Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czy pojechałbyś na galę organizowaną przez Attitude?

399 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pojechałbyś na galę organizowaną przez Attitude?

• Tak, nie ważne gdzie i z jaką kartą
      81
    • Tak, ale zależy to od karty
      51
    • Tak, ale zależy gdzie
      192
    • Nie wiem
      20
    • Nie
      55

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   22
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Założenia do przedstawionych opcji:

- Jeśli przyjedziesz tylko gdy w karcie będą bardzo znane nazwiska to lepiej zaznacz "Nie"

- Jeśli wszystko zależy od karty, miejsca i jeszcze ceny to lepiej zaznacz "Nie wiem"

- Jeśli przyjechałbyś, ale tylko gdy miejsce np: nie będzie po drugiej stronie Polski, to zaznacz "Tak, ale za zależy gdzie".

- Jeśli przyjechałbyś, ale tylko gdy będzie chociaż jedno znane nazwisko które skusi Cię na przyjazd to już zaznacz "Tak, ale zależy od karty"

Na potrzeby zabawy zakładamy, iż średnia cena za bilety będzie w przedziale 30 - 60 PLN.

Pytania dodatkowe:

- Czy chciałbyś aby N!KO wystąpił na gali? Jeśli tak, to jako kto?

- Czy chciałbyś aby w pierwszych pojedynkach (pre-show) wystąpili rodzimi backyardowcy?

- Czy chciałbyś aby wystąpili zawodnicy DDW? Jak tak, to jacy?

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Negatyvny

5

• Przemk0

4

• Azibiel

3

• Michcio

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   30
  • Urządzenie:  Android

Ja zaznaczyłem odpowiedź "Tak, ale zależy gdzie". Mieszkam w stolicy Podlasia więc Warszawa (jak było podane w primaaprilisowym newsie), Olsztyn albo najdalej Łódź byłyby dla mnie osiągalne.

Ceny biletów mi pasują.

A co do karty, nie jestem wymagający. Byłaby to moja pierwsza gala wrestlingu, w której brałbym udział, więc sama obecność byłaby dużym przeżyciem ;)

- N!KO powinien wystąpić w roli, w której pokaże swoją charyzmę no i to, że ma gadane :P Np. wygłosić jakiś pipebomb na początku gali ;) Albo zrobi się z niego play-to-play commentatora, a towarzyszyć będzie mu Schoop jako color commentator (wszak N!KO i Schoop mają trochę doświadczenia w tej materii) :)

- Jestem za

- Nie interesuje się za bardzo DDW ale parę osób mogłoby się pojawić.

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)

• Reputacja:   0

Wychodzi na to, że jestem naczelną fangirl Attitude :D Nawet literki nie przeczytałam w temacie, a już zaznaczyłam pierwszą odpowiedź w ankiecie :)

Jeśli Schoop będzie komentował tak jak na jednej z gali WWE ("On go zabije!"... lol), to wnioskuję, aby do każdego biletu dodawać nocnik w zestawie :D

I'm just driven by anger

N!KO vs Rowdy Roddy Piper, z koniecznym Pipers Pit na start gali. Stać nas na niego? :) #millionsofdollars . A gala w Radomiu naturalnie :wink: Bo blisko Warszawy i taniej :twisted:

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Reputacja:   3

Przed galą Nikusiek i Schoopowaty mogliby w ringu zrobić Attitude Mówi Live, mając tym razem swoich widzów przed sobą na krzesłach :)

Szczerze? Katowice, Opole, Kraków ew. Łódź... dlaej będzie ciężko (finansowo, a i rodzice troszkę do gadania w tej sprawie mają) i zależy od terminu... no chyba, że mówimy o wakacjach, to wtedy mogę gdzieś dalej się wybrać ale to zaś zależy karty i wystepu N!ko i backyardowców, których chętnie bym zobaczył.

Jak Paul_Heyman jestem za Katowicami. Dobre położenie i nigdy nie było tutaj nic organizowanego. Zawsze ta Warszawa i Warszawa, a tam ciężko z dojazdem, bo daleko :P

NIKO widziałbym w jakieś walce, może Main Event, skoro galę organizuje Attitude, a on jest twarzą Atti? Czemu nie. Głównie z tego powodu obejrzałbym tą galę. :)

Damianejroo

Zaznaczyłem "Tak, ale zależy gdzie" bo ma to dla mnie jakieś tam znaczenie. Powiedziałbym, że im bardziej na północ tym gorzej dla mnie. Chociaż nie mówię, bo gdyby gala odbywała się np. w Gdańsku, ale zachęcała kartą, to pewnie skusiłbym się.

Co do reszty, to nie odpowiadam, bo jest mi to obojętne. Mam za to inne, wydaje mi się, że retoryczne pytanie: czy będzie zlot :D?

Jeśli karta ma nie mieć znaczenia, to tylko gdzieś w pobliżu Katowic(ogółem bardziej na dole kraju). O dalszych miejscach mógłbym myśleć ewentualnie w wakacje.

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

Jak chyba większość zaznaczyłem "tak, ale zależy gdzie" - na jakiś wygwizdów na krańcu świata (vide Radom :P) mało komu chciałoby się jechać, wielkie miasto (jak Łódź) byłoby pod tym względem lepsze ;)

#FireSpears

Mistrz Świata w Typerze Mistrzostw Świata a.d. 2018

#FireSpears

Zapomniane Ikony Wrestlingu, odcinek #6 - styczeń 2020.

#FireSpears

10322574215b75ed600e0af.jpg

• Reputacja:   1

Ja bym chciał zobaczyć walkę Vaclav vs Stone Cold Steve Austin w Beer Drinking Contest, in ring promo z udziałem Rocka (forma z Attitude Ery) i Ravena (obaj mają zabawne teksty więc na pewno skradliby show ;D ) oraz konfrontację N!KO vs Pan Pawłowski (jakiś Rock Bottom na WeeManie pod koniec segmentu byłby mile widziany). Jeśli te trzy rzeczy byłyby zagwarantowane to jadę w ciemno :)

Main Eventem natomiast powinien być Battle Royal: Attitude vs DDW lub Tag Team Match z Przemk0 i Roidem jako kapitanami :)

Zdrowy rozsądek podpowiedział, aby zagłosować na wariant z obojętnie jaką lokalizacją i kartą.

Za debiutancką galą nie mogą stać wielkie pieniądze, więc miejsce, w którym się odbędzie, powinno być tanie. Mniejsze miasto oznacza mniej wydatków.

Jak najbardziej jestem za występami backyardowców.

N!ko pasuje do roli announcera i przeprowadzającego wywiady z wrestlerami.

Zawodnicy DDW bez zgody Roida na gali wrogiego Attitude? Podejrzane :)

Stay negative

132907833053c542ed6bddd.jpg

Podbijam propozycje N!KO z galą w Radomiu! ;) Z pewnością wyszłoby taniej niż w stolicy czy innych znaczących miastach. A i w rozgłosie tego chętnie bym pomógł.

W kwestii wrestlerów... lepiej byłoby skupić się na backyardowcach i ciekawych stypulacjach niżeli ściągać nawet takie gwiazdki z DDW.

Rola dla N!KO zależy od niego samego, gdyby wyraził chęci to i fajnie byłoby ujrzeć go w walce a jeżeli nie to może jako kierownik (gospodarz) imprezy albo nawet i manager à la Heyman ;)

Wybrałem opcję nie ważne gdzie i z jaką kartą (chociaż wyprawa do Szczecina to pewnie byłby hard core).

Radom to jak najbardziej fajne rozwiązanie - w miarę środek, więc osoby z południa nie musiałyby drałować na północ i vice versa.

Prowadzenie (jakby tego nie rozumieć) gali przez Schoopa i N!KO, to dobry pomysł, z tymże ja ewentualne AM Live umieścił bym pomiędzy częścią z walkami zawodników backyardu a częścią z wrestlerami. Dzięki temu wszystko można byłoby fanie zrealizować.

Jak już napisałem wyżej, backyard powinien być. W końcy to nie są to jakieś wyszukane koszty. Co do wrestlerów wszystko zależy od dostępnych środków. Przy ich braku lub niskim poziomie trzeba byłoby celować w DDW (tylko pytanie co na to Roid). Przy nieco większych finansach można pokusić się na kogoś od sąsiadów (chociaż nie wiem jak poza Niemcami wygląda pro-wrestling) lub ściągnąć ekipę z Węgier. Jeżeli chodzi o Attitude, Kowal musi być !

Ogólnie jest bardzo duża szansa na sukces.

"Jeśli mówisz do Boga, jesteś osobą religijną. Jeśli Bóg ci odpowiada, jesteś chory psychicznie"

House M.D. S02E19

211015597452e3a27e841d5.jpg

• Reputacja:   30
  • Urządzenie:  Android

A może jakiś projekt na wspieram.to? (polski Kickstarter) :D

Bo, jak widzę, naszą kreatywność ogranicza chyba jedynie kwestia finansów ;)

Redaktor Roku 2015

One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017 :)