakowało. Oglądało się to jak normalny program w TV, a nie dlatego, że prowadzili koledzy z forum. Dla osób takich jak ja, które nie oglądają ROH i NXT, było to także podstawowe źródło informacji o tym, co się tam dzieje. Poza tym poczucie humoru, goście...

Opowiadałem to już, ale pieprzyć to - zrobię to raz jeszcze.

Rok temu w sierpniu wziąłem samochód i pojechałem w miesięczną podróż po Chorwacji i Czarnogórze. Jedną z motywacji, by znaleźć McDonalda czy jakąś pizzerię z wifi, było AM. Wiadomo, zbliżało się Summerslam, a ja nie mogłem oglądać gal, więc była to jedyna możliwość, by być na bieżąco. Ściągałem więc na laptopa AM w formie mp3, potem przerzucałem to na telefon, i tak słuchałem podczas jazdy. AM leciało zamiast radia m.in. w chwili, gdy dostawałem mandat, ale nie mam z tego tytułu żadnych roszczeń :lol: W każdym razie irytowały mnie wpisy typu "po co gadacie o tych tygodniówkach, skończcie z tym", bo na pewno było więcej osób, które tylko dzięki AM wiedziały, co się dzieje w WWE/TNA. A nawet jeśli nie, to za 10 lat będzie to super pamiątka po tym, jaki jest dzisiaj wrestling.

Co jeszcze? Aha, pamiętam, jak denerwowały mnie PW od N!KO, czy nie chciałbym wystąpić w AM, bo nie oglądałem wtedy wrestlingu i myślałem, że w pewnym momencie uzna, że się wykręcam i tchórzę :wink: Ale potem pojawiła się okazja, by nagrać odcinek na 10-lecie Attitude, i spodobało mi się to. Kiedy więc wróciłem do oglądania wrestlingu, byłem do dyspozycji.

Dzięki, N!KO, za stworzenie marki. Jednocześnie sorry, że nie wierzyłem w format weekly :wink: Fajnie było was słuchać, podrzucać pomysły, a potem przyglądać się realizacji niektórych z nich.

Fajnie było was słuchać, podrzucać pomysły, a potem przyglądać się realizacji niektórych z nich.

Schoopdust wciąż o Tobie wspomina :D

Schoopdust wciąż o Tobie wspomina :D

Dzięki twojemu nieprzeciętnemu talentowi do kredek był naprawdę przerażający :D

Myślę że jest tylko jedna piosenka to dobitnie opisująca moje odczucia odnośnie odejścia N!KO

No cóż szkoda że tak się kończy się pewien rozdział w historii portalu Attitude, ciekawi mnie jak Schoop ogarnie pozostałość po tym podcast'cie, chętnych do współprowadzenia będzie pełno, natomiast nie sądzę żeby dało się zastąpić N!KO. Dzięki za wiele fajnych odcinków - zacząłem od komentarzu live Money in the Bank 2011 - był tak dobry że obejrzałem gale 2 razy z waszym komentarzem i raz, oryginalnie, bez. #ThankYouN!KO

Najpierw odszedł Punk, potem na WMce Taker przegrał z Lesnarem (nie to, że narzekam, że streak się skończył, ale mogli go "oddać" komuś kto siedzi w tej robocie częściej niż odbywają się gale DDW), teraz Niko zabiera swoje kredki i idzie w cholerę... Nie wiem czy moje fanowskie serce jest w stanie tyle wytrzymać.

W każdym bądź razie chciałbym Ci podziękować za te stracone godziny na słuchaniu opowieści, które w większym stopniu z wrestlingiem miały mało wspólnego, jak i tych przemyśleń na temat już bardziej związanych z "branżą", za wprowadzenie mojej błogiej nieświadomości w mechanizm działania tej rozrywki sportowej i cotygodniowe tłumaczenie co jest best for business a co nie do końca. Jak kiedyś spotkamy się na jakimś zlocie to postawię Ci tego zasłużonego Tigera za 9zł :D

Niko, na razie jestem na tym etapie:

http://cdn.uproxx.com/wp-content/uploads/2014/04/Screen-Shot-2014-04-07-at-12.07.14-AM-650x364.png

Wielkie dzięki za wszystkie AM, które razem z Schoopem tworzyłeś. Mimo, że niewiele mogłem oglądać live to jednak fajnie było posłuchać "kilku" zdań z Twojej strony.

Ale regularność i obszerność postów na Atti utrzymujesz? Czy zostawiasz nas w cholerę kompletnie? :)