Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WM Spoiler (nazwa tematu tymczasowa)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Linux

W sumie myślę czy nie dobrym pomysłem byłoby wprowadzić takie malutkie święto w celu uczczenia tego wielkiego zawodnika: np co roku na 6 kwietnia obejrzeć jedną walkę z tych 22 które Taker miał okazję stoczyć w ciągu tych minionych lat. Deadman po prostu na takie coś zasługuje. Ja na pewno będę każdego "szóstego" czwartego miesiąca odpalał jakiś WMkowy pojedynek (i Was również do tego zachęcam) by uczcić ten wspaniały okres.

"Świętujmy rocznicę zakończenia streaku Undertakera, co roku 6 kwietnia. Albo lepiej - co miesiąc świętujmy - 6-tego każdego miesiąca! Undertaker wróóóóóć!"

Zawsze możesz z pochodniami przejść się pod pałac prezydencki w Warszawie i tam sobie świętować. Niektórzy chodzą tak co miesiąc od 10 kwietnia 2010 roku. Myślę, że Undertaker na pewno Ci podziękuje za ten gest i w mowie na cześć włączenia do Hall of Fame wymieni Ciebie z nicku i forum. Aż strach pomyśleć, co będziecie robić kiedy Taker rzeczywiście będzie "under".

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

14

• maly619

7

• Vercyn

5

• Captain Jerry

5

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

W sumie myślę czy nie dobrym pomysłem byłoby wprowadzić takie malutkie święto w celu uczczenia tego wielkiego zawodnika: np co roku na 6 kwietnia obejrzeć jedną walkę z tych 22 które Taker miał okazję stoczyć w ciągu tych minionych lat. Deadman po prostu na takie coś zasługuje. Ja na pewno będę każdego "szóstego" czwartego miesiąca odpalał jakiś WMkowy pojedynek (i Was również do tego zachęcam) by uczcić ten wspaniały okres.

Stary, to tylko wrestling ... :shock: Mark już pewnie o tym zapomniał i w tej chwili masaż z " happy end'em" robi mu Michelle ;-)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   1

PH93, no i co z tego? Jest to rzecz równie święta dla fanów wrestlingu co Najświętszy Sakrament dla katolików i należy o niej pamiętać nawet przez takie akcje. Nie widzę tu nic budzącego zdziwienie...

Z takim nastawieniem to nie zdziwię się jak zaczniesz chodzić po mieście w masce owcy. Nie przywiązuj do tego "biznesu" takiej powagi - to jest serial... dobry serial. :)

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Urządzenie:  Linux

PH93, no i co z tego? Jest to rzecz równie święta dla fanów wrestlingu co Najświętszy Sakrament dla katolików i należy o niej pamiętać nawet przez takie akcje. Nie widzę tu nic budzącego zdziwienie...

Nie pamiętam, żeby Najświętszy Sakrament miał swój streak i ktoś płakałby po jego przerwaniu. To porównanie to kompletny bullshit.

"Świętujmy rocznicę zakończenia streaku Undertakera, co roku 6 kwietnia. Albo lepiej - co miesiąc świętujmy - 6-tego każdego miesiąca! Undertaker wróóóóóć!"

Zawsze możesz z pochodniami przejść się pod pałac prezydencki w Warszawie i tam sobie świętować. Niektórzy chodzą tak co miesiąc od 10 kwietnia 2010 roku. Myślę, że Undertaker na pewno Ci podziękuje za ten gest i w mowie na cześć włączenia do Hall of Fame wymieni Ciebie z nicku i forum. Aż strach pomyśleć, co będziecie robić kiedy Taker rzeczywiście będzie "under".

Jeśli dla Ciebie streak nie jest rzeczą godną wspominania to gratuluję. A z tym marszem pod pałac totalnie przegiąłeś. Nie mówiłem nic zresztą o modlitwach czy tym podobnych rzeczach ale żeby każdy w domowym zaciszu włączył sobie w tym dniu jakąś walkę Takera z WMki. Jeśli dla Ciebie to godne kpin i największego potępienia to mogę tylko spuścić zasłonę milczenia.

• Reputacja:   107
  • Urządzenie:  Windows

Hmmm... no to ja co miesiąc będę zakładał rękawice do mma i jednej wylosowanej osobie jebnę piledrivera.

Ja rozumiem, pasja pasją, ale bez przesady. Idąc takim tropem musiałbym co rok, w rocznicę zakończenia kariery przez Magica Johnsona, próbować złapać hiv. Czy coś w ten deseń.

A samo zakończenie streaku? Lata mi to, ale jeśli teraz Lesnar odejdzie z WWE i będzie miał wszystko w dupie albo zmarnują taki materiał na monster push to się zdenerwuję. Teraz Lesnar powinien niszczyć każdego,ale boję się, że na jednym segmencie na RAW i jakimś kretyńskim speechu Heymana się skończy.

6427638215a28716991f4b.jpg

Według mnie wykręcił najlepszą walkę w historii Wrestlngu, tak z Shawnem Michaelsem. Ale nie na Wrestlemanii, Bad Blood 97, coś epickiego, każdy powinien to zobaczyć.

Dla mnie to ciągle niesamowite, odchodzi kolejny ulubieniec : Michaels, Punk, Edge, Flair a teraz Undertaker.

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

Idąc takim tropem musiałbym co rok, w rocznicę zakończenia kariery przez Magica Johnsona, próbować złapać hiv. Czy coś w ten deseń.

Made my Da... nie sorry, jesteś nr.2 za WM :twisted:

Nie pamiętam, żeby Najświętszy Sakrament miał swój streak i ktoś płakałby po jego przerwaniu. To porównanie to kompletny bullshit.
Ja tylko porównałem że to taka święta rzecz dla fanów. O przerywaniu adoracji w kościołach nic nie mówiłem, ale jak chcesz to sobie dopowiadaj. Zresztą czułem że to tylko kwestia czasu gdy znów będę celem ataku z Twojej strony. Po prostu: nie chcesz świętować to nie świętuj, ale nie obrażaj innych którzy chcą to robić. Zresztą ja rzuciłem tylko sugestię, jak ludzie zrobią to ich sprawa.

Jeśli dla Ciebie streak nie jest rzeczą godną wspominania to gratuluję. A z tym marszem pod pałac totalnie przegiąłeś. Nie mówiłem nic zresztą o modlitwach czy tym podobnych rzeczach ale żeby każdy w domowym zaciszu włączył sobie w tym dniu jakąś walkę Takera z WMki. Jeśli dla Ciebie to godne kpin i największego potępienia to mogę tylko spuścić zasłonę milczenia.

Kończy się pewna epoka,warto na pewno będzie co roku o tym wspomnieć bo jednak było to budowane przez lata ,a co do oglądania walki to dlaczego nie ? Nie rozumiem czego tu się czepiać.

Ja ciesze się z faktu,że seria padła ,ale wewnątrz mnie irytacja rośnie ,że złamał ją facet który już raz totalnie olał federacje a oni mimo to liżą mu tyłek.

To jest tylko wrestling. Trzeba odróżnić sprawy fikcyjne od rzeczywistości. Zresztą facet żyje i sam chciał odejść.

Z drugiej strony Maradona ma swój kościół więc jeśli znajdziesz jeszcze przynajmniej jednego chętnego fana takera(bo kościół oznacza chyba wspólnotę) to możecie założyć pierwszy na świecie kościół Undertakera

Edytowane przez Captain Jerry
Beniaminek 2014

990529556565f7712de17e.jpg

Hmmm... no to ja co miesiąc będę zakładał rękawice do mma i jednej wylosowanej osobie jebnę piledrivera.

Ja rozumiem, pasja pasją, ale bez przesady. Idąc takim tropem musiałbym co rok, w rocznicę zakończenia kariery przez Magica Johnsona, próbować złapać hiv. Czy coś w ten deseń.

Przesadzasz i to grubo. Zresztą mówię; jeśli nie chcecie oglądać walk Takera to nie musicie przecież tego robić ale dajcie spokój z tym kpiącym porównywaniem do HIVa czy marszami 10 kwietnia...

[ Dodano: 2014-04-07, 19:18 ]

Kończy się pewna epoka,warto na pewno będzie co roku o tym wspomnieć bo jednak było to budowane przez lata ,a co do oglądania walki to dlaczego nie ? Nie rozumiem czego tu się czepiać.
Przynajmniej jedna normalna wypowiedź :)

[ Dodano: 2014-04-07, 19:23 ]

To jest tylko wrestling. Trzeba odróżnić sprawy fikcyjne od rzeczywistości. Zresztą facet żyje i sam chciał odejść.
Wiem jak działa ten biznes. Ja tylko mówię że warto byłoby po prostu obejrzeć wtedy jakąś walkę by o tym wspomnieć za rok (bo chyba nikt o takim wydarzeniu szybko nie zapomni). Rozumiem gdybym napisał że trzeba byłoby w tym dniu odprawić modlitwę czy coś w tym stylu ale przecież obejrzenie walki to normalna rzecz która nie powinna budzić złośliwych uśmieszków czy docinek.

[ Dodano: 2014-04-07, 19:28 ]

jeśli znajdziesz jeszcze przynajmniej jednego chętnego fana takera(bo kościół oznacza chyba wspólnotę) to możecie założyć pierwszy na świecie kościół Undertakera
Widzę że próbujesz sobie nabić u innych cheap pop. Akurat żadnego zakładania kościoła nie planuję a Ty taką wypowiedzią tylko się kompromitujesz co dla mnie jest przykre bo myślałem że są na tym forum ludzie którzy kochają ten sport i liczą się ze zdaniem innych a wychodzi na to że lepiej dla niektórych kogoś wykpić i wyśmiać. Nie będę Wam dawał już tej satysfakcji dłużej. Chcecie to się śmiejcie, świadczycie tylko o sobie samych i Waszym niskim poziomie. Edytowane przez TakerFanKrk

Nie popadajmy w skrajności. Każdy ma swoje podejście do wrestlingu. Jeśli ktoś był markiem Takera to wiadomo, że przerwanie streaku było dla niego emocjonalnie ważnym wydarzeniem. Ja nie jestem markiem Takera a mimo to siedział z niedowierzaniem po pinie. Tak naprawdę każdy ma jakiś obyczaj czy podejście do pewnej sprawy, które dla innego będzie niezrozumiałe, także prześciganie się w różnych porównaniach jest zbędne.

Wracając do ulubionej walki, to ja najbardziej sie emocjonowałem walką z WM 28. Była to na tyle dobra walka, że można ją pokazać wielu, którzy uważają wrestling za "nudny teatrzyk".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...