Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Kazarian i Daniels poza TNA?; Lashley jeszcze bez kontraktu;

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Był zawodnik rozwojówki WWE – Devin Driscoll – rozpowiada informacje, że współpracuje z Jeffem Jarrettem przy tworzeniu jego nowej wrestlingowej federacji.

Przed rozpoczęciem niedzielnego PPV wykupionych było tylko 900 biletów.

Mickie James przyznała, w jednym w wywiadów, że znów z Magnusem tworzą par...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze.html
https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bastian

2

• Vercyn

1

• marcel

1

• filomatrix

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Frekwencja na LD słabiutka, a trzeba wziąć pod uwagę fakt, że w ostatnich latach LD górowało nad BfG zarówno frekwencją jak u buyrata'em.
https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/#findComment-346584

Abyss, który interweniował w walkę o TNA World Title, spędził pod ringiem kilka godzin. Wszedł tam zanim jeszcze wpuszczono na arenę fanów i wyczekiwał odpowiedniego momentu w pojedynku Magnusa i Samoa Joe. Podczas jego interwencji (wciągnięcia Joe pod ring) fani krzyczeli „bullshit!”

Szkoda, że o nim nie zapomnieli i go nie zostawili pod tym ringiem. Później, jakby TNA wróciło do siebie, to pewnie ktoś z obsługi by go znalazł i powiadomił jakąś organizację opiekującą się bezdomnymi.

https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/#findComment-346586

Abyss, który interweniował w walkę o TNA World Title, spędził pod ringiem kilka godzin. Wszedł tam zanim jeszcze wpuszczono na arenę fanów i wyczekiwał odpowiedniego momentu w pojedynku Magnusa i Samoa Joe. Podczas jego interwencji (wciągnięcia Joe pod ring) fani krzyczeli „bullshit!”

Od siebie dodam że gratuluję Abyssowi wytrzymałości, bo ciężko jest przesiedzieć nawet kilka minut pod ringiem, gdy toczy się na nim walka, bo to się wydaje że zaraz wszystko na ciebie runie, a dodatkowo jest strasznie głośno. Niczym w samolocie, który wpadł w turbulencje. Tak więc należy współczuć mu że na minutę w ringu musiał czekać kilka godzin. No i ciekawe czy mu za ten czas zapłacili :D Jakby to było jeszcze warte tego siedzenia, a on zwyczajnie czekał tak długo żeby zrobić coś, z czego wiele osób się teraz śmieje. No i najważniejsza kwestia, co Abyss zrobił jak mu się zachciało do WC? :D

Odnośnie frekwencji to na zdjęciach wyglądało jakby było więcej ludzi, ale pewnie wpuszczali za darmo żeby siary nie było w TV. No i tyle osób co było na LD, to w naszym malutkim kraju potrafi na 3 ligę piłki nożnej pójść co tydzień, a tam nie potrafią zapełnić areny w drugiej federacji wrestlingu na ich pierwszym PPV od kilku miesięcy. Masakra...

https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/#findComment-346587

Abyss zrobił jak mu się zachciało do WC?

Cena kiedyś wyrzygał się pod ring. Myślę, że z drugą stroną Abyss też by mógł sobie poradzić.

https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/#findComment-346588

A Rollins ostatnio sikał do butelki w przerwie reklamowej - impossible is nothing :twisted:

Dzięki za newsy

Szkoda by było bardziej Kazariana - ten jest akurat w wiekowym prime, a i jako postać zaczął być jakiś - Myślę że takie PWG chętnie zatrudni dwóch Kalifornijczyków na kilka gal (dream match vs. Best Friends <3).

Frekwencja LD trochę niepokoi ale w TNA tak to już jest że liczby się nie zgadzają ale oni wciąż nie upadają ;)

Abyss pół gali przesiedział pod ringiem? Hardkorowiec nie ma co, szkoda że mu się nie przysnęło, gala raczej niewiele by straciła :twisted:

https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/#findComment-346590

• Urządzenie:  Windows

Konnan krytykując TNA często ma racje, jednak w przypadku Rockstar Spuda przesadza. Brytyjczyk jest bardzo dobry w tym, co robi, a jedyne, co przeszkadza mi w nim to fakt, że jest częścią wydawałoby się bardzo poważnego, bo biznesowego storyline' u.

Jeśli Christopher Daniels i Kazarian odejdą z TNA, oznaczać to będzie chyba powolną zmianę pokoleniową w federacji. Odeszli AJ Styles i Sting, nieco wcześniej takie postaci jak Alex Shelley czy Jay Lethal, niedługo ich los podzieli pewnie Kurt Angle, a teraz krążą pogłoski o odejściu Bad Influence. Będzie mi ich brakować, poza tym są inni, lepsi kandydaci do opuszczenia federacji z długim stażem pracy, jak np. Eric Young czy Abyss...

https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/#findComment-346589

Jeśli Christopher Daniels i Kazarian odejdą z TNA, oznaczać to będzie chyba powolną zmianę pokoleniową w federacji. Odeszli AJ Styles i Sting, nieco wcześniej takie postaci jak Alex Shelley czy Jay Lethal, niedługo ich los podzieli pewnie Kurt Angle, a teraz krążą pogłoski o odejściu Bad Influence. Będzie mi ich brakować, poza tym są inni, lepsi kandydaci do opuszczenia federacji z długim stażem pracy, jak np. Eric Young czy Abyss...

Jeżeli podejdziemy do tego, tak jak to opisujesz, pojawia się pytanie, kto z młodszych jest w stanie raitingowo (a co za tym idzie finansowo) pociągnąć TNA. Ja nikogo takiego nie widzę, a nie wydaje mi się, żeby byli w stanie działać na sensownym poziomie tylko w oparciu Roode'a, Storma i Japończyków, którzy pojawiają się na gościnnych występach.

Co do Div, to czytałem że Mickie jest w ciąży.

Fajnie że Brooke Tessmacher dalej ma kontrakt, zastanawiać się tylko można dlaczego tak długo nie ma jej w TV.

Angelina to tylko na jeden występ, czy na dłużej ?

https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/#findComment-346593

• Urządzenie:  Windows

Jeżeli podejdziemy do tego, tak jak to opisujesz, pojawia się pytanie, kto z młodszych jest w stanie raitingowo (a co za tym idzie finansowo) pociągnąć TNA. Ja nikogo takiego nie widzę, a nie wydaje mi się, żeby byli w stanie działać na sensownym poziomie tylko w oparciu Roode'a, Storma i Japończyków, którzy pojawiają się na gościnnych występach.

Co do Div, to czytałem że Mickie jest w ciąży.

Fajnie że Brooke Tessmacher dalej ma kontrakt, zastanawiać się tylko można dlaczego tak długo nie ma jej w TV.

Angelina to tylko na jeden występ, czy na dłużej ?

Jeśli TNA myśli tak jak mi się wydaje to raczej popełnia błąd, bo oczywiście miło jest widzieć nowe twarze i ich rozwój, jednak każdy roster powinien posiadać także kilku wyjadaczy. Odejścia AJ Styles' a czy Stinga nie wydają mi się być spowodowane kwestiami finansowymi. AJ nie trafił do WWE, a Sting w swoim życiu raczej trochę już zarobił. Poza tym Christopher Daniels i Kazarian nie wydają mi się ludźmi z lukratywnymi jak na warunki Dixielandu kontraktami. Wyzwań też raczej nie szukają. WWE wyłowiłoby ich, gdyby obie strony tego chciały, a na obijanie się w federacjach niezależnych obaj panowie są chyba za starzy. Wychodzi więc na to, że TNA chce przewietrzyć roster rezygnując z postaci zasłużonych i sprowadzając te, które mogą dać coś świeżego. Co do Twoich słów o następcach generujących jakiekolwiek dochody to zgadzam się z Tobą, że wśród nowych twarzy jakoś ich nie widać. Może Ethan Carter III?

Angelina Love natomiast pojawiła się w TNA na dłuższy czas... :)

https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/#findComment-346594

Po odejściu Stylesa z TNA, co wydawało mi się niemożliwe, każde wieści o kończących się kontraktach tych największych gwiazd przyjmuję z niepokojem, ale usunięcie z tv Bad Influence nie musi się skończyć ich odejściem. Ja to odbieram tak, że TNA po perypetiach kontaktowych, które wymuszały dokonywanie zmian w programach (np. Mickie James, Anderson, czy ostatnio Styles i Sting) chce uniknąć kolejnych problemów i bezpieczniej jest dla nich odsunąć BI do odwołania, niż w przypadku niedogadania się kombinować jak ich odejście sprzedać na wizji. Kaz z Danielsem nie powinni narzekać na swoją pozycję w TNA. Wprawdzie zbyt dużo walk nie wygrywają, ale mają dużą swobodę w swoich poczynaniach i często wyskakują z autorskimi pomysłami (te wszystkie entrance, czy pamiętne E.G.O. HOF wychodzą z nich inicjatywy). Oni się tym bawią i to im wystarcza (prywatny kanał youtube Danielsa jest kolejną próbką tego, co możemy widywać na Impaktach). Myślę, że Kaz zostanie. Co do Danielsa już 100% pewności nie mam, bo ponoć ma on wysoki kontakt, ale w wieku 44 lat nie powinien kręcić nosem i spokojnie doczekać emerytury w TNA.
https://forum.wrestling.pl/topic/35209-kazarian-i-daniels-poza-tna-lashley-jeszcze-bez-kontraktu/#findComment-346598