Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

CM Punk wraca do tv! Zapowiedź RAW, Linda wprowadzi Ultimate

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

CM Punk wraca do telewizji! Ale dla wszystkich stęsknionych za występami Punka w federacji Vince'a McMahona mam złe wieści: nie będzie to RAW ani inny program WWE, ale emitowany przez AMC talk show "Talking Dead". Program jest puszczany po każdym odcinku popularnego serialu „The Walking Dead”. Philip Bro...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-cm-punk-wraca-do-tv-zapowiedz-raw-linda.html
https://forum.wrestling.pl/topic/35171-cm-punk-wraca-do-tv-zapowied%C5%BA-raw-linda-wprowadzi-ultimate/

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

3

• Morison

2

• PH93

1

• Michcio

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nie nabrałem się...#Dumny! :twisted:

• Reputacja:   30
  • Urządzenie:  Windows

#BadNewsGhostwriter ponownie uderza ;)

Nawet jeśli w rozmowie Punka dojdzie do tematu jego przyszłości w WWE (a to pewnie nieuniknione), nie spodziewalbym się jednoznacznej odpowiedzi. Jestem też ciekaw opinii innych, czy fakt, że Brooks wreszcie wychodzi z ukrycia przybliża go do powrotu na ring, a może kompletnie niweluje na to szanse i Punk zostaje celebrytą?

Co do osoby wprowadzającej Warriora, przy nieobecności wyżej wymienionego, ktoś z rodziny McMahonów był najbezpieczniejszych i najbardziej logicznych kandydatów. Nie ma sensu zmuszać do tego Hogana, skoro można rozegrać sprawę dyplomatycznie i postawić na Lindę.

Chwytliwy nagłowek kluczem do sukcesu, dzięki za newsy :D

Nawet jeśli w rozmowie Punka dojdzie do tematu jego przyszłości w WWE (a to pewnie nieuniknione),

Niby Phillip Brooks wystąpi w programie o ściśle określonym czasie antenowym, poświęconym serialowi, emitowanym przez stację telewizyjną, która konkuruje z tą nadającą programy WWE (wszystkie rywalizują o widzów) i będzie opowiadał o WWE? :grin:

On już występował w "Talking Dead" i jakoś milczał wtedy na temat WWE.

Będziemy czekać na wypowiedź Carsona...

Czyżbyś Ghost przejął rolę zapowiadającego kolejne RAW :?:

Nawet jeśli w rozmowie Punka dojdzie do tematu jego przyszłości w WWE (a to pewnie nieuniknione),

Niby Phillip Brooks wystąpi w programie o ściśle określonym czasie antenowym, poświęconym serialowi, emitowanym przez stację telewizyjną, która konkuruje z tą nadającą programy WWE (wszystkie rywalizują o widzów) i będzie opowiadał o WWE? :grin:

On już występował w "Talking Dead" i jakoś milczał wtedy na temat WWE.

Aż sobie obejrzałem ten wcześniejszych odcinek "Talking Dead". Wtedy prowadzący napomknął z dwa razy o WWE: o szansach Merle Dixona (postać z serialu) na title shota i podczas, gdy Punk grał w grę komputerową, że jeden z zombie jest fanem WWE, a reszta programu była poświęcona filmowi. Zatem do kwestii WWE podchodzono wówczas na luzie i tym razem - jak sądzę - będzie podobnie. Raczej prowadzący i aktorzy nie skierują oczu na CM Punka i nie zaczną wypytywać: "Phil, to work czy ty naprawdę olałeś swojego pracodawcę?", a ten w odpowiedzi nie zacznie wylewać swoich żali niczym Hitman w swojej autobiografii. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić, żeby Punk po raz pierwszy przemówił na temat całej sprawy w programie, który ma promować sztandarowy serial AMC. A jeżeli już to może mieć to luźny charakter, np. prowadzący napomknie, że słyszał, że Punk odszedł z WWE i stwierdzi, że może teraz Phil dołączy do ekipy Walking Dead, a CM Punk wypali tym swoim amerykańskim "yeah" i zapewni, że zawsze był fanem serialu i że zawsze chciał w nim zagrać. A my dalej nie będziemy nic wiedzieć i dalej zachodzić w głowę o co chodziło Punkowi, że odszedł i czy to nie jest aby przypadkiem work. O poważnych oświadczeniach CM Punka raczej możemy zapomnieć. Tak sądzę przynajmniej.

A co do sprawy braku CM Punka w federacji Vince'a McMahona, to możecie to sobie nazwać płaczem, czy czym tam chcecie, ale mi go naprawdę brakuje w WWE. Z jednej strony nie mogę zdzierżyć, że tak się stało, a z drugiej cały czas mam świadomość tego, że to może być work. Pewnie nie tylko ja rysuję sobie scenariusze, w których Hulk Hogan wparowuje przed gongiem ogłaszającym walkę między Ortonem i Batistą, macha jakimś papierem podpisanym przez Vince'a McMahona i podejmuje decyzje, że CM Punk weźmie udział w tej walce. Gorzej, że - jeżeli Punk rzeczywiście definitywnie "wrócił do domu" - to będę czekał na ten moment, a zamiast tego dostanę nudny main event, w którym Animal pojedzie z pasa Ortona.

Aż sobie obejrzałem ten wcześniejszych odcinek "Talking Dead". Wtedy prowadzący napomknął z dwa razy o WWE: o szansach Merle Dixona (postać z serialu) na title shota i podczas, gdy Punk grał w grę komputerową, że jeden z zombie jest fanem WWE, a reszta programu była poświęcona filmowi. Zatem do kwestii WWE podchodzono wówczas na luzie i tym razem - jak sądzę - będzie podobnie.

No to dzięki za wyjasnienia panowie, byłem przekonany, że Punk dostał zaproszenie tylko przez wzgląd na ostatnie wydarzenia związane z jego sytuacją w WWE.

Ciekawe, czy ktoś w Stanach będzie równie naiwny i włączy ten talk show z nadzieją na nowe wieści w jego sprawie (chociaż wydarzenia z RAW chyba rozwiały wątpliwości).

Ciekawe, czy ktoś w Stanach będzie równie naiwny i włączy ten talk show z nadzieją na nowe wieści w jego sprawie (chociaż wydarzenia z RAW chyba rozwiały wątpliwości).

Ja sobie ten program obejrzę z czystej ciekawości. Lubię CM Punka i sam jestem ciekaw, czy cokolwiek napomknie o całej sytuacji. No i też jestem fanem serialu "The Walking Dead". ;)