Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestlerem kwietnia powinien zostac:  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem kwietnia powinien zostac:

• Sting
      4
    • Abyss
      4
    • Rey Mysterio
      8
    • JBL
      0
    • John Cena
      2
    • Rob Van Dam
      23

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nominowani:

TNA:

*Sting

*Abyss

Smackdown:

*Rey Mysterio

*JBL

RAW:

*John Cena

*Rob Van Dam

Edytowane przez Luk
  • Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Scythe

3

• TiggerR

2

• bolek

1

• Vince McMahon

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rey Mysterio... nie ma innej opcji. Nieważne, co robił. Dostał mega push, został chyba pierwszym Cruiserweightem, który zdobył tytuł Heavyweight... No i wspomaga go Eddie, ese.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Zdecydowanie RVD (zwycięstwo na WM podczas MITB II, a także zwycięstwo na Backlash Intercontinental Title'a i utrzymanie Title'a Shota). Chociaż zastanawiałem się też nad typowaniem Ceny bo przecież też wszystko wygrywał ale jako że pas już powinien stracić(nie mówie że nie powinien go mieć w ogóle) to jednak Mr. Money In The Bank :) :) :)

15974308365193fac7b7921.jpg

Bez dwóch zdań RVD. Zwycięstwo na WM 22 i Backlash. Należy mu sie punkt ode mnie.

20726886454675b1540758e.jpg

tylko RVD... Rey dostaje i tak za wiele od losu w ostatnim okresie, ja nie bede go dodatkowo nagradzal ;-)... a RVD, to w tej chwili najlepszy (na rowni z Kurtem) zawodnik w WWE, w dodatku ma walizke, ma pas, lata, skacze, kopie, robie dobre walki z kazdym... glosuje na Szatkowskiego :)

• Styl:  Jasny

Trudny wybor :/ zastanawialem sie nad RVD i Abyss'em i mimo to ze RVD "szaleje" to moj glos idzie do "monstera" za dobre walki i poswiecenie ;)

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

RVD za to, że jest Mr. Money in the Bank. Nie mam czasu na dłuższe i bardziej logiczne uzasadnienie swojego wyboru :D.

1005187806541accfacb3d6.jpg

RVD...
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Rey Rey :D jak już ma pas to niech będzie jeszcze wrestlerem miesiąca na attitude :D

Zdecydowanie Mr. Money in the Bank :)

Take me down to the paradise city

Where the grass is green and the girls are pretty

114037126847768c6792b79.jpg

RVD. Tuż za nim Rey...
GG: 2290774

Ode mnie głos dostaje RVD. Problemu z tym nie miałem, bo Rey dla mnie pasa miec nie powinien, a push dostał tylko dzięki śmierci Eddie'ego.
Do It Like A BOSS !

52212044855de371531fdf.jpg

Cena. Lubie Johna Cene, a poza tym, za Wrestlemanie.
AUSTIN 3:16 SAYS I JUST WHIPPED YOUR ASS!

640673499445b738bdbbb4.jpg

Rob Van Dam

Jezeli ktos widzial MitB na WM22 albo walke z Sheltonem Benjaminem na Backlashu

to uwierzy mi ze dobrze zaglowalem :P

ONE THING

look down

Two Words

14412508044c725aa0e19e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bayley zaszokowała fanów debiutem w AAA podczas sobotniej edycji Rey de Reyes z 14 marca 2026 roku. W meczu otwierającym show była mistrzyni kobiet Bayley odpowiedziała na otwarte wyzwanie Lady Flammer. Przy ogłuszającym aplauzie publiki Bayley weszła do ringu i rzuciła wyzwanie Flammer o jej Reina de Reinas Championship. Flammer broni tytułu Reina de Reinas od sierpnia 2023 roku i właśnie została najdłużej panującą mistrzynią w historii tej dywizji, pokonując Bayley i przedłużając swoją rei
    • Grok
      Więcej uczestników zostało ogłoszonych do Blackjack Battle Royal, który odbędzie się podczas AEW Revolution Zero Hour. Podczas sobotniego odcinka Collision wiele gwiazd potwierdziło swój udział w battle royalu, który wyemitowany zostanie w niedzielę podczas Revolution. Ricochet pojawi się w battle royalu i będzie bronił swojego National title. Lista uczestników teraz obejmuje: Rush Dralistico Scorpio Sky Anthony Bowens Hook Katsuyori Shibata Daniel Garcia Juice Robinson Austin Gunn
    • Grok
      Sting i Darby Allin wkrótce padną ofiarą żartu. W teaserze promującym nadchodzący program Foul Play With Anthony Davis pokazano, że Sting i Darby Allin będą wśród tych, którzy zostaną wkręceni. Program zadebiutuje 6 kwietnia na TBS po finale mistrzostw NCAA. W krótkim klipie widać, jak Anthony Davis każe podjechać radiowozowi, a Allin na moment pokazuje się z tyłu auta – najpewniej zatrzymany w ramach pranku. Strona TBS opisuje program tak: Sting zakończył karierę wrestlingową na R
    • Grok
      El Grande Americano wygrał turniej AAA Rey de Reyes 2026. W drugim meczu wieczoru, El Grande Americano (Ludwig Kaiser) zmierzył się z Original El Grande Americano, La Parka i Santosem Escobarem w four-way matchu, który wyłonił zwycięzcę Rey de Reyes w tym roku. Większość walki wypełniły akcje z udziałem wszystkich czterech zawodników, ale w drugiej połowie doszło do ingerencji stajni Los Americanos oraz El Hijo de Dr. Wagnera Jr.. W finałowych momentach El Grande Americano II i Original El
    • Grok
      Ćwierćfinały New Japan Cup ruszają w niedzielę w Yamanashi – tam zobaczymy pierwsze dwa starcia tej fazy turnieju. W półmainie Yuya Uemura zmierzy się ze Shingo Takagi. Walkę wieczoru stoczą Boltin Oleg i Ren Narita z House of Torture. Uemura wchodzi do tego boju po wygranych z Great-O-Khan w pierwszej rundzie i Drilla Moloney w drugiej. Takagi melduje się tutaj po pokonaniu Don Fale w drugiej rundzie. Boltin Oleg awansował do ćwierćfinału po zwycięstwach nad HENARE w drugiej rundzie i El
  • Dodaj nową pozycję...