Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

OKej, to mi pasuje, w takim razie od następnych newsów zakładam nowy temat i on jest uniwersalny. Thx Hartfan!

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

42

• bRaYo

13

• Hartfan

8

• Ceglak

6

Top użytkownicy w tym temacie

Jako, że gala odbywa się w dalekiej przyszłości, czas nie gra roli, bo dzięki wiedzy technologicznej każdy może zwalniać i przyspieszać czas wedle swojego widzimisię.

Oz ja pierdole.

Hogany i Ricki Steinery, byl Terry Funk tez, Boze, w dalekiej przyszlosci... to dopiero byloby starcze sado-maso.

To najbardziej absurdalne i nietrafione diary z mozliwych... Sorry!

Oz ja pierdole.

Hogany i Ricki Steinery, byl Terry Funk tez, Boze, w dalekiej przyszlosci... to dopiero byloby starcze sado-maso.

A czytałeś scenariusz? To nie są te same Hogany, Steinery i Funki... przeczytaj scenariusz, proszę, poświęć to 5 minut, bo jesteś kolejną osobą, która porusza ten temat, a wynika to tylko z tego, że nie chciałeś przeczytać/przeoczyłeś topic ze scenariuszem... Prośba: przeczytaj go, i wtedy się wypowiedz...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

• Reputacja:   22
  • Urządzenie:  Windows

Wee Man : odpowiedz sobie na pytanie czy uważasz że Jeff Jarrett zasluguje na taki giga push TNA ? i pozniej opowiedz skonfrontuj z wlasnymi scenariuszami.

Kraven : Wee Man ma racje poczytaj wpierw scenariusz.. a nie wal postami bez zastanowienia byle zjebać Wee.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Spox. Dobrze ze sie rozumiemy :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Wee Man : odpowiedz sobie na pytanie czy uważasz że Jeff Jarrett zasluguje na taki giga push TNA ? i pozniej opowiedz skonfrontuj z wlasnymi scenariuszami.

Jasne, że nie... ale to moja federacja i mogę robić co chcę, nawet wypuścić na ring golasa i niech jego finisherem będzie cios z pałki... mogę wszystko :P Ale też troszkę nie rozumiem Waszej reakcji, były dopiero 2 gale no i WeeMan jr. dwa razy wygrał... przecież nie będę mu dawał wiecznego pusha, ani winning streaku milion do zera... spokojnie...

Kraven : Wee Man ma racje poczytaj wpierw scenariusz.. a nie wal postami bez zastanowienia byle zjebać Wee.

No :)

I postac Wee Mana Jr. jest dla mnie całkowicie bez sensu... skoro ma byc pushowany rozsadnie to moze zacząłby od zera czy nie ? A Tu ooo człowiek nikt z najwazniejszym tytułem O_o

na necie krazy opinia ze tak naprawde Wee Man jr to podstawiony aktor a nie prawdziwy syn Wee Mana, zdobylem nawet jego dane: David Arquette, prywatnie maz Courtnex Cox czy jakos tak :P

a swoja droga:

- jestem ciekaw jak czesto pasy beda zmienialy wlascicieli

- ceikawe ile "gwiazd" skonczy swoja kariere w fedzie po jednej walce

- ile komu pozostanie poswieconego czasu, bo na to podobno miales polozyc duza wage

gala ogolnie srednia z tendencja do upadku organizacji

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

a swoja droga:

- jestem ciekaw jak czesto pasy beda zmienialy wlascicieli

- ceikawe ile "gwiazd" skonczy swoja kariere w fedzie po jednej walce

- ile komu pozostanie poswieconego czasu, bo na to podobno miales polozyc duza wage

gala ogolnie srednia z tendencja do upadku organizacji

-tak często, jak mi się wymarzy, spodziewajcie się niespodziewanego

-to rzadkość, no chyba, że ktoś po jednej walce dostanie kontuzji i wyłączy go/ją to z gry na dłuugo... a tak, to nawet tym mało popularnym, rozwijającym się, będę dawał szansę... ba, nawet Goldberg się kiedyś załapie!

-tyle ile będzie trzeba... po to mam tyle gal, żeby każdy, and I mean absolutely każdy miał szansę się wykazać.

A organizacja nie upadnie, przynajmniej nie w najbliższym czasie.

Peace and love.

-tak często, jak mi się wymarzy, spodziewajcie się niespodziewanego

-to rzadkość, no chyba, że ktoś po jednej walce dostanie kontuzji i wyłączy go/ją to z gry na dłuugo... a tak, to nawet tym mało popularnym, rozwijającym się, będę dawał szansę... ba, nawet Goldberg się kiedyś załapie!

-tyle ile będzie trzeba... po to mam tyle gal, żeby każdy, and I mean absolutely każdy miał szansę się wykazać.

- czeste zmiany wlascicielow to degradacja ich wartosci

- moze i kazdy bedzie mial czas na wykazanie sie... raz na kwartal

- a na gale przyszle czekamy i sprawdzimy...

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

- czeste zmiany wlascicielow to degradacja ich wartosci

- moze i kazdy bedzie mial czas na wykazanie sie... raz na kwartal

- a na gale przyszle czekamy i sprawdzimy...

-a czy ja napisałem, że będą one często wędrowały od wrestlera do wrestlera? nie.

-może tak, może nie, a może :-x kto to wie... wszystko zależy od poszczególnych wrestlerów i tego jak będą pracować :)

-lepiej być imho optymistą niż takim ciągłym sceptykiem :/

Udałem się do mojego prywatnego naukowca, dra Czubka. Dr. Czubek, który wbrew pozorom wcale nie był psychiatrą, jak zwykle miał dla mnie dobrą radę... Powiedział, że obecna technika jest tak zaawansowana, że spokojnie można odtworzyć człowieka z jego danego zdjęcia, a na podstawie testu można też przyporządkować mu umiejętności...

Oniemiałem. Mogę odzyskać Rocka, który zginął 7 lat temu pogryziony przez słonie? Mogę, i mogę dać mu wszystkie cechy, które posiadał za czasów swojej świetności... Mogę ożywić Hogana i zmniejszyć mu co nieco ego? Mogę, and hulkamania will still run wild...

No tak, wielkie sorry, moja krytyka byla calkowicie bezpodstawna. Teraz juz wiem, ze scenariuszowe rozwiazanie nie ma w sobie nic z absurdalnej chaly.. 8) 8)

Ja juz sie nie wypowiadam, nie chce psuc zabawy zarowno piszacemu jak i czytajacym... :P

z jakiej gry/www sa te obrazki wrestlerow ?
...

Z okazji że Weeman ma bana (chyba) odpowiem ja...

A chodzi co o całe obrazki walki czy samych wrestlerów...

Bo jeśli os amych wrestlerów to z www a karty walki są mojej własnoręcznej roboty a co?

5199219949eed950a51bb.png

chodzi o te rysowane obrazki :) jakby z gry wyjete ;P
...

z racji tego ze Wejmond ma bana mozna zamknac temat :twisted:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 61 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 951 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 690 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 174 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 545 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 872 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Grins
      Rzeczywiście nie wygląda to za dobrze, ale może o to własnie będzie chodzić w nowej postaci Johna? Będzie on miał po prostu wyjebane na fanów  Będziemy mu tylko zależeć na tym aby pobić ten rekord. 
    • MissApril
      Ogólnie zauważyłam, że w ostatnich tygodniach zarówno Triple H jak i HBK lubią nieźle mieszać z gali na galę jeśli chodzi o booking, co jest mega fajną sprawą. Podoba mi się, że nas zaskakują pomysłami na story. Tutaj jestem ciekawa co tak na prawdę stoi za tym, że Giulia straciła pas. Stephanie jako podwójna mistrzyni, to ciekawe rozwiązanie z tego odcinka NXT. PS Jestem zadowolona, że przed WMką Iyo została mistrzynią. 
    • MattDevitto
      Właśnie m.in dlatego liczę, że po przerwie Japonka wróci odebrać co swoje stojąc już jednak po stronie zła Z tego co czytałem cała gala jest mocno propsowana w sieci Ciekawe dlaczego Stephanie jest tak over z fanami
    • Tomos
      Giulia, jako że jest z Japonii i czasem rozdaje shootowe headbutty, to chyba by musiała mieć złamaną nogę żeby się dało jednoznacznie stwierdzić że walczy z kontuzją xD HBK raczej nie dał się poznać jako booker bez mózgu, więc coś musiało stać za takim a nie innym rozwiązaniem. No, chyba że jest to fakt trochę lichych reakcji na Giulię - przy debiucie było mega głośno, a teraz jakoś tak niemrawo, na pewno Stephanie zbiera więcej decybeli. Tak czy owak piękna to była walka, a reversal spiral tapa to jakby tam Omega z Okadą zstąpili na chwilę. Warto obejrzeć. W sumie opener też warto obejrzeć, przyjemne tagowanie, dużo się działo i nie za długo się działo - w sam raz do drugiego śniadania.
    • PTW
      CZY ALEX BRAVE UDOWODNI, ŻE JEST SIGMĄ? Kolejny pojedynek na sobotniej gali zapowiada się niezwykle interesująco! Po swoim genialnym debiucie najnowszy nabytek federacji będzie szukał swojego pierwszego zwycięstwa w walce z nemezis swojego trenera Max Speed! Singles Match Alex Brave vs. SigmaBoy PTW Panowie nie mieli zbyt wiele okazji żeby wejść w interakcję, ale ich pierwsze spotkanie przed kamerami nie obyło się bez spięć. Alex i Vincent Caravaggio PTW zostali wypędzeni z restauracji, której właścicielem jest Prezes Okonski po tym jak dosiadł się do nich młody i najwyraźniej nieświadomy swojego statusu w federacji Sigma Boy. Teraz młodzian stanie w ringu naprzeciw Brave'a, który podkreśla na każdym kroku, że robi to co chce. Czy z fenomenalnym debiutantem będzie w stanie zrobić co tylko będzie chciał, czy nowa sensacja zaskoczy aroganckiego zawodnika? A może będzie chciał "poprawić" umiejętności swojego rywala i nauczyć go czegoś, czego Max Speed nie zdołał? Dowiemy się już 15 marca! Biletów coraz mniej, nie czekaj i rezerwuj sobie miejsce by stać się częścią tego pięknego widowiska! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
  • Dodaj nową pozycję...