Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WM Spoiler (nazwa tematu tymczasowa)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Nie zmienia to jednak faktu, że niektórzy dostali monster butthurtu, i robią z kolegi jakiegos popaprańca, nie napisał on nigdzie, że zaraz chce jakieś ołtarzyki na chacie stawiać, i modlić się do Andrzeja, więc tym bardziej nie ogarniam spiny.
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

14

• maly619

7

• Vercyn

5

• Captain Jerry

5

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   1

maly619, gdyby tak bylo jak mowisz to nie byloby takich postow jak propozycja bym zalozyl kosciol czy porownanie to z marszami z 10 kwietnia. Jesli chcesz mi powiedziec ze to nie sa oznaki atakowania i wysmiewania w po prostu dziecinny i prymitywny sposob to ja juz nie mam pytan. Edytowane przez TakerFanKrk

• Urządzenie:  Macintosh

Niestety ale coraz bardziej dochodze do wniosku zevna tym forum nie ma czegos takiego jak wolnosc wypowiedzi. Komus sie jakas wypowiedz nie spodoba to zaraz dolaczaja sie inni na zasadzir "musze tez temu komus dowalic i go wysmiac by zdobyc poklask i uznanie reszty" i spirala sama sie nakreca. Smutne ale bardzo prawdziwe. Wygasnie

ale nikt ci tu nie zabrania niczego pisać, a jak walnąłeś głupote, to przez te podśmiechujki ludzie ci to tylko wytykają, żebyś na przyszłość się tak nie popisał ;-)

• Urządzenie:  Windows

Stary, witamy w internecie. Przecież to normalne, że jak ktoś pisze coś takiego jak ty, to zaraz znajdą się osoby który wyśmieją to w jakiś sposób, przesadzą, wyolbrzymią itp. Tak działa internet i nie można brać tego aż tak na poważnie jak ty to robisz. Zresztą taką reakcją jak teraz potęgujesz reakcję innych. Mówiąc wprost, stajesz się idealną ofiarą do bycia trollowanym :D

• Reputacja:   1

k4rol-13, niestety ale przezvtakie akcje w ogole zastanawiam sie czy jest sens jeszcze bym cokolwiek pisal gdyz znow za chwile bede dla kogos niepoprawny politycznie lub moj post znow kogos zgorszy i zabawa w " kto mocniej werbalnie przywali" zacznie sie na nowo. A kozlem ofiarnym nie mam zamiaru byc

[ Dodano: 2014-04-07, 22:26 ]

maly619, pisanie w internecie nie obliguje Cie tez do obrazania kogokolwiek. Ja osobiscie nikogo nie obrazam a staram sie pisac merytorycznie. Zreszta nie interrsuje mnie opinia kogokolwiek z netu. Jesli ktos kogos nie zna prywatnie to nie wie jaki jest. Chca to niech sobie trolluja. Tyle ode mnie. Pozdro

Taker, teraz piszesz, że tylko zaproponowałeś obejrzenie jakiejś walki. Jasne, że to żaden grzech, dla fanów Callawaya jakaś tam gratka, ale za pierwszym razem wspomniałeś o robieniu tego konkretnego dnia. W tym jest problem, próbujesz obudować wokół całego wydarzenia jakiś rytuał. Podejrzewam, że spróbujesz się wymigać, że żadnego rytuału nie chcesz budować. Może i takiego zamiaru nie masz, ale z Twoich słów płynie coś innego.

Niespecjalnie spodobało mi się to co napisałeś Vercynowi. To "Jeżeli streak dla Ciebie nie jest powodem do wspominania to gratuluję". Próbujesz w tym miejscu sprawić wrażenie, że to Vercyn jest w mniejszości. Powiem tak, niektórzy mają tendencję do myślenia, że są przedstawicielem tłumu, głosem fanów i ich zdanie pokrywa się ze zdaniem zdecydowanej większości. Spróbuję teraz i ja: fani nie biorą wrestlingu aż tak poważnie jak robisz to Ty. To całkiem zdrowe i raczej powszechne podejście, nie prowadzące potem do takich sytuacji jak Plaski powracający tylko po to, by ogłosić, że wrestling zrujnował mu życie... dobra, tu się specjalnie zagalopowałem, to zdarzenie to skrajna skrajność, w dodatku pewnie mająca jakieś znamiona trollingu.

Bardzo przesadziłeś z porównaniem streaku do Eucharystii, niezależnie od tego jakimi kryteriami się kierowałeś. Wchodzisz w sferę sacrum z czymś co ma może kolosalne (przesadzam z tym słowem?) znaczenie wewnątrz wrestlingu, ale z każdym kolejnym rokiem bardziej będzie nadawało się do notki w kalendarium aniżeli wspomnienia, które należy podpalać co rok jak znicz na grobie.

I wiem, że ostatnim incydentem w QZ nie wzbudzą Twojego zaufania moje kolejne słowa. Wiem, ja też lubię kpić i szydzić, ale tak jak ktoś wspomniał - to nie jest tak, że jeżeli w Twoją stronę leci szydera to jest ona pusta, z czystej złośliwości. Niestety, stosując słownictwo wrestlingowe, forum to są w większości wredne heele i przyzwyczaili się do tego, że jakiś problem się uzmysławia komuś właśnie kpiną z niego. Zdaję sobie sprawę, że niemiłe jest przeczytanie paru przytyków, szczególnie niektórych niskiego poziomu (całuję i pozdrawiam SailorJerry), szczególnie, gdy na forumowym backstage'u Twój nick jest synonimem wrażliwego i uprzejmego usera.

Zdaję sobie sprawę, że niemiłe jest przeczytanie paru przytyków, szczególnie niektórych niskiego poziomu (całuję i pozdrawiam SailorJerry), szczególnie, gdy na forumowym backstage'u Twój nick jest synonimem wrażliwego i uprzejmego usera.

Dziękuję za wspomnienie o mnie. K-Pel jesteś własnie taką osobą o której wspominał TakerFanKrk, która pisze tylko po to, żeby podlizać się innym osobom na forum.

Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

K-Pel napisał/a: Zdaję sobie sprawę, że niemiłe jest przeczytanie paru przytyków, szczególnie niektórych niskiego poziomu (całuję i pozdrawiam SailorJerry), szczególnie, gdy na forumowym backstage'u Twój nick jest synonimem wrażliwego i uprzejmego usera.

Dziękuję za wspomnienie o mnie. K-Pel jesteś własnie taką osobą o której wspominał TakerFanKrk, która pisze tylko po to, żeby podlizać się innym osobom na forum.

Dziękuję za wspomnienie o mnie. Będziemy dalej się tak zapętlać? :)

Dobra, ten temat do niczego dobrego nie prowadzi. Zresztą nawet do końca nie wiem o czym miałbym on być. Temat o WM i wydarzeniach z nią związanych już mamy.

Do zamknięcia (uwierz mi TakerFanKrk, że robie to dla Twojego dobra).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...