Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WM Spoiler (nazwa tematu tymczasowa)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak to? Przecież płakał po walce!

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

14

• maly619

7

• Vercyn

5

• Captain Jerry

5

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Vercyn, niestety ale kolejny raz utwierdziles mnie w przekonaniu ze nie potrafisz dyskutowac merytorycznie. Wiadomo lepiej powiedziec ze rozmowca jest taki czy owaki i nie warto z nim rozmawiac. W zasadzie niczego innego sie nie spodziewalem, szkoda tylko ze taka osoba mieni sie zielonym kolorkiem a z racji funkcji powinna dawac przyklad innym. Jesli mam byc za to ukarany ostrzezeniem to smialo, nie krepuj sie i popraw sobie humor. Dalsza dyskusje w tym temacie uwazam za zbedna.

Undertaker nie chciał skończyć jak Hulk Hogan, który mając w łóżku młodą jak na jego lata żonę nie może z niego wstać na drugi dzień z powodu bólu pleców.

Facet był już wypalony i widać, że jego powroty od jakiegoś czasu były tylko dla zadowolenia fanów, bo pod względem finansowym jest już ustawiony.

Edytowane przez Captain Jerry
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Jak to? Przecież płakał po walce!

Ale to dlatego że go bolało, przynajmniej tak twierdzi jedna ze stron, która podaje, że Takera zabrano karetką do najbliższego szpitala z podejrzeniem wstrząsu mózgu i kontuzji szyi, jednak mimo to walka zakończyła się planowo. W sumie nie zdziwiłbym się jakby to była prawda, bo Lesnar przy F5 Takera nie oszczędzał. Ale jednak równie dobrze mogą to być tylko kolejne ploty... :grin:

28054889252fa02dfba372.jpg

Poważnie. Masz 24 lata, chcesz czcić skryptowany streak wrestlera, namawiasz do tego innych i do tego wszystkiego dziwisz się reakcjom. Give me a break.
We'll keep the red flag flying high, cause Man United will never die.

• Urządzenie:  Windows

Jak cos to pisz PW

Po co? Sam rzuciłeś tematem, więc nie jest to offtop.

maly619, teraz Ty dodajesz jakies spiskowe teorie sugerujac ze ja dodaje do tego jakies "ukryte przekazy"... Co to ma wspolnego z normalna propozycja by obejrzec w domu walke?

To:

np co roku na 6 kwietnia obejrzeć jedną walkę z tych 22 które Taker miał okazję stoczyć w ciągu tych minionych lat. Deadman po prostu na takie coś zasługuje. Ja na pewno będę każdego "szóstego" czwartego miesiąca odpalał jakiś WMkowy pojedynek (i Was również do tego zachęcam) by uczcić ten wspaniały okres.

jest normalna propozycja oglądania walki? Bo ja widzę tu te "ukryte przekazy", a więc chęć uczcenia, oglądanie w dniu w którym skończył się streak itp. Normalnie oglądanie to włączenie guzika play gdy masz ochotę na walkę, a nie włączenie play gdy jest jakaś data, jakaś godzina itd.

• Urządzenie:  Linux

Z Takerem do szpitala pojechał sam Vince i obawiano się dość poważnie o jego zdrowie. Zwłaszcza, że F5 przyjął prawie na boku i na jednej nodze, a nie na płasko.

maly619, odpowiem ostatni raz. Tak, ja tu nie widze nic zlego. Po prostu zwykla propozycja, nikomu nic nie narzucajaca. Zadnych ukrytych przekazow tez tu nie widze, no chyba ze to jakas zaszyfrowana wiadomosc to co innego. Pozdro

• Urządzenie:  Macintosh

co roku na 6 kwietnia obejrzeć jedną walkę z tych 22 które Taker miał okazję stoczyć w ciągu tych minionych lat. Deadman po prostu na takie coś zasługuje. Ja na pewno będę każdego "szóstego" czwartego miesiąca odpalał jakiś WMkowy pojedynek (i Was również do tego zachęcam) by uczcić ten wspaniały okres.

naprawdę się dziwisz że ludzie mają z ciebie beke? :D przecież takie coroczne oglądanie walki ku czci, nie różni się niczym od tych wspomnianych marszy z pochodniami w swoich założeniach.

Z Takerem do szpitala pojechał sam Vince i obawiano się dość poważnie o jego zdrowie. Zwłaszcza, że F5 przyjął prawie na boku i na jednej nodze, a nie na płasko.

WWE wypuszcza takie newsy, żeby podbudować wygraną Lesnara. Nie należy do tego podchodzić całkiem na serio. Zaraz powstaną teorie spiskowe i okaże się, że dostał na minutę paraliżu nóg i dlatego nie odkopał.

Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

naprawdę nie sądzę, że to teraz się zmieni aż tak diametralnie i wpłynie to na sprzedaż PPV.

WWE Network ma obecnie 667 tysięcy subskrybentów. Vince dopiął swego - może mieć wylane na sprzedaż PPV. Za 9,99$ miesięcznie, może emitować co chce, jak chce i tworzyć programy żywnie mu się podobające. PPV się nie sprzeda? Bzdura! 667 tysięcy osób może je obejrzeć, mając je wliczone w pakiet. Sprzedaż PPV to teraz będzie niszowy biznes. Koniec z podawaniem setek tysięcy. Nastawiajmy się na dziesiątki tysięcy a w końcu zaprzestanie tego.

Cena akcji WWE spadła o 20%.

k4rol-13, jakos nie klecze i nie modle sie do Callawaya wiec chyba wszystko ze mna dobrze. Zreszta ja nic nie mowilem o jakichkolwiek modlitwach czy piesniach. Po prostu zeby odpalic walke. Wiesz to ze ludzie sie smieja swiadczy o nich samych, ja sie tym kompletnie nie przejmuje. Za stary juz jestem na takie podsmiechujki z tak blahej rzeczy.

WWE Network ma obecnie 667 tysięcy subskrybentów. Vince dopiął swego - może mieć wylane na sprzedaż PPV. Za 9,99$ miesięcznie, może emitować co chce, jak chce i tworzyć programy żywnie mu się podobające.

Szczerze to kompletnie o tym zapomniałem ,mimo że trąbią ciągle na ten temat to jakoś mi uciekło.

naprawdę się dziwisz że ludzie mają z ciebie beke? :D przecież takie coroczne oglądanie walki ku czci, nie różni się niczym od tych wspomnianych marszy z pochodniami w swoich założeniach.

Ale ludzie podchwycili...już dajcie spokój,chce to sobie obejrzy w czym problem?

Undertaker nie chciał skończyć jak Hulk Hogan, który mając w łóżku młodą jak na jego lata żonę nie może z niego wstać na drugi dzień z powodu bólu pleców.

Dokładnie tak,a z tego co piszą w internecie to facet hajsem nie rzucał na prawo i lewo na spokojną emeryturkę ma już odłożone więc nie musi się męczyć rok w rok kosztem swojego zdrowia.

• Urządzenie:  Macintosh

wprowadzić takie malutkie święto w celu uczczenia tego wielkiego zawodnika

i tu nie ma nic dziwnego?

Jakoś w dniu końca kariery Flaira, HBK czy śmierci Owena Harta nie ma takich tradycji. Rozumiem że można być wielkim fanem zawodnika, ale robienie dla niego święta jest już zahacza o "cross the line"

• Urządzenie:  Windows

Niestety ale coraz bardziej dochodze do wniosku zevna tym forum nie ma czegos takiego jak wolnosc wypowiedzi. Komus sie jakas wypowiedz nie spodoba to zaraz dolaczaja sie inni na zasadzir "musze tez temu komus dowalic i go wysmiac by zdobyc poklask i uznanie reszty" i spirala sama sie nakreca. Smutne ale bardzo prawdziwe. Wygasnie.

Sry Taker, ale skoro tyle ludzi zwraca Ci na coś uwagę, to oznaka, że coś jest z tym nie tak, a nie że chcą Ci dowalić albo Cię wyśmiać. Smutne to jest to, że niektórzy każdy post w ich stronę uważają za atak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...